Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 2 από 2  
 

 Ο ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟ 2022

Στην Αστρολογία ο Άρης στους Διδύμους από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου ανάδρομος 2023 βασικά κάνει ταχύτατες τις αποφάσεις και τις κινήσεις μας, ενώ η διάθεση για ταξίδια, βόλτες και μετακινήσεις θα είναι αυξημένη. Σύμφωνα με την αστρολογία, ο πλανήτης Άρης που σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, στο ζώδιο των Διδύμων θα επαναφέρει τη λογική σε όλες τις πράξεις μας. Ο Άρης στους Διδύμους φέτος, με το μοιραίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αντι-παραλληλία με άξονα Κρόνου/Νοτιου δεσμού της Σελήνης (Η επιθυμία κάποιου να αποδεσμευτεί από συναισθηματική καταπίεση. Υποφέροντας διαμέσου άλλων. Ένας βεβιασμένος χωρισμός. R.Ebertn) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και μπερδέματα. Θα φέρει πολλές κρυφές διαπραγματεύσεις, ενώ πολλά θα γίνονται στο παρασκήνιο και δεν θα τα μαθαίνουμε. Εκείνοι που θα είναι ιδιαίτερα νευρικοί και θα έχουν τα περισσότερα και σημαντικότερα προβλήματα, είναι κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Μια γενικευμένη ανησυχία και ένταση θα υπάρχει διάχυτη όλες αυτές τις μέρες, ενώ το παρασκήνιο θα δρα ανενόχλητο και δύσκολα θα μπορεί να το ανακαλύψει κανείς. Εκείνοι που θα είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και μπορούν να βγουν ακόμα και κερδισμένοι αν αναλάβουν σημαντικές πρωτοβουλίες, θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται όλες οι συζητήσεις και γενικότερα οι επαφές μας, όπου μπορεί να επικρατήσει ξαφνικά μεγάλη ένταση από το πουθενά και θα είναι δύσκολο να την ελέγξουμε, και θα πρέπει να αποχωρήσουμε άμεσα για να μην πάρουν τα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις.

 

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα το 2022

Σκορπιούς που γεννήθηκαν  από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου

Τοξότης που γεννήθηκαν από τις 23 Νοεμβρίου έως και 21 Δεκεμβρίου

Και Αιγόκερους που γεννήθηκαν από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Ιανουαρίου

Ο ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟ 2022
Ο Πλανήτης Δίας φέρνει τις τυχερές ευκαιρίες στις ζωές όλων μας, τις επιτυχίες που αξίζουμε, την ευτυχία και γενικότερα την αισιοδοξία, γι' αυτό και η ανάδρομη κίνησή του εγκυμονεί ατυχίες, προβλήματα και καθυστερήσεις στις χαρές, τις επιτυχίες και την εύνοια της τύχης που όλοι περιμένουμε. Φέτος ο Δίας θα είναι μία φορά ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και των Ιχθύων.

Ο Δίας ανάδρομος στον Κριό από τις 28 Ιουλίου έως και τις 23 Νοεμβρίου 2022 για 118 ημέρες.

Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο του Κριού στις πρώτες μοίρες, μας εφιστά την προσοχή και μας καλεί να μην αισιοδοξούμε όσο νομίζουμε, γιατί το επόμενο τετράμηνο χρειάζεται ψυχραιμία. Ο Ιούλιος φεύγει με ένα προσωρινό κύμα αισιοδοξίας ως προς τον Κορωνοϊό αλλά το θέμα δεν έχει τελειώσει πλήρως. Ο Ιούλιος ξεκινά με οικονομικές δυσκολίες και καθυστερήσεις σε πληρωμές, φέρνοντας προβληματισμούς στους προϋπολογισμούς όλων. Δεν είναι καλός καιρός για επενδύσεις και κερδοσκοπικές τάσεις. Προσοχή σε ερωτευμένους και σχέσεις που ξεκινούν. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στις συναντήσεις έως και απογοητεύσεις εάν δείξουμε επιπολαιότητα. Εάν κάποιοι θεωρήσουν εαυτούς έξυπνους, μάλλον θα μετανιώσουν. Σχέδια για αύξηση της οικογένειας ή χωρισμών θα συναντήσουν καθυστερήσεις. Ίσως υπάρξει πρόβλημα σε αιματολογικά θέματα, ασθένειας υπάρχουσας ή εκδήλωσή της σε νέα μορφή. Ας δώσουμε σημασία στο συκώτι που είναι το διυλιστήριο του οργανισμού μας. Προσπάθειες για ενώσεις  και συμμαχίες θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Τον Αύγουστο ίσως υπάρξουν προβλήματα με τράπεζες ή χρηματιστήρια. Προσοχή με καταθέσεις. Καθυστερήσεις για τυχόν μεταρρυθμίσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις. Είναι κακό στην άμμο να χτίζουμε παλάτια. Προς το τέλος του μήνα πρέπει να προσεχθεί όποια κατάσταση υπερβολών και αισιοδοξίας. Καθώς και κάθε έννοια προστριβών. Παρόλα αυτά κάθε αλλαγή σηματοδοτεί τύχη. Ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με διαπραγματεύσεις σε πολλά επίπεδα, και το «πιο καλή η μοναξιά», μπορεί να ακούγεται πιο εύηχο στα αυτιά μερικών. Χρηματοοικονομικά παιχνίδια. Επαναπροσδιορισμός της έννοιας της αισιοδοξίας. Το φως στο τούνελ καθυστερεί λίγο, αλλά αρχίζει να φαίνεται. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες καθυστερήσεις και μπερδέματα το διάστημα αυτό είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύς του τελευταίου δεκαημέρου, και οι Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα ο Δίας το 2022

Ιχθύες, αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 19 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου

Κριούς, αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 21 Μαρτίου έως και την 28η Μαρτίου

 

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟ 20222

Ο Πλανήτης Κρόνος φέρνει συνήθως την ασφάλεια και τη σταθερότητα που επιθυμούμε, αλλά και τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τις δυσκολίες όταν δεν θέλουμε να μοχθήσουμε. Ο ανάδρομος Κρόνος συνήθως φέρνει πολλές κινήσεις αποσταθεροποίησης, ιδιαίτερα στην πολιτική ζωή αλλά και γενικότερα στη ζωή όλων των ανθρώπων. Προκαλεί πολλές δυσκολίες κυρίως στην εφαρμογή των νόμων για θέματα ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Φέτος ο Κρόνος γίνεται μία φορά ανάδρομος στον Υδροχόο για 141 ημέρες.


Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου από 4 Ιουνίου έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022 για 141 ημέρες


Ο Κρόνος ανάδρομος από τις 4/6/2022 έως τις 23/10/2022 στο ζώδιο του Υδροχόου, μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε το βαθμό αυτοπεποίθησής μας και να κατανοήσουμε με συνείδηση τα γεγονότα. Προβλήματα με το μεταναστευτικό θα έχουμε σε πρώτο πλάνο, καθώς και δυσκολίες σε κυβερνητικό επίπεδο. Αποφάσεις εξωτερικών παραγόντων θα δημιουργήσουν εντάσεις, ειδικά σε οικονομικά θέματα και θα φέρουν απογοητεύσεις, καθώς μπορεί να υποκρύπτουν εξαπάτηση. Ο εργασιακός τομέας πολλών θα υποστεί αλλαγές. Εντάσεις με υποτιθέμενους φίλους. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που οι εντάσεις και η ανησυχία θα γίνουν «φίλοι» μας και χρειάζεται καθαρό μυαλό για να τους αντιμετωπίσουμε. Μεγάλες αντιδράσεις εξ αιτίας δυσκολιών. Η αναζήτηση προσώπων με εμπειρία στο χειρισμό δυσκολιών είναι απαραίτητη. Πιθανή εμφάνιση μιας νέας μετάλλαξης του Covid.  Οι πιέσεις του Αυγούστου μπορεί να είναι μεγάλες και να χρήζουν προσοχής, αλλά οτιδήποτε αρνητικό είναι ένα διαβατήριο προς την ελευθερία και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που το παλιό κατεστημένο συγκρούεται με το νέο. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας σύγχυσης και προβληματισμού, αλλά με ψυχραιμία μπορούμε να δούμε τη θετικότητα που κρύβεται σε ό,τι συμβαίνει. Η επιρροή του ανάδρομου Κρόνου θα φανεί περισσότερο στα σταθερά  ζώδια (Ταύρος-Λέων- Σκορπιός-Υδροχόος) και ιδιαίτερα του δεύτερου και πρώτου Δεκαημέρου  καθώς και σε όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γεννέθλιο ωροσκόπιό τους.

 

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα ο Κρόνος το 2022

Υδροχόους, αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 7 Φεβρουαρίου  έως και την 15η Φεβρουαρίου

Ταύρους, αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 9 Ιουνίου  έως και την 16η  Ιουνίου

Σκορπιούς, αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 11 Νοεμβρίου  έως και την 18η  Νοεμβρίου


Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟ 2022

Ο πλανήτης Ουρανός ευθύνεται για τις αλλαγές, οι οποίες πολλές φορές δεν έρχονται και με τον ευκολότερο τρόπο. Είναι επίσης η αιτία για τις επαναστάσεις, μικρές ή μεγάλες σύμφωνα με τις ιδιότητες του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Για τις αντιδράσεις και τις προσπάθειες που γίνονται για ανεξαρτησία. Η ανάδρομη κίνησή του συχνά βγάζει βίαιες αντιδράσεις και επαναστατικότητα, δίχως οργανωμένο σχέδιο και συγκεκριμένους στόχους. Ο Ουρανός αυτήν την φορά θα απαιτεί να αποτιμήσουμε την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων αλλαγών, που έχει πραγματοποιήσει η άμεση κίνησή του και να αναρωτηθούμε αν είμαστε εξοπλισμένοι για να ανταποκριθούμε αυτή τη στιγμή. Κρατάμε βέβαια τις παλιές πεποιθήσεις που μας κάνουν να διστάζουμε παρά να ενεργούμε. Οι μακροχρόνιες οικονομικές υποθέσεις μας δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με την αλήθεια, την πραγματικότητα της κατάστασης. Είναι οι στόχοι, οι επιθυμίες μας, ακόμη και οι ανάγκες μας, σχετικοί και εφικτοί τώρα;

Αυτή η ανάκριση του εαυτού πρέπει να καταλήξει στην ακόλουθη ερώτηση: Πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτές τις καταστάσεις μέσα μας, ώστε να περιηγηθούμε καλύτερα και να ζήσουμε στον κόσμο που περιμένει εκεί έξω; Ήρθε η ώρα να γίνουμε δημιουργικοί, αν είμαστε λίγο κριτικοί, με τον εαυτό μας. Αυτή η πλανητική περίοδος ανταμείβει όσους προσαρμόζονται και καινοτομούν, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατάστασής τους.

Φέτος ο Ουρανός γίνεται 2 φορές ανάδρομος στον Ταύρο. Από την 1/1/2022 έως και τις 18/1/2022 για 17 ημέρες και από τις 24/8/2022 έως και την 21/1 2023 για 151 ημέρες 

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τη 18η Ιανουαρίου και από τις 24 Αυγούστου 2022 μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2023, θα μας φέρει προ των ευθυνών μας όσον αφορά τις οικονομικές μας σχέσεις, αξίες και θεωρίες. Ξαφνικά γεγονότα στον επαγγελματικό και δημόσιο βίο, θα επιφέρουν εντάσεις καθώς οι αποφάσεις που θα επιβληθούν θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Οικονομικά θέματα θα δημιουργήσουν εντάσεις. Η προπαγάνδα στο μεγαλείο της. Προβλήματα στις συνεργασίες θα εμποδίσουν την ανάπτυξη. Θα ορισθούν μεταρρυθμίσεις, που θα επιβληθούν με φανατισμό, δημιουργώντας νέα πλαίσια προσαρμογής στο τρόπο ζωής. Αισθήματα αδυναμίας για άμυνα σε ό,τι επιβάλλεται, θα επιφέρει αλλαγές στις κοινωνικές δομές. Θα χρειαστεί ψυχραιμία και σκέψη για το πώς θα αντιμετωπιστεί ο νέος τρόπος ζωής. Για άλλη μια φορά θα αισθανθούμε ότι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.  Η επιρροή του ανάδρομου Ουρανού θα φανεί περισσότερο στα σταθερά  ζώδια (Ταύρος-Λέων- Σκορπιός-Υδροχόος) και ιδιαίτερα του δευτέρου Δεκαημέρου,  καθώς και σε όσους έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό γεννέθλιο ωροσκόπιό τους.

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα ο Ουρανός το 2022

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 29 Απριλίου  έως και την 1η  Μαϊου

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 8 Αυγούστου έως και την 11η  Αυγούστου

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις 8 Νοεμβρίου έως και τις 11η  Νοεμβρίου

 

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟ 2022

Ο πλανήτης Ποσειδώνας ευθύνεται για την ευαισθησία, την κατανόηση, τον ιδεαλισμό, αλλά και τις εξιδανικεύσεις, τις ψευδαισθήσεις, τις εξαπατήσεις, τα ψέματα, και τις κλοπές. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας παραπλανά για λάθος λόγους, προσβάλει φιλανθρωπικές συγκεντρώσεις, στον καλλιτεχνικό χώρο προκαλεί άσχημες καταστάσεις, δημιουργεί εμπόδια και σύννεφα τα οποία μπερδεύουν, καθυστερούν και δεν αφήνουν τις καλές προθέσεις και τη διάθεση για προσφορά να υπερισχύσουν. Επίσης ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, μας ωθεί προς τον μυστικισμό, αναγκάζοντάς μας να ακούσουμε τη διαίσθησή μας και τη φαντασία μας, να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας, να εξερευνήσουμε τις φαντασιώσεις μας, ενώ η ανάδρομη κίνησή του, μας υποχρεώνει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, να μην αφήνουμε τους εαυτούς μας εγκαταλειμμένους σε όνειρα, ψευδαισθήσεις, φαντασιώσεις. Μας γειώνει, μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τις ανησυχίες μας. Αυτή είναι μια στιγμή που βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που δεν γνωρίζαμε.

 

Φέτος ο Ποσειδώνας γίνεται μία φορά ανάδρομος στους Ιχθύες από τις 28 Ιουνίου 2022 έως και την 4η  Δεκεμβρίου 2022 για 159 ημέρες.


Ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τις 28 Ιουνίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου, αυτήν την φορά, φέρνει χαοτικές καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, σύγχυση  και εκμετάλλευση. Θα επιφέρει υπερβολικές τάσεις κερδοσκοπίας και απώλειες κεκτημένων. Οικονομικό παρασκήνιο, που κρύβει  πολλά μυστικά και που είναι άγνωστο πότε και εάν θα αποκαλυφθούν. Θα υπάρχει έλλειψη σχεδιασμού σε ό,τι γίνεται και αυτό θα επιφέρει δυσκολίες στην εφαρμογή του. Η ενότητα γίνεται αναγκαία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές γιατί  θα κρύβουν παγίδες. Μεγάλες επίσης απογοητεύσεις από ενώσεις-συμμαχίες. Θα υπάρξουν πολλές συναισθηματικές αναστολές, και υπάρχει κίνδυνος κατάθλιψης αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα η τρέχουσα κατάσταση. Η πνευματική ανάκαμψη θα είναι για κάποιους μονόδρομος λόγω των γεγονότων. Η έννοια ενός άπιαστου εχθρού, θα περιρρέει  στην ατμόσφαιρα. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα μπερδέματα και λάθος εκτιμήσεις το διάστημα αυτό, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, & Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

 

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα ο Ποσειδώνας το 2022

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις  15 Ιανουαρίου  έως και τις 18 Ιανουαρίου

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις  14 Απριλίου  έως και τις 18 Απριλίου

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις  14 Οκτωβρίου  έως και τις 19 Οκτωβρίου  

 Διαβάστε εδώ, τι έγραφε το anew.gr για την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθύες το 2011 και κάτι σχετικό με την Πανδημία.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟ 2022

Ο πλανήτης Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την αναγέννηση, τα μοιραία γεγονότα στη ζωή, τις ριζικές και βίαιες αλλαγές, και γενικότερα τη διερεύνηση εις βάθος. Ο ανάδρομος Πλούτωνας φέρνει αναταραχές, εξεγέρσεις, ομαδικές διαμαρτυρίες  και διαμάχες για παλαιότερα ζητήματα, που αφορούν κυρίως στην εξουσία και στην ανάγκη για δύναμη και επικράτηση. Φέτος όπως και τα τελευταία χρόνια, ο Πλούτωνας θα είναι μία φορά ανάδρομος στον Αιγόκερω.

- Ο Πλούτωνας ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω από την 29η  Απριλίου 2022 έως και τις 8 Οκτωβρίου 2022 για 162 ημέρες

 Ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω δείχνει πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε κάθε προσπάθεια για κατάρρευση του παλιού, με στόχο την ανοικοδόμηση κάθε τι νέου. Η ανυπομονησία, ο παρορμητισμός, ο φανατισμός και η υψηλή φιλοδοξία θα φέρουν πολλά εμπόδια το διάστημα αυτό που θα είναι ανάδρομος ο Πλούτωνας σε θέματα εξουσίας, επαγγελματικά και σημαντικών στόχων. Θα πρέπει να αποφύγουμε παράτολμες κινήσεις, όσο σίγουροι κι αν είμαστε για το αποτέλεσμα, γιατί αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν ξαφνικές απώλειες που με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Εντάσεις και βίαια ξεσπάσματα θα υπάρξουν αρκετά και εντελώς ξαφνικά Πολλά πρόσωπα με εξουσία θα έρθουν στη δύσκολη θέση να πάρουν δυσάρεστες αποφάσεις, που έτσι κι αλλιώς δεν θα τους βγουν σε καλό, ενώ κάποιοι από αυτούς ίσως αναγκαστούν να παραιτηθούν. Χρειάζονται χαμηλοί τόνοι με ψυχραιμία και υπομονή δίχως να γίνουν λανθασμένες βιαστικές κινήσεις, που πολλοί θα μετανιώσουν. Είναι ένα διάστημα, όπου η ανάγκη για δύναμη και για εξουσία ,θα  έρθει σε σύγκρουση με τους πιο αδύναμους, που έχουν βαρεθεί την επιβολή της εξουσίας με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και οι αντιδράσεις τους θα είναι έντονες και κάποιες φορές μπορούν να φτάσουν στα άκρα.

 Ο Πλούτωνας ανάδρομος από 29 Απριλίου 2022 έως και την 8η Οκτωβρίου 2022. Εδώ τα πράγματα αφορούν όλους μας και ίσως λιγότερο αυτούς που δεν επηρεάζονται από όψεις στο γενέθλιο χάρτη του ή προοδευτικό. Εμπόδια και καταπίεση θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο και η εξάρτηση από τα χρήματα θα φανερωθεί σε όλο της το μεγαλείο. Η διαχείριση των οικονομικών θα απασχολήσει αρκετούς, για να μην πω όλους μας. Καταστάσεις εξαναγκασμού θα επιφέρουν αντιδράσεις, ή και διάθεση υπομονής για την αντιμετώπιση της νέας κατάστασης. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα και μπερδέματα να αντιμετωπίσουν το διάστημα αυτό είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αν και η συμπεριφορά του Πλούτωνα αφορά όλους μας εν γένει.

 

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα ο Πλούτωνας το 2022

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις  15 Ιανουαρίου  έως και τις 18 Ιανουαρίου

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις  14 Απριλίου έως και τις 18 Απριλίου  

Αυτούς που έχουν γεννηθεί από τις  14 Οκτωβρίου έως και τις 19 Οκτωβρίου

Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω