Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 21:04.20, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε αφού θα διακατέχεστε από ισχυρή θέληση. Θα ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις γεμάτες πάθος και ένταση, ακραίες αδιέξοδες ή και παράνομες σχέσεις, που όμως σας κάνουν να νιώθετε μια απίστευτη ζωντάνια. Όλα ή τίποτα είναι το βασικό σύνθημα της χρονικής αυτής στιγμής. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, είναι ιδιαίτερα σημαντικά τώρα για σας και θα κάνετε τα πάντα για να έχετε αυτό που θέλετε, αλλά και για να ικανοποιήσετε απόλυτα όλες σας τις επιθυμίες. Είστε αρκετά γενναίοι και θαρραλέοι, αποφασιστικοί, παθιασμένοι, ξέρετε τί θέλετε και είστε σαφείς με τις ιδέες, τις απόψεις και τα «θέλω» σας.


Νιώθετε ισχυροί, και σας ενδιαφέρουν όλα τα θέματα που είναι στενά συνδεδεμένα με την απόκτηση δύναμης και εξουσίας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας τώρα, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές επιλογές και να αποφύγετε πολλές κακοτοπιές. Θα προτιμήσετε την απομόνωση με καλή παρέα ή ακόμα και μόνοι σας, και θα είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να σας προσεγγίσουν, αν δεν τους έχετε επιλέξεις εσείς οι ίδιοι. Τώρα θέλετε να ζήσετε με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, και δεν είστε αντίθετοι στις προκλήσεις, στον κίνδυνο, ή στην αντιμετώπιση της σκοτεινής πλευράς της ζωής.


Εφόσον προκύψει μια κρίσιμη κατάσταση τώρα, μπορείτε να λειτουργήσετε ψύχραιμα, ενώ μπορεί και να απολαύσετε το αίσθημα του να ζείτε στα άκρα. Διατηρήστε μια επιφυλακτικότητα τώρα σε σχέση με αυτά που σας προτείνουν, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγείτε εσείς χαμένοι να τα δεχτείτε ή αν ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο τώρα. Τώρα θα αγωνιστείτε με πάθος για να πετύχετε τους στόχους σας, και δύσκολα μπορεί να μπει κάτι στο δρόμο σας και να σας δυσκολέψει.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορείτε να γίνεται απίστευτα σκληροί και αυστηροί με τους άλλους, δίχως να του δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Θυμάστε αυτούς που σας έχουν κάνει κακό και ίσως ήρθε τώρα η ώρα να τους το ανταποδώσετε, και να πάρετε την εκδίκησή σας, αφού δύσκολα ξεχνάτε. Τώρα, αυξάνεται κατακόρυφα η μυστικοπάθεια, η ζήλια, ο εγωισμός και η κτητικότητά σας, και μπορείτε να γίνεται πραγματικοί τύραννοι με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Τη στιγμή αυτή μπορείτε να φτάσετε στα άκρα, καθώς ο ακραίος συναισθηματισμός, δεν θα αφήσει τη λογική να λειτουργήσει.


Δεν θα είναι εύκολο να αποφύγετε τις διαφωνίες ή τις διαμάχες, αν αυτές είναι που θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Δεν μπορείτε με τίποτα τις ήρεμες και γεμάτες συντροφικότητα σχέσεις, που δεν έχουν εντάσεις, πάθος και σασπένς, γεγονός που σας οδηγεί σε αδιέξοδες σχέσεις δίχως μέλλον, αλλά και με πολλά μπερδέματα. Έχετε έντονες ανασφάλειες και ευαισθησίες, τις οποίες δεν αφήνετε να φανούν προς τα έξω, γιατί δεν εμπιστεύεστε τους άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να δείξετε εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά.


Μη ρισκάρετε τα πάντα, γιατί η χρονική αυτή στιγμή θα σας φέρει έτσι κι αλλιώς πολλές απώλειες, οπότε καλό θα ήταν να μην πάτε κόντρα και να προσπαθήσετε να τις περιορίσετε στο ελάχιστο. Μην απαιτείτε από τους άλλους να νιώθουν όπως εσείς, να σας δίνουν πλήρη αναφορά για κάθε τους ενέργεια ή να σας δώσουν τώρα τα πάντα, γιατί αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Αποφύγετε νέες σχέσεις καθώς αργά ή γρήγορα θα λήξουν άδοξα. Μείνετε μακριά από παράνομες ή γενικότερα αδιέξοδες σχέσεις, καθώς εκτός του ότι θα ταλαιπωρηθείτε πολύ, μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Όσες απώλειες κι αν έχετε ή σε οποιαδήποτε ψυχολογική κατάσταση κι αν είστε, αποφύγετε οπωσδήποτε κάθε είδους καταχρήσεις, καθώς μπορούν να βάλουν σε άμεσα κίνδυνο την υγεία και τη ζωή σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ζωντανούς και δυναμικούς, έτοιμους για δράση και περιπέτεια. Νιώθετε ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν οι άλλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τη δύναμή σας και είστε αρκετά φιλόδοξοι. Θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, δημοφιλείς και θα κερδίζετε πολύ πιο εύκολα την υποστήριξη των άλλων. Μπορεί όμως να γίνεται και αρκετά παρορμητικοί και ανυπόμονοι, ενώ θα επιδιώκετε να βρίσκεστε επικεφαλείς των πραγμάτων νοητικά, ή να αναλάβετε ενεργό δράση σε κάθε τι που σας αφορά.


Είναι η κατάλληλη στιγμή για το σχεδιασμό και την ανάληψη πρωτότυπων και καινοφανών εγχειρημάτων.
Τώρα αυξάνεται η γενναιοδωρία, η ανεξαρτησία, η αισιοδοξία, η ζωντάνια, ο ενθουσιασμός, η υπερβολή, αλλά και η ανησυχία σας για να κάνετε περισσότερα, καινούργια και πιο δημιουργικά πράγματα. Ένας αγώνας για την απόκτηση σοφίας, περισσότερων γνώσεων, ταξιδιών, αλλά και σύνεσης, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός το διάστημα αυτό. Θα υπάρχει μια πιο ανάλαφρη, αλλά συγχρόνως και επεκτατική διάθεση. Η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, η δίψα για γνώση, το γράψιμο, το διάβασμα, οι σπουδές και τα σεμινάρια, τα ταξίδια, οι επεκτάσεις και το εμπόριο σε τομείς που σας ενδιαφέρουν αρκετά, θα σας δώσουν άλλη ώθηση τώρα.


Φιλοσοφήστε περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σας, βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη συγγραφή βιβλίων ή άλλων γραπτών όπως εργασιών ή ημερολογίων και την προώθηση αυτών μέσω της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων. Ξεκινήστε διάβασμα, μαθήματα, σπουδές, κάντε βόλτες, αποδράσεις, ταξίδια μακρινά. Επικοινωνήστε με άτομα που βρίσκονται ή προέρχονται από μακριά ή από το εξωτερικό και κανονίστε να τους δείτε και να βγείτε μαζί τους.


Ξεκινήστε νέες σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα ή επιχειρήσεις από χώρες ή γλώσσες του εξωτερικού. Αν ξεκινήσετε σήμερα μια νέα ερωτική σχέση, θα περάσετε πολύ όμορφα, θα είναι ιδιαίτερα δοτική μαζί σας, αλλά θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε το ενδιαφέρον της και να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βγείτε έξω και να διασκεδάστε, με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις ή να κάνετε δημιουργικές συζητήσεις που σας εκφράζουν. Τακτοποιείστε νομικές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν δικαστήρια, δικηγόρους, την ανώτερη γνώση, σπουδές και σεμινάρια, όπως τα πανεπιστήμια, εγγραφές κ.ά. Τώρα, θα ήταν καλό να επεκταθείτε σε όλα αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει, με δύναμη, θετική σκέψη και ενθουσιασμό.


Ξεκινήστε να κάνετε περισσότερη γυμναστική ή περπάτημα για να διατηρηθείτε σε φόρμα και να βγάλετε δημιουργικά την ενέργειά σας. Δεν θα είναι εύκολο να κάνετε τώρα πρακτικές αγορές, καθώς η υπερβολή της ημέρας μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες και έξοδα για διασκέδαση. Θα σας είναι δύσκολο τη χρονική αυτή στιγμή να σκεφτείτε και να πράξετε με γνώμονα τη λογική, αλλά μάλλον θα το κάνετε με γνώμονα την προσωπική σας ευχαρίστηση και όφελος.


Προτιμήστε να βγείτε έξω, να πάτε μια βόλτα και να διασκεδάσετε με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε εσείς, αποφεύγοντας όσο γίνεται τις υπερβολές, παρά να μείνετε μέσα στο σπίτι.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τις ισχυρές σας επιθυμίες, τη δύναμη και τη θέλησή σας για να συγκεντρώσετε πληθώρα υλικών αγαθών, ώστε να νιώσετε ασφάλεια, αλλά και για να πετύχετε υψηλούς στόχους. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε συναισθηματικά και υλικά στο περιβάλλον σας, με το να περάσετε τους δικούς σας κανόνες, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα με κάποια άτομα ή συμφέροντα.


Θα πρέπει τώρα να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές, ακόμα κι αν είναι κάπως επίπονες, και να ξεκινήσετε ακόμα και από το μηδέν, προκειμένου να βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά σας. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια κάποια σταθερότητα στις απολαβές σας. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα ώστε να ζήσετε μια άνετη ζωή και για να υποστηρίξετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται τώρα να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στον οικονομικό τομέα. Το αντίθετο μάλιστα. Θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να επεκτείνετε τις υποθέσεις σας, έτσι ώστε να έχετε περισσότερα έσοδα. Η συσσώρευση χρημάτων δεν είναι τώρα και τόσο σημαντική για σας. Θέλετε μόνο να έχετε αρκετά για να καλύψετε τις άμεσες ανάγκες σας και μόνο. Η τύχη τώρα είναι με το μέρος σας και θα έρθουν οι ευκαιρίες που περιμένετε.


Αποφύγετε όμως το υπερβολικό ρίσκο, όσο σίγουροι κι αν αισθάνεστε πως μπορείτε να κερδοσκοπήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα εισοδήματά σας μπορούν να αυξηθούν αν ασχοληθείτε με τον τομέα του τουρισμού, με μμε, με μεταφορές, το εμπόριο γενικότερα με εταιρείες ή πρόσωπα που σχετίζονται ή προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, καθώς και με τη διδασκαλία.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τη φιλοδοξία, την επιμονή και την εργατικότητά σας, με κυριότερο στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα έχετε αρκετά μεγάλη υπομονή και επιμονή προκειμένου να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά και ασφάλεια. Τώρα θα είστε αρκετά υπεύθυνοι και σοβαροί, δύσκολα θα χάσετε τον έλεγχο, ενώ θα αποφύγετε συστηματικά να δείξετε τα συναισθήματά σας.


Τα οικονομικά βάρη θα είναι πολλά, θα περάσετε πολλές δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, αλλά όλα αυτά θα καταφέρουν να σας εκπαιδεύσουν, ώστε να κάνετε σωστή διαχείριση και εύστοχες κινήσεις. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις τώρα, γιατί θα σας προσθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες και άγχος που δύσκολα θα αντέξετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με καλοσύνη, γενναιοδωρία, τιμιότητα, καλούς και ευγενικούς τρόπους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε στο περιβάλλον σας για να κερδίσετε τους άλλους. Θα έχετε μια υπέροχη άνεση, μια ιδιαίτερη ευκολία στην επικοινωνία, ενώ ξέρετε πώς να μετατρέψετε μια κατάσταση από αρνητική σε θετική. Τώρα θα είστε αρκετά χαρούμενοι και αισιόδοξοι, και με ευκολία θα σας εμπιστευτούν οι άλλοι.


Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε τώρα είναι να μην κάνετε υπερβολές, να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις σπατάλες, για να μη μπλέξετε σε καταστάσεις που τελικά δεν θα σας αρέσουν καθόλου.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, συστήνουν να επιδιώξετε όσο γίνεται πιο δυναμικά το φλερτ, τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση. Τώρα δεν πρέπει να υπολογίσετε καθόλου τα χρήματα προκειμένου να περάσετε καλά. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, αρκεί να κυνηγήσετε το άτομο που σας ελκύει, δίχως κανένα δισταγμό.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορεί τώρα να έχετε μια υπέροχη ερωτική περιπέτεια, αλλά δίχως να περιμένετε πολλές σταθερότητες. Περάστε κατευθείαν στο «ψητό» δίχως πολλά παιχνίδια, γιατί θα κουράσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το οποίο θα θέλει όσο το δυνατόν πιο σταράτες εξηγήσεις.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πρέπει να ανανεώσετε τον έρωτά σας, γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορούν να φέρουν ακόμα κι ένα χωρισμό από εγωισμό, που μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, κάνουν την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα ασυνήθιστη, απρόβλεπτη, ίσως και πρωτοποριακή. Προτιμήστε τώρα τις έντονες και σύντομες ερωτικές καταστάσεις, με νέους ερωτικούς συντρόφους, δίχως να σκέφτεστε το μέλλον και δίχως να υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Καταστάσεις ελεύθερες στον ερωτικό τομέα, είναι αυτές που σας εξιτάρουν και διατηρούν έντονο το ενδιαφέρον σας τώρα, ενώ κάθε προσπάθεια των άλλων για να σας σταθεροποιήσουν, θα πέφτουν στο κενό.


Τώρα, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μικρής διάρκειας, που θα σας κάνει όμως να περάσετε υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Δημιουργήστε τώρα κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, που να σας γεμίζει ολοκληρωτικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρονική αυτή στιγμή, εντάσεις, αψιμαχίες και καβγάδες, με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας, όπως και κάθε προσπάθεια για να τους περιορίσετε, γιατί θα αντιδράσουν έντονα ή μπορεί και να τους χάσετε, να απομακρυνθούν από κοντά σας και να σας απορρίψουν, εντελώς ξαφνικά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις και παρορμητικούς τόσο στις ερωτικές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σχέσεις καλύτερα να προτιμήσετε τις έντονες καταστάσεις που δεν χρειάζεται να έχουν και μεγάλη διάρκεια ή να τους ξανασυναντήσετε πολλές φορές. Τώρα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να είστε η ψυχή της παρέας.


Θα είστε μέσα σε όλα, ιδιαίτερα αν πρόκειται να εξυπηρετήσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Αποφύγετε κάποια άτομα που θα είναι ιδιαίτερα επιθετικά ή ανταγωνιστικά μαζί σας, δίχως να τα έχετε προκαλέσει στο παραμικρό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε κάποια πράγματα από τους άλλους, γιατί δεν θα έχουν τη διάθεση να σας τα δώσουν ενώ μπορεί να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας.


Νέες ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ δεν ευνοούνται τώρα, γιατί θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες και τελικά θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικές και δίχως μέλλον.
Προσπαθήστε τώρα να είστε αρκετά γρήγοροι αλλά παράλληλα και λογικοί στον τρόπο που δράτε και ενεργείτε. Συνδυάστε τις γρήγορες κινήσεις που στηρίζονται στη λογική σκέψη, και φροντίστε να έχετε και τα ανάλογα επιχειρήματα γιατί ότι κι αν κάνετε. Φροντίστε ώστε κάθε σας κίνηση και πράξη να έχει περάσει ήδη μια πολύπλοκη εγκεφαλική διαδικασία μέσα σας προκειμένου να γίνει, έτσι ώστε να μην αφήσετε και πολλά περιθώρια λάθους.


Μια εσωτερική ανάγκη για συχνή επικοινωνία με τους άλλους μπορεί τώρα να σας ευνοήσει πολύ σε θέματα επικοινωνίας, επαφών, διαπραγματεύσεων, σχέσεων και συνεργασιών. Οι ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές, τα σεμινάρια, το γράψιμο, το διάβασμα, το εμπόριο, ο τουρισμός, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και οι υπογραφές σίγουρα θα σας οφελήσουν πολύ τώρα αν δραστηριοποιηθείτε.


Θα πρέπει να αποφύγετε όμως την υπερβολική και άσκοπη κινητικότητα, τις συχνή λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις για να μη βλάψετε σημαντκές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Προσέξτε για να μην διασκορπίσετε την ενεργητικότητά σας ασχολούμενοι με πολλά πράγματα συγχρόνως, ίσως επειδή δεν θέλετε με τίποτα να μείνετε στάσιμοι ή για να μην βαρεθείτε.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
      
00°24'
     

137°18'
           
  
00°01'
         

29°47'
 
04°43'
         

42°29'

179°47'
  
00°56'
       
        
00°57'

00°59'
  
        
00°15'

00°13'
  

00°10'

137°28'
 
29°57'

42°19'
       

44°33'

92°45'
  
87°02'
 
57°15'

44°43'
    
     
29°02'

02°36'
 
54°39'

00°02'
  
      
178°54'
 
123°51'

178°30'
  
   
125°59'
     
56°33'

124°57'
 
  
151°04'
   
132°11'

125°51'
 
134°47'

46°43'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤαύρος02°22'Πρώτο512 N 17 1ος26°36'Σκορπιός
ΣελήνηΤοξότης15°04'Δεύτερο119 S 40 2ος27°17'Τοξότης
ΕρμήςΚριός07°18'Πρώτο400 N 23 3ος02°26'Υδροχόος
ΑφροδίτηΚριός02°35'Πρώτο400 S 24 4ος08°22'Ιχθείς
ΑρηςΔίδυμοι14°51'Δεύτερο723 N 36 5ος09°48'Κριός
ΔίαςΤοξότης24°08'RΤρίτο122 S 40 6ος05°19'Ταύρος
ΚρόνοςΑιγόκερως20°33'Τρίτο221 S 28 7ος26°36'Ταύρος
ΟυρανόςΤαύρος02°32'Πρώτο511 N 53 8ος27°17'Δίδυμοι
ΠοσειδώναςΙχθείς17°48'Δεύτερο405 S 43 9ος02°26'Λέων
ΠλούτωναςΑιγόκερως23°09'Τρίτο221 S 44 10ος08°22'Παρθένος
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος21°39'Τρίτο821 N 42 11ος09°48'Ζυγός
ΩροσκόποςΣκορπιός26°36'Τρίτο  12ος05°19'Σκορπιός
ΜεσουράνημαΠαρθένος08°22'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI