Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 07:45.04, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να επεκταθείτε, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες, μακρινά ταξίδια, για σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, για επαφές, εργασίες, σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους, εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωή, θα έχετε σιδερένια θέληση, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι, φιλικοί, θερμοί, ειλικρινείς και αρκετά δυναμικοί, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας, να κάνουν μια νέα σχέση ή συνεργασία μαζί σας. Κάνετε το κάθε τι, με έναν τρόπο ιδιαίτερα γενναιόψυχο. Τώρα θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν όλα πηγαίνουν στραβά προς το παρόν.


Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε καινούργια πράγματα, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκταθείτε σε νέους δρόμους. Είστε πρόθυμοι για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μπορείτε να γίνεται αρκετά πειστικοί όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενοι στα κατάλληλα επιχειρήματα. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα εξερεύνηση, μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας τώρα. Τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετά πιο μεγάλο, απ’ οτιδήποτε έχετε πετύχει έως τώρα, αρκεί να βάλετε τα δυνατά σας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και η θεά Τύχη.


Παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και δεν θα το βρείτε, αν δεν συνεχίσετε να ψάχνετε. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν τώρα και πιθανό να πρέπει να ρισκάρετε σε νέα εδάφη για να τις κερδίσετε. Αντισταθείτε σε κάθε είδος δέσμευσης και περιορισμού τώρα, καθώς δεν σας ταιριάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και σας «πνίγουν» αφάνταστα. Προτιμήστε σχέσεις που θα σέβονται την ελευθερία σας, αλλιώς θα είναι σύντομες, δίχως πολλές δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί και εκδηλωτικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη της χαράς και της διασκέδασης.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, αλλά θα θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να τα επισπεύσετε. Αυτό είναι λάθος, γιατί θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα από μόνα τους, και πρέπει να μάθετε να έχετε υπομονή. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν αργά ή γρήγορα. Μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητες ή σπατάλες για διασκεδάσεις. Υπερβολές σε φαγητό και ποτό, μπορούν να σας προσθέσουν κιλά ή να προκαλέσουν κάποια ατυχήματα. Μην επιχειρήσετε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν θέλετε να παραμείνει σταθερή στη ζωή σας, καθώς η έντονη ανάγκη που υπάρχει τώρα για περιπέτεια, ελευθερία και διάθεση για παιχνίδι, δεν φέρνει μακρόχρονες σχέσεις.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφήσετε όλα στη μέση και να μην τελειώσετε τίποτα ή να αναλάβετε πολλές ευθύνες που είναι δύσκολο να φέρετε εις πέρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να σας στοιχίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να εκφράζετε ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αλλά παράλληλα και ευγενικοί, οπότε να μη νιώσουν πως τους προσβάλετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις βιασύνες, γιατί όποιος βιάζεται σίγουρα σκοντάφτει.
Θα πρέπει να πάρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες αποφάσεις. Θα θέλετε να πάρετε κάποιες πληροφορίες, αλλά η έντονη ορμητικότητα και ο παρορμητισμός σας δυσκολεύουν την οργάνωση και τη συγκέντρωση των πληροφοριών αυτών. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την έντονη νευρικότητα, τη βιασύνη, την απερισκεψία ή ακόμα και την επιθετικότητα, παρουσία άλλων ανθρώπων, όταν διαφωνούν μαζί σας ή όταν σας προκαλούν.


Αυξάνεται ιδιαίτερα η φιλοδοξία σας, κι αυτό μπορεί να σας κινητοποιήσει να εφαρμόσετε υπέροχα κάποιες ιδέες σας, αλλά ο εγωισμός, μπορεί να σας εμποδίσει να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Μια περίφημη ΤΥΧΗ σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα τη χρονική αυτή στιγμή. Οι ευκαιρίες θα έρχονται τώρα η μια πίσω από την άλλη, σε όλους τους τομείς. Βάλτε τώρα από την αρχή νέους στόχους, ενώ κάποιοι παλαιότεροι στόχοι, μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν διαμέσου φίλων στα κατάλληλα πόστα ή μέσω κάποιας ομαδικής δραστηριότητας.


Πολύ πιθανό τώρα να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που θα σας αποφέρουν ένα καλύτερο μέλλον. Επηρεάζετε εύκολα τους άλλους τώρα, είτε το θέλετε είτε όχι, και έχετε ισχυρή επιρροή τόσο στους δικούς σας ανθρώπους, όσο και στο ευρύτερο κοινό, γεγονός που δεν θα πρέπει να αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Τώρα μπορείτε να κάνετε καινούργιους φίλους, να δεχτείτε και πάλι τώραέναν πρώην ερωτισμό σύντροφο, όπου θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και θα σας κάνουν περάσετε υπέροχα.


Βγείτε έξω για να διασκεδάσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, για να ερωτευτείτε και να απολαύσετε τον έρωτα, έστω κι αν είναι σύντομος, αλλά μην περιμένετε τίποτα από τους άλλους, παρά μόνο ζήστε και απολαύστε τη μοναδική αυτή στιγμή αυτή, τις ευκαιρίες και τη μοναδική ΤΥΧΗ που σας φέρνει.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή, συστήνει σύνεση και πρακτικότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κι αν είστε σε θέση να βγάλετε τεράστια ποσά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πώς θα τα ξοδεύσετε ή για το πού θα τα επενδύσετε. Αν και το καλύτερο είναι τώρα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να αποταμιεύσετε αυτά που σας περισσεύουν. Όσα χρήματα κι αν βγάλετε τώρα, δεν θα θεωρείτε πως είναι αρκετά, αφού συνεχώς θα νιώθετε την έλλειψή τους.


Οπλιστείτε με δύναμη και αυτοπεποίθηση, και διεκδικήστε τα χρήματα που αξίζετε. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείτε τώρα να πετύχετε την αύξηση των εσόδων σας. Επενδύστε σε σταθερά χαρτιά που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη, σε μεγάλες εταιρίες, μόνο φροντίστε να μελετήσετε πολύ καλά και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση, για να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι με τα οικονομικά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συντηρητικούς, αυτοπεριοριστικούς, αυξάνουν τις μεγάλες αντοχές, την υπομονή και την επιμονή σας σε προσωπικά ζητήματα. Προτιμήστε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να αισθανθείτε μια απέραντη μοναξιά, ανασφάλεια ή εγκατάλειψη. Μπορείτε όμως να αντλήσετε από μέσα σας τη δύναμη και να περάσετε τώρα δύσκολα εμπόδια, προκειμένου να πετύχετε. Τώρα, μπορεί να συναντήσετε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά θα μάθετε πολλά απ’ αυτές και θα ανακαλύψετε πώς ότι δεν σας «σκοτώνει», σας κάνει πολύ πιο δυνατούς.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έμφαση στην αγάπη, την αρμονία, την ηρεμία και την ομορφιά. Προσπαθήστε να γίνεται περισσότερο ρομαντικοί, για να έχετε μεγαλύτερα οφέλη στον ερωτικό τομέα. Νέες ερωτικές σχέσεις με προοπτική και μέλλον μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να σας δώσουν ασφάλεια και σταθερότητα.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση θα πρέπει να μη σκέφτεστε τα πιθανά έξοδα που θα κάνετε βγαίνοντας έξω τώρα, γιατί πολύ πιθανό να γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας και να περάσετε την υπόλοιπη ζωή μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τώρα μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία ενός απογόνου, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την ψυχική σας ηρεμία, τον έντονο μαγνητισμό και τη διαίσθησή σας σε θέματα οικονομικά και ερωτικά. Μπορεί να συναντήσετε ένα μοιραίο πρόσωπο για την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ, ή να γίνεται εσείς το μοιραίο πρόσωπο στη ζωή των άλλων. Θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα των άλλων, ενώ πολύ πιθανό ακόμα και να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσετε.


Προτιμήστε τώρα την αισθηματική μοναξιά, γίνετε μυστικοπαθείς σε σχέση με ερωτικά ή οικονομικά θέματα, προτιμήστε τις μυστικές, αδιέξοδες ή και παράνομες ερωτικές ΣΧΕΣΕΙΣ, για να περάσετε όμορφα, ακόμα κι αν κρατήσει για πολύ λίγο. Σε θέματα οικονομικά θα επικρατήσει τώρα ένα χάος και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη.


Πολύ πιθανό τώρα να τελειώσουν κάποιες ερωτικές ή οικονομικές ΣΧΕΣΕΙΣ ή γενικότερα καταστάσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν έτσι κι αλλιώς πολλά να σας δώσουν πλέον.
Το διάστημα αυτό θα είστε υπερβολικά ανεξάρτητοι, δύσκολα θα δεσμευτείτε σε μία και μόνο ΣΧΕΣΗ, και δεν θα μπορείτε καθόλου τους περιορισμούς γενικότερα σε ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΡΩΤΙΚΑ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Μαζί σας μπορεί να μείνει μόνο ένα άτομο που θα σας συντροφεύει στα ατελείωτα ταξίδια σας, πραγματικά και νοητικά, που θα έχετε παρόμοιες προτιμήσεις, σκέψεις, απόψεις και γούστα, και θα μπορεί να σας ακολουθήσει έως και την άκρη της γης.


Αν συναντήσετε τώρα το κατάλληλο άτομο μπορείτε να μείνετε σταθεροί μαζί του και θα είστε αρκετά δοτικοί, ακόμα και σε υπερβολικό βαθμό. Δεν θα μπορείτε εύκολα να κρύψετε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές σας και θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Την περίοδο αυτή μπορείτε να προσαρμοστείτε ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Θα είστε ευμετάβλητοι και παρορμητικοί, πιθανό να κάνετε κάποιες κινήσεις γρήγορα και βεβιασμένα από υπερβολικό ενθουσιασμό που μπορούν να σας εκθέσουν ή να αποδειχθούν λανθασμένες.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορείτε να γίνεται αρκετά σπάταλοι ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εξόδους, βόλτες, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια και βιβλία. Παρόλα αυτά τώρα θα έχετε μια μεγάλη εύνοια σε θέματα οικονομικά, ιδιαίτερα με οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, ξένες χώρες, γλώσσες, ανθρώπους, και από εκεί θα σας έρθουν και τα περισσότερα χρήματα.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα τίμιους και θα σας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η αλήθεια, σε κάθε περίπτωση. Ασχοληθείτε τώρα με το διάβασμα, το γράψιμο, γενικότερα με τη μόρφωση και τη γνώση, τα ταξίδια και τις συχνές μετακινήσεις, καθώς η ενασχόλησή σας με όλα αυτά, θα σας εξιτάρει και θα σας ανεβάζει συναισθηματικά. Αυξάνεται κατακόρυφα η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας, ενώ καλό θα ήταν να βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αφού θα περάσετε πολύ καλά.


Μη δεχτείτε οτιδήποτε σας λένε οι άλλοι πριν το ερευνήσετε κι εσείς οι ίδιοι για να δείτε αν είναι αλήθεια ή όχι, και φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.
Βαθιά μέσα σας έχετε τώρα ανάγκη από ηρεμία, αρμονία, συνεργασία και συντροφικότητα, και θα προσπαθήσετε να τα πετύχετε άμεσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις σας, στο σπίτι και στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε τώρα όσο το δυνατόν πιο συμβιβάσιμοι, συγκαταβατικοί, ήρεμοι και διπλωματικοί, για να πετύχετε πράγματα και να γλιτώσετε από μπελάδες. Ξεκινήστε, σκεφτείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία.


Ξεκινήστε ή επεκτείνετε μια νέα ή παλιά ΣΧΕΣΗ, φιλική, αισθηματική, επαγγελματική ή μια νέα συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και προχωρήστε σε έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό. Μια νέα συμφωνία είναι τώρα ότι πρέπει για σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με μεγάλη παρέα και ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Ψωνίστε όμορφα πράγματα, μοντέρνα και με καλό γούστο για να νιώσετε καλύτερα και πολύ πιο όμορφοι. Κάντε δημόσιες σχέσεις, πάρτι και συγκεντρώσεις, αν θέλετε να περάσουν όλοι υπέροχα και να πετύχετε τους στόχους σας.


Ομορφύνετε εξωτερικά, επισκεπτόμενοι ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, επισκεφτείτε μια έκθεση ζωγραφικής, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή ένα έργο στο σινεμά. Αποφύγετε τώρα με κάθε τρόπο τους αποχωρισμούς ή τους χωρισμούς, τη διάλυση σχέσεων και συνεργασιών, γιατί μάλλον θα το μετανιώσετε. Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι κάπως απότομοι μαζί σας, εσείς φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε διπλωματικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ρήξη ή καβγά. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις ή αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες, γιατί η αναποφασιστικότητά σας θα σας κάνει έτσι κι αλλιώς να καθυστερήσετε πολύ και ίσως να είναι τελικά πολύ αργά.


Αποφύγετε ανταγωνισμούς, πολέμους και αντιπαραθέσεις με οποιαδήποτε μορφή και για οποιονδήποτε λόγο. Η μοναξιά ή η απομόνωση τώρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για σας, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε φροντίστε να το κάνετε παρέα με άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε μια σειρά από αγορές που δεν σας χρειάζονται, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλά ή νομίζοντας πως θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα, γιατί θα αδειάσετε το πορτοφόλι σας δίχως λόγο και μπορεί να βγείτε και εκτός προϋπολογισμού.


Μην πάτε τώρα κόντρα στους άλλους και προτιμήστε να τους κάνετε όλα τα χατίρια για να μην τους χάσετε ή για να μην τους δυσαρεστήσετε και χαλάσετε το καλό κλίμα στη ΣΧΕΣΗ σας μαζί τους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°52'
   
00°30'
      
            

04°22'
 
00°13'
  
00°22'
  
00°25'
   

06°57'
    
00°35'
  
00°12'
   
 
30°47'
          
 
42°45'
 
29°16'
     
00°38'
  
 
88°37'

05°17'
 
57°50'

45°52'
  
00°47'
   

125°25'
 
121°03'

132°22'

173°36'
 
115°47'

00°59'
    
   
89°10'
 
118°26'
 
43°13'
    

28°45'
    
64°59'
      

121°22'

42°24'

125°44'

114°25'
 
85°08'
   
150°07'
  

02°01'
 
02°20'
   
07°37'

123°24'
  
123°24'
 
   
61°42'
    
150°51'
   
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης19°22'Δεύτερο1223 S 01 1ος21°23'Τοξότης
ΣελήνηΖυγός00°24'Πρώτο903 N 04 2ος26°28'Αιγόκερως
ΕρμήςΤοξότης23°44'RΤρίτο122 S 09 3ος05°35'Ιχθείς
ΑφροδίτηΤοξότης12°25'Δεύτερο1221 S 56 4ος10°43'Κριός
ΑρηςΣκορπιός01°11'Πρώτο1010 S 56 5ος08°27'Ταύρος
ΔίαςΣκορπιός13°08'Δεύτερο1114 S 48 6ος00°56'Δίδυμοι
ΚρόνοςΤοξότης29°00'Τρίτο122 S 31 7ος21°23'Δίδυμοι
ΟυρανόςΚριός24°47'RΤρίτο409 N 03 8ος26°28'Καρκίνος
ΠοσειδώναςΙχθείς11°34'Δεύτερο308 S 04 9ος05°35'Παρθένος
ΠλούτωναςΑιγόκερως18°07'Δεύτερο121 S 44 10ος10°43'Ζυγός
Β. ΔεσμόςΛέων17°60'Δεύτερο815 N 26 11ος08°27'Σκορπιός
ΩροσκόποςΤοξότης21°23'Τρίτο  12ος00°56'Τοξότης
ΜεσουράνημαΖυγός10°43'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI