Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 04:54.57, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε κινήσεις που θέλετε να έχουν σοβαρότητα, σταθερότητα, συνέπεια, συνέχεια, τάξη και ασφάλεια. Η κοινωνική αναγνώριση, θέματα επαγγελματικά και οικονομικά πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν άμεσα. Κάθε είδους φιλοδοξία θα ζητά τώρα χώρο για να εκφραστεί, αφού ξέρετε με ποιόν τρόπο θα τη διοχετεύσετε και πού ενώ θα οδηγήσει πολλούς σε ανώτατα αξιώματα. Αρκετοί θα είναι οι στόχοι που μπορούν να μπουν σε άμεση εφαρμογή, αρκεί η υλοποίησή τους να γίνει με σωστή οργάνωση. Η σκληρή δουλειά τώρα βοηθάει να γίνουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδια πράξη, και είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθεί.


Τώρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, συγκρατημένοι, υπεύθυνοι, ευσυνείδητοι, συνετοί, πρακτικοί, συντηρητικοί σε πολλούς τομείς της ζωής σας και πολύ αφοσιωμένοι στα καθήκοντά σας. Μπορείτε να έχετε αρκετά μεγάλη πειθαρχεία και αυτοέλεγχο, ενώ μπορείτε να είστε αρκετά αντικειμενικοί, καθώς θα πετύχετε να απομονώσετε τη λογική από το συναίσθημα. Δύσκολα θα κάνετε κινήσεις που δεν τις έχετε σκεφτεί και οργανώσει πολύ καλά από πριν. Η καριέρα και γενικότερα τα επαγγελματικά σας πολύ πιθανό να αποσπάσουν και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας τώρα. Θα είστε αρκετά προσεχτικοί με τα χρήματά σας, ακόμα κι αν δεν φαίνεται αυτό με μια πρώτη ματιά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σπατάλες, αλλά μάλλον για το αντίθετο.


Αποταμιεύστε χρήματα για να «χτίσετε» τους στόχους και τα όνειρά σας, ακόμα και από το μηδέν, κερδίζοντας τα με σκληρή δουλειά και σκληρές διεκδικήσεις. Η χρονική αυτή στιγμή φέρνει μεγάλη ανθεκτικότητα, και μπορείτε να αντέξετε σχεδόν τα πάντα, αρκεί να έχετε ισχυρό κίνητρο για να παλέψετε. Διατηρήστε τώρα μια επιφυλακτικότητα, προσεγγίστε τα πάντα ρεαλιστικά, αλλά μην είστε προκατειλημμένοι για πρόσωπα ή πράγματα από πριν, αν δεν τα γνωρίσετε πρώτα εσείς οι ίδιοι, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του τώρα, και οργανώστε τα πάντα μεθοδικά, μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια.


Τώρα μπορείτε να καταστρώσετε καταπληκτικές στρατηγικές για να προσεγγίσετε τον τελικό σας στόχο. Τίποτα δεν μπορεί να σας ξεφύγει, αρκεί και μόνο να το βάλετε στα σχέδιά σας. Είστε αρκετά προσεχτικοί για να επιτύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και όφελος. Θα είστε τώρα αρκετά πρόθυμοι να δουλέψετε επίμονα και έντονα γι' αυτό που θέλετε και μπορείτε να προχωρήσετε ακόμα και σε πράγματα πολύ δύσκολα για τους περισσότερους ανθρώπους. Τώρα θα σας αρέσει κυρίως ότι πιο δύσκολο και αυτό μάλλον θα επιλέξετε. Οι άλλοι μάλλον θα μείνουν άναυδοι με τις αντοχές και τις δυνατότητές σας. Δεν πρόκειται να περιμένετε από τους άλλους να σας φροντίσουν, ακόμα και στα πολύ δύσκολα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως θα υπάρχει μια έλλειψη αυθορμητισμού, ευαισθησίας, πολλοί περιορισμοί, μια έντονη απαισιοδοξία και μια απίστευτη σκληρότητα. Δεν μπορείτε τώρα να δείξετε τα συναισθήματά σας και θα είστε αρκετά συγκρατημένοι στις σχέσεις σας, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα τείχος ανάμεσα σε σας και στους άλλους. Θα έχετε μια τάση προς τη μελαγχολία, ενώ θα θέλετε να απομονωθείτε μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Σας λείπει η χαρούμενη διάθεση, η αισιοδοξία και η θετική σκέψη, κι αυτό θα πρέπει να το δουλέψετε με τον εαυτό σας, αν θέλετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και ιδιαίτερα οι σχέσεις σας, να πάνε καλύτερα. Τώρα θα αργήσουν να έρθουν αυτά που περιμένετε, αλλά μπορείτε να κερδίσετε σημαντικές μάχες μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα κι αν η βοήθεια των άλλων, σας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, δεν σας είναι εύκολο τώρα να τη δεχτείτε.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ζητήσετε χάρες και να περιμένετε την επιείκεια των άλλων, γιατί θα είναι σχεδόν αδύνατο να τα πετύχετε. Αποφύγετε να τα περιμένετε όλα από τους άλλους, γιατί δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, αν δεν δουλέψετε σκληρά για να το αξίζετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις παρορμητικές κινήσεις και τις επιπόλαιες αλλαγές που ξέρετε ήδη πως δεν σας ταιριάζουν, ενώ μπορούν πολύ εύκολα να σας βάλουν σε μπελάδες. Αποφύγετε τις σύντομες ερωτικές περιπέτειες, αν δεν έχετε σκοπό να παραμείνετε σε μια νέα σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τώρα ευνοούνται μόνο οι μακρόχρονες σχέσεις, κι αν δεν έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας, μπορεί και να μπλέξετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τις δυσκολίες εξαιτίας κρυφών εχθρών, ανταγωνιστών ή ανθρώπων που σας ζηλεύουν ή δεν θέλουν με τίποτα να σας δουν να προοδεύσετε. Τώρα πολύ πιθανό να είστε με πεσμένη διάθεση, αρκετά απαισιόδοξοι και θα σκέφτεστε το χειρότερο στις περισσότερες περιστάσεις. Μπορεί να έχετε τώρα όλη την καλή διάθεση να ακούσετε τους άλλους και να τους βοηθήσετε με τα προβλήματά τους, αλλά αυτό δεν θα συμβεί και από τη μεριά τους.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να συναντήσετε πολλά προβλήματα σε θέματα υγείας ή και εργασίας, δικά σας ή κάποιων κοντινών σας προσώπων και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με την έρευνα, την επιστήμη, την αστρολογία, την ψυχολογία ή τη μεταφυσική, για να λύσετε κάποιες απορίες σας και να νιώσετε κάπως καλύτερα. Ξεπεράσετε με κάθε τρόπο όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν τώρα και μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία.


Θα έχετε κάποιες τύψεις τώρα για πρόσωπα και πράγματα που θα μπορούσαν να είναι αλλιώς, αλλά δεν μπορείτε τώρα να τα αλλάξετε. Προτιμήστε τώρα τη μοναξιά για να βάλετε σε μια τάξη σκέψεις και συναισθήματα που σας βασανίζουν. Μην αφήσετε όμως κανέναν από το περιβάλλον σας να σας περιορίσει ή να σας βάλει στο περιθώριο και πολεμήστε για να ξεφύγετε από τη στενή του επιτήρηση.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τη χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να χάσετε κάποια χρήματα από αμέλεια και μόνο ή επειδή δεν είχατε οργανώσει πρακτικά τα πράγματα, έτσι όπως θα’ πρεπε. Τώρα είναι πιθανό να ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε στόχους και σχέδια, εντελώς ανεδαφικά, ή αυτά που σας προτείνουν να είναι εντελώς ασαφή και παραπλανητικά. Καλύτερα να μη συμφωνήσετε ή και να μην υπογράψετε τίποτα τώρα, και να ελέγξετε πολύ καλά κάθε νέα συμφωνία που σας προτείνουν γιατί πολύ πιθανό να έχει παραπλανητικούς όρους και παγίδες που δεν θα μπορείτε εύκολα να διακρίνετε.


Το μεγαλύτερο όπλο σας τώρα στην εξοικονόμηση χρημάτων, είναι η διαίσθηση και το αλάνθαστο ένστικτό σας, όπου μπορούν να σας οδηγήσουν σωστά και να αποφύγετε τραγικά λάθη και παραλήψεις. Τώρα σας ευνοούν περισσότερο μυστικές ή αφανείς επενδύσεις και εταιρίες, όπου δεν θα φαίνεστε εσείς άμεσα.


Ξεκινήστε να επενδύετε με οδηγό τη διαίσθησή σας και σε οτιδήποτε αφορά τη θάλασσα, τη βραδινή διασκέδαση, τη συγγραφή και τις εκδόσεις, σε δουλειές που αφορούν το χώρο της εκπαίδευσης και της υγείας, όπως ιατρική, ψυχολογία, ψυχιατρική, επενδύστε στο εμπόριο και κυρίως σε εταιρίες και δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό, και θα έχετε αρκετά οικονομικά οφέλη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα αρκετά ιδεαλιστές και το συναίσθημα θα υπερβαίνει της λογικής, ιδιαίτερα με τα αποκτήματα ή τα οικονομικά σας. Τώρα έχετε μια αυξημένη διαισθητική ικανότητα και θα πρέπει να υιοθετήσετε έναν ιδιόμορφο τρόπο για να αποκτήσετε τα υλικά αγαθά που επιθυμείτε. Πολύ πιθανό να έχετε ακραίες εναλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, από την απόλυτη έλλειψη χρημάτων, μέχρι την απόκτηση και αποταμίευση τεράστιων ποσών.


Πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται με πρόσωπα και πράγματα που θεωρείτε δικά σας και πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί τώρα για να μην εξαπατηθείτε τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας κλέψουν μέσα από τα χέρια σας πρόσωπα ή και πράγματα ιδιαίτερα πολύτιμα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση σε θέματα ερωτικά. Τώρα για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να κινηθείτε σε διανοητικό επίπεδο, με περισσότερο χιούμορ και θα πρέπει να σας εκτιμήσουν για το μυαλό σας. Στείλτε έξυπνα μηνύματα μέσω τηλεφώνου, ίντερνετ ή ακόμα και με τα μάτια σε απόσταση βολής.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, δίχως να χρειαστεί να περάσετε στην πράξη, από μακριά, αλλά ακόμα κι αν έρθετε πιο κοντά, μην ελπίζετε σε πολλές σταθερότητες. Πιο πολλά θα είναι πάντως τα λόγια από τα έργα.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το έτερον ήμισυ, να στείλετε τα κατάλληλα μηνύματα για να παίξετε με το σύντροφό τους, να πάτε μια βόλτα ή ένα ταξιδάκι, όπου θα ξεφύγετε έστω και για λίγο από τη ρουτίνα.
Θα πρέπει να πάρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες αποφάσεις. Θα θέλετε να πάρετε κάποιες πληροφορίες, αλλά η έντονη ορμητικότητα και ο παρορμητισμός σας δυσκολεύουν την οργάνωση και τη συγκέντρωση των πληροφοριών αυτών. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την έντονη νευρικότητα, τη βιασύνη, την απερισκεψία ή ακόμα και την επιθετικότητα, παρουσία άλλων ανθρώπων, όταν διαφωνούν μαζί σας ή όταν σας προκαλούν.


Αυξάνεται ιδιαίτερα η φιλοδοξία σας, κι αυτό μπορεί να σας κινητοποιήσει να εφαρμόσετε υπέροχα κάποιες ιδέες σας, αλλά ο εγωισμός, μπορεί να σας εμποδίσει να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Θα πρέπει τώρα να έχετε ανοικτό μυαλό και να είστε σε ετοιμότητα για νέες εμπειρίες. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο κοινωνικοί για να μαζέψετε περισσότερο κόσμο, φίλους, γνωστούς και θαυμαστές κοντά σας. Τώρα μπορείτε να πετύχετε μεγάλη ικανοποίηση μέσω συζητήσεων, επαφών και γενικότερα με την εγκεφαλική επικοινωνία σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε πρώτα από όλα να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν μέσα στο ίδιο σας το περιβάλλον, το σπίτι, τη δουλειά, και αμέσως μετά μέσα στην ευρύτερη κοινωνία που ζείτε.


Το διάστημα αυτό θα θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, δίχως περιορισμούς και δεσμεύσεις, γεγονός το οποίο θα καθοδηγεί όλες τις σκέψεις και αποφάσεις σας τώρα. Προτιμήστε να πάρετε μόνοι σας εσείς οι ίδιοι τις αποφάσεις σας, δίχως κανένα να σας επηρεάζει και δράστε ανεξάρτητα από τις απόψεις και τις θέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Πρωτοποριακές σκέψεις και φρέσκιες ιδέες μπορούν να σας οδηγήσουν άμεσα στην επιτυχία σε όλους τους τομείς.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ρομαντικούς, ονειροπόλους, και αυξάνουν τα συναισθήματά σας για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Οι εξωτερικές επιρροές θα έχουν μεγάλη επίδραση επάνω σας, ενώ θα αναζητάτε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των άλλων. Οι διαθέσεις σας τώρα θα είναι αρκετά ευμετάβλητες, αλλά η διαίσθησή σας φοβερά ισχυρή. Προτιμήστε τώρα κρυφές ή αδιέξοδες ΣΧΕΣΕΙΣ, μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες, που κανείς δεν θα γνωρίζει, προκειμένου να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά.


Θα πρέπει να προσέχετε τη χρονική αυτή στιγμή ώστε να μην εξιδανικεύσετε ή εμπιστευτείτε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις.
Τώρα αυξάνεται η γενναιοδωρία, η ανεξαρτησία, η αισιοδοξία, η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός, η υπερβολή, αλλά και η ανησυχία σας για να κάνετε περισσότερα, καινούργια και πιο δημιουργικά πράγματα. Ένας αγώνας για την απόκτηση σοφίας, περισσότερων γνώσεων, ταξιδιών, αλλά και σύνεσης, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός το διάστημα αυτό. Θα υπάρχει μια πιο ανάλαφρη, αλλά συγχρόνως και επεκτατική διάθεση. Η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, η δίψα για γνώση, το γράψιμο, το διάβασμα, οι σπουδές και τα σεμινάρια, τα ταξίδια, οι επεκτάσεις και το εμπόριο σε τομείς που σας ενδιαφέρουν αρκετά, θα σας δώσουν άλλη ώθηση τώρα.


Φιλοσοφήστε περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σας, βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη συγγραφή βιβλίων ή άλλων γραπτών όπως εργασιών ή ημερολογίων και την προώθηση αυτών μέσω της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων. Ξεκινήστε διάβασμα, μαθήματα, σπουδές, κάντε βόλτες, αποδράσεις, ταξίδια μακρινά. Επικοινωνήστε με άτομα που βρίσκονται ή προέρχονται από μακριά ή από το εξωτερικό και κανονίστε να τους δείτε και να βγείτε μαζί τους.


Ξεκινήστε νέες σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα ή επιχειρήσεις από χώρες ή γλώσσες του εξωτερικού. Αν ξεκινήσετε σήμερα μια νέα ερωτική σχέση, θα περάσετε πολύ όμορφα, θα είναι ιδιαίτερα δοτική μαζί σας, αλλά θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε το ενδιαφέρον της και να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βγείτε έξω και να διασκεδάστε, με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις ή να κάνετε δημιουργικές συζητήσεις που σας εκφράζουν. Τακτοποιείστε νομικές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν δικαστήρια, δικηγόρους, την ανώτερη γνώση, σπουδές και σεμινάρια, όπως τα πανεπιστήμια, εγγραφές κ.ά. Τώρα, θα ήταν καλό να επεκταθείτε σε όλα αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει, με δύναμη, θετική σκέψη και ενθουσιασμό.


Ξεκινήστε να κάνετε περισσότερη γυμναστική ή περπάτημα για να διατηρηθείτε σε φόρμα και να βγάλετε δημιουργικά την ενέργειά σας. Δεν θα είναι εύκολο να κάνετε τώρα πρακτικές αγορές, καθώς η υπερβολή της ημέρας μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες και έξοδα για διασκέδαση. Θα σας είναι δύσκολο τη χρονική αυτή στιγμή να σκεφτείτε και να πράξετε με γνώμονα τη λογική, αλλά μάλλον θα το κάνετε με γνώμονα την προσωπική σας ευχαρίστηση και όφελος.


Προτιμήστε να βγείτε έξω, να πάτε μια βόλτα και να διασκεδάσετε με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε εσείς, αποφεύγοντας όσο γίνεται τις υπερβολές, παρά να μείνετε μέσα στο σπίτι.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
         
00°19'
  

64°48'
           
            
      
00°56'

00°48'
    

45°02'
 
56°01'

06°56'

00°37'
       
 
65°04'

118°53'
 
174°54'
 
00°28'

00°36'
    
 
01°34'

55°24'
  
63°29'
  
00°52'
   
  
60°04'
 
04°03'

178°57'

115°28'

00°08'
    
   
29°23'
        

44°05'
   
89°07'

85°47'
 
93°10'
    

179°09'

114°20'
  
135°49'
   
172°09'

135°04'
  

44°17'
   
89°19'

85°35'
 
93°23'
 
00°12'

134°51'
 
 
47°15'
 
150°10'
  
45°41'
 
120°46'
   
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΙχθείς02°40'Πρώτο210 S 31 1ος18°23'Αιγόκερως
ΣελήνηΤοξότης27°52'Τρίτο1218 S 36 2ος00°08'Ιχθείς
ΕρμήςΥδροχόος21°41'Τρίτο116 S 15 3ος10°01'Κριός
ΑφροδίτηΚριός10°46'Δεύτερο308 N 53 4ος10°36'Ταύρος
ΑρηςΚριός17°42'Δεύτερο306 N 52 5ος04°25'Δίδυμοι
ΔίαςΖυγός22°48'RΤρίτο907 S 29 6ος25°38'Δίδυμοι
ΚρόνοςΤοξότης26°17'Τρίτο1222 S 05 7ος18°23'Καρκίνος
ΟυρανόςΚριός21°45'Τρίτο307 N 57 8ος00°08'Παρθένος
ΠοσειδώναςΙχθείς11°23'Δεύτερο208 S 05 9ος10°01'Ζυγός
ΠλούτωναςΑιγόκερως18°35'Δεύτερο121 S 13 10ος10°36'Σκορπιός
Β. ΔεσμόςΠαρθένος03°31'Πρώτο810 N 13 11ος04°25'Τοξότης
ΩροσκόποςΑιγόκερως18°23'Δεύτερο  12ος25°38'Τοξότης
ΜεσουράνημαΣκορπιός10°36'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI