Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 05:43.10, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, για να κάνετε πράγματα για ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε, για να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση, για τη δημιουργία οικογένειας, για αναζητήσεις, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ή επενδύσεις σε ακίνητα και οικόπεδα. Τώρα είστε αρκετά συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ήπιοι, ευσυγκίνητοι, αφοσιωμένοι, προστατευτικοί, υποστηριχτικοί, οικονόμοι, συμπάσχετε με τον πόνο του άλλου, ταυτίζεστε με την κατάσταση που περνάει και είστε ικανοί για πολύ δυνατά συναισθήματα για τα άτομα γύρω σας.


Επηρεάζεστε εύκολα από εκείνους που αγαπάτε ή θαυμάζετε, αλλά καλύτερα να είστε δύσπιστοι απέναντι σε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά. Σας ενδιαφέρει πολύ το σπίτι και η οικογένεια και θα κάνετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς, ακόμα κι αν είναι εις βάρος σας. Ενεργήστε επιφυλακτικά σε σχέση με τους άλλους, μέχρι να τους γνωρίσετε καλά. Διαισθητικά νιώθετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, καθώς και τις πιθανές ευκολίες ή δυσκολίες ή και τους κινδύνους μιας κατάστασης τώρα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως προσεγγίζετε τα πάντα συναισθηματικά και υποκειμενικά, γεγονός που δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά, λογικά και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Είστε ενστικτώδεις, παρορμητικοί και αυθόρμητοι ενώ συχνά παρασύρεστε σε πράξεις για τις οποίες δεν μπορείτε ούτε κι εσείς να δώσετε μια ξεκάθαρη εξήγηση. Μπορείτε να κάνετε σκληρή οικονομία για να μαζέψετε χρήματα για ασφάλεια ή για να «χτίσετε» ένα όνειρό σας, αλλά μπορείτε να φτάσετε και μέχρι την υπερβολή και να μη χαίρεστε τη ζωή προκειμένου να κάνετε οικονομία.


Γίνεστε ιδιαίτερα υπερπροστατευτικοί με τα πρόσωπα που αγαπάτε, σε σημείο όπου μπορείτε ακόμα και να τους «πνίξετε». Οι διαθέσεις σας αλλάζουν πολύ εύκολα τώρα, θα είστε συγκρατημένοι συναισθηματικά, γεγονός που δεν θα αφήσει εύκολα τους άλλους να σας προσεγγίσουν. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική σιγουριά που μπορεί να μετατραπεί σε αίσθημα εξάρτησης από τους άλλους. Είστε βαθιά προσκολλημένοι στο παρελθόν, στις ρίζες, την οικογένεια, τους αγαπημένους σας φίλους, σε σταθερές ή παλιές σχέσεις, σε μέρη και στέκια που προτιμάτε και δεν τα αλλάζετε με τίποτα.


Δεν μπορείτε τη στιγμή αυτή να ξεκινήσετε ριζικές αλλαγές ή να απομακρυνθείτε από το γνωστό και το σίγουρο, και αν σας εξαναγκάσουν για κάτι τέτοιο, μπορεί να τελικά να είναι ιδιαίτερα επίπονο και δύσκολο για σας. Τείνετε, επίσης, να προσκολλάστε σε πρόσωπα, αναμνήσεις, πράγματα που έχουν μια προσωπική ή συναισθηματική αξία, κι αυτό σας εμποδίζει να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, παρακάτω.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα την πεποίθηση πως ότι γενικά είναι καλό για σας, μπορεί να είναι το σωστό και για τους άλλους, γιατί μπορεί να ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς και να τρέφετε βαθιά συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης, αλλά μπορεί να τους καταπιέσετε ή και να τους «πνίξετε» με τις κινήσεις σας, ακόμα κι αν έχετε καλό σκοπό, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από εσάς.


Μην μείνετε σε ένα περιβάλλον όπου νιώθετε ανεπιθύμητοι, και προσπαθήστε να αποχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτό. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, μόνο και μόνο επειδή σας παρασύρει το έντονο συναίσθημα, και δίχως να τις σκεφτείτε με το μυαλό, γιατί μπορεί να κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και χαριτωμένους. Με ισχυρό ταμπεραμέντο, θα είστε φιλικοί και ευχάριστοι, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την εμφάνισή σας και το πώς φαίνεστε εξωτερικά, καθώς για να πετύχετε κάποια πράγματα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα σας. Μπορείτε να έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους κοντά σας και πολύ περισσότερους γνωστούς.


Στις διαπροσωπικές σας ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, τώρα μπορείτε να είστε λίγο εγωιστές, και να μην προσέχετε και τόσο πολύ τα «θέλω» των άλλων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, για να μη χάσετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως ότι σας απασχολεί είναι στενά συνδεδεμένο συναισθηματικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Τώρα θα είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην οικογένεια και την παράδοση. Να προτιμάτε να έχετε μια βάση πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε κάτι, για να νιώθετε ασφαλείς. Κάθε γεγονός της οικογενειακής ζωής, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική σας ισορροπία. Στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον θα εκφράζετε κάθε σας ιδέα και σκέψη και πολλές δραστηριότητές σας θα επηρεάζονται άμεσα από την προσωπική σας ζωή.


Πολύ πιθανό να έχετε αλλαγές μέσα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διαμονής, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, ενώ θα πρέπει να περιμένετε καλύτερες συνθήκες αργότερα.
Τώρα θα είστε γεμάτοι με παθιασμένα και δυνατά συναισθήματα, ισχυρή θέληση, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να επιδιώξετε επίμονα την εκπλήρωση των στόχων και επιθυμιών σας. Δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να δώσετε πράγματα στους άλλους, λόγω της υπερβολικής καχυποψίας και ανασφάλειάς σας, ενώ θα κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας και θα είστε αρκετά κλειστοί. Αυξάνεται τώρα ο ερωτισμός, η επιφυλακτικότητα, η απαιτητικότητα, η ζήλια, η κτητικότητα και η εκδικητικότητά σας, περισσότερο από ποτέ.


Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, δυσάρεστα μυστικά, ακραία πάθη και παράνομους ή αδιέξοδους ΕΡΩΤΕΣ και ΣΧΕΣΕΙΣ, γιατί αλλιώς εσείς θα χάσετε. Καλύτερα να κινηθείτε παρασκηνιακά και στα κρυφά, για να μπορέσετε να κερδίσετε πράγματα, ενώ τώρα είναι πολύ δύσκολο να σας ανακαλύψουν. Το ΣΕΞ, οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ υποθέσεις που σχετίζονται με μοιραία, κρυφά ή ακραία πάθη και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά τώρα, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.


Αν υπάρχουν κάποια αρκετά δύσκολα συναισθηματικά προβλήματα και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε, καλύτερα να επισκεφτείτε τώρα ή να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα ειδικό ψυχολόγο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Διαβάστε τώρα ψυχολογία, αστρολογία, φιλοσοφία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει προς μια καλύτερη αυτογνωσία. Καλύτερα τώρα να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο, ώστε να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν. Απομονωθούμε μόνοι ή και με καλή παρέα και για καλό σκοπό.


Προτιμήστε τώρα να κρατήσετε μυστικά κάποια πράγματα και να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, για να προλάβετε κάποιες καταστάσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν ή να σας εκθέσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με χρήματα που χρωστάτε, με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και με υποθέσεις ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Αν θέλετε τώρα να ζητήσετε περισσότερα από τους άλλους, φροντίστε να έχετε και τα κατάλληλα επιχειρήματα και να τα αξίζετε για να τα πάρετε. Καλύτερα να αποφύγετε νέες σχέσεις, αν θέλετε να είναι υγιείς και να περνάτε καλά δίχως προβλήματα ή νέες συνεργασίες, αν δεν θέλετε να έχετε οικονομικές απώλειες ή χρέη.


Γενικότερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα ενάρξεις και νέα ξεκινήματα, οικονομικές ή γενικότερα άλλες ριψοκίνδυνες επενδύσεις υλικές ή συναισθηματικές, αν θέλετε όλα να πάνε καλά και να μην προκύψουν διάφορες απώλειες, τώρα ή στο μέλλον.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η οικονομική σας κατάσταση τώρα, συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σας. Όσο πιο ισχυρά είναι αυτά τώρα, τόσα περισσότερα χρήματα μπορείτε να βγάλετε. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να ρισκάρετε περισσότερα για να εισπράξετε λιγότερα, και με αυτόν τον τρόπο να κινδυνέψετε να χάσετε πολλά. Ωφεληθείτε από τη θεά Τύχη που σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα και σας φέρνει συνεχώς νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδρώσει πολύ γι’ αυτό.


Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να ασχολείστε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν ή αφορούν κυρίως τη χαρά, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία γενικότερα, τα παιδιά, τον αθλητισμό, την τηλεόραση, τα κοσμήματα κ.ά.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν ιδιαίτερα το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές τάσεις σας, αλλά και τις τάσεις φυγής, τη δεκτικότητα, καθώς και μια έντονη διάθεσή σας για μυστικοπάθεια. Προτιμήστε τώρα το παρασκήνιο και κάντε τις περισσότερες επαφές, ενέργειες και σχέσεις σας με απόλυτη μυστικότητα. Μπορείτε να παραπλανήσετε εύκολα τους άλλους αν θέλετε να πετύχετε οτιδήποτε δίχως να σας αντιληφθούν, αλλά και να παραπλανηθείτε από εκείνους που επιθυμούν το ίδιο, ενώ μπορείτε να γίνεται θυσία για εκείνους που σας έχουν ανάγκη.


Τώρα μπορείτε να ανεχτείτε και να αντέξετε πολλά, αλλά και να δημιουργήσετε σημαντικά πράγματα ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Προτιμήστε τώρα την απομόνωση και την απομάκρυνση από τον πολύ κόσμο, προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Τώρα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ενώ τα περισσότερα ζητήματα που σας απασχολούν, θα εξαρτώνται από τη διαίσθηση ή τα συναισθήματά σας. Εμπιστευτείτε ανθρώπους που σας αποδεικνύουν πως είναι σωστοί, και μην τους διώξετε από φόβο και μόνο μήπως και σας πληγώσουν. Αναζητήστε την ασφάλεια και την προστασία από την οικογένεια ή τον εαυτό σας.


Το ΣΠΙΤΙ και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ιδιαίτερα σημαντικά τώρα για σας και θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σε ότι κι αν αποφασίσετε, σκεφτείτε ή κάνετε. Φροντίστε τους άλλους και ιδιαίτερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφεθείτε και στη δική τους φροντίδα. Στην ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ θα πρέπει τώρα ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας να αντιληφθεί τη συναισθηματική σας διάθεση, να σας συμπαρασταθεί και να μη σας πιέσει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε.


Προτιμήστε τώρα την ησυχία του σπιτιού σας, μείνετε μέσα και ξεκουραστείτε, ή αν θέλετε παρέα, καλέστε σπίτι σας κόσμο ή επισκεφτείτε εκείνους στα δικά τους σπίτια.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικούς, ζηλιάρηδες και κτητικούς στην ερωτική σας ζωή. Ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός σας είναι εξίσου έντονα τώρα. Το πάθος και η ένταση ανεβαίνουν κατακόρυφα τώρα και μπορούν ακόμα και να σας κάψουν ή να σας οδηγήσουν σε ακραίες ερωτικές επιλογές. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βαρεθείτε.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα μοιραίο πρόσωπο για την ερωτική σας ζωή, να προχωρήσετε σε μοιραίες, παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας έχουν κάνει να υποφέρετε στο παρελθόν, γιατί τώρα μπορεί να εμπλακείτε και πάλι μαζί τους.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να «ανάψετε τα πνεύματα» στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις ακραίες και παράλογες ζήλιες, κτητικότητες και τις πολλές απαιτήσεις από το έτερον ήμισυ. Προσπαθήστε, επίσης, να αποφύγετε αδιέξοδες σχέσεις, όσο συναρπαστικές κι αν είναι, καθώς δεν οδηγούν πουθενά και μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση ή να σας κάνουν να υποφέρετε συναισθηματικά ή και οικονομικά.
Οι σταθερές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά όλη σας τη ζωή, τον τρόπο που σκέφτεστε, που αισθάνεστε και που βλέπετε γενικότερα τα πράγματα. Θα σας βοηθήσουν ακόμα και μέσα από δύσκολες συνθήκες, να προχωρήσετε σε μια μοναδική εσωτερική ανάπτυξη που σας είναι απολύτως απαραίτητη. Μπορεί να γίνεται σκληροί ή ιδιαίτερα απαιτητικοί με τους άλλους, ίσως επειδή νιώθετε πως σας χρωστάνε πράγματα, αλλά αυτό μπορεί τελικά να προβεί και προς το συμφέρον σας.


Προσπαθήστε έμμεσα ή άμεσα να κυριαρχήσετε και να έχετε εσείς το «πάνω χέρι» στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους. Ριζικές αλλαγές σε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς, σίγουρα θα έχετε τη χρονική αυτή στιγμή, ενώ δεν σας συμφέρει τώρα να ξεκινήσετε καινούργιες, γιατί θα σας προκαλέσουν ταλαιπωρίες, απώλειες ή ατελείωτες εντάσεις, τώρα αλλά και στο μέλλον.


Το μόνο που μπορείτε να κερδίσετε και να απολαύσετε έστω και προσωρινά από αυτές μόνο για τώρα, είναι το έντονο πάθος και ο ακραίος ερωτισμός που διαχέουν οι ερωτικές σας σχέσεις.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 

00°51'
   
00°10'
       

114°34'
 
00°16'
         
 
88°29'
          
            

57°23'
     
00°26'
     

42°43'
  
54°07'
        

124°47'

120°39'

150°52'

136°10'
        

57°46'

172°20'
  
00°23'
       

114°14'
  
125°38'

56°51'
  
56°28'
    

173°05'
  
175°31'

115°42'
  
115°19'

58°51'
   
   
115°04'

46°17'

60°57'
 
45°55'
    

04°11'
  
07°13'

61°34'

46°54'
 
61°57'

118°25'

177°16'
  
  
125°20'
  
56°32'
    
04°26'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚαρκίνος24°07'Τρίτο1221 N 17 1ος28°18'Καρκίνος
ΣελήνηΣκορπιός18°41'Δεύτερο420 S 26 2ος19°14'Λέων
ΕρμήςΛέων20°12'Τρίτο214 N 56 3ος14°03'Παρθένος
ΑφροδίτηΛέων05°31'Πρώτο120 N 09 4ος14°52'Ζυγός
ΑρηςΤαύρος26°44'Τρίτο1118 N 39 5ος20°57'Σκορπιός
ΔίαςΔίδυμοι11°24'Δεύτερο1121 N 27 6ος26°56'Τοξότης
ΚρόνοςΙχθείς19°20'RΔεύτερο906 S 06 7ος28°18'Αιγόκερως
ΟυρανόςΤαύρος26°21'Τρίτο1119 N 05 8ος19°14'Υδροχόος
ΠοσειδώναςΙχθείς29°53'RΤρίτο901 S 14 9ος14°03'Ιχθείς
ΠλούτωναςΥδροχόος01°02'RΠρώτο723 S 04 10ος14°52'Κριός
Β. ΔεσμόςΚριός10°26'Δεύτερο904 N 08 11ος20°57'Ταύρος
ΩροσκόποςΚαρκίνος28°18'Τρίτο  12ος26°56'Δίδυμοι
ΜεσουράνημαΚριός14°52'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI