Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Πανσέληνος σε Ζυγό/Κριό και στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τίνα Ζαχαριάδου   Πηγή: ANEW.GR
Ιστοσελίδα του συγγραφέα: https://astrikiarmonia.blogspot.com/
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα συμβεί στις 6/4/23 στις 6.34 π.μ. Στο ζώδιου του Ζυγού και στον άξονα των διαπροσωπικών σχέσεων με αποτέλεσμα να μας απασχολήσουν αρκετά οι προσωπικές και κοινωνικές μας επαφές. Το «ροζ φεγγάρι» του μήνα (η ονομασία προήλθε από τους Ιθαγενείς της Βορείου Αμερικής) θα είναι ορατό στη χώρα μας στις 9.55μμ. για να το απολαύσουν οι πιο ρομαντικοί κι ονειροπόλοι. Επηρεάζει ιδιαιτέρως τους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού Κριούς/Καρκίνους/Ζυγούς/Αιγόκερους και όσους έχουν πλανήτες και σημεία εκεί.

 Θεωρώ πως δεν είναι από τις δύσκολες Πανσελήνους μιας και η συμμετοχή του Δία βοηθά ώστε να παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κι επαφές. Τονίζεται ιδιαίτερα η ανάγκη για αρμονία  των συναισθηματικών  μας δεσμών ενώ το στοίχημα είναι να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ατομικές μας διαθέσεις και τις ανάγκες των άλλων.  Το παρορμητικό στοιχείο υπερισχύει γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις είτε, από παρόρμηση της στιγμής, είτε από υπεραισιοδοξία.

Για να λείψουν στιγμές έπαρσης και αλαζονείας  καλό είναι να καταφέρουμε να δούμε το ίδιο νόμισμα από την άλλη πλευρά ή ακόμη καλύτερα να μπούμε στη θέση των άλλων. Θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αισιοδοξία και τάση για εξομάλυνση καταστάσεων και δικαιοσύνη γενικότερα σε πολλούς τομείς και κυρίως στον δημόσιο τομέα, στο εργασιακό περιβάλλον και σ’ όσα αποτελούν τη ρουτίνα μας. Κάποιες αναγκαστικές προσαρμογές είναι απαραίτητες ακόμη κι αν προκύψουν άξαφνα κι από το πουθενά.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Οι σχέσεις αισθηματικές και μη, στο προσκήνιο. Ίσως νιώσετε πως ο σύντροφος μπλοκάρει τη περίσσια δράση σας. Αφήστε τους εγωισμούς και τα νεύρα κατά μέρος κι ασχοληθείτε περισσότερο μαζί του. Σε γενικές γραμμές δεν σας επηρεάζει αρνητικά η Πανσέληνος, το αντίθετο μιας και οι ευκαιρίες επέκτασης κι εξέλιξης θα είναι περισσότερες από μια.

Ταύρος

Ενώ έχετε τη διάθεση ν’ ασχοληθείτε με θέματα ρουτίνας, θα νιώθετε κουρασμένοι. Παρόλα αυτά με αρκετή διπλωματία και υποχρεωτικά μπορείτε ν’ ανταπεξέλθετε. Μη αμελήσετε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας ή θεραπείες που πρέπει να γίνουν. Κάποια μυστικά βλέπουν το φως του Ήλιου με αποτέλεσμα να σας προκαλούν άγχος.

Δίδυμοι

Αν μέχρι τώρα δεν είχατε «χρησιμοποιήσει» τις γνωριμίες σας για να δώσουν χέρι βοηθείας ως προς την υλοποίηση των στόχων σας, καιρός να το κάνετε. Ίσως χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε περισσότερα με τα παιδιά σας καθώς και την ψυχαγωγία σας που τελευταία  την έχετε αμελήσει. Νέες ερωτικές γνωριμίες  και έμφαση σε καθετί δημιουργικό.

Καρκίνος

Η εμμονή για προβολή κι επαγγελματική καταξίωση δημιουργεί κάποια προβλήματα με την οικογένεια και το αντίστροφο.  Θέματα οικογενείας καθυστερούν την αποτελεσματικότητα σας στον επαγγελματικό χώρο. Θα πρέπει να ζυγίσετε και να εξισορροπήσετε τυχόν ζητήματα και ν’ αποφασίσετε που επιβάλλεται να δώσετε προτεραιότητα.

Λέων

Αρκετά ευχάριστο προμηνύεται το επόμενο 15μερο με εσάς να προγραμματίζετε διάφορες εξορμήσεις σε κοντινά μέρη. Η κοινωνικότητα σας σας αυξάνεται ωστόσο καλό είναι να προσέξετε πως αντιδράτε σε γεγονότα που προκύπτουν αναπάντεχα. Αν υπάρξουν παρεξηγήσεις με φίλους καλό είναι να συζητήσετε μαζί τους.

Παρθένος

Αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα για αντικείμενα που πιστεύετε πως θα σας δώσουν πληρότητα. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να καταλήξετε σε υπερβολές και να φέρετε αστάθεια στο πορτοφόλι σας. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με κληρονομικές, φορολογικές εκκρεμότητες κτλ. παρά ν’ αναλωθείτε σε ανούσια πράγματα.

Ζυγός

Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και γιατί όχι, αφού ενδέχεται, να κανονίστε νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα παρότι θα κάνετε τις γκρίνιες σας θα είστε εκείνοι που θα είστε συγκαταβατικοί στις προκλήσεις προκειμένου να διατηρηθεί αρμονικό το περιβάλλον. Νέες ερωτικές γνωριμίες στο προσκήνιο  σας αναστατώνουν.

Σκορπιός

Ανάγκη για απόσυρση και μοναξιά. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν ενώ ενδέχεται να βρεθείτε σε χώρους κλειστούς κι απομονωμένους που θα χρειαστούν τη βοήθεια σας. Τάση για περισσότερη χαλάρωση και ύπνο αλλά και πεσιμιστικές διαθέσεις. Όποιος σας προκαλέσει καλό είναι να βρει μέρος να κρυφτεί.

Τοξότης

Καλή περίοδος για να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Από την άλλη πλευρά κάποιος φίλος ίσως χρειαστεί τη βοήθεια σας, την οποία με χαρά δίνετε. Τυχόν ζητήματα με παιδιά χρειάζονται από εσάς περισσότερη διπλωματία. Παρόλο που δεν σταματούν να σας προκαλούν πρέπει να βρείτε λύσεις περισσότερο πρακτικές και ρεαλιστικές.

Αιγόκερως

Σας βαραίνει κάπως αυτή η Πανσέληνος γιατί ενδεχομένως να βρεθείτε με περισσότερο κόσμο απ’ όσο επιθυμείτε. Κι ενώ προτιμάτε να βρίσκεστε στο χώρο της εργασίας κάποια οικογενειακά προβλήματα σας κρατούν στην οικογένεια και το σπίτι για να τα διαχειριστείτε. Οι γεννημένοι του τελευταίου δεκαημέρου έχετε εύνοια στα ερωτικά.

Υδροχόος

Αν σας απασχολούν νομικά ζητήματα γίνετε περισσότερο συγκαταβατικοί  και διπλωμάτες προτείνοντας διαφορετικές λύσεις. Αν δεν γίνουν αποδεκτές αποφύγετε να εκραγείτε γιατί δεν θα ωφελήσει κανέναν. Το ενδιαφέρον μπορεί να στραφεί σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι.

Ιχθύες

Ενδέχεται να προκύψουν οικονομικά θέματα που αφορούν άλλους ή ακόμη και δικές σας κληρονομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες. Γενικότερα τις επόμενες ημέρες θα γίνετε πιο εσωστρεφείς απ’ ότι συνήθως, περισσότερο θα σκέφτεστε παρά θα μιλάτε ενώ θα υπάρχει ενστικτώδης επιθυμία για διερεύνηση μυστικών. Αυξημένη διαίσθηση.

Τίνα Ζαχαριάδου

https://www.facebook.com/tina.zachariadou

https://astrikiarmonia.blogspot.com/

https://www.instagram.com/astrikiarmonia_tinazachariadou/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<