Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 14:42.26, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή είναι καλή για να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε έχετε ανάγκη να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς και για να βελτιώσετε την επαγγελματική και οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, για να ομορφύνετε με οποιονδήποτε τρόπο και για ψώνια με καλό γούστο και καλή αισθητική. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα μαλθακοί, υπομονετικοί, επίμονοι, συναισθηματικοί και πρακτικοί.


Μπορείτε να απολαύσετε κάποιες πολυτέλειες, την ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού σας, το φαγητό, το ποτό και τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Κινηθείτε αργά, μεθοδικά και ιδιαίτερα προσεχτικά για να βγείτε κερδισμένοι. Τώρα μπορείτε να εργαστείτε σκληρά, είστε καλοί στη διαχείριση των οικονομικών και η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ανοίξετε έναν καινούργιο τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και να αποταμιεύσετε χρήματα, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιτρέψετε στον εαυτό σας μικρές ή μεγάλες απολαύσεις και σπατάλες.


Η Τέχνη θα έχει τώρα την τιμητική της, και μπορείτε να απολαύσετε ανάλογες δραστηριότητες. Το χρονικό διάστημα αυτό μπορούν να γίνουν μόνο σταθερές και μακρόχρονες επενδύσεις, δίχως υψηλό ρίσκο. Τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, να εδραιωθείτε κοινωνικά μέσα από συγκεντρώσεις, πάρτι και δείπνα, και να σταθεροποιήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν μεγάλη σημασία για σας και θέλετε να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα υποχωρητικοί, οκνηροί και αδρανείς, και να αποφύγετε κάθε είδος κίνηση που φοβάστε πως μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη ή πως μπορεί να σας βλάψει, και μ’ αυτόν τον τρόπο να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Μπορεί να γίνετε υπερβολικά ζηλιάρηδες, κτητικοί και εγωιστές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να βλάψετε τις σχέσεις σας αυτές και δύσκολα θα διορθώσετε τα πράγματα. Ακόμα, τη χρονική αυτή στιγμή μπορεί να γίνετε υπερβολικά οικονόμοι, επίμονοι, ή ακόμα και άπληστοι, με κίνδυνο να χάσετε σημαντικά πρόσωπα, πράγματα και ευκαιρίες.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα το υψηλό ρίσκο σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά, αν δεν είστε καλά οργανωμένοι, αν δεν έχετε ελέγξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και δεν έχετε διασφαλίσει πως δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Μην ξεκινήσετε σχέσεις που δεν θέλετε να παραμείνουν σταθερές στη ζωή σας, γιατί και θα πληγώσετε τους άλλους, αλλά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και να μην μπορείτε να τις βγάλετε εύκολα από τη ζωή σας.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε είδος συναισθηματικής υπερβολής ή γενικότερα καταχρήσεις και υπερβολές που αφορά σε θέματα φαγητού, ποτού, πολυτέλειες, σπατάλες και ψώνια, για να μη μείνετε δίχως ούτε ένα ευρώ στο πορτοφόλι σας. Κάντε τα ψώνια σας οργανωμένα, ακολουθώντας μια λίστα με όλα αυτά που χρειάζεστε απαραιτήτως.
Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο ο πνευματικός και διανοητικός ΕΡΩΤΑΣ. Τώρα θα πρέπει να προτιμήσετε να έχετε μια σωστή εγκεφαλική επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα με τους άλλους, προκειμένου να πετύχετε μια σωστή σχέση μαζί τους που θα σας γεμίζει σε πολλά επίπεδα. Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν να μην προσέχετε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας, ενώ θα έχετε μια ιδιαίτερη γοητεία, που θα πηγάζει από την έντονη και δυναμική προσωπικότητά σας.


Στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας θα είστε λίγο ασταθείς, θα θέλετε να νιώθετε απέραντη ελευθερία, και το έτερον ήμισυ θα πρέπει να είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει στα ατελείωτα ταξίδια και αναζητήσεις σας, προκειμένου να παραμείνει μαζί σας. Σε θέματα οικονομικά δεν θα είστε και ότι καλύτερο, αφού θα γίνετε αρκετά σπάταλοι, υπερβολικοί με τις αγορές σας και δεν θα κάνετε και τόσο καλή διαχείριση.


Πολύ πιθανό τώρα να ερωτευτείτε και να κάνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ, με άτομα που προέρχονται ή διαμένουν στο εξωτερικό. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας, για να μη χάσετε την επαφή μαζί τους.
Το διάστημα αυτό προσπαθήστε να είστε περισσότερο προσγειωμένοι αισθηματικά, και αν χρειαστεί κάντε μια σημαντική επιλογή στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας, γιατί δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Προτιμήστε τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ από τις σύντομες περιπέτειες, και αναζητήστε ένα άτομο που θα μπορεί να μείνει σταθερό μαζί σας και να είναι σοβαρό και μετρημένο στις σκέψεις και στις κινήσεις του. Τώρα δεν θα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, κι αυτό μπορεί οι άλλοι να το εκλαμβάνουν ως αδιαφορία. Βάλτε πάνω από όλα τη λογική και αφήστε σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα, γιατί μόνο με τη λογική μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι.


Μην έχετε υπερβολικά πολλές απαιτήσεις από τους άλλους και αναζητήστε την ερωτική σιγουριά σε άτομα που είναι σοβαρά, σταθερά, έχουν κύρος, θέση εξουσίας ή έχετε μια κάποια διαφορά ηλικίας. Η πίστη και η αισθηματική σας σταθερότητα, η αποδοχή σας για ανθρώπους, φίλους, ερωτικούς συντρόφους τώρα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους άλλους. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη χάσετε τον έρωτα της ζωής σας από δικά σας λάθη ή από υπερβολική αδιαφορία, απομάκρυνση ή ψυχρότητα λόγω της μονομερούς ενασχόλησής σας με τη δουλειά, γιατί αυτό θα σημαδέψει την ερωτική σας ζωή.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ προσπαθήστε να είστε αρκετά μετρημένοι, οργανωτικοί και προτιμήστε να έχετε μια τάξη ώστε να ξέρετε τί ακριβώς συμβαίνει στα έσοδα και έξοδά σας ανά πάσα στιγμή. Διεκδικήστε από τους άλλους χρήματα που δικαιούστε και που δουλεύετε πολύ σκληρά, και κάντε οικονομία για να έχετε όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Προσπαθήστε να έχετε ένα οικονομικό απόθεμα για να νιώθετε ασφαλείς και ξεκινήστε να ξοδεύετε από κει και πέρα για τις υπόλοιπες ανάγκες σας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Το μυαλό και η λογική είναι εκείνα που σας καθοδηγούν τώρα σε θέματα οικονομικά, και μπορούν να σας κάνουν να διακρίνετε τις σωστές ευκαιρίες. Έξυπνες ιδέες, μόνο αν υλοποιηθούν με σωστή οργάνωση και ένα καλό σχεδιασμό, μπορούν να σας φέρουν πολύ περισσότερα χρήματα τώρα. Βέβαια, θα υπάρχει τώρα ένα πρόβλημα σωστής διαχείρισης των χρημάτων σας, αφού μπορείτε να σπαταλήσετε τεράστια ποσά σε τομείς που αφορούν την επικοινωνία, τα ταξίδια, σε βόλτες, κινητά, αμάξια, μηχανές και μηχανήματα, δίχως να μπορεί κάποιος να σας σταματήσει, γιατί όλο και κάτι έξυπνο θα έχετε να του πείτε.


Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα αν ασχοληθείτε με όλες τις δραστηριότητες γύρω από τον τουρισμό, τα ταξίδια, τις ξεναγήσεις, το εμπόριο, σπουδές, σεμινάρια, παιδικά ρούχα, παιχνίδια κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά κοινωνικούς, αυξάνουν την αίσθηση της δικαιοσύνης που έχετε, καθώς και την ικανότητα επικοινωνίας, την ανταλλαγή απόψεων, την ομορφιά, την αρμονία και τη συντροφικότητα στη ζωή σας. Προσπαθήστε τώρα να είστε αρκετά συνεργάσιμοι, να σας ενδιαφέρει να τα πάτε καλά με τους γύρω σας, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις ακόμα κι αν σας προκαλέσουν.


Τώρα θα τα πάτε περίφημα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων.
Τώρα θα δείξετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αλήθεια, τη φιλοσοφία, τη γνώση, το εμπόριο, το διάβασμα και το γράψιμο. Προτιμήστε μια βόλτα από το να κάτσετε στο σπίτι, και προσπαθήστε να βρείτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις καταστάσεις όσο δύσκολο κι αν είναι κάτι τέτοιο, και όσο σκληρή κι αν είναι η αλήθεια.


Οι σκέψεις, οι αποφάσεις και οι επιλογές σας θα είναι τώρα κάπως ευμετάβλητες και δεν θα σας είναι εύκολο να περιοριστείτε μόνο με μια σχέση ή μία ενασχόληση, γι' αυτό προτιμήστε την ποικιλία. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι επισκέψεις και επαφές με τους άλλους μπορούν τώρα να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση καθώς μπορείτε να κερδίσετε εύκολα τη συμπάθεια των άλλων, μέσα από τις συζητήσεις σας μαζί τους. Κάντε θετικές αλλαγές στη ζωή σας και μην παραμένετε στάσιμοι.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τις πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, πρέπει να επιδιώξετε να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για να έχετε κοντά σας και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βάλτε τα δυνατά σας, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε, να ξεφαντώσετε και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Βέβαια, μπορεί να περάσετε καλά ότι κι αν γίνει σήμερα, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια νέα σχέση.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορεί να παίξετε ερωτικά με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα όμορφο και λαμπερό, να περάσετε πολύ έντονες στιγμές μαζί του, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είστε και στο άμεσο μέλλον μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα μπορείτε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το έτερον ήμισυ, να ξαναθυμηθείτε αυτά που σας ενώνουν, δίχως να σκέφτεστε τώρα τα πιθανά προβλήματα που έχετε. Θα ξεχαστείτε αρκετά και θα περάσετε υπέροχες ανέμελες στιγμές μαζί.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την ισχυρή σας θέληση, σας κάνουν ανθεκτικούς στις δυσκολίες, ιδιαίτερα δημιουργικούς, φιλόδοξους, αν και μπορεί να γίνεται λίγο περισσότερο σκληροί, απ’ όσο ίσως θα’ πρεπε. Τώρα μπορεί να προκύψουν ριζικές αλλαγές και μεταμορφώσεις, τόσο εσωτερικές, όσο και εξωτερικές.


Από τους άλλους, έχετε τώρα να λαμβάνετε πολύ περισσότερα από αυτά που τους δίνετε, ανεξάρτητα αν τα δικαιούστε ή όχι, ενώ θα επιχειρήσετε να επιβάλλετε την παρουσία σας στους άλλους, με οποιονδήποτε τρόπο. Προσπαθήστε απλά να κάνετε αισθητή την παρουσία σας δίχως να πιέσετε τους άλλους για οτιδήποτε, γιατί αν τους επιβάλλετε οτιδήποτε, μπορεί τελικά να έχετε και τα αντίθετε αποτελέσματα από αυτά που θέλετε και να τους απομακρύνετε από κοντά σας.


Μην είστε τώρα ιδιαίτερα απαιτητικοί, γιατί δεν θα βγείτε κερδισμένοι. Προσπαθήστε να κερδίσετε οτιδήποτε κινούμενοι στο παρασκήνιο.
Τώρα θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, δραστήριοι, ευγενικοί, ειλικρινείς, γεμάτοι χιούμορ και διάθεση για περιπέτεια. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε καινούργια, και όσο το δυνατόν, πιο συναρπαστικά πράγματα, για να μη βαρεθείτε σε ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ή γενικότερα καταστάσεις που πιθανό να σας κρατούν στάσιμους.


Προσπαθήστε να βρεθείτε μέσα στα πράγματα και να εμβαθύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Περιπλανηθείτε, νοητικά ή πραγματικά με τη βοήθεια βιβλίων, ταξιδιών, γνωρίστε καινούργια μέρη, πρόσωπα και πράγματα, γιατί έχουν πολλά να σας δώσουν. Σεβαστείτε τους τύπους και τα έθιμα της κοινωνίας, παρόλο που μπορεί και να μην τα τηρήσετε.


Αποφύγετε να μιλήσετε ή να ενεργήσετε κάπως βιαστικά, γιατί θα χάσετε πολλά πράγματα. Αποφύγετε μια τάση να γίνεται υπερβολικοί σε πολλούς τομείς, και ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής, για να μην πάρετε κάποια παραπανίσια κιλά.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως ότι σας απασχολεί είναι στενά συνδεδεμένο συναισθηματικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Τώρα θα είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην οικογένεια και την παράδοση. Να προτιμάτε να έχετε μια βάση πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε κάτι, για να νιώθετε ασφαλείς. Κάθε γεγονός της οικογενειακής ζωής, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική σας ισορροπία. Στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον θα εκφράζετε κάθε σας ιδέα και σκέψη και πολλές δραστηριότητές σας θα επηρεάζονται άμεσα από την προσωπική σας ζωή.


Πολύ πιθανό να έχετε αλλαγές μέσα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διαμονής, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, ενώ θα πρέπει να περιμένετε καλύτερες συνθήκες αργότερα.
Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, αξιοπρεπείς, εγκάρδιοι, δημιουργικοί, σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι γενναιοδωρία και θετικά συναισθήματα για σας και τους γύρω σας, αλλά και αρκετά υπερβολικοί. Θα ασχολείστε περισσότερο με τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, την ΑΓΑΠΗ, τον ΕΡΩΤΑ και τις ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ με σκοπό να νιώσετε όμορφα. Προτιμήστε τώρα να αθληθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ένας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ΕΡΩΤΑΣ μπορεί να μπει στη ζωή σας τώρα, εκεί που δεν το περιμένετε. Δημιουργήστε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει ξανακάνει, με τόλμη και αποφασιστικότητα, προκειμένου να ξεχωρίσετε.


Τώρα θα πρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή. Να κάνετε υπερβολές και να απολαύσετε πολυτέλειες. Ερωτευτείτε, και περάστε καλά δίχως να σκέφτεστε το αύριο ή γενικότερα το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση, γιατί μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, οπότε καλύτερα να τη χαρείτε για όσο κρατήσει. Ξεκινήστε τώρα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή ξεκινήστε τις προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί.


Ξεκινήστε γυμναστική, αυξήσετε τις ώρες που αθλείστε, ασχοληθείτε με ένα παλιό ή νέο άθλημα ή περπατήστε περισσότερο. Επισκεφτείτε ένα σπα, ένα κομμωτήριο, ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να χαλαρώσετε, να αλλάξετε ή να ομορφύνετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε όμως τώρα να προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σας βγει. Μη μείνετε σπίτι μόνοι, αλλά προτιμήστε να έχετε μαζί σας μια καλή παρέα, για να περάσετε πιο όμορφα. Μη ριψοκινδυνέψετε τα χρήματά σας σε τυχερά παιχνίδια, ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και δυνατότητα μικρού κέρδους, γιατί θα χάσετε εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξίας και σιγουριάς.


Δύσκολα θα κάνετε τώρα οικονομία ή θα ξεκινήσουμε αποταμίευση, αφού η διάθεση για σπατάλες είναι μεγαλύτερη. Αποφύγετε τώρα να παραμελήσετε τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ και γενικότερα τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας, γιατί εκτός του ότι θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς, θα κινδυνέψετε ακόμα και να τους χάσετε, αν δεν δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να πληγώσετε τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες γι’ αυτό.


Μην πιστέψετε πως μια νέα σχέση μπορεί τώρα να έχει διάρκεια, γιατί μάλλον κάνετε λάθος. Προτιμήστε απλά να περάσετε καλά και να μη σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει για να το απολαύσετε. Τώρα πιθανό να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια, που θα οφείλονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και συναισθήματα, υπεραισιοδοξία ή ανάγκη για εντυπωσιασμό καθώς και στο πάθος της στιγμής.


Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές κάθε είδους που μπορούν να σας εκθέσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν τώρα δεν το αντιλαμβάνεστε, λόγω της υπεραισιοδοξίας, της χαράς και της διασκέδασης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°29'
 
00°02'
    
00°11'
  

125°10'
           
     
00°17'
  
00°39'
   

31°08'
 
44°50'
 
00°27'

00°55'
  
00°33'

00°18'
  
 
88°57'
          
 
134°02'
  
45°05'
    
00°10'
  
 
150°38'
 
05°41'

61°41'
   
00°22'
   
     
119°48'
      
  
95°29'
 
118°00'
 
56°19'

46°54'
    
   
03°29'

63°52'
 
02°11'
 
54°08'

00°51'
  
  
151°29'
  
174°04'
      
 
94°59'
  
176°04'
 
114°23'
 
58°04'
 
54°58'
 
  
46°15'

01°24'
  
07°05'
  
04°54'
  
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης24°15'Τρίτο823 S 19 1ος14°06'Ταύρος
ΣελήνηΛέων19°05'Δεύτερο418 N 22 2ος12°34'Δίδυμοι
ΕρμήςΤοξότης10°33'Δεύτερο721 S 38 3ος04°52'Καρκίνος
ΑφροδίτηΑιγόκερως25°23'Τρίτο922 S 50 4ος26°48'Καρκίνος
ΑρηςΣκορπιός18°02'Δεύτερο716 S 43 5ος22°50'Λέων
ΔίαςΑιγόκερως03°07'Πρώτο823 S 17 6ος28°22'Παρθένος
ΚρόνοςΑιγόκερως19°43'Δεύτερο921 S 55 7ος14°06'Σκορπιός
ΟυρανόςΤαύρος02°56'RΠρώτο1212 N 01 8ος12°34'Τοξότης
ΠοσειδώναςΙχθείς16°02'Δεύτερο1106 S 28 9ος04°52'Αιγόκερως
ΠλούτωναςΑιγόκερως21°54'Τρίτο922 S 17 10ος26°48'Αιγόκερως
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος09°04'Πρώτο323 N 07 11ος22°50'Υδροχόος
ΩροσκόποςΤαύρος14°06'Δεύτερο  12ος28°22'Ιχθείς
ΜεσουράνημαΑιγόκερως26°48'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI