Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ουρανος στο ζωδιο του Κριου από 12/3/11 έως 6/3/19 – Προβλεψεις για τις εντάσεις και τις ξαφνικές αλλαγές που θα φέρει σε όλα τα ζωδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Στην αστρολογια ο Ουρανος στον Κριο από τις 28/5/10 έως και τις 6/3/19 θα φέρει (κατά Εμπερτιν) πολλά ξαφνικά ξεσπάσματα, έντονες παρορμήσεις αλλά και αγώνα για μεγαλύτερη ελευθερία.

Ο Ουρανός έχει μπει για λίγο δοκιμαστικά στον Κριό από 28/5 έως 14/8/10, όπου μας έδωσε μια μικρή γεύση με πολλές εντάσεις και βίαιες αντιδράσεις, και από τις 12/3/11 θα εδραιώσει έως και τις 6/3/19 όλες τις αλλαγές που θέλει να φέρει
στις ζωές όλων μας, ακόμα και απότομα ή εντελώς ξαφνικά και δίχως προειδοποίηση.

Δεν είναι τυχαία η είσοδος ενός τόσο εκρηκτικού πλανήτη όπως του Ουρανού σε ένα από τα σημαντικότερα ηλιοστασιακά σημεία καθώς θα σχηματίσει ένα μεγάλο σταυρό και πολλά σημαντικά μεσοδιαστηματα, όπου θα σημάνει και την έναρξη τεράστιων, σημαντικότατων και καταλυτικών αλλαγών που θα έρθουν στη ζωή μας, είτε το θέλουμε, είτε όχι.

Το πέρασμα τόσο σημαντικών πλανητών και μόνο από τα σημεία των ηλιοστασίων προκαλούν από μόνα τους την έναρξη σημαντικών αλλαγών, πόσο μάλλον τώρα που θα ευθυγραμμιστούν και επισημαίνουν την είσοδο του Ουρανού στον Κριό. Το πέρασμα του Ουρανού στον Κριό και οι όψεις που θα κάνει με όλους αυτούς τους πλανήτες δείχνει πως θα πρέπει να κάνουμε επιτέλους όλα τα ξεκαθαρίσματα που έχουμε αφήσει πίσω στη ζωή μας, να πετάξουμε συνήθειες, σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν, μας κάνουν κακό και διατηρούμε μόνο και μόνο από συνήθεια.Τα γεγονότα θα έρθουν έτσι ώστε να μας αναγκάσουν να τις κάνουμε αυτές τις αλλαγές και αυτές θα είναι μόνο η αφορμή για να κάνουμε νέα επαναστατικά ξεκινήματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε είναι πως δεν θα πρέπει να κάνουμε ούτε τα ξεκαθαρίσματα, αλλά ούτε και τα νέα μας ξεκινήματα, απότομα και βίαια, ενώ δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Καλό είναι να μπούμε στη διαδικασία για τις αλλαγές αυτές δίχως πολλές βιασύνες, γιατί θα υπάρχει έντονη αυτή η τάση και πολλές παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες θα ανακαλύψουμε αργά ή γρήγορα πως ήταν λάθος. Οι τομείς που θα πληγούν περισσότερο με τον Ουρανό στον Κριό και
τα ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ που θα κάνει είναι της εργασίας, των επιχειρήσεων, των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, του γάμου, των συνεταιρισμών, της οικογένειας, της γης και την ακίνητης περιουσίας. Πολλές θα είναι οι επιχειρήσεις που θα αναγκαστούν να κλείσουν ή να συγχωνευτούν από άλλες μεγαλύτερες. Η γη μας και γενικότερα η φύση θα έχει τεράστια προβλήματα από τη μόλυνση και την έλλειψη περιβαντολλογικής συνείδησης και θα αρχίσει πολύ σύντομα να μας εκδικείται με ραγδαίους ρυθμούς.

Ο θεσμός της οικογένειας, του γάμου και γενικότερα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών θα δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέγουν τη μοναξιά σε θέματα αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά αφού θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη στις σχέσεις και στους συνεργάτες μας. Η αύξηση των διαζυγίων θα είναι τεράστια, ενώ όλο και περισσότεροι θα αποφεύγουν το γάμο και τη δέσμευση γενικότερα. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες, τις πιο επίπονες, απότομες και καταλυτικές αλλαγές στη ζωή τους θα είναι οι
ΚΡΙΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, ενώ θα πρέπει να προσέξουν τα νεύρα τους γιατί συχνά θα είναι πολύ εριστικοί, απότομοι και ριψοκίνδυνοι περισσότερο από όσο χρειάζεται και πιθανό να έχουν και σημαντικές απώλειες. Εκείνοι που θα έχουν πολλές θετικές αλλαγές ή ακόμα και ευκαιρίες από το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού είναι οι ΔΙΔΥΜΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, ενώ μπορούν να ανανεωθούν δημιουργικά σε όλα τα επίπεδα και να κάνουν πολλά καινούργια πράγματα και νέα δυναμικά ξεκινήματα στη ζωή τους όπου θα τους βγουν σε καλό.

                     
Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά το πέρασμα του Ουρανού στον Κριό:
(Για να μάθετε πώς θα επηρεάσει το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις σας - κάντε κλικ εδώ)

ΚΡΙΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Στο δικό σας ζώδιο ο Ουρανός από 12/3/11 έως 6/3/19 θα σας κάνει πολύ πιο νευρικούς, απότομους και παρορμητικούς από ποτέ. Θα έχετε την τάση να ρισκάρετε σε όλους τους τομείς και θα κάνετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα δίχως να το σκεφτείτε ή να το ψάξετε και πολύ. Καταλυτικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σας και πολλά δεν θα είναι πλέον ίδια με πριν, είτε το θέλετε είτε όχι. Η ανάγκη σας να γίνετε πιο ανεξάρτητοι θα φέρει πολλές μικρές ή μεγάλες επαναστάσεις από μέρους σας, ακόμα και εκεί που δεν θα είστε σίγουροι πως σας «παίρνει». Οι ανατροπές που θα έχετε θα διαδέχονται συνεχώς η μια την άλλη και δεν θα μπορείτε με τίποτα να παραμείνετε με πρόσωπα και σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε και αν πράξετε ελεύθεροι. Προσπαθήστε να σκέφτεστε διπλά πριν αποφασίσετε ή πριν κάνετε οτιδήποτε και προσοχή στα ατυχήματα λόγω της απροσεξίας, της βιασύνης ή των εντελώς ξαφνικών παρορμήσεων που θα έχετε. 

ΤΑΥΡΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα και θα φέρει πολλές ξαφνικές και εντελώς αναπάντεχες ανατροπές στους τομείς της υγείας και της εργασίας σας, τα οποία θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα. Εντελώς ξαφνικά θα προκύπτουν κάποια προβλήματα σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς τομείς και δεν θα μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι όπως θέλετε να είστε πάντα, για να τα προλάβετε. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά κάθε φορά που θα συμβαίνουν αυτές οι ανατροπές, αλλά να τις αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Το παρασκήνιο είναι εκείνο που μπορεί να σας βλάψει με το πέρασμα του Ουρανού στον Κριό, παρασκηνιακές ενέργειες ατόμων που σας ζηλεύουν, που σας ανταγωνίζονται και θέλουν να πάρουν κάποια πράγματα από εσάς για δικό τους όφελος. Θα είναι δύσκολο για σας να κινηθείτε στο παρασκήνιο, καθώς πολλές από τις κρυφές σας επαφές, αποφάσεις, σκέψεις, συνεργασίες και κινήσεις μπορούν να αποκαλυφθούν εντελώς ξαφνικά και να σας αφήσουν εκτεθειμένους. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Υποχρεωτικές αλλαγές στους στόχους και στα όνειρά σας θα φέρει το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19, καθώς φαίνεται πως πολλοί από τους παλαιότερους δεν σας βγήκαν όπως θέλατε ή δεν ταιριάζουν με σας όπως έχετε εξελιχθεί. Ξαφνικά γεγονότα και αλήθειες θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, γεγονότα που μάλλον δεν περιμένατε. Παρόλο που κάποιες από τις αλήθειες που θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι αναπάντεχα, τελικά φαίνεται πως θα σας βγουν σε καλό. Θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές, αποφάσεις και ενέργειες που τις χρειαζόσασταν πραγματικά και θα σας φέρουν πολλές νέες ευκαιρίες κυρίως σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά. Θα κινηθείτε πιο γρήγορα Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά ή που σας έχουν παραπλανήσει και κατά το παρελθόν, και που μπορεί να έχουν πολλά να κερδίσουν από μια πιθανή παράκαμψη ή παραπλάνησή σας. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Όλα μπορούν να συμβούν και όλα θα πρέπει να τα περιμένετε από δω και στο εξής και για όσο θα παραμείνει ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19, όπου δεν θα μπορέσετε με τίποτα να σταματήσετε τον χείμαρρο των αλλαγών που έρχονται για σας. Το πρώτο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο τομέας των επαγγελματικών όπου θα έχετε συνεχείς αλλαγές και ανατροπές εντελώς ξαφνικές, όπου άλλες τις περιμένετε και άλλες όχι. Μια ξαφνική μείωση μισθού, αλλαγής έδρας που δουλεύετε, αλλαγή επαγγέλματος ή ακόμα και διακοπή της εργασίας σας είναι πιθανά και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και αν γίνεται να έχετε και ένα εναλλακτικό σχέδιο για να μην περάσετε στην ανασφάλεια που δεν σας αρέσει καθόλου. Πολλές αλλαγές θα συμβούν και μέσα στον τομέα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας, ενώ το διάστημα αυτό δεν είναι καλό για να ξεκινήσετε τη δημιουργία οικογένειας γενικότερα καθώς θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και αλλαγές από καταστάσεις που δεν μπορείτε εσείς να ελέγξετε. Στα ερωτικά δεν θα πρέπει να περιορίζετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν γιατί θα αντιδράσουν και θα φύγουν μακριά σας.


ΛΕΩΝ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι για σας η νέα θέση του Ουρανού στο φιλικό ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 όπου θα προσπαθήσει να σας κάνει πιο «ανοιχτούς» σε νέες ιδέες, απόψεις, στον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Θα σας κάνει να δείτε πολλά πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις με άλλο μάτι, από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα και να ανακαλύψετε διαφορετικούς δρόμους και μονοπάτια σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τα οποία θα σας διευκολύνουν. Θα επεκταθείτε σε νέους τομείς, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ να μην κάνετε παρορμητικές και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνες κινήσεις για να μην χάσετε τελικά. Πολλές από τις θετικές αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας προέρχονται από άτομα, συνεργασίες, επαφές και ταξίδια σε ξένες χώρες, όπου θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες να δημιουργήσετε πράγματα που σας αρέσουν και θα σας ευνοήσουν αρκετά. Προσοχή λίγο στις αποφάσεις, τις κινήσεις και τις μετακινήσεις σας για να μην έχετε ξαφνικές ανατροπές σε περίπτωση που δεν είστε καλά οργανωμένοι. Φροντίστε να μπορείτε να συγκρατείτε τα νεύρα σας κατά τις συζητήσεις που κάνετε με άτομα που διαφωνείτε. Απλά ακούστε και μια γνώμη διαφορετική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Η νέα θέση του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 θα σας φέρνει συνεχώς και εντελώς ξαφνικά νέα έξοδα, κάτι που θα σας εκνευρίζει αφάνταστα καθώς θέλετε να τα έχετε όλα τακτοποιημένα σε θέματα οικονομικά και με τη θέση αυτή δεν θα μπορείτε να τα υπολογίζετε με ακρίβεια. Το πιθανότερο βέβαια είναι τα έξοδα αυτά να προέρχονται από τους άλλους και όχι από εσάς ή παλαιότερες οφειλές σας που νομίζατε πως είχατε τακτοποιήσει και τώρα σας ξαναθυμούνται. Στον ερωτικό τομέα θα προκύψουν εντελώς ξαφνικά ερωτικές περιπέτειες με έντονο σεξουαλικό χαρακτήρα, γεμάτες εντάσεις και ιδιαίτερα έντονες που θα είναι όμως εφήμερες και δεν θα έχουν μέλλον. Αν έχετε ήδη μια σταθερή σχέση πολλοί θα δοκιμάσετε μια παράλληλη σύντομη ερωτική σχέση, όπου όμως είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα και φαίνεται πως θα αναγκαστείτε να υποστείτε τις δυσάρεστες συνέπειες. Αν είστε ελεύθεροι το πιθανότερο είναι πως δεν θα μπορείτε να σταθεροποιηθείτε σε μια σχέση και θα σας τυχαίνουν συνεχώς άτομα που δεν θέλουν να δεσμευτούν ή δεν μπορούν.


ΖΥΓΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Το πέρασμα του Ουρανού απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για σας καθώς θα φέρει πολλές εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και καβγάδες που θα δημιουργούνται κυρίως εξαιτίας των άλλων, αν και όλο κάπου θα έχετε βάλει κι εσείς το χεράκι σας. Εκείνο όμως που δεν θα σας αρέσει καθόλου είναι πως θα χάσετε την πολυπόθητη ησυχία και αρμονία σε όλες σας τις σχέσεις. Τα άτομα που είναι δίπλα σας, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές σχέσεις και συνεργασίες σας θα επαναστατήσουν και θα διαφωνούν σε πολλά πράγματα μαζί σας. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εξαιτίας της στάσης, των αποφάσεων και των ενεργειών των άλλων, αν και θα σας φανεί πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο, δεν θα μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Πολλοί ίσως οδηγηθούν σε έναν οριστικό χωρισμό με μια σταθερή σχέση, σε ένα διαζύγιο ή σε μια διάλυση μιας μακρόχρονης συνεργασίας. Το διάστημα όπου ο Ουρανός θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού δεν είναι και το καλύτερο για να κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να παραμείνουν σταθερές, καθώς ότι επιλέγετε θα καταλήγει εφήμερο και προσωρινό. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)


Εντελώς ξαφνικά προβλήματα τόσο στην υγεία όσο και στην εργασία σας θα φέρνει συνεχώς η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 για σας και χρειάζεται περισσότερη υπομονή και επιμονή για να καταφέρετε να τα ξεπεράσετε. Η δυσκολία με τη θέση αυτή του Ουρανού για σας, είναι πως αυξάνεται ο εκνευρισμός σας και μειώνεται η υπομονή σας όταν θα περνάτε ανάλογες δυσκολίες με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αντιδράσετε λογικά ή διπλωματικά, κάτι που θα χρειάζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Οι αλλαγές που θα υποστείτε στα επαγγελματικά σας θα είναι αναπόφευκτες εξαιτίας των δυσκολιών που υπάρχουν στην αγορά και πιθανό επειδή δεν έχετε προβλέψει εναλλακτικές λύσεις. Τολμήστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα επαγγελματικά σας με τη βοήθεια της διαίσθησής σας που θα πρέπει να την εμπιστευτείτε. Σε θέματα υγείας θα παρουσιάζονται εντελώς ξαφνικά κάποια προβλήματα που θα σας ταλαιπωρούν, αλλά θα εξαφανίζονται εντελώς ξαφνικά, έτσι όπως ξαφνικά εμφανίστηκαν. Μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις για θέματα δουλειάς και υγείας δίχως να τα σκεφτείτε πρώτα πολύ καλά, γιατί τα λάθη που θα κάνετε δεν θα σας αρέσουν καθόλου και θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Τόλμη, αποφασιστικότητα, νέες δημιουργικές ιδέες και έντονο ερωτισμό θα σας γεμίσει η νέα θέση του Ουρανού στο φιλικό ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας. Στον έρωτα μπορεί όλα να σας έρχονται εντελώς ξαφνικά, να έχετε κεραυνοβόλους έρωτες και μοιραίες σχέσεις εκεί που δεν το περιμένετε, αλλά σίγουρα θα σας δοθεί και η ευκαιρία να ανανεώσετε μια παλαιότερη σταθερή σχέση πριν πάει να βαλτώσει. Κάντε καινούργια πράγματα τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε άλλους τομείς για μια γενικότερη ανανέωση που θα σας βοηθήσει να ξανανιώσετε και να νιώσετε πολύ πιο διαφορετικά και πολύ πιο ζωντανοί. Η διασκέδαση ξαναμπαίνει δυναμικά στη ζωή σας υπό νέα μορφή που θα σας αρέσει καλύτερα και θα έχετε περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα εκεί που θέλετε, αρκεί να μην βιάζεστε και να αποφύγετε το υπερβολικό ρίσκο. Μια γενικότερη ανανέωση και στην εξωτερική σας εμφάνιση θα σας βοηθήσει να ομορφύνετε ακόμα περισσότερο και να είστε πιο ελκυστικοί στα μάτια των άλλων, αλλά και στα δικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Τεράστιες αλλαγές σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητή σας περιουσία σας περιμένουν με το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19, αλλαγές που όσο κι αν φοβάστε, μάλλον δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Όσο για το αν θα είναι επώδυνες ή όχι, αυτό είναι στο χέρι σας, καθώς σίγουρα θα τις βλέπετε να έρχονται αλλά θα το κάνετε πιο δύσκολο αν προσπαθήσετε να τους αντισταθείτε και δεν προετοιμαστείτε κατάλληλα για αυτές. Κάποιες στιγμές θα νιώθετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας και πως όλες οι «σταθερές» αναφορές που έχετε στη ζωή σας πάνε να χαθούν. Τώρα θα πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε μέσα σας τα πιο γερά σας θεμέλια και να ξεφύγετε από τις εξαρτήσεις από πρόσωπα ή πράγματα που νιώθετε πως αυτά είναι τα κύρια στηρίγματά σας. Στηριχθείτε περισσότερο στον εαυτό σας για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Αλλαγές και εντάσεις και στη δουλειά σίγουρα θα υπάρξουν, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να έχετε υπομονή για να τα ξεπεράσετε.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Η νέα θέση του Ουρανού, κυβερνήτη σας, στο ζώδιο του Κριού από 12/3/11 έως 6/3/19 σας ευνοεί ιδιαίτερα και δεν είναι και τόσο δυσαρμονικό για σας. Εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα νεύρα σας και οι σπασμωδικές σας αντιδράσεις όπου σε πιθανές αψιμαχίες θα είναι δύσκολο να πάρετε πίσω λέξεις και κινήσεις που είπατε ή κάνατε. Θα χάνετε πολύ πιο συχνά την ψυχραιμία σας και θα ξεφεύγετε με παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις της στιγμής που τις περισσότερες φορές θα είναι λανθασμένες γιατί θα σας μπλέξουν ακόμα περισσότερο, αντί να σας βοηθήσουν. Αυξάνεται η ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία κινήσεων όπου και θα επαναστατήσετε ενάντια σε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας τη στερήσουν. Νέες, έξυπνες, δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες και εμπνεύσεις θα έχετε συνεχώς όλο αυτό το διάστημα με τον Ουρανό στον Κριό, όπου αν μπορέσετε να τις οργανώσετε και τις βάλετε σε εφαρμογή μπορείτε να πετύχετε κάτι εκπληκτικό. Πολλά ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές και νέες συμφωνίες θα βοηθήσουν να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε κάπου, καθώς μάλλον θα κάνετε πολλά νέα ξεκινήματα μαζεμένα, αλλά με αμφίβολη διάρκεια.


(Αν δεν γνωρίζετε ποιό είναι το ζώδιό σας, ο ωροσκόπος, η Σελήνη και οι υπόλοιποι προσωπικοί σας πλανήτες βρείτε τους μαζί με μια δωρεάν σύντομη γενέθλια ανάλυση, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας)
Εσείς είχατε τόσα χρόνια τον Ουρανό «πάνω» στο κεφάλι σας και έχουν γίνει οι περισσότερες αλλαγές στη ζωή σας, καθώς ακόμα προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού και μόνο ότι περνάει σε ένα άλλο ζώδιο εκτός του δικού σας θα αρχίσει να σας φέρνει την ηρεμία που τόσο καιρό αναζητάτε και θα σταματήσει να φέρνει συνεχώς ανατροπές στο περιβάλλον σας με μια εξαίρεση έως και 12/3/11 όπου θα περάσει για τελευταία φορά από το ζώδιό σας και θα προκαλέσει τις τελευταίες τεράστιες αλλαγές. Το πέρασμα του Ουρανού στον Κριό από 12/3/11 έως 6/3/19 θα προσπαθήσει να αναμορφώσει την οικονομική σας κατάσταση και να αλλάξει τελείως τον τρόπο που λειτουργείτε σε σχέση με τα οικονομικά σας και ειδικότερα με τα έσοδά σας. Θα σας φέρνει εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα κάποια ξαφνικά έσοδα εκεί που δεν το περιμένετε θα παίρνετε κάποια χρήματα από ανθρώπους ή δραστηριότητες που δεν περιμένετε. Η νέα τεχνολογία σας ευνοεί ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά το διάστημα αυτό. Σε θέματα ερωτικά θα σταματήσει αυτό το σκαμπανέβασμα και θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε σε μια σχέση με λιγότερες εντάσεις. Σε θέματα επαγγελματικά θα ηρεμήσουν οι πολλοί ανταγωνισμοί και οι προστριβές που είχατε με τους συνεργάτες σας και θα μπορείτε να δουλέψετε πιο ήρεμοι. ** ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ **
Διευκολύνετε τη ζωή σας μαθαίνοντας πρώτοι τι σας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα – ο επόμενος μήνας - η επόμενη χρονιά με τις αναλυτικές ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (ξεκινούν από τη μέρα της παραγγελίας - διαρκούν για 1 έτος) γραμμένες αποκλειστικά από τον κ. Ι. Παναγιωτόπουλο προσωπικά για σας.

ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ τα στοιχεία γέννησής σας (ημ/νία, ώρα και τόπο γέννησης)
για ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ,
ή καλέστε το τηλ. μας κέντρο:
(00357) 99 140 212 & (0030)
 

 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω