Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

 

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου έως  25 Φεβρουαρίου 2024

Κριός

Αν δεν αντέχετε τη συμπεριφορά ατόμων απ’ το οικογενειακό σας περιβάλλον αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης, μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται. Αποφύγετε να εκφράσετε τη γνώμη που έχετε για κάποια άτομα που είναι συνήθως επιθετικά απέναντί σας. Μην προσπαθείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας με shopping therapy, γιατί θα σας στοιχίσει κάτι παραπάνω. Μάλλον με τον εαυτό σας θα πρέπει να τα βάλετε και να διορθώσετε λάθη και όχι με τους άλλους. Μην αισθάνεστε άσχημα για λάθη του παρελθόντος. Προσπαθήστε να μην τα επαναλάβετε. Αλλάξτε κάποιους από τους στόχους που βλέπετε πως είναι αδύνατο να τους πετύχετε σύντομα.  

Ταύρος
Εκτιμήστε αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  τη διακριτικότητα κάποιων ατόμων στα προβλήματά σας και μην το εκλάβετε ως αδιαφορία τους προς αυτά. Όσο κι αν σας προκαλέσουν κάποια άτομα δεν θα πρέπει να εμπλακείτε σε καυγάδες μαζί τους. Προσπαθήστε να βελτιώσετε μόνοι και με σκληρή δουλειά τα οικονομικά σας, δίχως βοήθεια. Ο χωρισμός με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν είναι η κατάλληλη λύση στα προβλήματά σας. Μη μπερδεύετε τη δουλειά με τη φιλία γιατί μάλλον εσείς θα χάσετε και όχι οι άλλοι. Δεν θα πρέπει να περιμένετε να γίνουν όλα εκείνα που έχετε σχεδιάσει αυτήν την περίοδο.
 
Δίδυμοι
Χρησιμοποιήστε δημιουργικά τη φαντασία σας αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης, για να εντυπωσιάσετε εκτός από τους άλλους και τον ίδιο σας τον εαυτό. Δείξτε τις τρυφερές σας διαθέσεις στους δικούς σας ανθρώπους αυτήν την περίοδο που θα σας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην ανησυχείτε για θέματα υγείας που δεν είναι και τόσο σοβαρά όπως ίσως τα νιώθετε μέσα σας. Δεν θα μπορείτε παρά να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αξίζουν και τόσο την προσοχή σας. Μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς που το μόνο που θα κάνουν είναι να καθυστερήσουν τα σχέδιά σας. 
 
 Καρκίνος
Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση συναισθηματικής ή οικονομικής φύσεως αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  γιατί θα βγείτε τελικά χαμένοι από τα αποτελέσματα που θα έχουν. Θα σας κάνουν να απογοητευτείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές εργασίες αυτήν την περίοδο για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Ζήστε έντονα στην ερωτική σας ζωή, αλλά πάρτε πρώτα όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η περίοδος αυτή θα σας κάνει ιδιαίτερα ευσυγκίνητους δίχως ιδιαίτερα σπουδαίο λόγο. Βρείτε τα απαραίτητα κίνητρα όπου θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό και με νέα σχέδια. Ξεκινήστε να ασχολείστε λίγο περισσότερο με τις δικές σας φιλοδοξίες. 
 
Λέων
Διευρύνετε αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας. Μη ζητήσετε από τους άλλους να σας πουν τη γνώμη τους, ιδιαίτερα από άτομα που ξέρετε πως θα είναι ιδιαίτερα σκληρά μαζί σας. Αφήστε κάποια άτομα να σας βοηθήσουν με τις νέες ιδέες και τις προτάσεις τους. Όλη αυτή η περίοδος μπορεί να σας οπλίσει με περισσότερη υπομονή και πρακτική σκέψη, γεγονός που θα σας επηρεάζει θετικά και θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες. Δείτε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια με περισσότερη κατανόηση. Κινηθείτε με ευελιξία και μπορείτε να πετύχετε πολλά.
 
Παρθένος
Ίσως κάποιες στιγμές αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  θα βλέπετε τα πράγματα λίγο μονόπλευρα. Γίνετε περισσότερο πρακτικοί για να κερδίσετε κάποια πράγματα. Η ενέργειά σας μειώνεται και τη θέση της παίρνουν μια σειρά από νέα σχέδια που θέλετε να οργανώσετε πρώτα. Αποφύγετε κυρίως βιαστικές κινήσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, καθώς και παρορμητισμούς που μπορούν να σας κάνουν να χάσετε. Προσέξτε πολύ σε οικονομικά ζητήματα, γιατί το πιθανότερο είναι να είστε υπερβολικά δοτικοί αυτήν την περίοδο και να πέσετε έξω. Μπορείτε να περάσετε υπέροχες στιγμές με τους αγαπημένους σας και δίχως να τους δίνετε συνεχώς τα πάντα.
 
 Ζυγός 
Θα έχετε μια περίεργη ένταση όλη αυτήν την εβδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  και ίσως να ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Προσπαθήστε να βγαίνετε πολύ πιο συχνά έξω παρέα με φίλους για να ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με πρόσωπα και καταστάσεις που αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σας. Κάποια γεγονότα θα αυξήσουν σε επικίνδυνο βαθμό τις διαφωνίες που ήδη υπάρχουν με αγαπημένα σας άτομα. Θα είναι δύσκολο για σας να συγκρατήσετε τα νεύρα σας καθώς κάποια άτομα θα είναι ιδιαίτερα προκλητικά. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να ενισχύσετε σημαντικά τα οικονομικά σας, έτσι ώστε να πάρουν τα «πάνω» τους
 
Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  κρύβει πολύ νευρικότητα και ένταση, αλλά είναι πιθανό να μην αφήσετε και πολλούς να το καταλάβουν. Μην περιμένετε να αναγνωριστούν όλοι οι κόποι και οι προσπάθειές σας άμεσα. Συνεχίστε όμως την προσπάθεια. Ξεκινήστε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, για να δείτε αν μπορούν να έχουν πρακτική εφαρμογή. Προτιμήστε να έχετε μια αργή αλλά σταθερή πρόοδο στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο από οτιδήποτε. Οργανώστε τις σκέψεις σας για να δείτε τελικά ποιο σας συμφέρει να είναι το επόμενό σας βήμα. Περιορίστε την ισχυρογνωμοσύνη σας, αλλιώς θα χάσετε σημαντικούς ανθρώπους από δίπλα σας. 
 
 Τοξότης
Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί, αλλά κι εσείς πρέπει να ακούτε τις προσωπικές σας ανάγκες και να τις καλύπτετε όσο πιο συχνά γίνεται. Κάποιες καταστάσεις που απαιτούν μεγαλύτερες ταχύτητες για να αντιμετωπιστούν, θα σας φέρουν στα όριά σας. Αποτρέψτε το με κάθε τρόπο. Οι διάφορες συγκρούσεις ίσως αποδειχθούν καταλυτικές για μια σημαντική σχέση που θα εξελιχθεί ομαλά και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Βελτιώστε την επικοινωνία σας με άτομα της οικογένειας και του περιβάλλοντός σας που είχε κάποια προβλήματα. Φλερτ, έρωτας και διασκέδαση πάνε πακέτο για σας. Διασκεδάστε και χαρείτε τα με την ψυχή σας. Μειώστε τα λάθη, με το να κάνετε πολύ λίγες έως και καθόλου κινήσεις. 

Αιγόκερως

Οι σχέσεις και συνεργασίες σας, σας χρειάζονται αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,. Προσπαθήστε να είστε εκεί για αυτούς με κάθε τρόπο. Είναι απολύτως απαραίτητο κάποια πράγματα να τα κάνετε μόνοι δίχως καμιά απολύτως βοήθεια. Δυσκολίες στον ερωτικό τομέα ή στις σχέσεις σας με τα παιδιά θα έχετε τώρα. Προσπαθήστε να τις ξεπεράσετε. Η επαφή με κάποια μέλη της οικογενείας σας θα είναι δύσκολη. Βρείτε νέους τρόπους να τους προσεγγίσετε. Τελειοποιήστε μεθόδους που χρησιμοποιείτε για να πείσετε για τις προτάσεις σας. Πρέπει να γίνετε ακόμα πιο μεθοδικοί και οικονόμοι αν θέλετε να αποκτήσετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχετε.
 
 Υδροxόος
Δύσκολα τα πράγματα αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης,  σε όλες σας τις σχέσεις. Μάθετε περισσότερα πράγματα για ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και μην πιστεύετε ότι σας λένε. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή γενικότερα εντάσεις στην ερωτική σας ζωή, σας κρατούν ζωντανούς και μάλλον θα τις απολαύσετε έτσι κι αλλιώς. Εντάσεις σε σπίτι και οικογένεια, μόνο αν κάνετε υπομονή και δεν κάνετε σπασμωδικές κινήσεις θα περάσουν. Προσέξτε πολύ όλες τις συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε, γιατί πολύ πιθανό να σας κρύβουν πράγματα και να βγείτε χαμένοι. Σχέσεις και συνεργασίες θα κινδυνέψουν αν δεν έχετε πάρει σοβαρά κάποια πράγματα

Ιχθείς
Αποφύγετε αυτή τη βδομάδα με τη νέα θέση του Αρη, Αφροδίτης, τις ξαφνικές εκρήξεις, αποφάσεις και ενέργειες, γιατί σύντομα θα τις μετανιώσετε. Νέες και παλιές παρέες και φιλίες θα βοηθήσουν να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα μιας μετακόμισης αφού θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες. Ένα ταξίδι θα σας έβγαζε από τη ρουτίνα και θα σας έκανε να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Αποταμιεύστε μερικά από τα παραπάνω χρήματα που βγάζετε, και μη χαλάτε ότι σας μένει για τους άλλους. Μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα αρκεί να γίνει με προγραμματισμό και σωστή οργάνωση, αλλιώς αφήστε το.
 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
 Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΡΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω