Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 21:45.23, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κινηθείτε στο παρασκήνιο, για να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θέλετε οι άλλοι να μάθουν, για μυστικές σχέσεις, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, για να ζητήσετε πράγματα από τους άλλους, για να βοηθήσετε εκεί που σας έχουν ανάγκη, για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, για να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο με σκοπό να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα σοβαρά με περισσότερη ηρεμία. Ζητήστε βοήθεια από ειδικούς προκειμένου να λύσετε σημαντικά προβλήματα, επισκεφτείτε ένα ψυχολόγο για να κάνετε ψυχανάλυση ή για να σας βοηθήσει στιγμιαία σε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα, διαβάστε βιβλία ψυχολογίας, αστρολογίας ή μεταφυσικής, με σκοπό περισσότερη αυτογνωσία, κάντε μακρινά ταξίδια, επεκταθείτε και αναζητήστε νέες εμπειρίες και νέους ορίζοντες.


Αυξάνεται τώρα η ισχυρή και γόνιμη φαντασία και διαίσθησή σας. Θα είστε ευγενικοί, ανεκτικοί, δεκτικοί, ευσυγκίνητοι, συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, θα έχετε μια βαθιά κατανόηση των άλλων, αλλά και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τώρα, είστε ικανοί να θυσιαστείτε για τους άλλους, δίχως να σκεφτείτε τα δικά σας «θέλω». Έχετε πολλά και μοναδικά ταλέντα και είστε κατάλληλοι για κάθε απασχόληση.


Καλοκάγαθοι και βολικοί, τώρα μπορείτε να τα έχετε καλά με όλους. Καλύτερα όμως να αποσυρθείτε από μια ατμόσφαιρα ανταγωνιστική, γιατί αντιπαθείτε έντονα τις επιθέσεις και τις συγκρούσεις. Τώρα, θα έχετε μια παθητική προσέγγιση των πραγμάτων σε οτιδήποτε κι αν σας απασχολεί. Μπορεί να γνωρίζετε πολλά, αλλά προτιμάτε να ενεργείτε λίγο ή και καθόλου. Μπορείτε να περιμένετε, να παρατηρείτε και μετά θα ενεργήσετε σε ένα δεύτερο βαθμό, αφού θα βεβαιωθείτε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα από μόνα τους να βρουν το σωστό δρόμο και μην προσπαθήσετε να τα κατευθύνετε. Από διαίσθηση ξέρετε πως κάποια στιγμή ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του και μπορείτε να μην τα ζορίζετε.


Τώρα θα είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους άλλους και μπορείτε να τους συγχωρήσετε οτιδήποτε κι αν σας κάνουν. Παραβλέπετε και δικαιολογείτε τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων όπως και τις δικές σας. Δεν σας είναι εύκολο να κάνετε διακρίσεις και θα προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, ακόμα κι αν σας τις επιβάλλουν. Μπορείτε να δεχτείτε πολλές και διαφορετικές απόψεις, αφού τώρα δεν μπορείτε να είστε άκαμπτοι και εγωιστές στις σκέψεις και τις απόψεις σας.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως τώρα μπορεί να υπάρχει μια έντονη ασάφεια, μια σύγχυση, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης, πολλές παραπλανήσεις, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και μια διάθεση για να υπάρξουν τρικλοποδιές, καταχρήσεις και παρανομίες. Δεν θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος, το καλό από το κακό, ή την αλήθεια από το ψέμα. Η καλοσύνη ή η έλλειψη δυναμισμού, μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, αν ακολουθήσετε μόνο το συναίσθημα και δεν ακούσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, ώστε να πάρετε εγκαίρως τα μέτρα σας.


Τώρα μπορείτε λανθασμένα να συνεχίσετε να δίνετε ακόμα και σε ανθρώπους όπου αντιλαμβάνεστε πως επωφελούνται από αυτό ή απαιτούν πάρα πολλά από σας. Δύσκολα τώρα θα μπορέσετε να επιστρατεύσετε τη λογική σας, και το συναίσθημα είναι εκείνο που θα κυριαρχεί στις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, να πικράνει ή να πληγώσει τους άλλους. Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για σας, αποφύγετε τις καταχρήσεις ή και τις εξαρτήσεις, γιατί δεν πρόκειται να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας.


Διασφαλίστε πρόσωπα και πράγματα που είναι ιδιαίτερα πολύτιμα για σας, γιατί τώρα είναι πολύ πιθανό να σας τα κλέψουν ή να τα χάσετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει ή γενικότερα κάνει κακό, παλαιότερα, γιατί το πιθανότερο είναι πως θα το επαναλάβουν. Μην εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ή που το ένστικτό σας σας λέει πως δεν θα πρέπει να είστε κοντά τους.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και διαισθητικοί, περιπετειώδεις και μπορεί να προτιμήσετε να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα. Τώρα, είναι πολύ πιθανό να δώσετε την εντύπωση στους άλλους πως είστε αρκετά εύθραυστοι ή ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. Μάλλον θα προτιμήσετε τις όμορφες και απαγορευμένες χαρές της ζωής, μέσα από παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις γεμάτες μυστήριο, που σας κάνουν να ζείτε έντονα. Αποφύγετε την υπερβολική ανησυχία για πρόσωπα και πράγματα που δεν αξίζουν ούτε να ασχοληθείτε καν.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα κάθε είδος εξάρτησης στο περιβάλλον σας, ιδιαίτερα από σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας ταιριάζουν και σας κάνουν να υποφέρετε. Αποφύγετε τώρα την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, γιατί μπορεί να προκαλέσει κακό στην υγεία σας. Τώρα οι άνθρωποι που έχετε στο περιβάλλον σας δεν μπορούν να σας πουν όλη την αλήθεια, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είναι απόλυτα ειλικρινείς.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τη χρονική αυτή στιγμή θα είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και μαχητικοί, προκειμένου να καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Μια έντονη παρορμητικότητα όμως, μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες, υψηλό ρίσκο και λάθος επιλογές. Δεν μπορείτε να κάνετε πρακτικές αγορές ή σταθερές επενδύσεις, κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στον οικονομικό τομέα σας αυτή τη στιγμή.


Αν ρισκάρετε πολλά τώρα, μπορεί και να χάσετε τεράστια ποσά. Λίγη σύνεση, οργάνωση και λογική σκέψη, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από ενάρξεις επιχειρήσεων τώρα, από νέα δυναμικά ξεκινήματα και μέσα σε εταιρίες ή γενικότερα δουλειές όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός.
Οι μέθοδοι που μπορείτε τώρα να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι εντελώς πρωτοποριακοί, ασυνήθιστοι, όπως και η συμπεριφορά σας απέναντι στα υλικά αγαθά ή στους άλλους γενικότερα. Τώρα θα είστε αρκετά μπροστά από την εποχή σας όσον αφορά τις πηγές εισοδημάτων σας και την επαγγελματική σας ενασχόληση και οι άλλοι μάλλον δεν θα σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Τη χρονική αυτή στιγμή, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα, με ξαφνικά μεγάλα κέρδη και ξαφνικές μεγάλες απώλειες, ίσως λόγω υπερβολικού ρίσκου από μεριάς σας, που καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην υποστείτε και τις δυσάρεστες συνέπειες.
Τη χρονική αυτή στιγμή, το περιβάλλον σας θα είναι γεμάτο εντάσεις που δύσκολα θα καταφέρετε να χειριστείτε ή να ξεφύγετε από αυτές. Καλύτερα να κατευθύνετε τώρα μόνοι σας τις καταστάσεις και μην τις αφήσετε στα χέρια των άλλων. Τώρα, θα είστε αρκετά δυναμικοί, αλλά και πολλές φορές νευρικοί σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, ενώ μέσα σας υπάρχει μια έντονη επιθυμία για να επιβληθείτε γρήγορα στους άλλους και να έχετε το πάνω χέρι.


Όλος αυτός ο δυναμισμός, θα σας βγει τώρα κυρίως στο περιβάλλον σας, και σε θέματα ερωτικά, σεξ ή άλλα εντελώς προσωπικά που έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιδιώξτε την αναγνώριση μέσα και έξω από το περιβάλλον σας, και βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να την αποκτήσετε.


Τώρα μπορεί να κάνετε κάποια λάθη από ανυπομονησία ή από κεκτημένη ταχύτητα, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, και να περιμένετε πριν κάνετε οτιδήποτε, για να αποφύγετε αυτά τα λάθη.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα μαχητικοί, παρορμητικοί, φιλόδοξοι και ανυπόμονοι αν όχι σε όλους, στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, θάρρος και είστε ριψοκίνδυνοι. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε και να μην εμφανίζετε έλλειψη ψυχραιμίας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.


Επιστρατεύσετε όλο σας το κουράγιο, τη δύναμη και τη λογική σκέψη για να αποφασίσετε να κάνετε οτιδήποτε, και μην αφήσετε τη διάθεση της στιγμής να υπερισχύσει. Ακόμα κι αν παθιαστείτε εύκολα με μια σχέση, συνεργασία ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, προσπαθήστε να το ελέγξετε και να μην ξεφύγετε από τα όριά σας. Προσπαθήστε να είστε ο νικητής της υπόθεσης, δίχως να έχετε απώλεις.


Ακόμα κι αν σας προσβάλλουν τώρα, προτιμήστε να μην ανταποδώσετε γρήγορα μια προσβολή, γιατί πολύ πιθανό να το μετανιώσετε και να χάσετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Σκεφτείτε δυο φορές πριν κάνετε οτιδήποτε. Η υπερβολική παρορμητικότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις ή επιλογές από κεκτημένη ταχύτητα ή από υπερβολική σιγουριά, γι' αυτό καλύτερα να το αποφύγετε.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έντονη ευαισθησία σε θέματα ερωτικά και έχετε άμεση ανάγκη από την υποστήριξη και την αναγνώριση των άλλων για οτιδήποτε κι αν κάνετε. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας τώρα και οι εναλλαγές των διαθέσεών σας, πολύ πιθανό να κουράσει τους άλλους και να τους απομακρύνει από κοντά σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν φαντάζουν στα μάτια σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση όπου θα έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό, ενώ μπορεί να καταλήξει σε μια συγκατοίκηση, σε γάμο ή και στη δημιουργία οικογένειας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία ή και επέκταση της οικογένειας, να αλλάξετε σπίτι, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο έτερον ήμισυ, δίχως υπερβολές. Αποφύγετε τις γκρίνιες μεταξύ σας, αλλά και τα ανακατέματα με συγγενείς, γιατί μπορούν να ψυχράνουν τη σχέση σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε τα πάντα πολύ εύκολα. Τώρα θα είστε συναισθηματικά δεμένοι με οτιδήποτε έχει σχέση με το χρήμα, τα οικονομικά και τα υλικά αγαθά γενικότερα στη ζωή. Μπορείτε να κάνετε καλή διαχείριση στα οικονομικά και να είστε οικονόμοι. Θα είστε αρκετά θετικοί και θα λαμβάνετε υποστήριξη από τους άλλους, όταν και όπου τη χρειάζεστε. Αν πιθανό να υπάρχουν κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα, μπορείτε να τα ξεπεράσετε με σχετική ευκολία.


Ο οικονομικός τομέας θα έχει μεγάλη σημασία για σας τώρα, και σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχική σας ηρεμία, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε μια σταθερότητα.
Θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να αποκτήσετε περισσότερη ασφάλεια, ηρεμία, αρμονία, οικονομική και γενικότερα υλική εξασφάλιση, περισσότερα χρήματα και σταθερές σχέσεις και καταστάσεις. Επενδύστε γενικότερα σε σταθερές αξίες και ΣΧΕΣΕΙΣ, που έχουν το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Προσπαθήστε να ομορφύνετε τόσο εσάς, αλλά και το χώρο που ζείτε, για να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό και το περιβάλλον σας. Αποφύγετε το πείσμα, γιατί μπορεί να σας φέρει σύγκρουση με πρόσωπα που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα.


Η υπομονή και επιμονή σας τώρα, μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Είναι πολύ πιθανό να σας στηρίξουν κάποια πολύ δικά σας πρόσωπα, τόσο σε θέματα οικονομικά αλλά και σε θέματα ερωτικά. Μην ξεφύγετε από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα, αλλά προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσαρμοστικοί σε δυσκολίες που πιθανό να προκύψουν. Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καλή για να κάνετε εφήμερες σχέσεις, δουλειές ή γνωριμίες.


Αποφύγετε να έχετε πολλές απαιτήσεις σε θέματα οικονομικά και ερωτικά, περισσότερες απ’ αυτές που αξίζετε ή που οι άλλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν, γιατί θα χάσετε περισσότερα απ’ αυτά που ρισκάρετε να κερδίσετε. Οι υπερβολές και οι σπατάλες για τις απολαύσεις σας, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα τώρα, αλλά μπορούν και να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σας γεμίσουν με χρέη που δύσκολα θα ξεπληρώσετε, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα μέτρο.


Καλό θα ήταν τώρα να ξεκινήσετε ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, να ασχοληθείτε με δουλειές και να διαπραγματευτείτε, προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε μια συγκατοίκηση, έναν ΑΡΡΑΒΩΝΑ ή ένα ΓΑΜΟ, να ομορφύνετε με μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς, να ψωνίσετε όμορφα πράγματα, ρούχα, παπούτσια ή άλλα αξεσουάρ, που σας χρειάζονται απόλυτα.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
    
00°25'

00°58'
  
00°49'
   
            
            
 
28°36'
          
  
86°05'

61°57'
        

179°28'
       
00°25'
   

173°37'
  
132°26'
 
06°55'
      
 
02°45'

55°29'

31°20'

30°36'
       

121°58'
    
58°34'
      

179°03'
  
137°52'
 
01°29'

05°26'
 
57°05'
   
 
44°50'

07°54'
   
148°41'

47°35'
    
  
123°06'
       
115°13'
 
 
148°51'
 
177°27'

115°30'
 
45°00'
     
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚαρκίνος22°49'Τρίτο521 N 30 1ος02°40'Ιχθείς
ΣελήνηΤαύρος13°02'Δεύτερο212 N 09 2ος17°51'Κριός
ΕρμήςΚαρκίνος05°46'Πρώτο419 N 18 3ος20°03'Ταύρος
ΑφροδίτηΔίδυμοι11°38'Δεύτερο317 N 41 4ος14°11'Δίδυμοι
ΑρηςΚριός09°41'Πρώτο100 N 39 5ος05°52'Καρκίνος
ΔίαςΑιγόκερως22°17'RΤρίτο1121 S 55 6ος29°42'Καρκίνος
ΚρόνοςΑιγόκερως29°11'RΤρίτο1120 S 32 7ος02°40'Παρθένος
ΟυρανόςΤαύρος10°17'Δεύτερο214 N 28 8ος17°51'Ζυγός
ΠοσειδώναςΙχθείς20°50'RΤρίτο104 S 38 9ος20°03'Σκορπιός
ΠλούτωναςΑιγόκερως23°46'RΤρίτο1122 S 20 10ος14°11'Τοξότης
Β. ΔεσμόςΔίδυμοι27°52'Τρίτο423 N 25 11ος05°52'Αιγόκερως
ΩροσκόποςΙχθείς02°40'Πρώτο  12ος29°42'Αιγόκερως
ΜεσουράνημαΤοξότης14°11'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI