Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 


Β  Β  Β style="display:block; text-align:center;"
Β  Β  Β data-ad-layout="in-article"
Β  Β  Β data-ad-format="fluid"
Β  Β  Β data-ad-client="ca-pub-6637667730655174"
Β  Β  Β data-ad-slot="8976959592">


 


ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ - ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ
 

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ 2016

Δείτε πότε και σε ποιά ζωδια θα είναι φέτος αναδρομοι όλοι οι πλανητες
και προβλεψεις για το τί θα φέρει ο καθένας στην αναδρομη κίνησή τουΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ...
 Η ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ  ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ 2016
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 2016


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ...(δείτε παρακάτω τις φετινές ημερομηνίες που θα είναι ανάδρομος)
Τι έγινε την τελευταία φορά που ο Ερμής μπήκε σε ανάδρομη κίνηση; Χάσατε τα κλειδιά του σπιτιού σας; Χάσατε κάποιο σημαντικό  έγγραφο; Αφήσατε τα γυαλιά σας σε ξένο σπίτι; Αφήσατε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο σε κάποιο σημείο που πήγατε για τηλέφωνο; Ξεχάσατε κάποιο σημαντικό σας ραντεβού; Χάσατε τον προσανατολισμό σας εντελώς αδικαιολόγητα όταν πηγαίνατε επίσκεψη; Ανακαλύψατε ότι ο ταχυδρόμος μοίρασε όλη την αλληλογραφία σας στα γειτονικά σπίτια αντί στο δικό σας; Μήπως ταξιδέψατε και σας έσπασε το στομάχι από τις δεκάδες καθυστερήσεις που σας έτυχαν; Τέτοια περιστατικά συσχετίζονται με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά μπορούν να συμβούν  είτε ο Ερμής είναι ανάδρομος είτε όχι. Ωστόσο, η πλειοψηφία των αστρολόγων και οι σοβαρότεροι μελετητές παρατηρούν ότι πράγματι, οι κακοτυχίες έχουν μια αυξητική τάση όταν ο Ερμής αρχίζει την αντίστροφη τροχιά του στον ουράνιο θόλο
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος περίπου κάθε τέσσερις μήνες και παραμένει ανάδρομος (μοιάζει να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από την κανονική του τροχιά) για τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων, όπως χωρίς αμφιβολία ήδη θα  ξέρετε, οι συνθήκες δεν ευνοούν την υπογραφή σημαντικών συμβολαίων, τα ταξίδια, την αγορά αυτοκινήτου, την πώληση ακινήτων, την λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς και την αποστολή σημαντικών εγγράφων και καλό θα ήταν να μην στηριχτείτε υπερβολικά σε κανένα μέσο επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax, H/Y κ.α.) και σε καμία υπόσχεση. Τουλάχιστον, αυτή είναι η συμβουλή της παραδοσιακής Αστρολογίας. Και φαίνεται πως η παραδοσιακή Αστρολογία έχει το δίκιο με το μέρος της. όταν αυτές  οι …"περιπέτειες" θα μπορούσαν κάλλιστα να γεμίσουν τις στήλες των φαιδρών συμβάντων σε οποιοδήποτε περιοδικό Αστρολογίας. Αν κρατήσετε κι εσείς το προσωπικό σας ημερολόγιο του ανάδρομου Ερμή, θα εντοπίσετε πιθανότατα τέτοιου τύπου ομοιότητες γεγονότων κατά τις περιόδους που ο πλανήτης κινείται ανάδρομα. Παρόμοια, ίσως ανακαλύψετε ότι μισοτελειωμένες δουλειές  ή άλλα θέματα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια ή χρειάζονται την προσοχή σας όταν ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση. 

Η ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα καλό σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή; 
Ορισμένοι αστρολόγοι ισχυρίζονται ότι άτομα με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή παράγουν τις καλύτερες ιδέες τους στα διαστήματα που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Στην πραγματικότητα ο ανάδρομος Ερμής είναι καλός για τα ίδια ακριβώς πράγματα που είναι καλός και ο ευθύς Ερμής. Απλά, όταν ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά, ενδεχόμενα να αναδυθούν κάποιες εσωτερικές δυνάμεις...όπως η αίσθηση του χιούμορ, η υπομονή και η ευελιξία. Κάποιοι λένε ακόμα ότι σχέδια που ξεκινάνε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος δίνουν αμέσως τις εξετάσεις τους έτσι που οι καθυστερήσεις ή η ωρίμανση τους προκύπτουν πολύ αργότερα. Άλλοι, πάλι, θεωρούν ότι σχέδια που τέθηκαν σε εφαρμογή σε περιόδους ανάδρομου Ερμή απλώς δεν λειτουργούν με τον τρόπο που περιμένει κανείς απ' αυτά να λειτουργήσουν. Όχι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό, θα είναι  όμως διαφορετικό, έτσι αυτό που έχει να κάνει κάποιος για να επωφεληθεί είναι να είναι προσαρμοστικός σε πιθανά νέα δεδομένα. Μερικοί αστρολόγοι γράφουν ότι τα άτομα που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά με πλανήτες στους Διδύμους ή στην Παρθένο και ότι όλοι τελικά επηρεαζόμαστε αντίστοιχα με τον Οίκο που βρίσκεται ο διελαύνων Ερμής όσο κινείται σε ανάδρομη τροχιά, καθώς επίσης και από τον Οίκο όπου ο Ερμής είναι Εξουσιαστής στον γενέθλιο χάρτη μας. 

Μια θεωρία λέει ότι όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, ο συλλογικός νους στρέφεται προς τα μέσα, έτσι που αυτό το διάστημα γίνεται καρποφόρο για τον συλλογισμό, τον στοχασμό, την επανεξέταση και την προσεκτικά  υπολογισμένη δράση. Θα ήταν ανόητο να πούμε: μην αποφασίσεις! Όπως υποστήριξε και ο αμερικάνος αστρολόγος John Mc Cormick, αν κάποιος αποφασίσει να μην πάρει μια απόφαση επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, τότε μόλις πήρε μια απόφαση με τον Ερμή ανάδρομο και πού μας οδηγεί αυτό; στο να πάρουμε την λάθος απόφαση! Αν είστε σε φάση πνευματικής ανησυχίας, ή γεμάτοι υποψίες, φόβους και καχυποψία, τότε ο ανάδρομος Ερμής είναι ίσως ένα ακατάλληλο διάστημα για να αναγκαστείτε να προβείτε σε ενέργειες ή να πάρετε μια τελεσίδικη απόφαση. Αλλά αν το σχέδιο σας έχει καταστρωθεί προσεκτικά και έχει επανεξεταστεί και ξέρετε μέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας ότι ο χρόνος είναι ο κατάλληλος, τότε η μόνη αστρολογική συμβουλή που μένει να δοθεί είναι να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ σας και να είστε ευέλικτοι. 
Να θυμάστε ότι ο Ερμής εξουσιάζει την διάνοια και μια μετατόπιση προς την κατεύθυνση του Ερμή σημαίνει μια μετατόπιση προς την κατεύθυνση της διάνοιας. Όταν προσπαθούμε να ωθήσουμε το μυαλό μας (και το μυαλό των άλλων) προς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι που αντιμετωπίζουμε την επανάσταση τους. Ένα πείραμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να χρησιμοποιήσετε τις περιόδους στάσης του Ερμή (stationary periods : η μέρα κατά την οποία ο πλανήτης αλλάζει κατεύθυνση) για να εκτελέσετε απλά και εύκολα καθήκοντα, δηλαδή να προγραμματίσετε έτσι τις δραστηριότητές σας που, αντί να πιέσετε το μυαλό σας να επεξεργαστεί κάποια  προβλήματα με έναν τυποποιημένο τρόπο, να το αφήσετε να τα προσεγγίσει μόνο του και αβίαστα. Αυτή η τεχνική βρίσκεται σε συμφωνία και με τα ευρήματα των αστρολόγων και άλλων παρατηρητών που σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα του ανάδρομου Ερμή γίνονται πιο έντονα ή πιο επιζήμια κατά την πρώτη εβδομάδα της ανάδρομης κίνησης του.  Ίσως γιατί την δεύτερη εβδομάδα οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν προσαρμοστεί στις αλλαγές του τρόπου σκέψης που αντιπροσωπεύει ο ανάδρομος Ερμής.   

Επάνω
Η Διέλευση του ανάδρομου Ερμή στο γενέθλιο ωροσκόπιο 

Πολλά έχουν γραφτεί για την διέλευση του ανάδρομου Ερμή και τις καθυστερήσεις που προκαλεί: αυτές οι επιστολές που δεν έρχονται όταν τις περιμένουμε, αυτά τα τηλεφωνικά μηνύματα που δεν διεκπεραιώθηκαν σωστά, η επικοινωνία που γίνεται δύσκολη ή διαστρεβλώνεται, τα προβλήματα με τους συγγενείς που οξύνονται, οι εμπλοκές που προκαλούνται όταν υπογράφονται νομικά έγγραφα ή συνάπτονται γραπτά συμβόλαια
, κλπ. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια των τριών ημερών της στάσης του Ερμή όλες οι δραστηριότητες ή νεκρώνονται ή ενεργοποιούνται σε υψηλότατο βαθμό, έτσι που καταλήγουν προβληματικές. Είτε η στάση του Ερμή αντιπροσωπεύει ένα δύσκολο διάστημα είτε μια ασύγκριτη ευκαιρία για ανακαλύψεις και δράση εξαρτάται από το εξατομικευμένο ωροσκόπιο του καθενός και την ωριμότητα του. Ο Ερμής κινείται τόσο γρήγορα μέσα στον ζωδιακό κύκλο και στο γενέθλιο ωροσκόπιο που οι περισσότεροι θεωρούν την επίδραση του αμελητέα. Αλλά όταν ο πλανήτης μπαίνει σε ανάδρομη τροχιά και βρίσκεται στην περίοδο της στάσης του, η επίδραση του αξίζει την μελέτη και την έρευνα μας. Κάθε ένας από τους γενέθλιους πλανήτες  στην περιοχή της στάσης θα ενεργοποιηθεί με παράξενο τρόπο, ειδικά αν η περιοχή της στάσης του Ερμή περικλείεται σε διάστημα δύο μοιρών του πλανήτη αυτού. Ελάχιστα μικρότερης έντασης είναι η ενέργεια που προκαλείται από αντιθέσεις, τετράγωνα, τρίγωνα και εξάγωνα με τον Ερμή σε στάση και όσο πιο ακριβείς είναι οι όψεις τόσο εντονότερη είναι η επίδραση τους.

Επάνω
ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016

Φέτος, ο Ερμής γίνεται ανάδρομος 4 φορές στην τριάδα της γης, Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω και τα προβλήματα που θα επιφέρει κάθε φορά αφορούν καθαρά τις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο γίνεται σε συνδυασμό πάντα με τη φύση του Ερμή που δέχεται τις επιρροές αυτές. Φέτος αφορά κυρίως τη λογική, όπου θα επηρεάζει λανθασμένα κυρίως με την έλλειψή της τις σκέψεις και αποφάσεις μας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα ζητήματα του Ερμή που αφορούν κυρίως ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία, μηχανήματα, μμε, μέσα μεταφοράς, συμβόλαια, υπογραφές, έγγραφα, σπουδές, υφίστανται ταλαιπωρίες που θα προκαλέσουν ασυνεννοησία και λάθη.

- Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω από 5-25 Ιανουαρίου (από 1 μοίρα Υδροχόου – 14 μοίρες του Αιγόκερω) Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αυτήν την περίοδο φέρνει πολλές καθυστερήσεις σε όλες τις επικοινωνίες, συμφωνίες, επαφές και κινήσεις που έχουν σχέση με θέματα επαγγελματικά, εξουσίας, στόχων. Δεν είναι καλή περίοδος για νέες επαφές γιατί πολλά μπορούν να πάνε στραβά και δεν θα καταλάβουμε το γιατί. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

- Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο από 28 Απριλίου ως 22 Μαΐου (από 14–23 μοίρες Ταύρου) Αυτός ο ανάδρομος Ερμής δεν μπορεί να φέρει λύσεις για κάθε επαφή και επικοινωνία, σκέψη και απόφαση και θα μπερδευόμαστε ή θα καθυστερεί πολύ κυρίως για θέματα οικονομικά. Θα πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί και λογικοί, γιατί αλλιώς θα προκαλεί πληθώρα λαθών. Το διάστημα αυτό που θα είναι ανάδρομος δεν θα μπορούμε εύκολα να σκεφτούμε λογικά και να πάρουμε αποφάσεις που στηρίζονται στη λογική, με ψυχραιμία. Τις περισσότερες δυσκολίες και τα μεγαλύτερα παρορμητικά λάθη θα τα φέρει κυρίως σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

- Ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο από 30 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου (από 14-29 μοίρες Παρθένου) Η τρίτη ανάδρομη κίνηση του Ερμή για το 2016, μας εφιστά την προσοχή κυρίως σε προβλήματα, καθυστερήσεις και μπερδέματα που θα έχουμε κυρίως σε θέματα εργασίας και υγείας. Είναι μια δύσκολη περίοδος για θέματα εργασιακά, υγείας και διατροφής γενικότερα, καθώς δεν θα μπορούν να γίνουν σωστές κινήσεις, ούτε και θα υπάρχει η κατάλληλη θέληση για να συνεννοηθούμε με τους άλλους. Θα υπάρχει έλλειψη σωστής επικοινωνίας προκειμένου να πάνε καλά και να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν για να προχωρήσουν παρακάτω. Πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις λόγω του ότι δεν θα αντιλαμβανόμαστε εμείς ή άλλοι τι θέλουμε να πούμε και να προκληθούν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Δυσκολότερα το διάστημα αυτό θα περάσουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

- Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω και στον Τοξότη από 19 Δεκέμβρη έως 8 Ιανουαρίου (από 15 μοίρες του Αιγόκερω – 28 μοίρες του Τοξότη) Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αυτήν την περίοδο φέρνει πολλές καθυστερήσεις σε όλες τις επικοινωνίες, συμφωνίες, επαφές και κινήσεις που έχουν σχέση με τα σημαντικότερα όνειρα, στόχους, κέντρα εξουσίας, επαγγελματικά. Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε θέματα επαγγελματικά που θέλουμε να πάνε καλά και δεν θα έχουν καθόλου καλή οργάνωση. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.

Επάνω

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ 2016

Ο πλανήτης Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, τον έρωτα, την κοινωνικότητα, την ομορφιά, την τέχνη, καθώς και τις σχέσεις και συνεργασίες των ανθρώπων, είναι φυσικό κατά την περίοδο που είναι ανάδρομη, να αναμένονται κάποια προβλήματα σε όλους αυτούς τους τομείς, και ιδιαίτερα, στις σχέσεις που προκύπτουν.

- Η Αφροδίτη δεν θα είναι ανάδρομη φέτος.


Επάνω

ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016

Ο Άρης είναι ο πλανήτες της δράσης, την ενεργητικότητας, της πρωτοβουλίας και της δραστηριοποίησης, γι' αυτό και όταν γίνεται ανάδρομος όλα αυτά πάνε πίσω. Υπάρχει μια αναστολή και καθυστέρηση σε κάθε δράση ή πρωτοβουλία και πολλά προβλήματα στην πραγματοποίηση κάθε σχεδίου.Φέτος, ο Άρης γίνεται μία φορά ανάδρομος στα ζώδια του Σκορπιού και του Τοξότη και θα γεμίσει με αναστολές Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους.


Ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότη και τον Σκορπιό από 17 Απριλίου ως 30 Ιουνίου (από 8 μοίρες του Τοξότη - 23 μοίρες του Σκορπιού)
Ο ανάδρομος Άρης φέτος βάζει φωτιά σε κάθε είδος ενέργειας, πρωτοβουλίας και δράσης που αφορούν θέματα, άτομα από το εξωτερικό, ακραία πιστεύω και ιδεολογίες θρησκευτικές και θα επαναφέρει παλαιότερα προβλήματα και εντάσεις. Οι περισσότερες ενέργειες θα καθυστερούν, θα συμβαίνουν ημιτελείς ή τις περισσότερες φορές δεν θα συμβαίνουν καθόλου το διάστημα αυτό λόγω της ισχυρής αναποφασιστικότητας που θα υπάρχει. Αναποφασιστικότητα για να μην γίνουν τα ίδια λάθη κυρίως. Πολλές πράξεις θα γίνουν λανθασμένα. Μπορεί να προκαλέσει μια νοητική εγρήγορση μέσα στο διάστημα αυτό, και πολλές φορές δεν θα σκεφτόμαστε πριν κάνουμε πιο πολύπλοκα τα πράγματα, αποφεύγοντας όμως να περνάμε κατευθείαν στην πράξη.

Τις περισσότερες εντάσεις θα έχουν το διάστημα αυτό οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.


Επάνω

ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016

Ο Πλανήτης Δίας φέρνει τις τυχερές ευκαιρίες στις ζωές όλων μας, τις επιτυχίες που αξίζουμε, την ευτυχία και γενικότερα την αισιοδοξία, γι' αυτό και η ανάδρομη κίνησή του εγκυμονεί ατυχίες, προβλήματα και καθυστερήσεις στις χαρές, τις επιτυχίες και την εύνοια της τύχης που όλοι περιμένουμε. Φέτος ο Δίας θα είναι μία φορά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου.

- Ο Δίας ανάδρομος στην Παρθένο από 8 Ιανουαρίου έως και 9 Μαΐου (από 23-13 μοίρες)
Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο της Παρθένου θα έρθει για να μας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο σε θέματα υγείας, διατροφής, εργασίας και γενικότερα σε τομείς που προσπαθούμε να βάλουμε σε μια τάξη και οργάνωση. Δεν είναι καλό διάστημα για οικονομικές επενδύσεις ή επεκτάσεις και καλύτερα όσο είναι ανάδρομος να γίνουν διορθωτικές αλλαγές και έρευνα προκειμένου να καλυφθούν κενά και να διορθωθούν λάθη που έχουν γίνει ώστε να μπορέσουμε αμέσως μετά να βελτιώσουμε την υγεία, τη διατροφή ή θέματα σημαντικά στη δουλειά μας. Εκτός από έρευνα και προετοιμασία για αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος και διόρθωση λαθών αυτό που είναι καλό τώρα να κάνουμε, είναι μόνο να προχωρήσουμε δουλειές που έχουν μείνει στη μέση, να διορθώσουμε λάθη και παραλήψεις που έχουν γίνει παλαιότερα. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν θα πρέπει να αναμένουμε γρήγορα και εύκολα κέρδη γιατί θα απογοητευτούμε ή ακόμα κι αν έρθουν θα είναι για λίγο και σύντομα θα χαθούν, γι’ αυτό καλύτερα να παραμείνουμε στην έρευνα το διάστημα αυτό και την αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες καθυστερήσεις και μπερδέματα το διάστημα αυτό είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.


Επάνω

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016
Ο Πλανήτης Κρόνος φέρνει συνήθως την ασφάλεια και τη σταθερότητα που επιθυμούμε, αλλά και τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τις δυσκολίες όταν δεν θέλουμε να μοχθήσουμε. Ο ανάδρομος Κρόνος συνήθως φέρνει πολλές κινήσεις αποσταθεροποίησης ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή αλλά και γενικότερα στη ζωή όλων των ανθρώπων. Προκαλεί πολλές δυσκολίες κυρίως στην εφαρμογή των νόμων για θέματα ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Φέτος ο Κρόνος γίνεται μία φορά ανάδρομος στον Τοξότη.

- Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη από 25 Μαρτίου έως 13 Αυγούστου (16-9 μοίρες)
Ο Κρόνος ανάδρομος φέτος στα ζώδια του Τοξότη φανερώνει το διάστημα αυτό πως τα προβλήματα σε θέματα θρησκείας, παιδείας, εξωτερικού και μεταναστών δεν έχουν τελειωμό. Θα προέρχονται κυρίως από κανόνες και νόμους που αφορούν το εξωτερικό και τη συνεργασία με άλλες χώρες. Θα δυσκολέψει πολλές σχέσεις και συνεργασίες που έχουν πάνω από όλα το οικονομικό τους συμφέρον, και ούτε στο ελάχιστο νοιάζονται για τους άλλους. Θα βγουν πολλές διαφωνίες στην επιφάνεια οι οποίες μπορούν να τις φτάσουν στα όριά τους, ακόμα και να τις διαλύσει. Θα διαλύσει βέβαια σχέσεις και συνεργασίες που δεν είχαν γερά θεμέλια. Που φαινόντουσαν καλές μόνο εξωτερικά και στην πραγματικότητα ήταν επιφανειακές και δεν είχαν γερές βάσεις. Αν όμως οι σχέσεις αυτές είναι πραγματικά αληθινές, δυνατές και αντέξουν τους κραδασμούς, τότε θα συνεχίσουν να υπάρχουν για αρκετό καιρό. Φαίνεται πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς και τώρα θα διαπιστώσουμε πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας προερχόμενη από τις τεράστιες δυσκολίες που ήδη έχουμε περάσει και συνεχίζουμε να περνάμε. Είναι ένας ανάδρομος Κρόνος όπου θα μας δυσκολέψει πολύ και σε θέματα οικονομικά, ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν μάθει το μάθημά τους και κάνουν άσκοπα έξοδα και σπατάλες. Πολλοί θα κλείσουν τις δουλειές τους. Άλλοι πάλι θα μείνουν χωρίς δουλειά και πολύς κόσμος θα φτάσει στα όρια της φτώχιας, θα αποφασίσει να φύγει εξωτερικό και εκεί θα συναντήσει εξίσου πολλές δυσκολίες. Εκεί χρειάζεται δύναμη και υπομονή για να γίνει μια σωστή αυτοκριτική, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να βρούμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να βρούμε τη δύναμη να ξεκινήσουμε από την αρχή μετά τον ανάδρομο Κρόνο. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες δυσκολίες το διάστημα αυτό είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Επάνω

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016
Ο Πλανήτης Ουρανός ευθύνεται για τις αλλαγές οι οποίες πολλές φορές δεν έρχονται και με τον ευκολότερο τρόπο. Είναι επίσης η αιτία για τις επαναστάσεις, μικρές ή μεγάλες. Για τις αντιδράσεις, και τις προσπάθειες που γίνονται για ανεξαρτησία. Η ανάδρομη κίνησή του συχνά βγάζει βίαιες αντιδράσεις και επαναστατικότητα, δίχως οργανωμένο σχέδιο και συγκεκριμένους στόχους. Φέτος ο Ουρανός γίνεται μία φορά ανάδρομος στον Κριό.

- Ο Ουρανός ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού από 30 Ιουλίου ως 29 Δεκεμβρίου (24-20 μοίρες)

Ο Ουρανός και φέτος ανάδρομος στον Κριό δείχνει πως συνεχίζονται οι μάχες μεταξύ του νέου, του πιο αδύναμου, του πρωτοπόρου και πιο φρέσκου, και του παλιού, του πιο ισχυρού, του παραδοσιακού, με πολλές επαναστάσεις, εκρήξεις και εντάσεις. Πολλές από τις αντιδράσεις, τις απεργίες και τις επαναστάσεις που θα γίνουν θα είναι συνεχόμενες δίχως σταματημό, ενώ μπορεί να φτάσουν ακόμα και στα άκρα με ανυπολόγιστες απώλειες. Όσοι δεν υπολογίσουν σωστά τη δυσαρέσκεια που υπάρχει και την επιτακτική ανάγκη για αντίδραση ενάντια σε κάθε μορφή επιβολής, θα βγει χαμένος με τον πιο δυσάρεστο τρόπο καθώς πολύς κόσμος όπου είναι στα όρια της εξαθλίωσης και άλλοι τόσοι που δεν μπορούν πλέον να μένουν με το στόμα κλειστό σε αυτά που βλέπουν θα αντιδράσουν. Τα ατυχήματα θα πολλαπλασιαστούν το διάστημα αυτό και θα έχουμε πολλές ξαφνικές απώλειες. Ο ανάδρομος Ουρανός φέτος θα φέρει ακόμα πιο δυνατές αντιδράσεις και επαναστάσεις ακόμα και σε λαούς όπου έχουν ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν πέτυχε τελικά τα αποτελέσματα που ήθελαν, γι’ αυτό και θα ξαναδοκιμάσουν μήπως και αυτή τη φορά πετύχει. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες καθυστερήσεις και μπερδέματα το διάστημα αυτό είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Επάνω

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016

Ο Πλανήτης Ποσειδώνας ευθύνεται για την ευαισθησία, την κατανόηση, τον ιδεαλισμό, αλλά και τις εξιδανικεύσεις, τις ψευδαισθήσεις, τις εξαπατήσεις, τα ψέματα, και τις κλοπές. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας παραπλανεί για λάθος λόγους, προσβάλει φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις, τους καλλιτέχνες, δημιουργεί εμπόδια και σύννεφα τα οποία μπερδεύουν, καθυστερούν και δεν αφήνουν τις καλές προθέσεις και τη διάθεση για προσφορά να υπερισχύσουν. Φέτος ο Ποσειδώνας γίνεται μία φορά ανάδρομος στους Ιχθείς.

- Ο Ποσειδώνας στην πιο αγαπημένη του θέση, γίνεται και πάλι ανάδρομος στο δεύτερο δεκαήμερο των Ιχθύων θα φέρει έντονο παρασκήνιο όπου θα δρα κάτω από τη μύτη μας δίχως να το αντιληφθούμε και θα παίρνει αυτό τις περισσότερες αποφάσεις. Οι παραπλανήσεις και τα ψέματα θα είναι τόσο καλά που δύσκολα θα τα αντιληφθούμε, αλλά μπορούν τώρα να γίνουν και λάθος κινήσεις και να αποκαλυφθούν πολλά από αυτές κατά λάθος. Θα φέρει έντονη ανάγκη για κερδοσκοπία για λάθος λόγους και με λάθος κίνητρα, αλλά θα βοηθήσει πολλούς να τα πετύχουν και άλλους πάλι που το αξίζουν, θα χάσουν σημαντικές ευκαιρίες από εκείνους που λειτουργούν στο παρασκήνιο με τα μεγαλύτερα συμφέροντα. Θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ για να μην μας παραπλανήσουν ακόμα και άτομα που εμπιστευόμαστε απόλυτα ή πού μας έχουν ξαναπαραπλανήσει και παλαιότερα, παρά τις υποσχέσεις πως κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε όμορφα λόγια και υποσχέσεις για κέρδη συναισθηματικά ή και υλικά, καθώς θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Το διάστημα αυτό και τα δυο θα μοιάζουν εξίσου πειστικά. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα μπερδέματα και λάθος εκτιμήσεις το διάστημα αυτό είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Επάνω

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2016

Ο Πλανήτης Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την αναγέννηση, τα μοιραία γεγονότα στη ζωή, τις ριζικές και βίαιες αλλαγές, και γενικότερα τη διερεύνηση εις βάθος. Ο ανάδρομος Πλούτωνας φέρνει αναταραχές και διαμάχες για παλαιότερα ζητήματα που αφορούν κυρίως την εξουσία και την ανάγκη για δύναμη και επικράτηση. Φέτος ο Πλούτωνας θα είναι μία φορά ανάδρομος στον Αιγόκερω.

- Ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω από 18 Απριλίου ως 26 Σεπτεμβρίου (από 17-14 μοίρες)
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε κάθε προσπάθεια για κατάρρευση του παλιού, με στόχο την ανοικοδόμηση από κάθε τι νέο. Η ανυπομονησία, ο παρορμητισμός, ο φανατισμός και η υψηλή φιλοδοξία θα φέρουν πολλά εμπόδια το διάστημα αυτό που θα είναι ανάδρομος ο Πλούτωνας σε θέματα εξουσίας, επαγγελματικά και σημαντικών στόχων. Θα πρέπει να αποφύγουμε παράτολμες κινήσεις όσο σίγουροι κι αν είμαστε για το αποτέλεσμα, γιατί αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν ξαφνικές απώλειες που με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Εντάσεις και βίαια ξεσπάσματα θα υπάρξουν αρκετά και εντελώς ξαφνικά και πολλά πρόσωπα με εξουσία θα έρθουν σε δύσκολη θέση να πάρουν δυσάρεστες αποφάσεις που έτσι κι αλλιώς δεν θα τους βγουν σε καλό, ενώ πολλά από αυτά θα χρειαστεί να παραιτηθούν. Χρειάζονται χαμηλοί τόνοι με ψυχραιμία και υπομονή δίχως να γίνουν λανθασμένες βιαστικές κινήσεις που πολλοί θα μετανιώσουν. Είναι ένα διάστημα όπου η ανάγκη για δύναμη και για εξουσία θα είναι έρθει σε σύγκρουση με τους πιο αδύναμους που έχουν βαρεθεί την επιβολή της εξουσίας με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και οι αντιδράσεις τους θα είναι έντονες και κάποιες φορές μπορούν να φτάσουν στα άκρα. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα και μπερδέματα να αντιμετωπίσουν το διάστημα αυτό είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<