Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες  new
Ερμής ανάδρομος 2021  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 
Όπως είδαμε και στο τέλος του προηγούμενου άρθρου το να βρούμε μέσα από το επικρατούν στοιχείο την ιδιοσυγκρασία ενός ατόμου μπορεί να έχει πολλούς τρόπους εξέτασης. Γενικά μιλώντας για να δούμε ποιο στοιχείο υπερτερεί στο χάρτη μας θα μπορούσαμε να μετρήσουμε σε ποιο στοιχείο βρίσκονται οι περισσότεροι πλανήτες. Αυτό όμως μπορεί να διαφοροποιηθεί σαν αποτέλεσμα αν περιοριστούμε μόνο στους προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη που επηρεάζουν περισσότερο τη συμπεριφορά μας.
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΤΟ ΑΣΤΡΟΤΕΣΤ. ΈΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ
 
Τα αστρολογικά βιβλία περιέχουν πολλές ελέγξιμες δηλώσεις. Για παράδειγμα : λέγεται ότι οι άνθρωποι με τον Ήλιο σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) είναι περισσότερο διανοητικοί τύποι από ότι αυτοί με τον Ήλιο σε ένα ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) Έτσι θα περιμέναμε ανάμεσα στους σκεπτικιστές οι περισσότεροι να είναι από ζώδια του Αέρα παρά από ζώδια του Νερού. Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω αυτή η υπόθεση δεν έχει ελεγχθεί ακόμα. Παρόλα αυτά, φαίνεται πιθανό ότι θα απορριφθεί γιατί αρκετά παρόμοια τέστ απέτυχαν να δείξουν κάποια σχέση ανάμεσα σε συγκεκριμένα ηλιακά ζώδια και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας ή επαγγέλματα. (βλέπε τις έρευνες των Bastedo, R.W. 1978; Culver & Ianna, 1988; Gauquelin, 1982, 1988; Hentschel, 1985; McGervey, 1977; Startup, M. 1984; Tyson, 1980, 1984; Van Rooij, 1993).
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
 
Μικρές Αστρολογικές συμβουλές για τον μήνα Ιούνιο. Αισθηματικά - Σχέσεις, Οικονομικά - Καριέρα και η συμβουλή του μήνα
 
  Συγγραφέας: Εμυ Σεβαστή
 
 
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ. ΜΕΡΟΣ ΙΙ
 
Τα Στοιχεία και οι Σχέσεις όπως τα εξετάζει η Ψυχολογική Αστρολογία Μέρος ΙΙ Συνέχεια από το προηγούμενο Στο προηγούμενο μέρος είδαμε τι πιστεύει η Ψυχολογική Αστρολογία για τα 4 Στοιχεία και πώς συμπεριφέρονται τα στοιχεία αυτά στο χώρο των Σχέσεων. Στο δεύτερο μέρος θα δούμε τι γίνεται με το Στοιχείο του Αέρα και το Στοιχείο του Νερού. Υπενθυμίζουμε ότι τα 4 Στοιχεία κατά την Ψυχολογική Αστρολογία συμπληρώνουν το ένα το άλλο με διαφορετικό τρόπο από ότι στην κλασσική αστρολογία. Υπενθυμίζουμε το σχήμα που δείξαμε και στο προηγούμενο άρθρο που δείχνει τη σχετική διάταξη.
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΟΝΤΑΚΗ - ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ
 
Καρμική Αστρολογία από τον Μιχάλη Βροντάκη - Μέρος ΙΙΙ Η Kαρμική αστρολογία είναι ένας κλάδος της αστρολογίας που κατ' εξοχήν εντάσσεται στον χώρο της μεταφυσικής. Οι περισσότεροι ερευνητές της μεταφυσικής, ωθούνται στην έρευνά τους, λόγω αναζήτησης απαντήσεων στο αιώνιο ερώτημα: είναι μοιραίο /προαποφασισμένο τι θα συμβεί στον καθένα μας; Είναι δηλαδή γραμμένο στα άστρα ή κάπου αλλού; Ή εμείς συνδιαμορφώνουμε το κάρμα με την ελεύθερη βούλησή μας; Εδώ υπεισέρχεται το θέμα της ύπαρξης ή όχι προηγούμενων ζωών μας, -η πίστη στην μετενσάρκωση-, που θεωρείται προϋπόθεση για το κάρμα. Πολλοί φιλόσοφοι, εσωτεριστές, επιστήμονες και διανοητές, προσπάθησαν και προσπαθούν να δώσουν απάντηση σε αυτό το μέγα μυστήριο. Και για την πλήρη κατανόησή του θα έπρεπε ομολογουμένως να υπήρχε ένα υπόβαθρο μελέτης, όχι μονάχα αστρολογίας, εσωτερισμού, φιλοσοφίας, βιολογίας και ψυχολογίας, αλλά ακόμη και συγκριτικής θρησκειολογίας, που είναι έξω και πέρα από τις δυνατότητες αυτού του άρθρου.
 
  Συγγραφέας: Μιχάλης Βροντάκης   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΤΑ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
 
Η ιστορία των μεσοδιαστημάτων είναι αρκετά παλιά. Πρωτοεμφανίστηκε σε γραπτό κείμενο σε μια μέθοδο διόρθωσης του αστρολόγου Guido Bonati τον 13ο αιώνα. Τον 19ο αιώνα ο Άγγλος αστρολόγος και ιδρυτής της «Σύγχρονης αστρολογίας» Alan Leo αναφέρεται και αυτός στα μεσοδιαστήματα ή ημι-αθροίσματα, όπως άλλως ονομάζονται, σε μια περιοδική έκδοση της εποχής σε συνεργασία με τον άλλο γνωστό αστρολόγο Charles Carter. Στις αρχές του 20ου αιώνα ένας Γερμανός αστρολόγος, ο Frank Glahn, γράφει ότι πρωτογνώρισε τα μεσοδιαστήματα από τον Albert Kniepf, έναν ιδιαίτερα προικισμένο αστρολόγο του οποίου τα συγγράμματα είχαν εμφανιστεί γύρω στο 1900 στο Αμβούργο. Ο Alfred Witte, ο ιδρυτής της Uranian σχολής αστρολογίας του Αμβούργου, επίσης, πληροφορήθηκε από τον Kniepf για την εφαρμογή αυτής της μεθόδου εξέτασης των πλανητών και, σύμφωνα με τον Glahn, η εισαγωγή μιας παλιάς μεθόδου στη σύγχρονη αστρολογική πρακτική οφείλεται στον Alfred Witte.
 
  Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<