Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 19:49.35, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, για να κάνετε πράγματα για ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε, για να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση, για τη δημιουργία οικογένειας, για αναζητήσεις, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ή επενδύσεις σε ακίνητα και οικόπεδα. Τώρα είστε αρκετά συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ήπιοι, ευσυγκίνητοι, αφοσιωμένοι, προστατευτικοί, υποστηριχτικοί, οικονόμοι, συμπάσχετε με τον πόνο του άλλου, ταυτίζεστε με την κατάσταση που περνάει και είστε ικανοί για πολύ δυνατά συναισθήματα για τα άτομα γύρω σας.


Επηρεάζεστε εύκολα από εκείνους που αγαπάτε ή θαυμάζετε, αλλά καλύτερα να είστε δύσπιστοι απέναντι σε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά. Σας ενδιαφέρει πολύ το σπίτι και η οικογένεια και θα κάνετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς, ακόμα κι αν είναι εις βάρος σας. Ενεργήστε επιφυλακτικά σε σχέση με τους άλλους, μέχρι να τους γνωρίσετε καλά. Διαισθητικά νιώθετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, καθώς και τις πιθανές ευκολίες ή δυσκολίες ή και τους κινδύνους μιας κατάστασης τώρα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως προσεγγίζετε τα πάντα συναισθηματικά και υποκειμενικά, γεγονός που δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά, λογικά και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Είστε ενστικτώδεις, παρορμητικοί και αυθόρμητοι ενώ συχνά παρασύρεστε σε πράξεις για τις οποίες δεν μπορείτε ούτε κι εσείς να δώσετε μια ξεκάθαρη εξήγηση. Μπορείτε να κάνετε σκληρή οικονομία για να μαζέψετε χρήματα για ασφάλεια ή για να «χτίσετε» ένα όνειρό σας, αλλά μπορείτε να φτάσετε και μέχρι την υπερβολή και να μη χαίρεστε τη ζωή προκειμένου να κάνετε οικονομία.


Γίνεστε ιδιαίτερα υπερπροστατευτικοί με τα πρόσωπα που αγαπάτε, σε σημείο όπου μπορείτε ακόμα και να τους «πνίξετε». Οι διαθέσεις σας αλλάζουν πολύ εύκολα τώρα, θα είστε συγκρατημένοι συναισθηματικά, γεγονός που δεν θα αφήσει εύκολα τους άλλους να σας προσεγγίσουν. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική σιγουριά που μπορεί να μετατραπεί σε αίσθημα εξάρτησης από τους άλλους. Είστε βαθιά προσκολλημένοι στο παρελθόν, στις ρίζες, την οικογένεια, τους αγαπημένους σας φίλους, σε σταθερές ή παλιές σχέσεις, σε μέρη και στέκια που προτιμάτε και δεν τα αλλάζετε με τίποτα.


Δεν μπορείτε τη στιγμή αυτή να ξεκινήσετε ριζικές αλλαγές ή να απομακρυνθείτε από το γνωστό και το σίγουρο, και αν σας εξαναγκάσουν για κάτι τέτοιο, μπορεί να τελικά να είναι ιδιαίτερα επίπονο και δύσκολο για σας. Τείνετε, επίσης, να προσκολλάστε σε πρόσωπα, αναμνήσεις, πράγματα που έχουν μια προσωπική ή συναισθηματική αξία, κι αυτό σας εμποδίζει να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, παρακάτω.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα την πεποίθηση πως ότι γενικά είναι καλό για σας, μπορεί να είναι το σωστό και για τους άλλους, γιατί μπορεί να ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς και να τρέφετε βαθιά συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης, αλλά μπορεί να τους καταπιέσετε ή και να τους «πνίξετε» με τις κινήσεις σας, ακόμα κι αν έχετε καλό σκοπό, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από εσάς.


Μην μείνετε σε ένα περιβάλλον όπου νιώθετε ανεπιθύμητοι, και προσπαθήστε να αποχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτό. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, μόνο και μόνο επειδή σας παρασύρει το έντονο συναίσθημα, και δίχως να τις σκεφτείτε με το μυαλό, γιατί μπορεί να κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε τα πάντα πολύ εύκολα. Τώρα θα είστε συναισθηματικά δεμένοι με οτιδήποτε έχει σχέση με το χρήμα, τα οικονομικά και τα υλικά αγαθά γενικότερα στη ζωή. Μπορείτε να κάνετε καλή διαχείριση στα οικονομικά και να είστε οικονόμοι. Θα είστε αρκετά θετικοί και θα λαμβάνετε υποστήριξη από τους άλλους, όταν και όπου τη χρειάζεστε. Αν πιθανό να υπάρχουν κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα, μπορείτε να τα ξεπεράσετε με σχετική ευκολία.


Ο οικονομικός τομέας θα έχει μεγάλη σημασία για σας τώρα, και σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχική σας ηρεμία, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε μια σταθερότητα.
Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, αξιοπρεπείς, εγκάρδιοι, δημιουργικοί, σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι γενναιοδωρία και θετικά συναισθήματα για σας και τους γύρω σας, αλλά και αρκετά υπερβολικοί. Θα ασχολείστε περισσότερο με τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, την ΑΓΑΠΗ, τον ΕΡΩΤΑ και τις ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ με σκοπό να νιώσετε όμορφα. Προτιμήστε τώρα να αθληθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ένας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ΕΡΩΤΑΣ μπορεί να μπει στη ζωή σας τώρα, εκεί που δεν το περιμένετε. Δημιουργήστε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει ξανακάνει, με τόλμη και αποφασιστικότητα, προκειμένου να ξεχωρίσετε.


Τώρα θα πρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή. Να κάνετε υπερβολές και να απολαύσετε πολυτέλειες. Ερωτευτείτε, και περάστε καλά δίχως να σκέφτεστε το αύριο ή γενικότερα το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση, γιατί μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, οπότε καλύτερα να τη χαρείτε για όσο κρατήσει. Ξεκινήστε τώρα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή ξεκινήστε τις προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί.


Ξεκινήστε γυμναστική, αυξήσετε τις ώρες που αθλείστε, ασχοληθείτε με ένα παλιό ή νέο άθλημα ή περπατήστε περισσότερο. Επισκεφτείτε ένα σπα, ένα κομμωτήριο, ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να χαλαρώσετε, να αλλάξετε ή να ομορφύνετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε όμως τώρα να προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σας βγει. Μη μείνετε σπίτι μόνοι, αλλά προτιμήστε να έχετε μαζί σας μια καλή παρέα, για να περάσετε πιο όμορφα. Μη ριψοκινδυνέψετε τα χρήματά σας σε τυχερά παιχνίδια, ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και δυνατότητα μικρού κέρδους, γιατί θα χάσετε εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξίας και σιγουριάς.


Δύσκολα θα κάνετε τώρα οικονομία ή θα ξεκινήσουμε αποταμίευση, αφού η διάθεση για σπατάλες είναι μεγαλύτερη. Αποφύγετε τώρα να παραμελήσετε τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ και γενικότερα τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας, γιατί εκτός του ότι θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς, θα κινδυνέψετε ακόμα και να τους χάσετε, αν δεν δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να πληγώσετε τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες γι’ αυτό.


Μην πιστέψετε πως μια νέα σχέση μπορεί τώρα να έχει διάρκεια, γιατί μάλλον κάνετε λάθος. Προτιμήστε απλά να περάσετε καλά και να μη σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει για να το απολαύσετε. Τώρα πιθανό να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια, που θα οφείλονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και συναισθήματα, υπεραισιοδοξία ή ανάγκη για εντυπωσιασμό καθώς και στο πάθος της στιγμής.


Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές κάθε είδους που μπορούν να σας εκθέσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν τώρα δεν το αντιλαμβάνεστε, λόγω της υπεραισιοδοξίας, της χαράς και της διασκέδασης.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η οικονομική σας κατάσταση τώρα, συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σας. Όσο πιο ισχυρά είναι αυτά τώρα, τόσα περισσότερα χρήματα μπορείτε να βγάλετε. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να ρισκάρετε περισσότερα για να εισπράξετε λιγότερα, και με αυτόν τον τρόπο να κινδυνέψετε να χάσετε πολλά. Ωφεληθείτε από τη θεά Τύχη που σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα και σας φέρνει συνεχώς νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδρώσει πολύ γι’ αυτό.


Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να ασχολείστε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν ή αφορούν κυρίως τη χαρά, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία γενικότερα, τα παιδιά, τον αθλητισμό, την τηλεόραση, τα κοσμήματα κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Τώρα θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, δραστήριοι, ευγενικοί, ειλικρινείς, γεμάτοι χιούμορ και διάθεση για περιπέτεια. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε καινούργια, και όσο το δυνατόν, πιο συναρπαστικά πράγματα, για να μη βαρεθείτε σε ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ή γενικότερα καταστάσεις που πιθανό να σας κρατούν στάσιμους.


Προσπαθήστε να βρεθείτε μέσα στα πράγματα και να εμβαθύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Περιπλανηθείτε, νοητικά ή πραγματικά με τη βοήθεια βιβλίων, ταξιδιών, γνωρίστε καινούργια μέρη, πρόσωπα και πράγματα, γιατί έχουν πολλά να σας δώσουν. Σεβαστείτε τους τύπους και τα έθιμα της κοινωνίας, παρόλο που μπορεί και να μην τα τηρήσετε.


Αποφύγετε να μιλήσετε ή να ενεργήσετε κάπως βιαστικά, γιατί θα χάσετε πολλά πράγματα. Αποφύγετε μια τάση να γίνεται υπερβολικοί σε πολλούς τομείς, και ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής, για να μην πάρετε κάποια παραπανίσια κιλά.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικούς, ζηλιάρηδες και κτητικούς στην ερωτική σας ζωή. Ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός σας είναι εξίσου έντονα τώρα. Το πάθος και η ένταση ανεβαίνουν κατακόρυφα τώρα και μπορούν ακόμα και να σας κάψουν ή να σας οδηγήσουν σε ακραίες ερωτικές επιλογές. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να βαρεθείτε.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα μοιραίο πρόσωπο για την ερωτική σας ζωή, να προχωρήσετε σε μοιραίες, παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας έχουν κάνει να υποφέρετε στο παρελθόν, γιατί τώρα μπορεί να εμπλακείτε και πάλι μαζί τους.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να «ανάψετε τα πνεύματα» στην ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις ακραίες και παράλογες ζήλιες, κτητικότητες και τις πολλές απαιτήσεις από το έτερον ήμισυ. Προσπαθήστε, επίσης, να αποφύγετε αδιέξοδες σχέσεις, όσο συναρπαστικές κι αν είναι, καθώς δεν οδηγούν πουθενά και μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση ή να σας κάνουν να υποφέρετε συναισθηματικά ή και οικονομικά.
Αυξάνεται ιδιαίτερα η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός σας και θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Η εγκεφαλική επικοινωνία τώρα θα είναι πολύ σημαντική για τις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και για τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Διασκεδάστε μέσα από βόλτες, παρέες, συνεχείς εναλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Το μόνο σας εμπόδιο τώρα είναι πως θα σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε μες τους άλλους, θα γίνεται ισχυρογνώμονες και μπορεί να δραματοποιήσετε λίγο κάποια πράγματα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα όμορφους και ελκυστικούς και αυξάνουν την κομψότητα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Τώρα μπορείτε να ζήσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, με πολλές και συχνές διασκεδάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρεθείτε, ενώ οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και η αγάπη για την τέχνη, μπορούν τώρα να εκδηλωθούν δημιουργικά. Αγοράστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα είναι μέσα στη μόδα, και ιδιαίτερα όμορφα.


Επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο ή ένα σπα, και ομορφύνετε λίγο περισσότερο. Τόσο η ερωτική σας ζωή, όσο και θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Αφεθείτε σε ένα μεγάλο ΕΡΩΤΑ, που μπορεί να σας κάνει να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές τώρα.
Οι σταθερές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά όλη σας τη ζωή, τον τρόπο που σκέφτεστε, που αισθάνεστε και που βλέπετε γενικότερα τα πράγματα. Θα σας βοηθήσουν ακόμα και μέσα από δύσκολες συνθήκες, να προχωρήσετε σε μια μοναδική εσωτερική ανάπτυξη που σας είναι απολύτως απαραίτητη. Μπορεί να γίνεται σκληροί ή ιδιαίτερα απαιτητικοί με τους άλλους, ίσως επειδή νιώθετε πως σας χρωστάνε πράγματα, αλλά αυτό μπορεί τελικά να προβεί και προς το συμφέρον σας.


Προσπαθήστε έμμεσα ή άμεσα να κυριαρχήσετε και να έχετε εσείς το «πάνω χέρι» στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους. Ριζικές αλλαγές σε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς, σίγουρα θα έχετε τη χρονική αυτή στιγμή, ενώ δεν σας συμφέρει τώρα να ξεκινήσετε καινούργιες, γιατί θα σας προκαλέσουν ταλαιπωρίες, απώλειες ή ατελείωτες εντάσεις, τώρα αλλά και στο μέλλον.


Το μόνο που μπορείτε να κερδίσετε και να απολαύσετε έστω και προσωρινά από αυτές μόνο για τώρα, είναι το έντονο πάθος και ο ακραίος ερωτισμός που διαχέουν οι ερωτικές σας σχέσεις.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
        
00°04'

00°36'
  

118°25'
   
00°52'

00°24'
      

07°56'
   
00°08'

00°36'
      
 
91°59'
          

124°05'

117°30'

132°01'

150°31'
        

43°03'
    
00°28'
      

44°53'
    
01°51'
      
  
151°14'
         

94°07'
  
120°34'

29°58'
       
  
47°17'

65°47'

84°44'

03°42'

05°33'
 
54°47'

00°31'
  

173°48'

55°23'
  
62°07'
  
42°53'

92°04'
   
  
134°22'

115°51'

93°37'

174°39'

172°49'
 
123°35'

178°21'

31°30'
 
  
120°05'
    
31°10'
    
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης14°04'Δεύτερο522 S 29 1ος21°46'Καρκίνος
ΣελήνηΛέων15°38'Δεύτερο220 N 19 2ος12°22'Λέων
ΕρμήςΤοξότης06°08'Πρώτο521 S 20 3ος06°19'Παρθένος
ΑφροδίτηΣκορπιός17°37'Δεύτερο515 S 36 4ος06°12'Ζυγός
ΑρηςΚριός18°08'Δεύτερο1007 N 15 5ος12°15'Σκορπιός
ΔίαςΑιγόκερως27°06'Τρίτο721 S 12 6ος19°21'Τοξότης
ΚρόνοςΑιγόκερως28°57'Τρίτο720 S 43 7ος21°46'Αιγόκερως
ΟυρανόςΤαύρος07°22'RΠρώτο1013 N 32 8ος12°22'Υδροχόος
ΠοσειδώναςΙχθείς18°11'Δεύτερο905 S 41 9ος06°19'Ιχθείς
ΠλούτωναςΑιγόκερως23°24'Τρίτο722 S 33 10ος06°12'Κριός
Β. ΔεσμόςΔίδυμοι20°15'Τρίτο1223 N 05 11ος12°15'Ταύρος
ΩροσκόποςΚαρκίνος21°46'Τρίτο  12ος19°21'Δίδυμοι
ΜεσουράνημαΚριός06°12'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI