Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αφροδιτη: Ερωτικες Αστρολογικες Προβλεψεις στο προσωπικο ωροσκοπιο
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 
Η Αφροδίτη σ’ ένα Ωροσκόπιο είναι ο πλανήτης που πρωταρχικά δίνει σε καθένα από μας την ικανότητα να προσελκύσει άλλα άτομα. Η ικανότητα να αγαπάει κανείς και να τον αγαπούν, είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο της Αφροδίτης. Δίνει στον καθένα ορισμένες τάσεις που προορίζονται ώστε να γοητεύσουν και να προσελκύσουν τους άλλους.

Με το να γνωρίζει κανείς, ποια είναι ακριβώς τα χαρακτηριστικά που του έχει δώσει η Αφροδίτη μέσα από το προσωπικό του ωροσκόπιο, μπορεί να τον βοηθήσει όχι μόνο να τα χρησιμοποιήσει, αλλά και να τα καλλιεργήσει περισσότερο. Πολύ συχνά, οι άνθρωποι βλέπουν τους άλλους να προσπαθούν ν’ αποκτήσουν φίλους ή συντρόφους μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο και προσπαθούν να τους αντιγράψουν. Αυτό βεβαίως είναι λάθος. Θα πρέπει να ανακαλύψει κανείς τα δικά του Αφροδίσια χαρίσματα και ικανότητες, ώστε να προσελκύσει τους άλλους με το δικό του, μοναδικό τρόπο. Τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης όπου μπορούν να στρέψουν τους άλλους σε σας είναι πολλά και ποικίλουν. Η σωματική ομορφιά, ένα πιθανό μουσικό ταλέντο, μια εσωτερική εκτίμηση της τέχνης, η θαυμάσια ικανότητα να αγαπάτε τη ζωή, είναι τα τυπικά δώρα της Αφροδίτης.

Όταν είναι σε ευνοϊκή θέση στο Ωροσκόπιό σας η Αφροδίτη δίνει στην προσωπικότητά σας φυσική ζεστασιά και μαγνητισμό. Κάτω από την ευνοϊκή επιρροή της οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι γενναιόδωρες, στοργικές, με βαθιά κατανόηση. Αυτή η εμπάθεια για τους άλλους συνδυασμένη με μια πρώτης τάξεως γοητεία μπορούν να κάνουν ένα άτομο ιδιαίτερα δημοφιλές. Οι δυσαρμονικές όψεις που πιθανό να σχηματίζει η Αφροδίτη με άλλους πλανήτες μπορεί να φέρουν δυσκολίες, να δημιουργήσουν άγχος στις ερωτικές υποθέσεις, τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις φιλίες. Άτομα που χαρακτηρίζονται από την ψυχρή -χωρίς αισθήματα- φύση τους, που φαίνονται ανίκανα να κάνουν ή να διατηρήσουν φίλους, συχνά έχουν πρόβλημα από μια δυσαρμονική Αφροδίτη ή από κάποιες -προσωρινές- δυσαρμονίες της Αφροδίτης που σχηματίζονται από χρονιά σε χρονιά, ανάλογα το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

Η επίγνωση των επιδράσεων της Αφροδίτης μπορούν να διευκολύνουν τον κανένα από μας να ενισχύσει μια καλή θέση του ζωδίου και της θέσης της Αφροδίτης που έχει, αλλά και να μετριάσετε, αντίστοιχα, μια λιγότερο ευνοϊκή. Η Αφροδίτη είναι, πάνω απ' όλα, κάτι ωφέλιμο που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε την αγάπη και το θαυμασμό των άλλων. Να σας δείξει το δρόμο για αρμονικές και ευτυχισμένες σχέσεις.
Τα παρακάτω στοιχεία θα σας πληροφορήσουν τι να περιμένετε και τι όχι σύμφωνα με το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη τη στιγμή της γέννησής σας, στο γενέθλιο, δηλαδή, χάρτη σας. Θα δείτε τι χαρακτηριστικά σας έχει δώσει η Αφροδίτη ώστε να μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε ανάλογα.

Επιλέξτε το Ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη σας

Αν δεν γνωρίζεται το ζώδιο της Αφροδίτης σας κάντε κλικ εδώ


Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Εάν η Αφροδίτη σας είναι στον Κριό, έχετε μια μαχητική, επιδεικτική και πολύ γοητευτική προσωπικότητα. Δεν έχετε και μεγάλη δυσκολία στο να αποκτάτε νέους έρωτες, αλλά και να διατηρείτε τους παλιούς. Σε οποιονδήποτε χώρο κι αν βρεθείτε μπορείτε να αποκτήσετε νέες κατακτήσεις τόσο γρήγορα, όσο γρήγορα μπορείτε να εκλεγείτε και αρχηγός μιας παρέας.

Η θέση αυτή της Αφροδίτης, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς, δίνει βαθιά αγάπη για την τέχνη, πολλά ταλέντα και είναι στο χέρι σας αν θέλετε να καλλιεργήσετε ή όχι.
Γενικά παθιάζεστε με οτιδήποτε κι αν βάλετε στο μυαλό σας. Το κυνηγάτε μέχρι τελικής πτώσης δίχως να σταθείτε έστω και για ένα λεπτό, ώστε να δείτε αν αξίζει ή όχι τον κόπο.

Η Αφροδίτη αυτή είναι η Αφροδίτη του κυνηγού. Το θήραμά σας για να διατηρήσει τη σχέση ζωντανή θα πρέπει να βρίσκει συνεχώς νέα ερεθίσματα για να το κυνηγάτε και να σας εξιτάρει. Βαριέστε πολύ εύκολα στις σχέσεις σας και θα επιθυμείτε πάντα αυτό που δεν μπορείτε να έχετε- τουλάχιστον εύκολα.

Η καλή εμφάνιση που είναι συνήθως ενδεικτική σε σας, σας βοηθάει να έχετε πολλές κατακτήσεις στη ζωή σας. Ερωτεύεστε εύκολα και είσαστε γεμάτοι πάθος στις σχέσεις σας. Μόνο που τα δίνετε όλα μαζί και γρήγορα στην αρχή, μην αφήνοντας πολλά για τη… συνέχεια. Αυτό συχνά σας εμποδίζει να κάνετε σταθερές σχέσεις ή να παραμένετε πιστοί σ’ ένα μόνο ερωτικό σύντροφο.

Ένας πρόωρος ή βιαστικός γάμος μπορεί να είναι μέσα στις πιθανές κινήσεις σας, αφού παίρνετε όλες τις αισθηματικές σας αποφάσεις επάνω στην παρόρμηση της στιγμής. Συχνά υποθέτετε ότι το άτομο που αγαπάτε θα σας ανταποδώσει τη στοργή που του δείχνετε και το επιδιώκετε αυτό ιδιαίτερα πιεστικά.

Γενικά, έχετε δίκιο. Όμως υπάρχει ο κίνδυνος μόλις παντρευτείτε ή γενικότερα δεσμευτείτε, ο φλογερός ενθουσιασμός σας να είναι μεγαλύτερος απ’ όσο χρειάζεται για ν’ αντέξει στο χρόνο αυτή η σχέση. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μία από τις δυσαρμονικές θέσεις της Αφροδίτης. Κι αυτό, γιατί το σημαντικότερο προσόν για να διατηρηθεί μία σχέση είναι η σταθερότητα και η συνέπεια, χαρακτηριστικά που μάλλον απουσιάζουν σε σας, ενώ δύσκολα μπορείτε να λειτουργήσετε ακόμα και με την επιρροή ευνοϊκών όψεων.

Το δύσκολο για μια Αφροδίτη στον Κριό, είναι η δέσμευση. Αφού συχνά-πυκνά θα αισθάνεται πως πάντα υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο εκεί έξω που δεν το έχετε. Να θυμάστε ότι οι ίδιες υπέροχες τάσεις που σας κάνουν να αποκτάτε τόσους ερωτικούς συντρόφους, μπορούν να γίνουν ανυπόφορες όταν περιοριστούν μόνο σε ένα ερωτικό αντικείμενο.

Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Ταύρο, τα άτομα του αντίθετου φύλλου έλκονται ισχυρά από την ιδιαίτερα στοργική και πιστή σας φύση. Ενστικτωδώς καταλαβαίνουν ότι μπορούν να σας εμπιστεύονται, να βασίζονται σε εσάς για μια σχέση διαρκείας. Υπερβολικά πιστοί και σταθεροί, είσαστε πραγματικοί σύντροφοι με όλη τη σημασία της λέξης.

Η προθυμία σας να επιδιώξετε την αρμονία και η ικανότητά σας να το καταφέρνετε με μεγάλη ευκολία είναι εμφανής και θα αρέσει σε κάθε άτομο που βρίσκεται δίπλα σας. Κάτω από την επιρροή αυτής της θέσης της Αφροδίτης θα αρχίσετε να αναζητάτε ερωτικό σύντροφο νωρίς, αφού έχετε ξεκάθαρη επίγνωση της ιδιαίτερα ισχυρής ανάγκης σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Για να ικανοποιήσετε αυτή την ανάγκη σας είστε διατεθειμένοι να κάνετε μια αργή και μεθοδική έρευνα προκειμένου να βρείτε την «αδελφή ψυχή» που θα μοιράζεται μαζί σας μία υπερβολικά στενή και αρμονική ερωτική σχέση. Παρόλο που η αναζήτησή σας για ένα σύντροφο είναι αργή και σταθερή, η γρήγορη σταθεροποίηση μιας σχέσης ή ένας πρόωρος γάμος είναι συχνά στα άμεσα σχέδιά σας, αφού σας αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια που παρέχουν.

Μόλις συγκατοικήσετε ή παντρευτείτε στρέφετε την προσοχή σας στη δημιουργία ενός υπέροχου σπιτικού και θα δουλέψετε πολλές και ατελείωτες ώρες προκειμένου να έχετε εσείς και ο σύντροφός σας το καλύτερο δυνατό. Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς ως οικοδεσπότες, μαγειρεύεται υπέροχα, διατηρείτε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην παρέα, γι’ αυτό και τα φιλικά σας άτομα πάντα περνούν πολύ καλά μαζί σας.

Σαν μέλος μία νέας ομάδας αποκτάτε πολλούς φίλους πολύ γρήγορα. Απλά εσείς είστε αυτοί που κάνετε τις επιλογές σας στις φιλίες, όπως ακριβώς και στις σχέσεις σας. Θέλετε λίγους φίλους και καλούς, καθώς λίγοι φίλοι αξίζουν τη γενναιοδωρία σας και θα είστε πολύ τρυφεροί και δοτικοί μαζί τους, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα.

Οι παρέες σας, και κατ’ επέκταση, οι φιλίες σας ξεκινούν από την παιδική σας ηλικία και σας αρέσει να τις διατηρείτε και ως ενήλικες. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι σε θέση αυξημένης επιρροής, σε πολύ καλή αστρολογική θέση και αυτό δίνει στα άτομα που την έχουν μαζεμένα όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της Αφροδίτης, ώστε να έχει κανείς την ικανότητα για υγιείς, αρμονικές, και πάνω απ’ όλα, σταθερές σχέσεις.

Οι αρνητικές επιδράσεις της Αφροδίτης αυτής το μόνο που μπορούν να φέρουν στο άτομο που την έχει, είναι η υπερβολική προσκόλληση στον ερωτικό παρτενέρ, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ο άλλος ότι πνίγεται μέσα στη σχέση από έλλειψη ελευθερίας.

Όπως επίσης και καχυποψία, ισχυρές τάσεις κτητικότητας και ζήλιας, οι οποίες, καλό είναι να περιοριστούν όσο περισσότερο γίνεται, για να μη χάσει κανείς το σύντροφό του από λάθος χειρισμούς.

Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στους Διδύμους έχετε μια γοητεία που οι άλλοι βρίσκουν να τους αιχμαλωτίζει. Φιλικοί και κοινωνικοί, ξεχωρίζετε εύκολα μέσα στο πλήθος. Το καλόκαρδο γέλιο σας και η υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, κάνουν τους άλλους να θέλουν να σας γνωρίσουν.

Η καλή σας διάθεση είναι μεταδοτική καθώς έχετε μια τάση να κάνετε χαρούμενο οποιοδήποτε βρίσκεται γύρω σας. Έχετε ένα ασυνήθιστα γρήγορο και έξυπνο μυαλό που συνήθως εκπλήσσει αυτούς που δεν σας γνωρίζουν καλά. Η συμπεριφορά του σχολιαρόπαιδου είναι μια απίθανη εικόνα για κάποιο άτομο που έχει μοναδικές ιδέες και μεγάλη επινοητική ικανότητα.

Εάν η Αφροδίτη στον προσωπικό σας χάρτη έχει καλές όψεις με άλλους πλανήτες, πιθανό να έχετε ταλέντο σε περισσότερες από μια μορφή τέχνης. Το ενδιαφέρον και η ικανότητα σε τέτοιου είδους τομείς όπως το γράψιμο, η μουσική, η ζωγραφική και η ηθοποιία, δίνουν στην προσωπικότητά σας ακόμα άλλη μια όψη που αρέσει παρά πολύ στους άλλους.

Με αυτή τη θέση της Αφροδίτης και όλα τα παραπάνω χαρίσματα υπάρχει μια τάση το άτομο να έχει τόσους πολλούς φίλους και άλλες τόσες ερωτικές κατακτήσεις, που μπορεί να μην είναι και τόσο συνεπής στο να ανταποδώσει το ενδιαφέρον τους.

Σας αρέσει πολύ το φλερτ και γενικότερα το «παιχνίδι» μέσα και έξω από μία σχέση. Ελκύεστε και έλκετε τους άλλους μέσα από μία εκτεταμένη εγκεφαλικότητα, καθώς κυριότερος παράγοντας για σας είναι η επικοινωνία. Θέλετε να μπορείτε να επικοινωνείτε με το ταίρι σας, να μιλάτε ώρες ατελείωτες μαζί του και να έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, για να μπορείτε συνεχώς να τα συζητάτε και ν’ ασχολείστε μ’ αυτά.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι η Αφροδίτη που ερωτεύεται μέσα από τη διαρκή επικοινωνία με τον άλλο. Μέσα από τα κρυφά βλέμματα, από τις ατελείωτες συζητήσεις τόσο πρόσωπο με πρόσωπο, όσο και τηλεφωνικά. Της αρέσει τόσο πολύ το φλερτ, τα ταξίδια, οι παρέες και οι συνεχείς μετακινήσεις, όπου είναι δύσκολο να δεσμευτεί μόνο με ένα άτομο.

Έχει τόσα πολλά ενδιαφέροντα, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτή να βρει ένα ταίρι που ν’ ανταποκρίνεται σ’ αυτά και να μην αισθάνεται πως περιορίζεται. Αλλά ακόμα κι αν βρει αυτό το ταίρι, είναι πολύ δύσκολο να μείνει πιστή, αφού έχει την αστάθεια μέσα στο αίμα της…

Όταν βρίσκεται μέσα σε μια σχέση που την εκφράζει, αναζητάει συνεχώς τις κοινωνικές επαφές με άλλα άτομα και γι’ αυτό θα είναι πολύ σπάνιο να μένει το ζευγάρι μόνο του. Είναι μια ακαταμάχητη Αφροδίτη, που δεν μπορεί κανείς εύκολα να αιχμαλωτίσει, ενώ, μπορεί να πέσει πολύ ευκολότερα στα δίχτυα της.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Eάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Καρκίνο, έχετε μια ερωτική φύση που ανταποκρίνεται γρήγορα στις ανάγκες των άλλων. Είστε ρομαντικοί, τρυφεροί, καλόκαρδοι και συνεπείς στο ερωτικό σας ταίρι.

Εξαιτίας της τάσης που έχετε να καταλαβαίνεται πολύ εύκολα τους άλλους και να είστε ένας πολύ καλός ακροατής, παρακινείτε τους άλλους να σας πουν τα προβλήματά τους και είστε ιδιαίτερα ανακουφιστικοί. Αυτό μπορεί να είναι και αρνητικό. Να βλέπετε πιο συχνά τους άλλους όταν έχουν προβλήματα, παρά όταν περνούν καλά.

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να σας βλέπουν σαν κάποιο άτομο που αγαπάει το σπίτι, παρά σαν ένα τύπο που του αρέσουν οι διασκεδάσεις. Εάν θέλετε να βγαίνετε έξω συχνότερα δεν έχετε παρά να το πείτε. Αλλιώς οι άλλοι θα αισθάνονται ότι σας κάνουν χάρη αφήνοντάς σας σπίτι όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με τα λουλούδια, την κουζίνα και τα έπιπλά σας.

Δίνετε την εικόνα ενός ατόμου που αγαπάει αποκλειστικά τη σπιτική ζωή και σας θαυμάζουν γι’ αυτό, αλλά και για την εκπληκτική σας ικανότητα να δημιουργείτε ένα τέτοιο γοητευτικό σπιτικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι όμως περισσότερο ελεύθερη απ' ότι νομίζει ο περισσότερος κόσμος.

Έχετε κι εσείς ανάγκη από κοινωνικότητα αλλά σε μια πιο ποιοτική μορφή. Οι ερωτικές σχέσεις και οι κρυφές έλξεις ανάμεσα στα άτομα του αντίθετου φύλλου είναι φανερές. Είστε ιδιαίτερα δοτικοί, αναζητάτε τη φροντίδα και τη συναισθηματική υποστήριξη μέσα από τις σχέσεις σας και απαιτείτε από τους άλλους πίστη και αφοσίωση, στοιχεία, που εσείς τα δίνετε πρώτοι.

Η ζήλια και η κτητικότητά σας, όμως συχνά «πνίγει» τον ερωτικό σας παρτενέρ και προκαλεί τα αντίθετα συναισθήματα στον άλλον, από αυτά που θέλετε να πετύχετε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι μια Αφροδίτη για «σπίτι». Περιποιείται, προστατεύει και φροντίζει το ταίρι της, σχεδόν ευλαβικά και μπορεί να δώσει μάχη για να τον υπερασπιστεί.

Από πολύ μικρά, τα άτομα που την έχουν, αγαπούν ιδιαίτερα την οικογένεια και θέλουν πολύ γρήγορα ν’ αποκτήσουν δικής τους. Αυτό μπορεί να τους οδηγήσει από μικρή ηλικία σε γάμο, ενώ, αν αργήσουν ποτέ δεν θα αισθάνονται ολοκληρωμένοι μέχρι να ικανοποιήσουν αυτό τους το όνειρο.

Θα πρέπει να προσέχουν όμως, γιατί οι γονείς, οι συγγενείς, τα χρήματα ή οι ασχολίες τους, μπορεί να φέρουν δυσκολίες στο γάμο τους ή ακόμα και σε μια σταθερή τους σχέση.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΩΝ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στο Λέοντα η ερωτική σας φύση χαρακτηρίζεται από μια σχεδόν παιδική ορμητικότητα που αιχμαλωτίζει την καρδιά των άλλων. Ανοιχτόκαρδοι, χαρούμενοι και αισιόδοξοι, φωτίζετε τη ζωή των άλλων κάνοντάς τους να αισθάνονται πολύ όμορφα.

Είσαστε όλο χαμόγελο και οι άλλοι βασίζονται στην παρουσία σας σαν αντίδοτο για τις δύσκολες ημέρες. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας κάνει ικανούς για βαθιά αγάπη και συνήθως δεν είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε έναν ερωτικό σύντροφο.

Είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, με πολλές ικανότητες οργάνωσης και διοίκησης, γεγονός που σας φέρει πολλές κατακτήσεις, αφού γενικότερα οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να αισθάνονται ασφαλείς και ότι μπορούν να ακουμπήσουν κάπου.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα εκπέμπει αυτή τη δύναμη, και αυτό, την κάνει να έρχεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των άλλων. Όταν όμως ερωτευτεί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητική με τον δικό σας τρόπο, είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι. Έχει τα δικά της, υψηλά στάνταρ προκειμένου να κάνει μια σταθερή σχέση και δεν μπορεί εύκολα να τα αλλάξει.

Θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων μέσα σε μια σχέση και αυτή την ελευθερία δεν πρόκειται ποτέ να καταχραστεί, εφόσον είναι ευχαριστημένη από τη σχέση που έχει. Είναι έτοιμη να κάνει θυσίες για το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά θέλει να έχετε ίση αντιμετώπιση.

Έχει εκ φύσεως την τάση να είναι πιστή και γενναιόδωρη, αλλά θα παραμείνει έτσι μόνο όσο ο ερωτικός της σύντροφος είναι εξίσου πιστός. Αν ο εραστής της, προσβάλλει τον εγωισμό ή πληγώσει την υπερηφάνειά της, σύντομα θα ψάχνει για νέο σύντροφο.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα, αγαπάει πολύ το θέατρο, τις τέχνες γενικότερα και μπορεί να εκδηλώσει ανάλογα τα ερεθίσματα που θα έχει ένα ταλέντο. Η σωματική ομορφιά είναι ένα άλλο δώρο της Αφροδίτης αυτής και έχει δοθεί γενναιόδωρα στα άτομα με αυτή τη θέση.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να αποφεύγουν τις υπερβολές με το φαγητό, γιατί παίρνουν πολύ εύκολα βάρος, ιδιαίτερα σε περιόδους αισθηματικής κρίσης. Μια Αφροδίτη στο Λέοντα έχει από μικρή υψηλή δημοτικότητα ιδιαίτερα αν δέχεται και καλές όψεις από άλλους πλανήτες στον προσωπικό χάρτη σας.

Ποθεί πολύ τον έρωτα και θα θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής του άλλου, αλλιώς θα είναι δυστυχισμένη και πολύ γρήγορα θ’ αποχωρήσει από τη σχέση αυτή. Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στην επιλογή συντρόφου, η οποία συχνά γίνεται μέσω κάποιου στενού φιλικού προσώπου, γιατί η δέσμευση γι’ αυτήν είναι απόφαση ζωής και δεν αλλάζει αποφάσεις εύκολα.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στην Παρθένο η ερωτική φύση σας είναι ήρεμη χωρίς περιττές φανφάρες και τάση για επίδειξη. Είσαστε αρεστοί σε άτομα που έχουν προσωπικότητες όμοιες με τη δική σας, παρόμοια ενδιαφέροντα και μια διάθεση για κριτική και λεπτομερειακή ανάλυση.

Συντηρητικοί και λογικοί, έχετε την τάση να στρέφετε την ερωτική σας ζωή σε ένα περισσότερο πνευματικό, παρά σωματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται αστρολογικά σε πτώση, μια όχι και τόσο καλή θέση για τις ιδιότητες της Αφροδίτης και γι' αυτό υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν αρνητικά χαρακτηριστικά ανάλογα του ζωδίου αυτού.

Σκέφτεστε περισσότερο με τη λογική, παρά με το συναίσθημα μέσα στις σχέσεις σας και αυτό κουράζει τους άλλους. Ο ρομαντισμός και η έκφραση των συναισθημάτων σας δεν σας είναι εύκολη και σ’ αυτό το κομμάτι υστερείτε εμφανώς.

Το εκ φύσεως επίμονο πάθος σας για την τελειότητα συχνά εκδηλώνεται με ένα κύμα κριτικής προς τα άτομα που επιθυμείτε να προσελκύσετε, αλλά και αργότερα, προς τις σχέσεις σας. Αν και προσπαθείτε να βοηθήσετε επισημαίνοντας αυτά που για σάς είναι φανερά λάθη, πολλά άτομα δεν καταλαβαίνουν τα συχνά ευγενή κίνητρα σας.

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε με λόγια και με ένα εντελώς δικό σας σύστημα να φτιάξετε μια λίστα των λαθών ενός ατόμου, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσβάλει και αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα.

Η θέση αυτή της Αφροδίτης σας δίνει ένα ιδιαίτερα κοφτερό μυαλό και αναλυτικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε αυτά τα χαρίσματα για να σκεφτείτε πιο ήπια μέσα για να πετύχετε την τελειότητα που επιθυμείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Θυμηθείτε ότι η αρμονία είναι μια μορφή τελειότητας και η κριτική εύκολα καταστρέφει τον ήσυχο τρόπο ζωής που μπορεί σε κάποιες φάσεις της ζωής σας να πετυχαίνετε. Έχετε βαθιά συμπάθεια και εμπάθεια για την ανθρωπότητα. Δυστυχώς αυτές οι τάσεις δεν είναι εύκολα εμφανείς στους άλλους, έτσι σπάνια δέχεστε τον έπαινο που σας αξίζει.

Αμφιβάλετε έντονα για την αξία σας να κερδίζετε αγάπη και εκτίμηση και αυτό γίνεται ένα μεγάλο εμπόδιο, ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν δεν πιστεύετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας, πώς θέλετε οι άλλοι να πιστέψουν σε σας;

Ήσυχα και με μετριοφροσύνη προσφέρετε αξιόλογες υπηρεσίες στους άλλους που λίγα άτομα τις κατέχουν ή τουλάχιστον μπορούν να τις μαθαίνουν. Δίνεται πολλά στους άλλους, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο αισθάνεστε πως θα καλύψετε τις μειονεξίες που νομίζετε πως έχετε.

Αν υπάρχουν θετικές όψεις της Αφροδίτης με άλλους πλανήτες, στον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, μπορείτε με μοναδικό τρόπο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, να δημιουργήσετε υγιείς συναισθηματικές και σταθερές σχέσεις, χαλιναγωγώντας όσο μπορείτε, τα κριτικά σας ένστικτα.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Τα άτομα με Αφροδίτη στο Ζυγό είναι γοητευτικά, γεμάτα χάρη και μια αξιαγάπητη φύση. Έχουν συνήθως πολύ όμορφα φυσικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Οι άνδρες είναι ωραίοι και ευγενικοί. Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα όμορφες ή ακόμα, εντυπωσιακές και εκλεπτυσμένες.

Τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη αυτή είναι συνήθως διακριτικά, χαμηλών τόνων, τους αρέσει η ηρεμία, η ησυχία, απεχθάνονται να μπλέκουν σε καυγάδες και αποφεύγουν οποιοδήποτε είδος αντιπαράθεσης ή σύγκρουσης.

Δρουν περισσότερο συμβιβαστικά προσπαθώντας να είναι δίκαιοι με τους άλλους και προτιμούν να υποχωρήσουν οι ίδιοι, είτε έχουν δίκιο, είτε άδικο, προκειμένου να μη χαλάσουν το καλό κλίμα στις σχέσεις τους.

Είναι ικανοί να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινούνται. Έχουν στυλ και άποψη για τα πράγματα και αυτό γοητεύει τους γύρω τους. Η παρουσία μιας Αφροδίτης στο Ζυγό δεν μπορεί παρά να κάνει πολύ καλή εντύπωση και να συζητιέται αρκετή ώρα αφού αποχωρήσει από μια παρέα.

Αγαπάει τους όμορφους και ευγενικούς τρόπους και απεχθάνεται τη χυδαιότητα και τις αψιμαχίες. Αναζητάει την αρμονία στις σχέσεις και εκτιμάει πολύ ένα σύντροφο που θα της την προσφέρει. Έχει σχεδόν πάντα την απόλυτη ανάγκη να έχει ένα μόνιμο σύντροφο στη ζωή της, αφού δεν μπορεί εύκολα να μείνει μόνη της και όταν δεν γίνεται αλλιώς, δεν μπορεί να λειτουργήσει στους υπόλοιπους τομείς.

Δείχνει μεγάλη αγάπη για τις τέχνες και όλα τα αισθητικά ωραία πράγματα. Πολλοί συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και καλλιτέχνες έχουν αυτή τη θέση της Αφροδίτης. Εάν η Αφροδίτη δέχεται ευνοϊκές αστρολογικές όψεις από άλλους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σας, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω ενός καλλιτεχνικού ταλέντου ή να κάνετε έναν ιδιαίτερα πετυχημένο γάμο με ένα άτομο από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Θέλετε να έχουν σταθερότητα και ασφάλεια οι σχέσεις σας, να περνάτε πολλές και όμορφες ώρες παρέα με το σύντροφό σας και να πηγαίνετε μαζί σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που σας καλούν. Συνήθως σας ελκύουν οι δυναμικοί σύντροφοι, ένα χαρακτηριστικό, το οποίο υπάρχει σε έλλειψη σε σας τους ίδιους.

Ο γάμος και άλλες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να είναι επιτυχημένοι, να κρατήσουν πολλά χρόνια και να σας δώσουν την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε. Η Αφροδίτη στο Ζυγό βρίσκεται στην καλύτερη αστρολογική της θέση και γι’ αυτό εκφράζει τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι μια Αφροδίτη που ξέρει να αγαπά και να αγαπιέται. Μπορεί να διατηρήσει μια σταθερότητα μέσω της ικανότητάς της να συμβιβάζεται. Όλα αυτά την κάνουν να περνάει πολύ όμορφα μέσα και έξω από μια σχέση, ανάλογα με το τί την εκφράζει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πιθανές δυσαρμονίες που δέχεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο ή μια συγκεκριμένη περίοδο, μπορεί να της φέρει μια δύσκολη συναισθηματική περίοδο, εξαιτίας της ευαισθησίας και της ανάγκης της να βρίσκεται συνεχώς σε μία σχέση. Απογοητεύεται όταν απομυθοποιήσει το σύντροφό της και δει, πως η μόνη λύση είναι ο χωρισμός, όμως κάνει ένα μεγάλο διάστημα για να το ξεπεράσει.

Μπορεί όμως από καιρό σε καιρό, ανάλογα πάντα και με τη συμπεριφορά του συντρόφου της να γίνει άπιστη, συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής πίεσης ή αδιαφορίας που μπορεί να εισπράττει μια συγκεκριμένη περίοδο με δυσάρεστες όψεις.

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να σταματήσει να συμβιβάζετε όταν μία σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει μπροστά, αναζητώντας ένα καλύτερο σύντροφο.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στο Σκορπιό έχετε μια ασυνήθιστα ισχυρή έλξη για τα άτομα του αντίθετου φύλλου, μπορείτε και οι ίδιοι να προκαλέσετε ισχυρά πάθη στα άτομα αυτά, καθώς ο μαγνητισμός σας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Μπορείτε πολύ εύκολα να αποκτήσετε την ταμπέλα του «συμβόλου του σεξ» σε οποιαδήποτε νέα ομάδα ατόμων και αν μπαίνετε, όχι τόσο από την ιδιαίτερα όμορφη εμφάνισή σας, αλλά εξαιτίας του έντονου ερωτισμού που διαχέεται γύρω σας. Εσείς, όμως γενικά βάζετε στόχο μια αποκλειστική ερωτική σχέση με ένα άτομο και μόλις το βρείτε δεν ψάχνετε παραπέρα.

Στον έρωτα, επιθυμείτε μια βαθιά, έντονη και γεμάτη πάθος σχέση, καθώς είστε ικανοί να δημιουργήσετε πολύ ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Τα θέλετε όλα ή τίποτα μέσα σε μια σχέση. Δεν είστε εσείς για μεσαίες καταστάσεις στη ζωή σας, αφού οτιδήποτε κι αν επιλέξετε τα δίνετε όλα και το κάνετε με εξαιρετικό πάθος.

Για το χρονικό διάστημα που το μοναδικό άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας, σας δίνει με την καρδιά του την αγάπη και την αφοσίωση που απαιτείτε παραμένετε πιστοί. Τουλάχιστον είσαστε πιστοί με τον τρόπο του Σκορπιού που διαφέρει από τον παραδοσιακό.

Παρ' όλα αυτά, λίγα άτομα θα μπορούσαν να ζητήσουν περισσότερες υπέροχες ερωτικές εμπειρίες απ’ αυτές που είσαστε ικανοί να δώσετε στον ερωτικό σας σύντροφο. Παθιασμένοι και συναισθηματικοί μέχρι υπερβολής, συνήθως δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα ένα άτομο που να ταιριάζει στη φλογερή και επιδεικτική ερωτική σας φύση.

Αγαπάτε περισσότερο με το σώμα, παρά με το μυαλό, αφού το σεξ είναι το α και το ω για σας σε μία σχέση. Για την Αφροδίτη στο Σκορπιό δεν μπορεί να υπάρξει καν σχέση αν δεν υπάρχει σεξουαλική αρμονία με το σύντροφο. Η επικοινωνία, η συντροφικότητα και άλλα στοιχεία έρχονται δευτερεύοντα για σας, κι αυτό, ίσως να είναι το σημαντικότερο πρόβλημά σας αφού όταν δεν βρίσκετε ερωτικά αυτό που θέλετε μένετε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα μόνοι.

Προτιμάτε τη μοναξιά από μια σχέση δίχως ιδιαίτερα έντονη σεξουαλική ζωή. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βρίσκεται αστρολογικά σε άσχημη θέση, γεγονός που μπορεί να σας κάνει παράλογα ζηλιάρηδες και κτητικούς για τον ερωτικό σας σύντροφο. Το πρόβλημα είναι πως με την αναζήτηση του υπερβολικού πάθους και της σεξουαλικής έντασης μέσα από τις σχέσεις σας δεν μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε μια σταθερότητα, συντροφικότητα, αρμονία, ούτε να έχετε σωστή επικοινωνία με το σύντροφό σας, χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη μια υγιείς σχέση.

Όταν βρείτε επιτέλους αυτό που ζητάτε από ένα σύντροφο μπορεί να γίνετε τόσο υπερβολικά προσκολλημένοι πάνω του, ώστε αποκτάτε ένα τρομερό φόβο ότι θα τον χάσετε και γραπώνεστε μην αφήνοντάς τον ν’ αναπνεύσει. Μια ανεξέλεγκτη καχυποψία μπορεί να ξεπερνάει τη λογική και να σας οδηγεί σε σαρκαστικές παρατηρήσεις και δυσάρεστες ενέργειες που καθοδηγούνται συνήθως από την παράλογη ζήλια.

Όλη αυτή η υπερβολή μπορεί βέβαια να οδηγήσει μακριά σας το άτομο που αγαπάτε. Χρησιμοποιήστε το ιδιαίτερα έξυπνο μυαλό σας προκειμένου να ξεπεράσετε αυτό το κύμα ζήλιας που εμποδίζει μια κατά τα άλλα τέλεια ερωτική προσωπικότητα, να μπορεί να έχει ένα είδος αρμονίας μέσα από τις σχέσεις που επιζητά.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Τοξότη είσαστε γενναιόδωροι, πιστοί και εκλεπτυσμένοι. Όταν είσαστε ερωτευμένοι, είσαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και γεμίζετε τη ζωή του συντρόφου σας αλλά και όλων των ατόμων γύρω σας με χαρά.

Στοργικοί αλλά και… πολυγαμικοί, η ιδιαίτερα ερωτική και παιχνιδιάρα φύση σας, σας επιτρέπει να ερωτευτείτε δυο άτομα συγχρόνως. Και επί πλέον, έχετε αρκετή ενεργητικότητα, ενθουσιασμό, και αγάπη για να τα βγάλετε πέρα και με τα δύο συγχρόνως.

Παρόλα αυτά, η ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ηθική σας δεν σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό συχνά και ιδιαίτερα, όταν είστε μέσα σε μια σχέση που σας ικανοποιεί αρκετά και σας δίνει συνεχώς ερεθίσματα για να ανανεώνεστε. Θέλετε να εξελίσσεστε συνεχώς στη ζωή σας, να ασχολείστε με όλο και περισσότερα πράγματα και αυτό, απαιτεί έναν εξίσου δραστήριο σύντροφο δίπλα σας.

Αν ο σύντροφός σας αποδειχτεί ανίκανος να σας ακολουθήσει στις συνεχείς περιπετειώδεις αναζητήσεις σας εσείς τότε αισθάνεστε πως νομιμοποιήστε να ψάξετε αλλού αυτό που δεν σας δίνει εκείνος.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας κάνει μια από τις πιο φιλελεύθερες ψυχές του ζωδιακού. Αν και σας αρέσουν οι ερωτικές σχέσεις, αγαπάτε πολύ εξίσου και την ελευθερία σας και οι απαγορεύσεις που αντιπροσωπεύει ένα γάμος ή μια σταθερή σχέση δεν είναι για σας. Οι αιώνιοι εργένηδες ή άτομα που έχουν πάνω από ένα γάμο και πολλά χρόνια ελεύθερων σχέσεων, έχουν συχνά την Αφροδίτη τους στον Τοξότη.

Αν βρείτε ένα σύντροφο που ν’ ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και καταφέρετε να περιοριστείτε μέσα στα πλαίσια μια σταθερής σχέσης ή ενός γάμου, θα θέλετε να κάνετε πολλά ταξίδια, να έχετε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις όπου να πηγαίνετε μαζί, ή γενικότερα να σας ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα για να μην αισθάνεστε πως παραμένετε στάσιμοι. Η στασιμότητα δεν σας αρέσει καθόλου και είναι ο κυριότερος λόγος που δεν μπορείτε να κάνετε εύκολα σταθερές και αρμονικές σχέσεις.

Έχετε πολλούς φίλους, ιδιαίτερα μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον και θα θέλετε να τους επισκέπτεστε συχνά ή να βγαίνετε μαζί έξω. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να δεχτεί την έντονη κοινωνικότητά σας, την ανάγκη σας να «ξεδίνετε» τόσο συχνά δίχως να σας γκρινιάζει γιατί δεν σας αρέσει καθόλου η μιζέρια.

Είναι μια Αφροδίτη του Δία, με όλες τις υπερβολές της και τη διάθεσή της για χλιδή. Το άτομο που είναι δίπλα της θα πρέπει να της φέρετε σαν να είναι μια μικρή πριγκίπισσα.

Η Αφροδίτη αυτή ψάχνει περισσότερο για ένα διανοητικό σύντροφο, δίνει μεγάλη βάση στην εγκεφαλική επικοινωνία και λιγότερο στη σωματική επαφή. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στην μεταδοτική, καλή σας διάθεση και όλοι περνούν υπέροχα όπου και να βρίσκονται μαζί σας.

Δεν σας ενδιαφέρει η θέση ενός ατόμου στη ζωή, αλλά πολλές φορές καταλήγετε με φίλους που έχουν πολύ καλό κοινωνικό υπόβαθρο, πολιτικά, οικονομικά, ή κοινωνικά. Έχετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και μια γκάμα ποικίλων ενδιαφερόντων, που τα καταφέρνετε εύκολα να συνυπάρχετε με πολύ διαφορετικά άτομα.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορείτε να κερδίσετε με μεγάλη ευκολία την εμπιστοσύνη των άλλων. Εκπέμπετε μια σταθερότητα κι αυτό κάνει πολλούς να θέλουν να βασιστούν επάνω σας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης βοηθάει πολύ στο να σας βάλει πολύ εύκολα σε θέσεις εξουσίας που θα διευρύνουν την προσωπικότητά σας και θ’ ανεβάσουν κατακόρυφα το κύρος σας.

Όλα αυτά τα προσόντα γίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά στα μάτια των άλλων όταν τους γνωρίζετε και θα είστε τις περισσότερες φορές σε θέση ισχύος. Η ερωτική σας ζωή έχει την τάση να σχετίζεται στενά με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αφού στο χώρο της ενασχόλησής σας περνάτε και τον περισσότερο χρόνο σας.

Η ανάγκη σας για σταθερότητα και ασφάλεια καθώς και η έμφυτη σοβαρότητά σας, σας κάνει να θέλετε από μικροί να έχετε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις. Έτσι, συνήθως, μετράτε ελάχιστες σχέσεις στο ενεργητικό σας, αλλά αργείτε λιγάκι να περάσετε σ’ ένα γάμο.

Κι όλα αυτά, σύμφωνα πάντα με ένα πολύ καλά σχεδιασμένο πλάνο και στηριζόμενοι στη λογική. Η λογική είναι αυτή που κυριαρχεί στις σχέσεις σας ακόμα και στα συναισθήματά σας, όπου τα εμποδίζει να βγουν στην επιφάνεια και να εκφραστούν. Δεν εκφράζετε εύκολα αυτά που έχετε μέσα σας και θα πρέπει οι άλλοι να τα υποθέσουν από τις ενέργειές σας περισσότερο, παρά από τα λόγια.

Έχετε την τάση να θέλετε να παντρευτείτε ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο από εσάς, πλουσιότερο ή που έχει υψηλότερη κοινωνική θέση. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλετε να θαυμάζετε το σύντροφο που έχετε δίπλα σας. Μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω εκπέμπει μια φοβερή δύναμη, είναι απρόσιτη στους άλλους και πολύ δύσκολη για κάποιον να την προσεγγίσει, πόσο μάλλον να τη χειριστεί.

Ο μεγάλος εχθρός της κρόνιας αυτής Αφροδίτης, είναι η φιλόδοξη φύση της, η οποία, μπαίνει πολύ συχνά εμπόδιο ανάμεσα στην ίδια και το σύντροφό της. Ο ερωτικός παρτενέρ μια τέτοια Αφροδίτης θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανεχτεί τις ατελείωτες ώρες δουλειάς που έχει ανάγκη ώστε να μπορεί να λειτουργήσει.

Σε συνδυασμό με κάποιες ιδιαίτερα δυσαρμονικές όψεις, μπορεί η φιλοδοξία να είναι το παν στη ζωή της και να μην έχει ανάγκη από μια σταθερή σχέση. Αυτό γίνεται εφόσον οι επαγγελματικές προτεραιότητες είναι πιο σημαντικές και μπορεί κατά τις περιόδους αυτές, να κάνει ακόμα και ένα γάμο από συμφέρον.

Το δυσκολότερο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει αυτή η Αφροδίτη είναι το ν’ ανοίγεται περισσότερο στο σύντροφό της, να εκφράζει τη συναισθήματά της και να του αφιερώνει περισσότερο χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο μόνο θα μπορέσει να χτίσει μια σχέση γεμάτη επικοινωνία, κάτι που της λείπει σε μεγάλο βαθμό.

Κι αυτό γιατί έχει μάθει να κρατάει πολλά πράγματα μέσα της, δεν εκφράζετε και εσωτερικεύει τα μικρά προβλήματα, τα οποία, στη συνέχεια γίνονται βουνό που την απειλούν.

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορεί να έχει μια ουσιαστικά καλή σχέση, και όχι μόνο επιφανειακά ευτυχισμένη, μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου, καθώς τη νοιάζει πολύ η γνώμη του και μπορεί εύκολα να πέσει σ’ αυτήν την παγίδα.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Υδροχόο είσαστε ένα άτομο ιδιαίτερα κοινωνικό, αρκετά απρόβλεπτο, με πολλά ειδύλλια και κατακτήσεις, αφού η προσωπικότητά σας ελκύει τους άλλους σαν μαγνήτης. Είστε σχεδόν ένας τέλειος φίλος, υπερβολικά πιστός, βοηθητικός, αλλά όχι και τόσο καλός σύντροφος.

Σύμφωνα με τα περισσότερα εγχειρίδια αστρολογίας, είσαστε «… η Αφροδίτη που δεν αγαπάει ποτέ και τίποτα, παρά μόνο ίσως τους φίλους τους, όσο τίποτε άλλο στον κόσμο…».

Ότι και να λένε τα αστρολογικά συγκράματα, εσείς έχετε έναν τρόπο εντελώς δικό σας να αγαπάτε. Δεν θέλετε να έχετε πουθενά όρια και δεν πιστεύετε στις ταμπέλες που σας βάζουν κάποιοι, αφού δεν θέλετε να σας εμποδίσει ποτέ και κανένας να κάνετε αυτό που σας περνάει από το μυαλό.

Βέβαια, εάν κάποιος προσπαθήσει να έρθει πολύ κοντά σας συναισθηματικά, είστε ικανοί να το βάλετε στα πόδια παρά να μείνετε εκεί και να το αντιμετωπίσετε. Είστε υπερβολικά ανεξάρτητοι, δεν αντέχετε κανέναν και τίποτα που μπορεί να σας περιορίσει και αγαπάτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα συγχρόνως.

Η καλή αλτρουιστική φύση σας είναι πολύ σπάνια και αποδεκτή. Είσαστε αυτό που οι άλλοι μόνο παριστάνουν ότι είναι και όλοι το γνωρίζουν, αφού έχετε μια σπάνια ποιότητα που δεν συναντά κανείς συχνά. Σας εξιτάρει οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοποριακό. Δεν αντέχετε να ασχολείστε με τα τετριμμένα και σε κανένα βαθμό δεν μπορείτε τη μιζέρια.

Οι φιλικές σας σχέσεις είναι για σας το παν και για να σας κερδίσει κάποιος ερωτικά θα πρέπει πρώτα να περάσει από ένα διανοητικό στάδιο αναζήτησης μαζί σας. Η εγκεφαλική επικοινωνία είναι εξίσου ιδιαίτερα σημαντική για σας και αν δεν ταιριάζουν τα ενδιαφέροντά σας με ένα άτομο δεν μπορείτε να έχετε καμία σχέση.

Σας ενδιαφέρει πιο συχνά μια ελεύθερη ερωτική σχέση, παρά ένας σταθερός συναισθηματικός δεσμός αφού δεν μπορείτε να λειτουργήσετε καθόλου με το συναίσθημα. Λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική και δεν σας ενδιαφέρει να βρίσκεστε σε μια σχέση μόνο και μόνο για την ασφάλεια, την πιθανή σταθερότητα ή συντροφικότητα που μπορεί να προσφέρει, αφού είναι στοιχεία που δεν έχετε ανάγκη αφού υπάρχουν έμφυτα μέσα σας.

Τα υπόλοιπα στοιχεία που μπορεί να δώσει μια σχέση και δεν έχετε μέσα σας, τα καλύπτετε με τις πολύ στενές φιλίες που κάνετε. Για σας, συχνά, η οικογένειά σας είναι οι φίλοι σας και μαζί τους περνάτε ένα μεγάλο κομμάτι από το χρόνο σας. Έχετε πρόβλημα κυρίως με τη δέσμευση και ίσως αυτή να είναι που φοβάστε πιο πολύ από μια σχέση, μήπως σας περιορίσει.

Βέβαια, αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε σε συνειδητό επίπεδο. Είστε σε θέση ακόμα και ν’ αρνηθείτε τα συναισθήματά σας, αν αισθανθείτε πως μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο ο άλλος να σας καταπιέσει ή να ας περιορίσει, κάτι που δεν αισθάνεστε καθόλου με τους φίλους σας.

Θα πρέπει να μάθετε πως μπορείτε να ικανοποιείτε τις ανάγκες σας για πνευματική και διανοητική συντροφικότητα χωρίς να εμποδίζετε την ανάγκη σας για περιπλάνηση που είναι χαρακτηριστικό της φύσης σας, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο άτομο.

Η δέσμευση αργεί να έρθει για σας και για να κατασταλάξετε με ένα άτομο, το μυστικό είναι να το θαυμάζετε για την προσωπικότητά του. Αυτό είναι πολύ σπάνιο αφού κι εσείς είστε εξαιρετικά σπάνια προσωπικότητα και θεωρείτε συνήθως τον εαυτό σας πολύ ψηλά και απρόσιτο για να τον αγγίξει κανείς. Αυτό γίνεται γιατί έχετε συχνά τον πήχη πολύ ψηλά καθώς η ικανότητά σας να επιτυγχάνετε ιδιαίτερα ψηλούς στόχους, είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο σύντροφός σας προκειμένου να καταφέρει να είναι δίπλα σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να μάθει να σας αγαπάει και να σας δέχεται όπως ακριβώς είστε. Γιατί το μεγάλο λάθος του θα είναι να προσπαθήσει να σας αλλάξει ή να σας περιορίσει.

Όταν αποφασίσετε να δεσμευτείτε μέσα από μια σχέση -συχνότερα μέσα από μια συμβίωση και σπανιότερα μέσα από ένα γάμο- είσαστε καλοί σύντροφοι, ιδιαίτερα σταθεροί, αλλά συνήθως αυτό γίνεται με κάποιο άτομο που έχει την ίδια θέση της Αφροδίτης με σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους που είστε πιο κοντά. Κι αυτό, γιατί σπάνια κάποιος άλλος μπορεί να μπει στη θέση σας και να σας καταλάβει.
Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι αστρολογικά σε έξαρση, μια ιδιαίτερα καλή θέση για τις ιδιότητες της Αφροδίτης, όπου, τονίζει την πολύ συναισθηματική, ερωτική φύση σας.

Είστε άτομο με συμπάθεια και τρυφερότητα και δείχνετε μεγάλη αφοσίωση και στοργή σ' εκείνους που αγαπάτε, ενώ, συχνά επιτρέπετε στους άλλους να εξαρτώνται από σας. Βέβαια, μπορεί να φθάσετε σε μια ρομαντική σχέση μ' ένα πρόσωπο, περισσότερο επειδή εκείνο χρειάζεται αγάπη και εσείς θέλετε να το βοηθήσετε, παρά εξαιτίας αμοιβαίας έλξης ή ευχαρίστησης.

Έχετε μια σχεδόν καταπιεστική επιθυμία να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Οι άλλοι έλκονται πάρα πολύ από τους καλούς τρόπους σας και τη συμπονετική σας διάθεση. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας δίνει μια ονειρική και ιδιαίτερα ρομαντική ερωτική φύση. Ευαίσθητοι και καλλιτεχνικοί τύποι, επηρεάζεστε εύκολα από ένα ερωτικό σύντροφο.

Συχνά αυτή η θέση δίνει μια παθιασμένη και ανάμικτη στάση που βρίσκεται σε απ' ευθείας σύγκρουση με τις φυσικές σας πνευματικές τάσεις. Η αγάπη γενικά θριαμβεύει, μια κι αυτή η θέση της Αφροδίτης σας δίνει μικρή ικανότητα αντίστασης. Με την Αφροδίτη σας στους Ιχθείς, σπάνια βρίσκεστε χωρίς εραστή.

Οι σχέσεις σας μπορεί να είναι κατακλυσμικές και σχεδόν πάντα υπερβολικά συναισθηματικές. Η λογική δεν χωράει μέσα στη συναισθηματική σας σχέση, αφού το συναίσθημα είναι αυτό που την κυβερνά. Μπορείτε να δώσετε πάρα πολλά στον ερωτικό σας παρτενέρ, δίχως να αποζητάτε να πάρετε οτιδήποτε. Είστε πολύ γενναιόδωροι με το σύντροφό σας, θέλετε να του κάνετε συνεχώς όμορφα δώρα, ώστε να είναι και αυτός πολύ ευτυχισμένος που σας έχει δίπλα του, όπως κι εσείς.

Είστε ιδιαίτερα συμβιβαστικοί και μπορεί να κάνετε συχνά ένα βήμα πίσω, προκειμένου να μη δυσαρεστήσετε το σύντροφό σας. Όταν αναγκάζεστε από τις καταστάσεις -συνήθως εξαιτίας κάποιων δυσαρμονικών αστρολογικών διελεύσεων- να διακόψετε μια σχέση στεναχωριέστε βαθύτατα, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε αρκετά γρήγορα, αφού είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρείτε αντικαταστάτη.

Αποφασίζετε εξίσου εύκολα να δεσμευτείτε σε μια σχέση κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε πληθώρα σχέσεων και γάμων. Η πίστη στο σύντροφό σας είναι λίγο αμφίβολη, αφού όταν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας προτιμάτε να μείνετε μέσα σ’ αυτή, να κάνετε υπομονή και να περιμένετε κάτι καλύτερο, δημιουργώντας παράλληλα μια δεύτερη σχέση το ίδιο διάστημα, παρά να χωρίσετε και να βρείτε το δρόμο σας.

Το μυστήριο είναι αυτό που σας εξιτάρει και σας ωθεί συχνά σε παράνομες σχέσεις, και όχι το συναίσθημα. Εσείς συναισθηματικά δένεστε περισσότερο με το σταθερό σας δεσμό όπου και από κει αντλείτε την ασφάλεια που αισθάνεστε και που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε.

Όμως, μπορείτε πολύ συχνά να εξιδανικεύσετε τον έρωτα και να έχετε γι’ αυτόν μια πιο ρομαντική, όμορφη ή ακόμα και ιδανική εικόνα, απ’ αυτό που είναι αντικειμενικά. Αυτό είναι και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσπαθήσετε να περιορίσετε.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε πιο συχνά τη λογική ώστε να μπορείτε να δείτε και ν’ αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Καλός ο ρομαντισμός και τον έχουν ανάγκη οι σχέσεις για να λειτουργήσουν, όμως μια πλασματική εικόνα για ένα σύντροφο μπορεί να ρίξει πολλούς από εσάς από τα ψηλά, απότομα, στα χαμηλά πέφτοντας στην κυριολεξία από τα σύννεφα, στο έδαφος.
 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω