Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 04:22.46, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε κινήσεις που θέλετε να έχουν σοβαρότητα, σταθερότητα, συνέπεια, συνέχεια, τάξη και ασφάλεια. Η κοινωνική αναγνώριση, θέματα επαγγελματικά και οικονομικά πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν άμεσα. Κάθε είδους φιλοδοξία θα ζητά τώρα χώρο για να εκφραστεί, αφού ξέρετε με ποιόν τρόπο θα τη διοχετεύσετε και πού ενώ θα οδηγήσει πολλούς σε ανώτατα αξιώματα. Αρκετοί θα είναι οι στόχοι που μπορούν να μπουν σε άμεση εφαρμογή, αρκεί η υλοποίησή τους να γίνει με σωστή οργάνωση. Η σκληρή δουλειά τώρα βοηθάει να γίνουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδια πράξη, και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθεί.


Τώρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, συγκρατημένοι, υπεύθυνοι, ευσυνείδητοι, συνετοί, πρακτικοί, συντηρητικοί σε πολλούς τομείς της ζωής σας και πολύ αφοσιωμένοι στα καθήκοντά σας. Μπορείτε να έχετε αρκετά μεγάλη πειθαρχεία και αυτοέλεγχο, ενώ μπορείτε να είστε αρκετά αντικειμενικοί, καθώς θα πετύχετε να απομονώσετε τη λογική από το συναίσθημα. Δύσκολα θα κάνετε κινήσεις που δεν τις έχετε σκεφτεί και οργανώσει πολύ καλά από πριν. Η καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας πολύ πιθανό να αποσπάσουν και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας τώρα. Θα είστε αρκετά προσεχτικοί με τα χρήματά σας, ακόμα κι αν δεν φαίνεται αυτό με μια πρώτη ματιά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σπατάλες, αλλά μάλλον για το αντίθετο.


Αποταμιεύστε χρήματα για να «χτίσετε» τους στόχους και τα όνειρά σας, ακόμα και από το μηδέν, κερδίζοντας τα με σκληρή δουλειά και σκληρές διεκδικήσεις. Η χρονική αυτή στιγμή φέρνει μεγάλη ανθεκτικότητα, και μπορείτε να αντέξετε σχεδόν τα πάντα, αρκεί να έχετε ισχυρό κίνητρο για να παλέψετε. Διατηρήστε τώρα μια επιφυλακτικότητα, προσεγγίστε τα πάντα ρεαλιστικά, αλλά μην είστε προκατειλημμένοι για πρόσωπα ή πράγματα από πριν, αν δεν τα γνωρίσετε πρώτα εσείς οι ίδιοι, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του τώρα, και οργανώστε τα πάντα μεθοδικά, μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.


Τώρα μπορείτε να καταστρώσετε καταπληκτικές στρατηγικές για να προσεγγίσετε τον τελικό σας στόχο. Τίποτα δεν μπορεί να σας ξεφύγει, αρκεί και μόνο να το βάλετε στα σχέδιά σας. Είστε αρκετά προσεχτικοί για να επιτύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και όφελος. Θα είστε τώρα αρκετά πρόθυμοι να δουλέψετε επίμονα και έντονα γι' αυτό που θέλετε και μπορείτε να προχωρήσετε ακόμα και σε πράγματα πολύ δύσκολα για τους περισσότερους ανθρώπους. Τώρα θα σας αρέσει κυρίως ότι πιο δύσκολο και αυτό μάλλον θα επιλέξετε. Οι άλλοι μάλλον θα μείνουν άναυδοι με τις αντοχές και τις δυνατότητές σας. Δεν πρόκειται να περιμένετε από τους άλλους να σας φροντίσουν, ακόμα και στα πολύ δύσκολα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως θα υπάρχει μια έλλειψη αυθορμητισμού, ευαισθησίας, πολλοί περιορισμοί, μια έντονη απαισιοδοξία και μια απίστευτη σκληρότητα. Δεν μπορείτε τώρα να δείξετε τα συναισθήματά σας και θα είστε αρκετά συγκρατημένοι στις σχέσεις σας, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα τείχος ανάμεσα σε σας και στους άλλους. Θα έχετε μια τάση προς τη μελαγχολία, ενώ θα θέλετε να απομονωθείτε μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Σας λείπει η χαρούμενη διάθεση, η αισιοδοξία και η θετική σκέψη, κι αυτό θα πρέπει να το δουλέψετε με τον εαυτό σας, αν θέλετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και ιδιαίτερα οι σχέσεις σας, να πάνε καλύτερα. Τώρα θα αργήσουν να έρθουν αυτά που περιμένετε, αλλά μπορείτε να κερδίσετε σημαντικές μάχες μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα κι αν η βοήθεια των άλλων, σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, δεν σας είναι εύκολο τώρα να τη δεχτείτε.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ζητήσετε χάρες και να περιμένετε την επιείκεια των άλλων, γιατί θα είναι σχεδόν αδύνατο να τα πετύχετε. Αποφύγετε να τα περιμένετε όλα από τους άλλους, γιατί δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, αν δεν δουλέψετε σκληρά για να το αξίζετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις παρορμητικές κινήσεις και τις επιπόλαιες αλλαγές που ξέρετε ήδη πως δεν σας ταιριάζουν, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να σας βάλουν σε μπελάδες. Αποφύγετε τις σύντομες ερωτικές περιπέτειες, αν δεν έχετε σκοπό να παραμείνετε σε μια νέα σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τώρα ευνοούνται μόνο οι μακρόχρονες σχέσεις, κι αν δεν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, μπορεί και να μπλέξετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τις δυσκολίες εξαιτίας κρυφών εχθρών, ανταγωνιστών ή ανθρώπων που σας ζηλεύουν ή δεν θέλουν με τίποτα να σας δουν να προοδεύσετε. Τώρα πολύ πιθανό να είστε με πεσμένη διάθεση, αρκετά απαισιόδοξοι και θα σκέφτεστε το χειρότερο στις περισσότερες περιστάσεις. Μπορεί να έχετε τώρα όλη την καλή διάθεση να ακούσετε τους άλλους και να τους βοηθήσετε με τα προβλήματά τους, αλλά αυτό δεν θα συμβεί και από τη μεριά τους.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να συναντήσετε πολλά προβλήματα σε θέματα υγείας ή και εργασίας, δικά σας ή κάποιων κοντινών σας προσώπων και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με την έρευνα, την επιστήμη, την αστρολογία, την ψυχολογία ή τη μεταφυσική, για να λύσετε κάποιες απορίες σας και να νιώσετε κάπως καλύτερα. Ξεπεράσετε με κάθε τρόπο όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν τώρα και μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία.


Θα έχετε κάποιες τύψεις τώρα για πρόσωπα και πράγματα που θα μπορούσαν να είναι αλλιώς, αλλά δεν μπορείτε τώρα να τα αλλάξετε. Προτιμήστε τώρα τη μοναξιά για να βάλετε σε μια τάξη σκέψεις και συναισθήματα που σας βασανίζουν. Μην αφήσετε όμως κανέναν από το περιβάλλον σας να σας περιορίσει ή να σας βάλει στο περιθώριο και πολεμήστε για να ξεφύγετε από τη στενή του επιτήρηση.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Φαίνεται πως ούτε τα υλικά αγαθά, αλλά ούτε και τα χρήματα μπορούν να κυβερνήσουν τη ζωή σας τώρα, και να σας πουν τι να κάνετε. Έχετε πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες προκειμένου να κερδίσετε τα προς το ζην, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα υπάρχει μια αστάθεια. Τώρα μπορούν να είναι όλα ή του ύψους ή του βάθους για την οικονομική σας κατάσταση, αφού μια αυθόρμητη ή νευρική κίνηση από μεριά σας, αρκεί για να έρθουν τα πάνω-κάτω.


Εντελώς ξαφνικά θα κερδίσετε κάποια χρήματα, και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να τα χάσετε. Παρόλα αυτά, αν δεν φοβάστε, αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και στις ικανότητές σας, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα με τους πιο πρωτότυπους τρόπους. Ξεκινήστε τώρα να επενδύετε σε δουλειές που έχουν να κάνουμε με τη νέα τεχνολογία, με τη μόδα και σε οτιδήποτε πρωτοποριακό, νέο, φρέσκο και μοντέρνο που δεν υπάρχει στην αγορά, και δεν θα χάσετε στον οικονομικό τομέα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα αρκετά ιδεαλιστές και το συναίσθημα θα υπερβαίνει της λογικής, ιδιαίτερα με τα αποκτήματα ή τα οικονομικά σας. Τώρα έχετε μια αυξημένη διαισθητική ικανότητα και θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν ιδιόμορφο τρόπο για να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που επιθυμείτε. Πολύ πιθανό να έχετε ακραίες εναλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, από την απόλυτη έλλειψη χρημάτων, μέχρι την απόκτηση και αποταμίευση τεράστιων ποσών.


Πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται με πρόσωπα και πράγματα που θεωρείτε δικά σας και πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί τώρα για να μην εξαπατηθείτε τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας κλέψουν μέσα από τα χέρια σας πρόσωπα ή και πράγματα ιδιαίτερα πολύτιμα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα διορατικούς, εύστροφους, ενώ θα προτιμάτε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Τώρα, μπορείτε να λύσετε άμεσα δύσκολα προβλήματα, με πρωτότυπες ή εκκεντρικές λύσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους πολύ πιθανό να διακατέχεται από εντάσεις, οι άλλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας και δεν θα είναι εύκολο να εκφράσετε τώρα με ηρεμία, ψυχραιμία και σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας.


Φροντίστε να είστε πρόθυμοι για ανταλλαγή απόψεων, και για να αλλάξετε απόψεις που βλέπετε πως δεν σας ωφελούν πια. Αποφύγετε καβγάδες ακόμα και με πρόσωπα που σας προκαλούν και προσπαθήστε να μείνετε μακριά τους ή να απομακρυνθείτε με έξυπνους τρόπους. Μεγάλη προσοχή τώρα κατά τις μετακινήσεις σας, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας ή λανθασμένης παρόρμησης.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έμφαση στην αγάπη, την αρμονία, την ηρεμία και την ομορφιά. Προσπαθήστε να γίνεται περισσότερο ρομαντικοί, για να έχετε μεγαλύτερα οφέλη στον ερωτικό τομέα. Νέες ερωτικές σχέσεις με προοπτική και μέλλον μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να σας δώσουν ασφάλεια και σταθερότητα.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση θα πρέπει να μη σκέφτεστε τα πιθανά έξοδα που θα κάνετε βγαίνοντας έξω τώρα, γιατί πολύ πιθανό να γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας και να περάσετε την υπόλοιπη ζωή μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τώρα μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία ενός απογόνου, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, εκφραστικούς, αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. θα νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον και θα αποζητάτε αγάπη και προστασία από τους άλλους. Η δημιουργία της ζωής τώρα θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τις επενδύσεις, το ρίσκο, τη χαρά και τη διασκέδαση. Θα βάζετε πολύ συναίσθημα σε κάθε τι που χαρίζει ικανοποίηση σε σας και στους άλλους. Θα έχετε πλούσιο συναισθηματισμό και θα προτιμάτε να περνάτε καλά.


Όμως, μια σειρά από ερωτικές περιπέτειες μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες.
Θα είστε αρκετά ευμετάβλητοι αλλά και ευέλικτοι και μπορείτε πολύ εύκολα να προσαρμόζεστε συναισθηματικά στις αλλαγές και στις νέες συνθήκες που συμβαίνουν γύρω σας. Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να βγείτε έξω, να κάνετε μια βόλτα, να επισκεφτείτε φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα, να ταξιδέψε, να κάνετε νέες γνωριμίες, να συναντήσετε πρόσωπα όπου μαζί τους θα περάσετε καλά όπου κι αν βρεθείτε, να μετακινηθείτε και να επικοινωνήσετε μέσω μηνυμάτων, γραμμάτων ή τηλεφώνου, με ανθρώπους που επιθυμείτε. Συναντήστε και μιλήστε με συγγενείς, αδέλφια, φίλους και γείτονες, για να μη χάσετε την επαφή μαζί τους, αλλά και για να ανταλλάξετε νέα.


Πείτε αυτά που θέλετε σε εκείνους που θέλετε και βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας βασανίζουν. Τώρα, θα έχετε νέες και ιδιαίτερα έξυπνες ιδέες, όπου θα πρέπει όμως να οργανώσετε σωστά, για να θέσετε σε εφαρμογή. Αγοράστε τώρα βιβλία, γράψτε μερικές σκέψεις, κάντε σημαντικές επαφές που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να πείσετε με τα κατάλληλα επιχειρήματα τους άλλους για τις ιδέες και τις απόψεις μας. Υπογράψτε συμβόλαια και κλείστε συμφωνίες τα οποία έχετε ήδη εξετάσει πολύ καλά, αλλιώς αποφύγετέ τα.


Για να κερδίσετε τα μέγιστα ασχοληθείτε με τα μμε, τη συγγραφή, τις εκδόσεις, τις δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο, τα τουριστικά, τα ταξίδια και τις διαφημίσεις. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να ξεκινήσετε σπουδές, διάβασμα και γράψιμο και να δώσετε εξετάσεις. Προσπαθήστε οπωσδήποτε να αποφύγετε το κουτσομπολιό, την υπερβολική περιέργεια, τις σοβαρές συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα νευρικά, γεμάτα ένταση και αρνητισμό που δεν τα πηγαίνετε και τόσο καλά, γιατί θα υπάρξουν αναπόφευκτες συγκρούσεις. Αποφύγετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας τώρα που η λογική σκέψη και οι λογικές αποφάσεις επικρατούν, γιατί οι άλλοι δεν θα σας αντιληφθούν ή θα αδιαφορήσουν.


Μην πείτε τις ιδέες σας, σε ανθρώπους που μπορούν να σας τις κλέψουν ή και να τις παρουσιάσουν ως δικές τους. Γενικότερα μην εμπιστευτείτε ανοιχτά οποιονδήποτε, γιατί μπορούν πολύ εύκολα να σας εξαπατήσουν. Τώρα θα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε από άτομα πανέξυπνα ή πονηρά, με δόλιους ή ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους, και να πιστέψετε ή να στηριχθείτε σε λόγια του αέρα.


Προσέξτε πολύ για να μη χάσετε ή σας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα ή πρόσωπα, μέσα από τα χέρια σας, αλλά προσπαθήστε να το αποφύγετε με έξυπνους και λογικούς τρόπους.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, με μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Τώρα θα πρέπει, και μπορείτε να είστε κομψοί και μέσα στη μόδα. Θα προσέχετε και θα θέλετε να είστε κοντά ή να έχετε οτιδήποτε όμορφο και κομψό, ενώ θα σας αρέσει να είστε ευχάριστοι στους γύρω σας. Τα αισθήματά σας θα είναι σταθερά και δύσκολα θα αλλάξουν τώρα.


Προσπαθήστε να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και άνεση, αφού οι οργανωτικές σας ικανότητες τώρα μπορούν να σας βοηθούν να το καταφέρετε. Προσέξτε πολύ να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, και μια ιδιαίτερη ανάγκη για σπατάλες και πολυτέλειες, να σας παρασύρουν σε θέματα οικονομικά και περιττά έξοδα, για να μην έχετε έξοδα και απώλειες που δεν περιμένετε.
Το διάστημα αυτό θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, ρομαντικοί, ευκολοσυγκίνητοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας. Γύρω σας διαχέεται ένα πέπλο μυστηρίου ιδιαίτερα ελκυστικό για τους άλλους, που δύσκολα θα μπορέσουν να καταλάβουν τι πραγματικά γίνεται με σας, και θα είναι μέσα στην αμφιβολία. Είστε ικανοί να αγαπήσετε εις βάθος ένα άτομο και αρκετά δοτικοί σε όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ίσως και σε υπερβολικό βαθμό.


Τώρα θα είστε αρκετά ρομαντικοί, καλόκαρδοι και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, και μπορείτε να γίνεται ακόμα και θυσία για εκείνους που αγαπάτε. Μπορείτε να είστε εκεί σε κάθε πρόβλημα που έχουν οι άλλοι αν και εφόσον σας χρειαστούν, έτοιμοι να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε άμεσα. Το διάστημα αυτό θα αναζητήσετε ένα ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ, παράνομο ή με κάποιο σασπένς, που θα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις σε ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ τώρα που δεν θα έχετε σωστή αίσθηση της πραγματικότητας. Αποφύγετε τις υπερβολικές υποχωρήσεις για να μην είστε εσείς οι χαμένοι σε κάθε σας ΣΧΕΣΗ. Αφήστε στους άλλους το πρώτο βήμα τώρα. Δύσκολα θα μπορέσετε να παραμείνετε πιστοί το διάστημα αυτό σε όλες τις σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας, παρόλο που οι άλλοι δεν θα μπορέσουν εύκολα να το αντιληφθούν και πιθανό να θελήσετε να το αποκρύψετε.


Σε θέματα οικονομικά τώρα θα έχετε μια περίεργη ΤΥΧΗ να σας περιτριγυρίζει και θα δείτε που έστω και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεμείνετε, θα έρθουν κάποια χρήματα από κει που δεν το περιμένετε και θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες σας. Αν και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης εσόδων και εξόδων, θα νιώθετε σαν να τα έχετε χαμένα, αφού δύσκολα θα μπορέσετε τώρα να βάλετε μια τάξη και να πειθαρχήσετε. Αποφύγετε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη επένδυση τώρα για να μην προκύψουν σημαντικές απώλειες που σίγουρα δεν έχετε καμιά απολύτως ανάγκη.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°16'
    
00°28'
     

86°52'
           

04°42'
     
00°12'
     
  
06°04'
    
00°08'
    
   
88°27'
 
00°02'
  
00°54'
   
         
00°46'
  

57°29'
 
62°12'
  
44°00'
  
00°52'
   
  
46°34'
         
  
04°28'

01°36'

86°50'
  
42°06'
    

43°56'
  
54°43'
 
57°34'
 
95°12'
    
   
148°54'

122°40'
   
150°30'
   
  
57°14'

63°18'
  
04°58'
 
61°42'
   

120°16'
 
124°58'
 
42°36'
 
62°47'
     
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΙχθείς04°25'Πρώτο209 S 53 1ος11°53'Αιγόκερως
ΣελήνηΔίδυμοι01°17'Πρώτο515 N 28 2ος22°04'Υδροχόος
ΕρμήςΙχθείς09°07'Πρώτο209 S 38 3ος02°20'Κριός
ΑφροδίτηΙχθείς15°11'Δεύτερο207 S 09 4ος04°09'Ταύρος
ΑρηςΤοξότης16°45'Δεύτερο1122 S 24 5ος28°44'Ταύρος
ΔίαςΣκορπιός22°55'Τρίτο1017 S 22 6ος20°01'Δίδυμοι
ΚρόνοςΑιγόκερως06°56'Πρώτο1222 S 23 7ος11°53'Καρκίνος
ΟυρανόςΚριός25°41'Τρίτο309 N 25 8ος22°04'Λέων
ΠοσειδώναςΙχθείς13°35'Δεύτερο207 S 17 9ος02°19'Ζυγός
ΠλούτωναςΑιγόκερως20°29'Τρίτο121 S 30 10ος04°09'Σκορπιός
Β. ΔεσμόςΛέων14°05'Δεύτερο716 N 36 11ος28°44'Σκορπιός
ΩροσκόποςΑιγόκερως11°53'Δεύτερο  12ος20°01'Τοξότης
ΜεσουράνημαΣκορπιός04°09'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI