Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 20:38.41, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε αφού θα διακατέχεστε από ισχυρή θέληση. Θα ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις γεμάτες πάθος και ένταση, ακραίες αδιέξοδες ή και παράνομες σχέσεις, που όμως σας κάνουν να νιώθετε μια απίστευτη ζωντάνια. Όλα ή τίποτα είναι το βασικό σύνθημα της χρονικής αυτής στιγμής. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, είναι ιδιαίτερα σημαντικά τώρα για σας και θα κάνετε τα πάντα για να έχετε αυτό που θέλετε, αλλά και για να ικανοποιήσετε απόλυτα όλες σας τις επιθυμίες. Είστε αρκετά γενναίοι και θαρραλέοι, αποφασιστικοί, παθιασμένοι, ξέρετε τί θέλετε και είστε σαφείς με τις ιδέες, τις απόψεις και τα «θέλω» σας.


Νιώθετε ισχυροί, και σας ενδιαφέρουν όλα τα θέματα που είναι στενά συνδεδεμένα με την απόκτηση δύναμης και εξουσίας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας τώρα, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές επιλογές και να αποφύγετε πολλές κακοτοπιές. Θα προτιμήσετε την απομόνωση με καλή παρέα ή ακόμα και μόνοι σας, και θα είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να σας προσεγγίσουν, αν δεν τους έχετε επιλέξεις εσείς οι ίδιοι. Τώρα θέλετε να ζήσετε με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, και δεν είστε αντίθετοι στις προκλήσεις, στον κίνδυνο, ή στην αντιμετώπιση της σκοτεινής πλευράς της ζωής.


Εφόσον προκύψει μια κρίσιμη κατάσταση τώρα, μπορείτε να λειτουργήσετε ψύχραιμα, ενώ μπορεί και να απολαύσετε το αίσθημα του να ζείτε στα άκρα. Διατηρήστε μια επιφυλακτικότητα τώρα σε σχέση με αυτά που σας προτείνουν, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγείτε εσείς χαμένοι να τα δεχτείτε ή αν ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο τώρα. Τώρα θα αγωνιστείτε με πάθος για να πετύχετε τους στόχους σας, και δύσκολα μπορεί να μπει κάτι στο δρόμο σας και να σας δυσκολέψει.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορείτε να γίνεται απίστευτα σκληροί και αυστηροί με τους άλλους, δίχως να του δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Θυμάστε αυτούς που σας έχουν κάνει κακό και ίσως ήρθε τώρα η ώρα να τους το ανταποδώσετε, και να πάρετε την εκδίκησή σας, αφού δύσκολα ξεχνάτε. Τώρα, αυξάνεται κατακόρυφα η μυστικοπάθεια, η ζήλια, ο εγωισμός και η κτητικότητά σας, και μπορείτε να γίνεται πραγματικοί τύραννοι με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τη στιγμή αυτή μπορείτε να φτάσετε στα άκρα, καθώς ο ακραίος συναισθηματισμός, δεν θα αφήσει τη λογική να λειτουργήσει.


Δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις διαφωνίες ή τις διαμάχες, αν αυτές είναι που θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Δεν μπορείτε με τίποτα τις ήρεμες και γεμάτες συντροφικότητα σχέσεις, που δεν έχουν εντάσεις, πάθος και σασπένς, γεγονός που σας οδηγεί σε αδιέξοδες σχέσεις δίχως μέλλον, αλλά και με πολλά μπερδέματα. Έχετε έντονες ανασφάλειες και ευαισθησίες, τις οποίες δεν αφήνετε να φανούν προς τα έξω, γιατί δεν εμπιστεύεστε τους άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να δείξετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Μη ρισκάρετε τα πάντα, γιατί η χρονική αυτή στιγμή θα σας φέρει έτσι κι αλλιώς πολλές απώλειες, οπότε καλό θα ήταν να μην πάτε κόντρα και να προσπαθήσετε να τις περιορίσετε στο ελάχιστο. Μην απαιτείτε από τους άλλους να νιώθουν όπως εσείς, να σας δίνουν πλήρη αναφορά για κάθε τους ενέργεια ή να σας δώσουν τώρα τα πάντα, γιατί αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Αποφύγετε νέες σχέσεις καθώς αργά ή γρήγορα θα λήξουν άδοξα. Μείνετε μακριά από παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις, καθώς εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε πολύ, μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Όσες απώλειες κι αν έχετε ή σε οποιαδήποτε ψυχολογική κατάσταση κι αν είστε, αποφύγετε οπωσδήποτε κάθε είδους καταχρήσεις, καθώς μπορούν να βάλουν σε άμεσα κίνδυνο την υγεία και τη ζωή σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά καλούς στην αναζήτηση και την έρευνα, ιδιαίτερα σε τομείς όπου έχετε ένα ειδικό ενδιαφέρον, και μπορείτε τώρα να κάνετε σημαντικές ανακαλύψεις και να μάθετε αλήθειες που μπορεί και να μην τις περιμένατε. Σκεφτείτε τα πράγματα υπεύθυνα και εις βάθος, ώστε να καταφέρετε να διεισδύσετε μέσα σε αυτά, γιατί θα σας χρειαστεί.


Προσπαθήστε να περάσετε τις απόψεις σας με έναν πιο υπόγειο και πιο έμμεσο τρόπο, δίχως να το καταλάβουν οι άλλοι ή χωρίς να φέρουν έντονες αντιρρήσεις. Αποφύγετε οπωσδήποτε λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις κατά τις συζητήσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Τώρα μπορείτε να καταφέρετε την αναγνώριση διαμέσου της συγγραφής, εξετάσεων, σπουδών, σεμιναρίων, διδασκαλίας, της επιστήμης, της έρευνας, ενός ταξιδιού ή μιας νέας σημαντικής συμφωνίας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται τώρα να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στον οικονομικό τομέα. Το αντίθετο μάλιστα. Θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να επεκτείνετε τις υποθέσεις σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερα έσοδα. Η συσσώρευση χρημάτων δεν είναι τώρα και τόσο σημαντική για σας. Θέλετε μόνο να έχετε αρκετά για να καλύψετε τις άμεσες ανάγκες σας και μόνο. Η τύχη τώρα είναι με το μέρος σας και θα έρθουν οι ευκαιρίες που περιμένετε.


Αποφύγετε όμως το υπερβολικό ρίσκο, όσο σίγουροι κι αν αισθάνεστε πως μπορείτε να κερδοσκοπήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα εισοδήματά σας μπορούν να αυξηθούν αν ασχοληθείτε με τον τομέα του τουρισμού, με μμε, με μεταφορές, το εμπόριο γενικότερα με εταιρείες ή πρόσωπα που σχετίζονται ή προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, καθώς και με τη διδασκαλία.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν πνευματικά ιδιαίτερα ανήσυχους, ομιλητικούς, περιπετειώδεις, αεικίνητους, αλλά και ευμετάβλητους και προσαρμοστικούς. Θα έχετε πολλές φρέσκιες και ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες, μπορείτε να έχετε μια σειρά από νέες γνωριμίες και να κάνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ, που θα στηρίζονται κυρίως στην εγκεφαλική επικοινωνία.


Ασχοληθείτε τώρα με τομείς που αφορούν τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τη διδασκαλία, οτιδήποτε σχετίζεται με το εμπόριο, τα ΤΑΞΙΔΙΑ, τις μετακινήσεις και την επικοινωνία και θα κερδίσετε πολλά τώρα και στο άμεσο μέλλον. Μιλήστε στο τηλέφωνο, στείλτε ένα έξυπνο μήνυμα και κανονίστε για να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε πολύ καλή επικοινωνία και μπορούν να σας φτιάξουν το κέφι τώρα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, οδηγούν την ερωτική σας ζωή, είτε σε έναν ακραίο ρομαντισμό όπου θα πετάτε στα σύννεφα μέσα από εξιδανικεύσεις και υπέροχες ερωτικές στιγμές, δίχως να σκέφτεστε τι σας ξημερώνει αύριο, είτε μέσα σε μια έντονη απογοήτευση λόγω παραπλανητικών και ψεύτικων συνθηκών. Τώρα μπορείτε να προδοθείτε ακόμα και από πρόσωπα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Ενώ είναι πολύ πιθανό να περάσετε κι εσείς στην άλλη πλευρά και να κάνετε μια αδιέξοδη σχέση με ένα πρόσωπο δεσμευμένο, ακόμα κι αν δεν σας το έχει γνωστοποιήσει ακόμα. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι τώρα με τα όμορφα λόγια και τις υπέροχες υποσχέσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν ίχνος λογικής ή αλήθειας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα θα περάσετε υπέροχες στιγμές με πρόσωπα ιδιαίτερα ελκυστικά, γεμάτα μυστήριο, αλλά θα είναι αρκετά ασαφή σε σχέση με σχέδιά τους, και δεν θα πρέπει να περιμένετε πως σας λένε όλη την αλήθεια, ή πως η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω και να έχει μέλλον.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλύτερα να αποφύγετε τις παράλληλες και αδιέξοδες σχέσεις, αν δεν θέλετε να χαλάσετε τη μόνιμη σχέση σας, και να προσπαθήσετε να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές με το σταθερό έτερόν σας ήμισυ, κάνοντας καινούργια πράγματα μαζί, μια μακρινή βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή ένα μακρινό ταξίδι όπου θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.
Αυξάνεται ιδιαίτερα η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός σας και θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Η εγκεφαλική επικοινωνία τώρα θα είναι πολύ σημαντική για τις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και για τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Διασκεδάστε μέσα από βόλτες, παρέες, συνεχείς εναλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Το μόνο σας εμπόδιο τώρα είναι πως θα σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε μες τους άλλους, θα γίνεται ισχυρογνώμονες και μπορεί να δραματοποιήσετε λίγο κάποια πράγματα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την καλαισθησία, την καλλιτεχνία, κάνουν πιο εκλεπτυσμένο το γούστο σας, και αυξάνουν την ανάγκη σας για διασκέδαση και πολυτέλεια. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη ευαισθησία προς τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά και μια έντονη επιθυμία για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δημιουργικό τρόπο. Η χρονική αυτή στιγμή είναι η κατάλληλη για να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για θέματα συναισθηματικά, ερωτικούς συντρόφου ή παιδιών.


Αποφύγετε τις υπερβολές, τις απογοητεύσεις και τις εξιδανικεύσεις στις χαρές της ζωής, τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τον αθλητισμό. Τώρα είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν πρόσωπα που σας ελκύουν, εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα, γι’ αυτό μην τους εμπιστεύεστε τυφλά.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά υπομονετικούς, φιλόδοξους, οργανωτικούς, αυξάνοντας παράλληλα τις ψυχικές σας αντοχές. Κατανοείστε όσο γίνεται τους άλλους και προσπαθήστε να μάθετε τι ακριβώς χρειάζονται. Η καριέρα και το επάγγελμά σας είναι θα ιδιαίτερα σημαντικά για σας τώρα, και δεν θα νιώσετε ολοκληρωμένοι αν δεν εκπληρώσετε τους σημαντικότερους στόχους σας. Τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό χώρο, αλλά με υπομονή και επιμονή μπορείτε να τα ξεπεράσετε.


Αναζητήστε την αναγνώριση μέσω σκληρής δουλειάς, και είναι πολύ πιθανό να το πετύχετε. Θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, όπου κι αν βρεθείτε, ενώ πολύ πιθανό να ανεβείτε γρήγορα κοινωνικά ή και επαγγελματικά.
Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, αξιοπρεπείς, εγκάρδιοι, δημιουργικοί, σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι γενναιοδωρία και θετικά συναισθήματα για σας και τους γύρω σας, αλλά και αρκετά υπερβολικοί. Θα ασχολείστε περισσότερο με τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, την ΑΓΑΠΗ, τον ΕΡΩΤΑ και τις ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ με σκοπό να νιώσετε όμορφα. Προτιμήστε τώρα να αθληθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ένας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ΕΡΩΤΑΣ μπορεί να μπει στη ζωή σας τώρα, εκεί που δεν το περιμένετε. Δημιουργήστε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει ξανακάνει, με τόλμη και αποφασιστικότητα, προκειμένου να ξεχωρίσετε.


Τώρα θα πρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή. Να κάνετε υπερβολές και να απολαύσετε πολυτέλειες. Ερωτευτείτε, και περάστε καλά δίχως να σκέφτεστε το αύριο ή γενικότερα το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση, γιατί μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, οπότε καλύτερα να τη χαρείτε για όσο κρατήσει. Ξεκινήστε τώρα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή ξεκινήστε τις προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί.


Ξεκινήστε γυμναστική, αυξήσετε τις ώρες που αθλείστε, ασχοληθείτε με ένα παλιό ή νέο άθλημα ή περπατήστε περισσότερο. Επισκεφτείτε ένα σπα, ένα κομμωτήριο, ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να χαλαρώσετε, να αλλάξετε ή να ομορφύνετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε όμως τώρα να προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σας βγει. Μη μείνετε σπίτι μόνοι, αλλά προτιμήστε να έχετε μαζί σας μια καλή παρέα, για να περάσετε πιο όμορφα. Μη ριψοκινδυνέψετε τα χρήματά σας σε τυχερά παιχνίδια, ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και δυνατότητα μικρού κέρδους, γιατί θα χάσετε εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξίας και σιγουριάς.


Δύσκολα θα κάνετε τώρα οικονομία ή θα ξεκινήσουμε αποταμίευση, αφού η διάθεση για σπατάλες είναι μεγαλύτερη. Αποφύγετε τώρα να παραμελήσετε τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ και γενικότερα τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας, γιατί εκτός του ότι θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς, θα κινδυνέψετε ακόμα και να τους χάσετε, αν δεν δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να πληγώσετε τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες γι’ αυτό.


Μην πιστέψετε πως μια νέα σχέση μπορεί τώρα να έχει διάρκεια, γιατί μάλλον κάνετε λάθος. Προτιμήστε απλά να περάσετε καλά και να μη σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει για να το απολαύσετε. Τώρα πιθανό να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια, που θα οφείλονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και συναισθήματα, υπεραισιοδοξία ή ανάγκη για εντυπωσιασμό καθώς και στο πάθος της στιγμής.


Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές κάθε είδους που μπορούν να σας εκθέσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν τώρα δεν το αντιλαμβάνεστε, λόγω της υπεραισιοδοξίας, της χαράς και της διασκέδασης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°48'
     
00°33'
    

119°31'
  
00°43'
 
00°11'
      
            

45°36'
        
00°28'
  
  
46°15'

117°18'

00°42'

00°32'
      
  
54°16'

125°19'
    
00°42'
   
   
119°08'

01°50'

06°11'
      
  
46°19'
 
92°34'
 
94°24'
     
  
00°22'
 
46°37'

54°38'
 
45°57'
    
  
54°08'

125°11'

07°53'

00°08'

06°03'
 
54°30'
   
    
150°31'
  
57°57'
    
  
132°05'
 
85°50'
  
178°24'

132°27'
 
123°39'
 

118°35'

00°56'
          
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚριός14°28'Δεύτερο605 N 42 1ος06°56'Σκορπιός
ΣελήνηΛέων13°59'Δεύτερο1019 N 49 2ος05°47'Τοξότης
ΕρμήςΙχθείς19°01'Δεύτερο506 S 30 3ος08°22'Αιγόκερως
ΑφροδίτηΔίδυμοι00°04'Πρώτο723 N 52 4ος13°03'Υδροχόος
ΑρηςΥδροχόος02°46'Πρώτο320 S 32 5ος15°49'Ιχθείς
ΔίαςΑιγόκερως24°45'Τρίτο321 S 15 6ος13°48'Κριός
ΚρόνοςΥδροχόος00°56'Πρώτο320 S 01 7ος06°56'Ταύρος
ΟυρανόςΤαύρος05°20'Πρώτο612 N 52 8ος05°47'Δίδυμοι
ΠοσειδώναςΙχθείς19°23'Δεύτερο505 S 09 9ος08°22'Καρκίνος
ΠλούτωναςΑιγόκερως24°53'Τρίτο321 S 57 10ος13°03'Λέων
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος03°17'Πρώτο823 N 24 11ος15°49'Παρθένος
ΩροσκόποςΣκορπιός06°56'Πρώτο  12ος13°48'Ζυγός
ΜεσουράνημαΛέων13°03'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI