Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Διας στον ομορφο Ζυγο από 9/9/16-10/10/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τους τομείς που θα ευνοήσει κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια ο Διας ο πλανητης που φέρνει τυχη και ευκαιριες θα είναι στο ζωδιο του Ζυγου από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017 αυξάνοντας τη διάθεση για περισσότερες συλλογικές προσπάθειες, σχέσεις και συνεργασίες, για να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί με άλλους, αντί να τα κάνουμε μόνοι μας. Αυτά είναι και τα θετικά στην αστρολογια που θα προσπαθήσει να μας φέρει το πέρασμα του Δια από το Ζυγό όπου περιορίζονται στο να προσπαθούμε να είμαστε πιο όμορφοι εξωτερικά για να προσελκύουμε τους άλλους, αλλά και να συνυπάρχουμε με άλλους για να νιώθουμε καλύτερα. Σημαντικές επιτυχίες όπως μας δείχνει η αστρολογια θα έχουν όλοι εκείνοι όπου θα προτιμήσουν να κοιτάξουν το συλλογικό συμφέρων και θα συμμετάσχουν σε συλλογικές προσπάθειες για να το κοινό καλό.

Η ευκαιρία σύμφωνα με την αστρολογια που δεν θα πρέπει να χαθεί με τον Δία στο Ζυγό είναι να δημιουργηθούν κινήματα και πολλοί να συμμετάσχουν σε αυτά για να αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο και να πάμε παρακάτω. Να μάθουμε να δίνουμε στους άλλους ακριβώς όσα πρέπει για να τους ανταμείψουμε για τα θετικά που πράττουν. Να μάθουμε ακόμα και τρόπους για να μην σκεφτόμαστε, να κάνουμε συχνές παύσεις προκειμένου να ξεκουραστούμε, να ανασυγκροτήσουμε δυνάμεις μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού ή άλλων μεθόδων προκειμένου οι νέες μας σκέψεις και αντιλήψεις να είναι πιο φρέσκιες και πιο θετικές. Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο, δίνει μια έμφαση στο να γίνουν νέες δυναμικές εκκινήσεις, νέες προσπάθειες και να αναλάβουν πρωτοβουλίες άνθρωποι δυνατοί και έτοιμοι να προσφέρουν για να γίνουν θετικές αλλαγές και να ξεφύγουμε από τα τέλματα της εποχής.

Οι δύσκολες όψεις του Δία φέτος με το μεσοδιάστημα Ουρανου/Πλουτωνα
(κατά το βιβλίο Σ.Κ.Ε. του Ρ. Εμπερτιν σε ελληνική μετάφραση) δείχνουν πως θα υπάρξουν πολλές ξαφνικές δυσκολίες, απώλειες, λάθη με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα εκείνων που έχουν μάθει να κερδίζουν μέσω της επίδειξης δύναμης και τελικά θα υπάρχουν ξαφνικές απώλειες. Λίγη προσοχή το διάστημα που θα είναι ανάδρομος ο Δίας ώστε να μην κάνουμε νέες προσπάθειες αν θέλουμε να μας δοθούν πράγματα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι με το Δία στο Ζυγό θα είναι όλη αυτήν την περίοδο οι Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν και τη μεγαλύτερη τύχη καθώς και ευκαιρίες σε σημαντικούς τομείς και είναι στο χέρι τους για να μην τις αφήσουν να χαθούν απλά απολαμβάνοντας μια αισιοδοξία που θα έχουν.

Εκείνοι που πιθανό να χάσουν πολλές από τις ευκαιρίες που εδώ και καιρό περιμένουν, να κάνουν υπερβολές, να χάσουν πρόσωπα, πράγματα αλλά και να πάρουν αρκετά παραπάνω κιλά θα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να ελέγχουν δυο φορές αυτά που τους προσφέρουν για να μην απογοητευτούν από τους άλλους.

Αυτό όμως που κυρίως θα προσπαθήσει να μας μάθει αυτή τη χρονιά ο Δίας, καθώς είναι και δάσκαλος, είναι πώς να αποκτήσουμε γύρω μας περισσότερα πρόσωπα και καταστάσεις που θα μας κάνουν να χαρούμε πραγματικά τη ζωή, να έχουμε αρμονία και συντροφικότητα, και να βοηθήσουμε και τους άλλους μαζί με τους εαυτούς μας σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε κυρίως μέσω της συλλογικότητας. 


Τι θα φέρει η νέα θέση του πλανήτη Δία στο Ζυγό, σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:    
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις σας για να μάθετε τα πάντα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#     


ΚΡΙΟΣ 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η νέα θέση του Δία απέναντί σας, στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017 καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές, συχνά εξαιτίας των άλλων και όχι απόλυτα με δικές σας πρωτοβουλίες.Βέβαια το καλό είναι πως αυτός ο Δίας φέρνει μια θετική πνοή σε όλες σας τις σχέσεις, ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές, καθώς γενικότερα θα απολαύσετε την απόλυτη εύνοια των άλλων απέναντί σας. Πολλές από τις σχέσεις που δεν πήγαιναν και τόσο καλά και αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σας, θα φτιάξουν και θα είστε πολύ καλύτερα μαζί τους. Θα δείτε άτομα που δεν ήταν και τόσο θετικά μαζί σας, να αλλάζουν στάση προς το καλύτερο. Όσοι επιθυμείτε μια νέα σχέση ή συνεργασία, αυτή μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό και να σας αποφέρει πολλά οφέλη τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν ψάχνετε εδώ και καιρό να κάνετε μια καλή αισθηματική σχέση που θα παραμείνει στη ζωή σας και έχει να σας δώσει πολλά, ο Δίας αυτός είναι ότι πρέπει για να γίνει κάτι τέτοιο. Επίσης, έχετε πολλές ελπίδες να κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία που θα σας αποδώσει πολλά σε πολλούς τομείς. Θα σας κάνει να ξαναπιστέψετε στις ικανότητές σας και θα σας ευνοήσει σε πολλά που ακόμα δεν έχετε σκεφτεί.  Θα βρεθείτε πολλές φορές στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή, με τα κατάλληλα άτομα και θα βγείτε κερδισμένοι τελικά εκεί που δεν το περιμένετε. Εκείνο που σίγουρα πρέπει να προσέχετε είναι να μην ξοδεύετε δεξιά και αριστερά τον χρόνο, την εκτίμηση, την αγάπη, τις ικανότητές σας, ακόμα και τα χρήματά σας σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν αξίζουν και είναι κοντά σας μόνο και μόνο από συμφέρον για να πάρουν από σας, δίχως να θέλουν κάτι να σας δώσουν. Εξετάστε με τη λογική αν αξίζει τον κόπο πριν δώσετε οτιδήποτε από αυτά στους άλλους.  
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις σας για να μάθετε τα πάντα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#
ΤΑΥΡΟΣ 

Τα νέα είναι καλά με τον πλανήτη Δία στο ζώδιο του Ζυγού το διάστημα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017 ιδιαίτερα σε όσους από σας είχατε προβλήματα σε θέματα υγείας ή εργασίας, δικά σας ή ακόμα και κοντινών σας προσώπων. Στον τομέα της υγείας ίσως να ανακαλύψετε πως όλα είναι θέμα τακτικής, λογικής, οργάνωσης, σχεδιασμού και μυαλού. Μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο, να μιλήσετε σε ειδικούς, ή να ακολουθήσετε ακόμα και μια εναλλακτική θεραπεία προκειμένου να απαλλαχτείτε από προβλήματα υγείας, σωματικά ή ψυχικά, που σας ταλαιπωρούν και αυτός εδώ ο Δίας μπορεί σίγουρα να βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα. Σε θέματα εργασίας οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα είναι πολλές καθώς κι εσείς θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία και μπορείτε να κινηθείτε περισσότερο με νέες και παλιές επαφές, ιδέες και τομείς προκειμένου να είστε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας, ακόμα και να βρείτε νέα δουλειά. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αποφύγετε κάθε τομέα ή συνεργασία που νιώθετε πως δεν ταιριάζετε, θα καταπιεστείτε ή δεν θα σας αφήσουν ελεύθερο πεδίο να λειτουργήσετε όπως θέλετε. Ο Δίας αυτός θα βοηθάει να ξεφύγετε με έξυπνες λύσεις την αρνητικότητα, αρκεί να είστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά, να επιλέξετε τον δύσκολο δρόμο και να μην προτιμήσετε εύκολες λύσεις όπου δεν θα κάνετε εσείς πολλά πράγματα. Ο Δίας αυτός δεν θα σας αφήσει έτσι, και κάθε σας προσπάθεια ακόμα και η παραμικρή μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα. Ανταμείβει όμως τη σκληρή δουλειά και όχι τις εύκολες λύσεις. Γενικότερα αυτό που θα σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να λύσετε πρακτικά ζητήματα με τον Δία αυτό και όλα τα άλλα ίσως να πάνε στην άκρη για το διάστημα αυτό. Είναι ένας Δίας όπου όσο δύσκολο κι αν ακούγεται για σας, μπορεί να σας βάλει σε ένα πρόγραμμα σε όλους τους τομείς που είχατε παραμελήσει. Να σας κάνει πιο πρακτικούς και πιο οργανωτικούς από ποτέ, στοιχεία που μαζί με τη δημιουργικότητά σας είναι πολύ βοηθητικά για να πετύχετε σε σημαντικούς τομείς.
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις σας για να μάθετε τα πάντα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#
ΔΙΔΥΜΟΙ 

Στο φιλικό ζώδιο
του Ζυγού το διάστημα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017 θα φροντίσει να περάσετε λίγο καλά και να διασκεδάσετε κυρίως σε θέματα ερωτικά, και παιδιών. Είναι ο Δίας όπου θα επαναφέρει τη χαμένη χαρά στη ζωή σας. Θα ανακαλύψετε όλα τα θετικά που κρύβονται βαθιά μέσα σας, όλα τα ταλέντα σας με τον Δία αυτό και θα είστε πολύ πιο δημιουργικοί από ποτέ. Θα καταφέρετε όλα αυτά να τα βγάλετε στην επιφάνεια και να τα αναπτύξετε.Ο Δίας θα σας δίνει κουράγιο ακόμα και στα δύσκολα που θα έρχονται εξαιτίας του Κρόνου, που θα σας δυσκολεύουν με πρόσωπα και πράγματα, και θα φροντίσει να έρχονται και κάποια θετικά αποτελέσματα από τις δυσκολίες αυτές. Πολύ πιθανό όλο αυτό το διάστημα με τον Δία αυτό θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση και θα κάνετε μια σταθερή σχέση, θα προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση, θα δεσμευτείτε με ένα γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου. Δεν είναι σίγουρο αν είστε έτοιμοι για όλα αυτά, αλλά θα σας δώσουν μεγάλη χαρά μαζί με τις ευθύνες που απορρέουν. Τολμήστε να ποντάρετε στην τύχη σας όπου θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μονοπάτι προς της επιτυχία. Δημιουργικοί θα είστε αρκετά σε κάθε σας νέο ξεκίνημα. Μόνο προσέξτε να είστε και οργανωμένοι για να δείτε αυτά που δημιουργείτε να έχουν ευχάριστη κατάληξη. Προσέξτε τις υπερβολές και τις παρασπονδίες που μπορεί να σας κάνουν να πάρετε επιπόλαια κάποια πράγματα και μετά να μην ξέρετε πώς να ξεμπλέξετε. Ο έρωτας έχει να σας δώσει πολλές ευχάριστες στιγμές με τον Δία αυτό, αρκεί να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και να αποφεύγετε τις παραπλανήσεις. Είναι ένας υπέροχος Δίας για να πετύχετε δύσκολους στόχους και να βάλετε τις βάσεις για να αποκτήσετε πρόσωπα και πράγματα που θα έχουν πολύ θετική ενέργεια, και αυτή η ενέργεια θα προσθέσει μεγάλη χαρά στη ζωή και στην καθημερινότητά σας.
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις σας για να μάθετε τα πάντα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
 Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΡΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΟΤΙΚΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΕΩΣ 20/12/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις αυξημένες ευθύνες που θα φέρει σε όλα τα ζωδια

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 6/3/19 – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ φέρνει μια νέα εποχή με ριζικές, επίπονες ή και θετικές αλλαγές αλλά και απώλειες σε κάποιους τομείς – Αστρολογικες Προβλεψεις για τους τομείς αυτούς σε κάθε ζωδιο ξεχωριστά

ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ 


 

           

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<