Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 20:52.33, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε αφού θα διακατέχεστε από ισχυρή θέληση. Θα ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις γεμάτες πάθος και ένταση, ακραίες αδιέξοδες ή και παράνομες σχέσεις, που όμως σας κάνουν να νιώθετε μια απίστευτη ζωντάνια. Όλα ή τίποτα είναι το βασικό σύνθημα της χρονικής αυτής στιγμής. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, είναι ιδιαίτερα σημαντικά τώρα για σας και θα κάνετε τα πάντα για να έχετε αυτό που θέλετε, αλλά και για να ικανοποιήσετε απόλυτα όλες σας τις επιθυμίες. Είστε αρκετά γενναίοι και θαρραλέοι, αποφασιστικοί, παθιασμένοι, ξέρετε τί θέλετε και είστε σαφείς με τις ιδέες, τις απόψεις και τα «θέλω» σας.


Νιώθετε ισχυροί, και σας ενδιαφέρουν όλα τα θέματα που είναι στενά συνδεδεμένα με την απόκτηση δύναμης και εξουσίας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας τώρα, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές επιλογές και να αποφύγετε πολλές κακοτοπιές. Θα προτιμήσετε την απομόνωση με καλή παρέα ή ακόμα και μόνοι σας, και θα είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να σας προσεγγίσουν, αν δεν τους έχετε επιλέξεις εσείς οι ίδιοι. Τώρα θέλετε να ζήσετε με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, και δεν είστε αντίθετοι στις προκλήσεις, στον κίνδυνο, ή στην αντιμετώπιση της σκοτεινής πλευράς της ζωής.


Εφόσον προκύψει μια κρίσιμη κατάσταση τώρα, μπορείτε να λειτουργήσετε ψύχραιμα, ενώ μπορεί και να απολαύσετε το αίσθημα του να ζείτε στα άκρα. Διατηρήστε μια επιφυλακτικότητα τώρα σε σχέση με αυτά που σας προτείνουν, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγείτε εσείς χαμένοι να τα δεχτείτε ή αν ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο τώρα. Τώρα θα αγωνιστείτε με πάθος για να πετύχετε τους στόχους σας, και δύσκολα μπορεί να μπει κάτι στο δρόμο σας και να σας δυσκολέψει.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορείτε να γίνεται απίστευτα σκληροί και αυστηροί με τους άλλους, δίχως να του δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Θυμάστε αυτούς που σας έχουν κάνει κακό και ίσως ήρθε τώρα η ώρα να τους το ανταποδώσετε, και να πάρετε την εκδίκησή σας, αφού δύσκολα ξεχνάτε. Τώρα, αυξάνεται κατακόρυφα η μυστικοπάθεια, η ζήλια, ο εγωισμός και η κτητικότητά σας, και μπορείτε να γίνεται πραγματικοί τύραννοι με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τη στιγμή αυτή μπορείτε να φτάσετε στα άκρα, καθώς ο ακραίος συναισθηματισμός, δεν θα αφήσει τη λογική να λειτουργήσει.


Δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις διαφωνίες ή τις διαμάχες, αν αυτές είναι που θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Δεν μπορείτε με τίποτα τις ήρεμες και γεμάτες συντροφικότητα σχέσεις, που δεν έχουν εντάσεις, πάθος και σασπένς, γεγονός που σας οδηγεί σε αδιέξοδες σχέσεις δίχως μέλλον, αλλά και με πολλά μπερδέματα. Έχετε έντονες ανασφάλειες και ευαισθησίες, τις οποίες δεν αφήνετε να φανούν προς τα έξω, γιατί δεν εμπιστεύεστε τους άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να δείξετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Μη ρισκάρετε τα πάντα, γιατί η χρονική αυτή στιγμή θα σας φέρει έτσι κι αλλιώς πολλές απώλειες, οπότε καλό θα ήταν να μην πάτε κόντρα και να προσπαθήσετε να τις περιορίσετε στο ελάχιστο. Μην απαιτείτε από τους άλλους να νιώθουν όπως εσείς, να σας δίνουν πλήρη αναφορά για κάθε τους ενέργεια ή να σας δώσουν τώρα τα πάντα, γιατί αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Αποφύγετε νέες σχέσεις καθώς αργά ή γρήγορα θα λήξουν άδοξα. Μείνετε μακριά από παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις, καθώς εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε πολύ, μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Όσες απώλειες κι αν έχετε ή σε οποιαδήποτε ψυχολογική κατάσταση κι αν είστε, αποφύγετε οπωσδήποτε κάθε είδους καταχρήσεις, καθώς μπορούν να βάλουν σε άμεσα κίνδυνο την υγεία και τη ζωή σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τις ισχυρές σας επιθυμίες, τη δύναμη και τη θέλησή σας για να συγκεντρώσετε πληθώρα υλικών αγαθών, ώστε να νιώσετε ασφάλεια, αλλά και για να πετύχετε υψηλούς στόχους. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε συναισθηματικά και υλικά στο περιβάλλον σας, με το να περάσετε τους δικούς σας κανόνες, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα με κάποια άτομα ή συμφέροντα.


Θα πρέπει τώρα να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές, ακόμα κι αν είναι κάπως επίπονες, και να ξεκινήσετε ακόμα και από το μηδέν, προκειμένου να βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά σας. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια κάποια σταθερότητα στις απολαβές σας. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα ώστε να ζήσετε μια άνετη ζωή και για να υποστηρίξετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται τώρα να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στον οικονομικό τομέα. Το αντίθετο μάλιστα. Θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να επεκτείνετε τις υποθέσεις σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερα έσοδα. Η συσσώρευση χρημάτων δεν είναι τώρα και τόσο σημαντική για σας. Θέλετε μόνο να έχετε αρκετά για να καλύψετε τις άμεσες ανάγκες σας και μόνο. Η τύχη τώρα είναι με το μέρος σας και θα έρθουν οι ευκαιρίες που περιμένετε.


Αποφύγετε όμως το υπερβολικό ρίσκο, όσο σίγουροι κι αν αισθάνεστε πως μπορείτε να κερδοσκοπήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα εισοδήματά σας μπορούν να αυξηθούν αν ασχοληθείτε με τον τομέα του τουρισμού, με μμε, με μεταφορές, το εμπόριο γενικότερα με εταιρείες ή πρόσωπα που σχετίζονται ή προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, καθώς και με τη διδασκαλία.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τη φιλοδοξία, την επιμονή και την εργατικότητά σας, με κυριότερο στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα έχετε αρκετά μεγάλη υπομονή και επιμονή προκειμένου να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά και ασφάλεια. Τώρα θα είστε αρκετά υπεύθυνοι και σοβαροί, δύσκολα θα χάσετε τον έλεγχο, ενώ θα αποφύγετε συστηματικά να δείξετε τα συναισθήματά σας.


Τα οικονομικά βάρη θα είναι πολλά, θα περάσετε πολλές δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, αλλά όλα αυτά θα καταφέρουν να σας εκπαιδεύσουν, ώστε να κάνετε σωστή διαχείριση και εύστοχες κινήσεις. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις τώρα, γιατί θα σας προσθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες και άγχος που δύσκολα θα αντέξετε.
Μια περίφημη ΤΥΧΗ σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα τη χρονική αυτή στιγμή. Οι ευκαιρίες θα έρχονται τώρα η μια πίσω από την άλλη, σε όλους τους τομείς. Βάλτε τώρα από την αρχή νέους στόχους, ενώ κάποιοι παλαιότεροι στόχοι, μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν διαμέσου φίλων στα κατάλληλα πόστα ή μέσω κάποιας ομαδικής δραστηριότητας.


Πολύ πιθανό τώρα να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που θα σας αποφέρουν ένα καλύτερο μέλλον. Επηρεάζετε εύκολα τους άλλους τώρα, είτε το θέλετε είτε όχι, και έχετε ισχυρή επιρροή τόσο στους δικούς σας ανθρώπους, όσο και στο ευρύτερο κοινό, γεγονός που δεν θα πρέπει να αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Τώρα μπορείτε να κάνετε καινούργιους φίλους, να δεχτείτε και πάλι τώραέναν πρώην ερωτισμό σύντροφο, όπου θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και θα σας κάνουν περάσετε υπέροχα.


Βγείτε έξω για να διασκεδάσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, για να ερωτευτείτε και να απολαύσετε τον έρωτα, έστω κι αν είναι σύντομος, αλλά μην περιμένετε τίποτα από τους άλλους, παρά μόνο ζήστε και απολαύστε τη μοναδική αυτή στιγμή αυτή, τις ευκαιρίες και τη μοναδική ΤΥΧΗ που σας φέρνει.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, συστήνουν να επιδιώξετε όσο γίνεται πιο δυναμικά το φλερτ, τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση. Τώρα δεν πρέπει να υπολογίσετε καθόλου τα χρήματα προκειμένου να περάσετε καλά. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, αρκεί να κυνηγήσετε το άτομο που σας ελκύει, δίχως κανένα δισταγμό.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορεί τώρα να έχετε μια υπέροχη ερωτική περιπέτεια, αλλά δίχως να περιμένετε πολλές σταθερότητες. Περάστε κατευθείαν στο «ψητό» δίχως πολλά παιχνίδια, γιατί θα κουράσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το οποίο θα θέλει όσο το δυνατόν πιο σταράτες εξηγήσεις.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πρέπει να ανανεώσετε τον έρωτά σας, γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορούν να φέρουν ακόμα κι ένα χωρισμό από εγωισμό, που μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Αυξάνεται ιδιαίτερα η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός σας και θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Η εγκεφαλική επικοινωνία τώρα θα είναι πολύ σημαντική για τις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και για τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Διασκεδάστε μέσα από βόλτες, παρέες, συνεχείς εναλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Το μόνο σας εμπόδιο τώρα είναι πως θα σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε μες τους άλλους, θα γίνεται ισχυρογνώμονες και μπορεί να δραματοποιήσετε λίγο κάποια πράγματα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, κάνουν την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα ασυνήθιστη, απρόβλεπτη, ίσως και πρωτοποριακή. Προτιμήστε τώρα τις έντονες και σύντομες ερωτικές καταστάσεις, με νέους ερωτικούς συντρόφους, δίχως να σκέφτεστε το μέλλον και δίχως να υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Καταστάσεις ελεύθερες στον ερωτικό τομέα, είναι αυτές που σας εξιτάρουν και διατηρούν έντονο το ενδιαφέρον σας τώρα, ενώ κάθε προσπάθεια των άλλων για να σας σταθεροποιήσουν, θα πέφτουν στο κενό.


Τώρα, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μικρής διάρκειας, που θα σας κάνει όμως να περάσετε υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Δημιουργήστε τώρα κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, που να σας γεμίζει ολοκληρωτικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρονική αυτή στιγμή, εντάσεις, αψιμαχίες και καβγάδες, με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας, όπως και κάθε προσπάθεια για να τους περιορίσετε, γιατί θα αντιδράσουν έντονα ή μπορεί και να τους χάσετε, να απομακρυνθούν από κοντά σας και να σας απορρίψουν, εντελώς ξαφνικά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και παρορμητικούς τόσο στις ερωτικές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σχέσεις καλύτερα να προτιμήσετε τις έντονες καταστάσεις που δεν χρειάζεται να έχουν και μεγάλη διάρκεια ή να τους ξανασυναντήσετε πολλές φορές. Τώρα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να είστε η ψυχή της παρέας.


Θα είστε μέσα σε όλα, ιδιαίτερα αν πρόκειται να εξυπηρετήσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Αποφύγετε κάποια άτομα που θα είναι ιδιαίτερα επιθετικά ή ανταγωνιστικά μαζί σας, δίχως να τα έχετε προκαλέσει στο παραμικρό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε κάποια πράγματα από τους άλλους, γιατί δεν θα έχουν τη διάθεση να σας τα δώσουν ενώ μπορεί να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας.


Νέες ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ δεν ευνοούνται τώρα, γιατί θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες και τελικά θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικές και δίχως μέλλον.
Προσπαθήστε τώρα να είστε αρκετά γρήγοροι αλλά παράλληλα και λογικοί στον τρόπο που δράτε και ενεργείτε. Συνδυάστε τις γρήγορες κινήσεις που στηρίζονται στη λογική σκέψη, και φροντίστε να έχετε και τα ανάλογα επιχειρήματα γιατί ότι κι αν κάνετε. Φροντίστε ώστε κάθε σας κίνηση και πράξη να έχει περάσει ήδη μια πολύπλοκη εγκεφαλική διαδικασία μέσα σας προκειμένου να γίνει, έτσι ώστε να μην αφήσετε και πολλά περιθώρια λάθους.


Μια εσωτερική ανάγκη για συχνή επικοινωνία με τους άλλους μπορεί τώρα να σας ευνοήσει πολύ σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, διαπραγματεύσεων, σχέσεων και συνεργασιών. Οι ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές, τα σεμινάρια, το γράψιμο, το διάβασμα, το εμπόριο, ο τουρισμός, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και οι υπογραφές σίγουρα θα σας οφελήσουν πολύ τώρα αν δραστηριοποιηθείτε.


Θα πρέπει να αποφύγετε όμως την υπερβολική και άσκοπη κινητικότητα, τις συχνή λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις για να μη βλάψετε σημαντκές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Προσέξτε για να μην διασκορπίσετε την ενεργητικότητά σας ασχολούμενοι με πολλά πράγματα συγχρόνως, ίσως επειδή δεν θέλετε με τίποτα να μείνετε στάσιμοι ή για να μην βαρεθείτε.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως ότι σας απασχολεί είναι στενά συνδεδεμένο συναισθηματικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Τώρα θα είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην οικογένεια και την παράδοση. Να προτιμάτε να έχετε μια βάση πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε κάτι, για να νιώθετε ασφαλείς. Κάθε γεγονός της οικογενειακής ζωής, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική σας ισορροπία. Στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον θα εκφράζετε κάθε σας ιδέα και σκέψη και πολλές δραστηριότητές σας θα επηρεάζονται άμεσα από την προσωπική σας ζωή.


Πολύ πιθανό να έχετε αλλαγές μέσα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διαμονής, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, ενώ θα πρέπει να περιμένετε καλύτερες συνθήκες αργότερα.
Αυξάνεται τώρα υπερβολικά η δεκτικότητα, η συναισθηματικότητα, η ανεμελιά, η μεταβλητότητα, η προσαρμοστικότητα, και θα θελήσετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους, απ’ αυτά που επιθυμείτε να πάρετε. Τώρα, θα προτιμήσετε την ποικιλία, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να μη σας προλάβει η ρουτίνα που τόσο απεχθάνεστε. Με ευκολία θα ξοδεύσετε τώρα τα συναισθήματά σας, για να βρεθείτε κοντά στους άλλους ή για να τους βοηθήσετε.


Αποφύγετε τώρα να θυσιαστείτε για τους άλλους ακόμα κι αν περνούν μια δύσκολη φάση ή θέλουν οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Τώρα δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε πράγματα στους άλλους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο και τον εαυτό σας. Τώρα, θα σας λείπει η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους. Πρέπει να αποφύγετε να είστε ευκολόπιστοι, και να μη δώσετε παντού τα πάντα, για να μη σας εκμεταλλευτούν άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Καλό θα ήταν τώρα να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απομονωθείτε, να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να αναλύσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση, ένα ισχυρό ένστικτο όπου θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά της ζωής. Εκφράστε τώρα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή ένα ταξίδι σε μέρη κοντά σε θάλασσα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με δημιουργικούς τρόπους, γεμάτους έμπνευση, μέσω του διαβάσματος, της ΤΕΧΝΗΣ ή της ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Βοηθήστε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σας, με αξιοπρέπεια και δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να προσευχηθείτε, να κάνετε ΓΙΟΓΚΑ, ΜΑΣΑΖ, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, να διαβάσετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, για καλύτερη αυτογνωσία. Κοιμηθείτε λίγες ώρες παραπάνω ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μόνοι ή παρέα με άλλους, τα οποία όμως θα πρέπει να οργανώσετε λεπτομερώς για να πετύχουν.


Αποφύγετε τώρα να εμπιστευτείτε τα λόγια και τις πράξεις των άλλων, καθώς κρύβουν πολλές εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί να σας παρασύρει με κάθε τρόπο, καθώς η λογική δύσκολα θα βγει στην επιφάνεια για να σας συνεφέρει και επαναφέρει στην τάξη. Μην κανονίσετε τώρα να κάνετε πολύ βαριές δουλειές, πολύωρες, κουραστικές ή βαρετές εργασίες, γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ. Προσέξτε πολύ όλες τις πιθανές υπερβολές που μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο με την υγεία σας, όπως υπερβολές σε ΠΟΤΑ ή ΦΑΓΗΤΑ.


Μην πείτε τώρα όλη την αλήθεια στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη εκτιμήσουν και μάλλον θα πληγωθούν. Αποφύγετε εντελώς ξαφνικές εντάσεις, τσακωμούς, εκρήξεις και λογομαχίες, γιατί μπορεί να χάσετε τους άλλους από τη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε άλλες σημαντικές απώλειες. Μη στηριχθείτε τώρα ή υπολογίσετε στους άλλους, γιατί πολύ πιθανό να σας «κρεμάσουν», να σας απογοητεύσουν ή ακόμα και να καταρρεύσουν και να σας τραβήξουν μαζί τους.


Προσπαθήστε να αποφύγετε οπωσδήποτε όλες τις καταχρήσεις και τις κακές συνήθεις που μπορούν να σας καταστρέψουν, σωματικά, συναισθηματικά και ηθικά. Αποφύγετε τώρα που θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, γιατί θα το ξανακάνουν και αυτή τη φορά θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη.


Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα οτιδήποτε, γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, μπορεί να κρύβει και μια νέα απώλεια για σας. Βέβαια, αυτό έτσι κι αλλιώς θα έρθει στη ζωή σας και πάλι για να σας διδάξει κάτι σημαντικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε απλά να περάσει, θρηνώντας το.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            
            

05°54'

31°15'
       
00°01'
  
 
01°35'

29°40'
         
 
64°59'
 
63°24'
 
00°59'
  
00°06'
   
    
134°38'
       
 
89°03'

120°18'

90°38'
    
00°53'
   
 
28°22'

02°53'
   
117°25'
     
  
44°23'
         
    
132°14'

93°08'
 
95°37'

54°07'
   

116°27'
 
122°21'
 
88°37'

46°01'

117°21'

125°14'
    
 
121°18'
 
122°53'

173°43'
  
149°40'
 
54°03'

85°06'
 

122°56'
   
95°06'
   
173°13'

132°40'

06°28'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤαύρος03°48'Πρώτο512 N 47 1ος25°21'Σκορπιός
ΣελήνηΙχθείς26°39'Τρίτο403 S 19 2ος25°53'Τοξότης
ΕρμήςΚριός27°54'RΤρίτο511 N 22 3ος00°50'Υδροχόος
ΑφροδίτηΙχθείς28°14'Τρίτο401 N 42 4ος06°44'Ιχθείς
ΑρηςΔίδυμοι01°38'Πρώτο721 N 04 5ος08°18'Κριός
ΔίαςΖυγός16°16'RΔεύτερο1104 S 57 6ος03°59'Ταύρος
ΚρόνοςΤοξότης27°36'RΤρίτο222 S 03 7ος25°21'Ταύρος
ΟυρανόςΚριός25°01'Τρίτο509 N 10 8ος25°53'Δίδυμοι
ΠοσειδώναςΙχθείς13°31'Δεύτερο407 S 17 9ος00°50'Λέων
ΠλούτωναςΑιγόκερως19°24'RΔεύτερο221 S 10 10ος06°44'Παρθένος
Β. ΔεσμόςΠαρθένος00°15'Πρώτο911 N 23 11ος08°18'Ζυγός
ΩροσκόποςΣκορπιός25°21'Τρίτο  12ος03°59'Σκορπιός
ΜεσουράνημαΠαρθένος06°44'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI