Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

 ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022


Δείτε πότε και σε πoια ζώδια θα είναι φέτος ανάδρομοι όλοι οι πλανήτες και γενικές προβλέψεις για το τι θα φέρει ο καθένας στην ανάδρομη κίνησή του 

 

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2022

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 2022

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ...(δείτε παρακάτω τις φετινές ημερομηνίες που θα είναι ανάδρομος)

Τι έγινε την τελευταία φορά που ο Ερμής μπήκε σε ανάδρομη κίνηση; Χάσατε τα κλειδιά του σπιτιού σας; Χάσατε κάποιο σημαντικό  έγγραφο; Αφήσατε τα γυαλιά σας σε ξένο σπίτι; Αφήσατε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο σε κάποιο σημείο που κάνατε ένα τηλέφωνο; Ξεχάσατε κάποιο σημαντικό σας ραντεβού; Χάσατε τον προσανατολισμό σας εντελώς αδικαιολόγητα όταν πηγαίνατε μία επίσκεψη; Ανακαλύψατε ότι ο ταχυδρόμος μοίρασε όλη την αλληλογραφία σας στα γειτονικά σπίτια αντί στο δικό σας; Μήπως ταξιδέψατε και σας έπιασε το στομάχι από τις δεκάδες καθυστερήσεις που σας έτυχαν; Τέτοια περιστατικά συσχετίζονται με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά μπορούν να συμβούν,  είτε ο Ερμής είναι ανάδρομος είτε όχι. Ωστόσο, η πλειοψηφία των αστρολόγων και οι σοβαρότεροι μελετητές παρατηρούν ότι πράγματι, οι κακοτυχίες έχουν μια αυξητική τάση, όταν ο Ερμής αρχίζει την αντίστροφη τροχιά του στον ουράνιο θόλο.

 
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε τέσσερις μήνες και παραμένει ανάδρομος (μοιάζει να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από την κανονική του τροχιά) για τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων, όπως χωρίς αμφιβολία ήδη θα  ξέρετε, οι συνθήκες
δεν ευνοούν την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων, τα ταξίδια, την αγορά αυτοκινήτου, την πώληση ακινήτων, την λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς και την αποστολή σημαντικών εγγράφων και καλό θα ήταν να μην στηριχτείτε υπερβολικά σε κανένα μέσο επικοινωνίας (κινητά τηλέφωνα, Facebook, Tweeter, Instagram, fax, H/Y κ.α.) και σε καμμία υπόσχεση. Τουλάχιστον, αυτή είναι η συμβουλή της παραδοσιακής Αστρολογίας. Και φαίνεται πως η παραδοσιακή Αστρολογία έχει το δίκιο με το μέρος της, όταν αυτές  οι …"περιπέτειες" θα μπορούσαν κάλλιστα να γεμίσουν τις στήλες των φαιδρών συμβάντων σε οποιοδήποτε περιοδικό Αστρολογίας. Αν κρατήσετε κι εσείς το προσωπικό σας ημερολόγιο του ανάδρομου Ερμή, θα εντοπίσετε πιθανότατα τέτοιου τύπου ομοιότητες γεγονότων, κατά τις περιόδους που ο πλανήτης κινείται σε ανάδρομη φορά. Παρόμοια, ίσως ανακαλύψετε ότι μισοτελειωμένες δουλειές  ή άλλα θέματα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια ή χρειάζονται την προσοχή σας όταν ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση.


Η ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Μα δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα καλό σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή;

 
Ορισμένοι αστρολόγοι ισχυρίζονται ότι άτομα με γεννέθλιο ανάδρομο Ερμή παράγουν τις καλύτερες ιδέες τους στα διαστήματα που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Στην πραγματικότητα ο ανάδρομος Ερμής είναι καλός για τα ίδια ακριβώς πράγματα που είναι καλός και ο ευθύς Ερμής. Απλά, όταν ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά, ενδεχόμενα να αναδυθούν κάποιες εσωτερικές δυνάμεις...όπως η αίσθηση του χιούμορ, η υπομονή και η ευελιξία. Κάποιοι λένε ακόμα ότι σχέδια που ξεκινάνε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, δίνουν αμέσως τις εξετάσεις τους έτσι που οι καθυστερήσεις ή η ωρίμανση τους προκύπτουν πολύ αργότερα. Άλλοι, πάλι, θεωρούν ότι σχέδια που τέθηκαν σε εφαρμογή σε περιόδους ανάδρομου Ερμή, απλώς δεν λειτουργούν με τον τρόπο που περιμένει κανείς απ' αυτά να λειτουργήσουν. Όχι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό, θα είναι  όμως διαφορετικό, έτσι αυτό που έχει να κάνει κάποιος για να επωφεληθεί, είναι να είναι προσαρμοστικός σε πιθανά νέα δεδομένα. Μερικοί αστρολόγοι γράφουν ότι τα άτομα που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά με πλανήτες στους Διδύμους ή στην Παρθένο και ότι όλοι τελικά επηρεαζόμαστε αντίστοιχα με τον οίκο που βρίσκεται ο διελαύνων Ερμής όσο κινείται σε ανάδρομη τροχιά, καθώς επίσης και από τον οίκο, όπου ο Ερμής είναι εξουσιαστής στον γεννέθλιο χάρτη μας. 

Μια θεωρία λέει ότι όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, ο συλλογικός νους στρέφεται προς τα μέσα, έτσι που αυτό το διάστημα γίνεται καρποφόρο για τον συλλογισμό, τον στοχασμό, την επανεξέταση και την προσεκτικά  υπολογισμένη δράση. Θα ήταν ανόητο να πούμε: μην αποφασίσεις! Όπως υποστήριξε και ο Αμερικάνος αστρολόγος John Mc Cormick, αν κάποιος αποφασίσει να μην πάρει μια απόφαση, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, τότε μόλις πήρε μια απόφαση με τον Ερμή ανάδρομο και πού μας οδηγεί αυτό; στο να πάρουμε την λάθος απόφαση! Αν είστε σε φάση πνευματικής ανησυχίας, ή γεμάτοι υποψίες, φόβους και καχυποψία, τότε ο ανάδρομος Ερμής είναι ίσως ένα ακατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε ενέργειες ή να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση. Αλλά αν το σχέδιό σας έχει καταστρωθεί προσεκτικά και έχει επανεξεταστεί και ξέρετε μέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας ότι ο χρόνος είναι ο κατάλληλος, τότε η μόνη αστρολογική συμβουλή που μένει να δοθεί είναι να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και να είστε ευέλικτοι. 
Να θυμάστε ότι ο Ερμής εξουσιάζει την διάνοια και μια μετατόπιση προς την κατεύθυνση του Ερμή σημαίνει μια μετατόπιση προς την κατεύθυνση της διάνοιας. Όταν προσπαθούμε να ωθήσουμε το μυαλό μας (και το μυαλό των άλλων) προς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι που αντιμετωπίζουμε την επανάσταση τους. Ένα πείραμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις περιόδους στάσης του Ερμή
(stationary periods) : η μέρα κατά την οποία ο πλανήτης αλλάζει κατεύθυνση, για να εκτελέσετε απλά και εύκολα καθήκοντα, δηλαδή να προγραμματίσετε έτσι τις δραστηριότητές σας, που αντί να πιέσετε το μυαλό σας να επεξεργαστεί κάποια  προβλήματα με έναν τυποποιημένο τρόπο, να το αφήσετε να τα προσεγγίσει μόνο του και αβίαστα. Αυτή η τεχνική βρίσκεται σε συμφωνία και με τα ευρήματα των αστρολόγων και άλλων παρατηρητών που σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα του ανάδρομου Ερμή γίνονται πιο έντονα ή πιο επιζήμια κατά την πρώτη εβδομάδα της ανάδρομης κίνησης του.  Ίσως γιατί την δεύτερη εβδομάδα οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προσαρμοστεί στις αλλαγές του τρόπου σκέψης που αντιπροσωπεύει ο ανάδρομος Ερμής.

Η Διέλευση του ανάδρομου Ερμή στο γενέθλιο ωροσκόπιο 
Πολλά έχουν γραφτεί για την διέλευση του ανάδρομου Ερμή και τις καθυστερήσεις που προκαλεί: αυτές οι επιστολές που δεν έρχονται όταν τις περιμένουμε, αυτά τα τηλεφωνικά μηνύματα που δεν διεκπεραιώθηκαν σωστά, η επικοινωνία που γίνεται δύσκολη ή διαστρεβλώνεται, τα προβλήματα με τους συγγενείς που οξύνονται, οι εμπλοκές που προκαλούνται όταν υπογράφονται νομικά έγγραφα ή συνάπτονται γραπτά συμβόλαια, κλπ. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της στάσης του Ερμή, όλες οι δραστηριότητες ή νεκρώνονται ή ενεργοποιούνται σε υψηλότατο βαθμό, έτσι που καταλήγουν προβληματικές. Είτε η στάση του Ερμή αντιπροσωπεύει ένα δύσκολο διάστημα είτε μια ασύγκριτη ευκαιρία για ανακαλύψεις και δράση, αλλά αυτό εξαρτάται από το εξατομικευμένο ωροσκόπιο του καθενός και την ωριμότητά του. Ο Ερμής κινείται τόσο γρήγορα μέσα στον ζωδιακό κύκλο και στο γενέθλιο ωροσκόπιο που οι περισσότεροι θεωρούν την επίδραση του αμελητέα. Αλλά όταν ο πλανήτης μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά και βρίσκεται στην περίοδο της στάσης του, η επίδρασή του αξίζει την μελέτη και την έρευνα μας. Κάθε ένας από τους γενέθλιους πλανήτες  στην περιοχή της στάσης θα ενεργοποιηθεί με παράξενο τρόπο, ειδικά αν η περιοχή της στάσης του Ερμή περικλείεται σε διάστημα δύο μοιρών του πλανήτη αυτού. Ελάχιστα μικρότερης έντασης είναι η ενέργεια που προκαλείται από αντιθέσεις, τετράγωνα, τρίγωνα και εξάγωνα με τον Ερμή σε στάση και όσο πιο ακριβείς είναι οι όψεις, τόσο εντονότερη είναι η επίδρασή τους.

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2022

Φέτος, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος 4 φορές. Την πρώτη στα Σταθερά και Κύρια, την δεύτερη στα Μεταβλητά ,την τρίτη στα Παρορμητικά ή Κύρια και την τέταρτη πάλι για λίγες ημέρες στα κύρια ζώδια όπως τα ονομάζουμε.  Τα προβλήματα που θα επιφέρει κάθε φορά αφορούν καθαρά στις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο γίνεται, σε συνδυασμό πάντα με τη φύση του Ερμή που δέχεται τις επιρροές αυτές. Φέτος αφορά κυρίως τη λογική, όπου θα επηρεάζει λανθασμένα κυρίως με την έλλειψή της, τις σκέψεις και αποφάσεις μας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα ζητήματα του Ερμή που αφορούν κυρίως ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία, μηχανήματα, ΜΜΕ, μέσα μεταφοράς, συμβόλαια, υπογραφές, έγγραφα, σπουδές, υφίστανται ταλαιπωρίες, που θα προκαλέσουν ασυνεννοησία και λάθη.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 14 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου 2022 (από την 10η μοίρα Υδροχόου –έως τις 24 μοίρες του Αιγόκερου για 21 ημέρες.  Στην ανάδρομη αυτή κίνηση του, ο Ερμής θα επιφέρει πολλές αλλαγές σε όποια σχέδια υπάρχουν. Θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν για να μην υπάρξουν απατηλές ελπίδες. Ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Προσοχή στην ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων, γιατί θα υπάρξει δυσκολία. Επειδή το νευρικό σύστημα πολλών θα βρεθεί σε αδυναμία, καλό είναι να προσέξετε τη διάθεση για ανεξάρτητες  σκέψεις και απόψεις. Προσοχή σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις, καθώς επίσης, συμβόλαια, διαμάχες και διαφωνίες με συνεργάτες και σχέσεις. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα φανεί περισσότερο στα ζώδια (Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου (από 15 Ιανουαρίου έως και 20 Ιανουαρίου και Υδροχόους του πρώτου Δεκαημέρου 21 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου), καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα του Ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω φέτος ξεχωριστά το κάθε ζώδιο

 

ΚΡΙΟΣ 

 Θα βρίσκεστε σε πυρετώδεις ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα, φυσικά βέβαια με καθυστερήσεις  και φαίνεται πως ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου δεν θα σας αφήνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Θα σας φέρει πολλές νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ καλά διαβασμένοι για να ανταπεξέλθετε. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, όσο κι αν είναι δύσκολο τώρα με τον ανάδρομο Ερμή. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε φορτωθεί, και κάτι τέτοιο θα μπορέσει να γίνει μόνο με περισσότερη οργάνωση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας και δεν θα σας βάλουν σε νέους μπελάδες.  

ΤΑΥΡΟΣ 

Πολλές αλλαγές στα καθημερινά σας σχέδια, τις καθημερινές επαφές και εργασίες σας θα σας φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Το φλερτ και γενικότερα το ερωτικό παιχνίδι θα αυξηθεί αρκετά και αυτό θα το διαπιστώσετε όλες τις μέρες που θα βγείτε έξω ή θα βρεθείτε γενικότερα με κόσμο κατά το διάστημα αυτό. Είναι όμως πολύ πιθανό να υπάρχουν συχνές συγκρούσεις και αψιμαχίες με άτομα του περιβάλλοντός σας επάνω σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις εντελώς ξαφνικά. Όλα μπορούν να σας συμβούν το διάστημα αυτό. Ξαφνικές συναντήσεις, θα μάθετε αλήθειες που δεν γνωρίζατε, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις σας, και να αποφύγετε παρορμητισμούς που μπορούν να σας στοιχίσουν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Πολλά έξοδα θα σας βγάλει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου καθώς φαίνεται πως θα σας πιάσει για τα καλά το εορταστικό κλίμα των ημερών και θα επιδοθείτε σε μια σειρά από αγορές και δώρα για εσας και τους αγαπημένους σας. Μην ξεχάσετε κανέναν, ψωνίστε για όλους ακόμα και μικροπράγματα, αλλά προσπαθήστε να έχετε ένα κάποιο μέτρο γιατί δεν αργεί και πολύ να αδειάσει το ταμείο σας, αν είναι δηλαδή γεμάτο... Ο ερωτικός τομέας μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες με το έτερον ήμισυ ή κεραυνοβόλους έρωτες και πιθανό να ενδώσετε σε σύντομες ερωτικές σχέσεις. Προσέξτε καλά, γιατί ότι θα γίνει τώρα, αργά ή γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια μικρή ή μεγάλη επανάσταση στον τομέα των σχέσεων σας με τους άλλους, και ιδιαίτερα εκεί που νιώθετε πως καταπιέζεστε με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Εντάσεις θα υπάρξουν πολλές στην αισθηματική σας ζωή καθώς φαίνεται πως πολλά θα γίνουν τώρα που σας πειράζουν. Αυτή τη φορά δεν είστε διατεθειμένοι να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα και το πιθανότερο είναι πως θα τους τα πείτε έξω από τα δόντια. Το διάστημα αυτό δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και οι καβγάδες με τα κοντινά σας πρόσωπα θα είναι συχνοί, αφού δύσκολα θα πέσουν οι τόνοι. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ όλο αυτό το διάστημα γιατί αργά ή γρήγορα θα μετανιώσετε. 

 

 

ΛΕΩΝ

Περισσότερη δουλειά, περισσότερες ευθύνες που μάλλον δεν έχετε και τόση επιθυμία να αναλάβετε θα σας φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Πολλά θα είναι και τα προβλήματα με κάποιους συνεργάτες σας, λόγω ακριβώς αυτών των αυξημένων ευθυνών, ή για άλλες λεπτομέρειες που αφορούν την ενασχόλησή σας. Μην τους πηγαίνετε κόντρα αλλά φροντίστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυση, όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο, για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Είναι πολύ πιθανό όλη αυτή η πίεση και η κούραση από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, να σας βγουν αρνητικά και να προκαλούν συγκρούσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε αυτές τις συγκρούσεις μακριά από τις ερωτικές σας σχέσεις για να μην σας ρίξουν ψυχολογικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι αρνητικός ο Ερμής ανάδρομος στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου για εσάς και αυτό σας ευνοεί. Το πιθανότερο είναι να σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους για το έτερον ήμισυ, για θέματα ερωτικά, υγείας, παιδιών και δημιουργικότητας δίχως να υπάρχει σημαντικός λόγος. Θέλετε να κάνετε τώρα πολλά πράγματα μαζεμένα κι αυτό ίσως να σας αγχώσει λίγο παραπάνω αλλά θα είναι καθαρά δική σας επιλογή. Θα έχετε έμπνευση και πολλές φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες, τις οποίες θα θέλετε να εφαρμόσετε άμεσα. Κι αυτό ίσως να σας προκαλέσει ακόμα περισσότερη ένταση, αλλά θα είναι δημιουργική. Στα ερωτικά σας θα έχετε ξαφνικές εντάσεις, ερωτικές κατακτήσεις, ή πιθανό να υπάρξει μια απόσταση με το ταίρι σας κι αυτό να σας ανησυχήσει λιγάκι.  

ΖΥΓΟΣ

Οι περισσότερες εντάσεις θα δημιουργηθούν σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Κι αυτό καθώς τα γεγονότα θα σας δείξουν, πως δεν πάει άλλο και θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές αναγκαστικά. Ίσως να είναι δύσκολο και τα πράγματα να μην έρθουν όπως τα είχατε σχεδιάσει, αλλά δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μην απαντήσετε στην προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του περιβάλλοντός σας ή μέσα στο σπίτι σας, με τους οποίους υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Μόνο με την κατάλληλη ψυχραιμία, ψυχολογία και διπλωματία θα τα καταφέρετε. Μια συγκατοίκηση με σημαντικές σχέσεις, μετακόμιση, αγορά ή αλλαγή σπιτιού, ίσως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τώρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Στην επικοινωνία σας με τους άλλους παρεμβαίνει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου καθώς θα είστε αρκετά αγχωμένοι και θα βιάζεστε να πετύχετε ή να κάνετε κάποια πράγματα. Θα πρέπει όλες αυτές τις μέρες να έχετε περισσότερη υπομονή. Να μην πιέζετε τους άλλους και να ασχολείστε με δημιουργικούς τομείς, για να ξεχνάτε την αγωνία και το άγχος σας. Το φλερτ θα είναι έντονο, και μπορεί να κάνετε ένα ταξιδάκι με πρόσωπα αγαπημένα, που μάλλον θα σας χαλαρώσουν αρκετά. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να ξεφύγετε κάποιες φορές λόγω έντασης και να πείτε ή να κάνετε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά, ή ακόμα και να μετανιώσετε εξ αιτίας και της συμπτωματικά πορείας της Αφροδίτης σε αναδρομή.  

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες ανατροπές ή έντονες διαφωνίες, όσον αφορά οικονομικά ζητήματα ή σταθεροποιήσεις σχέσεων και συνεργασιών, που σας ενδιαφέρουν πολύ και επιχειρείτε με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Τα νέα γεγονότα που βλέπετε να διαδραματίζονται γύρω σας, θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφαλείς. Αποφύγετε διαμάχες για θέματα ασφάλειας και οικονομικά γιατί όχι μόνο δεν θα κερδίσετε τίποτα, αλλά θα κινδυνέψετε να χάσετε κιόλας. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι προς το συμφέρον σας τώρα, ούτε οι διαπραγματεύσεις, αλλά ούτε και οι αλλαγές, γιατί όλο και κάτι θα σας στοιχίσουν σε συναισθηματικό ή και σε υλικό επίπεδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε με πολλούς από αυτούς το διάστημα αυτό και δεν θα σας αρέσει καθόλου. Θα υπάρχουν πολλές εντάσεις καθημερινά όλες τις μέρες αυτές, που θα είναι δύσκολο να ηρεμήσετε και το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστείτε. Ίσως ήρθε ο καιρός να πάρετε έστω και εν θερμώ δύσκολες αποφάσεις και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις ή πρόσωπα που σας πιέζουν ή σας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ψυχολογία σας. Θα πρέπει να ηρεμήσετε κάποια στιγμή και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξετε περιβάλλον, σπίτι ή να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν γενικότερα το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την οικογένειά σας καθώς και το ευρύτερο περιβάλλον που ζείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα φέρει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου και πάλι στην επιφάνεια, ίσως με πιο επιτακτικό τρόπο, από κάθε άλλη φορά. Προβλήματα σε υγεία, σχέσεις, ψυχολογία και εργασία που θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε άμεσα, όσο δύσκολο κι αν σας είναι τώρα, προκειμένου να τα αφήσετε πίσω σας μια και καλή. Δεν θα πρέπει όμως να τα αφήσετε να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας, αλλά να τα δείτε ως κάτι υποχρεωτικό που θα πρέπει να ξεπεράσετε. Μείνετε μακριά από σχέσεις και γενικότερα δουλειές με άτομα του παρελθόντος, που δεν σας έχουν φερθεί και πολύ όμορφα, γιατί δεν θα αλλάξει τίποτα ούτε αυτή τη φορά. Θα είναι δύσκολο αυτές τις μέρες να εξωτερικεύσετε την αυξημένη εσωτερική σας ένταση και το θυμό σας και οι άλλοι δεν θα σας το κάνουν και πολύ εύκολο. Προσπαθήστε να τα βγάλετε από μέσα σας σε άτομα που εμπιστεύεστε και σας ηρεμούν, για να νιώσετε καλύτερα.  

ΙΧΘΕΙΣ 

Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που γνωρίζετε ήδη και σας έχουν προδώσει ή κινηθεί εναντίον σας παλαιότερα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου. Ακόμα κι αν τους γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί ό,τι κι αν λένε ή ό,τι κι αν σας υπόσχονται τώρα, δύσκολα θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Ο ενθουσιασμός σας αυτές τις μέρες για καινούργιες σχέσεις και ασχολίες θα είναι έντονος και μπορούν νέοι φίλοι και νέα πρόσωπα στη ζωή σας να σας στηρίξουν σε όλα σας τα νέα σχέδια. Καινούργιες και πρωτοποριακές ιδέες μπορούν τώρα να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν από όλες τις άλλες, αλλά αν δεν είστε συνεπείς και δεν τις υποστηρίξετε με σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση, μπορεί και να μην εφαρμοστούν ποτέ. Αποφύγετε να γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις, που δεν έχουν και πολλά να σας πουν πλέον. Ζήστε και απολαύστε την απόλυτη στήριξη από τα κοντινά σας πρόσωπα, από φίλους και άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν σε αυτά που έχετε σχεδιάσει.

 

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα

Αιγόκερους που γεννήθηκαν από τις 14 Ιανουαρίου έως και 20 Ιανουαρίου.

Υδροχόους που γεννήθηκαν  από τις 21 Ιανουαρίου έως και τις 4 Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σε αυτούς που γεννήθηκαν από τις 21 Φεβρουαρίου έως και 25 Φεβρουαρίου.

Πιθανός εκνευρισμός, ευερεθιστικότητα και αναστολές. Ξαφνικός περιορισμός. Δυσάρεστη ξαφνική ένταση. Ξαφνικές απώλειες. Κλείσιμο στο σπίτι. Για αυτούς που γεννήθηκαν από τις 25 Ιανουαρίου έως και 27 Ιανουαρίου.

Συνοπτικά Tips

Κριός               Προβλήματα με τις κοινωνικές σχέσεις, προσωπικές και κτητικές επιθυμίες και διαπραγματεύσεις.     

Ταύρος Τα επαγγελματικά καθυστερούν & η επικοινωνία δυσκολεύεται.

Δίδυμοι           Ανησυχία για συγγενείς  σχετικά με θέματα υγείας.  Εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα αλλαγών μέσα στο σπίτι        

Καρκίνος         Αδικαιολόγητοι φόβοι, καθυστερήσεις σε θέματα Οικονομικών συναλλαγών.

Λέων               Καθυστερήσεις συναλλαγών  με συνεργάτες ή και διεκπεραιώσεις υποθέσεων. Μικρά προβλήματα υγείας και ανησυχία  για τέτοια θέματα

Παρθένος        Βρείτε χρόνο για ξεκούραση ψυχική και σωματική. Μην εμπιστεύεστε συνεργάτες. RED!

Ζυγός              Μην περιμένετε εμφανή αποτελέσματα στις ερωτικές και δημιουργικές δραστηριότητές σας.

Σκορπιός         Θέματα ακίνητης περιουσίας  καριέρας και η υγεία ηλικιωμένων ανθρώπων θα καθυστερήσουν τα σχέδια σας.

Τοξότης           Οικογενειακές σχέσεις δημιουργούν προβλήματα, τα σχέδιά σας αναβάλλονται.

Αιγόκερος       Αφήστε τις συμφωνίες και τα ταξίδια για αργότερα. Καλύτερα υπομονή για χρήματα και μετακινήσεις.

Υδροχόος        Η υγεία σας χρειάζεται συνεχώς την προσοχή σας. Ξεκουραστείτε πολύ και αποφύγετε υπερβολές σε κάθε τομέα.     

Ιχθύς               Ιδιαίτερη προσοχή στις ξαφνικές τυχερές αλλαγές και τα αναπάντεχα θετικά γεγονότα. Μην ενθουσιάζεστε.

Δεύτερη Ανάδρομη φορά του Ερμή μέσα στο 2022

Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, Ταύρους, από τη 10η Μαΐου (στην 4η μοίρα των Διδύμων έως και τις 26 μοίρες του Ταύρου για 24 ημέρες) έως και τις 4 Ιουνίου. Εάν έχετε αφήσει τα αισθήματα σας να σας επηρεάσουν, εάν έχετε εκτεθεί σε κριτικές και κουτσομπολιά, εάν έχετε συκοφαντήθει, ήρθε η ώρα να ανασκευάσετε και να επανορθώσετε, κατανοώντας ότι το πείσμα, η αντίδραση και τα κουτσομπολιά δεν οδηγούν πουθενά. Έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να οργανώσετε ένα λόγο πειθούς και τεκμηρίωσης των απόψεων σας. Είναι ώρα να εκφράσετε τα αληθινά σας αισθήματα, και όλο το δημιουργικό σας ταλέντο, όσο και αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι. Να τα εκφράσετε και να τα οργανώσετε μέσα σας. Δεν είναι καιρός να τα βγάλετε από μέσα σας, παρά  μόνο όταν ο Ερμής γίνει ορθόδρομος μετά τις 4 Ιουνίου. Μην μπείτε σε ταξίδια του μυαλού, που σας οδηγούν σε εκρήξεις, αλλά δοκιμάστε τις αντοχές σας πριν ενεργήσετε. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα φανεί περισσότερο στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) αυτούς που έχουν γεννηθεί 10-20 Μαϊου και στα σταθερά ζώδια (Ταύρους-Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 21 Μαϊου μέχρι και 4 Ιουνίου.

Συνοπτικά Tip από την 10η Μαϊου έως και τις 4 Ιουνίου

Κριός               Όσο και να εκνευρίζεστε ή να ταλαιπωρήστε επαγγελματικά, η λύση θα έλθει από μόνη της όταν ο χρόνος θα το επιτρέψει.  Τα οικονομικά σας πολύ καλύτερα, αλλά με καθυστερήσεις.  Αισθηματικά μια από τα ίδια.

Ταύρος            Ανησυχία και καθυστερήσεις για θέματα καριέρας δικής σας και  μελών της οικογένειας. Επαγγελματικά, επικοινωνία αρκετά χαμηλά.

Δίδυμοι           Υπερφόρτωση υποχρεώσεων και θέματα υγείας δικά σας ή της οικογένειας σας απασχολούν ακόμα.     

Καρκίνος         Πιθανά δυσάρεστα νέα. Ιδιαίτερη προσοχή σε ηλικιωμένους αν υπάρχουν στην οικογένειά σας ή το άμεσο περιβάλλον σας.

Λέων               Προσοχή στα επαγγελματικά & στις συναλλαγές & ιδιαίτερα για θέματα υγείας. Καθυστερήσεις στους τομείς αυτούς. Πιθανό δυσάρεστο γεγονός προσωρινό ή όχι στο άμεσο ή και έμμεσο περιβάλλον σας

Παρθένος        Θα περιμένετε αρκετά για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Δώστε προσοχή στην σωματική σας ισορροπία  Προσοχή στα οικονομικά.

Ζυγός               Η αναμονή – υπομονή σε όλες τις δραστηριότητες σας δημιουργικές, ερωτικές, θα ευδοκιμήσει μετά τις 4 Ιουνίου

Σκορπιός         Πολλές αλλαγές θα υποχρεωθείτε να κάνετε κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Θα καθυστερήσουν τα σχέδια και οι προβλέψεις σας.

Τοξότης           Δυσκολίες και ανησυχία για οικονομικά, υγεία συγγενών και επαγγελματικών διαπραγματεύσεων. Ερωτικά κάτω από τον μέσο όρο.

Αιγόκερος       Τα οικονομικά σχέδιά σας αναβάλλονται αυτό το διάστημα. Η γνωστή σας υπομονή θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε σωστά τις κινήσεις σας..

Υδροχόος        Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Αποφύγετε την πολυκοσμία τις άσκοπες συναναστροφές λόγω Covid και τις υπερβολές αν έχετε αυτήν την δυνατότητα.

 Ιχθύς               Δώστε σημασία σε σχέσεις, συνεργασίες, και στην υγεία σας. Αφήστε τα μακροχρόνια σχέδια και περιοριστείτε στις τρέχουσες δυνατότητές σας.

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα

Ταύρους που γεννήθηκαν από τις 10 Μαϊου έως και 21 Μαϊου

Δίδυμους που γεννήθηκαν από τις 22 Μαϊου έως και 4 Ιουνίου

Τρίτη Ανάδρομη φορά του Ερμή μέσα στο 2022

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό από 10 Σεπτεμβρίου (από 8η μοίρα Ζυγού – 24 μοίρες της Παρθένου) έως και τις 2 Οκτωβρίου. Είναι η ώρα να ανακαλύψετε την καλοσύνη, την συμπάθεια προς τους γύρω σας και την προστατευτικότητά σας. Θα ανακαλύψετε ένα πλούτο ιδεών, όλη τη δημιουργική σας διάνοια με προνοητικότητα  και εγκράτεια, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέστε να τις εφαρμόσετε. Μην αφεθείτε σε πρόωρες ενέργειες, ούτε να στηλώνετε τα πόδια υπερεκτιμώντας τον εαυτό σας. Εάν είστε υποχρεωμένοι για συμφωνίες, εξετάστε καλά τους όρους. Επαναπροσδιορίσετε στόχους και σκοπούς. Ξεκαθαρίστε το πεδίο μάθησης και εφαρμογής και προσοχή σε ότι λάμπει. Μπορεί και να μην είναι χρυσός. Ειδικά σε σχέσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές. Προσοχή λοιπόν στις αισθήσεις σας, γιατί μπορεί να μείνουν στα χαρτιά. Δείτε την πρακτική πλευρά της ζωής, πριν αφεθείτε σε μεταφυσικές αναζητήσεις. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα

Παρθένους που γεννήθηκαν από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και 22 Σεπτεμβρίου

Ζυγούς που γεννήθηκαν από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου

 

Τέταρτη Ανάδρομη φορά του Ερμή μέσα στο 2022

Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω από 30 Δεκεμβρίου (από την 8η μοίρα Αιγόκερου έως 18 Ιανουαρίου 2023) 

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα

Αιγόκερους που γεννήθηκαν από τις 30 Δεκεμβρίου έως και 18 Ιανουαρίου

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟ 2022
Ο πλανήτης Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, τον έρωτα, την κοινωνικότητα, την ομορφιά, την τέχνη, καθώς και τις σχέσεις και συνεργασίες των ανθρώπων, είναι φυσικό κατά την περίοδο που είναι ανάδρομη, να αναμένονται κάποια προβλήματα σε όλους αυτούς τους τομείς, και ιδιαίτερα, στις σχέσεις που προκύπτουν τώρα.

Η ψυχολογία καθώς και η ενεργητικότητά σας για όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι πολύ πεσμένη για αυτές τις 29 ημέρες, από την 1η Ιανουαρίου έως και την 29η Ιανουαρίου το 2022 και ειδικά εσείς που είσαστε γεννημένοι στα τελευταία δεκαήμερα του Αιγόκερω, Κριού, Καρκίνου και  Ζυγού. Δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, αλλά θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για σας, τα κίνητρά σας καθώς και για τα κίνητρα και τον χαρακτήρα των άλλων. Μέσα σας θα υπάρχει μια άτυπη πάλη για σκέψεις και συναισθήματα, που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να εξωτερικεύσετε. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ρισκάρετε οικονομικά ή συναισθηματικά, γιατί μάλλον δεν θα σας βγει. Οσο για αυτούς, που έχουν την Αφροδίτη τους στο  τελευταίο δεκαήμερο των Ιχθύων και Σκορπιών, οι αισθηματικές και οικονομικές τους υποθέσεις θα πάρουν μια πολύ καλή τροπή ή θα δείξουν πως σύντομα θα έχετε καλά νέα και ειδικά αμέσως μετά την ορθόδρομη φορά της Αφροδίτης. Λιγότερο αλλά ευνοημένοι οι του τελευταίου δεκαημέρου Ταύροι και Παρθένοι.

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα το 2022

Αιγόκερους που γεννήθηκαν  από την 1 Ιανουαρίου έως και τις 20 Ιανουαρίου

Αναλυτικά Tip

Κριός               Προβλήματα με τις κοινωνικές σχέσεις, προσωπικές και κτητικές επιθυμίες           

Ταύρος Ανησυχία και καθυστερήσεις για θέματα καριέρας δικής σας και  μελών της οικογένειας

Δίδυμοι           Ανησυχία για συγγενείς  σχετικά με θέματα υγείας.  Εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα αλλαγών μέσα στο σπίτι        

Καρκίνος         Αδικαιολόγητοι φόβοι, καθυστερήσεις σε θέματα Οικονομικών συναλλαγών.

Λέων               Καθυστερήσεις συναλλαγών  με συνεργάτες. Μικρά προβλήματα υγείας και ανησυχία  για τέτοια θέματα

Παρθένος        Σωματική κατάπτωση λόγω υπερκόπωσης ή και αδυναμίας.  Προσοχή στις συνεργασίες. RED

Ζυγός              Μην περιμένετε εμφανή αποτελέσματα στις ερωτικές και δημιουργικές δραστηριότητές σας.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟ 2022 ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ 

 Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ [2] ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω