Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια.
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Αναστασία Ιωαννίδου   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδιαΣύμφωνα με την αστρολογία ο Άρης στον Κριό από 25/5 «02:17:56» έως 5/7 «09:04:56» θα φέρει αυξημένη ενεργητικότητα αλλά και πολλές εντάσεις σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Στην αστρολογία ο πλανήτης Άρης σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, και στο ζώδιο του Κριού θα μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα καθώς θα έχουμε πολύ περισσότερη ενέργεια ίσως απ’ ότι χρειάζεται για να χειριστούμε τις καταστάσεις και τις σχέσεις στη ζωή μας. Ο Άρης στον Κριό όπως μας δείχνει η αστρολογία φέτος με τη συμμετοχή του στο μοιραίο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ανεργία, τεράστιες εντάσεις, βία, συγκρούσεις, επιθέσεις, μοιραία γεγονότα, πάθη και έρωτες. Ο Άρης ως πλανήτης της δράσης και της επιθετικότητας στην αστρολογία φέρνει συνήθως όταν δεν λειτουργεί σωστά καταστροφικά γεγονότα, ενέργειες και σχέσεις. Μοιραία γεγονότα και σχέσεις έρχονται που μπορούν να προκαλέσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης θα πλήξει εθνικά ζητήματα καθώς και οτιδήποτε αφορά σταθερές σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, τους νόμους, τις συμφωνίες και διατάξεις που τα αφορούν με αποτέλεσμα το τέλος πολλών από αυτών. Θα φέρει πολλές αντιδράσεις, βίαια γεγονότα, συγκρούσεις καθώς και μεγάλη δημοσιότητα που δεν θα είναι και τόσο θετική. Ο έντονος και ακραίος πολλές φορές ερωτισμός, πάθος, ζήλια, κτητικότητα, οι μυστικές συναντήσεις και αδιέξοδες σχέσεις θα φέρουν έντονες καταστάσεις στις ζωές όλων μας, που μπορούν να μας οδηγήσουν σε ενέργειες και συναισθήματα που δεν έχουμε βιώσει ποτέ στο παρελθόν. Απότομες ενέργειες και μια ακραία στάση που αφορά χώρες και άτομα του εξωτερικού θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και δυσκολίες στις σχέσεις μεταξύ των χωρών. Μια γενικευμένη ανησυχία και ένταση θα υπάρχει διάχυτη όλες αυτές τις μέρες, ενώ το παρασκήνιο θα δρα ανενόχλητο και δύσκολα θα μπορεί να το ανακαλύψει ή να το παρακάμψει κανείς. Εκείνοι που θα έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό νευρικότητα, επιθετικότητα και εξαιτίας τους θα έχουν τα περισσότερα και σημαντικότερα προβλήματα είναι κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Μοιραία πάθη και έρωτες θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα. Εκείνοι που θα είναι πιο δυναμικοί από ποτέ και θα έχουν τη δύναμη και το κουράγιο να κάνουν σημαντικά πράγματα είναι οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζωδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου θα τους δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες και θα είναι σε θέση να τις αξιοποιήσουν τουλάχιστον μετά τις 4 Ιουνίου όπου θα έχει τελειώσει και ο ανάδρομος Ερμής. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Κριό φέτος κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο ο Άρης από τις 12 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου θα φέρει πολλές μοιραίες συναντήσεις, γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες που δεν έρχονται τυχαία στη ζωή σας, αλλά θα φροντίσουν να σας αλλάξουν ριζικά ακόμα και μέσα από δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα. Ο έντονος εκνευρισμός και η εσωτερική σας ένταση δεν θα σας αφήσει σε ησυχία όλο το διάστημα αυτό, ενώ, μοιραία πάθη θα προσπαθήσουν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην ερωτική σας ζωή και θα ζήσετε πιο έντονα. Αδιέξοδες σχέσεις δεν θα μπορέσετε τώρα να αποφύγετε, γι’ αυτό φροντίστε τουλάχιστον να τις απολαύσετε για όσο κρατήσουν ακόμα κι αν βάλουν σε κίνδυνο άλλες, εξίσου σημαντικές σχέσεις που έχετε στη ζωή σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τις μέρες αυτές, γιατί μάλλον θα είναι εν θερμό, και δεν θα αποδειχθούν και ιδιαίτερα σωστές αργότερα. Ιδιαίτερη προσοχή σε παλαιά οικονομικά προβλήματα γιατί πολύ πιθανό να επανεμφανιστούν. Μην ενθουσιάζεστε από την κατάσταση τώρα και κάνετε οικονομικά λάθη. Μείνετε μακριά από επενδύσεις   

ΤΑΥΡΟΣ                                                                                                  

Μεγάλη προσοχή με την υγεία σας χρειάζεται το διάστημα όπου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου καθώς θα φέρει αρκετά προβλήματα από το παρελθόν ή από παρασκηνιακά άτομα και καταστάσεις, και δεν χρειάζεται να προσθέτετε και άλλα. Κάποια παλαιά προβλήματα υγείας μπορεί να επανεμφανιστούν όπου μπορεί να σας καταβάλουν οργανικά την περίοδο αυτή. Προσπαθήστε να τα περάσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα μένοντας στο σπίτι, και αποφεύγοντας τις πολλές εξόδους. Οι απώλειες σε όλα τα επίπεδα καραδοκούν και μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Το διάστημα αυτό δεν θα είστε και στα καλύτερά σας. Θα είστε αρκετά νευρικοί, θα έχετε έντονο εσωτερικό θυμό, και ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα και να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά φροντίστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας ή με άτομα που δεν σας φταίνε. Θέματα υγείας φίλων πιθανό να σας απασχολήσουν. Οικονομικά θα βρεθείτε σε αναμονή ή δυσάρεστη περίοδο μέχρι και τις 20 Ιουνίου οπου τα πράγματα θα αλλάξουν για εσας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ριζικές αλλαγές στους στόχους και τα όνειρά σας θα προσπαθήσει να φέρει ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου καθώς μοιραία γεγονότα θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη σε πολλά και να πάρετε διαφορετικούς δρόμους από αυτούς που είχατε αρχικά προγραμματίσει. Παρόμοιες αλλαγές και ίσως και έντονες διαφωνίες πιθανό να φέρει και στον τομέα της φιλίας, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξουν ριζικές οι σχέσεις με κάποιους φίλους. Μη γυρίσετε σε παλαιότερες σχέσεις το διάστημα αυτό, γιατί μπορεί το ερωτικό πάθος να σας ενώνει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε συγκρούσεις που θα έχουν μεγαλύτερη ένταση από πριν. Κινηθείτε δυναμικά για να κάνετε πράξη πολλούς στόχους και όνειρά σας. Θέματα υγείας συγγενών πολύ πιθανό να σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Σύντομα θα διευκρινιστούν πολλά πράγματα σε σχέση με αυτά. Τα οικονομικά σας  σταθερά σε έλλειψη μέχρι και τις 24 του Ιούλη! Υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες τεράστιες θα φέρει για σας ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου κυρίως στον τομέα της καριέρας, αλλά και στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας καθώς θα αναθεωρήσετε πολλά και θα βάλετε στο μυαλό σας να σχεδιάσετε μια νέα αρχή, ακόμα κι αν αυτή αργήσει λίγο. Αυτήν την περίοδο θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες, που δεν θα τις κάνατε υπό άλλες συνθήκες, αν κάποια μοιραία γεγονότα δεν σας εξανάγκαζαν. Προχωρήστε σε ριζικές αλλαγές, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, σίγουρα θα σας προλάβουν από μόνες τους και δεν θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια δράσης ή αντίδρασης. Οι οικονομικές δυσκολίες συγγενών πολύ πιθανό να σας επηρεάσουν. Επίσης η υγεία των συγγενών θα σας γίνει μια μόνιμη ανησυχία μέχρι και το τέλος του Ιουνίου

ΛΕΩΝ

Μοιραίες συναντήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και σχέσεις φέρνει για σας ο Άρης στο φιλικό ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου όπου μπορεί να φέρουν και τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Φαίνεται πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και αυτόν ακριβώς καλείστε τώρα εσείς να εξακριβώσετε καθώς το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα για να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε σημαντικά κομμάτια από ένα παζλ που σας ενδιαφέρει πολύ. Μην αφήσετε καμιά γνωριμία ή συνάντηση που σας κίνησε το ενδιαφέρον το διάστημα αυτό, να πάει χαμένη, γιατί θα σας δώσει πληροφορίες και θα σας μάθει πράγματα που έχετε απόλυτη ανάγκη για να συνεχίσετε. Μάθετε περισσότερα με μαθήματα ή σεμινάρια για τομείς που σας ενδιαφέρουν πραγματικά και δεν θα χάσετε. Υπογράψτε μετά τις 6/7 νέες συμφωνίες και συμβόλαια, αφού τα εξετάσετε εξονυχιστικά. Κάντε εξονυχιστικές εξετάσεις υγείας και θα ανακαλύψετε λάθη διαγνώσεων ή ακόμα και καινούργια μικροπροβλήματα που θα απαιτήσουν άμεσες λύσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη ανησυχία και κινητικότητα για θέματα οικονομικά θα φέρει ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου καθώς τα έξοδά σας συνεχώς αυξάνονται. Το διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά προσπαθήστε να μην έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Πολύ πιθανό να εισπράξετε χρήματα από την ενασχόλησή σας αλλά μην ενθουσιάζεστε, τακτοποιήσετε δάνεια, κάρτες, ασφάλειες και να εξοφλήσετε δανεικά χρήματα. Ο ερωτισμός σας θα είναι αρκετά ανεβασμένος και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μοιραίες σχέσεις που δεν θα έχουν όμως διάρκεια, αλλά θα ζήσετε έντονες καταστάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες τώρα σας ευνοούν, αλλά φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί μπορεί να φέρουν απώλειες οικονομικές ή αισθηματικές, αργά ή γρήγορα και με τους λάθος χειρισμούς. Επαγγελματική ή καλή συνεργασία προσεχώς θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Μην αναλύετε συνεχώς τις διαπραγματεύσεις σας και τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σας ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου θα φέρει πολλές συγκρούσεις με τους άλλους, ενώ θα είναι ιδιαίτερα εριστικοί και απότομοι μαζί σας. Δύσκολα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε την ένταση που υπάρχει στις πιο σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες, ενώ σκέψεις ριζικών αλλαγών θα περάσουν από το μυαλό σας την περίοδο αυτή. Μοιραία πάθη και έρωτες μπορούν να σας δώσουν πρόσκαιρη χαρά, γι’ αυτό, μη ρισκάρετε σταθερές σχέσεις που σας δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα για σχέσεις ακραίες και αμφιβόλου διάρκειας. Μην κάνετε καμία παρορμητική κίνηση το διάστημα αυτό δίχως να το σκεφτείτε σωστά γιατί θα το μετανιώσετε. Ο χρόνος που έχετε αφιερώσει σε κάποιο project είναι σίγουρο ότι θα αποδώσει πολύ καλύτερα από ότι περιμένατε. Απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να δείτε τα αποτελέσματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εσωτερική σας ένταση και ανησυχία για θέματα που αφορούν τους τομείς της υγείας και της εργασίας αυξάνονται με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου. Προσπαθήστε να μην εκφράσετε στους άλλους όλη αυτήν την ένταση που κρύβετε μέσα σας γιατί θα κάνετε τα πράγματα ακόμα χειρότερα στο περιβάλλον σας. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να επιλύσετε πρακτικά προβλήματα αλλά αποφύγετε τις απότομες κινήσεις γιατί δεν σας συμφέρουν καθόλου. Βάλτε περισσότερη οργάνωση στη ζωή και στο χρόνο σας, για να νιώσετε και μεγαλύτερη ασφάλεια. Αναζητήστε μια νέα ή μια δεύτερη δουλειά ή  ενασχόληση, πιο σταθερή, όπου θα σας δίνει περισσότερα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας πολύ σύντομα. Μην αδικαιολόγητα πιστεύεται σε δύσκολες εποχές για εσάς. Δουλέψτε με τους στόχους σας με υπομονή. Τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο έστω και αργά κατά την γνώμη σας θα δείτε τα πρώτα πολύ θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον ερωτικό τομέα ο Άρης στο φιλικό ζώδιο του Κριού 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου θα φέρει πολλές και έντονες καταστάσεις, ερωτική διάθεση και συναισθήματα για πρόσωπα που απλά σας ενδιαφέρουν ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Ο ερωτισμός σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και θα αφεθείτε σε μοιραία ερωτικά πάθη και μοιραίους έρωτες που θα σας δώσουν τώρα μεγάλη χαρά. Θα  πρέπει βέβαια να προσέξετε για να μην ξεπεράσετε κάποια όρια και πληγωθείτε. Τολμήστε να ζήσετε πιο έντονα στον ερωτικό τομέα και να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλίες για να έχετε αυτό που θέλετε. Το διάστημα αυτό ο Άρης θα φροντίσει να σας ομορφύνει περισσότερο, καθώς και θα βγαίνετε πιο συχνά έτσι ώστε να διασκεδάζεστε και περισσότερο με φιλικές και αγαπημένες παρέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου δεν είναι και ότι καλύτερο για σας αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τεράστιες εντάσεις και δυσκολίες κυρίως μέσα στο σπίτι, την οικογένεια ή γενικότερα το περιβάλλον που ζείτε και κινήστε. Πολλές συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή έντονος θυμός μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες ενέργειες αν δεν φροντίσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω την κατάλληλη στιγμή. Αποφύγετε οποιαδήποτε απόφαση ή κίνηση το διάστημα αυτό σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, και την ακίνητή σας περιουσία γιατί οι απώλειες που θα έχετε τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο θα αποβούν μοιραίες για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες για να καταφέρετε αυτά που θέλετε τις μέρες αυτές με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου γεγονός που θα σας κουράσει αφάνταστα και θα σας γεμίσει με έντονη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να γίνετε σκληροί με άτομα από το περιβάλλον σας, το εργασιακό ή οικογενειακό καθώς δεν βλέπετε να ενεργούν και με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να μην πιέζετε καταστάσεις που ακόμα δεν είναι ώριμες, αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να είστε απότομοι, συμφωνίες, μετακινήσεις και ταξίδια, και κινηθείτε όσο γίνεται πιο διακριτικά και με περισσότερη διπλωματία για να γλιτώσετε τις παράπλευρες απώλειες. Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Μην παίρνετε συμβουλές από μη ειδικούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού από τις 25 Απριλίου έως και τις 7 Ιουλίου θα φέρει μοιραίες καταστάσεις για τα έσοδά σας, τα οποία θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ανάλογα τις κινήσεις που θα κάνετε το διάστημα αυτό μπορείτε να έχετε μια ραγδαία άνοδο των οικονομικών σας ή μια ραγδαία πτώση αν ρισκάρετε κάτι παραπάνω. Καλύτερα όμως να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις έως και τις 4 Ιουνίου όπου θα είναι ανάδρομος ο Ερμής και να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας για να επωφεληθεί η οικονομική σας κατάσταση, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις που θα σας φέρουν έξοδα αντί για κέρδη. 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω