Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Μικρές αστρολογικές συμβουλές για τον Ιούνιο
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Εμυ Σεβαστή
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μίνι αστρολογικές συμβουλές για τον Ιούνιο 2021

Κριός 20/3–18/4

Αισθηματικά-Σχέσεις: Παίξε με τον έρωτα, το φλερτ και γενικότερα με ότι βρεθεί δίπλα σου μέχρι και τις 21 του μήνα που έχεις πολλά περιθώρια ν’ απολαύσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Από κει και μετά τα πράγματα σοβαρεύουν.  

Οικονομικά-Καριέρα: Πολλά χρήματα σε μετακινήσεις και ταξίδια θα χαλάσεις όλο τον Ιούνιο, αλλά χαλάλι τους αν είναι να περνάς καλά και να ξεδώσεις λιγάκι. Αρκετά κλείστηκες μέσα.  

Συμβουλή του μήνα: Κοντινές ή μακρινές αποδράσεις θα είναι ότι πρέπει για σένα όλο το μήνα. Ξεκίνα ακόμα και δίχως να το προγραμματίσεις.            

 Ταύρος 19/4-19/5

Αισθηματικά-Σχέσεις: Αν ψάχνεις για μια σχέση σταθερή δίχως εκπλήξεις και εμπόδια τότε αυτός εδώ είναι ο μήνας σου. Φρόντισε όσο καλύτερα τον άνθρωπό σου για να φροντίσει κι αυτός να μη σου λείψει τίποτα.

Οικονομικά-Καριέρα: Πολλά θα πάρεις αυτό το μήνα δίχως να χρειαστεί να τα ζητήσεις αφού όλα και όλοι θα είναι στα πόδια σου. Μεγιστοποίησε τώρα τις προσπάθειές σου για να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα.  

Συμβουλή του μήνα: Ο μήνας αυτός θα φέρει τη μεγάλη ευκαιρία που περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς σωστά.         

 Δίδυμοι 20/5-20/6

 

 

 Αισθηματικά-Σχέσεις: Είναι ο καλύτερος μήνας για να ξανασκεφτείς τα πράγματα από τη αρχή με μια παλιά σου σχέση και να δώσεις μία ακόμη ευκαιρία μήπως και φτιάξει κάπως, εφόσον σε ενδιαφέρει ακόμα και δεν σου έχει περάσει. Αν δεις πως δεν σας παίρνει φρόντισε ν’ αποχωρήσεις όσο είναι νωρίς.  

Οικονομικά-Καριέρα: Μέχρι και τις 12 θα έχεις τόση ενέργεια και δύναμη που μπορεί να φέρεις τα πάνω-κάτω στο χώρο της καριέρας σου. Συστηματοποίησε όλες σου τις προσπάθειες και θα τα καταφέρεις.

Συμβουλή του μήνα: Νέα ξεκινήματα έχουν όλες τις προοπτικές να πετύχουν αρκεί να τα οργανώσετε σωστά και ν’ αφήσετε τους παρορμητισμούς.           

 Καρκίνος 21/6-21/7

 

 Αισθηματικά-Σχέσεις: Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο στην αισθηματική σου ζωή κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για σένα. Καλείσαι να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς και να απορρίψεις όλα τα υπόλοιπα.  

Οικονομικά-Καριέρα: Ένας από τους καλύτερους μήνες για την καριέρα σου καθώς τώρα οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Φρόντισε να κρατάς ομπρέλα και να έχεις τα πόδια σου στη γη για να μην τα κάνεις μούσκεμα.

Συμβουλή του μήνα: Η αναμέτρηση με το παρελθόν θα είναι σκληρή αλλά εσύ έχεις τα κότσια πλέον να το αντιμετωπίσεις.            

 Λέων 22/7-21/8

 

 Αισθηματικά-Σχέσεις: Ο Ιούνιος φέρνει μαζί του μεγάλη τύχη για τα αισθηματικά σου αλλά εσύ παραμένεις σταθερή εκεί που έχεις συνηθίσει να σας φροντίζουν. Μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις μπορούν ν’ ανανεώσουν τη σχέση σου.

Οικονομικά-Καριέρα: Παρόλο που όλος ο μήνας είναι ιδιαίτερα θετικός για τα οικονομικά σου, το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι το πιο θεαματικά καλό. Θα καλύψεις όλες τις ανοιχτές πληγές που έχεις ανοίξει.  

Συμβουλή του μήνα: Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτό το μήνα και μπορείς να κάνεις πολλά από τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Παρθένος 22/8-21/9

 

Αισθηματικά-Σχέσεις: Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να σοβαρευτείς σε θέματα σχέσεων αυτό το μήνα καθώς μάλλον δεν θα σου αφήσουν και πολλά περιθώρια να κάνεις πίσω αυτή τη φορά.  

Οικονομικά-Καριέρα: Τα οικονομικά σου πάνε από το καλό προς το καλύτερο παρόλο που εσύ μάλλον τα κακομεταχειρίζεσαι τις περισσότερες φορές. Τόλμησε να κάνεις επενδύσεις για να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα στο μέλλον.  

Συμβουλή του μήνα: Είναι ένας καλός μήνας για να βάλεις νέους στόχους και να φροντίσεις τον τρόπο που θα οργανωθούν.            

 

Ζυγός 22/9-22/10

 

Αισθηματικά-Σχέσεις: Το πιθανότερο είναι να επικρατεί ένα χάος στις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς το τοπίο είναι θολό κι εσένα σου αρέσει πολύ το μυστήριο. Κάνε από την αρχή γνωστές τις προθέσεις σου για να μην παρεξηγηθείς.  

Οικονομικά-Καριέρα: Τα έξοδα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία κι αυτό το μήνα καθώς δεν κάνεις και πολλές κινήσεις για να τα μειώσεις. Μη χαλάς χρήματα για ζητήματα που αφορούν τους άλλους και όχι άμεσα εσένα.   

Συμβουλή του μήνα: Είναι στο χέρι σου να έχεις μια καλύτερη επικοινωνία με την οικογένειά σου.    

 

Σκορπιός 23/10-21/11

 

 Αισθηματικά-Σχέσεις: Μέχρι και τις 12 του μήνα οι προτάσεις σε ερωτικό επίπεδο θα είναι πολλές κι εσύ πιο ευτυχής από ποτέ. Προσπάθησε να κρατήσεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που σου δίνει πολλά.

Οικονομικά-Καριέρα: Θα χρειαστεί να επενδύσεις σημαντικά ποσά για να προωθήσεις την καριέρα σου και να φέρεις τα πράγματα στα δικά σου μέτρα το μήνα αυτό. Δέξου τις κατάλληλες συμβουλές από τα κατάλληλα άτομα.  

Συμβουλή του μήνα: Προσπάθησε να αποφύγεις τις πολυέξοδες αγορές που έχουν πολύ λίγα να σου προσφέρουν σε αντάλλαγμα.

 

 

Τοξότης 22/11-20/12

 

 Αισθηματικά-Σχέσεις: Είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας ο Ιούνιος για σένα. Οι κατακτήσεις σου αυξάνονται επικίνδυνα και οι επιλογές σου τώρα είναι πολύ περισσότερες από πριν. Πρόσεξε να μην κάνεις τη λάθος επιλογή.  

Οικονομικά-Καριέρα: Τα οικονομικά σου μπορούν να είναι πολύ καλύτερα αν προσπαθήσεις να μαζευτείς λιγάκι, να σταματήσεις να φορτώνεις τις πιστωτικές σου και να δίνεις όλα σου τα χρήματα εκεί που χρωστάς.  

Συμβουλή του μήνα: Μπορείς τώρα να κερδίσεις μόνο με μια ματιά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κρατήσεις κοντά σου για καιρό.            

Αιγόκερως 21/12-19/1

 

Αισθηματικά-Σχέσεις: Μην παίρνεις και τόσο στα σοβαρά τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα στο μήνα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις πολλές ελπίδες να φτιάξεις μια πραγματικά αληθινή σχέση που θα σου ταιριάζει γάντι.  

Οικονομικά-Καριέρα: Αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή επένδυση καλύτερα να πάρεις πρώτα τη γνώμη των ειδικών και μετά να προχωρήσεις εφόσον βλέπεις πως σε συμφέρει. Πρόσεξε τις καλά καλυμμένες παγίδες.

Συμβουλή του μήνα: Δίχως πρόγραμμα και ασφάλεια δεν μπορείς να λειτουργήσεις και μπορείς να τα έχεις και τα δυο αυτό το μήνα δίχως να προσπαθήσεις.            

Υδροχόος 20/1-18/2

 

 Αισθηματικά-Σχέσεις: Με τον Ήλιο να λάμπει μέσα στον τομέα των αισθηματικών σας μάλλον θα πετύχεις το τζάκποτ αυτό το μήνα. Αν κάποιος σου το’ παιζε λίγο δύσκολος, ήρθε η ώρα να πέσει μόνος του στα πόδια σου.

Οικονομικά-Καριέρα: Η δημιουργικότητά σου είναι το κάτι άλλο τώρα καθώς μπορείς να κάνεις ασύλληπτα πράγματα και να τα θεωρείς και πολύ εύκολα. Η καριέρα σου θ’ απογειωθεί αρκεί να βάλεις λίγο το χεράκι σου.

Συμβουλή του μήνα: Ρίξτο, διασκέδασε με την ψυχή σου δίχως να σκέφτεσαι κανέναν και τίποτα.           

Ιχθείς 19/2-19/3

 

Αισθηματικά-Σχέσεις: Η αισθηματική σου ζωή είναι στα καλύτερά της καθώς βλέπεις πολλά πράγματα να σου’ ρχονται από μόνα τους στο πιάτο. Πολλά θα είναι τώρα πιο εύκολα από πριν και μπορεί να μην το έχεις συνηθίσει αλλά θα σου αρέσει.

Οικονομικά-Καριέρα: Όσο και να προσέχεις τα οικονομικά σου γιατί έχεις καεί, δεν μπορείς ν’ αντισταθείς στους μεγάλους πειρασμούς και μάλλον θ’ αναγκαστείς να υποπέσεις.

Συμβουλή του μήνα: Τακτοποίησε εκκρεμότητες που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου για να μην τα βρεις μπροστά σου αργότερα ένα βουνό. 

 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω