Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα της Αφροδίτης σε ανάδρομη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάθε ζώδιο ξεχωριστά;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα της Αφροδίτης σε ανάδρομη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Η ψυχολογία, η ερωτική σας διάθεση καθώς και η ενεργητικότητά σας για όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι πολύ πεσμένη για αυτές τις 29 ημέρες, από την 1η Ιανουαρίου έως και την 29η Ιανουαρίου το 2022 και ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στα τελευταία δεκαήμερα του Αιγόκερω, Κριού, Καρκίνου και Ζυγού. Δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, αλλά θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για σας, τα κίνητρά σας καθώς και για τα κίνητρα και τον χαρακτήρα των άλλων. Μέσα σας θα υπάρχει μια άτυπη πάλη για σκέψεις και συναισθήματα που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να εξωτερικεύσετε. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ρισκάρετε οικονομικά ή συναισθηματικά, γιατί πιθανότατα δεν θα είναι προς όφελός σας. Οσο για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σας στο  δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω οι αισθηματικές και οικονομικές σας υποθέσεις θα πάρουν μια πολύ καλή τροπή ή θα δείξουν πως σύντομα θα έχετε καλά νέα και ειδικά αμέσως μετά την ορθόδρομη φορά της Αφροδίτης μετά τις 29 Ιανουαρίου. Λιγότερο αλλά και πάλι ευνοημένοι, θα είστε οι του δευτέρου δεκαημέρου Κριοί και Ζυγοί.

ΚΡΙΟΣ Το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω θα σας φέρει πολλή δουλειά, νέα σχέδια και φιλοδοξίες αλλά με μικρά αποτελέσματα. Δημιουργήστε σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να έχουν διάρκεια στο χρόνο και να σας δώσουν πράγματα σε σταθερή βάση, κάνετε μια πρόταση γάμου στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ξεκινήστε μια νέα συγκατοίκηση αλλά μετά τις 29 Ιανουαρίου. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας και με ανωτέρους σας γιατί δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε όλους τους φόβους και να αφήσετε το δυσάρεστο παρελθόν στην άκρη, προκειμένου να τολμήσετε και να ρισκάρετε σε σημαντικούς τομείς. Σε αυτό θα συμβάλει πολύ το πέρασμα της Αφροδίτης ανάδρομης από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα είστε πολύ πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί . Προχωρήστε ακάθεκτοι, επεκταθείτε και κάντε ένα βήμα παρακάτω τώρα σε σχέσεις που είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Αποφύγετε μόνο τα πισωγυρίσματα γιατί δεν σας αξίζουν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Πέφτει η ψυχολογία καθώς και η ενεργητικότητά σας για όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη ανάδρομη από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Θα έχετε χαμηλή ενεργητικότητα, καμμία διάθεση για διασκέδαση και αισθηματικές υποθέσεις, παρά μόνο για ενδοσκόπηση και εσωτερικότητα. Βασανίζεστε από σκέψεις και συναισθήματα που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε την ζωή σας. Αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε το τελευταίο διάστημα και εμπιστευθείτε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους σε εσάς. Αφήστε τις οικονομικές υποχρεώσεις προς διεκπεραίωση για μετά τις 29 Ιανουαρίου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια ευχάριστη νότα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας δίνει η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου παρόλο που μπορεί να υπάρξουν αρκετές διαφωνίες, εντάσεις, συγκρούσεις και συχνά κάποιες διαφορές απόψεων. Φροντίστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και να προσαρμοστείτε με τα «θέλω» των άλλων, για να μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά και να πείσετε σημαντικά πρόσωπα για τις προθέσεις σας. Τώρα θα υπάρχει μια έλλειψη σταθερότητας σε όλες σας τις σχέσεις που θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Για να μη χάσετε πρόσωπα και πράγματα που σημαίνουν πολλά για σας, προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή αυτό το χρονικό διάστημα.


ΕΩΝ Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ανάδρομη από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου θα σας κάνει πολύ πιο προσεκτικούς σε ό,τι σκέφτεστε, λέτε ή κάνετε κυρίως στις σημαντικότερες σχέσεις σας καθώς και σε όλο το φάσμα των οικονομικών σας. Τις μέρες αυτές μπορείτε να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα, γεγονός που μπορεί να εκπλήξει τους άλλους αλλά και εσάς, με τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να έχετε, αλλά παράλληλα θα σας κουράσει και αρκετά. Αποφύγετε την ενασχόληση με τις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να χάσετε την ουσία των πραγμάτων. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και κόψτε κακές συνήθειες που γνωρίζετε πως σας επιβαρύνουν σωματικά και ψυχικά. Δείτε όλο το διάστημα αυτό ως μια ευκαιρία να βάλετε περισσότερη οργάνωση στη ζωή σας και ιδίως στα οικονομικά σας, και δουλέψτε σκληρά γι’ αυτό. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Ισως πρέπη να περιμένετε μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έντονη κοινωνικότητα θα είστε όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη ανάδρομη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω από την 1η Ιανουαρία έως και τις 29 Ιανουαρίου. Θα νιώσετε επιτέλους πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά μέσα από ερωτικές σχέσεις και παρέες που πραγματικά αξίζουν και σας δίνουν πολλά. Αλλά όλα αυτά πρέπει να γίνουν με προσεκτική μελέτη και επιφυλακτικότητα μια και έχετε αυτές τις ιδιότητες λόγω της φύσης του ζωδίου σας. Χαρείτε αυτό το διάστημα αλλά να έχετε κατά νου για ποιόν λόγο κάποια πράγματα σας δίνονται απλόχερα. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας και πείτε το «ναι» στον έρωτα σε οποιαδήποτε μορφή κι αν σας παρουσιαστεί αλλά μετά τις 29 Ιανουαρίου.


ΖΥΓΟΣ Δυσκολίες μέσα στο ίδιο σας το περιβάλλον οικογενειακό, επαγγελματικό, συναισθηματικό ή φιλικό θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω από τη 1η Ιανουαρίου έως και τις 29 Ιανουαρίου. Υπάρχουν πολλές διαφωνίες εξαιτίας του διαφορετικού τρόπου σκέψης και της διαφορετικής νοοτροπίας που έχετε με κάποια άτομα και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να τις υπερβείτε. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, ακόμα και όταν είστε αρκετά κουρασμένοι και εκνευρισμένοι. Προσπαθήστε να αποφύγετε μια ενδεχόμενη σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα, και τολμήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμοι γίνεται με τα δεδομένα που έχετε. Τώρα αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις αφήστε τες για μετά τις 19 Ιανουαρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ιδιαίτερα θετική είναι η παρουσία της Αφροδίτης ανάδρομης στο ζώδιο του Αιγόκερου για σας από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2022 όπου θα φέρει μια αυξημένη κινητικότητα στη ζωή σας. Εκτός από νέες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, επαφές, φλερτ, βόλτες, μετακινήσεις και ταξίδια πιθανό να φέρει και πολλές νέες ευκαιρίες και συμφωνίες τις οποίες θα πρέπει να υπογράψετε μετά τις 29 Ιανουαρίου. Στο χέρι σας είναι να τις αναγνωρίσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κινηθείτε ανάλογα για να κερδίσετε όσα περισσότερα μπορείτε από αυτές. Μην κάνετε όμως βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν στπον κοινωνικό περίγυρο. Είναι το καλύτερο διάστημα για να μάθετε περισσότερα για ανθρώπους ή γενικότερα για τομείς που σας ενδιαφέρουν μέσα από συζητήσεις, βιβλία, μαθήματα, σεμινάρια ή αναζητήσεις σας στο ίντερνετ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η παρουσία της Αφροδίτης ανάδρομης στο αμέσως επόμενο ζώδιο από το δικό σας από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου θα αυξήσει πολύ την ανάγκη σας για να αποκτήσετε περισσότερα υλικά αγαθά, να αυξήσετε τις αποδοχές σας και να σταθεροποιήσετε τόσο την οικονομική όσο και την ερωτική σας ζωή αλλά με ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Οι αντοχές σας τώρα αυξάνονται κατά έναν περίεργο τρόπο και μπορείτε να διεκδικήσετε με το σωστό τρόπο αλλά με ιδιαίτερη προσοχή αυτό το χρονικό διάστημα. Αποφύγετε όμως να ζητήσετε περισσότερα από αυτά που αξίζετε ή που δικαιούστε, εκτός κι αν ποντάρετε στα πιο πολλά για να πάρετε τελικά αυτά που θέλετε. Το σίγουρο πάντως είναι πως είστε σε καλό δρόμο με τις σχέσεις σας και ξέρετε πώς να έχετε αυτό που θέλετε σε όλους τους τομείς, γεγονός που θα διαπιστώσετε περισσότερο μετά τις 29 Ιανουαρίου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Αφροδίτη ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου σηματοδοτεί το τέλος της εσωστρέφειας και την αρχή της εξωστρέφειας και της αυξημένης κοινωνικότητάς σας. Μπορεί ο παρορμητισμός σας να αυξηθεί σημαντικά και να κάνετε κάποιες κινήσεις δίχως να σκέφτεστε, αλλά σας χρειάζεται να χαλαρώσετε λιγάκι τα δεσμά και τους περιορισμούς που βάζετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Το διάστημα αυτό θα είστε αρκετά δυναμικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και διάθεση για ρίσκο στις σχέσεις σας γεγονός που καλό είναι να σας οδηγήσει σε νέες εκκινήσεις, επαφές και τολμηρές για εσάς κινήσεις τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Τολμήστε και μη φοβάστε τίποτα. Όλα αυτά όμως με μέτρο μέχρι και τις 29 του μήνα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έντονο το παρασκήνιο θα είναι το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω ανάδρομη. Πολλά θα γίνονται τώρα πίσω από κλειστές πόρτες, διαπραγματεύσεις πίσω από την πλάτη σας και κάτω από το τραπέζι και πολλά πράγματα θα κινούνται τώρα εις βάρος σας. Μόνο αν κινηθείτε κι εσείς ανάλογα, δηλαδή παρασκηνιακά, μπορεί και να πετύχετε μερικούς από τους στόχους που θέλετε. Γίνετε λίγο πιο μυστικοπαθείς, μην ανακοινώνετε όλα τα σχέδια και τις συμφωνίες σας με τους άλλους σε πρόσωπα που μπορεί να μην θέλουν το καλό σας, αλλά ανησυχούν πολύ για σας, σας ζηλεύουν ή σας ανταγωνίζονται κρυφά ή φανερά. Κρυφές σχέσεις και συνεργασίες θα σας δώσουν τώρα αυτά που έχετε ανάγκη έστω και πρόσκαιρα. Μετά τις 29 τα πράγματα φτιάχνουν ευνοϊκά. Μέχρι τοτε υπομονή.

 

ΙΧΘΥΕΣ Είστε οι περισσότερο ευνοημένοι από τη νέα αυτή θέση της Αφροδίτης ανάδρομης στο ζώδιο του Αιγόκερω το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως και τις 29 Ιανουαρίου όπου η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθούν μια σειρά από μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχετε πολύ σημαντικά πράγματα, σε τομείς που σας ενδιαφέρουν πολύ την περίοδο αυτή αλλά μην ενθουσιάζεστε μέχρι τις 29 του μήνα διότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Τόσο η συναισθηματική σας ζωή όσο και η οικονομική σας κατάσταση θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις,  αρκεί κι εσείς να είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις και να μην κάνετε πίσω εξαιτίας οποιουδήποτε φόβου ή ανασφάλειας. Όλο το διάστημα αυτό θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, ερωτικοί και κοινωνικοί, και θα ζήσετε όμορφες στιγμές τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, γεγονός που μάλλον το αξίζετε με τόσα που έχετε περάσει και συνεχίζετε να περνάτε. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγείας σας μέχρι τις 29.

Ιδιαίτερη προσοχή αυτοί που γεννηθήκανε.

Αιγόκερους που γεννήθηκαν  από την 1 Ιανουαρίου έως και τις 20 Ιανουαρίου

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ  ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ 2022

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ 2022

 

Οι υπόλοιποι περιμένετε σύντομα (μετά τον Ερμή και  της Αφροδίτης ανάδρομους για το άρθρο μας «Πότε, Πού και Πώς» με συγκεκριμένες ημερομηνίες για όλους.

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<