Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 07:50.20, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κινηθείτε στο παρασκήνιο, για να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θέλετε οι άλλοι να μάθουν, για μυστικές σχέσεις, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, για να ζητήσετε πράγματα από τους άλλους, για να βοηθήσετε εκεί που σας έχουν ανάγκη, για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, για να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο με σκοπό να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα σοβαρά με περισσότερη ηρεμία. Ζητήστε βοήθεια από ειδικούς προκειμένου να λύσετε σημαντικά προβλήματα, επισκεφτείτε ένα ψυχολόγο για να κάνετε ψυχανάλυση ή για να σας βοηθήσει στιγμιαία σε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα, διαβάστε βιβλία ψυχολογίας, αστρολογίας ή μεταφυσικής, με σκοπό περισσότερη αυτογνωσία, κάντε μακρινά ταξίδια, επεκταθείτε και αναζητήστε νέες εμπειρίες και νέους ορίζοντες.


Αυξάνεται τώρα η ισχυρή και γόνιμη φαντασία και διαίσθησή σας. Θα είστε ευγενικοί, ανεκτικοί, δεκτικοί, ευσυγκίνητοι, συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, θα έχετε μια βαθιά κατανόηση των άλλων, αλλά και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τώρα, είστε ικανοί να θυσιαστείτε για τους άλλους, δίχως να σκεφτείτε τα δικά σας «θέλω». Έχετε πολλά και μοναδικά ταλέντα και είστε κατάλληλοι για κάθε απασχόληση.


Καλοκάγαθοι και βολικοί, τώρα μπορείτε να τα έχετε καλά με όλους. Καλύτερα όμως να αποσυρθείτε από μια ατμόσφαιρα ανταγωνιστική, γιατί αντιπαθείτε έντονα τις επιθέσεις και τις συγκρούσεις. Τώρα, θα έχετε μια παθητική προσέγγιση των πραγμάτων σε οτιδήποτε κι αν σας απασχολεί. Μπορεί να γνωρίζετε πολλά, αλλά προτιμάτε να ενεργείτε λίγο ή και καθόλου. Μπορείτε να περιμένετε, να παρατηρείτε και μετά θα ενεργήσετε σε ένα δεύτερο βαθμό, αφού θα βεβαιωθείτε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα από μόνα τους να βρουν το σωστό δρόμο και μην προσπαθήσετε να τα κατευθύνετε. Από διαίσθηση ξέρετε πως κάποια στιγμή ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του και μπορείτε να μην τα ζορίζετε.


Τώρα θα είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους άλλους και μπορείτε να τους συγχωρήσετε οτιδήποτε κι αν σας κάνουν. Παραβλέπετε και δικαιολογείτε τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων όπως και τις δικές σας. Δεν σας είναι εύκολο να κάνετε διακρίσεις και θα προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, ακόμα κι αν σας τις επιβάλλουν. Μπορείτε να δεχτείτε πολλές και διαφορετικές απόψεις, αφού τώρα δεν μπορείτε να είστε άκαμπτοι και εγωιστές στις σκέψεις και τις απόψεις σας.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως τώρα μπορεί να υπάρχει μια έντονη ασάφεια, μια σύγχυση, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης, πολλές παραπλανήσεις, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και μια διάθεση για να υπάρξουν τρικλοποδιές, καταχρήσεις και παρανομίες. Δεν θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος, το καλό από το κακό, ή την αλήθεια από το ψέμα. Η καλοσύνη ή η έλλειψη δυναμισμού, μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, αν ακολουθήσετε μόνο το συναίσθημα και δεν ακούσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, ώστε να πάρετε εγκαίρως τα μέτρα σας.


Τώρα μπορείτε λανθασμένα να συνεχίσετε να δίνετε ακόμα και σε ανθρώπους όπου αντιλαμβάνεστε πως επωφελούνται από αυτό ή απαιτούν πάρα πολλά από σας. Δύσκολα τώρα θα μπορέσετε να επιστρατεύσετε τη λογική σας, και το συναίσθημα είναι εκείνο που θα κυριαρχεί στις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, να πικράνει ή να πληγώσει τους άλλους. Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για σας, αποφύγετε τις καταχρήσεις ή και τις εξαρτήσεις, γιατί δεν πρόκειται να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας.


Διασφαλίστε πρόσωπα και πράγματα που είναι ιδιαίτερα πολύτιμα για σας, γιατί τώρα είναι πολύ πιθανό να σας τα κλέψουν ή να τα χάσετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει ή γενικότερα κάνει κακό, παλαιότερα, γιατί το πιθανότερο είναι πως θα το επαναλάβουν. Μην εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ή που το ένστικτό σας σας λέει πως δεν θα πρέπει να είστε κοντά τους.
Τη χρονική αυτή στιγμή, αξίζει να εμπιστευτείτε το φοβερό ένστικτό σας και την αλάνθαστη διαίσθησή σας, καθώς θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα και δύσκολα θα κάνετε λάθος. Η ευαισθησία σας μπορεί να είναι τώρα υπερβολική και να έχετε μεγάλη κατανόηση για εκείνους που υποφέρουν, αλλά μπορείτε να αντλήσετε από μέσα σας τεράστια ψυχική δύναμη και να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα που πιθανό να προκύψουν. Τώρα είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας για να ανακάμψετε σωματικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά.


Θα έχετε μια μοναδική ικανότητα τώρα για έρευνα, εφαρμογή και ενασχόληση με επιστήμες, την ψυχολογία, την αστρολογία ή τη μεταφυσική, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε αναπάντητες απορίες και δύσκολα προβλήματα, αλλά και για μεγαλύτερη αυτογνωσία. Κινηθείτε τώρα στο παρασκήνιο, δίχως να ανακοινώσετε σκέψεις και αποφάσεις στους άλλους, για να μπορέσετε να κερδίσετε κάποια πράγματα δίχως να σας αντιγράψουν ή να προλάβουν να σας βάλουν εμπόδια.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα θα έχετε μια ισχυρή θέληση προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να κινηθείτε αργά, αλλά σταθερά και να οργανώσετε σωστά κάθε σας βήμα προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας, και για αργότερα. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία, αφού έχετε ήδη αποδείξει με τη σκληρή δουλειά σας πως τα δικαιούστε.


Επενδύσετε τώρα σε σταθερές αξίες, αλλά με περισσότερη θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διατροφή, το φαγητό και το ποτό ή με χώρους ομορφιάς, όπως σπα, κομμωτήρια, καταστήματα ή εμπόριο ρούχων, καλλυντικών, κ.ά.
Οι μέθοδοι που μπορείτε τώρα να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι εντελώς πρωτοποριακοί, ασυνήθιστοι, όπως και η συμπεριφορά σας απέναντι στα υλικά αγαθά ή στους άλλους γενικότερα. Τώρα θα είστε αρκετά μπροστά από την εποχή σας όσον αφορά τις πηγές εισοδημάτων σας και την επαγγελματική σας ενασχόληση και οι άλλοι μάλλον δεν θα σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Τη χρονική αυτή στιγμή, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα, με ξαφνικά μεγάλα κέρδη και ξαφνικές μεγάλες απώλειες, ίσως λόγω υπερβολικού ρίσκου από μεριάς σας, που καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην υποστείτε και τις δυσάρεστες συνέπειες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και χαριτωμένους. Με ισχυρό ταμπεραμέντο, θα είστε φιλικοί και ευχάριστοι, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την εμφάνισή σας και το πώς φαίνεστε εξωτερικά, καθώς για να πετύχετε κάποια πράγματα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα σας. Μπορείτε να έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους κοντά σας και πολύ περισσότερους γνωστούς.


Στις διαπροσωπικές σας ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, τώρα μπορείτε να είστε λίγο εγωιστές, και να μην προσέχετε και τόσο πολύ τα «θέλω» των άλλων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, για να μη χάσετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς με τα συναισθήματά σας όποια κι αν είναι αυτά, γεγονός που είναι καλό αν θέλετε να τα δώσετε στους άλλους να τα αντιληφθούν και να τα εκτημήσουν ανάλογα. Προσπαθήστε μόνο αν δεν είστε σίγουροι για τους άλλους, να μην τα επιδεικνύετε. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε μια έντονη ΣΧΕΣΗ και έναν ΕΡΩΤΑ γεμάτο πάθος και ένταση, καθώς οι συνθήκες τώρα δεν ευνοούν με τίποτα τις ήρεμες καταστάσεις.


Αλλάξτε την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ και απολαύστε μια ερωτική περιπέτεια δίχως να σκέφτεστε το αύριο. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, και μπορείτε να κερδίσετε εύκολα την αποδοχή και την εύνοιά τους. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους. Προτιμήστε το διάστημα αυτό στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας το κυνήγι, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνετε σταθεροί σε μία μόνο ΣΧΕΣΗ. Αν κάποιοι είναι διατεθιμένοι να σας κρατήσουν, θα πρέπει να σας δώσουν ερεθίσματα για να τους κυνηγήσετε, έτσι ώστε να μη βαρεθείτε εύκολα.


Στα οικονομικά υπάρχει μια σχετική εύνοια της τύχης, αλλά το υψηλό ρίσκο και η ατυχής διαχείριση από μεριάς σας, μπορούν να φέρουν κάποιες απώλειες που δύσκολα θα καλύψετε. Μην ρισκάρετε πολλά για να κερδίσετε πολύ λιγότερα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έντονη ευαισθησία σε θέματα ερωτικά και έχετε άμεση ανάγκη από την υποστήριξη και την αναγνώριση των άλλων για οτιδήποτε κι αν κάνετε. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας τώρα και οι εναλλαγές των διαθέσεών σας, πολύ πιθανό να κουράσει τους άλλους και να τους απομακρύνει από κοντά σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν φαντάζουν στα μάτια σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση όπου θα έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό, ενώ μπορεί να καταλήξει σε μια συγκατοίκηση, σε γάμο ή και στη δημιουργία οικογένειας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία ή και επέκταση της οικογένειας, να αλλάξετε σπίτι, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο έτερον ήμισυ, δίχως υπερβολές. Αποφύγετε τις γκρίνιες μεταξύ σας, αλλά και τα ανακατέματα με συγγενείς, γιατί μπορούν να ψυχράνουν τη σχέση σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ρομαντικούς, ονειροπόλους, και αυξάνουν τα συναισθήματά σας για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Οι εξωτερικές επιρροές θα έχουν μεγάλη επίδραση επάνω σας, ενώ θα αναζητάτε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των άλλων. Οι διαθέσεις σας τώρα θα είναι αρκετά ευμετάβλητες, αλλά η διαίσθησή σας φοβερά ισχυρή. Προτιμήστε τώρα κρυφές ή αδιέξοδες ΣΧΕΣΕΙΣ, μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες, που κανείς δεν θα γνωρίζει, προκειμένου να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά.


Θα πρέπει να προσέχετε τη χρονική αυτή στιγμή ώστε να μην εξιδανικεύσετε ή εμπιστευτείτε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις.
Αυξάνεται τώρα υπερβολικά η δεκτικότητα, η συναισθηματικότητα, η ανεμελιά, η μεταβλητότητα, η προσαρμοστικότητα, και θα θελήσετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους, απ’ αυτά που επιθυμείτε να πάρετε. Τώρα, θα προτιμήσετε την ποικιλία, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να μη σας προλάβει η ρουτίνα που τόσο απεχθάνεστε. Με ευκολία θα ξοδεύσετε τώρα τα συναισθήματά σας, για να βρεθείτε κοντά στους άλλους ή για να τους βοηθήσετε.


Αποφύγετε τώρα να θυσιαστείτε για τους άλλους ακόμα κι αν περνούν μια δύσκολη φάση ή θέλουν οπωσδήποτε τη βοήθειά σας. Τώρα δεν θα είναι εύκολο να αρνηθείτε πράγματα στους άλλους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο και τον εαυτό σας. Τώρα, θα σας λείπει η ενεργητικότητα, η αποφασιστικότητα και η επιμονή στους στόχους. Πρέπει να αποφύγετε να είστε ευκολόπιστοι, και να μη δώσετε παντού τα πάντα, για να μη σας εκμεταλλευτούν άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Καλό θα ήταν τώρα να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και να απομονωθείτε, να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να αναλύσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση, ένα ισχυρό ένστικτο όπου θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά της ζωής. Εκφράστε τώρα τα συναισθήματά σας στους άλλους. Κάντε μια βόλτα στην παραλία ή ένα ταξίδι σε μέρη κοντά σε θάλασσα. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με δημιουργικούς τρόπους, γεμάτους έμπνευση, μέσω του διαβάσματος, της ΤΕΧΝΗΣ ή της ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Βοηθήστε ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από σας, με αξιοπρέπεια και δίχως να κάνετε υπερβολές που μπορούν να σας εκθέσουν.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να προσευχηθείτε, να κάνετε ΓΙΟΓΚΑ, ΜΑΣΑΖ, ΣΑΟΥΝΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, να διαβάσετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, για καλύτερη αυτογνωσία. Κοιμηθείτε λίγες ώρες παραπάνω ώστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε. Κάντε καινούργια όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μόνοι ή παρέα με άλλους, τα οποία όμως θα πρέπει να οργανώσετε λεπτομερώς για να πετύχουν.


Αποφύγετε τώρα να εμπιστευτείτε τα λόγια και τις πράξεις των άλλων, καθώς κρύβουν πολλές εξαπατήσεις, ψέματα και παραπλανήσεις. Τώρα το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί να σας παρασύρει με κάθε τρόπο, καθώς η λογική δύσκολα θα βγει στην επιφάνεια για να σας συνεφέρει και επαναφέρει στην τάξη. Μην κανονίσετε τώρα να κάνετε πολύ βαριές δουλειές, πολύωρες, κουραστικές ή βαρετές εργασίες, γιατί δεν θα αντέξετε για πολύ. Προσέξτε πολύ όλες τις πιθανές υπερβολές που μπορούν να σας βάλουν σε κίνδυνο με την υγεία σας, όπως υπερβολές σε ΠΟΤΑ ή ΦΑΓΗΤΑ.


Μην πείτε τώρα όλη την αλήθεια στους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη εκτιμήσουν και μάλλον θα πληγωθούν. Αποφύγετε εντελώς ξαφνικές εντάσεις, τσακωμούς, εκρήξεις και λογομαχίες, γιατί μπορεί να χάσετε τους άλλους από τη ζωή σας, εκεί που δεν το περιμένετε ή να έχετε άλλες σημαντικές απώλειες. Μη στηριχθείτε τώρα ή υπολογίσετε στους άλλους, γιατί πολύ πιθανό να σας «κρεμάσουν», να σας απογοητεύσουν ή ακόμα και να καταρρεύσουν και να σας τραβήξουν μαζί τους.


Προσπαθήστε να αποφύγετε οπωσδήποτε όλες τις καταχρήσεις και τις κακές συνήθεις που μπορούν να σας καταστρέψουν, σωματικά, συναισθηματικά και ηθικά. Αποφύγετε τώρα που θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι, να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, γιατί θα το ξανακάνουν και αυτή τη φορά θα είναι πολύ χειρότερη από κάθε άλλη.


Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα οτιδήποτε, γιατί κάθε νέο ξεκίνημα, μπορεί να κρύβει και μια νέα απώλεια για σας. Βέβαια, αυτό έτσι κι αλλιώς θα έρθει στη ζωή σας και πάλι για να σας διδάξει κάτι σημαντικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε απλά να περάσει, θρηνώντας το.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            

06°33'
     
00°48'
     

03°46'

02°48'
     
00°52'
    

43°54'
           

59°43'
 
63°29'
      
00°19'
  

46°36'
  
90°30'
    
00°09'
   
 
43°57'
          

58°24'
 
54°39'
 
118°07'
 
95°48'
     
 
06°17'
 
31°04'
 
59°26'
 
45°34'
    
 
47°31'

44°43'

84°51'
 
05°39'

03°34'
     

120°18'
 
116°32'
 
179°59'
  
61°53'
    
     
62°38'
 
42°23'

03°12'

56°59'
  
         
29°07'
 
86°07'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΙχθείς05°04'Πρώτο1209 S 39 1ος21°06'Ιχθείς
ΣελήνηΙχθείς11°38'Δεύτερο1211 S 26 2ος03°24'Ταύρος
ΕρμήςΙχθείς08°50'RΠρώτο1204 S 51 3ος02°14'Δίδυμοι
ΑφροδίτηΚριός18°59'Δεύτερο108 N 02 4ος24°60'Δίδυμοι
ΑρηςΑιγόκερως05°21'Πρώτο1023 S 39 5ος16°58'Καρκίνος
ΔίαςΑιγόκερως18°28'Δεύτερο1122 S 09 6ος13°04'Λέων
ΚρόνοςΑιγόκερως27°41'Τρίτο1120 S 38 7ος21°06'Παρθένος
ΟυρανόςΤαύρος03°29'Πρώτο212 N 14 8ος03°24'Σκορπιός
ΠοσειδώναςΙχθείς17°54'Δεύτερο1205 S 43 9ος02°14'Τοξότης
ΠλούτωναςΑιγόκερως24°07'Τρίτο1122 S 01 10ος24°60'Τοξότης
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος05°22'Πρώτο423 N 20 11ος16°58'Αιγόκερως
ΩροσκόποςΙχθείς21°06'Τρίτο  12ος13°04'Υδροχόος
ΜεσουράνημαΤοξότης24°60'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI