Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 04:45.49, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να επεκταθείτε, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες, μακρινά ταξίδια, για σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, για επαφές, εργασίες, σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους, εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωή, θα έχετε σιδερένια θέληση, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι, φιλικοί, θερμοί, ειλικρινείς και αρκετά δυναμικοί, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας, να κάνουν μια νέα σχέση ή συνεργασία μαζί σας. Κάνετε το κάθε τι, με έναν τρόπο ιδιαίτερα γενναιόψυχο. Τώρα θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν όλα πηγαίνουν στραβά προς το παρόν.


Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε καινούργια πράγματα, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκταθείτε σε νέους δρόμους. Είστε πρόθυμοι για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μπορείτε να γίνεται αρκετά πειστικοί όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενοι στα κατάλληλα επιχειρήματα. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα εξερεύνηση, μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας τώρα. Τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετά πιο μεγάλο, απ’ οτιδήποτε έχετε πετύχει έως τώρα, αρκεί να βάλετε τα δυνατά σας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και η θεά Τύχη.


Παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και δεν θα το βρείτε, αν δεν συνεχίσετε να ψάχνετε. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν τώρα και πιθανό να πρέπει να ρισκάρετε σε νέα εδάφη για να τις κερδίσετε. Αντισταθείτε σε κάθε είδος δέσμευσης και περιορισμού τώρα, καθώς δεν σας ταιριάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και σας «πνίγουν» αφάνταστα. Προτιμήστε σχέσεις που θα σέβονται την ελευθερία σας, αλλιώς θα είναι σύντομες, δίχως πολλές δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί και εκδηλωτικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη της χαράς και της διασκέδασης.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, αλλά θα θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να τα επισπεύσετε. Αυτό είναι λάθος, γιατί θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα από μόνα τους, και πρέπει να μάθετε να έχετε υπομονή. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν αργά ή γρήγορα. Μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητες ή σπατάλες για διασκεδάσεις. Υπερβολές σε φαγητό και ποτό, μπορούν να σας προσθέσουν κιλά ή να προκαλέσουν κάποια ατυχήματα. Μην επιχειρήσετε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν θέλετε να παραμείνει σταθερή στη ζωή σας, καθώς η έντονη ανάγκη που υπάρχει τώρα για περιπέτεια, ελευθερία και διάθεση για παιχνίδι, δεν φέρνει μακρόχρονες σχέσεις.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφήσετε όλα στη μέση και να μην τελειώσετε τίποτα ή να αναλάβετε πολλές ευθύνες που είναι δύσκολο να φέρετε εις πέρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να σας στοιχίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να εκφράζετε ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αλλά παράλληλα και ευγενικοί, οπότε να μη νιώσουν πως τους προσβάλετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις βιασύνες, γιατί όποιος βιάζεται σίγουρα σκοντάφτει.
Θα πρέπει να πάρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες αποφάσεις. Θα θέλετε να πάρετε κάποιες πληροφορίες, αλλά η έντονη ορμητικότητα και ο παρορμητισμός σας δυσκολεύουν την οργάνωση και τη συγκέντρωση των πληροφοριών αυτών. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την έντονη νευρικότητα, τη βιασύνη, την απερισκεψία ή ακόμα και την επιθετικότητα, παρουσία άλλων ανθρώπων, όταν διαφωνούν μαζί σας ή όταν σας προκαλούν.


Αυξάνεται ιδιαίτερα η φιλοδοξία σας, κι αυτό μπορεί να σας κινητοποιήσει να εφαρμόσετε υπέροχα κάποιες ιδέες σας, αλλά ο εγωισμός, μπορεί να σας εμποδίσει να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς, ευχάριστους και αποτελεσματικούς. Θα πρέπει να βάλετε τώρα τις πρακτικές και οργανωτικές σας ικανότητες να δουλέψουν αποδοτικά, για να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Πολλές ευκαιρίες, και επαγγελματική άνοδος μέσα από σωστές επεκτάσεις και κινήσεις σας περιμένουν τώρα.


Εκμεταλλευτείτε κάθε μία από τις ευκαιρίες αυτές για να ανεβάσετε ακόμα πιο ψηλά την καριέρα και την κοινωνική σας θέση.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή, συστήνει σύνεση και πρακτικότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κι αν είστε σε θέση να βγάλετε τεράστια ποσά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πώς θα τα ξοδεύσετε ή για το πού θα τα επενδύσετε. Αν και το καλύτερο είναι τώρα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να αποταμιεύσετε αυτά που σας περισσεύουν. Όσα χρήματα κι αν βγάλετε τώρα, δεν θα θεωρείτε πως είναι αρκετά, αφού συνεχώς θα νιώθετε την έλλειψή τους.


Οπλιστείτε με δύναμη και αυτοπεποίθηση, και διεκδικήστε τα χρήματα που αξίζετε. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείτε τώρα να πετύχετε την αύξηση των εσόδων σας. Επενδύστε σε σταθερά χαρτιά που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη, σε μεγάλες εταιρίες, μόνο φροντίστε να μελετήσετε πολύ καλά και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση, για να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι με τα οικονομικά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συντηρητικούς, αυτοπεριοριστικούς, αυξάνουν τις μεγάλες αντοχές, την υπομονή και την επιμονή σας σε προσωπικά ζητήματα. Προτιμήστε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να αισθανθείτε μια απέραντη μοναξιά, ανασφάλεια ή εγκατάλειψη. Μπορείτε όμως να αντλήσετε από μέσα σας τη δύναμη και να περάσετε τώρα δύσκολα εμπόδια, προκειμένου να πετύχετε. Τώρα, μπορεί να συναντήσετε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά θα μάθετε πολλά απ’ αυτές και θα ανακαλύψετε πώς ότι δεν σας «σκοτώνει», σας κάνει πολύ πιο δυνατούς.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έμφαση στην αγάπη, την αρμονία, την ηρεμία και την ομορφιά. Προσπαθήστε να γίνεται περισσότερο ρομαντικοί, για να έχετε μεγαλύτερα οφέλη στον ερωτικό τομέα. Νέες ερωτικές σχέσεις με προοπτική και μέλλον μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να σας δώσουν ασφάλεια και σταθερότητα.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση θα πρέπει να μη σκέφτεστε τα πιθανά έξοδα που θα κάνετε βγαίνοντας έξω τώρα, γιατί πολύ πιθανό να γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας και να περάσετε την υπόλοιπη ζωή μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τώρα μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία ενός απογόνου, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σας.
Έχετε πολλά να κερδίσετε από θετικές επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, έντονη κοινωνική ζωή και δημόσιες σχέσεις με τους άλλους. Πρέπει να επιδιώκετε τη συζήτηση και τη συχνή επαφή με τα πρόσωπα που σας κάνουν να περνάτε καλά, διασκεδάζετε ή που έχετε πολλά να κερδίσετε από νέες ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Τώρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σας πείσει κανείς για κάτι που σας είναι εντελώς αδιάφορο.


Οι ΣΧΕΣΕΙΣ σας με συγγενείς, γείτονες και αδέλφια θα είναι αρκετά καλή και μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολλά. Θα έχετε μια φυσική εύνοια και ευχέρεια στη επικοινωνία σας με τους άλλους, το γράψιμο, τη διδασκαλία και το εμπόριο, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν και πηγή εσόδων για σας και θα πρέπει τώρα να τα εκμεταλλευτείτε ανάλογα.
Το διάστημα αυτό θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, ρομαντικοί, ευκολοσυγκίνητοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας. Γύρω σας διαχέεται ένα πέπλο μυστηρίου ιδιαίτερα ελκυστικό για τους άλλους, που δύσκολα θα μπορέσουν να καταλάβουν τι πραγματικά γίνεται με σας, και θα είναι μέσα στην αμφιβολία. Είστε ικανοί να αγαπήσετε εις βάθος ένα άτομο και αρκετά δοτικοί σε όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ίσως και σε υπερβολικό βαθμό.


Τώρα θα είστε αρκετά ρομαντικοί, καλόκαρδοι και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, και μπορείτε να γίνεται ακόμα και θυσία για εκείνους που αγαπάτε. Μπορείτε να είστε εκεί σε κάθε πρόβλημα που έχουν οι άλλοι αν και εφόσον σας χρειαστούν, έτοιμοι να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε άμεσα. Το διάστημα αυτό θα αναζητήσετε ένα ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ, παράνομο ή με κάποιο σασπένς, που θα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις σε ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ τώρα που δεν θα έχετε σωστή αίσθηση της πραγματικότητας. Αποφύγετε τις υπερβολικές υποχωρήσεις για να μην είστε εσείς οι χαμένοι σε κάθε σας ΣΧΕΣΗ. Αφήστε στους άλλους το πρώτο βήμα τώρα. Δύσκολα θα μπορέσετε να παραμείνετε πιστοί το διάστημα αυτό σε όλες τις σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας, παρόλο που οι άλλοι δεν θα μπορέσουν εύκολα να το αντιληφθούν και πιθανό να θελήσετε να το αποκρύψετε.


Σε θέματα οικονομικά τώρα θα έχετε μια περίεργη ΤΥΧΗ να σας περιτριγυρίζει και θα δείτε που έστω και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεμείνετε, θα έρθουν κάποια χρήματα από κει που δεν το περιμένετε και θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες σας. Αν και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης εσόδων και εξόδων, θα νιώθετε σαν να τα έχετε χαμένα, αφού δύσκολα θα μπορέσετε τώρα να βάλετε μια τάξη και να πειθαρχήσετε. Αποφύγετε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη επένδυση τώρα για να μην προκύψουν σημαντικές απώλειες που σίγουρα δεν έχετε καμιά απολύτως ανάγκη.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα τίμιους και θα σας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η αλήθεια, σε κάθε περίπτωση. Ασχοληθείτε τώρα με το διάβασμα, το γράψιμο, γενικότερα με τη μόρφωση και τη γνώση, τα ταξίδια και τις συχνές μετακινήσεις, καθώς η ενασχόλησή σας με όλα αυτά, θα σας εξιτάρει και θα σας ανεβάζει συναισθηματικά. Αυξάνεται κατακόρυφα η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας, ενώ καλό θα ήταν να βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αφού θα περάσετε πολύ καλά.


Μη δεχτείτε οτιδήποτε σας λένε οι άλλοι πριν το ερευνήσετε κι εσείς οι ίδιοι για να δείτε αν είναι αλήθεια ή όχι, και φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.
Τώρα θα έχετε μια έντονη εσωτερική ανάγκη να είστε περισσότερο υπεύθυνοι, σωστοί, μεθοδικοί, λεπτομερείς, ακριβείς, να ασχολείστε με λεπτομέρειες και να αναζητάτε την τελειότητα σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γεγονός που μπορεί να κουράσει τόσο εσάς, όσο και τους άλλους. Προτιμήστε τώρα να σκεφτείτε και να τακτοποιήσετε όλα τα πρακτικά ζητήματα και τις δουλειές που σας απασχολούν, για να σας φύγει ένα μεγάλο άγχος. Η λογική θα πρέπει να είναι τώρα πάνω απ’ όλα, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με κάθε τρόπο, και να πετύχετε πολλά σε θέματα που χρειάζονται οργάνωση και τάξη.


Προσπαθήστε τώρα να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασιακά και υγείας, δικά σας, ή των κοντινών σας προσώπων. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για εργασίες και γενικότερα ενέργειες, που θέλουν να προσέχετε κυρίως τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βάλτε σε τάξη τομείς που βρίσκονται σε αταξία και οργανωθείτε καλύτερα. Τακτοποιήστε θέματα καθαριότητας, προσωπικού, εργατικά, εργασιακά, πληρωμές και άλλες πρακτικές εργασίες.


Κλείστε ραντεβού για να κάνετε ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και να δείτε πως πάει η ΥΓΕΙΑ σας. Βελτιώστε τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ σας, κάντε τη πιο υγιεινή, ξεκινήστε ΔΙΑΙΤΑ για μια πιο σωστή διατροφή, ακόμα και συμβουλευόμενοι ειδικούς. Εφόσον αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε μια θεραπεία οποιαδήποτε μορφής ή μια φαρμακευτική αγωγή. Ξεκινήστε ή επεκτείνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και συχνότερης άσκησης. Προσπαθήστε τώρα να μη ζητήσετε πράγματα, απότομα, απαιτητικά και μέσα από γκρίνια, γιατί δεν θα πετύχετε τίποτα και μπορεί να έχετε πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Μην κάνετε τώρα δουλειές ή σχέσεις του ποδαριού, σύντομες και επιπόλαιες, γιατί θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε εργασίες που δεν θέλετε να εξεταστούν εξονυχιστικά και να βγουν ψεγάδια στην επιφάνεια.


Η υπερβολική ενασχόληση με την καθαριότητα, οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η υπερβολική κριτική προς τους άλλους, μπορούν τώρα να σας προκαλέσουν πολλές απώλειες και δυσάρεστες στιγμές, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η υπερβολική ανησυχία και το υπερβολικό άγχος για οποιοδήποτε θέμα τώρα, όσο σοβαρό κι αν είναι, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, οπότε φροντίστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό για να μπορέσετε να το παρακάμψετε.


Προσφέρετε ότι μπορείτε στους άλλους, αλλά όχι παραμελώντας τις δικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°57'
      
00°35'
   

121°39'
  
00°19'
        
     
00°19'
  
00°22'
   

47°05'
           

54°30'

176°09'
 
07°26'
        

94°40'
   
149°10'
 
00°02'
     
 
87°40'
  
88°29'

60°41'
  
00°40'
   
    
29°02'

178°12'

117°31'
     

42°60'
  
04°05'
 
137°39'
   
00°60'
  
   
56°45'

64°11'

84°60'
 
93°13'
    
  
117°52'
  
47°08'
 
134°40'

175°12'

132°08'
  

42°59'
  
90°04'
    
85°59'
   

115°37'

06°02'

91°41'
         
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΑιγόκερως27°11'Τρίτο220 S 43 1ος14°11'Τοξότης
ΣελήνηΠαρθένος25°32'Τρίτο903 N 32 2ος17°42'Αιγόκερως
ΕρμήςΑιγόκερως03°15'Πρώτο121 S 40 3ος25°47'Υδροχόος
ΑφροδίτηΙχθείς14°15'Δεύτερο306 S 15 4ος01°34'Κριός
ΑρηςΙχθείς21°41'Τρίτο303 S 52 5ος00°30'Ταύρος
ΔίαςΖυγός22°31'Τρίτο1007 S 31 6ος23°45'Ταύρος
ΚρόνοςΤοξότης23°11'Τρίτο121 S 59 7ος14°11'Δίδυμοι
ΟυρανόςΚριός20°43'Τρίτο407 N 32 8ος17°42'Καρκίνος
ΠοσειδώναςΙχθείς10°10'Δεύτερο308 S 33 9ος25°47'Λέων
ΠλούτωναςΑιγόκερως17°30'Δεύτερο121 S 18 10ος01°34'Ζυγός
Β. ΔεσμόςΠαρθένος05°23'Πρώτο909 N 32 11ος00°30'Σκορπιός
ΩροσκόποςΤοξότης14°11'Δεύτερο  12ος23°45'Σκορπιός
ΜεσουράνημαΖυγός01°34'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI