Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 03:46.16, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να οργανωθείτε περισσότερο, για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες όπου θα κάνουν για σας τη διαφορά, για να βοηθήσετε τους άλλους και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας ίσως και δίχως υλική ανταμοιβή, για να δουλέψετε σκληρά ή για να ασχοληθείτε με την υγεία τη δική σας, ή κάποιων κοντινών σας προσώπων. Βέβαια, παρόλο που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συμπάθειά τους με την πρώτη ματιά.


Είστε παρατηρητικοί, μεθοδικοί, οργανωτικοί, τακτικοί, αρκετά σταθεροί, μετριοπαθείς, σεμνοί, ήπιων τόνων και μετριόφρονες, έχετε μια ισχυρή επιθυμία για μάθηση και για πρόοδο, και για το λόγο αυτό, μπορείτε να κερδίσετε τους άλλους εύκολα, αφού θα νιώθουν πως ότι λέτε το εννοείτε. Τώρα μπορείτε να γίνεται άκρως απαραίτητοι στους άλλους, με το να είστε εκεί όποτε σας χρειάζονται. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεστε για να πετύχετε κάποια πράγματα, όσο δύσκολα κι αν είναι.


Τη χρονική αυτή στιγμή θα προτιμήσετε να επεξεργαστείτε λίγο παραπάνω τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχετε και θα αποφύγετε να κάνετε απότομες ή γρήγορες κινήσεις, μέχρι να σιγουρευτείτε πως είναι οι σωστές. Κινηθείτε επιφυλακτικά, αλλά άκρως ρεαλιστικά, στηριζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα και προτάσεις. Μην κάνετε οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε απολύτως σίγουροι, πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν είναι όμως εύκολο τώρα να αποτύχετε, οτιδήποτε κι αν κάνετε ή κι αν επιλέξετε, αφού σίγουρα θα το «κουράσετε» τόσο πολύ και θα το οργανώσετε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, ώστε θα είναι αδύνατο να πάει κάτι στραβά.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να «κολλήσετε» σε κάποιες λεπτομέρειες και να χάσετε την ουσία των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Τώρα μπορεί να αγχωθείτε ή να ανησυχήσετε λίγο παραπάνω δίχως σοβαρή ή λογική αιτία. Είναι δύσκολο να μείνετε ευχαριστημένοι από τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς τώρα θα έχετε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.


Τώρα θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αμελείς, άτολμοι, φοβισμένοι και δίχως αυτοπεποίθηση, γεγονός όπου μπορεί να σας κάνει να χάσετε ή να αμελήσετε σημαντικά πρόσωπα και πράγματα. Η έντονη επιφυλακτικότητά σας, ίσως τώρα σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο συστηματικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, απόμακροι ή και ψυχροί, από όσο πραγματικά είστε. Έχετε μια τάση προς την τελειότητα, όπου κουράζει ακόμα κι εσάς, πόσο μάλλον τους άλλους, καθώς και την υπερβολική κριτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να σας συμπαθήσουν άτομα που σημαίνουν έστω και κάτι για σας και να τους δείξετε την υπέροχη πλευρά σας.


Αποφύγετε τώρα οπωσδήποτε την σκληρή αυτοκριτική, αλλά και το να γίνεται ιδιαίτερα επικριτικοί προς τους άλλους, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Θα πρέπει να πείτε τη γνώμη σας δίχως να τη χρωματίζετε με επικριτική διάθεση. Μη βλέπετε συνεχώς τα ελαττώματα ατόμων ή και καταστάσεων, αλλά αναζητήστε τρόπους για να δείτε και τα καλά στοιχεία τους. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.


Μην καταπνίγετε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δημιουργήσετε ένα τείχος ανάμεσα σε σας και τους άλλους, εξαιτίας της κριτικής που τους κάνετε, των υψηλών σας απαιτήσεων και την ανάγκης σας για τάξη και τελειότητα. Μην ανησυχήσετε για προβλήματα ή καταστάσεις που δεν είναι και τόσο σοβαρά.
Τη χρονική αυτή στιγμή, το περιβάλλον σας θα είναι γεμάτο εντάσεις που δύσκολα θα καταφέρετε να χειριστείτε ή να ξεφύγετε από αυτές. Καλύτερα να κατευθύνετε τώρα μόνοι σας τις καταστάσεις και μην τις αφήσετε στα χέρια των άλλων. Τώρα, θα είστε αρκετά δυναμικοί, αλλά και πολλές φορές νευρικοί σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, ενώ μέσα σας υπάρχει μια έντονη επιθυμία για να επιβληθείτε γρήγορα στους άλλους και να έχετε το πάνω χέρι.


Όλος αυτός ο δυναμισμός, θα σας βγει τώρα κυρίως στο περιβάλλον σας, και σε θέματα ερωτικά, σεξ ή άλλα εντελώς προσωπικά που έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιδιώξτε την αναγνώριση μέσα και έξω από το περιβάλλον σας, και βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να την αποκτήσετε.


Τώρα μπορεί να κάνετε κάποια λάθη από ανυπομονησία ή από κεκτημένη ταχύτητα, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, και να περιμένετε πριν κάνετε οτιδήποτε, για να αποφύγετε αυτά τα λάθη.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Τα έντονα συναισθήματά σας θα παρεμβαίνουν τώρα στις σκέψεις, τις αποφάσεις και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσετε με κάποιον για τον οποίο δεν νιώθετε καλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θα είστε αρκετά σταθεροί στις θέσεις και τις απόψεις σας, καθώς τώρα δεν μπορείτε να επηρεαστείτε από τη γνώμη και τις ιδέες των άλλων. Τώρα θα διαθέτετε μια φοβερή ικανότητα νοητικής συγκέντρωσης και θα μπορέσετε να καλύψετε τα αισθήματά σας όταν και εφόσον χρειαστεί, για να μην εκδηλωθείτε εκεί που δεν πρέπει.


Πολύ πιθανό τώρα να ξετρυπώσετε πληροφορίες και μυστικά που θα σας φανούν χρήσιμα κατά κάποιον τρόπο, με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Μπορείτε να βρείτε μόνοι σας λύσεις σε δύσκολα προβλήματα τώρα. Προσπαθήστε μόνο να μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και να μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί, γιατί εσείς θα χάσετε. Με σεμνότητα, υπομονή και επιμονή σίγουρα θα πετύχετε.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα μπορείτε να πετύχετε μια λεπτή ισορροπία και αρμονία όσων αφορά τα υλικά αγαθά και την οικονομική σας κατάσταση. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε με μια νέα σχέση, συνεργασία ή έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο συνεταιρισμό για να αυξήσετε κατά πολύ τα πάγια έσοδά σας. Βέβαια, πολλά θα εξαρταρτιώνται από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και δεν θα είστε πλήρως ανεξάρτητοι, ενώ τώρα θα σας είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια δουλειά μέσα στην οποία δεν περνάτε καλά. Θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε πολυτέλειες ή σε δραστηριότητες που αφορούν τις κοινωνικές σας ασχολίες, τις ερωτικές σας σχέσεις και την προσωπική σας ευχαρίστηση.


Τα εισοδήματά σας μπορούν σίγουρα να αυξηθούν με έναν κερδοφόρο γάμο ή μια κερδοφόρα συνεργασία, καθώς και αν ασχοληθείτε τώρα με τομείς που αφορούν κυρίως την ομορφιά, την τέχνη, το γάμο, τα καλλυντικά, τις δημόσιες σχέσεις, κ. ά. Μην κατασπαταλήσετε τη στιγμή αυτή τα χρήματά σας σε αγορές που δεν σας είναι τώρα απολύτως απαραίτητες, όπως σε ακριβές μάρκες ρούχων, παπουτσιών ή άλλων αξεσουάρ.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με γενναιοδωρία, προτίμηση για την άνεση και επιθυμία για οικονομική σταθερότητα και επιτυχία. Θα είστε αρκετά τυχεροί με τα υλικά αγαθά και ιδιαίτερα με χρήματα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις υπερβολικές σπατάλες, σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Προτιμάτε δίπλα σας ή και πάνω σας, κάθε τι ωραίο, και δύσκολα θα αντισταθείτε προκειμένου να το αποκτήσετε.


Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να ρισκάρετε ή να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, καθώς και για να κάνετε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που σας κάνει να περνάτε πολύ καλά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και χαριτωμένους. Με ισχυρό ταμπεραμέντο, θα είστε φιλικοί και ευχάριστοι, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την εμφάνισή σας και το πώς φαίνεστε εξωτερικά, καθώς για να πετύχετε κάποια πράγματα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα σας. Μπορείτε να έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους κοντά σας και πολύ περισσότερους γνωστούς.


Στις διαπροσωπικές σας ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, τώρα μπορείτε να είστε λίγο εγωιστές, και να μην προσέχετε και τόσο πολύ τα «θέλω» των άλλων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, για να μη χάσετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.
Αυξάνεται τώρα η κοινωνικότητά σας κι αυτό φέρνει πολύ κόσμο κοντά σας και πολλές νέες γνωριμίες και επαφές. Τώρα θα είστε αρκετά ευγενικοί, δεκτικοί, φιλικοί, ευχάριστοι και χαρούμενοι, ενώ μπορείτε να γίνεται εύκολα αποδεκτοί από τους άλλους. Οι ΣΧΕΣΕΙΣ σας τώρα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλες τις αποφάσεις και κινήσεις σας, και θα λάβετε σοβαρά υπόψη τη γνώμη των άλλων πριν κάνετε οτιδήποτε.


Έχετε ανάγκη από ηρεμία, συντροφικότητα και γενικότερα από μια υγιή ΣΧΕΣΗ, προκειμένου να νιώσετε πλήρεις και να μπορείτε να λειτουργείτε ομαλά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Κάντε τώρα μια ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ, αν θέλετε να περάσετε καλά και να έχετε και τη δυνατότητα της συντροφικότητας και της ηρεμίας. Αναζητήστε όμως πρωτίστως την εγκεφαλική επικοινωνία στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας, γιατί δίχως αυτή, δύσκολα θα σας ικανοποιήσει ή θα μείνετε σε μια ΣΧΕΣΗ.


Γενικότερα πάντως, τώρα θα είστε αρκετά συμβιβάσιμοι με τα «θέλω» των άλλων, κι αυτό δεν είναι πάντα καλό, γιατί μπορούν να σας πάρουν τον «αέρα» και να έχουν συνεχώς το «πάνω χέρι». Θα ξέρετε πού και πότε να υποχωρήσετε προκειμένου να διατηρήσετε μια σχέση που σας δίνει πολλά. Ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με την ΤΕΧΝΗ, την ΟΜΟΡΦΙΑ και γενικά τα καλλιτεχνικά θέματα, γιατί θα σας κάνουν να ξεφύγετε έστω και για λίγο από τη ρουτίνα, ενώ μπορούν να σας ανοίξουν νέους δρόμους.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τώρα δεν θα είστε και τόσο σταθεροί, ενώ πολύ πιθανό να σας βάλουν άλλα πρόσωπα σε κάποια παραπάνω έξοδα. Τώρα θα χαλάσετε αρκετά χρήματα σε προσωπικές απολαύσεις, ΡΟΥΧΑ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ και ΔΩΡΑ, και θα σας είναι αρκετά δύσκολο να κάνετε οικονομία. Τα έσοδά σας κι αυτά εξαρτώνται από τους άλλους τώρα, από ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ή συνεταιρισμούς, και θα πρέπει να τα έχετε καλά μαζί τους για να πολλαπλασιάσετε τα χρήματά σας. Μια νέα συνεργασία τώρα έχει να σας δώσει πολλά.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σε θέματα ερωτικά δεν είναι και τόσο θετικές, αφού άλλα ζητήματα, πιο πρακτικά προέχουν. Είναι πολύ πιθανό τώρα θέματα εργασιακά να δημιουργούν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, είτε προέρχονται από τη δική σας πλευρά, είτε από την πλευρά των άλλων. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια ψυχρότητα και γενικότερα ένα τείχος που εμποδίζει εσάς να έρθετε σε στενή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα να κάνετε μια νέα σχέση. Η δική σας έντονη καχυποψία και επιφυλακτικότητα, κρατούν τους άλλους μακριά σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα δεν θα είστε και στα καλύτερά σας στον ερωτικό τομέα, καθώς δίνετε όλο το βάρος στη δουλειά ή σε άλλες υποχρεώσεις, είτε δυσκολεύεστε να βρείτε ένα άτομο σταθερό, σοβαρό, που θα εννοεί και θα κάνει πράξη αυτά που λέει. Κατεβάστε λίγο πιο χαμηλά τον πήχη, μην έχετε υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους και αν γνωρίσετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, τώρα έχετε πολλές πιθανότητες να παραμείνει σταθερό μαζί σας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση τη χρονική αυτή στιγμή, μάλλον έχετε άλλες προτεραιότητες ή άλλες υποχρεώσεις να καλύψετε, παρά τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας, για να μην τελειώσει δίχως καν να προλάβετε να το καταλάβετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα υπερευαίσθητους, κλειστούς, αρκετά απαισιόδοξους, και δεν θα αφήσετε τα συναισθήματά σας να φανούν προς τα έξω. Τώρα, θα σκέπτεστε το πιο αρνητικό σενάριο για σας και για τους άλλους, είτε αυτό στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, είτε όχι. Είναι πολύ πιθανό το οικογενειακό σας περιβάλλον τώρα να είναι αρκετά αυστηρό, καταπιεστικό ή ιδιαίτερα περιοριστικό μαζί σας, να σας βάζει εμπόδια ή εσείς να το νιώθετε έτσι.


Τώρα, θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες και θα έχετε σημαντικές απώλειες που αφορούν το σπίτι, την ακίνητή σας περιουσία ή την οικογένεια και γενικότερα υποθέσεις που τους αφορούν. Τη χρονική αυτή στιγμή, αποφύγετε οπωσδήποτε αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις, μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας, γιατί δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που περιμένετε, ενώ δεν θα αποδειχθούν και ότι καλύτερο. Τη χρονική αυτή στιγμή είναι πολύ πιθανό να χάσετε ένα πρόσωπο πολύ κοντινό σας, να φύγει μακριά σας και να το αποχωριστείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πάντα.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, βοηθούν στο να μπορείτε να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας στους άλλους με περισσότερη ευκολία. Τώρα δεν χάνετε ευκαιρία για βόλτες, ταξίδια ή φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις. Οι σκέψεις σας όμως θα είναι αρκετά επηρεασμένες από τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητοί στους άλλους. Θα έχετε αυξημένη φαντασία και μια προτίμηση για συνεχείς αναζητήσεις, μετακινήσεις, γνώσεις και ταξίδια. Θα κυνηγάτε τη γνώση, και θα αναλάβετε πολλά θέματα μαζί ασχολούμενοι ταυτόχρονα μαζί τους.


Τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας πιθανό να αλλάξουν γρήγορα, γενικά θα είστε ευμετάβλητοι, και θα επηρεάζεστε συναισθηματικά από πολλά πράγματα συγχρόνως.
Τώρα θα είστε γεμάτοι με παθιασμένα και δυνατά συναισθήματα, ισχυρή θέληση, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να επιδιώξετε επίμονα την εκπλήρωση των στόχων και επιθυμιών σας. Δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να δώσετε πράγματα στους άλλους, λόγω της υπερβολικής καχυποψίας και ανασφάλειάς σας, ενώ θα κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας και θα είστε αρκετά κλειστοί. Αυξάνεται τώρα ο ερωτισμός, η επιφυλακτικότητα, η απαιτητικότητα, η ζήλια, η κτητικότητα και η εκδικητικότητά σας, περισσότερο από ποτέ.


Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, δυσάρεστα μυστικά, ακραία πάθη και παράνομους ή αδιέξοδους ΕΡΩΤΕΣ και ΣΧΕΣΕΙΣ, γιατί αλλιώς εσείς θα χάσετε. Καλύτερα να κινηθείτε παρασκηνιακά και στα κρυφά, για να μπορέσετε να κερδίσετε πράγματα, ενώ τώρα είναι πολύ δύσκολο να σας ανακαλύψουν. Το ΣΕΞ, οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ υποθέσεις που σχετίζονται με μοιραία, κρυφά ή ακραία πάθη και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά τώρα, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.


Αν υπάρχουν κάποια αρκετά δύσκολα συναισθηματικά προβλήματα και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε, καλύτερα να επισκεφτείτε τώρα ή να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα ειδικό ψυχολόγο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Διαβάστε τώρα ψυχολογία, αστρολογία, φιλοσοφία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει προς μια καλύτερη αυτογνωσία. Καλύτερα τώρα να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο, ώστε να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν. Απομονωθούμε μόνοι ή και με καλή παρέα και για καλό σκοπό.


Προτιμήστε τώρα να κρατήσετε μυστικά κάποια πράγματα και να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, για να προλάβετε κάποιες καταστάσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν ή να σας εκθέσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με χρήματα που χρωστάτε, με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και με υποθέσεις ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Αν θέλετε τώρα να ζητήσετε περισσότερα από τους άλλους, φροντίστε να έχετε και τα κατάλληλα επιχειρήματα και να τα αξίζετε για να τα πάρετε. Καλύτερα να αποφύγετε νέες σχέσεις, αν θέλετε να είναι υγιείς και να περνάτε καλά δίχως προβλήματα ή νέες συνεργασίες, αν δεν θέλετε να έχετε οικονομικές απώλειες ή χρέη.


Γενικότερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα ενάρξεις και νέα ξεκινήματα, οικονομικές ή γενικότερα άλλες ριψοκίνδυνες επενδύσεις υλικές ή συναισθηματικές, αν θέλετε όλα να πάνε καλά και να μην προκύψουν διάφορες απώλειες, τώρα ή στο μέλλον.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
    
00°19'
       
 
00°17'
       
00°31'
  
         
00°14'
  
 
45°19'

28°07'
         

29°17'

55°16'
          

03°39'
 
05°08'
         

54°56'

28°57'

46°09'
 
84°13'
   
00°30'
   

177°34'

151°36'
   
173°55'

122°38'
     

132°53'
 
124°06'
    
44°41'
    
        
54°45'
   
 
94°11'
    
123°08'

114°14'
    
 
62°28'

45°17'
 
07°13'
 
91°26'
  
114°38'

31°42'
 
  
136°14'
   
177°37'

54°59'
  
59°15'

90°57'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΖυγός28°51'Τρίτο211 S 04 1ος22°22'Παρθένος
ΣελήνηΣκορπιός24°50'Τρίτο314 S 06 2ος18°21'Ζυγός
ΕρμήςΣκορπιός07°39'Πρώτο214 S 22 3ος18°29'Σκορπιός
ΑφροδίτηΖυγός09°31'Πρώτο102 S 21 4ος21°25'Τοξότης
ΑρηςΠαρθένος29°34'Τρίτο101 N 14 5ος24°32'Αιγόκερως
ΔίαςΣκορπιός02°31'Πρώτο211 S 23 6ος25°15'Υδροχόος
ΚρόνοςΤοξότης23°47'Τρίτο422 S 17 7ος22°22'Ιχθείς
ΟυρανόςΚριός26°26'RΤρίτο809 N 38 8ος18°21'Κριός
ΠοσειδώναςΙχθείς11°44'RΔεύτερο608 S 02 9ος18°29'Ταύρος
ΠλούτωναςΑιγόκερως16°60'Δεύτερο421 S 47 10ος21°25'Δίδυμοι
Β. ΔεσμόςΛέων20°39'Τρίτο1114 N 36 11ος24°32'Καρκίνος
ΩροσκόποςΠαρθένος22°22'Τρίτο  12ος25°15'Λέων
ΜεσουράνημαΔίδυμοι21°25'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI