Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 11:53.12, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να οργανωθείτε περισσότερο, για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες όπου θα κάνουν για σας τη διαφορά, για να βοηθήσετε τους άλλους και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας ίσως και δίχως υλική ανταμοιβή, για να δουλέψετε σκληρά ή για να ασχοληθείτε με την υγεία τη δική σας, ή κάποιων κοντινών σας προσώπων. Βέβαια, παρόλο που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συμπάθειά τους με την πρώτη ματιά.


Είστε παρατηρητικοί, μεθοδικοί, οργανωτικοί, τακτικοί, αρκετά σταθεροί, μετριοπαθείς, σεμνοί, ήπιων τόνων και μετριόφρονες, έχετε μια ισχυρή επιθυμία για μάθηση και για πρόοδο, και για το λόγο αυτό, μπορείτε να κερδίσετε τους άλλους εύκολα, αφού θα νιώθουν πως ότι λέτε το εννοείτε. Τώρα μπορείτε να γίνεται άκρως απαραίτητοι στους άλλους, με το να είστε εκεί όποτε σας χρειάζονται. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεστε για να πετύχετε κάποια πράγματα, όσο δύσκολα κι αν είναι.


Τη χρονική αυτή στιγμή θα προτιμήσετε να επεξεργαστείτε λίγο παραπάνω τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχετε και θα αποφύγετε να κάνετε απότομες ή γρήγορες κινήσεις, μέχρι να σιγουρευτείτε πως είναι οι σωστές. Κινηθείτε επιφυλακτικά, αλλά άκρως ρεαλιστικά, στηριζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα και προτάσεις. Μην κάνετε οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε απολύτως σίγουροι, πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν είναι όμως εύκολο τώρα να αποτύχετε, οτιδήποτε κι αν κάνετε ή κι αν επιλέξετε, αφού σίγουρα θα το «κουράσετε» τόσο πολύ και θα το οργανώσετε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, ώστε θα είναι αδύνατο να πάει κάτι στραβά.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να «κολλήσετε» σε κάποιες λεπτομέρειες και να χάσετε την ουσία των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Τώρα μπορεί να αγχωθείτε ή να ανησυχήσετε λίγο παραπάνω δίχως σοβαρή ή λογική αιτία. Είναι δύσκολο να μείνετε ευχαριστημένοι από τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς τώρα θα έχετε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.


Τώρα θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αμελείς, άτολμοι, φοβισμένοι και δίχως αυτοπεποίθηση, γεγονός όπου μπορεί να σας κάνει να χάσετε ή να αμελήσετε σημαντικά πρόσωπα και πράγματα. Η έντονη επιφυλακτικότητά σας, ίσως τώρα σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο συστηματικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, απόμακροι ή και ψυχροί, από όσο πραγματικά είστε. Έχετε μια τάση προς την τελειότητα, όπου κουράζει ακόμα κι εσάς, πόσο μάλλον τους άλλους, καθώς και την υπερβολική κριτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να σας συμπαθήσουν άτομα που σημαίνουν έστω και κάτι για σας και να τους δείξετε την υπέροχη πλευρά σας.


Αποφύγετε τώρα οπωσδήποτε την σκληρή αυτοκριτική, αλλά και το να γίνεται ιδιαίτερα επικριτικοί προς τους άλλους, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Θα πρέπει να πείτε τη γνώμη σας δίχως να τη χρωματίζετε με επικριτική διάθεση. Μη βλέπετε συνεχώς τα ελαττώματα ατόμων ή και καταστάσεων, αλλά αναζητήστε τρόπους για να δείτε και τα καλά στοιχεία τους. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.


Μην καταπνίγετε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δημιουργήσετε ένα τείχος ανάμεσα σε σας και τους άλλους, εξαιτίας της κριτικής που τους κάνετε, των υψηλών σας απαιτήσεων και την ανάγκης σας για τάξη και τελειότητα. Μην ανησυχήσετε για προβλήματα ή καταστάσεις που δεν είναι και τόσο σοβαρά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, ευνοούν την επικοινωνία τη συχνή επαφή και τη συζήτηση με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα. Θα είστε πολύ πιο θαρραλέοι, εφευρετικοί, με προοδευτική σκέψη, γεμάτοι εμπνεύσεις και ορμητικότητα. Θα έχετε φοβερή διαύγεια σκέψης, μια μοναδική ικανότητα σύλληψης νέων ιδεών και μπορείτε τώρα να κάνετε τις ιδέες και τα οράματά σας πραγματικότητα.
Τα συναισθήματά σας είναι εκείνα που επηρεάζουν το μυαλό, τη σκέψη και την κρίση σας. Δεν θα μπορείτε με τίποτα να είστε αντικειμενικοί, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σας είναι εκείνος που παίρνει τώρα τις περισσότερες και σημαντικότερες αποφάσεις και θα κάνει και τις περισσότερες πράξεις. Αυξάνεται η διαισθητικότητά σας, κι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές, αλλά δύσκολα θα διακρίνετε το σωστό από το λάθος βάση λογικής.


Είναι πολύ πιθανό να βυθιστείτε στις σκέψεις σας, αγνοώντας τους άλλους, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια συναισθήματα για πρόσωπα ή πράγματα. Αν καταφέρετε τώρα να αποφύγετε την αρνητική επιρροή των άλλων και κυρίως της οικογένειάς σας, μπορείτε να γίνεται εντυπωσιακά παραγωγικοί, και να θέσετε τις βάσεις για την πραγματοποίηση σημαντικών σχεδίων σας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα μπορείτε να πετύχετε μια λεπτή ισορροπία και αρμονία όσων αφορά τα υλικά αγαθά και την οικονομική σας κατάσταση. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε με μια νέα σχέση, συνεργασία ή έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο συνεταιρισμό για να αυξήσετε κατά πολύ τα πάγια έσοδά σας. Βέβαια, πολλά θα εξαρταρτιώνται από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και δεν θα είστε πλήρως ανεξάρτητοι, ενώ τώρα θα σας είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια δουλειά μέσα στην οποία δεν περνάτε καλά. Θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε πολυτέλειες ή σε δραστηριότητες που αφορούν τις κοινωνικές σας ασχολίες, τις ερωτικές σας σχέσεις και την προσωπική σας ευχαρίστηση.


Τα εισοδήματά σας μπορούν σίγουρα να αυξηθούν με έναν κερδοφόρο γάμο ή μια κερδοφόρα συνεργασία, καθώς και αν ασχοληθείτε τώρα με τομείς που αφορούν κυρίως την ομορφιά, την τέχνη, το γάμο, τα καλλυντικά, τις δημόσιες σχέσεις, κ. ά. Μην κατασπαταλήσετε τη στιγμή αυτή τα χρήματά σας σε αγορές που δεν σας είναι τώρα απολύτως απαραίτητες, όπως σε ακριβές μάρκες ρούχων, παπουτσιών ή άλλων αξεσουάρ.
Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο ο πνευματικός και διανοητικός ΕΡΩΤΑΣ. Τώρα θα πρέπει να προτιμήσετε να έχετε μια σωστή εγκεφαλική επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα με τους άλλους, προκειμένου να πετύχετε μια σωστή σχέση μαζί τους που θα σας γεμίζει σε πολλά επίπεδα. Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν να μην προσέχετε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας, ενώ θα έχετε μια ιδιαίτερη γοητεία, που θα πηγάζει από την έντονη και δυναμική προσωπικότητά σας.


Στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας θα είστε λίγο ασταθείς, θα θέλετε να νιώθετε απέραντη ελευθερία, και το έτερον ήμισυ θα πρέπει να είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει στα ατελείωτα ταξίδια και αναζητήσεις σας, προκειμένου να παραμείνει μαζί σας. Σε θέματα οικονομικά δεν θα είστε και ότι καλύτερο, αφού θα γίνετε αρκετά σπάταλοι, υπερβολικοί με τις αγορές σας και δεν θα κάνετε και τόσο καλή διαχείριση.


Πολύ πιθανό τώρα να ερωτευτείτε και να κάνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ, με άτομα που προέρχονται ή διαμένουν στο εξωτερικό. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας, για να μη χάσετε την επαφή μαζί τους.
Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί, παιχνιδιάρηδες, ασταθείς, νευρικοί και θα προτιμάτε τις βόλτες, τα ταξίδια, την επικοινωνία με τους άλλους, ενώ δεν θα χάσετε ούτε μία ευκαιρία για συζητήσεις, νέες γνωριμίες και επαφές με νέα και παλιά πρόσωπα. Τη χρονική αυτή στιγμή θα έχετε πολλούς φίλους και άλλους τόσους γνωστούς κοντά σας, και σχεδόν όλοι τους θα σας εκτιμούν ιδιαίτερα και θα περάσετε καλά μαζί τους. Στον ερωτικό τομέα τώρα θα είστε αρκετά ασταθείς. Προτιμήστε να ξεκινήσετε τώρα το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι με ματιές, μηνύματα, βόλτες και ατελείωτες ώρες συζητήσεων, αποφεύγοντας τα πολλά ταυτόχρονα ερωτικά παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει λίγο να το προσέξετε, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε δυσάρεστες εμπειρίες τελικά.


Ερωτευτείτε τώρα με τον εγκέφαλο και με τη σωστή επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα που θα έχετε με ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο θα σας δώσει και την ανάλογη ελευθερία κινήσεων για να μην καταπιεστείτε. Αν το έτερον ήμισυ δεν σας κινήσει τώρα το ενδιαφέρον εγκεφαλικά, μάλλον θα χάσετε το ενδιαφέρον σας. Μην περιμένετε να διαρκέσουν ερωτικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα, καθώς μπορούν να σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, αλλά δύσκολα θα παραμείνουν για μεγάλο διάστημα στη ζωή σας.


Σε θέματα οικονομικά τώρα θα είστε αρκετά σπάταλοι και μπορεί να χαλάσετε τα χρήματά σας σε μικρά και ασήμαντα πράγματα, αφού δεν θα έχετε καθόλου πειθαρχεία. Όσο εύκολα όμως θα τα χαλάσετε, άλλο τόσο εύκολα θα σας έρθουν τώρα από δουλειές που έχουν σχέση με την επικοινωνία, το εμπόριο, τα ταξίδια, τη διδασκαλία, τη συγγραφή ή γενικότερα με μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σε θέματα ερωτικά δεν είναι και τόσο θετικές, αφού άλλα ζητήματα, πιο πρακτικά προέχουν. Είναι πολύ πιθανό τώρα θέματα εργασιακά να δημιουργούν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, είτε προέρχονται από τη δική σας πλευρά, είτε από την πλευρά των άλλων. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια ψυχρότητα και γενικότερα ένα τείχος που εμποδίζει εσάς να έρθετε σε στενή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα να κάνετε μια νέα σχέση. Η δική σας έντονη καχυποψία και επιφυλακτικότητα, κρατούν τους άλλους μακριά σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα δεν θα είστε και στα καλύτερά σας στον ερωτικό τομέα, καθώς δίνετε όλο το βάρος στη δουλειά ή σε άλλες υποχρεώσεις, είτε δυσκολεύεστε να βρείτε ένα άτομο σταθερό, σοβαρό, που θα εννοεί και θα κάνει πράξη αυτά που λέει. Κατεβάστε λίγο πιο χαμηλά τον πήχη, μην έχετε υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους και αν γνωρίσετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, τώρα έχετε πολλές πιθανότητες να παραμείνει σταθερό μαζί σας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση τη χρονική αυτή στιγμή, μάλλον έχετε άλλες προτεραιότητες ή άλλες υποχρεώσεις να καλύψετε, παρά τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας, για να μην τελειώσει δίχως καν να προλάβετε να το καταλάβετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα υπερευαίσθητους, κλειστούς, αρκετά απαισιόδοξους, και δεν θα αφήσετε τα συναισθήματά σας να φανούν προς τα έξω. Τώρα, θα σκέπτεστε το πιο αρνητικό σενάριο για σας και για τους άλλους, είτε αυτό στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό το οικογενειακό σας περιβάλλον τώρα να είναι αρκετά αυστηρό, καταπιεστικό ή ιδιαίτερα περιοριστικό μαζί σας, να σας βάζει εμπόδια ή εσείς να το νιώθετε έτσι.


Τώρα, θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες και θα έχετε σημαντικές απώλειες που αφορούν το σπίτι, την ακίνητή σας περιουσία ή την οικογένεια και γενικότερα υποθέσεις που τους αφορούν. Τη χρονική αυτή στιγμή, αποφύγετε οπωσδήποτε αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις, μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας, γιατί δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που περιμένετε, ενώ δεν θα αποδειχθούν και ότι καλύτερο. Τη χρονική αυτή στιγμή είναι πολύ πιθανό να χάσετε ένα πρόσωπο πολύ κοντινό σας, να φύγει μακριά σας και να το αποχωριστείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πάντα.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας το να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τους άλλους. Θα έχετε υποστήριξη από κάποια άτομα, αλλά αυτό πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει και μια πιθανή εξάρτηση από κοντινά πρόσωπα. Θα είστε ειλικρινείς και θα προσφέρετε πολλά στους άλλους. Τώρα γίνεστε υπερβολικά εξυπηρετικοί και ευκολόπιστοι με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και τους ΦΙΛΟΥΣ, αλλά είναι πιθανό και να απογοητευτείτε από αυτούς.


Μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, λόγω αναποφασιστικότητας ή υπερβολικής ενασχόλησης με ασήμαντες λεπτομέρειες.
Αυξάνεται τώρα υπερβολικά η δεκτικότητα, η συναισθηματικότητα, η ανεμελιά, η μεταβλητότητα, η προσαρμοστικότητα, και θα θελήσετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους, απ’ αυτά που επιθυμείτε να πάρετε. Τώρα, θα προτιμήσετε την ποικιλία, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να μη σας προλάβει η ρουτίνα που τόσο απεχθάνεστε. Με ευκολία θα ξοδεύσετε τώρα τα συναισθήματά σας, για να βρεθείτε κοντά στους άλλους ή για να τους βοηθήσετε.


Αποφύγετε τώρα να θυσιαστείτε για τους άλλους ακόμα κι αν περνούν μια δύσκολη φάση ή θέλουν οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Τώρα δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε πράγματα στους άλλους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο και τον εαυτό σας. Τώρα, θα σας λείπει η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους. Πρέπει να αποφύγετε να είστε ευκολόπιστοι, και να μη δώσετε παντού τα πάντα, για να μη σας εκμεταλλευτούν άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Καλό θα ήταν τώρα να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απομονωθείτε, να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να αναλύσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση, ένα ισχυρό ένστικτο όπου θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά της ζωής. Εκφράστε τώρα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή ένα ταξίδι σε μέρη κοντά σε θάλασσα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με δημιουργικούς τρόπους, γεμάτους έμπνευση, μέσω του διαβάσματος, της ΤΕΧΝΗΣ ή της ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Βοηθήστε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σας, με αξιοπρέπεια και δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να προσευχηθείτε, να κάνετε ΓΙΟΓΚΑ, ΜΑΣΑΖ, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, να διαβάσετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, για καλύτερη αυτογνωσία. Κοιμηθείτε λίγες ώρες παραπάνω ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μόνοι ή παρέα με άλλους, τα οποία όμως θα πρέπει να οργανώσετε λεπτομερώς για να πετύχουν.


Αποφύγετε τώρα να εμπιστευτείτε τα λόγια και τις πράξεις των άλλων, καθώς κρύβουν πολλές εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί να σας παρασύρει με κάθε τρόπο, καθώς η λογική δύσκολα θα βγει στην επιφάνεια για να σας συνεφέρει και επαναφέρει στην τάξη. Μην κανονίσετε τώρα να κάνετε πολύ βαριές δουλειές, πολύωρες, κουραστικές ή βαρετές εργασίες, γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ. Προσέξτε πολύ όλες τις πιθανές υπερβολές που μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο με την υγεία σας, όπως υπερβολές σε ΠΟΤΑ ή ΦΑΓΗΤΑ.


Μην πείτε τώρα όλη την αλήθεια στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη εκτιμήσουν και μάλλον θα πληγωθούν. Αποφύγετε εντελώς ξαφνικές εντάσεις, τσακωμούς, εκρήξεις και λογομαχίες, γιατί μπορεί να χάσετε τους άλλους από τη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε άλλες σημαντικές απώλειες. Μη στηριχθείτε τώρα ή υπολογίσετε στους άλλους, γιατί πολύ πιθανό να σας «κρεμάσουν», να σας απογοητεύσουν ή ακόμα και να καταρρεύσουν και να σας τραβήξουν μαζί τους.


Προσπαθήστε να αποφύγετε οπωσδήποτε όλες τις καταχρήσεις και τις κακές συνήθεις που μπορούν να σας καταστρέψουν, σωματικά, συναισθηματικά και ηθικά. Αποφύγετε τώρα που θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, γιατί θα το ξανακάνουν και αυτή τη φορά θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη.


Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα οτιδήποτε, γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, μπορεί να κρύβει και μια νέα απώλεια για σας. Βέβαια, αυτό έτσι κι αλλιώς θα έρθει στη ζωή σας και πάλι για να σας διδάξει κάτι σημαντικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε απλά να περάσει, θρηνώντας το.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°54'
         
            
     
00°45'
  
00°53'
   
 
87°04'
 
00°15'

00°11'

00°40'
  
00°33'

00°20'
  
 
123°32'

02°35'
 
00°04'

00°25'
  
00°17'

00°04'
  
 
93°55'
 
179°02'
 
00°29'
  
00°22'

00°09'
  
 
63°16'
 
150°20'

173°12'

30°39'
  
00°08'

00°21'
  

56°56'

44°01'
 
43°03'
 
137°55'
      
 
02°57'
 
90°00'
 
90°58'

60°19'

46°58'
    
 
59°18'

174°36'
 
177°10'
 
03°58'
 
56°21'

00°13'
  
 
116°40'
 
29°36'

06°52'

149°26'

179°56'
 
119°37'

175°58'
  
 
176°36'

57°18'
 
59°53'
   
173°39'

117°17'
  
 
92°48'
 
05°44'

30°44'

173°17'
  
95°45'
  
90°36'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚαρκίνος02°37'Πρώτο1023 N 24 1ος25°05'Παρθένος
ΣελήνηΙχθείς21°40'Τρίτο607 S 40 2ος21°18'Ζυγός
ΕρμήςΚαρκίνος27°47'Τρίτο1121 N 05 3ος21°32'Σκορπιός
ΑφροδίτηΔίδυμοι18°44'Δεύτερο922 N 30 4ος24°28'Τοξότης
ΑρηςΚαρκίνος25°12'Τρίτο1022 N 15 5ος27°32'Αιγόκερως
ΔίαςΤοξότης17°46'RΔεύτερο322 S 19 6ος28°09'Υδροχόος
ΚρόνοςΑιγόκερως18°24'RΔεύτερο421 S 50 7ος25°05'Ιχθείς
ΟυρανόςΤαύρος05°41'Πρώτο812 N 57 8ος21°18'Κριός
ΠοσειδώναςΙχθείς18°44'RΔεύτερο605 S 24 9ος21°32'Ταύρος
ΠλούτωναςΑιγόκερως22°22'RΤρίτο421 S 58 10ος24°28'Δίδυμοι
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος18°20'Δεύτερο1022 N 11 11ος27°32'Καρκίνος
ΩροσκόποςΠαρθένος25°05'Τρίτο  12ος28°09'Λέων
ΜεσουράνημαΔίδυμοι24°28'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI