Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες  new
Ερμής ανάδρομος 2021  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 


ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ - ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ
 

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ 2021

Παύλος Χαϊκάλης – Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Δείτε πότε και σε πιά ζώδια θα είναι φέτος ανάδρομοι όλοι οι πλανήτες και προβλέψεις για το τί θα φέρει ο καθένας στην ανάδρομη κίνησή του 


ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ 2021
ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ 2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 2021


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ...(δείτε παρακάτω τις φετινές ημερομηνίες που θα

είναι ανάδρομος)

 
Τι έγινε την τελευταία φορά που ο Ερμής μπήκε σε ανάδρομη κίνηση; Χάσατε τα κλειδιά του σπιτιού σας; Χάσατε κάποιο σημαντικό  έγγραφο; Αφήσατε τα γυαλιά σας σε ξένο σπίτι; Αφήσατε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο σε κάποιο σημείο που πήγατε για τηλέφωνο; Ξεχάσατε κάποιο σημαντικό σας ραντεβού; Χάσατε τον προσανατολισμό σας εντελώς αδικαιολόγητα όταν πηγαίνατε επίσκεψη; Ανακαλύψατε ότι ο ταχυδρόμος μοίρασε όλη την αλληλογραφία σας στα γειτονικά σπίτια αντί στο δικό σας; Μήπως ταξιδέψατε και σας έσπασε το στομάχι από τις δεκάδες καθυστερήσεις που σας έτυχαν; Τέτοια περιστατικά συσχετίζονται με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά μπορούν να συμβούν  είτε ο Ερμής είναι ανάδρομος είτε όχι. Ωστόσο, η πλειοψηφία των αστρολόγων και οι σοβαρότεροι μελετητές παρατηρούν ότι πράγματι, οι κακοτυχίες έχουν μια αυξητική τάση όταν ο Ερμής αρχίζει την αντίστροφη τροχιά του στον ουράνιο θόλο.

 
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε τέσσερις μήνες και παραμένει ανάδρομος (μοιάζει να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από την κανονική του τροχιά) για τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων, όπως χωρίς αμφιβολία ήδη θα  ξέρετε, οι συνθήκες δεν ευνοούν την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων, τα ταξίδια, την αγορά αυτοκινήτου, την πώληση ακινήτων, την λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς και την αποστολή σημαντικών εγγράφων και καλό θα ήταν να μην στηριχτείτε υπερβολικά σε κανένα μέσο επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax, H/Y κ.α.) και σε καμία υπόσχεση. Τουλάχιστον, αυτή είναι η συμβουλή της παραδοσιακής Αστρολογίας. Και φαίνεται πως η παραδοσιακή Αστρολογία έχει το δίκιο με το μέρος της. όταν αυτές  οι …"περιπέτειες" θα μπορούσαν κάλλιστα να γεμίσουν τις στήλες των φαιδρών συμβάντων σε οποιοδήποτε περιοδικό Αστρολογίας. Αν κρατήσετε κι εσείς το προσωπικό σας ημερολόγιο του ανάδρομου Ερμή, θα εντοπίσετε πιθανότατα τέτοικου τύπου ομοιότητες γεγονότων κατά τις περιόδους που ο πλανήτης κινείται ανάδρομα. Παρόμοια, ίσως ανακαλύψετε ότι μισοτελειωμένες δουλειές  ή άλλα θέματα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια ή χρειάζονται την προσοχή σας όταν ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση.


Η ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα καλό σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή;

 
Ορισμένοι αστρολόγοι ισχυρίζονται ότι άτομα με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή παράγουν τις καλύτερες ιδέες τους στα διαστήματα που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Στην πραγματικότητα ο ανάδρομος Ερμής είναι καλός για τα ίδια ακριβώς πράγματα που είναι καλός και ο ευθύς Ερμής. Απλά, όταν ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά, ενδεχόμενα να αναδυθούν κάποιες εσωτερικές δυνάμεις...όπως η αίσθηση του χιούμορ, η υπομονή και η ευελιξία. Κάποιοι λένε ακόμα ότι σχέδια που ξεκινάνε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος δίνουν αμέσως τις εξετάσεις τους έτσι που οι καθυστερήσεις ή η ωρίμανση τους προκύπτουν πολύ αργότερα. Άλλοι, πάλι, θεωρούν ότι σχέδια που τέθηκαν σε εφαρμογή σε περιόδους ανάδρομου Ερμή απλώς δεν λειτουργούν με τον τρόπο που περιμένει κανείς απ' αυτά να λειτουργήσουν. Όχι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό, θα είναι  όμως διαφορετικό, έτσι αυτό που έχει να κάνει κάποιος για να επωφεληθεί είναι να είναι προσαρμοστικός σε πιθανά νέα δεδομένα. Μερικοί αστρολόγοι γράφουν ότι τα άτομα που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά με πλανήτες στους Διδύμους ή στην Παρθένο και ότι όλοι τελικά επηρεαζόμαστε αντίστοιχα με τον Οίκο που βρίσκεται ο διελαύνων Ερμής όσο κινείται σε ανάδρομη τροχιά, καθώς επίσης και από τον Οίκο όπου ο Ερμής είναι Εξουσιαστής στον γενέθλιο χάρτη μας. 

Μια θεωρία λέει ότι όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, ο συλλογικός νους στρέφεται προς τα μέσα, έτσι που αυτό το διάστημα γίνεται καρποφόρο για τον συλλογισμό, τον στοχασμό, την επανεξέταση και την προσεκτικά  υπολογισμένη δράση. Θα ήταν ανόητο να πούμε: μην αποφασίσεις! Όπως υποστήριξε και ο Αμερικάνος αστρολόγος John Mc Cormick, αν κάποιος αποφασίσει να μην πάρει μια απόφαση επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, τότε μόλις πήρε μια απόφαση με τον Ερμή ανάδρομο και πού μας οδηγεί αυτό; στο να πάρουμε την λάθος απόφαση! Αν είστε σε φάση πνευματικής ανησυχίας, ή γεμάτοι υποψίες, φόβους και καχυποψία, τότε ο ανάδρομος Ερμής είναι ίσως ένα ακατάλληλο διάστημα για να αναγκαστείτε να προβείτε σε ενέργειες ή να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση. Αλλά αν το σχέδιο σας έχει καταστρωθεί προσεκτικά και έχει επανεξεταστεί και ξέρετε μέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας ότι ο χρόνος είναι ο κατάλληλος, τότε η μόνη αστρολογική συμβουλή που μένει να δοθεί είναι να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και να είστε ευέλικτοι. 
Να θυμάστε ότι ο Ερμής εξουσιάζει την διάνοια και μια μετατόπιση προς την κατεύθυνση του Ερμή σημαίνει μια μετατόπιση προς την κατεύθυνση της διάνοιας. Όταν προσπαθούμε να ωθήσουμε το μυαλό μας (και το μυαλό των άλλων) προς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι που αντιμετωπίζουμε την επανάσταση τους. Ένα πείραμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις περιόδους στάσης του Ερμή (stationary periods) : η μέρα κατά την οποία ο πλανήτης αλλάζει κατεύθυνση) για να εκτελέσετε απλά και εύκολα καθήκοντα, δηλαδή να προγραμματίσετε έτσι τις δραστηριότητές σας που, αντί να πιέσετε το μυαλό σας να επεξεργαστεί κάποια  προβλήματα με έναν τυποποιημένο τρόπο, να το αφήσετε να τα προσεγγίσει μόνο του και αβίαστα. Αυτή η τεχνική βρίσκεται σε συμφωνία και με τα ευρήματα των αστρολόγων και άλλων παρατηρητών που σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα του ανάδρομου Ερμή γίνονται πιο έντονα ή πιο επιζήμια κατά την πρώτη εβδομάδα της ανάδρομης κίνησης του.  Ίσως γιατί την δεύτερη εβδομάδα οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προσαρμοστεί στις αλλαγές του τρόπου σκέψης που αντιπροσωπεύει ο ανάδρομος Ερμής.


Η Διέλευση του ανάδρομου Ερμή στο γενέθλιο ωροσκόπιο

 
Πολλά έχουν γραφτεί για την διέλευση του ανάδρομου Ερμή και τις καθυστερήσεις που προκαλεί: αυτές οι επιστολές που δεν έρχονται όταν τις περιμένουμε, αυτά τα τηλεφωνικά μηνύματα που δεν διεκπεραιώθηκαν σωστά, η επικοινωνία που γίνεται δύσκολη ή διαστρεβλώνεται, τα προβλήματα με τους συγγενείς που οξύνονται, οι εμπλοκές που προκαλούνται όταν υπογράφονται νομικά έγγραφα ή συνάπτονται γραπτά συμβόλαια, κλπ. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της στάσης του Ερμή όλες οι δραστηριότητες ή νεκρώνονται ή ενεργοποιούνται σε υψηλότατο βαθμό, έτσι που καταλήγουν προβληματικές. Είτε η στάση του Ερμή αντιπροσωπεύει ένα δύσκολο διάστημα είτε μια ασύγκριτη ευκαιρία για ανακαλύψεις και δράση εξαρτάται από το εξατομικευμένο ωροσκόπιο του καθενός και την ωριμότητα του. Ο Ερμής κινείται τόσο γρήγορα μέσα στον ζωδιακό κύκλο και στο γενέθλιο ωροσκόπιο που οι περισσότεροι θεωρούν την επίδραση του αμελητέα. Αλλά όταν ο πλανήτης μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά και βρίσκεται στην περίοδο της στάσης του, η επίδραση του αξίζει την μελέτη και την έρευνα μας. Κάθε ένας από τους γενέθλιους πλανήτες  στην περιοχή της στάσης θα ενεργοποιηθεί με παράξενο τρόπο, ειδικά αν η περιοχή της στάσης του Ερμή περικλείεται σε διάστημα δύο μοιρών του πλανήτη αυτού. Ελάχιστα μικρότερης έντασης είναι η ενέργεια που προκαλείται από αντιθέσεις, τετράγωνα, τρίγωνα και εξάγωνα με τον Ερμή σε στάση και όσο πιο ακριβείς είναι οι όψεις τόσο εντονότερη είναι η επίδραση τους.Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2021

Φέτος, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος 3 φορές. Την πρώτη στα Σταθερά, την δεύτερη στα Μεταβλητά και την τρίτη στα Παρορμητικά ή Κύρια όπως τα ονομάζουμε.  τα προβλήματα που θα επιφέρει κάθε φορά αφορούν καθαρά τις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο γίνεται σε συνδυασμό πάντα με τη φύση του Ερμή που δέχεται τις επιρροές αυτές. Φέτος αφορά κυρίως τη λογική, όπου θα επηρεάζει λανθασμένα κυρίως με την έλλειψή της τις σκέψεις και αποφάσεις μας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα ζητήματα του Ερμή που αφορούν κυρίως ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία, μηχανήματα, ΜΜΕ, μέσα μεταφοράς, συμβόλαια, υπογραφές, έγγραφα, σπουδές, υφίστανται ταλαιπωρίες που θα προκαλέσουν ασυνεννοησία και λάθη.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 31 Ιανουαρίου (από 26 μοίρα Υδροχόου – 11 μοίρες του Υδροχόου Στην ανάδρομη αυτή κίνηση του ο Ερμής θα επιφέρει πολλές αλλαγές σε όποια σχέδια υπάρχουν. Θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν για να μην υπάρξουν απατηλές ελπίδες. Ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Προσοχή στην ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων, γιατί θα υπάρξει δυσκολία. Επειδή το νευρικό πολλών θα βρεθεί σε αδυναμία καλόν είναι να προσεχθεί η διάθεση για ανεξάρτητες για σκέψεις και απόψεις. Προσοχή σε ό,τι αφορά τα ακίνητα. Καθώς επίσης και στο γραπτό λόγο. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα φανεί περισσότερο στα σταθερά  ζώδια (Ταύρος-Λέων- Σκορπιός-Υδροχόος) και ιδιαίτερα του δεύτερου και τρίτου Δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

Ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους από 31 Μαΐου (από 24 μοίρα των Διδύμων – 16 μοίρες των Διδύμων). Έχετε αφήσει τα αισθήματα σας να σας επηρεάσουν; Έχετε εκτεθεί σε κριτικές και κουτσομπολιά; Έχετε συκοφαντήσει; Έχετε μια διάθεση για ψέματα; Ήρθε η ώρα να ανασκευάσετε και να επανορθώσετε, κατανοώντας ότι το πείσμα, η αντίδραση και τα κουτσομπολιά δεν οδηγούν πουθενά. Έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να οργανώσετε ένα λόγο πειθούς και τεκμηρίωσης των απόψεων σας. Είναι ώρα να εκφράσετε τα αληθινά σας αισθήματα, και όλο το δημιουργικό σας ταλέντο, όσο και αν αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι. Να τα εκφράσετε και να τα οργανώσετε μέσα σας. Δεν είναι καιρός να τα εξάγετε παρά  μόνο όταν ο Ερμής γίνει ορθόδρομος. Μην μπείτε σε ταξίδια του μυαλού που σας οδηγούν σε εκρήξεις αλλά δοκιμάστε τις αντοχές σας πριν ενεργήσετε. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα φανεί περισσότερο στα μεταβλητά  ζώδια (Δίδυμοι-Παρθένος-Τοξότης-Ιχθύς) και ιδιαίτερα του δεύτερου και τρίτου Δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό από 28 Σεπτεμβρίου (από 25 μοίρα Ζυγού – 10 μοίρες του Ζυγού)  Είναι η ώρα να ανακαλύψετε την καλοσύνη, την συμπάθεια προς τους γύρω σας και την προστατευτικότητα σας. Θα ανακαλύψετε ένα πλούτο ιδεών και οργανώστε όλη τη δημιουργική σας διάνοια με προνόηση  και εγκράτεια. Μην αφεθείτε σε πρόωρες ενέργειες, ούτε να στηλώνετε τα πόδια υπερεκτιμώντας τον εαυτό σας. Εάν είστε υποχρεωμένοι για συμφωνίες, εξετάστε καλά τους όρους. Επαναπροσδιορίσετε στόχους και σκοπούς. Ξεκαθαρίστε το πεδίο μάθησης και εφαρμογής και προσοχή σε ότι λάμπει. Μπορεί και να μην είναι χρυσός. Ειδικά σε σχέσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές. Προσοχή λοιπόν στις αισθήσεις σας, γιατί μπορεί να μείνουν στα χαρτιά. Δείτε τη πρακτική πλευρά της ζωής πριν αφεθείτε σε μεταφυσικές αναζητήσεις. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ 2021
Ο πλανήτης Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, τον έρωτα, την κοινωνικότητα, την ομορφιά, την τέχνη, καθώς και τις σχέσεις και συνεργασίες των ανθρώπων, είναι φυσικό κατά την περίοδο που είναι ανάδρομη, να αναμένονται κάποια προβλήματα σε όλους αυτούς τους τομείς, και ιδιαίτερα, στις σχέσεις που προκύπτουν.

Η ψυχολογία καθώς και η ενεργητικότητά σας για όλο το διάστημα που θα παραμείνει η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι πολύ πεσμένη για αυτές τις 13 ημέρες, από τις 19 Δεκεμβρίου έως και την πρώτη Ιανουαρίου το 2022 και ειδικά εσείς που είσαστε γεννημένοι στα τελευταία δεκαήμερα του Αιγόκερο, Κριού, Καρκίνου και  Ζυγού. Δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, αλλά θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για σας, τα κίνητρά σας καθώς και για τα κίνητρα και τον χαρακτήρα των άλλων. Μέσα σας θα υπάρχει μια άτυπη πάλη για σκέψεις και συναισθήματα που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να εξωτερικεύσετε. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ρισκάρετε οικονομικά ή συναισθηματικά, γιατί μάλλον δεν θα σας βγει. Οσο για αυτούς που έχουν την Αφροδίτη τους στο  τελευταίο δεκαήμερο των Ιχθύων και Σκορπιών οι αισθηματικές και οικονομικές τους υποθέσεις θα πάρουν μια πολύ καλή τροπή ή θα δείξουν πως σύντομα θα έχετε καλά νέα και ειδικά αμέσως μετά την ορθόδρομη φορά της Αφροδίτης. Λιγότερο αλλά ευνοημένοι οι του τελευταίου δεκαημέρου Ταύροι και Παρθένοι.Ανάδρομος Δίας

Ο Ανάδρομος Δίας στους Ιχθύες από 20 Ιουνίου ως 18 Οκτωβρίου 2021 για 120 ημέρες

 

Στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ  ο ΔΙΑΣ είναι ο πλανήτης της τύχης, των μοναδικών ευκαιριών, της μεγάλης εύνοιας, αλλά και της σπατάλης και των υπερβολών. Σύμφωνα με την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι ο πιο γενναιόδωρος ΠΛΑΝΗΤΗΣ αν και το πέρασμά του στον Υδροχόο από τις 20 Ιουνίου – 18 Οκτωβρίου δεν θα τον βοηθήσει να εξαντλήσει τη γενναιοδωρία του λόγω της ανάδρομης φοράς του και τις δυσάρεστες Όψεις,  από Μεσοδιαστήματα, Αποκλίσεις, Πλάτος, Αποστάσεις κλπ. Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ μας δείχνει πως μέχρι και τις 20/6--18/10 όπου θα παραμείνει ανάδρομος στον Υδροχόο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την «καινούργια εποχή, τις επεκτάσεις, τα «υποσχόμενα κέρδη σε θέματα τεχνολογίας, διαδικτύου, καθώς και σε όλους εκείνους όπου έχουν νέες πρωτοποριακές και μοναδικές ιδέες αλλά πιθανό να μην μπορέσουν όμως να τις κάνουν πράξη». θα φέρει έντονη κερδοσκοπία, παραπλανήσεις και εξαπατήσεις όπου δύσκολα θα μπορεί κανείς να διακρίνει μια πραγματική ευκαιρία από μια παγίδα. Δυστυχώς ο Δίας φέτος με Κρόνο/Ποσειδωνα και Κρόνο/Πλούτωνα μέσα στον Υδροχόο  όχι μόνο δεν θα βοηθήσει αλλά θα μας δείξει τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομικής και εργασιακής κρίσης, την οποία θα δούμε φέτος στον υπέρτατο βαθμό της.

 

Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων στις πρώτες μοίρες μας εφιστά την προσοχή και μας καλεί να μην αισιοδοξούμε όσο πρέπει, γιατί το επόμενο τετράμηνο χρειάζεται ψυχραιμία. Ο Ιούνιος φεύγει με ένα κύμα αισιοδοξίας ως προς τον κορονοιό αλλά το θέμα δεν έχει τελειώσει πλήρως. Ο Ιούλιος ξεκινά με οικονομικές δυσκολίες και καθυστερήσεις σε πληρωμές, φέρνοντας προβληματισμούς στους προϋπολογισμούς όλων. Δεν είναι καλός καιρός για επενδύσεις και κερδοσκοπικές τάσεις. Προσοχή σε ερωτευμένους και σχέσεις που ξεκινούν. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στις συναντήσεις έως και απογοητεύσεις εάν υπάρχει επιπολαιότητα. Εάν κάποιοι θεωρήσουν εαυτούς έξυπνους, μάλλον θα απογοητευτούν.  Σχέδια για αύξηση στην οικογένεια η χωρισμών θα συναντήσουν καθυστερήσεις. Ίσως υπάρξει πρόβλημα σε αιματολογική κλίμακα, ασθένειας υπάρχουσας η μιας νέας μορφής. Προσοχή σε κάποιους με το συκώτι τους. Προσπάθειες για ενώσεις  και συμμαχίες θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Τον Αύγουστο ίσως υπάρξουν προβλήματα με τράπεζες η χρηματιστήρια. Προσοχή με καταθέσεις. Καθυστερήσεις για τυχόν μεταρρυθμίσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις. Πάντως είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. Προς το τέλος του μήνα πρέπει να προσεχθεί όποια κατάσταση υπερβολών και αισιοδοξίας. Καθώς και κάθε έννοια προστριβών. Οι όποιες αλλαγές συμβούν σηματοδοτούν τύχη πάντως. Ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με διαπραγματεύσεις σε πολλά επίπεδα, και το πιο καλή η μοναξιά μπορεί να ακούγεται πιο εύηχο στα αυτιά μερικών. Χρηματοοικονομικά παιχνίδια. Επαναπροσδιορισμός της έννοιας της αισιοδοξίας. Το φως στο τούνελ καθυστερεί λίγο, αλλά αρχίζει να φαίνεται. . Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες καθυστερήσεις και μπερδέματα το διάστημα αυτό είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου, και οι Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2021

 
Ο Πλανήτης Κρόνος φέρνει συνήθως την ασφάλεια και τη σταθερότητα που επιθυμούμε, αλλά και τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τις δυσκολίες όταν δεν θέλουμε να μοχθήσουμε. Ο ανάδρομος Κρόνος συνήθως φέρνει πολλές κινήσεις αποσταθεροποίησης ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή αλλά και γενικότερα στη ζωή όλων των ανθρώπων. Προκαλεί πολλές δυσκολίες κυρίως στην εφαρμογή των νόμων για θέματα ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Φέτος ο Κρόνος γίνεται μία φορά ανάδρομος στον Υδροχόο για 141 ημέρες.


- Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου από 23 Μαΐου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2021


Ο Κρόνος ανάδρομος από τις 23/5/2021 - 11/10/2021 στο ζώδιο του Υδροχόου μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε το βαθμό αυτοπεποίθησης μας και να κατανοήσουμε με συνείδηση τα γεγονότα. Προβλήματα με μεταναστευτικό θα έχουμε σε πρώτο πλάνο, καθώς και δυσκολίες σε κυβερνητικό επίπεδο. Αποφάσεις εξωτερικών παραγόντων θα δημιουργήσουν εντάσεις ειδικά σε οικονομικά θέματα και θα φέρουν απογοητεύσεις καθώς μπορεί να υποκρύπτουν εξαπάτηση. Ο εργασιακός τομές πολλών θα υποστεί αλλαγές. Εντάσεις με υποτιθέμενους φίλους. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που οι εντάσεις και η ανησυχία θα γίνουν φίλοι μας και χρειάζεται καθαρό μυαλό για να τους αντιμετωπίσουμε. Μεγάλες αντιδράσεις εξ αιτίας δυσκολιών. Η αναζήτηση προσώπων με εμπειρία στο χειρισμό δυσκολιών είναι απαραίτητη. Πιθανή εμφάνιση μιας νέας ασθένειας. Οι πιέσεις του Αυγούστου μπορεί να είναι μεγάλες και χρήζουν προσοχής, αλλά οτιδήποτε αρνητικό είναι ένα διαβατήριο προς την ελευθερία. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας σύγχυσης και προβληματισμού αλλά με ψυχραιμία μπορούμε να δούμε τη θετικότητα που κρύβεται σε ό,τι συμβαίνει. Η επιρροή του ανάδρομου Κρόνου θα φανεί περισσότερο στα σταθερά  ζώδια (Ταύρος-Λέων- Σκορπιός-Υδροχόος) και ιδιαίτερα του δεύτερου και πρώτου Δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2021


Ο Πλανήτης Ουρανός ευθύνεται για τις αλλαγές οι οποίες πολλές φορές δεν έρχονται και με τον ευκολότερο τρόπο. Είναι επίσης η αιτία για τις επαναστάσεις, μικρές ή μεγάλες φυσικά στις ιδιότητες του ζωδίου όπου βρίσκετε. Για τις αντιδράσεις, και τις προσπάθειες που γίνονται για ανεξαρτησία. Η ανάδρομη κίνησή του συχνά βγάζει βίαιες αντιδράσεις και επαναστατικότητα, δίχως οργανωμένο σχέδιο και συγκεκριμένους στόχους. Ο Ουρανός αυτήν την φορά θα απαιτεί να αποτιμήσουμε την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων αλλαγών που έχει πραγματοποιήσει η άμεση κίνησή του και να αναρωτηθούμε αν είμαστε εξοπλισμένοι για να ανταποκριθούμε αυτή τη στιγμή: Κρατάμε βέβαια τις παλιές πεποιθήσεις που μας κάνουν να διστάζουμε παρά να ενεργούμε; Οι μακροχρόνιες οικονομικές υποθέσεις μας δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με την αλήθεια, την πραγματικότητα της κατάστασης; Είναι οι στόχοι, οι επιθυμίες μας, ακόμη και οι ανάγκες μας, σχετικοί και εφικτοί τώρα;

Αυτή η ανάκριση του εαυτού πρέπει να καταλήξει στην ακόλουθη ερώτηση: Πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτά τα πράγματα μέσα μας για να περιηγηθούμε καλύτερα και να ζήσουμε στον κόσμο που περιμένει έξω; Ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί, αν είστε λίγο κριτικοί, με τον εαυτό σας. Αυτή η πλανητική περίοδος ανταμείβει όσους προσαρμόζονται και καινοτομούν άψογα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατάστασής τους.

Φέτος ο Ουρανός γίνεται 2 φορές ανάδρομος στον Ταύρο. Από την 1/1/2021 έως και τις 14/1/2021 και από τις 20/8/2021 έως και την 1 /1 2022 για 34 ημέρες   

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο από τις 20 Αυγούστου μέχρι τη πρωτοχρονιά, θα μας φέρει προ των ευθυνών μας όσον αφορά τις οικονομικές μας σχέσεις, αξίες και θεωρίες. Ξαφνικά γεγονότα στον επαγγελματικό και δημόσιο βίο, θα επιφέρουν εντάσεις καθώς οι αποφάσεις που θα επιβληθούν θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Οικονομικά θέματα θα δημιουργήσουν εντάσεις. Η προπαγάνδα στα καλύτερα της. Προβλήματα στις συνεργασίες θα εμποδίσουν την ανάπτυξη. Θα ορισθούν μεταρρυθμίσεις που θα επιβληθούν με φανατισμό δημιουργώντας νέα πλαίσια προσαρμογής στο τρόπο ζωής. Αισθήματα αδυναμίας για άμυνα σε ό,τι επιβάλλεται θα επιφέρει αλλαγές στις κοινωνικές δομές. Θα χρειαστεί ψυχραιμία και σκέψη για το πώς θα αντιμετωπιστεί ο νέος τρόπος ζωής. Για άλλη μια φορά θα αισθανθούμε ότι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρά . Η επιρροή του ανάδρομου Ουρανού θα φανεί περισσότερο στα σταθερά  ζώδια (Ταύρος-Λέων- Σκορπιός-Υδροχόος) και ιδιαίτερα του δεύτερου Δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2021

 

Ο Πλανήτης Ποσειδώνας ευθύνεται για την ευαισθησία, την κατανόηση, τον ιδεαλισμό, αλλά και τις εξιδανικεύσεις, τις ψευδαισθήσεις, τις εξαπατήσεις, τα ψέματα, και τις κλοπές. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας παραπλανάει για λάθος λόγους, προσβάλει φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις, στους καλλιτέχνες δημιουργεί καταστάσεις , δημιουργεί εμπόδια και σύννεφα τα οποία μπερδεύουν, καθυστερούν και δεν αφήνουν τις καλές προθέσεις και τη διάθεση για προσφορά να υπερισχύσουν. Επίσης ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μας ωθεί προς τον μυστικισμό, αναγκάζοντάς μας να ακούσουμε τη διαίσθησή μας και τη φαντασία μας, να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας, να εξερευνήσουμε τις φαντασιώσεις μας, ενώ η Ανάδρομη κίνηση του, μας υποχρεώνει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, να μην αφήνουμε τους εαυτούς μας εγκαταλειμμένους  στα όνειρα, ψευδαισθήσεις, φαντασιώσεις και μας φέρνει με τα πόδια στο έδαφος, μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας. Αυτή είναι μια στιγμή που βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που δεν γνωρίζαμε.

Φέτος ο Ποσειδώνας γίνεται μία φορά ανάδρομος στους Ιχθείς από τις 25 Ιουνίου 2021 έως και την 1 Δεκεμβρίου 2021 για 159 ημέρες.


Ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τις 25 Ιουνίου αυτήν την φορά, φέρνει χαώδεις καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, σύγχυση  και εκμετάλλευση. Θα επιφέρει υπερβολικές τάσεις κερδοσκοπίας και απώλειες κεκτημένων. Οικονομικό παρασκήνιο που κρύβει  πολλά μυστικά και που είναι άγνωστο πότε και εάν θα αποκαλυφθούν. Θα υπάρχει έλλειψη σχεδιασμού σε ό,τι γίνεται και αυτό θα επιφέρει δυσκολίες στην εφαρμογή του. Η ανάγκη ενότητας θα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές γιατί  θα κρύβουν παγίδες. Μεγάλες επίσης απογοητεύσεις από ενώσεις-συμμαχίες. Θα υπάρξουν πολλές συναισθηματικές αναστολές, και υπάρχει κίνδυνος κατάθλιψης αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα η τρέχουσα κατάσταση. Η πνευματική ανάκαμψη θα είναι για κάποιους διέξοδος σε ό,τι θα συμβεί. Η έννοια ενός άπιαστου εχθρού, θα περιτριγυρίζει  στην ατμόσφαιρα. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα μπερδέματα και λάθος εκτιμήσεις το διάστημα αυτό είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

 

Διαβάστε εδώ, τι έγραφε το anew.gr για την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθύες το 2011και κάτι σχετικό με την Πανδημία. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2021


Ο Πλανήτης Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την αναγέννηση, τα μοιραία γεγονότα στη ζωή, τις ριζικές και βίαιες αλλαγές, και γενικότερα τη διερεύνηση εις βάθος. Ο ανάδρομος Πλούτωνας φέρνει αναταραχές και διαμάχες για παλαιότερα ζητήματα που αφορούν κυρίως την εξουσία και την ανάγκη για δύναμη και επικράτηση. Φέτος ο Πλούτωνας θα είναι μία φορά ανάδρομος στον Αιγόκερω.

- Ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 27 Απριλίου έως και τις 6 Οκτωβρίου για 162 ημέρες

 

Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε κάθε προσπάθεια για κατάρρευση του παλιού, με στόχο την ανοικοδόμηση από κάθε τι νέο. Η ανυπομονησία, ο παρορμητισμός, ο φανατισμός και η υψηλή φιλοδοξία θα φέρουν πολλά εμπόδια το διάστημα αυτό που θα είναι ανάδρομος ο Πλούτωνας σε θέματα εξουσίας, επαγγελματικά και σημαντικών στόχων. Θα πρέπει να αποφύγουμε παράτολμες κινήσεις όσο σίγουροι κι αν είμαστε για το αποτέλεσμα, γιατί αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν ξαφνικές απώλειες που με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Εντάσεις και βίαια ξεσπάσματα θα υπάρξουν αρκετά και εντελώς ξαφνικά και πολλά πρόσωπα με εξουσία θα έρθουν σε δύσκολη θέση να πάρουν δυσάρεστες αποφάσεις που έτσι κι αλλιώς δεν θα τους βγουν σε καλό, ενώ πολλά από αυτά θα χρειαστεί να παραιτηθούν. Χρειάζονται χαμηλοί τόνοι με ψυχραιμία και υπομονή δίχως να γίνουν λανθασμένες βιαστικές κινήσεις που πολλοί θα μετανιώσουν. Είναι ένα διάστημα όπου η ανάγκη για δύναμη και για εξουσία θα είναι έρθει σε σύγκρουση με τους πιο αδύναμους που έχουν βαρεθεί την επιβολή της εξουσίας με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και οι αντιδράσεις τους θα είναι έντονες και κάποιες φορές μπορούν να φτάσουν στα άκρα.

 

Ο Πλούτωνας ανάδρομος από 27 Απριλίου, θα μας θυμίσει το λαϊκό άσμα (Αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη). Τόσο ωραία πράγματα. Εδώ τα πράγματα αφορούν όλο μας και λιγότερο αυτούς που επηρεάζονται. Εμπόδια και καταπίεση θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο και η εξάρτηση από τα χρήματα θα φανερωθεί σε όλο της το μεγαλείο. Η διαχείριση των οικονομικών θα απασχολήσει αρκετούς, για να μην πω όλους μας. Καταστάσεις εξαναγκασμού θα επιφέρουν αντιδράσεις, η και διάθεση υπομονής για την αντιμετώπιση της νέας κατάστασης. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα και μπερδέματα να αντιμετωπίσουν το διάστημα αυτό είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αν και η συμπεριφορά του Πλούτωνα αφορά όλους μας εν γένει.

 

Παύλος Χαϊκάλης

Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Κοινοποίηση

 

 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<