Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
ΗΗ ψευδοεπιστήμη στηρίζεται σε δηλώσεις, πεποιθήσεις ή πρακτικές που ισχυρίζονται ότι είναι επιστημονικές και πραγματικές, αλλά είναι ασυμβίβαστες με την επιστημονική μέθοδο.Η ψευδοεπιστήμη χαρακτηρίζεται συχνά από αντιφατικούς, υπερβολικούς ή μη διαψεύσιμους ισχυρισμούς, εξάρτηση από τη μεροληψία επιβεβαίωσης αντί για αυστηρές προσπάθειες διάψευσης, έλλειψη ανοίγματος στην αξιολόγηση από άλλους ειδικούς, απουσία συστηματικών πρακτικών κατά την ανάπτυξη υποθέσεων και συνεχή προσκόλληση πολύ καιρό μετά την πειραματική απαξίωση των ψευδοεπιστημονικών υποθέσεων
 
  Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
 
Η ΣΕΛΗΝΗ θεωρείται ο βασικότερος αστρολογικός δείκτης που έχει σχέση με τα υγρά του σώματος. Και ως εκ τούτου επηρεάζει την ροή τού αίματος. Έχει παρατηρηθεί ότι κατά την διάρκεια του τελευταίου τετάρτου της Σελήνης (δηλαδή στην χάση του φεγγαριού) και μέχρι την νέα Σελήνη, οι άνθρωποι δεν αιμορραγούν τόσο, μελανιάζουν λιγότερο και πρήζονται λιγότερο. Το αντίθετο συμβαίνει κατά την διάρκεια Νέας Σελήνης μέχρι την Πανσέληνο (δηλαδή στην γέμιση του φεγγαριού), και μάλιστα όσο περισσότερο πλησιάζει προς την Πανσέληνο.
 
  Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
 
Ο ΆΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ 5/7/2022 «09:04 ΤΟ ΠΡΩΙ ΈΩΣ ΚΑΙ 20/8/2022 10:55 ΠΡΩΙ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ μας δείχνει, πως ο Άρης στον Ταύρο από 5/7 έως 20/8, θα προκαλέσει αργές αλλά σταθερές κινήσεις, όπου πολλές από αυτές μπορεί να μην καταλήξουν και πουθενά. Σύμφωνα με την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ο πλανήτης Άρης που σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, στο ζώδιο του Ταύρου θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα, καθώς δεν θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε πράξη πολλά από τα σχέδιά μας. Ο Αρης στον Ταύρο στην Αστρολογία για φέτος, θα συναντήσει σε εξάγωνο τον Ερμή όπου θα γίνουν θετικές συνομιλίες για θέματα ερωτικά αλλά και οικονομικά σε όλες τις σχέσεις. Κι από σήμερα 5/7 το ρήμα κατέχω θα έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή μας. Ύλη και συναίσθημα
 
  Συγγραφέας: Αναστασία Ιωαννίδου
 
 
ΆΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΑΠΟ 25/5/2022 ΈΩΣ 5/7/2022 – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια. Σύμφωνα με την αστρολογία ο Άρης στον Κριό από 25/5 «02:17:56» έως 5/7 «09:04:56» θα φέρει αυξημένη ενεργητικότητα αλλά και πολλές εντάσεις σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Στην αστρολογία ο πλανήτης Άρης σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, και στο ζώδιο του Κριού θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα καθώς θα έχουμε πολύ περισσότερη ενέργεια ίσως απ’ ότι χρειάζεται για να χειριστούμε τις καταστάσεις και τις σχέσεις στη ζωή μας. Ο Άρης στον Κριό όπως μας δείχνει η αστρολογία φέτος με τη συμμετοχή του στο μοιραίο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανεργία, τεράστιες εντάσεις, βία, συγκρούσεις, επιθέσεις, μοιραία γεγονότα, πάθη και έρωτες.
 
  Συγγραφέας: Αναστασία Ιωαννίδου   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 
Μια θεωρία λέει ότι όταν οι Πλανήτες γίνονται φαινομενικά ανάδρομοι, ο συλλογικός νους στρέφεται προς τα μέσα, έτσι που αυτό το διάστημα γίνεται καρποφόρο για τον συλλογισμό, τον στοχασμό, την επανεξέταση και την προσεκτικά υπολογισμένη δράση φυσικά σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη σας και στο τι εξουσιάζουν. Θα ήταν ανόητο να πούμε: μην αποφασίσεις! Όπως υποστήριξε και ο Αμερικάνος αστρολόγος John Mc Cormick, αν κάποιος αποφασίσει να μην πάρει μια απόφαση. Αλλά αν τα σχέδιά σας έχουν καταστρωθεί προσεκτικά και έχουν επανεξεταστεί και ξέρετε μέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας ότι ο χρόνος είναι ο κατάλληλος, τότε η μόνη αστρολογική συμβουλή που μένει να δοθεί είναι να είσαστε προσεκτικοί, να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και να είστε ευέλικτοι.
 
  Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
 
Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία. Μέρος ΙΙ Στο προηγούμενο μέρος είδαμε πώς υπολογίζουμε την Ιδιοσυγκρασία μέσα από τα 4 Στοιχεία σύμφωνα με τη μέθοδο των 4 Στοιχείων και πώς υπολογίζουμε την διαφοροποιημένη (ή κατά άλλους αλλοτριωμένη) ιδιοσυγκρασία που προκύπτει από το περιβάλλον και την ανατροφή μας. Για να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τη μέθοδο ας δούμε κι ένα δεύτερο παράδειγμα, την Μαρία Κάλλας (πηγή: astro.com)
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<