Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 09:51.02, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την παρουσία σας, για να τραβήξετε γενικότερα την προσοχή και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολύ. Όλες οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι επαφές σας θα είναι τώρα γύρω από θέματα που αφορούν τη χαρά και τη διασκέδασή σας, τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά, τον αθλητισμό, τον χώρο του θεάματος ή δημιουργικές ασχολίες, και μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα από το καθένα από αυτά, αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις.


Ο ερωτικός σύντροφος και τα παιδιά, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσοχή. Προτιμήστε την άνεση και την πολυτέλεια, από τη μιζέρια και την οικονομία, και αν δουλέψετε σκληρά, μπορείτε να τα αποκτήσετε αρκετά εύκολα. Είναι πολύ πιθανό τώρα ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένετε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.


Μπορείτε τώρα να περάσετε πολύ όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κανονίσετε να βγείτε μαζί για μια υπέροχη βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο ή ειδικότερα μια ερωτική συνάντηση. Είστε αυτάρκεις, υπερήφανοι, μια ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία, έχετε έναν έντονο ερωτισμό, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και σας αρέσει πολύ να βάζετε υψηλούς στόχους, τους οποίους συνήθως καταφέρνετε με ευκολία. Έχετε μεγάλο θάρρος, κουράγιο και τόλμη, και οι άνθρωποι θα αναζητήσουν από σας δύναμη, σιγουριά και ενθάρρυνση.


Βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και μην επιτρέψετε στους άλλους να σας δουν πληγωμένους, δυσαρεστημένους ή απελπισμένους, ακόμα κι αν μέσα σας έτσι αισθάνεστε τώρα. Βελτιώστε τώρα την εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεται ακόμα πιο λαμπεροί και φροντίστε να βγείτε έξω για να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως ενθουσιάζεστε μάλλον εύκολα και μπορείτε να πλήξετε με τους άλλους εξίσου εύκολα αν δεν έχετε κάτι ή κάποιον να σας κρατά συνεχώς το ενδιαφέρον σε εγρήγορση. πως η υπερηφάνεια σας προσβάλλεται μάλλον εύκολα και γρήγορα θυμώνετε, αλλά είστε άτομο που συγχωρεί και ιδιαίτερα εύκολα, καθώς προτιμά την ειρήνη από τον πόλεμο.


Τώρα μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ματαιόδοξοι, και να μη μπορείτε να μείνετε στο παρασκήνιο, καθώς θέλετε να ηγηθείτε και οι άλλοι να σας αποδεχθούν ως αρχηγό. Δεν δέχεστε διαταγές ή καθοδήγηση από τους άλλους, κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους, αλλά μέσα σας περιμένετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που νιώθετε πως σας αξίζει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στο να κάνετε σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα που είναι ισχυρά όπως εσείς, μιας και δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εύκολα, αφού σας είναι δύσκολο να μοιραστείτε τον ηγετικό σας ρόλο με άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα δράματα, τους ακραίους έρωτες και τις ακραίες ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν, με ανθρώπους που είναι δεσμευμένοι και δεν σας κάνουν να περνάτε καλά ή δεν θα μπορείτε εύκολα να τους έχετε δικούς σας. Μείνετε μακριά από παρέες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη δοτικότητά σας. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν με ψεύτικους επαίνους, κολακείες και θαυμασμούς. Αποφύγετε να κάνετε νέες σχέσεις αν επιθυμείτε να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι νέες σας σχέσεις τώρα, θα είναι μόνο και μόνο για να περάσετε καλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διατηρήσετε και στο μέλλον.
Μια υπέροχη τύχη θα σας συντροφεύει αυτή τη χρονική στιγμή και θα εξελιχθείτε ραγδαία στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, σωστοί επαναστάτες, και δεν θα δεχτείτε κανένα είδος υπόδειξη ή περιορισμό, ενώ το ίδιο μπορείτε να πείτε και για κάποια άτομα που συναναστρέφεστε. Ξεφύγετε τώρα με κάθε τρόπο από τα καθιερωμένα, προσφέροντας σκέψεις, προτιμήσεις, ιδέες και ενέργειες ιδιαίτερα προοδευτικές, πρωτοποριακές ή ακόμα και εκκεντρικές.


Μπορεί να νιώθετε λίγο αδύναμοι, αλλά δεν θα χάσετε την ευκαιρία να βοηθήσετε τους άλλους και να αντλήσετε από μέσα σας τεράστια αποθέματα δύναμης προκειμένου να προσφέρετε. Προσπαθήστε, με ότι μέσα έχετε, να κάνετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Τώρα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ενώ τα περισσότερα ζητήματα που σας απασχολούν, θα εξαρτώνται από τη διαίσθηση ή τα συναισθήματά σας. Εμπιστευτείτε ανθρώπους που σας αποδεικνύουν πως είναι σωστοί, και μην τους διώξετε από φόβο και μόνο μήπως και σας πληγώσουν. Αναζητήστε την ασφάλεια και την προστασία από την οικογένεια ή τον εαυτό σας.


Το ΣΠΙΤΙ και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ιδιαίτερα σημαντικά τώρα για σας και θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σε ότι κι αν αποφασίσετε, σκεφτείτε ή κάνετε. Φροντίστε τους άλλους και ιδιαίτερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφεθείτε και στη δική τους φροντίδα. Στην ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ θα πρέπει τώρα ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας να αντιληφθεί τη συναισθηματική σας διάθεση, να σας συμπαρασταθεί και να μη σας πιέσει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε.


Προτιμήστε τώρα την ησυχία του σπιτιού σας, μείνετε μέσα και ξεκουραστείτε, ή αν θέλετε παρέα, καλέστε σπίτι σας κόσμο ή επισκεφτείτε εκείνους στα δικά τους σπίτια.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή σας συστήνει να είστε συνεπείς και συγκεκριμένοι, όσον αφορά τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μόνο αν βάλετε κάτω το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να βρει νέες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια. Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να δουλεύετε σκληρά και με μεθοδικότητα, και ασχοληθείτε με δουλειές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της υγείας, σε δουλειές πρακτικές ή με εμπόριο μηχανημάτων.


Αποφύγετε τώρα να «κολλήσετε» σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε πολλές ευκαιρίες. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, γιατί μπορεί να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα σε κάθε σας προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, ευνοούν την επικοινωνία τη συχνή επαφή και τη συζήτηση με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα. Θα είστε πολύ πιο θαρραλέοι, εφευρετικοί, με προοδευτική σκέψη, γεμάτοι εμπνεύσεις και ορμητικότητα. Θα έχετε φοβερή διαύγεια σκέψης, μια μοναδική ικανότητα σύλληψης νέων ιδεών και μπορείτε τώρα να κάνετε τις ιδέες και τα οράματά σας πραγματικότητα.
Τα συναισθήματά σας είναι εκείνα που επηρεάζουν το μυαλό, τη σκέψη και την κρίση σας. Δεν θα μπορείτε με τίποτα να είστε αντικειμενικοί, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σας είναι εκείνος που παίρνει τώρα τις περισσότερες και σημαντικότερες αποφάσεις και θα κάνει και τις περισσότερες πράξεις. Αυξάνεται η διαισθητικότητά σας, κι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές, αλλά δύσκολα θα διακρίνετε το σωστό από το λάθος βάση λογικής.


Είναι πολύ πιθανό να βυθιστείτε στις σκέψεις σας, αγνοώντας τους άλλους, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια συναισθήματα για πρόσωπα ή πράγματα. Αν καταφέρετε τώρα να αποφύγετε την αρνητική επιρροή των άλλων και κυρίως της οικογένειάς σας, μπορείτε να γίνεται εντυπωσιακά παραγωγικοί, και να θέσετε τις βάσεις για την πραγματοποίηση σημαντικών σχεδίων σας.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας χαρίζουν απλόχερα τύχη στον ερωτικό τομέα. Μια νέα σχέση, τα άτομα που γνωρίζετε τώρα ή που έχετε ήδη δίπλα σας, θα είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα σας γεμίσουν χαρά, καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Βέβαια, μια σύντομη ερωτική περιπέτεια θα την απολαύσετε περισσότερο από οτιδήποτε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή ενός ταξιδιού, παρά μια σταθερή σχέση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια σταθερή σχέση που θέλετε να έχει διάρκεια.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τις επαφές, τις βόλτες και τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να απολαύσετε τον έρωτα, δίχως να σκέφτεστε το αύριο, όπου πιθανό να μην τους ξαναδείτε.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα είστε στα καλύτερά σας, μπορεί να ξεκινήσετε μαζί με το έτερον ήμισυ για νέες περιπέτειες, για μια βόλτα ή για ένα ταξιδάκι ακόμα και μακρινό, τα οποία θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα φέρουν περισσότερη χαρά στις ζωές και των δυο σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ελκυστικούς στους άλλους, γεμάτους με έναν έντονο μαγνητισμό, ανεβάζοντας ιδιαίτερα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ερωτικός, αλλά αρκετά εκρηκτικοί στα αισθηματικά σας. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε έντονα παθιασμένες καταστάσεις και μην αφήσετε να σας ξεφύγει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα είστε μοιραία παρουσία στις ζωές των άλλων, και δεν αποκλείεται να συναντήσετε κι εσείς ένα μοιραίο έρωτα.


Αποφύγετε τώρα να γίνεται εγωιστές και ιδιαίτερα απαιτητικοί, γιατί μπορεί να χαλάσετε ότι πιο όμορφο έχετε δημιουργήσει. Η έντονη ζήλια, ο ανταγωνισμός, η ανάγκη για εξουσία, η απολυτωσύνη, η οποιαδήποτε μορφή βίας και οι παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν τώρα να χαλάσουν την ερωτική σας ζωή ή τη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα αποφύγετε και να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς, αν δείτε πως δεν μπορείτε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με γενναιοδωρία, προτίμηση για την άνεση και επιθυμία για οικονομική σταθερότητα και επιτυχία. Θα είστε αρκετά τυχεροί με τα υλικά αγαθά και ιδιαίτερα με χρήματα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις υπερβολικές σπατάλες, σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Προτιμάτε δίπλα σας ή και πάνω σας, κάθε τι ωραίο, και δύσκολα θα αντισταθείτε προκειμένου να το αποκτήσετε.


Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να ρισκάρετε ή να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, καθώς και για να κάνετε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που σας κάνει να περνάτε πολύ καλά.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά υπομονετικούς, φιλόδοξους, οργανωτικούς, αυξάνοντας παράλληλα τις ψυχικές σας αντοχές. Κατανοείστε όσο γίνεται τους άλλους και προσπαθήστε να μάθετε τι ακριβώς χρειάζονται. Η καριέρα και το επάγγελμά σας είναι θα ιδιαίτερα σημαντικά για σας τώρα, και δεν θα νιώσετε ολοκληρωμένοι αν δεν εκπληρώσετε τους σημαντικότερους στόχους σας. Τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό χώρο, αλλά με υπομονή και επιμονή μπορείτε να τα ξεπεράσετε.


Αναζητήστε την αναγνώριση μέσω σκληρής δουλειάς, και είναι πολύ πιθανό να το πετύχετε. Θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, όπου κι αν βρεθείτε, ενώ πολύ πιθανό να ανεβείτε γρήγορα κοινωνικά ή και επαγγελματικά.
Θα είστε αρκετά ευμετάβλητοι αλλά και ευέλικτοι και μπορείτε πολύ εύκολα να προσαρμόζεστε συναισθηματικά στις αλλαγές και στις νέες συνθήκες που συμβαίνουν γύρω σας. Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να βγείτε έξω, να κάνετε μια βόλτα, να επισκεφτείτε φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα, να ταξιδέψε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να συναντήσετε πρόσωπα όπου μαζί τους θα περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε, να μετακινηθείτε και να επικοινωνήσετε μέσω μηνυμάτων, γραμμάτων ή τηλεφώνου, με ανθρώπους που επιθυμείτε. Συναντήστε και μιλήστε με συγγενείς, αδέλφια, φίλους και γείτονες, για να μη χάσετε την επαφή μαζί τους, αλλά και για να ανταλλάξετε νέα.


Πείτε αυτά που θέλετε σε εκείνους που θέλετε και βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας βασανίζουν. Τώρα, θα έχετε νέες και ιδιαίτερα έξυπνες ιδέες, όπου θα πρέπει όμως να οργανώσετε σωστά, για να θέσετε σε εφαρμογή. Αγοράστε τώρα βιβλία, γράψτε μερικές σκέψεις, κάντε σημαντικές επαφές που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να πείσετε με τα κατάλληλα επιχειρήματα τους άλλους για τις ιδέες και τις απόψεις μας. Υπογράψτε συμβόλαια και κλείστε συμφωνίες τα οποία έχετε ήδη εξετάσει πολύ καλά, αλλιώς αποφύγετέ τα.


Για να κερδίσετε τα μέγιστα ασχοληθείτε με τα μμε, τη συγγραφή, τις εκδόσεις, τις δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο, τα τουριστικά, τα ταξίδια και τις διαφημίσεις. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να ξεκινήσετε σπουδές, διάβασμα και γράψιμο και να δώσετε εξετάσεις. Προσπαθήστε οπωσδήποτε να αποφύγετε το κουτσομπολιό, την υπερβολική περιέργεια, τις σοβαρές συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα νευρικά, γεμάτα ένταση και αρνητισμό που δεν τα πηγαίνετε και τόσο καλά, γιατί θα υπάρξουν αναπόφευκτες συγκρούσεις. Αποφύγετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας τώρα που η λογική σκέψη και οι λογικές αποφάσεις επικρατούν, γιατί οι άλλοι δεν θα σας αντιληφθούν ή θα αδιαφορήσουν.


Μην πείτε τις ιδέες σας, σε ανθρώπους που μπορούν να σας τις κλέψουν ή και να τις παρουσιάσουν ως δικές τους. Γενικότερα μην εμπιστευτείτε ανοιχτά οποιονδήποτε, γιατί μπορούν πολύ εύκολα να σας εξαπατήσουν. Τώρα θα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε από άτομα πανέξυπνα ή πονηρά, με δόλιους ή ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους, και να πιστέψετε ή να στηριχθείτε σε λόγια του αέρα.


Προσέξτε πολύ για να μη χάσετε ή σας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα ή πρόσωπα, μέσα από τα χέρια σας, αλλά προσπαθήστε να το αποφύγετε με έξυπνους και λογικούς τρόπους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
   
00°25'
        
            

02°09'
  
00°50'
        

44°39'
 
46°48'
         
   
54°55'
        
    
91°10'
       
 
176°57'
      
00°35'
   

64°11'
     
123°53'
     
   
63°09'

118°04'

150°45'
 
43°37'
    
   
118°53'

173°48'

95°02'
  
55°43'
   

55°00'
   
44°43'

46°27'

116°56'

119°11'
    

57°46'
 
55°37'
 
47°30'

43°41'

114°09'

121°58'
  
02°46'
 
   
07°49'

47°06'
 
151°15'
   
91°49'

94°36'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚαρκίνος02°03'Πρώτο1123 N 25 1ος29°49'Λέων
ΣελήνηΔίδυμοι20°56'Τρίτο1018 N 32 2ος23°40'Παρθένος
ΕρμήςΚαρκίνος04°12'Πρώτο1124 N 41 3ος22°19'Ζυγός
ΑφροδίτηΤαύρος17°24'Δεύτερο914 N 24 4ος25°14'Σκορπιός
ΑρηςΚαρκίνος12°20'Δεύτερο1123 N 51 5ος29°26'Τοξότης
ΔίαςΖυγός13°30'Δεύτερο204 S 06 6ος01°24'Υδροχόος
ΚρόνοςΤοξότης23°59'RΤρίτο421 S 57 7ος29°49'Υδροχόος
ΟυρανόςΚριός27°52'Τρίτο910 N 11 8ος23°40'Ιχθείς
ΠοσειδώναςΙχθείς14°15'RΔεύτερο707 S 02 9ος22°19'Κριός
ΠλούτωναςΑιγόκερως18°32'RΔεύτερο521 S 22 10ος25°14'Ταύρος
Β. ΔεσμόςΛέων27°03'Τρίτο1212 N 30 11ος29°26'Δίδυμοι
ΩροσκόποςΛέων29°49'Τρίτο  12ος01°24'Λέων
ΜεσουράνημαΤαύρος25°14'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI