Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 01:14.32, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, για να κάνετε πράγματα για ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε, για να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση, για τη δημιουργία οικογένειας, για αναζητήσεις, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ή επενδύσεις σε ακίνητα και οικόπεδα. Τώρα είστε αρκετά συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ήπιοι, ευσυγκίνητοι, αφοσιωμένοι, προστατευτικοί, υποστηριχτικοί, οικονόμοι, συμπάσχετε με τον πόνο του άλλου, ταυτίζεστε με την κατάσταση που περνάει και είστε ικανοί για πολύ δυνατά συναισθήματα για τα άτομα γύρω σας.


Επηρεάζεστε εύκολα από εκείνους που αγαπάτε ή θαυμάζετε, αλλά καλύτερα να είστε δύσπιστοι απέναντι σε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά. Σας ενδιαφέρει πολύ το σπίτι και η οικογένεια και θα κάνετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς, ακόμα κι αν είναι εις βάρος σας. Ενεργήστε επιφυλακτικά σε σχέση με τους άλλους, μέχρι να τους γνωρίσετε καλά. Διαισθητικά νιώθετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, καθώς και τις πιθανές ευκολίες ή δυσκολίες ή και τους κινδύνους μιας κατάστασης τώρα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως προσεγγίζετε τα πάντα συναισθηματικά και υποκειμενικά, γεγονός που δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά, λογικά και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Είστε ενστικτώδεις, παρορμητικοί και αυθόρμητοι ενώ συχνά παρασύρεστε σε πράξεις για τις οποίες δεν μπορείτε ούτε κι εσείς να δώσετε μια ξεκάθαρη εξήγηση. Μπορείτε να κάνετε σκληρή οικονομία για να μαζέψετε χρήματα για ασφάλεια ή για να «χτίσετε» ένα όνειρό σας, αλλά μπορείτε να φτάσετε και μέχρι την υπερβολή και να μη χαίρεστε τη ζωή προκειμένου να κάνετε οικονομία.


Γίνεστε ιδιαίτερα υπερπροστατευτικοί με τα πρόσωπα που αγαπάτε, σε σημείο όπου μπορείτε ακόμα και να τους «πνίξετε». Οι διαθέσεις σας αλλάζουν πολύ εύκολα τώρα, θα είστε συγκρατημένοι συναισθηματικά, γεγονός που δεν θα αφήσει εύκολα τους άλλους να σας προσεγγίσουν. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική σιγουριά που μπορεί να μετατραπεί σε αίσθημα εξάρτησης από τους άλλους. Είστε βαθιά προσκολλημένοι στο παρελθόν, στις ρίζες, την οικογένεια, τους αγαπημένους σας φίλους, σε σταθερές ή παλιές σχέσεις, σε μέρη και στέκια που προτιμάτε και δεν τα αλλάζετε με τίποτα.


Δεν μπορείτε τη στιγμή αυτή να ξεκινήσετε ριζικές αλλαγές ή να απομακρυνθείτε από το γνωστό και το σίγουρο, και αν σας εξαναγκάσουν για κάτι τέτοιο, μπορεί να τελικά να είναι ιδιαίτερα επίπονο και δύσκολο για σας. Τείνετε, επίσης, να προσκολλάστε σε πρόσωπα, αναμνήσεις, πράγματα που έχουν μια προσωπική ή συναισθηματική αξία, κι αυτό σας εμποδίζει να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, παρακάτω.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα την πεποίθηση πως ότι γενικά είναι καλό για σας, μπορεί να είναι το σωστό και για τους άλλους, γιατί μπορεί να ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς και να τρέφετε βαθιά συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης, αλλά μπορεί να τους καταπιέσετε ή και να τους «πνίξετε» με τις κινήσεις σας, ακόμα κι αν έχετε καλό σκοπό, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από εσάς.


Μην μείνετε σε ένα περιβάλλον όπου νιώθετε ανεπιθύμητοι, και προσπαθήστε να αποχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτό. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, μόνο και μόνο επειδή σας παρασύρει το έντονο συναίσθημα, και δίχως να τις σκεφτείτε με το μυαλό, γιατί μπορεί να κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ρομαντικούς, ονειροπόλους, και αυξάνουν τα συναισθήματά σας για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Οι εξωτερικές επιρροές θα έχουν μεγάλη επίδραση επάνω σας, ενώ θα αναζητάτε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των άλλων. Οι διαθέσεις σας τώρα θα είναι αρκετά ευμετάβλητες, αλλά η διαίσθησή σας φοβερά ισχυρή. Προτιμήστε τώρα κρυφές ή αδιέξοδες ΣΧΕΣΕΙΣ, μυστικές συναντήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες, που κανείς δεν θα γνωρίζει, προκειμένου να νιώσετε ασφαλής συναισθηματικά.


Θα πρέπει να προσέχετε τη χρονική αυτή στιγμή ώστε να μην εξιδανικεύσετε ή εμπιστευτείτε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις.
Θα είστε αρκετά ευσυγκίνητοι, ευαίσθητοι, ίσως λίγο γκρινιάρηδες, αλλά και αφοσιωμένοι στους δικούς σας ανθρώπους, σε όνειρα και στόχους που επιθυμείτε πολύ να πετύχετε. Θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση και θα μπορείτε με ευκολία να κατανοήσετε τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητή περιουσία, καθώς και με θέματα που αφορούν τα παιδιά. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε πράγματα γι’ αυτά.


Κάντε γενικότερα κινήσεις, όχι κατόπιν λογικής σκέψης, αλλά όπως σας προστάζουν τα συναισθήματά μας. Προτιμήστε τώρα να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, ανακαινίσεις, μετακομίσεις, επισκευές του προσωπικού σας χώρου, σπιτιού ή γραφείου. Κάντε νέες σχέσεις, προκειμένου να αποκτήσουν γρήγορα βάθος συναισθημάτων, σταθερότητα και οικειότητα. Ξεκινήστε μια συγκατοίκηση ή αλλάξτε σπίτι με ή χωρίς το ταίρι σας. Ξεκινήστε τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειας. Προγραμματίστε ή και κάντε ένα γάμο ή έναν αρραβώνα.


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή γενικότερα να ασχοληθείτε με αυτό, να το ομορφύνετε, να ψωνίσετε πράγματα που σας λείπουν ή να το καθαρίσετε. Καλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για φαγητό στο σπίτι σας και περάστε περισσότερο χρόνο με πρόσωπα από τον οικογενειακό σας χώρο ή με άτομα που θεωρείτε πολύ δικά σας. Αποφύγετε τώρα εξόδους σε πολυσύχναστα και απρόσωπα μέρη με πολύ κόσμο και συνωστισμό. Μην πάτε κόντρα σε άτομα της οικογενείας σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί σύντομα θα το μετανιώσετε.


Όλες οι παρορμητικές και σύντομες ερωτικές περιπέτειες που πιθανό να έχετε τώρα, δεν θα είναι δίχως συναισθηματικό κόστος. Δεν σας συμφέρουν οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις τώρα γιατί θα χάσετε πολλά. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να κάνετε ή να πείτε πράγματα που είναι αντίθετα ή θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και αυτά που θέλετε πραγματικά.


Μη ρισκάρετε τώρα να χάσετε πρόσωπα ή και πράγματα, με τα οποία είσαστε δεμένοι συναισθηματικά και προσπαθήστε ακόμα και να υποχωρήσετε την κρίσιμη στιγμή, προκειμένου να το αποφύγετε.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η διάθεσή σας τώρα να προστατεύσετε τα υπάρχοντα και ιδιαίτερα τα χρήματά σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε τεράστια ανέχεια και αυξημένες αποταμιεύσεις και κατοχή υλικών αγαθών. Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, οικιακού εξοπλισμού, για επιχειρήσεις τροφίμων και γενικότερα επενδύσεις σε σταθερές αξίες. Τα εισοδήματά σας μπορούν να αυξηθούν με δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι, που αφορούν σπίτια, οικόπεδα και ακίνητα, είτε σε συνεργασία με γυναίκες ή κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.


Αποφύγετε να είστε υπερβολικά οικονόμοι, σε βαθμό που να μη χαίρεστε τη ζωή, γιατί κάθε φορά που θα θέλετε να βγείτε, θα σκέφτεστε πως θα χαλάσετε κάποια χρήματα και μπορεί να μένετε και μέσα, αποφεύγοντας οποιοδήποτε έξοδο ή και επένδυση. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά μέσα στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας επιχείρηση για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερα αρμονική σχέση, ερωτική ζωή, όπου θα νιώθετε ηρεμία και μια φοβερή ταύτιση απόψεων. Αν και χρειάζεστε ενθάρρυνση για να κάνετε οποιοδήποτε βήμα σε θέματα ερωτικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους διανοητικά με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο. Η γοητεία σας τώρα και η επίδρασή της επάνω στους άλλους είναι τώρα αδιαμφισβήτητη.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση η οποία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι. Θα βρείτε τη συντροφικότητα που ψάχνετε, και μπορεί να μείνει σταθερή στη ζωή σας και να προχωρήσει ακόμα και σε ένα γάμο.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα απολαύσετε όλα τα καλά που απορρέουν από τη σχέση σας, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί σαν ζευγάρι, θα βγείτε έξω να φάτε, να πιείτε και να περάσετε καλά σε γνωστά και μη στέκια. Το ταίρι σας τώρα θα είναι ιδιαίτερα συγκαταβατικό μαζί σας και μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία.
Έχετε πολλά να κερδίσετε από θετικές επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, έντονη κοινωνική ζωή και δημόσιες σχέσεις με τους άλλους. Πρέπει να επιδιώκετε τη συζήτηση και τη συχνή επαφή με τα πρόσωπα που σας κάνουν να περνάτε καλά, διασκεδάζετε ή που έχετε πολλά να κερδίσετε από νέες ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ. Τώρα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να σας πείσει κανείς για κάτι που σας είναι εντελώς αδιάφορο.


Οι ΣΧΕΣΕΙΣ σας με συγγενείς, γείτονες και αδέλφια θα είναι αρκετά καλή και μπορούν να σας βοηθήσουν σε πολλά. Θα έχετε μια φυσική εύνοια και ευχέρεια στη επικοινωνία σας με τους άλλους, το γράψιμο, τη διδασκαλία και το εμπόριο, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν και πηγή εσόδων για σας και θα πρέπει τώρα να τα εκμεταλλευτείτε ανάλογα.
Στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ θα είστε αρκετά δοτικοί και θα παρέχετε στους άλλους κάθε υπηρεσία και οτιδήποτε σας ζητήσουν, προκειμένου να τους ευχαριστήσετε. Με ΑΓΑΠΗ τώρα μπορείτε εύκολα να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων και να τις ικανοποιήσετε. Μπορείτε να μοιραστείτε σχεδόν τα πάντα με τους άλλους και θα είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί ακόμα και στις μεγάλες δυσκολίες.


Το δυσάρεστο τώρα είναι πως πολύ πιθανό να αναζητήσετε την τελειότητα από τους άλλους και από τις ΣΧΕΣΕΙΣ σας, κι αυτό μπορεί να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις και γκρίνιες. Είστε ιδιαίτερα εύθραυστοι και πολύ πιθανό να προκαλέσετε μόνοι σας προβλήματα σε πολλές από τις σημαντικότερες ΣΧΕΣΕΙΣ σας. Η υπερβολική ενασχόλησή σας με τις ασήμαντες λεπτομέρειες, κουράζουν τώρα τους γύρω σας, γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τώρα θα είστε αρκετά οικονόμοι και προσεχτικοί, παρόλο που πολύ πιθανό να ξοδεύσετε πολλά χρήματα για θέματα υγείας, ψυχικής και σωματικής, εργασίας και καθαριότητας. Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να οργανώσετε έσοδα και έξοδα και να δείτε πού βαδίζετε με τα οικονομικά σας, προκειμένου να βάλετε μια τάξη και να ξοδεύσετε πιο λογικά και με μέτρο. Τα ΕΣΟΔΑ σας τώρα μπορούν να αυξηθούν μόνο με σκληρή, επίπονη και πολύωρη ΕΡΓΑΣΙΑ, αποφεύγοντας οπωσδήποτε κάθε είδους ρίσκο ή κερδοσκοπία.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°08'

00°08'
        

61°15'
   
00°10'

00°22'
  
00°14'

00°33'
  
            

03°14'

64°29'
 
00°00'
        

02°29'

63°44'
 
00°46'
        
     
00°12'
  
00°04'

00°22'
  
     
29°36'
  
00°08'

00°10'
  

115°55'

54°40'
 
119°10'

118°24'
       
     
92°54'

63°18'
     
   
135°16'

136°02'
 
06°33'
 
56°45'

00°19'
  

47°26'
    
149°48'

179°24'
 
117°18'

174°03'
  

57°36'

03°39'
 
60°51'

60°05'
  
58°19'
    
     
89°51'

60°15'
 
03°03'
 
120°21'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΠαρθένος02°28'Πρώτο310 N 36 1ος04°51'Καρκίνος
ΣελήνηΚαρκίνος01°13'Πρώτο1222 N 03 2ος25°25'Καρκίνος
ΕρμήςΛέων23°23'Τρίτο315 N 13 3ος17°34'Λέων
ΑφροδίτηΠαρθένος05°42'Πρώτο310 N 44 4ος14°41'Παρθένος
ΑρηςΠαρθένος04°56'Πρώτο310 N 44 5ος19°20'Ζυγός
ΔίαςΤοξότης14°50'Δεύτερο622 S 13 6ος28°54'Σκορπιός
ΚρόνοςΑιγόκερως14°26'RΔεύτερο722 S 25 7ος04°51'Αιγόκερως
ΟυρανόςΤαύρος06°32'RΠρώτο1113 N 13 8ος25°25'Αιγόκερως
ΠοσειδώναςΙχθείς17°44'RΔεύτερο1005 S 49 9ος17°34'Υδροχόος
ΠλούτωναςΑιγόκερως20°58'RΤρίτο722 S 17 10ος14°41'Ιχθείς
Β. ΔεσμόςΚαρκίνος15°01'Δεύτερο122 N 35 11ος19°20'Κριός
ΩροσκόποςΚαρκίνος04°51'Πρώτο  12ος28°54'Ταύρος
ΜεσουράνημαΙχθείς14°41'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2016 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI