Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Αστρολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο 14 ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019!
 
Στις 22 Αυγούστου το 2019, στο κανάλι του στο You Tube, ο δεκατετράχρονος Ινδός Αστρολόγος Abighya Anand προέβλεψε ότι ο κόσμος θα περάσει σε μια δύσκολη και σκληρή περίοδο-φάση που θα ξεκινούσε από το Νοέμβριο του 2019 και θα διαρκέσει ως τον Απρίλιο του 2020. Σχετικά με τον Κορωναίο, μας λέει ότι πρέπει να τον λάβουμε υπόψιν μας σαν έναν παγκόσμιο πόλεμο. Ένα πόλεμο μεταξύ του ιού και της ανθρωπότητας, και το αν εμπλέκονται οι κυβερνήσεις των κρατών ή όχι εναπόκειται στη δική σας κρίση. Αλλά ένα είναι ξεκάθαρο, ότι πρόκειται για πόλεμο, και σ\' αυτό ο Anand επιμένει. Αποδείχθηκε πάρα πολύ σωστός προβλέποντας τις τιμές για την αγορά του χρυσού και του αργυρού, όπως και για αλλες δραστηριότητες εμπορικές της Ινδίας, χρησιμοποιώντας την αστρολογία.
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΖΩΔΙΑ: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΑΠΟ 27/3 - 20/4 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Στην αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 27/3 – 20/4 φέρνει έντονο ρομαντισμό, ιπποτικές κινήσεις, ενώ είναι υπέροχες ημέρες για όλες μας τις σχέσεις και θα προσπαθήσει να βελτιώσει και θέματα οικονομικά. Θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο, θα ανθίσουν οι κρυφές, αδιέξοδες και παράνομες σχέσεις, αλλά όλο το διάστημα αυτό θα μπορέσουμε να νιώσουμε την απόλυτη μορφή αγάπης και έρωτα. Πολλές από τις επιθυμίες μας θα είναι αρκετά δύσκολο να εκπληρωθούν κυρίως στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Θα δημιουργήσει πολλούς κεραυνοβόλους έρωτες, ενώ πολύ πιθανό να διαπιστώσουμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε μακριά από κάποια πρόσωπα που αγαπάμε και ίσως να νιώθουμε και ένα είδος εξάρτησης από αυτά. Χρειάζεται προσοχή γιατί καλός ο ρομαντισμός, το πάθος και τα όνειρα, αλλά όταν πρόκειται για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά θα πρέπει να πατάμε γερά τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, αφού μπορεί μια λάθος εκτίμηση να μας εκθέσει και να μας οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες.
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
Ο ΆΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΑΠΟ 31/3-15/5 2019 – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
 
Στην Αστρολογία ο Άρης στους Διδύμους από 31/3 - 15/5 2019 κάνει ταχύτατες τις αποφάσεις και τις κινήσεις μας, ενώ η διάθεση για ταξίδια, βόλτες και μετακινήσεις θα είναι αυξημένη. Σύμφωνα με την αστρολογία, ο πλανήτης Άρης που σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, στο ζώδιο των Διδύμων θα επαναφέρει τη λογική σε όλες τις πράξεις μας. Ο Άρης στους Διδύμους φέτος, με το μοιραίοτετράγωνο με Ποσειδώνακατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και μπερδέματα. Θα φέρει πολλές κρυφές διαπραγματεύσεις, ενώ πολλά θα γίνονται στο παρασκήνιο και δεν θα τα μαθαίνουμε. Εκείνοι που θα είναι ιδιαίτερα νευρικοίκαι θα έχουν τα περισσότερα και σημαντικότερα προβλήματα, είναι κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικότους ωροσκόπιο.
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018
 
Με το φθινόπωρο να μπαίνει σιγά σιγά, όλοι μας περιμένουμε από τα άστρα και τους πλανήτες να μας φέρουν τα δώρα τους! Μια ανάσα μετά το καλοκαίρι, που μας άφησε κάποιες εκκρεμότητες στους περισσοτέρους τομείς της ζωής μας. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τους εκπροσώπους όλων των ζωδίων από το τέλος του Νοεμβρίου. Λίγη αναμονή ακόμα και τα καλύτερα έρχονται!!!! Διαβάστε στο anew αναλυτικά τι θα συμβεί!
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017 ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ – ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΌΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
 
Για την αστρολογια το 2017 είναι μια χρονιά όπου θα δούμε την αλήθεια κατάματα, μια αλήθεια που μπορεί κάποιες φορές να μην μας αρέσει. Σύμφωνα με την αστρολογια τα σημαντικότερα γεγονότα του 2017 είναι το πέρασμα του Δια στο Σκορπιό (από 10/10) όπου θα προσπαθήσει να διορθώσει αδικίες σε συντάξεις και γενικότερα στα ασφαλιστικά συστήματα, ενώ θα αυξήσει τον ερωτισμό στις σχέσεις. Ξαφνικές και αιφνιδιαστικές απώλειες, εντάσεις, αλλαγές και καταστροφές εκεί που δεν θα το περιμένουμε. Ξαφνικά γεγονότα και απώλειες κυρίως σε επαγγελματικά, οικονομικά, θέματα εξουσίας ή ακόμα και της ίδιας της επιβίωσης για πολλά άτομα.
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΕΤΗΣΙΕΣ ΤΑΡΩ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑΡΟ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
 
Οι Προβλεψεις του 2017 με τις Καρτες του Αστρολογικου Ταρο μας δείχνουν πως είναι μια χρονιά όπου θα πρέπει να καταβάλουμε τεράστια προσωπική προσπάθεια για να λειτουργήσουν τα πράγματα υπέρ μας, για να έχουμε τις επιτυχίες που περιμένουμε, και για να αποδοθεί η πολυπόθητη δικαιοσύνη σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο. Τα γεγονότα θα εξελίσσονται ραγδαία σύμφωνα με τις Καρτες ταρω για το 2017 Δικαιοσυνη και Εραστες αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παραδοθούμε πλήρως στη μοιρα μας.
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η