Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΜΑΪΟΥ 2017 23:48.01, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για εγκεφαλικές διεργασίες, για να βάλετε την τεχνολογία στη ζωή σας και να την αφήσετε να σας απλοποιήσει τη ζωή και να σας μάθει περισσότερα πράγματα, για να βάλετε νέους στόχους, για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, για να αναζητήσετε ή να κερδίσετε την ελευθερία και την αυτονομία σας, για να κάνετε νέους φίλους ή και για να συναντήσετε παλαιότερους, για να επανασυνδεθείτε με παλαιότερες ερωτικές σχέσεις, για να επαναστατήσετε ενάντια σε κάθε αδικία, για νέες πρωτοποριακές προτάσεις και ιδέες. Βάζετε πάνω απ’ όλα την προσωπική σας ελευθερία και αυτονομία σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.


Τώρα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, φιλικοί, ευδιάθετοι, φιλελεύθεροι και δεν θα αντέχετε με τίποτα την καταπίεση και τον περιορισμό. Μόνο οι ελεύθερες σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν και γενικότερα κάθε σχέση που σέβεται τις αυξημένες ελευθερίες σας, το πνεύμα και την προσωπικότητά σας. Τώρα, χρειάζεται οπωσδήποτε να υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία με τα άτομα γύρω σας, προκειμένου να συνεννοηθείτε. Δέχεστε κάθε διαφορετική άποψη, αλλά δεν μπορείτε με τίποτα να δεχτείτε οποιαδήποτε προσπάθεια για να σας επιβληθούν.


Έχετε δυνατή θέληση, έντονες και διαμορφωμένες απόψεις και δεν μπορείτε τώρα να αλλάξετε εύκολα συνήθειες. Μπορείτε όμως να κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας προκειμένου να εξελιχθείτε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Τώρα μπορείτε να είστε δίπλα σε φίλους και γνωστούς που σας έχουν πραγματικά ανάγκη και είστε πρόθυμοι να προσφέρετε και να τους βοηθήσετε.


Μια περίεργη Τύχη είναι τώρα δίπλα σας, και μπορεί να σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα ιδανικά της ισότητας, της εντιμότητας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της αδελφοσύνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης χρωματίζουν την όλη προσέγγιση και προοπτική σας τώρα προς τη ζωή. Ενδιαφέρεστε ειλικρινά για το καλό του συνόλου και όχι μόνο για τη δική σας προσωπική ευημερία.


Τώρα ίσως παραμελήσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και αισθήματα, για χάρη του συνόλου. Έλκεστε από τις πιο επίκαιρες και προοδευτικές ιδέες που συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής και συνήθως ηγείστε, αν και δεν είναι αυτό αυτοσκοπός σας. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ομάδες, κοινωνικές προσπάθειες, επιμορφωτικές και προοδευτικές κινήσεις. Όλες οι σχέσεις σας τώρα, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, θα πρέπει να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας αλλιώς θα σας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε να τις έχετε για πολύ καιρό. Οι άλλοι σας βλέπουν ως καλούς φίλους ή και συντρόφους και θα είστε μαζί τους αντικειμενικοί και δίκαιοι.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι η υπερβολική διάθεση για ελευθερία, αυτονομία και επαναστατικότητα, όπου δεν μπορεί να αντέξει κανένα είδος περιορισμού, σταθερότητας ή αδικίας. Αυτό καθιστά δύσκολο να σταθεροποιήσετε νέες ή παλαιότερες σχέσεις ή συνεργασίες, αφού η χρονική αυτή στιγμή δεν μπορεί αν ανεχτεί κανένα είδος δέσμευσης. Είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και δύσκολα να σταθεροποιηθείτε οπουδήποτε. Δεν νιώθετε άνετα με τους παραδοσιακούς σεξουαλικούς ρόλους και θα έχετε τώρα μια πιο απελευθερωμένη στάση απέναντι σε παραδοσιακές έννοιες όπως το γάμο, τις σταθερές και μονογαμικές σχέσεις και τις διάφορες ευθύνες στη ζωή.


Η ζωή σας τώρα δεν μπορεί με τίποτα να υπάρξει μέσα στα παραδοσιακά πλαίσια της κοινωνίας, κι αν γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεστε πολλά διαλείμματα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Δεν μπορείτε τώρα να εκδηλώσετε εύκολα τα συναισθήματά σας, όποια κι αν είναι αυτά, και πιθανό να μην είστε και άμεσοι στην ανταπόκρισή σας στις συναισθηματικές εκδηλώσεις των άλλων, αφού τείνετε τώρα να είστε πολύ λογικοί.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν ο στόχος σας είναι ο γάμος ή γενικότερα μια μονογαμική και σταθερή σχέση, γιατί δύσκολα όλα αυτά θα ευδοκιμήσουν. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλακείτε σε σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους που σας πιέζουν, σας περιορίζουν, σας ελέγχουν συνεχώς, και δεν σας αφήνουν την απαραίτητη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Αποφύγετε οπωσδήποτε να αλλάξετε στόχους ή να προσπαθήσετε να τους θέσετε σε εφαρμογή, αν δεν φροντίσετε να τους οργανώσετε σωστά και να αναπτύξετε μια λεπτομερή στρατηγική. Αποφύγετε ερωτικά μπερδέματα σε αδιέξοδες σχέσεις που μπορεί να σας δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας, αλλά μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικά πρόσωπα από τη ζωή σας.
Οι μέθοδοι που μπορείτε τώρα να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι εντελώς πρωτοποριακοί, ασυνήθιστοι, όπως και η συμπεριφορά σας απέναντι στα υλικά αγαθά ή στους άλλους γενικότερα. Τώρα θα είστε αρκετά μπροστά από την εποχή σας όσον αφορά τις πηγές εισοδημάτων σας και την επαγγελματική σας ενασχόληση και οι άλλοι μάλλον δεν θα σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Τη χρονική αυτή στιγμή, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα, με ξαφνικά μεγάλα κέρδη και ξαφνικές μεγάλες απώλειες, ίσως λόγω υπερβολικού ρίσκου από μεριάς σας, που καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην υποστείτε και τις δυσάρεστες συνέπειες.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τη χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να χάσετε κάποια χρήματα από αμέλεια και μόνο ή επειδή δεν είχατε οργανώσει πρακτικά τα πράγματα, έτσι όπως θα’ πρεπε. Τώρα είναι πιθανό να ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε στόχους και σχέδια, εντελώς ανεδαφικά, ή αυτά που σας προτείνουν να είναι εντελώς ασαφή και παραπλανητικά. Καλύτερα να μη συμφωνήσετε ή και να μην υπογράψετε τίποτα τώρα, και να ελέγξετε πολύ καλά κάθε νέα συμφωνία που σας προτείνουν γιατί πολύ πιθανό να έχει παραπλανητικούς όρους και παγίδες που δεν θα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε.


Το μεγαλύτερο όπλο σας τώρα στην εξοικονόμηση χρημάτων, είναι η διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτό σας, όπου μπορούν να σας οδηγήσουν σωστά και να αποφύγετε τραγικά λάθη και παραλήψεις. Τώρα σας ευνοούν περισσότερο μυστικές ή αφανείς επενδύσεις και εταιρίες, όπου δεν θα φαίνεστε εσείς άμεσα.


Ξεκινήστε να επενδύετε με οδηγό τη διαίσθησή σας και σε οτιδήποτε αφορά τη θάλασσα, τη βραδινή διασκέδαση, τη συγγραφή και τις εκδόσεις, σε δουλειές που αφορούν το χώρο της εκπαίδευσης και της υγείας, όπως ιατρική, ψυχολογία, ψυχιατρική, επενδύστε στο εμπόριο και κυρίως σε εταιρίες και δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό, και θα έχετε αρκετά οικονομικά οφέλη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, με μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Τώρα θα πρέπει, και μπορείτε να είστε κομψοί και μέσα στη μόδα. Θα προσέχετε και θα θέλετε να είστε κοντά ή να έχετε οτιδήποτε όμορφο και κομψό, ενώ θα σας αρέσει να είστε ευχάριστοι στους γύρω σας. Τα αισθήματά σας θα είναι σταθερά και δύσκολα θα αλλάξουν τώρα.


Προσπαθήστε να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και άνεση, αφού οι οργανωτικές σας ικανότητες τώρα μπορούν να σας βοηθούν να το καταφέρετε. Προσέξτε πολύ να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, και μια ιδιαίτερη ανάγκη για σπατάλες και πολυτέλειες, να σας παρασύρουν σε θέματα οικονομικά και περιττά έξοδα, για να μην έχετε έξοδα και απώλειες που δεν περιμένετε.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και διαισθητικοί, περιπετειώδεις και μπορεί να προτιμήσετε να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα. Τώρα, είναι πολύ πιθανό να δώσετε την εντύπωση στους άλλους πως είστε αρκετά εύθραυστοι ή ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. Μάλλον θα προτιμήσετε τις όμορφες και απαγορευμένες χαρές της ζωής, μέσα από παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις γεμάτες μυστήριο, που σας κάνουν να ζείτε έντονα. Αποφύγετε την υπερβολική ανησυχία για πρόσωπα και πράγματα που δεν αξίζουν ούτε να ασχοληθείτε καν.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα κάθε είδος εξάρτησης στο περιβάλλον σας, ιδιαίτερα από σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας ταιριάζουν και σας κάνουν να υποφέρετε. Αποφύγετε τώρα την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, γιατί μπορεί να προκαλέσει κακό στην υγεία σας. Τώρα οι άνθρωποι που έχετε στο περιβάλλον σας δεν μπορούν να σας πουν όλη την αλήθεια, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είναι απόλυτα ειλικρινείς.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση σε θέματα ερωτικά. Τώρα για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να κινηθείτε σε διανοητικό επίπεδο, με περισσότερο χιούμορ και θα πρέπει να σας εκτιμήσουν για το μυαλό σας. Στείλτε έξυπνα μηνύματα μέσω τηλεφώνου, ίντερνετ ή ακόμα και με τα μάτια σε απόσταση βολής.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, δίχως να χρειαστεί να περάσετε στην πράξη, από μακριά, αλλά ακόμα κι αν έρθετε πιο κοντά, μην ελπίζετε σε πολλές σταθερότητες. Πιο πολλά θα είναι πάντως τα λόγια από τα έργα.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το έτερον ήμισυ, να στείλετε τα κατάλληλα μηνύματα για να παίξετε με το σύντροφό τους, να πάτε μια βόλτα ή ένα ταξιδάκι, όπου θα ξεφύγετε έστω και για λίγο από τη ρουτίνα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με θάρρος, δύναμη και μαχητικότητα. Τώρα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και να ασχοληθείτε με τομείς που αγαπάτε ιδιαίτερα. Προτιμήστε τις έντονες ερωτικές καταστάσεις, και γενικότερα αισθηματικές σχέσεις όπου μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι.


Τα συναισθήματά σας για κάποια άτομα θα είναι αρκετά έντονα και πολύ πιθανό να τα εκφράσετε με αρκετά δυναμικό και γενναιόδωρο τρόπο. Προτιμήστε τώρα το σεξ από μια ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα, γιατί θα περάσετε πολύ καλύτερα και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.


Αν δεν φροντίσετε τώρα να βγάλετε δημιουργικά την ένταση και το δυναμισμό που έχετε, πολύ πιθανό να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφο, με ανθρώπους που αγαπάτε ή και με τα παιδιά.
Αυξάνεται η προσαρμοστικότητά σας, η επιχειρηματικότητα, η ταχύτητα αντίληψης κάποιων πραγμάτων, καθώς και ο ορθολογισμός σας. Προτιμήστε τώρα τη μελέτη, το διάβασμα, το γράψιμο, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και το φλερτ, και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, μην αλλάζετε γρήγορα γνώμη και αποφάσεις, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Ερευνήστε τώρα κάποια πράγματα πριν κάνετε οτιδήποτε.
Τώρα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί, μεθοδικοί, πρακτικοί και ιδιαίτερα προσγειωμένοι σε όλες σας τις σκέψεις και αποφάσεις. Μελετήστε προσεκτικά κάθε σας πράξη πριν την κάνετε, παρόλο που μπορεί να σας κάνει να καθυστερήσετε αρκετά, γιατί τουλάχιστον θα είστε σίγουροι πως όλα έγιναν σωστά. Το διάστημα αυτό είστε ικανοί να αναπτύξετε μια μεθοδευμένη επικοινωνία με τους άλλους που θα είναι σταθερή, θα ξέρετε πως ότι σας λένε το εννούν και μπορεί να παραμείνει σταθερό.


Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πείσετε τώρα τους άλλους να αλλάξουν τις απόψεις, τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης τους, γι' αυτό καλύτερα να μην το προσπαθήσετε καν. Προσηλωθείτε στα σχέδιά σας και μην αφήσετε κανένα να σας τα αλλάξει. Παρόλα αυτά, η αυξημένη σας διπλωματία τώρα σας κάνει ιδιαίτερα ευγενικούς με τους άλλους. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά συμβιβάσιμοι, εκτός κι αν δείτε πως πρόκειται να χάσετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σας, κυρίως σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, βοηθούν στο να μπορείτε να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας στους άλλους με περισσότερη ευκολία. Τώρα δεν χάνετε ευκαιρία για βόλτες, ταξίδια ή φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις. Οι σκέψεις σας όμως θα είναι αρκετά επηρεασμένες από τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητοί στους άλλους. Θα έχετε αυξημένη φαντασία και μια προτίμηση για συνεχείς αναζητήσεις, μετακινήσεις, γνώσεις και ταξίδια. Θα κυνηγάτε τη γνώση, και θα αναλάβετε πολλά θέματα μαζί ασχολούμενοι ταυτόχρονα μαζί τους.


Τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας πιθανό να αλλάξουν γρήγορα, γενικά θα είστε ευμετάβλητοι, και θα επηρεάζεστε συναισθηματικά από πολλά πράγματα συγχρόνως.
Θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να αποκτήσετε περισσότερη ασφάλεια, ηρεμία, αρμονία, οικονομική και γενικότερα υλική εξασφάλιση, περισσότερα χρήματα και σταθερές σχέσεις και καταστάσεις. Επενδύστε γενικότερα σε σταθερές αξίες και ΣΧΕΣΕΙΣ, που έχουν το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Προσπαθήστε να ομορφύνετε τόσο εσάς, αλλά και το χώρο που ζείτε, για να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό και το περιβάλλον σας. Αποφύγετε το πείσμα, γιατί μπορεί να σας φέρει σύγκρουση με πρόσωπα που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα.


Η υπομονή και επιμονή σας τώρα, μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Είναι πολύ πιθανό να σας στηρίξουν κάποια πολύ δικά σας πρόσωπα, τόσο σε θέματα οικονομικά αλλά και σε θέματα ερωτικά. Μην ξεφύγετε από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα, αλλά προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσαρμοστικοί σε δυσκολίες που πιθανό να προκύψουν. Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καλή για να κάνετε εφήμερες σχέσεις, δουλειές ή γνωριμίες.


Αποφύγετε να έχετε πολλές απαιτήσεις σε θέματα οικονομικά και ερωτικά, περισσότερες απ’ αυτές που αξίζετε ή που οι άλλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν, γιατί θα χάσετε περισσότερα απ’ αυτά που ρισκάρετε να κερδίσετε. Οι υπερβολές και οι σπατάλες για τις απολαύσεις σας, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα τώρα, αλλά μπορούν και να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σας γεμίσουν με χρέη που δύσκολα θα ξεπληρώσετε, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα μέτρο.


Καλό θα ήταν τώρα να ξεκινήσετε ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, να ασχοληθείτε με δουλειές και να διαπραγματευτείτε, προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε μια συγκατοίκηση, έναν ΑΡΡΑΒΩΝΑ ή ένα ΓΑΜΟ, να ομορφύνετε με μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς, να ψωνίσετε όμορφα πράγματα, ρούχα, παπούτσια ή άλλα αξεσουάρ, που σας χρειάζονται απόλυτα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
        
00°30'
   
      
00°41'
     
 
02°32'
       
00°42'
  

45°23'
           
 
46°26'

43°53'

64°36'
        
   
176°05'
        
  
132°06'
 
175°60'
   
00°46'
   
    
55°31'
 
120°28'
     
  
54°09'
  
150°29'
 
42°30'
    

133°48'
  
88°25'
 
95°30'
  
54°59'
   

85°43'
    
44°58'

117°30'

122°02'
    

118°39'

91°25'

93°58'
 
137°51'
       
      
31°38'
  
54°37'

85°51'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΔίδυμοι02°57'Πρώτο420 N 45 1ος04°18'Υδροχόος
ΣελήνηΤαύρος05°43'Πρώτο309 N 04 2ος19°02'Ιχθείς
ΕρμήςΤαύρος08°16'Πρώτο311 N 15 3ος26°46'Κριός
ΑφροδίτηΚριός17°33'Δεύτερο205 N 26 4ος24°31'Ταύρος
ΑρηςΔίδυμοι22°09'Τρίτο524 N 01 5ος16°59'Δίδυμοι
ΔίαςΖυγός13°38'RΔεύτερο804 S 01 6ος08°35'Καρκίνος
ΚρόνοςΤοξότης26°09'RΤρίτο1122 S 01 7ος04°18'Λέων
ΟυρανόςΚριός26°38'Τρίτο209 N 45 8ος19°02'Παρθένος
ΠοσειδώναςΙχθείς14°07'Δεύτερο107 S 04 9ος26°46'Ζυγός
ΠλούτωναςΑιγόκερως19°08'RΔεύτερο1221 S 15 10ος24°31'Σκορπιός
Β. ΔεσμόςΛέων28°40'Τρίτο711 N 56 11ος16°59'Τοξότης
ΩροσκόποςΥδροχόος04°18'Πρώτο  12ος08°35'Αιγόκερως
ΜεσουράνημαΣκορπιός24°31'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI