Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 14:11.34, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο, για να κάνετε δυναμικά νέα ξεκινήματα, για να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα, έτσι ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αρκεί να είστε αποφασισμένοι. Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει έως τώρα, ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα, γυμναστείτε περισσότερο και βγάλτε δημιουργικά, ακόμα και στον ερωτικό τομέα την αυξημένη ενεργητικότητά σας.


Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωτικότητα, ενέργεια, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να διεκδικήσετε από τους άλλους πολλά πράγματα με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με το κεφάλι ψηλά και να αναζητήσετε καινούργιες εμπειρίες με ζήλο και ενθουσιασμό. Είστε άμεσοι, ειλικρινείς, θετικοί και τελείως ξεκάθαροι στον τρόπο που επικοινωνείτε.


Μπορείτε να εκπληρώσετε δύσκολους και ιδιαίτερα τολμηρούς στόχους, αρκεί να ρισκάρετε, στηριζόμενοι όμως σε μια κάποια λογική σκέψη και οργάνωση, αλλιώς αφήστε το. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι ίσως όχι τόσο το πώς θα κάνετε οτιδήποτε, αλλά το γιατί πρέπει να το κάνετε. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να σας κάνει να μην έχετε καθόλου τακτ και ευαισθησία. Πολύ πιθανόν τώρα να ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε να κερδίσετε και δίχως καμιά απολύτως οργάνωση ή λογική.


Τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχάσετε τελείως τις ανάγκες των άλλων ή να γίνετε κάπως εγωιστές. Επίσης μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και επιπόλαιοι, έτσι ώστε να κάνετε κινήσεις που είτε θα είναι υπερβολικές, είτε θα πέσουν στο κενό, είτε δεν θα έχουν σταθερότητα και αξιοπιστία. Δεν θα είναι εύκολο να συνεργαστείτε τώρα με τους άλλους και ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε μια μοναχική πορεία, ή την πορεία του αρχηγού για τους άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ενεργήσετε εντελώς παρορμητικά και δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις και καβγάδες που δεν οδηγούν πουθενά. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υψηλό ρίσκο σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γιατί μπορεί να χάσετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχετε. Η επίδειξη δύναμης ή διάθεση για κυριαρχία τώρα, δεν σας συμφέρει καθόλου, γιατί μπορεί να σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, που πιθανό να μην έχετε σκεφτεί.


Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καθόλου καλή για να ηρεμήσετε, να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε, να συμβιβαστείτε ή για να μην κάνετε απολύτως τίποτα, γιατί ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολα θα τον κρατήσετε μέσα σας δίχως να τον εξωτερικεύσετε κατά κάποιον τρόπο.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα πρέπει να είστε αρκετά δραστήριοι, και να χρησιμοποιήσετε την ευστροφία, και τις φοβερές επιχειρηματικές σας ικανότητες προκειμένου να κλείσετε σημαντικά ραντεβού, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες προς το δικό σας συμφέρων. Τώρα, έχετε πολλά να κερδίσετε από δραστηριότητες που θα είναι στενά συνδεδεμένες με τις επικοινωνίες, τα μμε, τα μέσα μεταφοράς, τον τουρισμό, τη διδασκαλία, τα ταξίδια, και το εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.

Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις στο δρόμο, στην οδήγηση ή κατά τις συζητήσεις και επαφές σας με τους άλλους, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιο μικροατύχημα, να σας παρεξηγήσουν ή να υπάρξουν κάποιοι καβγάδες και αψιμαχίες που μπορούν να φτάσουν ακόμα και στα άκρα.
Προσπαθήστε τώρα να είστε αρκετά γρήγοροι αλλά παράλληλα και λογικοί στον τρόπο που δράτε και ενεργείτε. Συνδυάστε τις γρήγορες κινήσεις που στηρίζονται στη λογική σκέψη, και φροντίστε να έχετε και τα ανάλογα επιχειρήματα γιατί ότι κι αν κάνετε. Φροντίστε ώστε κάθε σας κίνηση και πράξη να έχει περάσει ήδη μια πολύπλοκη εγκεφαλική διαδικασία μέσα σας προκειμένου να γίνει, έτσι ώστε να μην αφήσετε και πολλά περιθώρια λάθους.


Μια εσωτερική ανάγκη για συχνή επικοινωνία με τους άλλους μπορεί τώρα να σας ευνοήσει πολύ σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, διαπραγματεύσεων, σχέσεων και συνεργασιών. Οι ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές, τα σεμινάρια, το γράψιμο, το διάβασμα, το εμπόριο, ο τουρισμός, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και οι υπογραφές σίγουρα θα σας οφελήσουν πολύ τώρα αν δραστηριοποιηθείτε.


Θα πρέπει να αποφύγετε όμως την υπερβολική και άσκοπη κινητικότητα, τις συχνή λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις για να μη βλάψετε σημαντκές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Προσέξτε για να μην διασκορπίσετε την ενεργητικότητά σας ασχολούμενοι με πολλά πράγματα συγχρόνως, ίσως επειδή δεν θέλετε με τίποτα να μείνετε στάσιμοι ή για να μην βαρεθείτε.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα θα έχετε μια ισχυρή θέληση προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να κινηθείτε αργά, αλλά σταθερά και να οργανώσετε σωστά κάθε σας βήμα προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας, και για αργότερα. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία, αφού έχετε ήδη αποδείξει με τη σκληρή δουλειά σας πως τα δικαιούστε.


Επενδύσετε τώρα σε σταθερές αξίες, αλλά με περισσότερη θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διατροφή, το φαγητό και το ποτό ή με χώρους ομορφιάς, όπως σπα, κομμωτήρια, καταστήματα ή εμπόριο ρούχων, καλλυντικών, κ.ά.
Οι μέθοδοι που μπορείτε τώρα να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι εντελώς πρωτοποριακοί, ασυνήθιστοι, όπως και η συμπεριφορά σας απέναντι στα υλικά αγαθά ή στους άλλους γενικότερα. Τώρα θα είστε αρκετά μπροστά από την εποχή σας όσον αφορά τις πηγές εισοδημάτων σας και την επαγγελματική σας ενασχόληση και οι άλλοι μάλλον δεν θα σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Τη χρονική αυτή στιγμή, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα, με ξαφνικά μεγάλα κέρδη και ξαφνικές μεγάλες απώλειες, ίσως λόγω υπερβολικού ρίσκου από μεριάς σας, που καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην υποστείτε και τις δυσάρεστες συνέπειες.
Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο ο πνευματικός και διανοητικός ΕΡΩΤΑΣ. Τώρα θα πρέπει να προτιμήσετε να έχετε μια σωστή εγκεφαλική επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα με τους άλλους, προκειμένου να πετύχετε μια σωστή σχέση μαζί τους που θα σας γεμίζει σε πολλά επίπεδα. Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν να μην προσέχετε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας, ενώ θα έχετε μια ιδιαίτερη γοητεία, που θα πηγάζει από την έντονη και δυναμική προσωπικότητά σας.


Στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας θα είστε λίγο ασταθείς, θα θέλετε να νιώθετε απέραντη ελευθερία, και το έτερον ήμισυ θα πρέπει να είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει στα ατελείωτα ταξίδια και αναζητήσεις σας, προκειμένου να παραμείνει μαζί σας. Σε θέματα οικονομικά δεν θα είστε και ότι καλύτερο, αφού θα γίνετε αρκετά σπάταλοι, υπερβολικοί με τις αγορές σας και δεν θα κάνετε και τόσο καλή διαχείριση.


Πολύ πιθανό τώρα να ερωτευτείτε και να κάνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ, με άτομα που προέρχονται ή διαμένουν στο εξωτερικό. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας, για να μη χάσετε την επαφή μαζί τους.
Το διάστημα αυτό θα είστε υπερβολικά ανεξάρτητοι, δύσκολα θα δεσμευτείτε σε μία και μόνο ΣΧΕΣΗ, και δεν θα μπορείτε καθόλου τους περιορισμούς γενικότερα σε ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΡΩΤΙΚΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Μαζί σας μπορεί να μείνει μόνο ένα άτομο που θα σας συντροφεύει στα ατελείωτα ταξίδια σας, πραγματικά και νοητικά, που θα έχετε παρόμοιες προτιμήσεις, σκέψεις, απόψεις και γούστα, και θα μπορεί να σας ακολουθήσει έως και την άκρη της γης.


Αν συναντήσετε τώρα το κατάλληλο άτομο μπορείτε να μείνετε σταθεροί μαζί του και θα είστε αρκετά δοτικοί, ακόμα και σε υπερβολικό βαθμό. Δεν θα μπορείτε εύκολα να κρύψετε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές σας και θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Την περίοδο αυτή μπορείτε να προσαρμοστείτε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Θα είστε ευμετάβλητοι και παρορμητικοί, πιθανό να κάνετε κάποιες κινήσεις γρήγορα και βεβιασμένα από υπερβολικό ενθουσιασμό που μπορούν να σας εκθέσουν ή να αποδειχθούν λανθασμένες.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορείτε να γίνεται αρκετά σπάταλοι ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εξόδους, βόλτες, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια και βιβλία. Παρόλα αυτά τώρα θα έχετε μια μεγάλη εύνοια σε θέματα οικονομικά, ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, ξένες χώρες, γλώσσες, ανθρώπους, και από εκεί θα σας έρθουν και τα περισσότερα χρήματα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έντονη ευαισθησία σε θέματα ερωτικά και έχετε άμεση ανάγκη από την υποστήριξη και την αναγνώριση των άλλων για οτιδήποτε κι αν κάνετε. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας τώρα και οι εναλλαγές των διαθέσεών σας, πολύ πιθανό να κουράσει τους άλλους και να τους απομακρύνει από κοντά σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν φαντάζουν στα μάτια σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση όπου θα έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό, ενώ μπορεί να καταλήξει σε μια συγκατοίκηση, σε γάμο ή και στη δημιουργία οικογένειας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία ή και επέκταση της οικογένειας, να αλλάξετε σπίτι, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο έτερον ήμισυ, δίχως υπερβολές. Αποφύγετε τις γκρίνιες μεταξύ σας, αλλά και τα ανακατέματα με συγγενείς, γιατί μπορούν να ψυχράνουν τη σχέση σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν το συναισθηματικό σας δέσιμο με φίλους, γνωστούς, συλλόγους, εταιρίες και πρώην ερωτικούς συντρόφους. Τώρα θα έχετε ανάγκη να ανήκετε σε μια ευρύτερη ομάδα και θα το επιδιώξετε δυναμικά. Θέλετε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων, τόσο στο σπίτι, στη δουλειά, ακόμα και μέσα σε όλες σας τις σχέσεις. Αυξάνεται η δεκτικότητά σας, αλλά θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.


Τώρα πολύ πιθανό να κατανοήσετε και να βοηθήσετε τους άλλους, ίσως περισσότερο απ’ ότι θα κατανοήσετε ή θα βοηθήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Σημαντικοί άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, θα σας βοηθήσουν και θα προωθήσουν τα σχέδιά σας.
Αυξάνεται τώρα κατά πολύ η ανεξαρτησία, η επαναστατικότητα, η εκκεντρικότητα, η εφευρετικότητα, η δημιουργικότητα, η εριστικότητά σας και θα θέλετε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων. Αν νιώσετε τη στιγμή αυτή πως κάποιος ή κάτι σας περιορίζει, θα φύγετε μακριά και πιθανό να μην ξαναγυρίσετε. Τώρα θα είστε γεμάτοι από νέες ιδέες, φρέσκιες και εντελώς πρωτοποριακές, καθώς είστε αρκετά δημιουργικοί. Ασχοληθείτε τώρα με οτιδήποτε πρωτότυπο και πρωτοποριακό για να είστε ένα ή και περισσότερα βήματα πιο μπροστά από τους άλλους.


Τώρα δεν είστε σε θέση να αντέξετε τα πολύ στενά δεσμά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να βρείτε ένα τρόπο να είστε ανεξάρτητοι, για να μη νιώθετε περιορισμένοι. Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε κάποιες αλλαγές σε οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να κάνετε νέους φίλους ή να δείτε φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε μαζί τους με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Κάντε τώρα καινούργια όνειρα και σχέδια. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη νέα τεχνολογία για να σας διευκολύνει περισσότερο τη ζωή. Κάντε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε πιο ελεύθεροι.


Συναντήστε ή να επανασυνδεθείτε με πρώην συντρόφους. Διακόψτε μια ΣΧΕΣΗ ή μια ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που σας καταπιέζει, σας περιορίζει ή που δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία. Αγοράστε τώρα οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα και υψηλή τεχνολογία, όπως έναν υπολογιστή. Κάντε όλες σας τις αγορές μέσω ίντερνετ, για να βρείτε πολύ πιο συμφέρουσες τιμές και δίχως κόπο. Γίνετε μέλη σε ένα σύλλογο ή σε μια ομάδα ανθρώπων, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτά που θέλετε, αθληθείτε σε ένα σπορ που σας ενδιαφέρει ή για να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση. Κάντε οτιδήποτε μπορεί να ωφελήσει τους πιο αδύναμους, τη φύση, το περιβάλλον ή την ανθρωπότητα γενικότερα.


Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καλή για να ανεχτεί κανείς οποιοδήποτε είδους υπόδειξη, καταπίεση, περιορισμό, αδικία ή να σκεφτείτε μόνο τον εαυτό σας, όταν γύρω σας υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα. Μην ξεκινήσετε σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να έχουν διάρκεια, σταθερότητα, σωστή οργάνωση και συνέπεια, γιατί μάλλον θα έχετε κάτι εντελώς διαφορετικό, μέσα στην απόλυτη αστάθεια και το χάος. Διακόψτε ΣΧΕΣΕΙΣ που νιώθετε πως δεν αντέχετε άλλο τον περιορισμό, τον έλεγχο και την καταπίεση που σας προσθέτουν στη ζωή σας.


Αποφύγετε οπωσδήποτε αλλαγές και επαναστάσεις, δίχως νόημα και ουσία, μόνο και μόνο για να τις κάνετε. Μην τελειώσετε όμως ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ή γενικότερα καταστάσεις που νομίζετε πως σας καταπιέζουν ή σας περιορίζουν, δίχως να γίνεται αυτό στην πράξη, ενώ κάτι άλλο είναι αυτό που σας φταίει. Μην επισκευάσετε μόνοι σας οτιδήποτε, αν δεν το γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί θα το καταστρέψετε. Γενικότερα, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις, τσακωμούς και καβγάδες με άτομα που δεν ταιριάζετε στις ιδέες, τις απόψεις και γενικότερα εγκεφαλικά, γιατί θα χάσετε απλά πολύτιμο χρόνο και φαιά ουσία.


Πισωγυρίσματα σε ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, απλά δεν το αξίζουν τώρα, παρόλο που είναι πολύ πιθανό να μη μπορέσετε να τις αποφύγετε.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            

62°17'
 
00°15'
     
00°11'
   
   
00°15'
        
  
01°52'
     
00°05'
   
  
177°28'

175°35'
        
            
  
62°33'

64°26'

119°59'
 
00°14'
  
00°39'
  
  
148°53'

150°45'
 
47°18'

86°19'
  
00°53'
  
 
44°09'

95°24'
 
87°09'

06°11'
      
     
62°06'
  
55°56'
   
 
93°28'
   
43°09'
 
04°09'
    

119°38'

57°21'
   
07°02'

46°03'
     
     
85°33'

46°31'

132°50'
   
92°34'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης06°14'Πρώτο821 S 21 1ος05°52'Κριός
ΣελήνηΥδροχόος08°31'Πρώτο1123 S 10 2ος14°41'Ταύρος
ΕρμήςΤοξότης17°16'Δεύτερο924 S 40 3ος11°13'Δίδυμοι
ΑφροδίτηΤοξότης15°23'Δεύτερο922 S 55 4ος03°18'Καρκίνος
ΑρηςΔίδυμοι19°48'RΔεύτερο324 N 55 5ος25°53'Καρκίνος
ΔίαςΙχθείς28°50'Τρίτο1201 S 47 6ος24°13'Λέων
ΚρόνοςΥδροχόος19°49'Δεύτερο1116 S 04 7ος05°52'Ζυγός
ΟυρανόςΤαύρος16°08'RΔεύτερο216 N 19 8ος14°41'Σκορπιός
ΠοσειδώναςΙχθείς22°39'RΤρίτο1204 S 01 9ος11°13'Τοξότης
ΠλούτωναςΑιγόκερως26°44'Τρίτο1122 S 59 10ος03°18'Αιγόκερως
Β. ΔεσμόςΤαύρος11°59'Δεύτερο115 N 26 11ος25°53'Αιγόκερως
ΩροσκόποςΚριός05°52'Πρώτο  12ος24°13'Υδροχόος
ΜεσουράνημαΑιγόκερως03°18'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI