Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 05:08.11, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε κινήσεις που θέλετε να έχουν σοβαρότητα, σταθερότητα, συνέπεια, συνέχεια, τάξη και ασφάλεια. Η κοινωνική αναγνώριση, θέματα επαγγελματικά και οικονομικά πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν άμεσα. Κάθε είδους φιλοδοξία θα ζητά τώρα χώρο για να εκφραστεί, αφού ξέρετε με ποιόν τρόπο θα τη διοχετεύσετε και πού ενώ θα οδηγήσει πολλούς σε ανώτατα αξιώματα. Αρκετοί θα είναι οι στόχοι που μπορούν να μπουν σε άμεση εφαρμογή, αρκεί η υλοποίησή τους να γίνει με σωστή οργάνωση. Η σκληρή δουλειά τώρα βοηθάει να γίνουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδια πράξη, και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθεί.


Τώρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, συγκρατημένοι, υπεύθυνοι, ευσυνείδητοι, συνετοί, πρακτικοί, συντηρητικοί σε πολλούς τομείς της ζωής σας και πολύ αφοσιωμένοι στα καθήκοντά σας. Μπορείτε να έχετε αρκετά μεγάλη πειθαρχεία και αυτοέλεγχο, ενώ μπορείτε να είστε αρκετά αντικειμενικοί, καθώς θα πετύχετε να απομονώσετε τη λογική από το συναίσθημα. Δύσκολα θα κάνετε κινήσεις που δεν τις έχετε σκεφτεί και οργανώσει πολύ καλά από πριν. Η καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας πολύ πιθανό να αποσπάσουν και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας τώρα. Θα είστε αρκετά προσεχτικοί με τα χρήματά σας, ακόμα κι αν δεν φαίνεται αυτό με μια πρώτη ματιά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σπατάλες, αλλά μάλλον για το αντίθετο.


Αποταμιεύστε χρήματα για να «χτίσετε» τους στόχους και τα όνειρά σας, ακόμα και από το μηδέν, κερδίζοντας τα με σκληρή δουλειά και σκληρές διεκδικήσεις. Η χρονική αυτή στιγμή φέρνει μεγάλη ανθεκτικότητα, και μπορείτε να αντέξετε σχεδόν τα πάντα, αρκεί να έχετε ισχυρό κίνητρο για να παλέψετε. Διατηρήστε τώρα μια επιφυλακτικότητα, προσεγγίστε τα πάντα ρεαλιστικά, αλλά μην είστε προκατειλημμένοι για πρόσωπα ή πράγματα από πριν, αν δεν τα γνωρίσετε πρώτα εσείς οι ίδιοι, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του τώρα, και οργανώστε τα πάντα μεθοδικά, μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.


Τώρα μπορείτε να καταστρώσετε καταπληκτικές στρατηγικές για να προσεγγίσετε τον τελικό σας στόχο. Τίποτα δεν μπορεί να σας ξεφύγει, αρκεί και μόνο να το βάλετε στα σχέδιά σας. Είστε αρκετά προσεχτικοί για να επιτύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και όφελος. Θα είστε τώρα αρκετά πρόθυμοι να δουλέψετε επίμονα και έντονα γι' αυτό που θέλετε και μπορείτε να προχωρήσετε ακόμα και σε πράγματα πολύ δύσκολα για τους περισσότερους ανθρώπους. Τώρα θα σας αρέσει κυρίως ότι πιο δύσκολο και αυτό μάλλον θα επιλέξετε. Οι άλλοι μάλλον θα μείνουν άναυδοι με τις αντοχές και τις δυνατότητές σας. Δεν πρόκειται να περιμένετε από τους άλλους να σας φροντίσουν, ακόμα και στα πολύ δύσκολα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως θα υπάρχει μια έλλειψη αυθορμητισμού, ευαισθησίας, πολλοί περιορισμοί, μια έντονη απαισιοδοξία και μια απίστευτη σκληρότητα. Δεν μπορείτε τώρα να δείξετε τα συναισθήματά σας και θα είστε αρκετά συγκρατημένοι στις σχέσεις σας, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα τείχος ανάμεσα σε σας και στους άλλους. Θα έχετε μια τάση προς τη μελαγχολία, ενώ θα θέλετε να απομονωθείτε μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Σας λείπει η χαρούμενη διάθεση, η αισιοδοξία και η θετική σκέψη, κι αυτό θα πρέπει να το δουλέψετε με τον εαυτό σας, αν θέλετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και ιδιαίτερα οι σχέσεις σας, να πάνε καλύτερα. Τώρα θα αργήσουν να έρθουν αυτά που περιμένετε, αλλά μπορείτε να κερδίσετε σημαντικές μάχες μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα κι αν η βοήθεια των άλλων, σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, δεν σας είναι εύκολο τώρα να τη δεχτείτε.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ζητήσετε χάρες και να περιμένετε την επιείκεια των άλλων, γιατί θα είναι σχεδόν αδύνατο να τα πετύχετε. Αποφύγετε να τα περιμένετε όλα από τους άλλους, γιατί δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, αν δεν δουλέψετε σκληρά για να το αξίζετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις παρορμητικές κινήσεις και τις επιπόλαιες αλλαγές που ξέρετε ήδη πως δεν σας ταιριάζουν, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να σας βάλουν σε μπελάδες. Αποφύγετε τις σύντομες ερωτικές περιπέτειες, αν δεν έχετε σκοπό να παραμείνετε σε μια νέα σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τώρα ευνοούνται μόνο οι μακρόχρονες σχέσεις, κι αν δεν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, μπορεί και να μπλέξετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, παρορμητικούς, γεμάτους θάρρος και μερικές φορές θράσος και θα δεθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Η προσωπική σας εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία για σας και τώρα θα της αφιερώσετε αρκετό χρόνο.


Η ισχυρή θέληση και η ζωτικότητά σας, εύκολα γίνεται αντιληπτή από το περιβάλλον σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία και μπορείτε τώρα να ηγηθείτε των άλλων σε όλους τους τομείς και να ζήσετε μια μεγάλη και ιδιαίτερα συναρπαστική περιπέτεια.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συντηρητικούς, αυτοπεριοριστικούς, αυξάνουν τις μεγάλες αντοχές, την υπομονή και την επιμονή σας σε προσωπικά ζητήματα. Προτιμήστε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να αισθανθείτε μια απέραντη μοναξιά, ανασφάλεια ή εγκατάλειψη. Μπορείτε όμως να αντλήσετε από μέσα σας τη δύναμη και να περάσετε τώρα δύσκολα εμπόδια, προκειμένου να πετύχετε. Τώρα, μπορεί να συναντήσετε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά θα μάθετε πολλά απ’ αυτές και θα ανακαλύψετε πώς ότι δεν σας «σκοτώνει», σας κάνει πολύ πιο δυνατούς.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Φαίνεται πως ούτε τα υλικά αγαθά, αλλά ούτε και τα χρήματα μπορούν να κυβερνήσουν τη ζωή σας τώρα, και να σας πουν τι να κάνετε. Έχετε πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες προκειμένου να κερδίσετε τα προς το ζην, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα υπάρχει μια αστάθεια. Τώρα μπορούν να είναι όλα ή του ύψους ή του βάθους για την οικονομική σας κατάσταση, αφού μια αυθόρμητη ή νευρική κίνηση από μεριά σας, αρκεί για να έρθουν τα πάνω-κάτω.


Εντελώς ξαφνικά θα κερδίσετε κάποια χρήματα, και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να τα χάσετε. Παρόλα αυτά, αν δεν φοβάστε, αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και στις ικανότητές σας, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα με τους πιο πρωτότυπους τρόπους. Ξεκινήστε τώρα να επενδύετε σε δουλειές που έχουν να κάνουμε με τη νέα τεχνολογία, με τη μόδα και σε οτιδήποτε πρωτοποριακό, νέο, φρέσκο και μοντέρνο που δεν υπάρχει στην αγορά, και δεν θα χάσετε στον οικονομικό τομέα.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα αρκετά ιδεαλιστές και το συναίσθημα θα υπερβαίνει της λογικής, ιδιαίτερα με τα αποκτήματα ή τα οικονομικά σας. Τώρα έχετε μια αυξημένη διαισθητική ικανότητα και θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν ιδιόμορφο τρόπο για να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που επιθυμείτε. Πολύ πιθανό να έχετε ακραίες εναλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, από την απόλυτη έλλειψη χρημάτων, μέχρι την απόκτηση και αποταμίευση τεράστιων ποσών.


Πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται με πρόσωπα και πράγματα που θεωρείτε δικά σας και πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί τώρα για να μην εξαπατηθείτε τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας κλέψουν μέσα από τα χέρια σας πρόσωπα ή και πράγματα ιδιαίτερα πολύτιμα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα διορατικούς, εύστροφους, ενώ θα προτιμάτε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Τώρα, μπορείτε να λύσετε άμεσα δύσκολα προβλήματα, με πρωτότυπες ή εκκεντρικές λύσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους πολύ πιθανό να διακατέχεται από εντάσεις, οι άλλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας και δεν θα είναι εύκολο να εκφράσετε τώρα με ηρεμία, ψυχραιμία και σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας.


Φροντίστε να είστε πρόθυμοι για ανταλλαγή απόψεων, και για να αλλάξετε απόψεις που βλέπετε πως δεν σας ωφελούν πια. Αποφύγετε καβγάδες ακόμα και με πρόσωπα που σας προκαλούν και προσπαθήστε να μείνετε μακριά τους ή να απομακρυνθείτε με έξυπνους τρόπους. Μεγάλη προσοχή τώρα κατά τις μετακινήσεις σας, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας ή λανθασμένης παρόρμησης.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση σε θέματα ερωτικά. Τώρα για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να κινηθείτε σε διανοητικό επίπεδο, με περισσότερο χιούμορ και θα πρέπει να σας εκτιμήσουν για το μυαλό σας. Στείλτε έξυπνα μηνύματα μέσω τηλεφώνου, ίντερνετ ή ακόμα και με τα μάτια σε απόσταση βολής.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, δίχως να χρειαστεί να περάσετε στην πράξη, από μακριά, αλλά ακόμα κι αν έρθετε πιο κοντά, μην ελπίζετε σε πολλές σταθερότητες. Πιο πολλά θα είναι πάντως τα λόγια από τα έργα.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το έτερον ήμισυ, να στείλετε τα κατάλληλα μηνύματα για να παίξετε με το σύντροφό τους, να πάτε μια βόλτα ή ένα ταξιδάκι, όπου θα ξεφύγετε έστω και για λίγο από τη ρουτίνα.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Μην αφήσετε τώρα τη σκέψη και την κρίση σας να επηρεαστούν εξ' ολοκλήρουν από το συναίσθημα γιατί μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα καταστροφικό για κάθε απόφαση και επιλογή σας. Συμβουλευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, αλλά αφήστε και μια πόρτα ανοιχτή στη λογική για να φτάσετε στα σωστά συμπεράσματα δίχως να μπερδευτείτε ή να παραπλανηθείτε.


Τώρα θα έχετε μια μοναδική ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις, τα "θέλω" και τις επιθυμίες των άλλων. Μια δυσκολία στην αυτοσυγκέντρωση θα την έχετε, ενώ θα είναι πολύ δύσκολο να είστε πειθαρχημένοι, και όλα αυτά θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα σε όλες τις σκέψεις, συζητήσεις, στη μάθηση και στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλα αυτά, θα έχετε μια μοναδική ικανότητα να προαισθάνεστε την αλήθεια που περιβάλλει κάθε κατάσταση το διάστημα αυτό.


Ακούστε τα προβλήματα των άλλων και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά τους για να τους δώσετε κουράγιο, και οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν για να νοιώσουν πως τους νοιάζεστε και πως είστε δίπλα τους ότι κι αν συμβεί. Το καλό είναι πως το διάστημα αυτό μπορείτε να προσαρμοστείτε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες ή πιθανές αλλαγές που θα προκύψουν. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να εκμεταλλευτεί τις καλές προθέσεις και τα συναισθήματά σας και μην είστε ευκολόπιστοι με τους άλλους, γιατί εύκολα τώρα μπορείτε να την "πατήσετε".
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας το να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τους άλλους. Θα έχετε υποστήριξη από κάποια άτομα, αλλά αυτό πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει και μια πιθανή εξάρτηση από κοντινά πρόσωπα. Θα είστε ειλικρινείς και θα προσφέρετε πολλά στους άλλους. Τώρα γίνεστε υπερβολικά εξυπηρετικοί και ευκολόπιστοι με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και τους ΦΙΛΟΥΣ, αλλά είναι πιθανό και να απογοητευτείτε από αυτούς.


Μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, λόγω αναποφασιστικότητας ή υπερβολικής ενασχόλησης με ασήμαντες λεπτομέρειες.
Θα είστε αρκετά ευσυγκίνητοι, ευαίσθητοι, ίσως λίγο γκρινιάρηδες, αλλά και αφοσιωμένοι στους δικούς σας ανθρώπους, σε όνειρα και στόχους που επιθυμείτε πολύ να πετύχετε. Θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση και θα μπορείτε με ευκολία να κατανοήσετε τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητή περιουσία, καθώς και με θέματα που αφορούν τα παιδιά. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε πράγματα γι’ αυτά.


Κάντε γενικότερα κινήσεις, όχι κατόπιν λογικής σκέψης, αλλά όπως σας προστάζουν τα συναισθήματά μας. Προτιμήστε τώρα να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, ανακαινίσεις, μετακομίσεις, επισκευές του προσωπικού σας χώρου, σπιτιού ή γραφείου. Κάντε νέες σχέσεις, προκειμένου να αποκτήσουν γρήγορα βάθος συναισθημάτων, σταθερότητα και οικειότητα. Ξεκινήστε μια συγκατοίκηση ή αλλάξτε σπίτι με ή χωρίς το ταίρι σας. Ξεκινήστε τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειας. Προγραμματίστε ή και κάντε ένα γάμο ή έναν αρραβώνα.


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή γενικότερα να ασχοληθείτε με αυτό, να το ομορφύνετε, να ψωνίσετε πράγματα που σας λείπουν ή να το καθαρίσετε. Καλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για φαγητό στο σπίτι σας και περάστε περισσότερο χρόνο με πρόσωπα από τον οικογενειακό σας χώρο ή με άτομα που θεωρείτε πολύ δικά σας. Αποφύγετε τώρα εξόδους σε πολυσύχναστα και απρόσωπα μέρη με πολύ κόσμο και συνωστισμό. Μην πάτε κόντρα σε άτομα της οικογενείας σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί σύντομα θα το μετανιώσετε.


Όλες οι παρορμητικές και σύντομες ερωτικές περιπέτειες που πιθανό να έχετε τώρα, δεν θα είναι δίχως συναισθηματικό κόστος. Δεν σας συμφέρουν οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις τώρα γιατί θα χάσετε πολλά. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να κάνετε ή να πείτε πράγματα που είναι αντίθετα ή θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και αυτά που θέλετε πραγματικά.


Μη ρισκάρετε τώρα να χάσετε πρόσωπα ή και πράγματα, με τα οποία είσαστε δεμένοι συναισθηματικά και προσπαθήστε ακόμα και να υποχωρήσετε την κρίσιμη στιγμή, προκειμένου να το αποφύγετε.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
   
00°07'
        
  
00°31'
 
00°55'

00°26'
  
00°15'

00°26'
  
 
117°35'
          

43°04'

173°43'

56°08'
  
00°56'
  
00°46'

00°05'
  

64°00'
           
     
00°29'
  
00°39'
   
   
02°33'
    
00°10'

00°52'
  

62°09'
   
01°51'
       
  
05°15'

61°23'

45°41'

85°16'

58°51'

43°50'
    
     
31°55'

05°29'
  
00°41'
  
  
134°55'
    
85°50'
 
176°58'
  
   
02°19'
  
00°14'
 
59°05'

05°43'
  
 
120°53'

121°32'

65°24'

172°28'
       
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΥδροχόος27°08'Τρίτο112 S 28 1ος16°23'Αιγόκερως
ΣελήνηΚαρκίνος07°47'Πρώτο621 N 32 2ος27°40'Υδροχόος
ΕρμήςΙχθείς10°13'Δεύτερο208 S 31 3ος07°42'Κριός
ΑφροδίτηΑιγόκερως14°04'Δεύτερο1221 S 02 4ος08°40'Ταύρος
ΑρηςΤαύρος01°09'Πρώτο312 N 21 5ος02°43'Δίδυμοι
ΔίαςΤοξότης20°12'Τρίτο1122 S 27 6ος23°56'Δίδυμοι
ΚρόνοςΑιγόκερως16°37'Δεύτερο121 S 58 7ος16°23'Καρκίνος
ΟυρανόςΚριός29°18'Τρίτο310 N 45 8ος27°40'Λέων
ΠοσειδώναςΙχθείς15°28'Δεύτερο206 S 37 9ος07°42'Ζυγός
ΠλούτωναςΑιγόκερως22°06'Τρίτο121 S 48 10ος08°40'Σκορπιός
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος25°08'Τρίτο721 N 06 11ος02°43'Τοξότης
ΩροσκόποςΑιγόκερως16°23'Δεύτερο  12ος23°56'Τοξότης
ΜεσουράνημαΣκορπιός08°40'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI