Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
ΖΩΔΙΑ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ - ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
 

Το πέρασμα της Σελήνης από τα ζώδια - Δείτε παρακάτω ποιές μέρες έχουμε Σελήνη Κενή Πορείας αυτό το μήνα

Τα Ζώδια της Σελήνης συνδέονται με τα συναισθήματα και τις ανθρώπινες αντιδράσεις. Το φεγγάρι επηρεάζει την παλίρροια και οι αγρότες συχνά προγραμματίζουν το φύτεμα της σοδειάς τους υπολογίζοντας τις φάσεις της Σελήνης. Όταν είναι Πανσέληνος τα αισθήματα γίνονται εντονότερα, ενώ στην περίοδο της Νέας Σελήνης η λογική υπερνικάει το συναίσθημα όταν πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Η Σελήνη εξουσιάζει το ασυνείδητο και- αστρολογικά- έχει συνδεθεί με το θηλυκό στοιχείο, ενώ ο Ήλιος, εξουσιαστής του συνειδητού, συνδέεται με το αρσενικό στοιχείο. Το φεγγάρι διανύει πολύ γρήγορα την τροχιά του και διατρέχει το Ζωδιακό Κύκλο με ρυθμό περίπου ένα ζώδιο κάθε δυόμισι ημέρες. Η ημερήσια θέση της Σελήνης στο αντίστοιχο ζώδιο, δίνει μια προδιάθεση ανάλογη με τη φύση του ζωδίου που βρίσκεται, ευνοώντας κάποια συγκεκριμένα ζητήματα (π.χ. υγεία, χρήματα, ακίνητα κλπ). Έτσι, μπορεί κανείς με μια ματιά να εξετάσει αν ευνοείται το θέμα που τον ενδιαφέρει ή όχι τη συγκεκριμένη ημέρα, και ποια άλλη ημέρα θα ήταν κατάλληλη για να ασχοληθεί μ’ αυτό! Υπάρχουν κάποιες μέρες, όπου η θέση της Σελήνης βρίσκεται μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα σε ένα ζώδιο και αμέσως μετά την ίδια μέρα περνάει στο επόμενο ζώδιο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαβάσετε ποια θέματα ευνοεί το πέρασμα της Σελήνης από το πρώτο ζώδιο που βρίσκεται, και μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα, πριν αλλάξει ζώδιο, ενώ αμέσως μετά και όταν αλλάξει ζώδιο, θα πρέπει να εξεταστούν τα θέματα που σχετίζονται με τη θέση της Σελήνης στο επόμενο ζώδιο.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Έχετε ξανακούσει τον όρο Σελήνη Κενή Πορείας; Κάθε δύο με δυόμισι μέρες, περίπου, και λίγο πριν η Σελήνη αλλάξει ζώδιο υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που θεωρείται το πιο κατάλληλο για ενασχολήσεις που αφορούν τον "εσωτερικό εαυτό", όπως γιόγκα, ψυχοθεραπεία, παθητικές εμπειρίες, διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση και προσευχή. Ο βασικός κανόνας για τον υπολογισμό αυτού του διαστήματος έχει ως εξής: το χρονικό διάστημα αρχίζει όταν η Σελήνη πριν ν’ αλλάξει Ζώδιο πραγματοποιεί (από διέλευση) την τελευταία κύρια όψη της με κάποιον Πλανήτη, και διαρκεί, μέχρι τη χρονική στιγμή που η Σελήνη εισέρχεται στο επόμενο ζώδιο (χωρίς να μεσολαβήσει κάποια άλλη όψη).

Αυτό το χρονικό διάστημα ονομάζεται Σελήνη Κενή Πορείας και μπορεί να έχει διάρκεια από λίγα δευτερόλεπτα έως και μερικές ώρες. Το να ξέρει κανείς πότε συμβαίνει αυτό, τον βοηθάει να αποφύγει τη λήψη μιας λανθασμένης απόφασης που μπορεί να τον οδηγήσει σε μια άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Έχει παρατηρηθεί ότι οι αποφάσεις που παίρνονται κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος (όταν δηλαδή η διαδρομή της Σελήνης -πριν αλλάξει Ζώδιο- είναι κενή από όψεις) σχεδόν ποτέ δεν πραγματοποιούνται. Ότι κι αν κάνετε θα αποδειχτεί -με τον καιρό- λανθασμένο. Αν αγοράσετε κάποιο αντικείμενο το πιο πιθανό είναι να μην το χρησιμοποιήσετε ποτέ. Η σύσταση επιχειρήσεων ή εταιριών, αυτή την περίοδο αποδεικνύεται -στη συνέχεια- τις περισσότερες φορές μια λανθασμένη ενέργεια και φαίνεται ότι αυτές ακριβώς οι εταιρίες, προκαλούν μεγάλα οικονομικά βάρη στην πορεία. Η ανθρώπινη κρίση παρουσιάζει υψηλότατο δείκτη σφαλμάτων. Σημαντική αύξηση παρουσιάζεται επίσης στην εκδήλωση νευρωτικών τάσεων ή νευρασθενειών. Ακόμα, κινήματα ή αλλαγές στον πολιτικό και στο κοινωνικό πεδίο που ξεκινούν στη διάρκεια της Σελήνης Κενής Πορείας γίνονται πρόξενοι των πιο δυσάρεστων ιστορικών γεγονότων. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα που αρχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία για βουλευτές ή εκλέγονται αρχηγοί κόμματος ή Πρωθυπουργοί ή Πρόεδροι ή ανέρχονται σε κάποιο αξίωμα γενικά, στην διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης Σεληνιακής διαδρομής, σπανιότατα έχουν πετύχει στη θέση αυτή. Ακόμα, όμως, και όταν αυτό συμβεί (σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις) αποδεικνύεται μετά από την παρέλευση κάποιου χρόνου ότι καλύτερα θα ήταν να μην είχαν αναλάβει το αξίωμα αυτό ποτέ. Ως ένα ακόμα παράδειγμα αναφέρουμε ότι σε κάθε εκλογή προέδρου στις Η.Π.Α από το 1900 έως το 1972 συνέβαινε ο ένας από τους υποψήφιους των δύο μεγαλύτερων αντίπαλων κομμάτων να δέχεται το χρίσμα του υποψηφίου όταν η Σελήνη ήταν Κενή Πορείας. Όλοι οι υποψήφιοι που χρίστηκαν σ’ αυτό το διάστημα, έχασαν τις εκλογές. Όσο κρατάει αυτή η Σελήνη Κενή Πορείας αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε σημαντικό, όπως να δώσετε μια συνέντευξη για να προσληφθείτε σε κάποια δουλειά ή να δανείσετε χρήματα. Η Σελήνη Κενή Πορείας αναστέλλει την επικοινωνία. Ας έχετε υπ' όψη πως ό,τι κι αν κάνετε στη διάρκειά της, ίσως αργότερα χρειαστεί κάποια διορθωτική επέμβαση. Χρησιμοποιήστε τις περιόδους της Σελήνης Κενής Πορείας για να ανανεωθείτε πνευματικά. Στοχαστείτε, διαβάστε ένα βιβλίο, δώστε τροφή στην ψυχή σας. Κρεμάστε στην πόρτα σας την ταμπελίτσα που γράφει «επιστρέφω σε λίγο» και ξαναπιάστε δουλειά όταν η Σελήνη θα έχει εισχωρήσει πλήρως στο επόμενο ζώδιο.

Παρακάτω, η χρονική διάρκεια της Σελήνης σε Κενή Πορεία είναι υπολογισμένη με τοπική ώρα. Για τους μήνες που υπάρχει η εφαρμογή της θερινής ώρας έχουμε προσθέσει αυτήν τη διαφορά. Ένας ακόμα κανόνας για τη Σελήνη Κενή Πορείας λέει πως η αρνητική της επίδραση αναστέλλεται ή ελαχιστοποιείται όταν η Σελήνη βρίσκεται στα ζώδια του Καρκίνου και Ταύρου καθώς και στα ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε το ρολόι σας και τις δικές μας επισημάνσεις.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ:

1 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 6:28 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

3 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1:03 Π.Μ ΕΩΣ ΤΙΣ 8:55 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

4 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4:46 M.M ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

5 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ 11:36 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

7 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1:21 M.M ΕΩΣ ΤΙΣ 3:41 M.M ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

9 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2:08 Π.Μ ΕΩΣ ΤΙΣ 10:29 M.M ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

11 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:02 M.M ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

12 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 8:38 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

14 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2:13 M.M ΕΩΣ ΤΙΣ 9:12 M.M ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ17 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:05 Π.Μ ΕΩΣ ΤΙΣ 9:38 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

18 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:18 M.M ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

19 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 7:31 M.M ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

21 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:08 Π.Μ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

22 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 2:08 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

23 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:01 M.M ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

24 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 6:14 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

25 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 1:58 Π.Μ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

26 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 9:07 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

27 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:11 M.M ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

28 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 11:52 Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

30 Ιουνίου 2024
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:56 Π.Μ ΕΩΣ ΤΙΣ 3:00 M.M ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω