Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΆΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΠΟ 25/5/2022 ΈΩΣ 5/7/2022 – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια. Σύμφωνα με την αστρολογία ο Άρης στον Κριό από 25/5 «02:17:56» έως 5/7 «09:04:56» θα φέρει αυξημένη ενεργητικότητα αλλά και πολλές εντάσεις σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Στην αστρολογία ο πλανήτης Άρης σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, και στο ζώδιο του Κριού θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα καθώς θα έχουμε πολύ περισσότερη ενέργεια ίσως απ’ ότι χρειάζεται για να χειριστούμε τις καταστάσεις και τις σχέσεις στη ζωή μας. Ο Άρης στον Κριό όπως μας δείχνει η αστρολογία φέτος με τη συμμετοχή του στο μοιραίο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανεργία, τεράστιες εντάσεις, βία, συγκρούσεις, επιθέσεις, μοιραία γεγονότα, πάθη και έρωτες.
 
  Συγγραφέας: Αναστασία Ιωαννίδου   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 
Μια θεωρία λέει ότι όταν οι Πλανήτες γίνονται φαινομενικά ανάδρομοι, ο συλλογικός νους στρέφεται προς τα μέσα, έτσι που αυτό το διάστημα γίνεται καρποφόρο για τον συλλογισμό, τον στοχασμό, την επανεξέταση και την προσεκτικά υπολογισμένη δράση φυσικά σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη σας και στο τι εξουσιάζουν. Θα ήταν ανόητο να πούμε: μην αποφασίσεις! Όπως υποστήριξε και ο Αμερικάνος αστρολόγος John Mc Cormick, αν κάποιος αποφασίσει να μην πάρει μια απόφαση. Αλλά αν τα σχέδιά σας έχουν καταστρωθεί προσεκτικά και έχουν επανεξεταστεί και ξέρετε μέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας ότι ο χρόνος είναι ο κατάλληλος, τότε η μόνη αστρολογική συμβουλή που μένει να δοθεί είναι να είσαστε προσεκτικοί, να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και να είστε ευέλικτοι.
 
  Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
 
Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία. Μέρος ΙΙ Στο προηγούμενο μέρος είδαμε πώς υπολογίζουμε την Ιδιοσυγκρασία μέσα από τα 4 Στοιχεία σύμφωνα με τη μέθοδο των 4 Στοιχείων και πώς υπολογίζουμε την διαφοροποιημένη (ή κατά άλλους αλλοτριωμένη) ιδιοσυγκρασία που προκύπτει από το περιβάλλον και την ανατροφή μας. Για να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τη μέθοδο ας δούμε κι ένα δεύτερο παράδειγμα, την Μαρία Κάλλας (πηγή: astro.com)
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς
 
 
Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
Όπως είδαμε και στο τέλος του προηγούμενου άρθρου το να βρούμε μέσα από το επικρατούν στοιχείο την ιδιοσυγκρασία ενός ατόμου μπορεί να έχει πολλούς τρόπους εξέτασης. Γενικά μιλώντας για να δούμε ποιο στοιχείο υπερτερεί στο χάρτη μας θα μπορούσαμε να μετρήσουμε σε ποιο στοιχείο βρίσκονται οι περισσότεροι πλανήτες. Αυτό όμως μπορεί να διαφοροποιηθεί σαν αποτέλεσμα αν περιοριστούμε μόνο στους προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη που επηρεάζουν περισσότερο τη συμπεριφορά μας.
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΤΟ ΑΣΤΡΟΤΕΣΤ. ΈΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ
 
Τα αστρολογικά βιβλία περιέχουν πολλές ελέγξιμες δηλώσεις. Για παράδειγμα : λέγεται ότι οι άνθρωποι με τον Ήλιο σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) είναι περισσότερο διανοητικοί τύποι από ότι αυτοί με τον Ήλιο σε ένα ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) Έτσι θα περιμέναμε ανάμεσα στους σκεπτικιστές οι περισσότεροι να είναι από ζώδια του Αέρα παρά από ζώδια του Νερού. Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω αυτή η υπόθεση δεν έχει ελεγχθεί ακόμα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πιθανό ότι θα απορριφθεί γιατί αρκετά παρόμοια τέστ απέτυχαν να δείξουν κάποια σχέση ανάμεσα σε συγκεκριμένα ηλιακά ζώδια και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας ή επαγγέλματα. (βλέπε τις έρευνες των Bastedo, R.W. 1978; Culver & Ianna, 1988; Gauquelin, 1982, 1988; Hentschel, 1985; McGervey, 1977; Startup, M. 1984; Tyson, 1980, 1984; Van Rooij, 1993).
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
 
Μικρές Αστρολογικές συμβουλές για τον μήνα Ιούνιο. Αισθηματικά - Σχέσεις, Οικονομικά - Καριέρα και η συμβουλή του μήνα
 
  Συγγραφέας: Εμυ Σεβαστή
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<