Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 17:40.34, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για βόλτες, ταξίδια, γνωριμίες, φλερτ, διάβασμα, γράψιμο, ανταλλαγή απόψεων, νέες ιδέες, προτάσεις και σκέψεις, μαθήματα και εμπειρίες για να διευρύνετε το νου σας, να μάθετε καινούργια πράγματα, και γενικότερα οτιδήποτε σας κινεί το ενδιαφέρον νοητικά. Τώρα υπάρχει ένας έντονος, ακόμα και παιδικός ενθουσιασμός για πρόσωπα και πράγματα, που δεν θα πρέπει όμως να σας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις, σκέψεις και αποφάσεις.


Τώρα θα είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί, μαθαίνετε εύκολα, το μυαλό σας θα τρέχει με υψηλές ταχύτητες, θέλετε να τα κάνετε όλα γρήγορα και εύκολα και σας ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους άλλους. Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, σε νέες σκέψεις, προτάσεις και απόψεις. Τώρα έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα προσαρμογής και ευελιξίας στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Κάντε τώρα θετικές αλλαγές και δραστηριοποιηθείτε στις δημόσιες σχέσεις και τη διαφήμιση.


Φροντίστε να ενημερωθείτε από τα κατάλληλα άτομα για τα θέματα που σας απασχολούν τώρα, ώστε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει. Τα προσόντα σας τώρα είναι η ευστροφία του πνεύματος, η ευκολία στο λόγο, η διορατικότητα και η ικανότητα να επικοινωνείτε εύκολα με τους ανθρώπους ακούγοντας με ενδιαφέρον αυτά που έχουν να σας πουν. Για σας η επικοινωνία με τους άλλους τώρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά θα πρέπει να το χειριστείτε σωστά και να πιέσετε καταστάσεις που δεν είναι ακόμα ώριμες. Το χιούμορ μπορεί να σας βγάλει τώρα από κάθε δύσκολη θέση που πιθανό να βρεθείτε.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να αλλάξετε πολύ εύκολα γνώμη, διαθέσεις, στόχους, συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να μπερδέψετε ή να φανείτε αναξιόπιστοι και ασταθείς στους άλλους. Είστε ευμετάβλητοι, αναποφάσιστοι και φτάνετε γρήγορα στην πλήξη, ενώ δεν μπορεί κανείς να πει πως ότι λέτε και ότι κάνετε τώρα, θα ισχύουν και στο μέλλον. Είναι δύσκολο για σας τώρα να παραμείνετε σταθεροί σε μια κατάσταση, ενώ υπάρχουν τόσες πολλά επιλογές γύρω σας, γι’ αυτό και η χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να είναι γεμάτη αλλαγές.


Η έλλειψη επιμονής και επιμέλειας μπορεί να φέρει αποτελέσματα που δεν θα σας αρέσουν και τόσο πολύ. Τώρα θα φαίνεστε ή και θα είστε κάπως επιπόλαιοι, τουλάχιστον για τα μάτια των άλλων, αλλά πολύ πιθανό αυτό να μην είναι τώρα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σας. Το πιθανότερο είναι τώρα να γίνετε ιδιαίτερα νευρικοί ή να εκνευριστείτε αρκετά αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν αρκετά γρήγορα. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα ανεδαφικά σχέδια, τα οποία δεν μπορείτε να στηρίξετε σε γερές βάσεις, καθώς και όλες τις υποσχέσεις και συμφωνίες, που θα είναι πολύ δύσκολο πραγματικά να τηρήσετε ή να κάνετε πράξη.


Αποφύγετε να πιστέψετε πληροφορίες που είναι πολύ πιθανό να είναι λανθασμένες κατόπιν δόλου ή μη, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραπλανητικές. Μην παίρνετε στα σοβαρά πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, και το πιθανότερο είναι πως δεν αξίζουν πραγματικά, αφού είναι ιδιαίτερα επιφανειακά. Αποφύγετε, επίσης, να φορτωθείτε τώρα με ευθύνες που δεν θα σας ταιριάζουν ή με βάρη που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να σηκώσετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά κοινωνικούς, αυξάνουν την αίσθηση της δικαιοσύνης που έχετε, καθώς και την ικανότητα επικοινωνίας, την ανταλλαγή απόψεων, την ομορφιά, την αρμονία και τη συντροφικότητα στη ζωή σας. Προσπαθήστε τώρα να είστε αρκετά συνεργάσιμοι, να σας ενδιαφέρει να τα πάτε καλά με τους γύρω σας, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις ακόμα κι αν σας προκαλέσουν.


Τώρα θα τα πάτε περίφημα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.
Τώρα θα έχετε μια τάση να παίρνετε τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά περνώντας από ένα "πνευματικό κόσκινο" τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Με υπομονή, πειθαρχία, μεθοδικότητα και αυστηρό προγραμματισμό μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας όνειρο, αρκεί να το παλέψετε. Αν παραμείενετε σταθεροί, ασχοληθείτε μόνο με ένα θέμα, δεν το εγκαταλείψετε, και οργανώσετε σωστά την επίθεσή σας, τότε σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.


Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε σκέψεις, επιχειρήματα και συναισθήματα στους άλλους, προτιμήστε να τους τα εκφράσετε γράφοντάς τα, καθώς θα το εκτιμήσουν εξίσου. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δύσπιστοι με τους άλλους και πιθανό να τους ασκήσετε λίγο πιο σκληρή κριτική από ότι συνήθως, δίχως να το αντιληφθείτε. Η ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης και πειθαρχίας επάνω σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό, μπορείτε να κάνει τώρα τη διαφορά υπέρ σας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η διάθεσή σας τώρα να προστατεύσετε τα υπάρχοντα και ιδιαίτερα τα χρήματά σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε τεράστια ανέχεια και αυξημένες αποταμιεύσεις και κατοχή υλικών αγαθών. Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, οικιακού εξοπλισμού, για επιχειρήσεις τροφίμων και γενικότερα επενδύσεις σε σταθερές αξίες. Τα εισοδήματά σας μπορούν να αυξηθούν με δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι, που αφορούν σπίτια, οικόπεδα και ακίνητα, είτε σε συνεργασία με γυναίκες ή κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.


Αποφύγετε να είστε υπερβολικά οικονόμοι, σε βαθμό που να μη χαίρεστε τη ζωή, γιατί κάθε φορά που θα θέλετε να βγείτε, θα σκέφτεστε πως θα χαλάσετε κάποια χρήματα και μπορεί να μένετε και μέσα, αποφεύγοντας οποιοδήποτε έξοδο ή και επένδυση. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά μέσα στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας επιχείρηση για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, βοηθούν στο να μπορείτε να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας στους άλλους με περισσότερη ευκολία. Τώρα δεν χάνετε ευκαιρία για βόλτες, ταξίδια ή φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις. Οι σκέψεις σας όμως θα είναι αρκετά επηρεασμένες από τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητοί στους άλλους. Θα έχετε αυξημένη φαντασία και μια προτίμηση για συνεχείς αναζητήσεις, μετακινήσεις, γνώσεις και ταξίδια. Θα κυνηγάτε τη γνώση, και θα αναλάβετε πολλά θέματα μαζί ασχολούμενοι ταυτόχρονα μαζί τους.


Τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας πιθανό να αλλάξουν γρήγορα, γενικά θα είστε ευμετάβλητοι, και θα επηρεάζεστε συναισθηματικά από πολλά πράγματα συγχρόνως.
Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, αξιοπρεπείς, εγκάρδιοι, δημιουργικοί, σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι γενναιοδωρία και θετικά συναισθήματα για σας και τους γύρω σας, αλλά και αρκετά υπερβολικοί. Θα ασχολείστε περισσότερο με τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, την ΑΓΑΠΗ, τον ΕΡΩΤΑ και τις ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ με σκοπό να νιώσετε όμορφα. Προτιμήστε τώρα να αθληθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ένας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ΕΡΩΤΑΣ μπορεί να μπει στη ζωή σας τώρα, εκεί που δεν το περιμένετε. Δημιουργήστε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει ξανακάνει, με τόλμη και αποφασιστικότητα, προκειμένου να ξεχωρίσετε.


Τώρα θα πρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή. Να κάνετε υπερβολές και να απολαύσετε πολυτέλειες. Ερωτευτείτε, και περάστε καλά δίχως να σκέφτεστε το αύριο ή γενικότερα το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση, γιατί μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, οπότε καλύτερα να τη χαρείτε για όσο κρατήσει. Ξεκινήστε τώρα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή ξεκινήστε τις προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί.


Ξεκινήστε γυμναστική, αυξήσετε τις ώρες που αθλείστε, ασχοληθείτε με ένα παλιό ή νέο άθλημα ή περπατήστε περισσότερο. Επισκεφτείτε ένα σπα, ένα κομμωτήριο, ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να χαλαρώσετε, να αλλάξετε ή να ομορφύνετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε όμως τώρα να προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σας βγει. Μη μείνετε σπίτι μόνοι, αλλά προτιμήστε να έχετε μαζί σας μια καλή παρέα, για να περάσετε πιο όμορφα. Μη ριψοκινδυνέψετε τα χρήματά σας σε τυχερά παιχνίδια, ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και δυνατότητα μικρού κέρδους, γιατί θα χάσετε εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξίας και σιγουριάς.


Δύσκολα θα κάνετε τώρα οικονομία ή θα ξεκινήσουμε αποταμίευση, αφού η διάθεση για σπατάλες είναι μεγαλύτερη. Αποφύγετε τώρα να παραμελήσετε τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ και γενικότερα τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας, γιατί εκτός του ότι θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς, θα κινδυνέψετε ακόμα και να τους χάσετε, αν δεν δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να πληγώσετε τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες γι’ αυτό.


Μην πιστέψετε πως μια νέα σχέση μπορεί τώρα να έχει διάρκεια, γιατί μάλλον κάνετε λάθος. Προτιμήστε απλά να περάσετε καλά και να μη σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει για να το απολαύσετε. Τώρα πιθανό να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια, που θα οφείλονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και συναισθήματα, υπεραισιοδοξία ή ανάγκη για εντυπωσιασμό καθώς και στο πάθος της στιγμής.


Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές κάθε είδους που μπορούν να σας εκθέσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν τώρα δεν το αντιλαμβάνεστε, λόγω της υπεραισιοδοξίας, της χαράς και της διασκέδασης.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τις πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να χαλάσετε μια άκρως ρομαντική ή ερωτική στιγμή κάνοντας κριτική στους άλλους, ασχολούμενοι με λεπτομέρειες ή με πιο πρακτικά πράγματα που μπορούν να χαλάσουν τη μαγεία της στιγμής αυτής. Υπάρχει από μεριάς σας ή από μεριάς των άλλων μια ψυχρότητα, ένα τείχος, που δύσκολα μπορείτε να προσπεράσετε. Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά πολύ πιθανό να μη μπορείτε να τα βρείτε τώρα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας ή άλλων πρακτικών προβλημάτων όπως με θέματα δουλειάς.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να παίξετε το ερωτικό παιχνίδι διανοητικά, αλλά οι καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες για να μπορέσετε να το απολαύσετε. Αποφύγετε τις ερωτικές σχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό λόγω προβλημάτων υγείας ή δουλειάς να απομακρυνθείτε με το έτερον ήμισυ, και να ψυχρανθείτε αρκετά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα όμορφους και ελκυστικούς και αυξάνουν την κομψότητα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Τώρα μπορείτε να ζήσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, με πολλές και συχνές διασκεδάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρεθείτε, ενώ οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και η αγάπη για την τέχνη, μπορούν τώρα να εκδηλωθούν δημιουργικά. Αγοράστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα είναι μέσα στη μόδα, και ιδιαίτερα όμορφα.


Επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο ή ένα σπα, και ομορφύνετε λίγο περισσότερο. Τόσο η ερωτική σας ζωή, όσο και θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Αφεθείτε σε ένα μεγάλο ΕΡΩΤΑ, που μπορεί να σας κάνει να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές τώρα.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 

00°06'
  
00°26'
        

118°11'
  
00°20'
        
            

42°41'
 
63°43'
      
00°11'
  

04°18'
           
 
95°03'

125°43'
 
151°03'

00°00'
      
  
60°06'

123°49'

85°26'

65°37'
      
            
 
137°06'
   
42°03'
 
55°24'
    
   
91°03'
    
56°21'
   

132°15'
  
174°55'

136°32'
       
     
42°45'
 
29°24'

84°48'
 
57°16'
 
  
56°16'

119°59'
  
03°50'
  
28°57'

54°56'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης10°11'Δεύτερο621 S 58 1ος19°42'Δίδυμοι
ΣελήνηΛέων11°60'Δεύτερο321 N 52 2ος11°22'Καρκίνος
ΕρμήςΑιγόκερως01°13'Πρώτο725 S 46 3ος02°42'Λέων
ΑφροδίτηΖυγός27°30'Τρίτο508 S 33 4ος27°30'Λέων
ΑρηςΤοξότης05°54'Πρώτο621 S 32 5ος29°37'Παρθένος
ΔίαςΤαύρος06°57'RΠρώτο1112 N 35 6ος09°54'Σκορπιός
ΚρόνοςΙχθείς01°20'Πρώτο1012 S 34 7ος19°42'Τοξότης
ΟυρανόςΤαύρος20°18'RΤρίτο1217 N 31 8ος11°22'Αιγόκερως
ΠοσειδώναςΙχθείς24°54'RΤρίτο1003 S 11 9ος02°42'Υδροχόος
ΠλούτωναςΑιγόκερως28°33'Τρίτο823 S 08 10ος27°30'Υδροχόος
Β. ΔεσμόςΚριός22°26'Τρίτο1108 N 44 11ος29°37'Ιχθείς
ΩροσκόποςΔίδυμοι19°42'Δεύτερο  12ος09°54'Ταύρος
ΜεσουράνημαΥδροχόος27°30'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI