Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 07:09.40, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο, για να κάνετε δυναμικά νέα ξεκινήματα, για να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα, έτσι ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αρκεί να είστε αποφασισμένοι. Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει έως τώρα, ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα, γυμναστείτε περισσότερο και βγάλτε δημιουργικά, ακόμα και στον ερωτικό τομέα την αυξημένη ενεργητικότητά σας.


Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωτικότητα, ενέργεια, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να διεκδικήσετε από τους άλλους πολλά πράγματα με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με το κεφάλι ψηλά και να αναζητήσετε καινούργιες εμπειρίες με ζήλο και ενθουσιασμό. Είστε άμεσοι, ειλικρινείς, θετικοί και τελείως ξεκάθαροι στον τρόπο που επικοινωνείτε.


Μπορείτε να εκπληρώσετε δύσκολους και ιδιαίτερα τολμηρούς στόχους, αρκεί να ρισκάρετε, στηριζόμενοι όμως σε μια κάποια λογική σκέψη και οργάνωση, αλλιώς αφήστε το. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι ίσως όχι τόσο το πώς θα κάνετε οτιδήποτε, αλλά το γιατί πρέπει να το κάνετε. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να σας κάνει να μην έχετε καθόλου τακτ και ευαισθησία. Πολύ πιθανόν τώρα να ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε να κερδίσετε και δίχως καμιά απολύτως οργάνωση ή λογική.


Τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχάσετε τελείως τις ανάγκες των άλλων ή να γίνετε κάπως εγωιστές. Επίσης μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και επιπόλαιοι, έτσι ώστε να κάνετε κινήσεις που είτε θα είναι υπερβολικές, είτε θα πέσουν στο κενό, είτε δεν θα έχουν σταθερότητα και αξιοπιστία. Δεν θα είναι εύκολο να συνεργαστείτε τώρα με τους άλλους και ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε μια μοναχική πορεία, ή την πορεία του αρχηγού για τους άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ενεργήσετε εντελώς παρορμητικά και δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις και καβγάδες που δεν οδηγούν πουθενά. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υψηλό ρίσκο σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γιατί μπορεί να χάσετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχετε. Η επίδειξη δύναμης ή διάθεση για κυριαρχία τώρα, δεν σας συμφέρει καθόλου, γιατί μπορεί να σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, που πιθανό να μην έχετε σκεφτεί.


Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καθόλου καλή για να ηρεμήσετε, να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε, να συμβιβαστείτε ή για να μην κάνετε απολύτως τίποτα, γιατί ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολα θα τον κρατήσετε μέσα σας δίχως να τον εξωτερικεύσετε κατά κάποιον τρόπο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με καλοσύνη, γενναιοδωρία, τιμιότητα, καλούς και ευγενικούς τρόπους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε στο περιβάλλον σας για να κερδίσετε τους άλλους. Θα έχετε μια υπέροχη άνεση, μια ιδιαίτερη ευκολία στην επικοινωνία, ενώ ξέρετε πώς να μετατρέψετε μια κατάσταση από αρνητική σε θετική. Τώρα θα είστε αρκετά χαρούμενοι και αισιόδοξοι, και με ευκολία θα σας εμπιστευτούν οι άλλοι.


Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε τώρα είναι να μην κάνετε υπερβολές, να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις σπατάλες, για να μη μπλέξετε σε καταστάσεις που τελικά δεν θα σας αρέσουν καθόλου.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, επαναστάτες, ανεξάρτητους, αυξάνουν τον ιδιόρρυθμο τρόπο σκέψης σας, την ασυνήθιστη και εκκεντρική σας συμπεριφορά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συχνές και γρήγορες εναλλαγές διαθέσεων και ενθουσιασμούς, καθώς και όλες τις εντάσεις στο περιβάλλον σας και γενικότερα στο χώρο που ζείτε και κινήστε. Ένας ξαφνικός χωρισμός ή μια εντελώς ξαφνική διάσπαση σε μια σχέση ή μια συνεργασία, θα οφείλεται τώρα στην ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή στον έντονο περιορισμό.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα πρέπει να είστε αρκετά δραστήριοι, και να χρησιμοποιήσετε την ευστροφία, και τις φοβερές επιχειρηματικές σας ικανότητες προκειμένου να κλείσετε σημαντικά ραντεβού, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες προς το δικό σας συμφέρων. Τώρα, έχετε πολλά να κερδίσετε από δραστηριότητες που θα είναι στενά συνδεδεμένες με τις επικοινωνίες, τα μμε, τα μέσα μεταφοράς, τον τουρισμό, τη διδασκαλία, τα ταξίδια, και το εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.

Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις στο δρόμο, στην οδήγηση ή κατά τις συζητήσεις και επαφές σας με τους άλλους, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιο μικροατύχημα, να σας παρεξηγήσουν ή να υπάρξουν κάποιοι καβγάδες και αψιμαχίες που μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα άκρα.
Προσπαθήστε τώρα να είστε αρκετά γρήγοροι αλλά παράλληλα και λογικοί στον τρόπο που δράτε και ενεργείτε. Συνδυάστε τις γρήγορες κινήσεις που στηρίζονται στη λογική σκέψη, και φροντίστε να έχετε και τα ανάλογα επιχειρήματα γιατί ότι κι αν κάνετε. Φροντίστε ώστε κάθε σας κίνηση και πράξη να έχει περάσει ήδη μια πολύπλοκη εγκεφαλική διαδικασία μέσα σας προκειμένου να γίνει, έτσι ώστε να μην αφήσετε και πολλά περιθώρια λάθους.


Μια εσωτερική ανάγκη για συχνή επικοινωνία με τους άλλους μπορεί τώρα να σας ευνοήσει πολύ σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, διαπραγματεύσεων, σχέσεων και συνεργασιών. Οι ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές, τα σεμινάρια, το γράψιμο, το διάβασμα, το εμπόριο, ο τουρισμός, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και οι υπογραφές σίγουρα θα σας οφελήσουν πολύ τώρα αν δραστηριοποιηθείτε.


Θα πρέπει να αποφύγετε όμως την υπερβολική και άσκοπη κινητικότητα, τις συχνή λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις για να μη βλάψετε σημαντκές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Προσέξτε για να μην διασκορπίσετε την ενεργητικότητά σας ασχολούμενοι με πολλά πράγματα συγχρόνως, ίσως επειδή δεν θέλετε με τίποτα να μείνετε στάσιμοι ή για να μην βαρεθείτε.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα θα έχετε μια ισχυρή θέληση προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να κινηθείτε αργά, αλλά σταθερά και να οργανώσετε σωστά κάθε σας βήμα προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας, και για αργότερα. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία, αφού έχετε ήδη αποδείξει με τη σκληρή δουλειά σας πως τα δικαιούστε.


Επενδύσετε τώρα σε σταθερές αξίες, αλλά με περισσότερη θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διατροφή, το φαγητό και το ποτό ή με χώρους ομορφιάς, όπως σπα, κομμωτήρια, καταστήματα ή εμπόριο ρούχων, καλλυντικών, κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και χαριτωμένους. Με ισχυρό ταμπεραμέντο, θα είστε φιλικοί και ευχάριστοι, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την εμφάνισή σας και το πώς φαίνεστε εξωτερικά, καθώς για να πετύχετε κάποια πράγματα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα σας. Μπορείτε να έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους κοντά σας και πολύ περισσότερους γνωστούς.


Στις διαπροσωπικές σας ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, τώρα μπορείτε να είστε λίγο εγωιστές, και να μην προσέχετε και τόσο πολύ τα «θέλω» των άλλων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, για να μη χάσετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.
Τα συναισθήματά σας θα είναι αρκετά σταθερά τώρα, αλλά θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί στη συμπεριφορά σας απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί τώρα να είστε ιδιαίτερα θερμοί, σταθεροί, δοτικοί και ευγενικοί ως σύντροφοι, αλλά θα προτιμήσετε να εκδηλώσουν οι άλλοι πρώτοι τα αισθήματά τους για σας. Αποφύγετε τώρα να είστε τόσο ανασφαλείς στις σχέσεις σας ή τουλάχιστον μην το δείχνετε τόσο πολύ, και μην περιμένετε να είστε σίγουροι πρώτα πως οι άλλοι ενδιαφέρονται για σας, για να κάνετε το επόμενο βήμα.


Κάντε μια κίνηση με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, αν χρειαστεί, και όσο γίνεται πιο έμμεσα και όχι τόσο άμεσα. Ακόμα κι αν η ευαισθησία σας τώρα σε θέματα αισθηματικά είναι μεγάλη, προσπαθήστε να μην το αφήσετε να φανεί στους άλλους και αντιληφθούν τη μεγάλη σας αδυναμία, γιατί σίγουρα θα το εκμεταλλευτούν και θα πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Προτιμήστε τώρα να έχετε κοντά σας όμορφα πρόσωπα και πράγματα και να περάσετε καλά, ακόμα και μέσα σε ακριβές διασκεδάσεις και χλιδή, γιατί το έχετε ανάγκη.


Σε οικονομικά ζητήματα, παρόλο που ξέρετε πώς να κερδίσετε αρκετά χρήματα, και θα είστε τώρα αρκετά καλοί και στη διαχείρισή τους, κάποιες σπατάλες μπορούν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε και να έχετε ένα κάποιο μέτρο στα χρήματα που χαλάτε.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τις πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, πρέπει να επιδιώξετε να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για να έχετε κοντά σας και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βάλτε τα δυνατά σας, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε, να ξεφαντώσετε και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Βέβαια, μπορεί να περάσετε καλά ότι κι αν γίνει σήμερα, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια νέα σχέση.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορεί να παίξετε ερωτικά με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα όμορφο και λαμπερό, να περάσετε πολύ έντονες στιγμές μαζί του, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είστε και στο άμεσο μέλλον μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα μπορείτε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το έτερον ήμισυ, να ξαναθυμηθείτε αυτά που σας ενώνουν, δίχως να σκέφτεστε τώρα τα πιθανά προβλήματα που έχετε. Θα ξεχαστείτε αρκετά και θα περάσετε υπέροχες ανέμελες στιγμές μαζί.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν ιδιαίτερα το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές τάσεις σας, αλλά και τις τάσεις φυγής, τη δεκτικότητα, καθώς και μια έντονη διάθεσή σας για μυστικοπάθεια. Προτιμήστε τώρα το παρασκήνιο και κάντε τις περισσότερες επαφές, ενέργειες και σχέσεις σας με απόλυτη μυστικότητα. Μπορείτε να παραπλανήσετε εύκολα τους άλλους αν θέλετε να πετύχετε οτιδήποτε δίχως να σας αντιληφθούν, αλλά και να παραπλανηθείτε από εκείνους που επιθυμούν το ίδιο, ενώ μπορείτε να γίνεται θυσία για εκείνους που σας έχουν ανάγκη.


Τώρα μπορείτε να ανεχτείτε και να αντέξετε πολλά, αλλά και να δημιουργήσετε σημαντικά πράγματα ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Προτιμήστε τώρα την απομόνωση και την απομάκρυνση από τον πολύ κόσμο, προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Μη φοβηθείτε τώρα να κάνετε οτιδήποτε επιθυμείτε μόνοι σας, δίχως καμιά βοήθεια ή στήριξη, καθώς θα το κάνετε πολύ καλύτερα. Εντυπωσιάστε τους άλλους με το θάρρος και τις ικανότητές σας, και αποφύγετε τις παρορμητικές σκέψεις, αποφάσεις και πράξεις. Προτιμήστε να είστε κοντά σε ανθρώπους που εκφράζουν ανοιχτά τα αισθήματα και τη γνώμη τους, τόσο σε σας, όσο και στους άλλους, γιατί έτσι θα ξέρετε τι σας γίνεται.


Μην απαιτήσετε τη στιγμή αυτή από ανθρώπους που δεν είναι και τόσο εκδηλωτικοί να αλλάξουν συμπεριφορά, γιατί δεν θα καταφέρετε και τίποτα. Τώρα θα εμπνεύσετε εμπιστοσύνη, τόλμη και θάρρος στους άλλους, και θα φέρετε πολύ κόσμο με το μέρος σας. Αποφύγετε να πείτε τη γνώμη σας με αιχμηρό τρόπο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους άλλους με την ευθύτητά σας ή να τους απομακρύνετε από κοντά σας.


Μπορείτε να ξεκινήσετε για μια νέα περιπέτεια, για ένα καινούργιο σπορ, να κάνετε γενικότερα όλα τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείτε, περισσότερη κίνηση, περπάτημα και γυμναστική.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ρομαντικούς, ονειροπόλους, και αυξάνουν τα συναισθήματά σας για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Οι εξωτερικές επιρροές θα έχουν μεγάλη επίδραση επάνω σας, ενώ θα αναζητάτε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των άλλων. Οι διαθέσεις σας τώρα θα είναι αρκετά ευμετάβλητες, αλλά η διαίσθησή σας φοβερά ισχυρή. Προτιμήστε τώρα κρυφές ή αδιέξοδες ΣΧΕΣΕΙΣ, μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες, που κανείς δεν θα γνωρίζει, προκειμένου να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά.


Θα πρέπει να προσέχετε τη χρονική αυτή στιγμή ώστε να μην εξιδανικεύσετε ή εμπιστευτείτε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις.
Αυξάνεται τώρα υπερβολικά η δεκτικότητα, η συναισθηματικότητα, η ανεμελιά, η μεταβλητότητα, η προσαρμοστικότητα, και θα θελήσετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους, απ’ αυτά που επιθυμείτε να πάρετε. Τώρα, θα προτιμήσετε την ποικιλία, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να μη σας προλάβει η ρουτίνα που τόσο απεχθάνεστε. Με ευκολία θα ξοδεύσετε τώρα τα συναισθήματά σας, για να βρεθείτε κοντά στους άλλους ή για να τους βοηθήσετε.


Αποφύγετε τώρα να θυσιαστείτε για τους άλλους ακόμα κι αν περνούν μια δύσκολη φάση ή θέλουν οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Τώρα δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε πράγματα στους άλλους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο και τον εαυτό σας. Τώρα, θα σας λείπει η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους. Πρέπει να αποφύγετε να είστε ευκολόπιστοι, και να μη δώσετε παντού τα πάντα, για να μη σας εκμεταλλευτούν άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Καλό θα ήταν τώρα να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απομονωθείτε, να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να αναλύσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση, ένα ισχυρό ένστικτο όπου θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά της ζωής. Εκφράστε τώρα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή ένα ταξίδι σε μέρη κοντά σε θάλασσα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με δημιουργικούς τρόπους, γεμάτους έμπνευση, μέσω του διαβάσματος, της ΤΕΧΝΗΣ ή της ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Βοηθήστε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σας, με αξιοπρέπεια και δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να προσευχηθείτε, να κάνετε ΓΙΟΓΚΑ, ΜΑΣΑΖ, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, να διαβάσετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, για καλύτερη αυτογνωσία. Κοιμηθείτε λίγες ώρες παραπάνω ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μόνοι ή παρέα με άλλους, τα οποία όμως θα πρέπει να οργανώσετε λεπτομερώς για να πετύχουν.


Αποφύγετε τώρα να εμπιστευτείτε τα λόγια και τις πράξεις των άλλων, καθώς κρύβουν πολλές εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί να σας παρασύρει με κάθε τρόπο, καθώς η λογική δύσκολα θα βγει στην επιφάνεια για να σας συνεφέρει και επαναφέρει στην τάξη. Μην κανονίσετε τώρα να κάνετε πολύ βαριές δουλειές, πολύωρες, κουραστικές ή βαρετές εργασίες, γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ. Προσέξτε πολύ όλες τις πιθανές υπερβολές που μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο με την υγεία σας, όπως υπερβολές σε ΠΟΤΑ ή ΦΑΓΗΤΑ.


Μην πείτε τώρα όλη την αλήθεια στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη εκτιμήσουν και μάλλον θα πληγωθούν. Αποφύγετε εντελώς ξαφνικές εντάσεις, τσακωμούς, εκρήξεις και λογομαχίες, γιατί μπορεί να χάσετε τους άλλους από τη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε άλλες σημαντικές απώλειες. Μη στηριχθείτε τώρα ή υπολογίσετε στους άλλους, γιατί πολύ πιθανό να σας «κρεμάσουν», να σας απογοητεύσουν ή ακόμα και να καταρρεύσουν και να σας τραβήξουν μαζί τους.


Προσπαθήστε να αποφύγετε οπωσδήποτε όλες τις καταχρήσεις και τις κακές συνήθεις που μπορούν να σας καταστρέψουν, σωματικά, συναισθηματικά και ηθικά. Αποφύγετε τώρα που θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, γιατί θα το ξανακάνουν και αυτή τη φορά θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη.


Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα οτιδήποτε, γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, μπορεί να κρύβει και μια νέα απώλεια για σας. Βέβαια, αυτό έτσι κι αλλιώς θα έρθει στη ζωή σας και πάλι για να σας διδάξει κάτι σημαντικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε απλά να περάσει, θρηνώντας το.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°35'
          

06°57'
   
00°15'
       

03°45'
           
  
31°05'
      
00°03'
  

87°38'

94°36'
          
            

28°38'
  
63°28'

116°17'

44°52'
      

45°58'
 
42°13'
  
29°45'
      

05°00'

01°57'
  
92°38'
       

60°22'
 
64°07'

95°12'
  
31°43'
 
55°22'
   
 
42°39'

31°56'

00°51'
  
64°20'
     
     
01°39'

43°13'

31°24'
    
  
85°39'

116°43'
      
117°35'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚριός00°20'Πρώτο1200 N 08 1ος14°54'Κριός
ΣελήνηΙχθείς23°22'Τρίτο1205 S 45 2ος21°19'Ταύρος
ΕρμήςΚριός04°05'Πρώτο1200 N 43 3ος16°37'Δίδυμοι
ΑφροδίτηΤαύρος05°09'Πρώτο113 N 34 4ος08°26'Καρκίνος
ΑρηςΔίδυμοι27°58'Τρίτο325 N 36 5ος01°34'Λέων
ΔίαςΚριός16°33'Δεύτερο105 N 31 6ος01°27'Παρθένος
ΚρόνοςΙχθείς01°41'Πρώτο1212 S 06 7ος14°54'Ζυγός
ΟυρανόςΤαύρος16°18'Δεύτερο116 N 24 8ος21°19'Σκορπιός
ΠοσειδώναςΙχθείς25°19'Τρίτο1202 S 56 9ος16°37'Τοξότης
ΠλούτωναςΑιγόκερως29°58'Τρίτο1022 S 30 10ος08°26'Αιγόκερως
Β. ΔεσμόςΤαύρος06°01'Πρώτο113 N 31 11ος01°34'Υδροχόος
ΩροσκόποςΚριός14°54'Δεύτερο  12ος01°27'Ιχθείς
ΜεσουράνημαΑιγόκερως08°26'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI