Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
ΖΩΔΙΑ – ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ - ΖΩΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
 
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
21 Ιουνίου - 23 Ιουλίου
(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εδώ εμφανίζεται μια καινούργια αίσθηση σκοπού και πληρότητας, ως αποτέλεσμα των επαφών που πραγματοποιήθηκαν στο προηγούμενο στάδιο. Αυτή η νέα σκοπιμότητα οδηγεί προς την ολοκλήρωση και την κορύφωση σε μετέπειτα στάδια του κύκλου. Ανάπτυξη των συναισθημάτων και της ικανότητας του ατόμου να φροντίζει και να προστατεύει συναισθηματικά τον εαυτό του. Διαύγεια, κίνητρα και δραστηριοποίηση σε ατομική βάση.


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Η φυσιογνωμία ενός Καρκίνου είναι αξιαγάπητη, το πρόσωπό του στρογγυλό, τα φρύδια του υψωμένα και ημικυκλικά, σα να είναι περίεργος ή ερωτηματικός. Μπορεί να έχει μύτη μικρή σαν ράμφος ή μυτερή. Τα μάτια του μεγάλα και φωτεινά, το δέρμα του χλωμό, και μερικές φορές εμφανίζεται διπλοσάγονο. Οι γυναίκες έχουν φαρδύ σκελετό, ιδιαίτερα στο μέρος της λεκάνης και πλούσιο στήθος να προεξέχει.

Το σώμα του μικροκαμωμένο, τα χέρια και τα πόδια συνήθως είναι μικρά, τα πόδια μπορεί να είναι λίγο στραβά. Συνήθως είναι μέτριου αναστήματος, μάλλον περισσότερο προς το κοντό και έχει μια φωνή λεπτή, πάντα φιλική και χαμηλών τόνων. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τείνουν να έχουν κοιλιά (μικρή ή μεγάλη). Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το περπάτημά του, κινείται πέρα-δώθε. Συνήθως παίρνει βάρος πολύ εύκολα.

Ο Καρκίνος συνδέεται με την περιποίηση, τη φροντίδα, την εξάρτηση και την πίστη. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ανθρωπιά, η ευαισθησία, η τρυφερότητα, ο συναισθηματικός πλούτος, η οικογενειακή ζωή, οι συχνές μεταβολές και ανακατατάξεις, η διαίσθηση, αλλά και η υποχωρητικότητα, η ανασφάλεια, η δυσπιστία. Συχνά τον βλέπουμε να είναι προσκολλημένος στην οικογένεια του, με κάποιον τρόπο. Γοητεύεται από τις στενές, διαπροσωπικές σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σ' ένα περιβάλλον που του θυμίζει την οικογενειακή θαλπωρή.

Του αρέσει να προστατεύει τα άτομα για τα οποία νοιάζεται. Όταν υποστεί επίθεση - με οποιονδήποτε τρόπο - γίνεται εξαιρετικά αμυντικός και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Διακατέχεται από έντονη συναισθηματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής του και όλα τα γεγονότα τον επηρεάζουν εις βάθος. Θέλει να έχει την αποδοχή των άλλων και δεν μένει σε ένα περιβάλλον που δεν αισθάνεται άνετα. Επηρεάζεται πολύ από την γνώμη που έχουν οι άλλοι γι αυτόν και στεναχωριέται ιδιαίτερα όταν τον σχολιάζουν αρνητικά. Οι διαθέσεις του μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή.

Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και τους περνάει από κόσκινο για να τους αφήσει να εισβάλλουν στην ζωή του. Έχει γρήγορη αντίληψη και έντονα φιλοσοφικό πνεύμα. Συχνά όμως γίνεται εγωιστής και ευερέθιστος, ενώ σκέφτεται το όφελος που θα έχει από τους άλλους. Αγαπάει την άνεση, την πολυτέλεια, το χρήμα, τη ζεστασιά και την οικογένεια. Η φύση του είναι εξαιρετικά συναισθηματική κι αυτό που αναζητά είναι ένας χώρος όπου θα αισθάνεται άνετα. Έχει συχνά προβλήματα με την ίδια του την οικογένεια.

Διακρίνεται για τη γρήγορη αντίληψη του και το φιλοσοφικό του πνεύμα και έχει μια τάση για τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. Τον χαρακτηρίζει η αγάπη για την τάξη και το ωραίο. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και όταν πληγώνεται δεν το ξεχνάει εύκολα. Παρόλα αυτά ο χαρακτήρας του είναι ασταθής και συχνά γίνεται ευερέθιστος. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και δεν ελπίζει. Έχει μια τάση αχόρταγης κατανάλωσης, είναι ευφάνταστος και πολλές φορές, υποχόνδριος. Του αρέσουν τα πράγματα αξίας και συλλέγει διάφορα και συχνά σπάνια πράγματα.

Οι φίλοι δεν λείπουν από τη ζωή του και τον περιβάλλουν με αγνή και αμέριστη συμπάθεια. Αν και είναι ιδιαίτερα εκλεκτικός και του αρέσει να έχει λίγους φίλους και καλούς, συχνά καταφέρνει να κάνει πολύ πετυχημένες φιλίες, ενώ διατηρεί φίλους και συμμαθητές από τα παιδικά του χρόνια. Όταν καταφέρει να εμπιστευθεί ένα άτομο και το κάνει φίλο του, το πιο πιθανό είναι η φιλία αυτή να κρατήσει πολλά χρόνια. Οι στενοί του φίλοι είναι αυτοί που του συμπαραστέκονται στις δύσκολες περιστάσεις τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά.

Ο Καρκίνος έχει μια επαγγελματική συνείδηση ριζικά διαφορετική από αυτή του προηγούμενου ζωδίου. Σε μικρή ηλικία περνάει διάφορες διακυμάνσεις μέχρι να καταλήξει στο τι ακριβώς θέλει να κάνει επαγγελματικά, αλλά όταν αποφασίσει ότι κάτι του ταιριάζει, αφοσιώνεται ολοκληρωτικά και σταθεροποιείται. Βαδίζει στα σίγουρα με αποτέλεσμα να κάνει σιγά-σιγά περιουσία. Μοιάζει να έχει ένα αλάνθαστο ένστικτο για το τι χρειάζονται οι άλλοι, σαν να πρόκειται για τον εαυτό του τον ίδιο.

Η ευσυνειδησία του τον κάνει να κοπιάζει πολύ και να υποφέρει, μα η ευθύτητα και η ευγένειά του κάνουν τους άλλους να παραβλέπουν, πολλές φορές, μερικές έμμονες ιδέες που τον πιάνουν και κάποια περίεργα φερσίματα. Είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν να κάνει κάτι που τον αντιπροσωπεύει. Θεωρεί εξίσου σημαντικές τις συνεργασίες του, γιατί η ανάγκη του να τον αποδέχονται στο χώρο που κινείται είναι μεγάλη. Σπάνια η τύχη θα τον ευνοήσει και οτιδήποτε τύχει να κερδίσει, αυτό θα οφείλεται μόνο στην υπομονετική και καρτερική εργασία του.

Τελικά, καταφέρνει να αποκτήσει την οικονομική ανεξαρτησία που τόσο επιθυμεί, για να αισθανθεί ασφάλεια. Είναι οικονόμος και ξέρει πώς να διαχειρίζεται και να επενδύει σωστά τα χρήματά του. Συχνά υφίσταται χρηματικές απώλειες εξαιτίας ερωτικών ζητημάτων ή ακόμα και από τα ίδια του τα παιδιά. Κινδυνεύει ακόμα από απώλεια χρημάτων εξαιτίας κλοπής ή απροσεξίας. Η οικονομική του κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος από κάποιο κληροδότημα, ενώ πρέπει να προσέχει και να μην εμπλακεί για τέτοιου είδους ζητήματα σε δικαστικές διενέξεις.

Η θάλασσα τον ελκύει αρκετά και θέλει να ασχοληθεί με πράγματα που την αφορούν, γι αυτό και συχνά πολλοί Καρκίνοι γίνονται θαλασσοπόροι, ναυτικοί ή διατηρούν επιχειρήσεις κοντά στη θάλασσα.

Ο Καρκίνος αγαπάει την ποίηση και τη μουσική, ενώ υπάρχει μια κλίση προς το θέατρο. Γίνεται καλός δάσκαλος και είναι μοναδικός στο να δείχνει είτε πώς συντάσσεται ένας προϋπολογισμός, είτε πώς πρέπει να εφαρμοστεί μια νέα τεχνική μέθοδος.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι πολύ ευαίσθητος, δίνεται ολοκληρωτικά και αγαπάει πολύ βαθιά και αληθινά. Είναι πιστός και ιδιαίτερα περιποιητικός ως σύντροφος, αλλά πληγώνεται πολύ εύκολα – συνήθως όταν νιώθει ότι τον παραμελούν. Αν και συχνά αποστρέφεται την έννοια του γάμου, είναι ένα μοιραίο γεγονός για τη ζωή του, και συνήθως έχει πολλά να αποκομίσει. Αγαπάει τα παιδιά και όταν αποκτήσει δικά του, βρίσκεται σε μία διαρκή και αδικαιολόγητη ανησυχία και άγχος γι αυτά.

Ο Καρκίνος πρέπει να διευρύνει τους ορίζοντές του, να «ανοιχτεί» περισσότερο και να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τα πράγματα που τον φοβίζουν. Μόνο έτσι θα δει ότι στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από τους φόβους του είναι ανυπόστατοι.


(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)
 
 Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος 
 Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροxόος  Ιχθείς 
 
 
ΑΡΘΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
 • Για τις ψευδοεπιστήμες και τις λαθεμένες κατηγορίες κατά της αστρολογίας
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
 • Ο Άρης στον Ταύρο από 5/7/2022 «09:04 το πρωί έως και 20/8/2022 10:55 πρωί» και πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.
 • Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια.
 • ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Το Αστροτεστ. Ένα δύσκολο ταιρίασμα για αστρολόγους
 • Μικρές αστρολογικές συμβουλές για τον Ιούνιο
 • Ψυχολογική Αστρολογία. Μέρος ΙΙ
 •  

  Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
  <
  <
  <
  <
  <