Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος 2021  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό όρων Αστρολογίας  new
Software Αστρολογίας  new
Αστρολογική ατζέντα
Ο ωροσκόπος σας
Online Αγορές
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Μηνιαίο Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2021 για όλα τα ζώδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Karina Alina Ardelean
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2021 για όλα τα ζώδια

Διαβάστε τις αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές για εσάς αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

ΚΡΙΟΣ

Καλώς ήλθατε στο 2021, Κριοί! Ο Κρόνος και ο Δίας έχουν εισέλθει στον 11ο σας οίκο. Τα επόμενα χρόνια, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να εκσυγχρονίσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας σε πιο πρακτικές επιλογές, αλλά και θα σας βοηθήσει να υπερβείτε τα εμπόδια των προηγούμενων ετών. Σας προτείνω να δημιουργήσετε μια λίστα τώρα με αυτό που θα θέλατε να δημιουργήσετε τις επόμενες δεκαετίες και να θέσετε πραγματικά τα θεμέλια από τώρα. Είναι επίσης πολύ πιθανό ότι θα αποκόψετε μέρος του κοινωνικού σας κύκλου και στα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν θα οφείλεται απαραίτητα στο δράμα, αλλά θα συμβεί επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με αυτό που γίνεστε.

Ο Δίας θα κατοικήσει σε αυτόν τον τομέα εκπλήρωσης καθ 'όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους, που θα εξισορροπήσει με ενδιαφέρον την ενέργεια του Κρόνου. Θα προσελκύσετε σοφούς και καλοπροαίρετους νέους φίλους και επαφές στη ζωή σας που θα ανοίξουν πόρτες στις ελπίδες και τα όνειρά σας. Επίσης, με τον Δία να λάμπει εδώ, θα έχετε μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή φέτος και πιθανότατα θα δείτε μερικά μεγάλα προσωπικά επιτεύγματα να υλοποιούνται τώρα. Ρυθμίζουν τον τόνο σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας όπου θα δείτε την ανάπτυξη τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 ,έχετε ακόμα ισχυρό τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι 7 Ιανουαρίου. Χρησιμοποιήστε αυτήν την τελευταία ώθηση ενέργειας για να επιτύχετε άμεσα τους στόχους σας. Από 7 του μηνός και μετά, ο κυβερνήτης σας θα μεταβεί στον τομέα των οικονομικών σας. Αυτό θα αυξήσει σημαντικά τα έξοδά σας, αλλά θα σας δώσει επίσης την ώθηση να κάνετε περισσότερα έσοδα. Η ευλογημένη Αφροδίτη θα χορέψει στον τομέα των επιτευγμάτων σας ξεκινώντας στις 8, διαβεβαιώνοντας ότι θα δείτε τα χειροκροτήματα να έρχονται στο δρόμο σας για τον υπόλοιπο μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 13 τονίζει επίσης τις φιλοδοξίες σας και θα μπορούσε να φέρει μια προώθηση, νέα εργασία ή ευνοϊκή δημοσιότητα, καθώς είναι ιδανική για την έναρξη νέων επαγγελματικών σχεδίων, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την εβδομάδα μετά, για την επίτευξη των στόχων σας.

Ωστόσο, προσπαθήστε να υπογράψετε όλα τα συμβόλαια το συντομότερο δυνατόν, επειδή η αναδρομή του Ερμή στον Υδροχόο πραγματοποιείται στα τέλη Ιανουαρίου και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 28, δίνει έμφαση στον τομέα των ερώτων και του πάθους σας για την ζωή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο αποκορύφωμα της ενέργειας σχετικά με την αγάπη, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα ή τη γονιμότητα για εσάς. Αξιοποιήστε τις ημέρες γύρω από την πανσέληνο για να αναζητήσετε νέες επιλογές εάν είστε singles ή σχεδιάστε μια αξέχαστη βραδιά με την αγάπη σας. Χαρούμενα νέα για παιδιά αν είστε γονείς ή δημιουργία τέχνης θα μπορούσε να φανεί ωφέλιμη για εσάς. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο 2021! ΤΑΥΡΟΣ

Το 2021 θα ξεκινήσει μια νέα εποχή που μπορεί να υποστηρίξει την άνοδο σας στον κόσμο, Ταύροι. Ο Κρόνος και ο Δίας έχουν προχωρήσει στον τομέα των επιτευγμάτων σας και δημιουργούν ένα ισχυρό νέο θέμα για τα επόμενα χρόνια. Ο Κρόνος παραμένει εδώ μέχρι το 2023, φέρνοντας τεράστια σκληρή εργασία και ευθύνη στην επαγγελματική σας ζωή. Αν και μερικές φορές αισθάνεστε ότι η εργασία είναι ανυπέρβλητη, σας δίνεται η ευκαιρία να εδραιωθείτε για μακροχρόνια δόξα, επιτυχία ή ακόμα και φήμη. Θα έχετε πολύ υψηλή ζήτηση στα επόμενα χρόνια και θα θεωρηθείτε ως ηγέτες. Ο Δίας θα λάμψει και σε αυτήν τη σφαίρα, θα σας φέρει τεράστια τύχη και ακόμη και θαύματα στην πρόοδό σας φέτος. Θα λάμψετε πάνω από όλα τα άλλα ζώδια επαγγελματικά και πολλοί Ταύροι θα φτάσουν στο αποκορύφωμα της επιτυχίας ακόμα παγκοσμίως. Νέες ευκαιρίες, ανοιχτές πόρτες, και ηχηρά χειροκροτήματα είναι πολύ πιθανά για φέτος.

Ωστόσο, δεν μπορείς να είσαι τεμπέλης και να περιμένεις όλα να γίνουν χωρίς επίμονη προσπάθεια και αληθινή αφοσίωση. Απλώς λέω ότι αν εργάζεστε σκληρά και στο σωστό δρόμο, να είστε σίγουροι ότι θα δείτε την επιτυχία. Αν, αντίθετα, βρίσκεστε σε λάθος επαγγελματική λωρίδα, θα το συνειδητοποιήσετε σύντομα και θα επιλέξετε μια πιο ικανοποιητική πορεία. Θα δείτε ότι η επαγγελματική ανάπτυξη θα είναι το κύριο σημείο ενδιαφέροντος και επέκτασής σας τις δύο επόμενες δεκαετίες. Πολλοί Ταύροι θα γίνουν οι μεγαλύτεροι πρωτοπόροι και παράδειγμα ισχύος παγκοσμίως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως ένας από αυτούς είναι εσείς. Αυτή η ενέργεια ξεκινά από τώρα και θα γίνει ισχυρότερη καθώς κάθε χρόνο εξελίσσεται.

Ο Άρης από τις 7 του μηνός φιλοξενείται στο ζώδιο σας και θα προσθέσει επιπλέον καύσιμο στις φλόγες για τους επόμενους δύο μήνες. Αυτό θα σας ενεργοποιήσει περισσότερο από ό, τι έχετε αισθανθεί σχεδόν δύο χρόνια τώρα. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να επιτύχετε όλους τους πιο σημαντικούς στόχους σας. Ξεκινήστε σχέδια, αλλά ξεκινήστε αυτήν τη στιγμή. Ο Άρης θα σας δώσει επίσης μια μαγνητική και σέξι γοητεία. Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα πραγματοποιείται στις 13 και θα σας ανοίξει μια πόρτα για την επέκταση που ζητάτε. Αυτό μπορεί τελικά να προσφέρει μια σημαντική ανακάλυψη που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε θέματα εκδόσεων, ακαδημαϊκών σπουδών, ταξιδιών ή μετανάστευσης. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε οποιοδήποτε από αυτά, χρησιμοποιήστε τις ημέρες που ακολουθούν αυτήν την νέα σελήνη.

Παρακολουθήστε τις ημέρες γύρω στις 14, καθώς ο ηλεκτρικός Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας από το 2018, θα ξυπνήσει επιτέλους και θα γυρίσει στην ορθόδρομη του πορεία. Πιθανότατα να αισθανθήκατε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις γύρω από έναν σημαντικό εγκάρδιο στόχο που επιθυμούσατε, αλλά στα μέσα του μήνα θα φέρει νέα για καινούριους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Αγκαλιάστε τον αυθεντικό εαυτό σας τους αληθινούς σας στόχους και ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Ωστόσο, προσπαθήστε να υπογράψετε επαγγελματικές συμβάσεις το συντομότερο δυνατό, επειδή στο τέλος του μήνα, θα πραγματοποιηθεί η αναδρομή του Ερμή στον Υδροχόο στον τομέα των επιτευγμάτων σας. Μπορεί να δείτε κάποια σύγχυση ήδη από τα μέσα του μήνα. Το επίκεντρο της καριέρας σας θα κερδίσει ακόμη περισσότερη προσοχή μόλις ο Ήλιος στρίψει σε αυτήν τη σφαίρα στις 19 για τον επόμενο μήνα. Με τόση πλανητική δραστηριότητα εδώ, είναι πολύ πιθανό να ανοιχτείτε σε τεράστια κλιμάκια επιτυχίας. Ωστόσο, ο μήνας θα στρέψει την προσοχή σας στην οικιακή σας ζωή, καθώς η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 28 στον Λέοντα. Αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ότι μπορεί να μετακινείστε, να ασχολείστε με έναν ιδιοκτήτη ή μια κατάσταση συγκατοίκου ή να χειρίζεστε ένα οικογενειακό θέμα. Ανεξάρτητα από αυτό, θα χρειαστεί να αποτραβηχτείτε για να το χειριστείτε. Ένα τελευταίο πράγμα: κρατήστε την εστίαση σας προς την πανσέληνο αυτή, που θα μπορούσε να σας φέρει μια μεγάλη νίκη καθώς ο Ήλιος και ο Δίας θα ευθυγραμμιστούν για πρώτη φορά σε δώδεκα χρόνια στον τομέα της καριέρας σας. Αυτή θα μπορούσε πραγματικά να είναι η στιγμή που μπορείτε να χτυπήσετε το τζάκποτ. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος και ο Δίας έχουν προχωρήσει στον τομέα της επέκτασής σας για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια για να δημιουργήσουν τεράστια θέματα για εσάς, Δίδυμοι. Αυτή η σφαίρα δράσης διέπει τα ακαδημαϊκά θέματα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις εκδόσεις, τα ταξίδια, τη μετανάστευση και τις πνευματικές παραδόσεις, που σημαίνει ότι θα βρεθείτε να ακολουθείτε τουλάχιστον ένα από αυτά τα επόμενα χρόνια. Σίγουρα δεν φοβάστε την περιπέτεια και τους νέους ορίζοντες, Δίδυμοι, οπότε με αυτούς τους δύο πλανήτες ηλεκτροπαραγωγής εδώ, θα δείτε αυτές τις περιοχές της ζωής σας να ανθίζουν και να μεγαλώνουν για τις δύο επόμενες δεκαετίες. Πολλοί Δίδυμοι θα γίνουν δάσκαλοι και θα φέρουν επανάσταση σε ακαδημαϊκές και πνευματικές πρακτικές. Άλλοι θα επιστρέψουν στην εκμάθηση για να πάρουν τη σοφία των αρχαίων. Ένα μεγάλο ποσοστό των Διδύμων θα επιδιώξει σημαντικά ταξίδια, περισσότερο από ποτέ, και θα μπορούσαν ακόμη και να δουν τους εαυτούς τους να μετακινούνται σε άλλη χώρα κατά τη διάρκεια αυτών των δύο δεκαετιών για να ιδρύσουν μόνιμη κατοικία εκεί. Άλλοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τα μέσα ενημέρωσης ή στις εκδόσεις. Εάν έχετε θελήσει ποτέ να ακολουθήσετε μια από αυτές τις λεωφόρους, τα αστέρια είναι πραγματικά υπέρ σας. Μην ντρέπεστε! Αγκαλιάστε τον άνεμο κάτω από τα πανιά σας!

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο πανίσχυρος Άρης θα εισέλθει στον τομέα ξεκούρασης, θεραπείας και ιδιωτικής ζωής σας στις 7 και για τους δύο επόμενους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα αισθάνεστε πιο εξαντλημένοι και θα θέλετε να βάλετε νέες προτεραιότητες ή να δημιουργήσετε μια δική σας εργασία. Κάντε το! Η συντροφικότητα και ο έρωτας θα είναι επίσης στο μυαλό σας αυτό το μήνα, καθώς η Αφροδίτη θα εισέλθει σε αυτόν τον τομέα σχέσεων στις 8 και θα εμφανιστεί μια Νέα Σελήνη στις 13. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να λάβετε δάνειο, υποτροφία, επιχειρηματικό κεφάλαιο, μπόνους ή χρήματα από διακανονισμό διαζυγίου εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα. Σίγουρα θα εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας σε συνεργασίες και εάν ικανοποιούνται.

Εάν υπογράψετε συμβόλαια, φροντίστε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό, επειδή ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα αρχίσει να επιβραδύνεται στα μέσα του μήνα για να γίνει ανάδρομος την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί αυτόν τον μήνα θα είναι μια πανσέληνος στον τομέα των επικοινωνιών σας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Λέοντα. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η σφαίρα επίδρασης φέρνει συχνά νέα συμβόλαια ή διαπραγματεύσεις, αλλά προσέξτε ότι ορισμένες από τις λεπτομέρειες μπορεί να είναι ομιχλώδεις με την αναδρομική επίδραση. Μερικοί Δίδυμοι θα ξεκινήσουν μια σημαντική πρωτοβουλία γραφής, ομιλίας, διαφήμισης ή μάρκετινγκ με μεγάλη επιτυχία, εάν δείξουν πειθαρχία, επιμονή και αφοσίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον περασμένο μήνα, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας μπήκαν στον τομέα της ψυχής σας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Ο Κρόνος θα σας διδάξει σημαντικά μαθήματα ζωής σχετικά με την ενσυναίσθηση και την εμπιστοσύνη σε κάποιον άλλον τα επόμενα χρόνια, για να σας κάνει να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε υγιείς σχέσεις στην ζωή σας και όχι τοξικές και χειριστικές που διατηρούσατε τα τελευταία  χρόνια. Ο Δίας, ωστόσο, θα εξισορροπήσει αυτήν την ενέργεια για να εξασφαλίσει ότι μπορείτε να θεραπεύσετε τυχόν τραύματα που μπορεί να σας έχουν προκαλέσει. Εάν είστε singles, εφόσον ξεκαθαρίσετε τα δωμάτια της ψυχής σας, θα μπορέσετε να βρείτε κάποιον που σας ικανοποιεί με κάθε τρόπο. Με αυτούς τους δύο πλανήτες να συγχωνεύσουν τη δύναμή τους, θα σας δώσουν τον τόνο για τις επόμενες δύο δεκαετίες - πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα αφήσετε οποιεσδήποτε τοξικές και βλαβερές σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πραγματικά, αλλά να είστε σίγουροι ότι η ζωή σας κρύβει κάποιες ανταμοιβές για μετά. Εκείνοι που είναι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά, ενώνοντας τις ψυχές τους πιο βαθιά από ποτέ.

Μια άλλη σημαντική διέλευση που πρέπει να σημειωθεί αυτόν τον μήνα είναι όταν ο πανίσχυρος Άρης θα ανεβεί στα ύψη στον κοινωνικό σας τομέα στον Ταύρο στις 7 και για τους επόμενους δύο μήνες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα ακούσετε νέα από πολλούς φίλους και γνωστούς τις επόμενες εβδομάδες και θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μερικές υπέροχες κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι νέες επαφές μπορεί επίσης να ανοίξουν ξαφνικά την πόρτα σε μερικές από τις πιο εγκάρδιες ελπίδες και όνειρά σας, οπότε αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε, φροντίστε να το επικοινωνήσετε.

Η Αφροδίτη θα μπει στον τομέα των σχέσεων σας στον Αιγόκερω στις 8 και για τον υπόλοιπο μήνα, φέρνοντας αρμονία και ευτυχία σε όλες τις συνεργασίες σας. Κάντε το ρομαντισμό προτεραιότητα και δεν θα χάσετε. Εάν είστε singles, χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτή τη φορά για να αναζητήσετε κάποιον με μακροπρόθεσμο δυναμικό. Με τη Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα να εμφανίζεται στις 13, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να κάνετε σχέδια, να μετακινηθείτε ή ακόμα και να συζητήσετε για να δεσμευτείτε.

Οι επιχειρηματικές συνεργασίες μπορεί να είναι κάπως άκαμπτες κάτω από αυτήν την ενέργεια, και αν υπογράφετε συμβόλαια, φροντίστε να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν καθώς ο πλανήτης επικοινωνιών ο Ερμής επιβραδύνεται για να αναδρομήσει στον Υδροχόο στα τέλη του μήνα. Στα τέλη Ιανουαρίου στις 28, μια πανσέληνος στον Λέοντα θα εμφανιστεί στον χρηματοοικονομικό σας τομέα. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να φέρει μια αύξηση, έναν προσοδοφόρο νέο πελάτη ή μια καλύτερη αμειβόμενη εργασία. Ενώ υπάρχει η πιθανότητα να σταματήσει μια ροή εισοδήματος, είναι πιθανό μια νέα να εκδηλωθεί αν το κυνηγάτε συνετά τώρα. Δεν έχει σημασία τι και από που, καλώς ορίστε την αφθονία στην ζωή σας.ΛΕΩΝ

Προχωρήστε δυναμικά στο 2021, Λέοντες. Ο Κρόνος, ο πλανήτης δάσκαλος των μαθημάτων  ζωής, κινήθηκε ακριβώς απέναντι από τον ωροσκόπο σας από τον περασμένο μήνα, όπως και ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης. Για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Κρόνος θα "αντιταχθεί" στο ζώδιο σας. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο πιο μοναχικοί, να απομακρύνετε τις αδύναμες σχέσεις από κοντά σας και να δυσκολευτείτε να επιτύχετε μερικούς από τους ειλικρινείς στόχους σας, αλλά στην ουσία, σας κάνει πιο δυνατούς από ποτέ. Αυτό δεν είναι ανάγκη να είναι προαπαιτούμενο, αλλά θα πρέπει να σας προειδοποιήσω: δεν θα είναι απαραίτητα εύκολο. Στα επόμενα χρόνια, θα είστε σαν χάλυβας σφυρηλατημένος από την φωτιά. Εμπιστευτείτε ότι έχετε όλη τη δύναμη που χρειάζεστε ήδη μέσα σας.

Ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να ενισχύσετε τις σχέσεις που πρόκειται να είναι στη ζωή σας - και ό, τι έρχεται στο ραντάρ σας τα επόμενα χρόνια θα είναι προορισμένο να μείνει εκεί. Ακόμη, η απόλυτη σωτήρια χάρη για εσάς είναι ότι ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων, χορεύει δίπλα-δίπλα στον Κρόνο για να σας φέρει ευλογίες σε νέες συνεργασίες και δεσμούς. Η υποστήριξη θα βρεθεί πάντα όταν τη χρειάζεστε γιατί ο Δίας λειτουργεί πάντα σαν «φύλακας άγγελος». Οι νέες γνωριμίες και συνεργασίες με αδελφές ψυχές θα έρθουν στον δρόμο σε πολλούς Λέοντες το επόμενο έτος. Για τα επόμενα είκοσι χρόνια όλοι οι Λέοντες θα συνειδητοποιήσουν ότι οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες γίνονται το κέντρο της ζωής τους.

Οι singles θα βρουν τον ταιριαστό σύντροφό τους και θα ξεκινήσουν μια ζωή μαζί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εξελισσόμενο σε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο σχέσεων. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα μπορούσαν να αναπτυχθούν και να έρθουν πιο κοντά από ποτέ με τους σημαντικούς τους άλλους ή να βρουν άλλους συνεργάτες - όπως επιχειρηματικούς συνεργάτες και πέραν αυτών άνθρωποι που τους ανεβάζουν σε νέα ύψη. Μην φοβάστε, Λέοντες. Το Σύμπαν είναι τέλειο στο σχεδιασμό του και θα σας διαβεβαιώσει ότι θα βρείτε και θα είστε με τον τέλειο καθρέφτη σας.

Ένας άλλος τομέας που πρέπει να σημειώσετε αυτόν τον μήνα είναι η καριέρα σας. O φλογερός Άρης από τον Ταύρο θα πυροδοτήσει τους επαγγελματικούς σας στόχους από τις 7 και  για δύο μήνες. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα είστε αρκετά απασχολημένοι με την εργασία σας και θα ξεκινήσετε πορεία σε νέα ύψη. Εάν εργάζεστε σκληρά τώρα, θα μπορούσατε να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεκινήσετε το έτος με μια επική αρχή. Τα βραβεία, οι προσφορές, η δημοσιότητα ή ακόμη και η φήμη θα μπορούσαν να εκδηλωθούν αν έχετε εργαστεί με αφοσίωση και πειθαρχία για αρκετό καιρό.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης αρμονίας, θα χορέψει στον τομέα της απασχόλησής σας στον Αιγόκερω στις 8 όπου μια Νέα Σελήνη θα εμφανιστεί στις 13. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να βρείτε μια νέα εργασία εάν αναζητάτε ή ξαφνικά αναλαμβάνετε περισσότερα έργα από τον τρέχοντα εργοδότη σας. Εάν είστε ανεξάρτητοι εργασιακά, είναι πιθανό να αναλάβετε τουλάχιστον μία σημαντική νέα εργασία. Όταν ο ηλεκτρικός Ουρανός ξυπνάει και γυρίζει ορθόδρομος στις 14 στον τομέα των επιτευγμάτων σας, μπορεί ξαφνικά να προχωρήσει ένα μεγάλο έργο που είχε καθυστερήσει για αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, εάν απαιτούνται συμβάσεις ή διαπραγματεύσεις, προσπαθήστε να τις ολοκληρώσετε γρήγορα, καθώς ο Ερμής αναδρομεί στον Υδροχόο στα τέλη του μήνα στον τομέα των συνεργασιών σας. Αυτό σημαίνει ότι η εσφαλμένη επικοινωνία και η σύγχυση με συνεργάτες θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ήδη από τα μέσα του μήνα. Ο πανίσχυρος Ήλιος θα μεταβεί στον τομέα των σχέσεων σας στις 19 και για τις επόμενες εβδομάδες, προσθέτοντας περαιτέρω έμφαση στις συνεργασίες και τις συντροφικές σχέσεις σας. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας θα γίνουν ιδιαίτερα εμφανείς στη συνείδησή σας. Το τέλος του μήνα, ωστόσο, θα σας φέρει ένα μεγάλο αποκορύφωμα, καθώς θα υπάρχει μια πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 28. Αυτό θα σας βγάλει μπροστά και στο κέντρο και θα μπορούσε να σας δείξει ότι ένας σημαντικός προσωπικός στόχος είναι πλέον εφικτός. Όλα τα μάτια θα σας κοιτάνε τώρα, οπότε χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας για να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας αυτό που αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον περασμένο μήνα, ο Κρόνος και ο Δίας μετακόμισαν στη ζώνη παραγωγικότητάς σας. Με τον Κρόνο να κατοικεί εδώ έως το 2023, η επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη και πιο απαιτητική από ποτέ. Θα μπορούσατε να γεμίσετε με μια ανυπέρβλητη ποσότητα εργασίας την καθημερινότητα σας ή αλλιώς να νιώσετε ότι η «καθημερινή σας δουλειά» απλά δεν σας εκπληρώνει πλέον. Μερικοί Παρθένοι θα μπορούσαν να αναγκαστούν να αφήσουν δουλειές ή να σταματήσουν για να αναζητούν πράγματα που τους κάνουν πιο ευτυχισμένους. Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολη περίοδος, σκέψου ότι θα είσαι καλύτερα μακροπρόθεσμα. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ο Κρόνος μπορεί να εστιάσει τη φροντίδα προς τον εαυτό σας είναι η έμφαση στην υγεία και στην φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να εμφανιστούν ασθένειες και θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό συμβαίνει για να βεβαιωθείτε ότι χρειάζεται να βελτιώσετε τη διατροφή και τη ρουτίνα σας για να είστε πιο δυνατοί από ποτέ. Θα λάβετε σημαντικά μαθήματα ζωής σε τουλάχιστον έναν από αυτούς τους τομείς.

Ωστόσο, η σωτήρια χάρη σας προέρχεται από τον Δία, ο πλανήτης θαυμάτων, που ξεκινά επίσης ένα ταξίδι στην ίδια περιοχή. Αυτό θα φέρει σαν ανταμοιβή που βελτιώσατε τον τρόπο ζωής σας, την ευτυχία, τις ευκαιρίες και την τύχη σε όλους αυτούς τους τομείς της ζωής. Έτσι, όπως αρχικά μπορεί να στεναχωριέσαι, να γνωρίζεις ότι προστατεύεσαι από έναν φύλακα άγγελο. Αυτοί οι δύο πλανήτες συγχωνεύουν τη δύναμή τους για να θέσουν τον τόνο για τις επόμενες δύο δεκαετίες μπροστά. Θα έχετε πολύ απασχολημένη καθημερινότητα για είκοσι χρόνια μπροστά, αλλά θα ευδοκιμήσετε επίσης σε όλους τους τομείς.

Μια άλλη διέλευση που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο δυνατός Άρης θα εισέλθει στον τομέα επέκτασής σας στις 7 και για τους δύο επόμενους μήνες. Αυτό θα πυροδοτήσει την ορμή για να ξεκινήσετε να βαδίζετε σε νέες περιοχές και να φτιάξετε τη ζωή σας. Κάποιοι Παρθένοι θα μπορούσαν να είναι αρκετά απασχολημένοι με ακαδημαϊκά θέματα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκδόσεις, ταξίδια ή προσπάθειες μετανάστευσης σε άλλη χώρα. Ένα άλλο θέμα αυτό το μήνα θα αφορά θέματα της καρδιάς, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη θα μετακινηθούν στον Αιγόκερω, στον τομέα του πάθους σας για την ζωή. Ο ρομαντισμός, η αγάπη, η δημιουργικότητα και η γονιμότητα θα είναι ποιότητες που θα κυριαρχούν. Χρησιμοποιήστε τις ημέρες που ακολουθούν τη Νέα Σελήνη στις 13 για να ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας με πιθανές ερωτικές επιλογές εάν είστε singles ή να επαναφέρετε τον κεραυνό του πάθους στη σχέση σας εάν είστε δεσμευμένοι.

Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό έργο, είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε στιγμές για έμπνευση. Τέλος, αν προσπαθείτε για εγκυμοσύνη, θα μπορούσατε να έχετε πλεονέκτημα τώρα. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα αρχίσει να επιβραδύνεται στα μέσα του μήνα καθώς πλησιάζει μια οπισθοδρόμηση που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου στον Υδροχόο. Προσπαθήστε να κλείσετε συμβατικά ζητήματα το συντομότερο δυνατό. Θα επηρεάσει τον τομέα εργασίας σας, οπότε σίγουρα θα δείτε κάποιες καθυστερήσεις και εσφαλμένες επικοινωνίες εκεί. Τελευταίο να σημειωθεί για τον Ιανουάριο θα είναι η ισχυρή πανσέληνος στις 28 στον Λέοντα, που εμπίπτει στον τομέα ξεκούρασης, ιδιωτικότητας και υποσυνειδήτου, γεγονός που θα σας ενθαρρύνει να επαναφορτίσετε το σώμα σας και να αναπληρώσετε δυνάμεις. Φροντίστε και θρέψτε τον εαυτό σας, προγραμματίστε μια ημέρα σπα στο σπίτι σας πχ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος και ο Δίας μπήκαν στον τομέα της γονιμότητας, του πάθους, της δημιουργικότητας και της αγάπης το οποίο κατέλαβαν από τον περασμένο μήνα. Μέχρι το 2023, ο Κρόνος θα σας δίνει μαθήματα ζωής γύρω από όλους αυτούς τους τομείς. Από τη μία πλευρά, θα μπορούσε να κάνει πιο δύσκολο για εσάς να τα αποκτήσετε, αλλά το θέμα με τον Κρόνο είναι ότι σας αναγκάζει να εργαστείτε πιο σκληρά από ποτέ με πειθαρχία και αφοσίωση. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε εμπόδια σε αυτές τις περιοχές ή ότι η καρδιά σας αισθάνεται λίγο πιο κουρασμένη και αδύναμη. Ορισμένοι Ζυγοί θα πρέπει να εξελιχθούν σε σχέση με αυτούς τους τομείς. Ωστόσο, όσο πιο επίμονοι είστε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές. Να είστε προσεχτικοί για το πώς δράτε προς οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα.

Η σωτηρία σας έρχεται με την χάρη του Δία, ο οποίος συχνά ενεργεί ως φύλακας άγγελος και μας προστατεύει σε μια περιοχή της ζωής, παρ’ όλο που τον επόμενο χρόνο μπορεί να αισθάνεστε σαν να κάνετε δύο βήματα μπροστά και μετά ένα βήμα πίσω σε αυτούς τους τομείς της ζωής. Ο Δίας έχει επίσης την τάση να μας συνδέει με ανθρώπους που αλλάζουν τη ζωή μας. Μην φοβάστε λοιπόν, Ζυγοί, η ευτυχία θα σας φανεί άφθονη αν αφαιρέσετε τα εμπόδια που βάζετε μπροστά σας. Οι δύο πλανήτες που κινούνται ταυτόχρονα θα  συγχωνεύσουν τη δύναμή τους μαζί, αποκαλύπτοντας ότι η γονιμότητα, το πάθος, η δημιουργικότητα και η αληθινή αγάπη θα είναι οι πιο σημαντικές εστίες για τις επόμενες δεκαετίες. Οι singles θα ερωτευτούν πιο βαθιά από ποτέ και πιθανότατα θα βρουν τον τέλειο καθρέφτη τους. Όσοι θέλουν να συλλάβουν θα έχουν σημαντικές ανακαλύψεις και τελικά θα γίνουν γονείς. Ζυγοί που έχουν μικρότερα παιδιά θα διαπιστώσουν ότι ανθίζουν και μεγαλώνουν και θα νιώθουν πιο περήφανοι από ποτέ. Εάν είστε καλλιτέχνες, θα δημιουργήσετε την πιο οραματιστική τέχνη σας.

Ο φλογερός Άρης θα προχωρήσει στον τομέα της στενής οικειότητας σας και της ψυχής σας στις 7 και για δύο μήνες - ενισχύοντας την ανάγκη σας για στοργή, σεξ και πραγματική ένωση. Εάν υπάρχουν υποκείμενα προβλήματα στη σχέση σας, θα μπορούσαν να βγουν τώρα στην επιφάνεια. Αυτό θα σας κάνει να νιώθετε ασταθής στην σχέση, επομένως να αναγνωρίζετε ειλικρινά τις ανάγκες σας και να μην είστε πολύ παρορμητικοί. Η υπέροχη κυβερνήτης  σας η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στην σφαίρα της κατοικίας και της οικογένειας σας στις 8 και μια Νέα Σελήνη που θα εμφανιστεί στις 13 - ανοίγοντας μια πόρτα για περισσότερη ευτυχία στο σπίτι ή με την οικογένεια. Εάν θέλετε να μετακομίσετε, αυτή η νέα σελήνη μπορεί να σας προσφέρει τον τέλειο χώρο διαβίωσης ή έναν νέο συγκάτοικο.

Ωστόσο, εάν υπογράψετε μια μίσθωση ή μια σύμβαση, φροντίστε να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν, επειδή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα. Το τελευταίο σημείωμα του μήνα θα είναι μια πανσέληνος στις 28 στον Λέοντα, που προβάλλει τον κοινωνικό σας τομέα. Αυτό θα μπορούσε να φέρει μια πρόσκληση σε μια πολυτελή και υπέροχη εκδήλωση που θα μπορούσε να έχει προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Ακόμα κι αν επιλέξετε να την παρακολουθήσετε μέσω ZOOM ή ψηφιακά, θα μπορούσατε να είστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Είναι επίσης πολύ πιθανό αυτή η πανσέληνο να φανερώσει έναν νέο φίλο να μπαίνει στην ζωή σας για να ανοίξει μια πόρτα στις πιο ειλικρινείς ελπίδες και όνειρα σας. Το Σύμπαν σας χαμογελά, Ζυγοί.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος και ο Δίας πέρασαν πλάι-πλάι τον περασμένο μήνα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας για να εγκατασταθούν εκεί για λίγο καιρό. Ο Κρόνος θα σας φέρει μαθήματα ζωής γύρω από αυτά τα ενδιαφέροντα και θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να δημιουργήσετε ρίζες που θα διαρκέσουν για τις επόμενες δεκαετίες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα ή στα επόμενα χρόνια θα εστιάσετε ιδιαίτερα στις ανακαινίσεις ή στην επισκευή του σπιτιού σας ή ακόμα και στη μετεγκατάσταση. Αν και είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις γύρω από την οικογένεια, αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα μπορούσε να σας βοηθήσει όλους να έρθετε πιο κοντά.

Η διέλευση του Δία σε αυτήν τη ζώνη για το επόμενο έτος, ωστόσο, εγγυάται ότι θα έχετε θαυματουργές και χαρούμενες εμπειρίες γύρω από αυτήν την περιοχή. Έτσι, εάν κινείστε με ευγνωμοσύνη καθημερινά θα διαπιστώσετε ότι ο χώρος διαβίωσης είναι πιο ευρύχωρος, γεμάτος φως και σας κάνει να νιώσετε ζεστά και ασφαλείς. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας θα ευδοκιμήσουν και θα μπορούσατε ακόμη και να καλωσορίσετε νέα μέλη στην οικογένειά σας. Οι δύο πλανήτες θα συγχωνεύσουν τη δύναμή τους για να το ορίσουν ως κύριο επίκεντρο για τις δύο επόμενες δεκαετίες. Η οικογένειά σας θα μεγαλώσει, θα βάλετε αληθινά τις ρίζες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο σταθεροί από ποτέ, και θα κάνετε ειρήνη με το παρελθόν σας.

Στη συνέχεια, ο πανίσχυρος Άρης θερμαίνει τον τομέα των συνεργασιών σας από τις 7 και για δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε έντονη παρόρμηση να ενωθείτε με άλλους, είτε πρόκειται για προσωπικό είτε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε πολύ περισσότερο με το σωστό άτομο στο πλάι σας αντί να πετάξετε σόλο. Εάν είστε singles, είστε στο κυνήγι, ή εάν έχετε δεσμευτεί, χρησιμοποιήστε αυτήν τη δόνηση για να ορίσετε σημαντικούς στόχους για τους δυο σας. Ένα άλλο θέμα αυτό το μήνα θα είναι σχετικά με τις επικοινωνίες. Αυτό θα ενεργοποιηθεί από μια Νέα Σελήνη στις 13 στον Αιγόκερω, η οποία θα σας δείξει να εστιάζετε στη γραφή, την ομιλία, τη διαφήμιση ή τις επιχειρηματικές προσπάθειες. Μπορεί τώρα να έχετε την ώθηση να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας, να ξεκινήσετε ένα podcast ή να ανανεώσετε τα κοινωνικά σας μέσα. Χρησιμοποιήστε την εβδομάδα μετά την νέα σελήνη για να το κάνετε.

Ωστόσο, κάντε το συντομότερο δυνατόν, καθώς ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος του μήνα και δεν είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τελευταίο να σημειωθεί για αυτό το μήνα, θα είναι η πανσέληνος στις 28 στον Λέοντα, η οποία θα μπορούσε να φέρει ένα σημαντικό ορόσημο στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί ξαφνικά να δείτε μια εργασία, μια προσφορά, ένα βραβείο ή ένα επίτευγμα να έρχεται στο δρόμο σας. Προσεγγίστε τις φιλοδοξίες σας, καθώς αυτή θα μπορούσε να είναι μια κορυφαία στιγμή του έτους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος και ο Δίας μετακινήθηκαν τον περασμένο μήνα για να εγκατασταθούν σε έναν νέο τομέα για εσάς, Τοξότες. Τα επόμενα χρόνια, ο Κρόνος θα σας διδάξει μαθήματα ζωής σχετικά με το πώς επικοινωνείτε με τον κόσμο. Είναι πιθανό να αναλάβετε πιο σημαντικά έργα γύρω από τη γραφή, την ομιλία, τη διαφήμιση και την επωνυμία. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν την άποψή σας, αλλά αυτό θα είναι να βεβαιωθείτε ότι αρθρώνετε τα πάντα πολύ πιο καθαρά. Η επέκταση του Δία θα φέρει τύχη στις επικοινωνίες σας κατά το επόμενο έτος και πιθανώς πολύ περισσότερα χρήματα! Σκεφτείτε μοναδικές τεχνικές διαφήμισης και κοινωνικών μέσων για να σας οδηγήσει σε νέους ορίζοντες! Αυτοί οι δύο πλανήτες ηλεκτροπαραγωγής συγχωνεύουν τις δυνάμεις τους, κάτι που θέτει τον τόνο για τις επόμενες δύο δεκαετίες.

Πολλοί Τοξότες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα διαπιστώσουν ότι είναι πιο περίεργοι από ποτέ για τον κόσμο και θα αρχίσουν να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν. Κάποιοι θα εγγραφούν σε μαθήματα που βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και μερικοί θα μπορούσαν ακόμη και να γίνουν εξαιρετικά επιτυχημένοι στη δημόσια ομιλία, τη γραφή ή τους σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τα κοινωνικά μέσα. Οι δεξιότητές σας στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε καινοτόμα επανάσταση και να γίνετε ένα από τα πιο περιζήτητα ταλέντα σε αυτές τις σφαίρες δράσεις. Πολλοί Τοξότες θα ξεκινήσουν εξαιρετικά επιτυχημένες εκπομπές ραδιοφώνου και πολυμέσων, καθώς και να δημοσιεύσουν σημαντικά έργα. Εάν κάποιος από αυτούς τους τομείς σας ενδιαφέρει, σας ενθαρρύνω να αρχίσετε να τα σχεδιάζετε από τώρα γιατί ανοίγουν οι πόρτες.

Από την άλλη ο πανίσχυρος Άρης θα παραμείνει στον τομέα του πάθους σας για την ζωή, ενισχύοντας το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τη γονιμότητά σας μέχρι τις 7 του μηνός. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πρώτη εβδομάδα για να κάνετε πιο πικάντικη την σχέση σας ή να ανοιχτείτε σε νέες προοπτικές ερωτικών επιλογών. Η Αφροδίτη θα σας κάνει επίσης πιο γοητευτικοί και μαγνητικοί μέχρι τις 8 του μηνός – μια διέλευση που θα σας φέρει ευχαρίστηση και ευτυχία. Στις 7, ο Άρης θα κάνει παρέλαση στη ζώνη παραγωγικότητάς σας, διασφαλίζοντας ότι θα είστε απασχολημένοι με την εργασία για τους επόμενους δύο μήνες. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος που αυτό μπορεί να εκδηλωθεί και θα μπορούσε να είναι ότι εκτοξεύεστε ειδικά στους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

Τα χρήματα θα είναι επίσης ένα σημαντικό θέμα αυτό το μήνα, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να αναδεικνύει τα οικονομικά στις 13. Αυτό θα μπορούσε να φέρει μια νέα εργασία, μια αύξηση, έναν μεγάλο έργο ή έναν προσοδοφόρο πελάτη. Θα είστε στο κυνήγι του χρυσού. Ωστόσο, εάν υπογράψετε συμβόλαια, φροντίστε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό, καθώς ο Ερμής αναδρομεί στον Υδροχόο στο τέλος του μήνα. Τελευταίο να σημειωθεί για αυτό το μήνα θα είναι η πανσέληνος στον τομέα επέκτασής σας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Λέοντα. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει ένα αποκορύφωμα ενέργειας σε τομείς όσον αφορά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκδόσεις, ακαδημαϊκές σπουδές, ταξίδια ή μετανάστευση σε άλλη χώρα. Ανεξάρτητα από αυτό, θα αισθανθείτε πρόθυμοι να ανεβείτε προς σε νέες κατευθύνσεις αυτή τη στιγμή που θα επιφέρουν θετικές προσεγγίσεις και διακρίσεις από παντού μέσω διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον περασμένο μήνα, ο Κρόνος και ο Δίας μετακινήθηκαν από το ζώδιο σας στην οικονομική σας ζώνη, δημιουργώντας την κατοικία τους εκεί για την επόμενη περίοδο. Μέχρι το 2023, θα έχετε τον Κρόνο να σας διδάσκει σημαντικά μαθήματα ζωής σχετικά με τη διαχείριση χρημάτων και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της αφθονίας στην ζωή σας. Ορισμένοι Αιγόκεροι από την άλλη θα αναλάβουν χρέη ή θα έχουν οικονομικές δυσκολίες αρχικά ή θα αναγκαστούν να μειώσουν τα έξοδά τους για να πληρώσουν για κάτι άλλο (όπως ο ερχομός ενός παιδιού ή μια επένδυση σε ακίνητα). Ο Δίας, που κυβερνά το κέρδος και την ευημερία, θα συμμαχήσει με τον Κρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο πλούτος σας μεγαλώνει για το επόμενο έτος.Ακόμα καλύτερα να σημειωθεί, είναι ότι οι δύο αυτοί πλανήτες θα συγχωνεύσουν πλήρως τη δύναμή τους, πράγμα που σημαίνει ότι θα δείτε μια εντελώς νέα αυγή στη ζωή σας. Για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρόκειται για το χρήμα, τον πλούτο και τη δημιουργία μιας μακροχρόνιας κληρονομιάς. Πολλοί Αιγόκεροι κατά τη διάρκεια αυτών των είκοσι ετών θα γίνουν μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο (ή τουλάχιστον θα έχουν πρόσβαση σε αυτό, για παράδειγμα αν παντρευτούν κάποιον πολύ ευκατάστατο). Αυτή η ίδια περιοχή υποδηλώνει αυτοκυριαρχία και θα επιτύχετε επίσης πολύτιμα πράγματα: μερικά από τα πιο άγρια ​​όνειρά σας! Κοσμήματα, χρυσός, σπίτια, ρούχα, αυτοκίνητα, έργα τέχνης και περισσότερα: αν εργάζεστε με αφοσίωση και πειθαρχία προς αυτό που επιθυμείτε, θα μπορούσατε να το έχετε! Ωστόσο, οι απεριόριστοι πόροι δεν είναι εγγυημένοι, οπότε θα αναγκαστείτε να επιλέξετε με σύνεση για το τι επενδύετε και θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να το αποκτήσετε.

Μια άλλη σημαντική όψη που πρέπει να αναφέρουμε αυτόν τον μήνα είναι ότι έχετε γενέθλια! Χρόνια σας πολλά ! Είναι πιθανό ότι τα γενέθλιά σας συνέβησαν πρόσφατα ή στην συνέχεια. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε μια λίστα με τους στόχους σας για το νέο έτος και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα προς αυτούς. Χρησιμοποιήστε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 για να βγείτε μπροστά και στο κέντρο και να αναλάβετε δράση για να χτίσετε τη ζωή των ονείρων σας. Η Αφροδίτη γλιστράει στο ζώδιο σας νωρίτερα - στις 8 για τον υπόλοιπο μήνα. Θα είστε απολύτως μαγνητικοί και μπορεί να προσελκύσετε ευχαρίστηση με κάθε τρόπο. Ενημερώστε την ντουλάπα σας, αποκτήστε ένα νέο χτένισμα και απολαύστε το.

Αυτή είναι και μια ευοίωνη στιγμή για ρομαντισμό. Εάν είστε singles βγάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω και θα μπορούσατε να ευθυγραμμιστείτε με ένα τέλειο ταίριασμα! Μιλώντας για το πάθος και το ρομαντισμό, αυτό θα σας αναζωπυρώσει από τις 7 και για τους δύο επόμενους μήνες, επειδή ο σέξι Άρης θα ξεδιπλώσει ένα μονοπάτι σε αυτήν τη ζώνη. Θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί τώρα. Τα ραντεβού και η σεξουαλική σας ζωή θα εκραγούν! Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αναζητήσετε νέες επιλογές ή να κάνετε πιο πικάντικη την σχέση σας. Εάν είστε δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί, θα εκραγείτε με ιδέες. Ο μήνας θα τελειώσει με μια πανίσχυρη πανσέληνο στον τομέα της στενής οικειότητας σας στις 28 στον Λέοντα. Αυτή η πανσέληνος θα σας ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας ενθαρρύνει να έλξετε το κατάλληλο άτομο πιο κοντά ή να συζητήσετε πώς δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας με το υπάρχον ταίρι. Ενώ μερικοί Αιγόκεροι θα μπορούσαν να χωρίσουν αυτή τη στιγμή, αν συνέβαινε αυτό, θα σήμαινε ότι θα ανακατευθυνθείτε σε κάποιο άτομο πιο κατάλληλο για την εξέλιξη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για εσάς από τον περασμένο μήνα, όταν τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας μπήκαν στο ζώδιό σας για να παραμείνουν για το μέλλον. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να καθορίσετε σημαντικές ρίζες και σχέδια που θα χτίσετε στις επόμενες τρεις δεκαετίες. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης δάσκαλος που δίνει μαθήματα ζωής, επιμονή και ευθύνη, οπότε θα ήταν ανεύθυνο να σας πω ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι όλα τέλεια και παραμυθένια δίχως κόπο. Όχι. Δεν θα είναι. Θα υπάρξει πολύ ανάπτυξη και εξέλιξη για εσάς και ο Κρόνος θα μπορούσε μερικές φορές να σας κάνει να νιώθετε σαν να μεταφέρετε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. Μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε λίγο πιο μελαγχολικοί, κουρασμένοι και μοναχικοί, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή σας δείχνει ότι είστε ανθεκτικοί πάνω απ 'όλα. Θέλει επίσης να είστε ρεαλιστικοί και πρακτικοί καθώς ξεκινάτε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωή σας που γράφετε το 2021 και να εργάζεστε για τους πιο εγκάρδιους στόχους και σχέδιά σας.

Συχνά συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα ζωής που δημιουργούνται τις επόμενες δεκαετίες: κάποιος που αγοράζει ένα σπίτι, θα χρειαστεί χρόνια για να αποπληρωθεί, κάποιος που περιμένει ένα μωρό, θα χρειαστεί τεράστια ενέργεια διαθέσιμη για να είναι γονέας. κάποιος αλλάζει την καριέρα του και θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Αλλά αυτή μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος όπου τα πράγματα που έχετε εργαστεί στη ζωή σας μέχρι τώρα αρχίζουν να αποδίδουν. Ο Δίας, ωστόσο, μπήκε στο ζώδιο σας και ξεκίνησε αυτό που αποκαλώ Διαμαντένιο Έτος.  Αυτό το έτος θα είναι πραγματικά ένα από τα πιο τυχερά χρόνια της ζωής σας και θα είστε σαν ένας κήπος που ανθίζει. Πολλές νέες αρχές θα πραγματοποιηθούν το επόμενο έτος, αυτές που σας ωθούν σε νέες κατευθύνσεις και σας βοηθούν να πετάξετε.

Πάλι, ωστόσο, θέλω να σας επισημάνω ότι χρειάζεται να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας. Αυτή είναι η φάση «κεφάλαιο ένα», όχι η φάση «χτύπημα του τζακπότ» και «στεφάνη δάφνης». Θα υπάρξει μεγάλη ευτυχία, ευημερία και καλή τύχη; Ναι.  Αλλά θα επιτύχετε όλους τους στόχους σας τώρα; Όχι. Ο Δίας και ο Κρόνος θα συγχωνεύσουν όμως τη δύναμή τους, εξ ολοκλήρου προς όφελός σας, μην το ξεχνάτε αυτό. Αυτή η χρονιά είναι μια τεράστια ευλογία για εσάς, Υδροχόοι, καθώς δείχνει πού θα δείτε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη και που απαιτείται περισσότερη εστίαση για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Με αυτήν την διπλή διέλευση που συμβαίνει στο ζώδιο σας, αυτό σημαίνει ότι στα είκοσι χρόνια μπροστά σας, όλα αφορούν ΕΣΑΣ. Πρόκειται για την επίτευξη των στόχων σας εγκαίρως και όλα στον χρόνο τους. Αφορά εσάς, να μάθετε τελικά να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο. Είναι για εσάς να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε και να ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε να συμβεί ανεξάρτητα από το τι.

Πολλοί Υδροχόοι θα ανέβουν σε θέσεις εξουσίας και ηγεσίας τα επόμενα χρόνια, καθώς και να γίνουν μερικοί από τους πιο εξέχοντες ηγέτες της εποχής μας. Αλλά πάλι, επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: αυτό δεν θα συμβεί από μια μέρα στην άλλη και δεν θα εκδηλωθεί μαγικά μπροστά στα μάτια σας. Η πόρτα σας ανοίγει για να συνεχίσετε την αποστολή της ψυχής σας σε αυτήν τη ζωή. Μην κρατάς τον εαυτό σου πίσω. Δημιουργήστε μια λίστα με τα πράγματα που θέλετε: τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Τώρα προχωρήστε και κάντε τα να συμβούν. Το Σύμπαν θα σας υποστηρίξει.

Ένας άλλος τομέας που πρέπει να σημειωθεί για αυτόν τον μήνα είναι ότι ο φλογερός Άρης θα εισέλθει στην οικιακή σας σφαίρα στις 7 για να παραμείνει για δύο μήνες. Αυτό θα μπορούσε να διασφαλίσει ότι κινείστε ενεργά, ανακαινίζετε ή αντιμετωπίζετε οικογενειακά θέματα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιες συγκρούσεις γύρω από αυτές τις περιοχές ή να προκαλέσει πολύ θόρυβο, καθώς ο Άρης είναι ένας φλογερός πλανήτης. Μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον τομέα της ιδιωτικής ζωής και της ξεκούρασης θα εμφανιστεί στις 13, η οποία θα σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πού έχετε πάει και πού θέλετε να πάτε. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε, καθώς σας περιμένει ένα πολύ ενεργό έτος.

Επίσης, να γνωρίζετε ότι πλησιάζει στο τέλος του μήνα η αναδρομή του Ερμή - και θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας. Αυτό διασφαλίζει ότι θα είστε πολύ μπερδεμένοι και αβέβαιοι τον Φεβρουάριο, οπότε προσπαθήστε να ρυθμίσετε τα πράγματα τώρα, ώστε να μπορέσετε να τα ξεκινήσετε τον επόμενο μήνα. Ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο σας στις 19, φέρνοντας περισσότερη λάμψη και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Αυτή είναι η εποχή των γενεθλίων, όπου λάμπει πάνω από όλα τα άλλα! Χρησιμοποιήστε αυτήν τη δύναμη για να ξεκινήσετε προς τα πιο σημαντικά εγκάρδια σχέδια και στόχους σας.

Τελευταία να σημειωθεί για αυτό το μήνα θα είναι μια πανσέληνος στον τομέα των συνεργασιών και συντροφικών σχέσεων σας στις 28, στον Λέοντα, που μπορεί θα αναδείξει το κατάλληλο άτομο για την εξέλιξη σας ή θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά στο υπάρχον άτομο -να παντρευτείς, ή να κάνεις σχέδια - ή αντ 'αυτού να χωρίσεις. Οι Singles Υδροχόοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δόνηση για να βρουν κάποιον με μακροπρόθεσμο δυναμικό. Ενθουσιαστείτε για το 2021, Υδροχόοι. Θα είναι μια επική  χρονιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τον Δεκέμβριο, ο Κρόνος και ο Δίας εισήλθαν στον τομέα της ξεκούρασης και αλλά και της μοναξιάς σας. Ο Κρόνος είναι ο δάσκαλος των μαθημάτων ζωής και θα σας επικεντρώσει στο κάρμα έως το 2023: είτε αποκομίζοντας τις ανταμοιβές για αυτά που έχετε φέρει στον κόσμο ή αλλιώς σας στοιχειώνει με τις αποσκευές που πρέπει τώρα να εξιλεώσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να θεραπεύσετε και να αναπτύξετε το πνεύμα σας αυτή τη στιγμή. Ο Δίας, ωστόσο, δείχνει ότι αν ξεκινήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, θα βρείτε περισσότερη ευτυχία και οι ευλογίες θα έρχονται στο δρόμο σας. Πολλοί Ιχθείς θα δουν τη διαίσθησή τους, τη δημιουργικότητά τους και τις ψυχικές τους ικανότητες να αυξάνονται κατά το επόμενο έτος. Αυτοί οι δύο πλανήτες θα συγχωνεύσουν πλήρως τις δυνάμεις τους. Αυτό σημαίνει ότι ρυθμίζουν τη ζωή σας για τις επόμενες δύο δεκαετίες για να εστιάσουν πλήρως σε αυτούς τους τομείς της θεραπείας, της ανάπτυξης και της πνευματικής προόδου.

Αυτή θα είναι μια στιγμή όπου θα δώσετε προτεραιότητα στην αποστολή της ψυχής σας και θα έρθετε πραγματικά σε επαφή με την ενέργεια και τη συχνότητα την κοσμική. Βρείτε χρόνο για να διαλογιστείτε και να διοχετεύσετε το φως σας. Άλλο νέο αυτόν τον μήνα θα είναι όταν ο ισχυρός Άρης παρελαύνει στον τομέα των επικοινωνιών σας από τις 7 και για δύο μήνες. Αυτό θα αναζωπυρώσει το νου και το πνεύμα σας και θα είστε παθιασμένοι με τη διάδοση ενός σημαντικού μηνύματος στον κόσμο. Μερικοί Ιχθείς θα αρχίσουν να εργάζονται σε τομείς όπως γραφή, ομιλία, διαφήμιση ή προσπάθεια μάρκετινγκ. Κάποιοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ένα podcast ή μια καμπάνια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μια άλλη διέλευση που πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτόν τον μήνα θα αφορά την διασκέδαση και την περιπέτεια που έρχονται στο δρόμο σας! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα μετακινηθεί στον κοινωνικό σας τομέα από τις 8 και μετά και θα φέρει πολλές προσκλήσεις, μηνύματα και χαρούμενες στιγμές με φίλους. Αυτή είναι μια ωφέλιμη περίοδος εάν είστε singles - ειδικά αν έχετε κάνει μια γνωριμία εδώ και αρκετό καιρό. Μια Νέα Σελήνη σε αυτήν τη σφαίρα εμφανίζεται στις 13 στον Αιγόκερω, η οποία θα μπορούσε να φέρει μια συμμετοχή σε μια υπέροχη εκδήλωση ή μια ευκαιρία να εμπλακείτε με μια κοινότητα που είναι αγαπητή στην καρδιά σας. Μια γνωριμία θα μπορούσε επίσης να παρέχει μια εισαγωγή που χρειάζεστε για να επιτύχετε έναν ειλικρινές στόχο, οπότε μεταδώστε και επικοινωνήστε τις ανάγκες σας.

Τελευταία στην πρόβλεψή σας , θα είναι μια πανσέληνος στον τομέα της παραγωγικότητάς σας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στον Λέοντα. Αυτή η δυνατή πανσέληνος θα σας κάνει ιδιαίτερα απασχολημένους και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα τέλος σε μια κατάσταση έργου ή εργασίας. Αν ψάχνετε για νέα εργασία, κάντε το τότε και θα μπορούσατε να την βρείτε. Απολαύστε την θετικά ενεργή έναρξη της νέας χρονιάς.

Εμπνευσμένο και δημιουργικό 2021 εύχομαι σε όλα τα ζώδια!

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Link για το άρθρο - Μηνιαίο Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2021

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1609269287

  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<