Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 05:29.59, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την παρουσία σας, για να τραβήξετε γενικότερα την προσοχή και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολύ. Όλες οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι επαφές σας θα είναι τώρα γύρω από θέματα που αφορούν τη χαρά και τη διασκέδασή σας, τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά, τον αθλητισμό, τον χώρο του θεάματος ή δημιουργικές ασχολίες, και μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα από το καθένα από αυτά, αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις.


Ο ερωτικός σύντροφος και τα παιδιά, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσοχή. Προτιμήστε την άνεση και την πολυτέλεια, από τη μιζέρια και την οικονομία, και αν δουλέψετε σκληρά, μπορείτε να τα αποκτήσετε αρκετά εύκολα. Είναι πολύ πιθανό τώρα ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένετε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.


Μπορείτε τώρα να περάσετε πολύ όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κανονίσετε να βγείτε μαζί για μια υπέροχη βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο ή ειδικότερα μια ερωτική συνάντηση. Είστε αυτάρκεις, υπερήφανοι, μια ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία, έχετε έναν έντονο ερωτισμό, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και σας αρέσει πολύ να βάζετε υψηλούς στόχους, τους οποίους συνήθως καταφέρνετε με ευκολία. Έχετε μεγάλο θάρρος, κουράγιο και τόλμη, και οι άνθρωποι θα αναζητήσουν από σας δύναμη, σιγουριά και ενθάρρυνση.


Βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και μην επιτρέψετε στους άλλους να σας δουν πληγωμένους, δυσαρεστημένους ή απελπισμένους, ακόμα κι αν μέσα σας έτσι αισθάνεστε τώρα. Βελτιώστε τώρα την εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεται ακόμα πιο λαμπεροί και φροντίστε να βγείτε έξω για να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως ενθουσιάζεστε μάλλον εύκολα και μπορείτε να πλήξετε με τους άλλους εξίσου εύκολα αν δεν έχετε κάτι ή κάποιον να σας κρατά συνεχώς το ενδιαφέρον σε εγρήγορση. πως η υπερηφάνεια σας προσβάλλεται μάλλον εύκολα και γρήγορα θυμώνετε, αλλά είστε άτομο που συγχωρεί και ιδιαίτερα εύκολα, καθώς προτιμά την ειρήνη από τον πόλεμο.


Τώρα μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ματαιόδοξοι, και να μη μπορείτε να μείνετε στο παρασκήνιο, καθώς θέλετε να ηγηθείτε και οι άλλοι να σας αποδεχθούν ως αρχηγό. Δεν δέχεστε διαταγές ή καθοδήγηση από τους άλλους, κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους, αλλά μέσα σας περιμένετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που νιώθετε πως σας αξίζει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στο να κάνετε σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα που είναι ισχυρά όπως εσείς, μιας και δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εύκολα, αφού σας είναι δύσκολο να μοιραστείτε τον ηγετικό σας ρόλο με άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα δράματα, τους ακραίους έρωτες και τις ακραίες ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν, με ανθρώπους που είναι δεσμευμένοι και δεν σας κάνουν να περνάτε καλά ή δεν θα μπορείτε εύκολα να τους έχετε δικούς σας. Μείνετε μακριά από παρέες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη δοτικότητά σας. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν με ψεύτικους επαίνους, κολακείες και θαυμασμούς. Αποφύγετε να κάνετε νέες σχέσεις αν επιθυμείτε να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι νέες σας σχέσεις τώρα, θα είναι μόνο και μόνο για να περάσετε καλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διατηρήσετε και στο μέλλον.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ζωντανούς και δυναμικούς, έτοιμους για δράση και περιπέτεια. Νιώθετε ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν οι άλλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τη δύναμή σας και είστε αρκετά φιλόδοξοι. Θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, δημοφιλείς και θα κερδίζετε πολύ πιο εύκολα την υποστήριξη των άλλων. Μπορεί όμως να γίνεται και αρκετά παρορμητικοί και ανυπόμονοι, ενώ θα επιδιώκετε να βρίσκεστε επικεφαλείς των πραγμάτων νοητικά, ή να αναλάβετε ενεργό δράση σε κάθε τι που σας αφορά.


Είναι η κατάλληλη στιγμή για το σχεδιασμό και την ανάληψη πρωτότυπων και καινοφανών εγχειρημάτων.
Τώρα θα έχετε μια έντονη εσωτερική ανάγκη να είστε περισσότερο υπεύθυνοι, σωστοί, μεθοδικοί, λεπτομερείς, ακριβείς, να ασχολείστε με λεπτομέρειες και να αναζητάτε την τελειότητα σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γεγονός που μπορεί να κουράσει τόσο εσάς, όσο και τους άλλους. Προτιμήστε τώρα να σκεφτείτε και να τακτοποιήσετε όλα τα πρακτικά ζητήματα και τις δουλειές που σας απασχολούν, για να σας φύγει ένα μεγάλο άγχος. Η λογική θα πρέπει να είναι τώρα πάνω απ’ όλα, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με κάθε τρόπο, και να πετύχετε πολλά σε θέματα που χρειάζονται οργάνωση και τάξη.


Προσπαθήστε τώρα να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασιακά και υγείας, δικά σας, ή των κοντινών σας προσώπων. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για εργασίες και γενικότερα ενέργειες, που θέλουν να προσέχετε κυρίως τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βάλτε σε τάξη τομείς που βρίσκονται σε αταξία και οργανωθείτε καλύτερα. Τακτοποιήστε θέματα καθαριότητας, προσωπικού, εργατικά, εργασιακά, πληρωμές και άλλες πρακτικές εργασίες.


Κλείστε ραντεβού για να κάνετε ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και να δείτε πως πάει η ΥΓΕΙΑ σας. Βελτιώστε τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ σας, κάντε τη πιο υγιεινή, ξεκινήστε ΔΙΑΙΤΑ για μια πιο σωστή διατροφή, ακόμα και συμβουλευόμενοι ειδικούς. Εφόσον αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε μια θεραπεία οποιαδήποτε μορφής ή μια φαρμακευτική αγωγή. Ξεκινήστε ή επεκτείνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και συχνότερης άσκησης. Προσπαθήστε τώρα να μη ζητήσετε πράγματα, απότομα, απαιτητικά και μέσα από γκρίνια, γιατί δεν θα πετύχετε τίποτα και μπορεί να έχετε πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Μην κάνετε τώρα δουλειές ή σχέσεις του ποδαριού, σύντομες και επιπόλαιες, γιατί θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε εργασίες που δεν θέλετε να εξεταστούν εξονυχιστικά και να βγουν ψεγάδια στην επιφάνεια.


Η υπερβολική ενασχόληση με την καθαριότητα, οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η υπερβολική κριτική προς τους άλλους, μπορούν τώρα να σας προκαλέσουν πολλές απώλειες και δυσάρεστες στιγμές, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η υπερβολική ανησυχία και το υπερβολικό άγχος για οποιοδήποτε θέμα τώρα, όσο σοβαρό κι αν είναι, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, οπότε φροντίστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό για να μπορέσετε να το παρακάμψετε.


Προσφέρετε ότι μπορείτε στους άλλους, αλλά όχι παραμελώντας τις δικές σας ανάγκες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, παρορμητικούς, γεμάτους θάρρος και μερικές φορές θράσος και θα δεθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Η προσωπική σας εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία για σας και τώρα θα της αφιερώσετε αρκετό χρόνο.


Η ισχυρή θέληση και η ζωτικότητά σας, εύκολα γίνεται αντιληπτή από το περιβάλλον σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία και μπορείτε τώρα να ηγηθείτε των άλλων σε όλους τους τομείς και να ζήσετε μια μεγάλη και ιδιαίτερα συναρπαστική περιπέτεια.
Ιδιαίτερα συμπονετικοί θα είστε τώρα, και θα σας αρέσει να ακούτε τα προβλήματα των άλλων, πιθανό να πείτε κι εσείς κάποια δικά σας, ενώ θα θελήσετε να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που εκτιμάτε, με κάθε τρόπο. Δουλέψτε σκληρά και για πολλές ώρες σε μια δουλειά που θεωρείτε απαραίτητη, ακόμα κι αν δεν σας αποφέρει πολλά οφέλη. Αποφύγετε τώρα να αναζητήσετε την τελειότητα σε όλους και σε όλα. Επιθυμείτε την καλή εξυπηρέτηση των άλλων, αλλά πολύ πιθανό να ανησυχήσετε και να αγχωθείτε αρκετά εύκολα γι’ αυτούς.


Μπορείτε να γίνεται αρκετά μεθοδικοί και λεπτομερείς, ακόμα και στις σχέσεις σας, ενώ θα προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε, υλικά ή και συναισθηματικά στα πολύ δικά σας πρόσωπα δίχως να ζητήσετε ανταλλάγματα. Αποφύγετε την έντονη γκρίνια και κριτική για πρόσωπα ή καταστάσεις που σας περιβάλλουν, γιατί πολύ πιθανό τώρα να ενοχληθούν και να σας απομακρύνουν από κοντά τους. Καλύτερα να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί και να ψάχνετε τα πράγματα δυο και τρεις φορές παραπάνω, παρά να την πατήσετε και να κάνετε λάθη που δύσκολα διορθώνονται.


Η θέλησή σας να κάνετε κάποια πράγματα, τώρα μπορεί να μην είναι και τόσο μεγάλη και να είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά θα έχετε περισσότερη ευελιξία και θα προσαρμοστείτε πιο εύκολα σε δύσκολες ή άβολες καταστάσεις και αλλαγές. Πάρτε την πρωτοβουλία τώρα και κάντε ένα γενικό τσεκ απ, ή τουλάχιστον κλείστε ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις σε τομείς που έχετε ενοχλήσεις.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή σας συστήνει να είστε συνεπείς και συγκεκριμένοι, όσον αφορά τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μόνο αν βάλετε κάτω το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να βρει νέες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια. Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να δουλεύετε σκληρά και με μεθοδικότητα, και ασχοληθείτε με δουλειές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της υγείας, σε δουλειές πρακτικές ή με εμπόριο μηχανημάτων.


Αποφύγετε τώρα να «κολλήσετε» σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε πολλές ευκαιρίες. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, γιατί μπορεί να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα σε κάθε σας προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.
Θα πρέπει να πάρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες αποφάσεις. Θα θέλετε να πάρετε κάποιες πληροφορίες, αλλά η έντονη ορμητικότητα και ο παρορμητισμός σας δυσκολεύουν την οργάνωση και τη συγκέντρωση των πληροφοριών αυτών. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την έντονη νευρικότητα, τη βιασύνη, την απερισκεψία ή ακόμα και την επιθετικότητα, παρουσία άλλων ανθρώπων, όταν διαφωνούν μαζί σας ή όταν σας προκαλούν.


Αυξάνεται ιδιαίτερα η φιλοδοξία σας, κι αυτό μπορεί να σας κινητοποιήσει να εφαρμόσετε υπέροχα κάποιες ιδέες σας, αλλά ο εγωισμός, μπορεί να σας εμποδίσει να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Η λογική τώρα μπορεί να υπερισχύσει του συναισθήματος. Έτσι μπορείτε να πάρετε κάποιες αρκετά λογικές και πρακτικές αποφάσεις για σημαντικούς τομείς της ζωής σας, να οργανωθείτε σωστά, ακόμα και να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή κάθε οργανωμένο σας σχέδιο. Δώστε έμφαση στη λεπτομέρεια για να βρείτε μεθοδικά κάποιες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν.


Προσαρμοστείτε σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει, για να κερδίσετε χρόνο και αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία. Τώρα μπορείτε να βάλετε μια τάξη στη δουλειά σας, ή και σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού ζητήσετε από τους άλλους να είναι πιο συγκεκριμένοι με αυτά που θέλουν από εσάς. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε αλλά και να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, χωρίς να μπερδευτείτε, ενώ θα έχετε εξαιρετικά μεγάλες αντοχές.


Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι μια τάση για κριτική προς τους άλλους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας, και την υπερβολική ενασχόληση με ασήμαντες λεπτομέρειες, για να μη χάσετε την ουσία σημαντικών καταστάσεων στη ζωή σας.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας χαρίζουν απλόχερα τύχη στον ερωτικό τομέα. Μια νέα σχέση, τα άτομα που γνωρίζετε τώρα ή που έχετε ήδη δίπλα σας, θα είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα σας γεμίσουν χαρά, καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Βέβαια, μια σύντομη ερωτική περιπέτεια θα την απολαύσετε περισσότερο από οτιδήποτε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή ενός ταξιδιού, παρά μια σταθερή σχέση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια σταθερή σχέση που θέλετε να έχει διάρκεια.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τις επαφές, τις βόλτες και τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να απολαύσετε τον έρωτα, δίχως να σκέφτεστε το αύριο, όπου πιθανό να μην τους ξαναδείτε.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα είστε στα καλύτερά σας, μπορεί να ξεκινήσετε μαζί με το έτερον ήμισυ για νέες περιπέτειες, για μια βόλτα ή για ένα ταξιδάκι ακόμα και μακρινό, τα οποία θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα φέρουν περισσότερη χαρά στις ζωές και των δυο σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ελκυστικούς στους άλλους, γεμάτους με έναν έντονο μαγνητισμό, ανεβάζοντας ιδιαίτερα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ερωτικός, αλλά αρκετά εκρηκτικοί στα αισθηματικά σας. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε έντονα παθιασμένες καταστάσεις και μην αφήσετε να σας ξεφύγει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα είστε μοιραία παρουσία στις ζωές των άλλων, και δεν αποκλείεται να συναντήσετε κι εσείς ένα μοιραίο έρωτα.


Αποφύγετε τώρα να γίνεται εγωιστές και ιδιαίτερα απαιτητικοί, γιατί μπορεί να χαλάσετε ότι πιο όμορφο έχετε δημιουργήσει. Η έντονη ζήλια, ο ανταγωνισμός, η ανάγκη για εξουσία, η απολυτωσύνη, η οποιαδήποτε μορφή βίας και οι παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν τώρα να χαλάσουν την ερωτική σας ζωή ή τη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα αποφύγετε και να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς, αν δείτε πως δεν μπορείτε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν πνευματικά ιδιαίτερα ανήσυχους, ομιλητικούς, περιπετειώδεις, αεικίνητους, αλλά και ευμετάβλητους και προσαρμοστικούς. Θα έχετε πολλές φρέσκιες και ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες, μπορείτε να έχετε μια σειρά από νέες γνωριμίες και να κάνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ, που θα στηρίζονται κυρίως στην εγκεφαλική επικοινωνία.


Ασχοληθείτε τώρα με τομείς που αφορούν τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τη διδασκαλία, οτιδήποτε σχετίζεται με το εμπόριο, τα ΤΑΞΙΔΙΑ, τις μετακινήσεις και την επικοινωνία και θα κερδίσετε πολλά τώρα και στο άμεσο μέλλον. Μιλήστε στο τηλέφωνο, στείλτε ένα έξυπνο μήνυμα και κανονίστε για να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε πολύ καλή επικοινωνία και μπορούν να σας φτιάξουν το κέφι τώρα.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            
    
00°12'
  
00°43'
    

06°53'
           
            
            
  
43°20'

84°02'

58°51'
  
00°31'
    
 
93°22'
  
119°40'

60°49'
  
00°19'
   

121°51'
  
88°01'
 
172°04'
      
 
175°20'

173°53'

133°11'
   
45°10'
    

136°58'

119°17'
   
86°44'
  
56°02'
   

06°23'
   
02°15'

56°36'

117°25'

115°28'
    

04°51'
  
28°58'

03°47'

55°05'

115°54'

116°59'
  
01°31'
 
 
118°06'
  
91°48'

150°39'

148°32'
  
122°37'

94°03'

95°34'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΠαρθένος00°13'Πρώτο111 N 24 1ος25°21'Λέων
ΣελήνηΠαρθένος17°53'Δεύτερο106 N 45 2ος18°43'Παρθένος
ΕρμήςΠαρθένος07°06'RΠρώτο104 N 35 3ος16°57'Ζυγός
ΑφροδίτηΚαρκίνος26°23'Τρίτο1120 N 29 4ος19°47'Σκορπιός
ΑρηςΛέων21°35'Τρίτο1215 N 24 5ος24°18'Τοξότης
ΔίαςΖυγός20°26'Τρίτο306 S 57 6ος26°39'Αιγόκερως
ΚρόνοςΤοξότης21°15'RΤρίτο421 S 58 7ος25°21'Υδροχόος
ΟυρανόςΚριός28°22'RΤρίτο910 N 20 8ος18°43'Ιχθείς
ΠοσειδώναςΙχθείς13°12'RΔεύτερο707 S 28 9ος16°57'Κριός
ΠλούτωναςΑιγόκερως17°10'RΔεύτερο521 S 39 10ος19°47'Ταύρος
Β. ΔεσμόςΛέων23°50'Τρίτο1213 N 35 11ος24°18'Δίδυμοι
ΩροσκόποςΛέων25°21'Τρίτο  12ος26°39'Καρκίνος
ΜεσουράνημαΤαύρος19°47'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI