Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες  new
Ερμής ανάδρομος 2021  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!
 
Ένα παλιό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο PsychologyToday Η Επιστήμη επιβεβαιώνει την Αστρολογία! Ben Hayden, Ph.D., Professor of Brain and Cognitive Sciences at the University of Rochester. Όχι πραγματικά. Όμως αυτοί οι Ιχθύες έχουν κάτι περίεργο. Μια δήλωση εκ των προτέρων: Δεν πιστεύω στην αστρολογία. Ούτε καν λίγο. Αλλά θέλω να εφαρμόσω τον σκεπτικισμό μου ομοιόμορφα. Και υπάρχει ένα πράγμα που όλοι εμείς που αμφισβητούμε την αστρολογία λέμε και με ενοχλεί."Μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι ο μήνας που θα γεννηθείς μπορεί να έχει οποιαδήποτε επίδραση στην προσωπικότητά σου." Προσθέστε με στη λίστα των ηλίθιων. Όλα ξεκίνησαν με τη σχιζοφρένεια. Μερικοί επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι σχιζοφρενείς είχαν περισσότερες πιθανότητες από άλλους να γεννηθούν τον Φεβρουάριο. Επίσης, να έχουν γενέθλια τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο. Δεν ήταν τεράστιο αποτέλεσμα, αλλά ήταν στατιστικά σημαντικό παρόλα αυτά. Και η σχιζοφρένεια επηρεάζει σίγουρα την προσωπικότητά σου.
 
  Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΜΕΡΟΣ ΙΙ
 
Οι πλανήτες στην Ψυχολογική Αστρολογία – Μέρος ΙΙ Από το Βασίλη Παπαδολιά, vpapadolias@gmail.com Στο προηγούμενο άρθρο μας «Οι πλανήτες στην Ψυχολογική Αστρολογία» είδαμε πώς μπορούμε να εμβαθύνουμε περισσότερο στο συμβολισμό των προσωπικών πλανητών. Στο σημερινό μας άρθρο ας θα αναφερθούμε στους υπόλοιπους πλανήτες και στο τι σημαίνουν οι πλανήτες για την Ψυχολογική Αστρολογία.
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2021 ΣΤΟ ΈΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΙΟΥ
 
2021 – Το Νέο Σεληνιακό Έτος του Μεταλλικού Βουβαλιού Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά το Νέο Κινέζικο Έτος Μήνας Τίγρης του Μετάλλου - 11 Φεβρουαρίου - 12 Μαρτίου Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά το Νέο Κινέζικο Έτος, τον μήνα της Τίγρης του Μετάλλου και το έτος του Μεταλλικού Βουβαλιού. Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά σηματοδοτείται από την δεύτερη Νέα Σελήνη μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Στις πρώτες αγροτικές κοινότητες, οι άνθρωποι περνούσαν συχνά για πολλές χωρίς φαγητό. Όπως αναφέρεται στην Κινέζικη Κοσμολογία, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υποφέρουν, οι θεοί και οι θεές έβγαλαν το Βόδι από τον ουρανό, όπου ήταν αστέρι, και το έστειλαν στη γη. Οι θεοί έδωσαν εντολή στο Βουβάλι να λέει στους ανθρώπους ότι με τη βοήθειά του θα αποφεύγουν την πείνα και θα τρώνε κάθε τρεις ημέρες.
 
  Συγγραφέας: Karina Alina Ardelean   Πηγή: ANEW.GR
 
 
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
 
Οι πλανήτες στην Ψυχολογική Αστρολογία – Οι προσωπικοί πλανήτες. Ήδη από το προηγούμενο άρθρο μας «Τι είναι η Ψυχολογική Αστρολογία» πήραμε μία πρώτη γεύση πώς αντιλαμβάνεται η Ψυχολογική Αστρολογία τη σημασία των πλανητών. Στο σημερινό μας άρθρο ας προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στο τι σημαίνουν οι πλανήτες για την Ψυχολογική Αστρολογία.
 
  Συγγραφέας: Βασίλης Παπαδολιάς   Πηγή: ANEW.GR
 
 
Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ
 
Η Πανσέληνος στον Λέοντα και η επιρροή της για τα 12 ζώδια Αυτή Πανσέληνος του Μοναχικού Λύκου μας καλεί να πλοηγηθούμε μέσα από τα πρωταρχικά μας ένστικτα επιβίωσης που μας υποστηρίζουν αυτό το διάστημα στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους ανταπόκρισης στις προκλήσεις της ζωής. Η Πανσέληνος στον Λέοντα αποτελεί μία γροθιά δυναμικής ενέργειας που απαιτεί αλλαγή, επιτακτική κίνηση αλλά και που μπορεί να προσφέρει σημαντικά ανοίγματα. Ο ‘Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο φωτίζοντας ένα νέο μονοπάτι και νέες δυνατότητες στο μελλοντικό μας όραμα που δημιουργείται τώρα. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι γενναιόδωρη τολμηρή και χαρίζει αυτοπεποίθηση ειδικά όσον αφορά την εκτόνωση της προσωπικής ελεύθερης αυτοέκφρασης που εκδηλώνεται έντονα ως επιτακτική ανάγκη και επιθυμία αυτό το διάστημα.
 
  Συγγραφέας: Karina Alina Ardelean   Πηγή: ANEW.GR
 
 
Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΛΥΚΟΥ
 
Η Πανσέληνος του Μοναχικού Λύκου. Στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2021 στην 9° του Λέοντα στις 9:16 μ.μ και επηρεάζει, κυρίως, ζώδια του Σταθερού σταυρού. Αυτή η Πανσέληνος ολοκληρώνει έναν σεληνιακό κύκλο που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 20 Αυγούστου που έγινε κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της Πύλης του Λέοντα. Αυτή Πανσέληνος μας καλεί στην ελεύθερη αυτό έκφραση και να εισέλθουμε σε μία άλλη νέα πληρέστερη κατανόηση του εαυτού.
 
  Συγγραφέας: Karina Alina Ardelean   Πηγή: ANEW.GR
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<