Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 13:00.17, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να επεκταθείτε, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες, μακρινά ταξίδια, για σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, για επαφές, εργασίες, σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους, εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωή, θα έχετε σιδερένια θέληση, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι, φιλικοί, θερμοί, ειλικρινείς και αρκετά δυναμικοί, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας, να κάνουν μια νέα σχέση ή συνεργασία μαζί σας. Κάνετε το κάθε τι, με έναν τρόπο ιδιαίτερα γενναιόψυχο. Τώρα θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν όλα πηγαίνουν στραβά προς το παρόν.


Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε καινούργια πράγματα, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκταθείτε σε νέους δρόμους. Είστε πρόθυμοι για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μπορείτε να γίνεται αρκετά πειστικοί όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενοι στα κατάλληλα επιχειρήματα. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα εξερεύνηση, μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας τώρα. Τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετά πιο μεγάλο, απ’ οτιδήποτε έχετε πετύχει έως τώρα, αρκεί να βάλετε τα δυνατά σας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και η θεά Τύχη.


Παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και δεν θα το βρείτε, αν δεν συνεχίσετε να ψάχνετε. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν τώρα και πιθανό να πρέπει να ρισκάρετε σε νέα εδάφη για να τις κερδίσετε. Αντισταθείτε σε κάθε είδος δέσμευσης και περιορισμού τώρα, καθώς δεν σας ταιριάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και σας «πνίγουν» αφάνταστα. Προτιμήστε σχέσεις που θα σέβονται την ελευθερία σας, αλλιώς θα είναι σύντομες, δίχως πολλές δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί και εκδηλωτικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη της χαράς και της διασκέδασης.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, αλλά θα θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να τα επισπεύσετε. Αυτό είναι λάθος, γιατί θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα από μόνα τους, και πρέπει να μάθετε να έχετε υπομονή. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν αργά ή γρήγορα. Μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητες ή σπατάλες για διασκεδάσεις. Υπερβολές σε φαγητό και ποτό, μπορούν να σας προσθέσουν κιλά ή να προκαλέσουν κάποια ατυχήματα. Μην επιχειρήσετε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν θέλετε να παραμείνει σταθερή στη ζωή σας, καθώς η έντονη ανάγκη που υπάρχει τώρα για περιπέτεια, ελευθερία και διάθεση για παιχνίδι, δεν φέρνει μακρόχρονες σχέσεις.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφήσετε όλα στη μέση και να μην τελειώσετε τίποτα ή να αναλάβετε πολλές ευθύνες που είναι δύσκολο να φέρετε εις πέρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να σας στοιχίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να εκφράζετε ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αλλά παράλληλα και ευγενικοί, οπότε να μη νιώσουν πως τους προσβάλετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις βιασύνες, γιατί όποιος βιάζεται σίγουρα σκοντάφτει.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με καλοσύνη, γενναιοδωρία, τιμιότητα, καλούς και ευγενικούς τρόπους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε στο περιβάλλον σας για να κερδίσετε τους άλλους. Θα έχετε μια υπέροχη άνεση, μια ιδιαίτερη ευκολία στην επικοινωνία, ενώ ξέρετε πώς να μετατρέψετε μια κατάσταση από αρνητική σε θετική. Τώρα θα είστε αρκετά χαρούμενοι και αισιόδοξοι, και με ευκολία θα σας εμπιστευτούν οι άλλοι.


Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε τώρα είναι να μην κάνετε υπερβολές, να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις σπατάλες, για να μη μπλέξετε σε καταστάσεις που τελικά δεν θα σας αρέσουν καθόλου.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή, συστήνει σύνεση και πρακτικότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κι αν είστε σε θέση να βγάλετε τεράστια ποσά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πώς θα τα ξοδεύσετε ή για το πού θα τα επενδύσετε. Αν και το καλύτερο είναι τώρα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να αποταμιεύσετε αυτά που σας περισσεύουν. Όσα χρήματα κι αν βγάλετε τώρα, δεν θα θεωρείτε πως είναι αρκετά, αφού συνεχώς θα νιώθετε την έλλειψή τους.


Οπλιστείτε με δύναμη και αυτοπεποίθηση, και διεκδικήστε τα χρήματα που αξίζετε. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείτε τώρα να πετύχετε την αύξηση των εσόδων σας. Επενδύστε σε σταθερά χαρτιά που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη, σε μεγάλες εταιρίες, μόνο φροντίστε να μελετήσετε πολύ καλά και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση, για να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι με τα οικονομικά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τη φιλοδοξία, την επιμονή και την εργατικότητά σας, με κυριότερο στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα έχετε αρκετά μεγάλη υπομονή και επιμονή προκειμένου να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά και ασφάλεια. Τώρα θα είστε αρκετά υπεύθυνοι και σοβαροί, δύσκολα θα χάσετε τον έλεγχο, ενώ θα αποφύγετε συστηματικά να δείξετε τα συναισθήματά σας.


Τα οικονομικά βάρη θα είναι πολλά, θα περάσετε πολλές δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, αλλά όλα αυτά θα καταφέρουν να σας εκπαιδεύσουν, ώστε να κάνετε σωστή διαχείριση και εύστοχες κινήσεις. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις τώρα, γιατί θα σας προσθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες και άγχος που δύσκολα θα αντέξετε.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έμφαση στην αγάπη, την αρμονία, την ηρεμία και την ομορφιά. Προσπαθήστε να γίνεται περισσότερο ρομαντικοί, για να έχετε μεγαλύτερα οφέλη στον ερωτικό τομέα. Νέες ερωτικές σχέσεις με προοπτική και μέλλον μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να σας δώσουν ασφάλεια και σταθερότητα.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση θα πρέπει να μη σκέφτεστε τα πιθανά έξοδα που θα κάνετε βγαίνοντας έξω τώρα, γιατί πολύ πιθανό να γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας και να περάσετε την υπόλοιπη ζωή μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τώρα μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία ενός απογόνου, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, κάνουν την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα ασυνήθιστη, απρόβλεπτη, ίσως και πρωτοποριακή. Προτιμήστε τώρα τις έντονες και σύντομες ερωτικές καταστάσεις, με νέους ερωτικούς συντρόφους, δίχως να σκέφτεστε το μέλλον και δίχως να υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Καταστάσεις ελεύθερες στον ερωτικό τομέα, είναι αυτές που σας εξιτάρουν και διατηρούν έντονο το ενδιαφέρον σας τώρα, ενώ κάθε προσπάθεια των άλλων για να σας σταθεροποιήσουν, θα πέφτουν στο κενό.


Τώρα, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μικρής διάρκειας, που θα σας κάνει όμως να περάσετε υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Δημιουργήστε τώρα κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, που να σας γεμίζει ολοκληρωτικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρονική αυτή στιγμή, εντάσεις, αψιμαχίες και καβγάδες, με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας, όπως και κάθε προσπάθεια για να τους περιορίσετε, γιατί θα αντιδράσουν έντονα ή μπορεί και να τους χάσετε, να απομακρυνθούν από κοντά σας και να σας απορρίψουν, εντελώς ξαφνικά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, φέρνουν τώραδυνατά πάθη, έρωτες και έντονες συγκινήσεις, είτε το επιδιώξετε, είτε όχι. Θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί στους άλλους, και δύσκολα μπορεί κανείς να σας αντισταθεί. Θα είστε εξίσου δυναμικοί και κτητικοί, και δεν θα μπορείτε τώρα με τίποτα να μοιράζεστε πρόσωπα και πράγματα που θέλετε πολύ ή που θεωρείτε δικά σας. Τώρα μπορείτε να ερωτεύεστε παράφορα, θα θέλετε να ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις, γεμάτες πάθος και ένταση, αλλιώς δεν θα είναι εύκολο να λειτουργήσετε στον ερωτικό τομέα.


Δύσκολα θα δείξετε τα αισθήματά σας στους άλλους και θα δώσετε μεγάλη σημασία στην ερωτική έλξη και στο σεξ. Τώρα γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, ίσως δίχως να το αντιληφθείτε, κι αυτό μπορεί να απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας. Προσέξτε πολύ τα χρήματά σας και αποφύγετε σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες αυξημένες ανασφάλειες που δεν έχετε ανάγκη τώρα.


Έχετε πολλά να κερδίσετε να ασχοληθείτε με κληρονομιές, ασφάλειες, οικονομικά, φορολογικά και λογιστικά ζητήματα.
Τώρα μπορεί να προκύψει ένα μεγάλος και παθιασμένος ΕΡΩΤΑΣ, μια παθιασμένη ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ που θα σας δώσει υπέροχες, αλλά και αρκετά έντονες ερωτικές στιγμές. Θα είστε γενναιόδωροι, πιστοί, εκδηλωτικοί και θα δώσετε πολλά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή που αγαπάτε, μέχρι σε σημείο υπερβολής. Προσπαθήστε τώρα να κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων με δυναμικό τρόπο. Αν το έτερον ήμισυ σας μιλήσει απότομα ή δεν υπολογίσει τη γνώμη και τα συναισθήματά σας, τότε θα παρεξηγηθείτε και κάτι θα «σπάσει» μέσα σας, και το ίδιο θα συμβεί και για εκείνο.


Τώρα, θέλετε να ζήσετε ένα θυελλώδη ΕΡΩΤΑ, μια θυελλώδη ΣΧΕΣΗ, γεμάτο ένταση και πάθος, και θα το επιδιώξετε με όλες σας τις δυνάμεις. Είστε αρκετά δυναμικοί και μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα, αν δείτε κάτι που σας αρέσει. Αν ξεκινήσετε τώρα μια νέα ΣΧΕΣΗ, δύσκολα θα μείνετε σταθεροί σ’ αυτή, εκτός κι αν συνεχίσει να σας κινεί ερωτικά το ενδιαφέρον και δεν προσπαθήσει να σας βάλει σε καλούπια.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, τώρα μάλλον θα είστε αρκετά σπάταλοι και υπερβολικοί με τα έξοδα και τις αγορές σας. Θα προτιμήσετε να αγοράσετε ακριβές φίρμες και γενικότερα ακριβά προϊόντα, και θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα για διασκεδάσεις, απολαύσεις και πολυτέλειες, προκειμένου να περάσετε καλά. Μπορεί τώρα να έχετε μια σχετική εύνοια με τα χρήματα, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε όσο γίνεται τις πολλές σπατάλες, για να μη δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι οικονομικό πρόβλημα στον εαυτό σας.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά υπομονετικούς, φιλόδοξους, οργανωτικούς, αυξάνοντας παράλληλα τις ψυχικές σας αντοχές. Κατανοείστε όσο γίνεται τους άλλους και προσπαθήστε να μάθετε τι ακριβώς χρειάζονται. Η καριέρα και το επάγγελμά σας είναι θα ιδιαίτερα σημαντικά για σας τώρα, και δεν θα νιώσετε ολοκληρωμένοι αν δεν εκπληρώσετε τους σημαντικότερους στόχους σας. Τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό χώρο, αλλά με υπομονή και επιμονή μπορείτε να τα ξεπεράσετε.


Αναζητήστε την αναγνώριση μέσω σκληρής δουλειάς, και είναι πολύ πιθανό να το πετύχετε. Θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, όπου κι αν βρεθείτε, ενώ πολύ πιθανό να ανεβείτε γρήγορα κοινωνικά ή και επαγγελματικά.
Βαθιά μέσα σας έχετε τώρα ανάγκη από ηρεμία, αρμονία, συνεργασία και συντροφικότητα, και θα προσπαθήσετε να τα πετύχετε άμεσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις σας, στο σπίτι και στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε τώρα όσο το δυνατόν πιο συμβιβάσιμοι, συγκαταβατικοί, ήρεμοι και διπλωματικοί, για να πετύχετε πράγματα και να γλιτώσετε από μπελάδες. Ξεκινήστε, σκεφτείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία.


Ξεκινήστε ή επεκτείνετε μια νέα ή παλιά ΣΧΕΣΗ, φιλική, αισθηματική, επαγγελματική ή μια νέα συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και προχωρήστε σε έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό. Μια νέα συμφωνία είναι τώρα ότι πρέπει για σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με μεγάλη παρέα και ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Ψωνίστε όμορφα πράγματα, μοντέρνα και με καλό γούστο για να νιώσετε καλύτερα και πολύ πιο όμορφοι. Κάντε δημόσιες σχέσεις, πάρτι και συγκεντρώσεις, αν θέλετε να περάσουν όλοι υπέροχα και να πετύχετε τους στόχους σας.


Ομορφύνετε εξωτερικά, επισκεπτόμενοι ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, επισκεφτείτε μια έκθεση ζωγραφικής, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή ένα έργο στο σινεμά. Αποφύγετε τώρα με κάθε τρόπο τους αποχωρισμούς ή τους χωρισμούς, τη διάλυση σχέσεων και συνεργασιών, γιατί μάλλον θα το μετανιώσετε. Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι κάπως απότομοι μαζί σας, εσείς φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε διπλωματικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ρήξη ή καβγά. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις ή αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες, γιατί η αναποφασιστικότητά σας θα σας κάνει έτσι κι αλλιώς να καθυστερήσετε πολύ και ίσως να είναι τελικά πολύ αργά.


Αποφύγετε ανταγωνισμούς, πολέμους και αντιπαραθέσεις με οποιαδήποτε μορφή και για οποιονδήποτε λόγο. Η μοναξιά ή η απομόνωση τώρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για σας, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε φροντίστε να το κάνετε παρέα με άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε μια σειρά από αγορές που δεν σας χρειάζονται, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλά ή νομίζοντας πως θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα, γιατί θα αδειάσετε το πορτοφόλι σας δίχως λόγο και μπορεί να βγείτε και εκτός προϋπολογισμού.


Μην πάτε τώρα κόντρα στους άλλους και προτιμήστε να τους κάνετε όλα τα χατίρια για να μην τους χάσετε ή για να μην τους δυσαρεστήσετε και χαλάσετε το καλό κλίμα στη ΣΧΕΣΗ σας μαζί τους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            
            
            

42°31'

56°39'

65°22'
         

148°23'
           
  
88°36'
     
00°06'

00°36'
  

119°33'
   
92°04'
       

135°45'

149°53'
 
93°15'
        

173°23'
 
150°31'
  
61°54'
      

116°34'
 
93°42'
 
95°03'

05°06'

02°59'
 
56°49'

00°42'
  

91°35'
 
114°27'
 
56°48'
 
148°52'

44°10'

95°02'

151°51'
  
  
59°28'

124°50'
 
29°09'
  
91°03'
 
173°55'
 
 
03°16'
          
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΠαρθένος25°59'Τρίτο901 N 36 1ος18°19'Τοξότης
ΣελήνηΖυγός10°07'Δεύτερο1000 N 26 2ος22°42'Αιγόκερως
ΕρμήςΖυγός18°51'Δεύτερο1008 S 33 3ος01°24'Ιχθείς
ΑφροδίτηΛέων13°29'Δεύτερο816 N 13 4ος06°51'Κριός
ΑρηςΚριός27°36'RΤρίτο406 N 46 5ος05°06'Ταύρος
ΔίαςΑιγόκερως17°28'Δεύτερο122 S 43 6ος27°54'Ταύρος
ΚρόνοςΑιγόκερως25°32'RΤρίτο221 S 20 7ος18°19'Δίδυμοι
ΟυρανόςΤαύρος10°14'RΔεύτερο514 N 26 8ος22°42'Καρκίνος
ΠοσειδώναςΙχθείς19°22'RΔεύτερο305 S 14 9ος01°24'Παρθένος
ΠλούτωναςΑιγόκερως22°33'RΤρίτο122 S 37 10ος06°51'Ζυγός
Β. ΔεσμόςΔίδυμοι24°24'Τρίτο723 N 19 11ος05°06'Σκορπιός
ΩροσκόποςΤοξότης18°19'Δεύτερο  12ος27°54'Σκορπιός
ΜεσουράνημαΖυγός06°51'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI