Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 23:50.22, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να επεκταθείτε, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες, μακρινά ταξίδια, για σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, για επαφές, εργασίες, σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους, εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωή, θα έχετε σιδερένια θέληση, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι, φιλικοί, θερμοί, ειλικρινείς και αρκετά δυναμικοί, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας, να κάνουν μια νέα σχέση ή συνεργασία μαζί σας. Κάνετε το κάθε τι, με έναν τρόπο ιδιαίτερα γενναιόψυχο. Τώρα θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν όλα πηγαίνουν στραβά προς το παρόν.


Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε καινούργια πράγματα, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκταθείτε σε νέους δρόμους. Είστε πρόθυμοι για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μπορείτε να γίνεται αρκετά πειστικοί όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενοι στα κατάλληλα επιχειρήματα. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα εξερεύνηση, μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας τώρα. Τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετά πιο μεγάλο, απ’ οτιδήποτε έχετε πετύχει έως τώρα, αρκεί να βάλετε τα δυνατά σας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και η θεά Τύχη.


Παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και δεν θα το βρείτε, αν δεν συνεχίσετε να ψάχνετε. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν τώρα και πιθανό να πρέπει να ρισκάρετε σε νέα εδάφη για να τις κερδίσετε. Αντισταθείτε σε κάθε είδος δέσμευσης και περιορισμού τώρα, καθώς δεν σας ταιριάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και σας «πνίγουν» αφάνταστα. Προτιμήστε σχέσεις που θα σέβονται την ελευθερία σας, αλλιώς θα είναι σύντομες, δίχως πολλές δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί και εκδηλωτικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη της χαράς και της διασκέδασης.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, αλλά θα θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να τα επισπεύσετε. Αυτό είναι λάθος, γιατί θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα από μόνα τους, και πρέπει να μάθετε να έχετε υπομονή. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν αργά ή γρήγορα. Μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητες ή σπατάλες για διασκεδάσεις. Υπερβολές σε φαγητό και ποτό, μπορούν να σας προσθέσουν κιλά ή να προκαλέσουν κάποια ατυχήματα. Μην επιχειρήσετε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν θέλετε να παραμείνει σταθερή στη ζωή σας, καθώς η έντονη ανάγκη που υπάρχει τώρα για περιπέτεια, ελευθερία και διάθεση για παιχνίδι, δεν φέρνει μακρόχρονες σχέσεις.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφήσετε όλα στη μέση και να μην τελειώσετε τίποτα ή να αναλάβετε πολλές ευθύνες που είναι δύσκολο να φέρετε εις πέρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να σας στοιχίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να εκφράζετε ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αλλά παράλληλα και ευγενικοί, οπότε να μη νιώσουν πως τους προσβάλετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις βιασύνες, γιατί όποιος βιάζεται σίγουρα σκοντάφτει.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς, ευχάριστους και αποτελεσματικούς. Θα πρέπει να βάλετε τώρα τις πρακτικές και οργανωτικές σας ικανότητες να δουλέψουν αποδοτικά, για να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Πολλές ευκαιρίες, και επαγγελματική άνοδος μέσα από σωστές επεκτάσεις και κινήσεις σας περιμένουν τώρα.


Εκμεταλλευτείτε κάθε μία από τις ευκαιρίες αυτές για να ανεβάσετε ακόμα πιο ψηλά την καριέρα και την κοινωνική σας θέση.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή, συστήνει σύνεση και πρακτικότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κι αν είστε σε θέση να βγάλετε τεράστια ποσά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πώς θα τα ξοδεύσετε ή για το πού θα τα επενδύσετε. Αν και το καλύτερο είναι τώρα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να αποταμιεύσετε αυτά που σας περισσεύουν. Όσα χρήματα κι αν βγάλετε τώρα, δεν θα θεωρείτε πως είναι αρκετά, αφού συνεχώς θα νιώθετε την έλλειψή τους.


Οπλιστείτε με δύναμη και αυτοπεποίθηση, και διεκδικήστε τα χρήματα που αξίζετε. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείτε τώρα να πετύχετε την αύξηση των εσόδων σας. Επενδύστε σε σταθερά χαρτιά που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη, σε μεγάλες εταιρίες, μόνο φροντίστε να μελετήσετε πολύ καλά και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση, για να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι με τα οικονομικά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τις ισχυρές σας επιθυμίες, τη δύναμη και τη θέλησή σας για να συγκεντρώσετε πληθώρα υλικών αγαθών, ώστε να νιώσετε ασφάλεια, αλλά και για να πετύχετε υψηλούς στόχους. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε συναισθηματικά και υλικά στο περιβάλλον σας, με το να περάσετε τους δικούς σας κανόνες, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα με κάποια άτομα ή συμφέροντα.


Θα πρέπει τώρα να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές, ακόμα κι αν είναι κάπως επίπονες, και να ξεκινήσετε ακόμα και από το μηδέν, προκειμένου να βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά σας. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια κάποια σταθερότητα στις απολαβές σας. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα ώστε να ζήσετε μια άνετη ζωή και για να υποστηρίξετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συντηρητικούς, αυτοπεριοριστικούς, αυξάνουν τις μεγάλες αντοχές, την υπομονή και την επιμονή σας σε προσωπικά ζητήματα. Προτιμήστε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να αισθανθείτε μια απέραντη μοναξιά, ανασφάλεια ή εγκατάλειψη. Μπορείτε όμως να αντλήσετε από μέσα σας τη δύναμη και να περάσετε τώρα δύσκολα εμπόδια, προκειμένου να πετύχετε. Τώρα, μπορεί να συναντήσετε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά θα μάθετε πολλά απ’ αυτές και θα ανακαλύψετε πώς ότι δεν σας «σκοτώνει», σας κάνει πολύ πιο δυνατούς.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, συστήνουν να επιδιώξετε όσο γίνεται πιο δυναμικά το φλερτ, τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση. Τώρα δεν πρέπει να υπολογίσετε καθόλου τα χρήματα προκειμένου να περάσετε καλά. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, αρκεί να κυνηγήσετε το άτομο που σας ελκύει, δίχως κανένα δισταγμό.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορεί τώρα να έχετε μια υπέροχη ερωτική περιπέτεια, αλλά δίχως να περιμένετε πολλές σταθερότητες. Περάστε κατευθείαν στο «ψητό» δίχως πολλά παιχνίδια, γιατί θα κουράσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το οποίο θα θέλει όσο το δυνατόν πιο σταράτες εξηγήσεις.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πρέπει να ανανεώσετε τον έρωτά σας, γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορούν να φέρουν ακόμα κι ένα χωρισμό από εγωισμό, που μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με θάρρος, δύναμη και μαχητικότητα. Τώρα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και να ασχοληθείτε με τομείς που αγαπάτε ιδιαίτερα. Προτιμήστε τις έντονες ερωτικές καταστάσεις, και γενικότερα αισθηματικές σχέσεις όπου μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι.


Τα συναισθήματά σας για κάποια άτομα θα είναι αρκετά έντονα και πολύ πιθανό να τα εκφράσετε με αρκετά δυναμικό και γενναιόδωρο τρόπο. Προτιμήστε τώρα το σεξ από μια ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα, γιατί θα περάσετε πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.


Αν δεν φροντίσετε τώρα να βγάλετε δημιουργικά την ένταση και το δυναμισμό που έχετε, πολύ πιθανό να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφο, με ανθρώπους που αγαπάτε ή και με τα παιδιά.
Προσπαθήστε τώρα να αποφύγετε τον υπερβολικό συναισθηματισμό σε οποιαδήποτε ενέργεια γιατί εσείς θα χάσετε. Η αντοχή, η υπομονή και επιμονή σας μπορούν τώρα να σας κάνουν να κερδίσετε πολύ περισσότερα. Πιθανό να αργήσετε πολύ να κάνετε κάποιες ενέργειες και ίσως να μην τις κάνετε και ποτέ, λόγω υπερβολικής ανασφάλειας ή μια έντονης ανάγκης για να τα κάνετε όλα τέλεια το διάστημα αυτό. Μην είστε τελειομανείς για να μπορέσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις, που τώρα σας είναι απολύτως απαραίτητες σε συγκεκριμένους τομείς.


Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική προσκόλληση σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν και πολλά πράγματα να σας δώσουν, ακόμα κι αν τα έχετε συνηθίσει. Δύσκολα τώρα θα καταφέρουν οι άλλοι να σας κάνουν να θυμώσετε και να αντιδράσετε υπερβολικά καθώς πρυτανεύει μέσα σας η λογική, αλλά αν τελικά τα καταφέρουν, τότε μάλλον είναι πολύ αργά για εκείνους!


Αν έχετε ήδη αποφασίσει μια ορισμένη πορεία δράσης, δεν σας συμφέρει να αλλάξετε γνώμη ή πορεία τώρα. Ακολουθήστε επίμονα το δρόμο σας. Τόσο η συναισθηματική όσο και η υλική-οικονομική εξασφάλιση αποτελούν το διάστημα αυτό για σας ένα δυνατό κίνητρο δράσης, γι' αυτό κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση δίχως να το αναβάλετε άλλο.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, βοηθούν στο να μπορείτε να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας στους άλλους με περισσότερη ευκολία. Τώρα δεν χάνετε ευκαιρία για βόλτες, ταξίδια ή φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις. Οι σκέψεις σας όμως θα είναι αρκετά επηρεασμένες από τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητοί στους άλλους. Θα έχετε αυξημένη φαντασία και μια προτίμηση για συνεχείς αναζητήσεις, μετακινήσεις, γνώσεις και ταξίδια. Θα κυνηγάτε τη γνώση, και θα αναλάβετε πολλά θέματα μαζί ασχολούμενοι ταυτόχρονα μαζί τους.


Τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας πιθανό να αλλάξουν γρήγορα, γενικά θα είστε ευμετάβλητοι, και θα επηρεάζεστε συναισθηματικά από πολλά πράγματα συγχρόνως.
Αυξάνεται τώρα υπερβολικά η δεκτικότητα, η συναισθηματικότητα, η ανεμελιά, η μεταβλητότητα, η προσαρμοστικότητα, και θα θελήσετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους, απ’ αυτά που επιθυμείτε να πάρετε. Τώρα, θα προτιμήσετε την ποικιλία, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να μη σας προλάβει η ρουτίνα που τόσο απεχθάνεστε. Με ευκολία θα ξοδεύσετε τώρα τα συναισθήματά σας, για να βρεθείτε κοντά στους άλλους ή για να τους βοηθήσετε.


Αποφύγετε τώρα να θυσιαστείτε για τους άλλους ακόμα κι αν περνούν μια δύσκολη φάση ή θέλουν οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Τώρα δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε πράγματα στους άλλους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο και τον εαυτό σας. Τώρα, θα σας λείπει η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους. Πρέπει να αποφύγετε να είστε ευκολόπιστοι, και να μη δώσετε παντού τα πάντα, για να μη σας εκμεταλλευτούν άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Καλό θα ήταν τώρα να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απομονωθείτε, να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να αναλύσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση, ένα ισχυρό ένστικτο όπου θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά της ζωής. Εκφράστε τώρα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή ένα ταξίδι σε μέρη κοντά σε θάλασσα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με δημιουργικούς τρόπους, γεμάτους έμπνευση, μέσω του διαβάσματος, της ΤΕΧΝΗΣ ή της ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Βοηθήστε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σας, με αξιοπρέπεια και δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να προσευχηθείτε, να κάνετε ΓΙΟΓΚΑ, ΜΑΣΑΖ, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, να διαβάσετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, για καλύτερη αυτογνωσία. Κοιμηθείτε λίγες ώρες παραπάνω ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μόνοι ή παρέα με άλλους, τα οποία όμως θα πρέπει να οργανώσετε λεπτομερώς για να πετύχουν.


Αποφύγετε τώρα να εμπιστευτείτε τα λόγια και τις πράξεις των άλλων, καθώς κρύβουν πολλές εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί να σας παρασύρει με κάθε τρόπο, καθώς η λογική δύσκολα θα βγει στην επιφάνεια για να σας συνεφέρει και επαναφέρει στην τάξη. Μην κανονίσετε τώρα να κάνετε πολύ βαριές δουλειές, πολύωρες, κουραστικές ή βαρετές εργασίες, γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ. Προσέξτε πολύ όλες τις πιθανές υπερβολές που μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο με την υγεία σας, όπως υπερβολές σε ΠΟΤΑ ή ΦΑΓΗΤΑ.


Μην πείτε τώρα όλη την αλήθεια στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη εκτιμήσουν και μάλλον θα πληγωθούν. Αποφύγετε εντελώς ξαφνικές εντάσεις, τσακωμούς, εκρήξεις και λογομαχίες, γιατί μπορεί να χάσετε τους άλλους από τη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε άλλες σημαντικές απώλειες. Μη στηριχθείτε τώρα ή υπολογίσετε στους άλλους, γιατί πολύ πιθανό να σας «κρεμάσουν», να σας απογοητεύσουν ή ακόμα και να καταρρεύσουν και να σας τραβήξουν μαζί τους.


Προσπαθήστε να αποφύγετε οπωσδήποτε όλες τις καταχρήσεις και τις κακές συνήθεις που μπορούν να σας καταστρέψουν, σωματικά, συναισθηματικά και ηθικά. Αποφύγετε τώρα που θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, γιατί θα το ξανακάνουν και αυτή τη φορά θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη.


Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα οτιδήποτε, γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, μπορεί να κρύβει και μια νέα απώλεια για σας. Βέβαια, αυτό έτσι κι αλλιώς θα έρθει στη ζωή σας και πάλι για να σας διδάξει κάτι σημαντικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε απλά να περάσει, θρηνώντας το.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            
            
         
00°06'
  

02°23'
     
00°34'
     
            
 
150°37'

175°55'
         
  
116°05'
 
134°21'
   
00°55'
   
  
00°25'
  
176°20'

115°40'

00°58'
    
 
07°45'
  
59°28'
       
 
61°08'

94°36'
  
89°29'
 
94°11'
    
      
116°02'
  
137°31'
  

117°12'
 
134°37'

114°49'
   
134°13'

93°25'
   
 
175°18'

151°15'
 
132°59'
 
92°41'

151°39'
 
114°10'
  
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚριός06°25'Πρώτο402 N 33 1ος09°13'Τοξότης
ΣελήνηΙχθείς20°23'Τρίτο305 S 14 2ος11°48'Αιγόκερως
ΕρμήςΚριός23°51'Τρίτο410 N 45 3ος19°04'Υδροχόος
ΑφροδίτηΚριός04°02'RΠρώτο409 N 08 4ος25°05'Ιχθείς
ΑρηςΤαύρος12°07'Δεύτερο515 N 47 5ος24°49'Κριός
ΔίαςΖυγός19°46'RΔεύτερο1006 S 16 6ος18°39'Ταύρος
ΚρόνοςΤοξότης27°46'Τρίτο122 S 05 7ος09°13'Δίδυμοι
ΟυρανόςΚριός23°26'Τρίτο408 N 35 8ος11°48'Καρκίνος
ΠοσειδώναςΙχθείς12°38'Δεύτερο307 S 36 9ος19°04'Λέων
ΠλούτωναςΑιγόκερως19°15'Δεύτερο221 S 09 10ος25°05'Παρθένος
Β. ΔεσμόςΠαρθένος01°44'Πρώτο910 N 51 11ος24°49'Ζυγός
ΩροσκόποςΤοξότης09°13'Πρώτο  12ος18°39'Σκορπιός
ΜεσουράνημαΠαρθένος25°05'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI