Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
ΖΩΔΙΑ – ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ - ΖΩΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ
 
 
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
22 Μοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ικανότητα ανεύρεσης ευκαιριών βοηθάει ώστε η επέκταση να γίνεται σε κοινωνικές και δημόσιες σφαίρες. Χρησιμοποιεί με ευκολία την αφηρημένη σκέψη για να πετύχει στόχους και να ζει σύμφωνα με ορισμένα θεωρητικά μοντέλα, τα οποία έχει κατασκευάσει.


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Μια και αυτό είναι το ζώδιο του Κενταύρου, ένα σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων θα τον απεικόνιζε με «πρόσωπο σαν του αλόγου». Το πρόσωπο του ΤΟΞΟΤΗ είναι μακρύ, περισσότερο οβάλ, συχνά με μακριά μύτη. Τα δόντια του είναι μεγάλα. Τα μαλλιά του αρχίζουν να αραιώνουν αρκετά νωρίς και στις δύο πλευρές τον μετώπου, αφήνοντας ένα κεντρικό σημείο, σχήματος V, και συνήθως έχουν χρώμα καστανό. Συνήθως είναι ψηλός, έχει στρογγυλό πρόσωπο και ανοιχτόχρωμο δέρμα που καίγεται εύκολα από τον ήλιο. Είναι δύσκολος όσον αφορά τα θέματα ντυσίματος και προσωπικής εμφάνισης.

Οι βασικές έννοιες που συνδέονται με τον ΤΟΞΟΤΗ είναι η ελπίδα, η υπερβολή, η ελευθερία, τα μεγάλα διαστήματα και η επιείκεια. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ελευθερία και η διανοητικότητα, το ήθος, το ενδιαφέρον για τις βαθύτερες αλήθειες, η πίστη, η αισιοδοξία, ο βαθύς στοχασμός, το εύρος της αντίληψης και της ωρίμανσης με τη βοήθεια της γνώσης, αλλά και η ανάγκη για περιπέτεια, δράση και εξάπλωση. Η φύση του ΤΟΞΟΤΗ τον ωθεί να επεκτείνεται και να διευρύνει, καθώς αφομοιώνει γρήγορα καινούργιες ιδέες και τρόπους ζωής.

Κατέχει υψηλό πνεύμα, το οποίο μπορεί να ενθουσιαστεί από τα μεγάλα ιδανικά. Λάτρης της ανώτερης γνώσης, της εκπαίδευσης, των ξένων γλωσσών, των μακρινών ταξιδιών και των ευρύτερων μελετών, φιλειρηνικός και δίκαιος, επιχειρηματικός, ιπποτικός και φιλόθρησκος, δεν μπορεί να περιοριστεί. Ρισκάρει πολύ εύκολα, είναι αισιόδοξος και προσπαθεί να βελτιώσει το περιβάλλον του. Οι πιθανότητες είναι σχεδόν πάντα με το μέρος του. Έχει μια ασυνήθιστη τύχη σε ό,τι κάνει στην ζωή του και μια περίεργη προστασία σε κάθε του βήμα.

Αντιπροσωπεύει την ποσότητα σε αντιδιαστολή με την ποιότητα. Οι αρνητικές συνέπειες της συμπεριφοράς του είναι ότι συχνά υπερεκτιμά τις δυνατότητες του με αποτέλεσμα να ζημιώνεται σε μεγάλη κλίμακα. Τον χαρακτηρίζει η απερισκεψία στις σκέψεις και τις αποφάσεις του, ενώ οι ίδιες μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή, καθώς έχει την τάση να κάνει πολύπλοκες σκέψεις και να μεγαλοποιεί ακόμα και τα πιο απλά πράγματα. Η βαθιά φιλοσοφία του για την ζωή παράλληλα με μια μοναδική πίστη τον οδηγούν πολλές φορές σε ακραίες πεποιθήσεις μ’ ένα φοβερό ζήλο.

Η νευρικότητα που τον διακατέχει τον κάνει να κινείται και να ταξιδεύει όσο περισσότερο μπορεί και όσο πιο μακριά μπορεί με σκοπό τόσο τη φυσική όσο και τη νοητική εξερεύνηση. Ικανοποιείται εύκολα και πολύ γρήγορα, προσβάλλεται όμως εξαιρετικά εύκολα. Το μεγαλύτερο προτέρημά του, η αισιοδοξία του, τον βοηθάει σε κάθε βήμα του καθώς πιστεύει ότι το καλύτερο βρίσκεται πάντα μπροστά ξεχνώντας το άσχημο - αν υπάρχει - παρελθόν.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ είναι ο αιώνιος αισιόδοξος. Σε τέτοιο βαθμό που κι αν χάσει για λίγο την εύνοια της τύχης, πάλι θα το φιλοσοφήσει. Ενθουσιάζεται με κάθε νέα πρόκληση που θα τον βοηθήσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και να συμπεριλάβει στο ενεργητικό του ολοένα και πιο πολλές εμπειρίες και κατακτήσεις. Ανήκει στους ανθρώπους που χαίρονται τη ζωή, έχει πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα που συχνά αλλάζει. Πρόκειται τελικά για έναν ιδεαλιστή, με διαύγεια πνεύματος, μια προσωπικότητα πολύ ενδιαφέρουσα και αδάμαστη.

Η σοφία με την οποία είναι προικισμένος τον βοηθάει να συνειδητοποιήσει τις θυσίες που πρέπει να κάνει από τις προσωπικές χαρές του για το καλό των άλλων και δεν διστάζει να το τολμάει συχνά. Τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για όλα τα ζώα, τα οποία ασκούν επάνω του κάποια επιρροή.

Στον επαγγελματικό του χώρο είναι ενθουσιώδης δουλευτής, αρκεί η δουλειά που κάνει να τον εκφράζει. Αν, εκ των υστέρων, ανακαλύψει πως δεν του ταιριάζει, έχει το κουράγιο να την εγκαταλείψει και να δοκιμάσει κάτι άλλο. Έχει χαρωπή διάθεση και μεγάλες πειστικές ικανότητες. Είναι πρώτης τάξης άνθρωπος για επαφές με μελλοντικούς πελάτες και κατάλληλος να διατηρήσει το προσωπικό και τους συνεργάτες του σε καλή φόρμα.

Έχει ανάγκη από συντροφιά και δεν του αρέσει να δουλεύει μόνος. Το πνεύμα της περιπέτειας είναι ισχυρό μέσα του και, συχνά, αναζητά απασχόληση που χρειάζεται μετακινήσεις. Του αρέσει κάθε δουλειά σχετική με τα σπορ ή άλλα υπαίθρια ενδιαφέροντα. Η γρήγορη σκέψη και η συμπονετική κατανόηση του δίνουν πολλούς φίλους και ανοίγουν πόρτες στις επαγγελματικές ευκαιρίες. Του αρέσει να έρχεται αμέσως στο θέμα, στις διαπραγματεύσεις που κάνει. 

Η γρήγορη και ακριβής ομιλία του βρίσκει το στόχο και τα συμπεράσματά του είναι συνήθως ακριβή. Έχει κλίση στη θρησκεία, τη φιλανθρωπία, προτιμάει τις μεγάλες δουλειές και τα παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια. Παρατηρείται σιδερένια θέληση κι όταν αρχίσει μια οποιαδήποτε εργασία επιδίδεται σ’ αυτή με πλήρη εργατικότητα, μέχρι την τελική του εξάντληση, εκτός κι αν στο μεταξύ αλλάξει γνώμη και επιδοθεί σε κάποια άλλη ενασχόληση.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, μπορεί να δοκιμάσει πολλές στερήσεις, όμως αργότερα ανακουφίζεται και αναδεικνύεται. Συχνά, συνδυάζει δύο ή και περισσότερα διαφορετικά επαγγέλματα. Τον ενδιαφέρει ένα επάγγελμα που να έχει ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων καθώς και να έχει κάποιες δυνατότητες προόδου. Πολλοί μουσικοί ανήκουν στο ζώδιο αυτό και του ταιριάζει κάθε εργασία διανοητικής φύσης.

Συχνά τον διακρίνει μια ανυπομονησία για να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στόχο του, και ένα μεγάλο του μειονέκτημα είναι πως συχνά διακατέχεται από έλλειψη υπομονής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει πολλές ευκαιρίες. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ξέρει να καλύπτει τις αδυναμίες του πολύ καλά, μέσω της ευφράδειας του λόγου και την ευελιξία του.

Η οικονομική του κατάσταση τα πρώτα χρόνια είναι κάπως δύσκολη. Όμως με το πέρασμα των χρόνων η αξία του φαίνεται και, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τις ικανότητες που αποκτά, και την καλή του τύχη -που πάντα τον συνοδεύει- εύκολα γίνεται ανεξάρτητος οικονομικά. Είναι πολύ δημοφιλής και κοινωνικός και έτσι βρίσκεται πάντα περικυκλωμένος από φίλους συνήθως υψηλής κοινωνικής θέσης, οι οποίοι θα του φανούν χρήσιμοι και θα τον υποστηρίξουν.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω για να έχει την ελευθερία του. Απεχθάνεται το να νοιώθει ότι κάποιος άλλος τον εξουσιάζει, παρόλο που του αρέσει η συντροφιά και το αίσθημα ότι περιβάλλεται από στοργή και αγάπη. Αγαπάει πραγματικά αυτούς που βρίσκονται γύρω του. Βρίσκει πολύ συχνά την ευτυχία που αποζητά, κι αυτό τον κάνει φιλεύσπλαχνο και γενναιόδωρο. Πολλές φορές τον ελκύουν άτομα από το εξωτερικό ή άτομα που προέρχονται από μακριά ή ακόμα και διανοούμενοι.

Η φύση του είναι φλογερή και ενθουσιώδης, αλλά αν δεν αισθάνεται ελεύθερος, φεύγει πολύ εύκολα από μια σχέση. Στην ζωή του καταγράφονται από απλές ρομαντικές ιστορίες μέχρι και σκανδαλώδη επεισόδια, αφού δεν είναι από αυτούς που μένουν με ευκολία πιστοί. Στην καρδιά του χωράνε να γραφούν πολλά ονόματα. Η ανεξαρτησία του και η απόλυτη αγάπη που έχει για την ελευθερία του μπορούν να τον κάνουν ν’ αναβάλει το γάμο και σε ακραίες περιπτώσεις ίσως ακόμα και να μην τον πραγματοποιήσει ποτέ. 

Είναι πολύ συγκεκριμένος για τις γυναίκες με τις οποίες συνδέεται. Αν και όταν τελικά κάνει ένα γάμο, φτάνει συχνά στο διαζύγιο, δεν απογοητεύεται και είναι πολύ πιθανό αμέσως μετά να ακολουθήσουν και άλλοι γάμοι. Παρόλα αυτά αισθάνεται πολύ όμορφα με τη δημιουργία οικογένειας και μ’ έναν σύντροφο δίπλα του που να τον εκφράζει, να σέβεται πάνω από όλα την ελευθερία του και να τον ακολουθεί στις νέες του περιπέτειες.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ, είναι απαραίτητο να δει ότι δεν πρέπει να αφήσει τους φόβους του να κυριέψουν την φαντασία του και να συνειδητοποιήσει ότι η δημιουργικότητα είναι κάτι απαραίτητο για την φύση του. Αν θελήσει να χρησιμοποιήσει τους φόβους του για να επηρεάσει τους άλλους, θα κινδυνέψει να επηρεαστεί ο ίδιος, τόσο, ώστε να γίνει έρμαιο στα άγχη του.


(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)
 
 Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος 
 Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροxόος  Ιχθείς 
 
 
ΑΡΘΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
 • Για τις ψευδοεπιστήμες και τις λαθεμένες κατηγορίες κατά της αστρολογίας
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
 • Ο Άρης στον Ταύρο από 5/7/2022 «09:04 το πρωί έως και 20/8/2022 10:55 πρωί» και πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.
 • Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια.
 • ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Το Αστροτεστ. Ένα δύσκολο ταιρίασμα για αστρολόγους
 • Μικρές αστρολογικές συμβουλές για τον Ιούνιο
 • Ψυχολογική Αστρολογία. Μέρος ΙΙ
 •  

  Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
  <
  <
  <
  <
  <