Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
ΖΩΔΙΑ – ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ - ΖΩΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΛΕΩΝ
 
 
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤOY ΛΕΟΝΤΑ
23 Ιουλίου – 22,23 Αυγούστου
(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Εδώ η ενέργεια εξωτερικεύεται ακτινοβολώντας, ως αποτέλεσμα του καινούργιου σκοπού της, που συγκεκριμενοποιείται και παρουσιάζεται στο σύνολό του όλο και περισσότερο. Ανάπτυξη της ικανότητας να εξωτερικεύει συναισθήματα και να εκφράζεται μ’ ένα ζεστό, όλο αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα τρόπο.


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο Λέοντας έχει ψηλό παράστημα, δυνατό, με μία τάση για κοιλιά. Το σώμα του έχει φαρδιά κόκαλα, οι ώμοι είναι ιδιαίτερα μυώδεις, το κεφάλι είναι μεγαλύτερο από των άλλων ζωδίων, και «λιονταρίσιο». Ξεχωρίζει σχεδόν πάντα από την πλούσια χαίτη του, αλλά ακόμα κι όταν δεν έχει αφήσει μακριά τα μαλλιά του, έχει μια τάση για τριχωτό σβέρκο και, παράλληλα, μια τάση για φαλάκρα σε μεγαλύτερη ηλικία, ακόμα και οι γυναίκες. Το πρόσωπο έχει ωραίο χρώμα, τα μάτια είναι γκρίζα ή ανοιχτά καστανά. Τα γόνατα μπορεί, κατά κάποιο τρόπο, να προεξέχουν.

Δίνει την εντύπωση βασιλικής αυτοπεποίθησης, περπατώντας ευθυτενής, με καλή ισορροπία και αυτοπεποίθηση, με γρήγορο βήμα, αποφασιστικό, ζωηρό, γεμάτο ενεργητικότητα, και συνήθως, όταν περπατάει μαζί με άλλους, τους αφήνει πίσω και αυτός πηγαίνει μπροστά. Ο τόνος της φωνής του είναι άκρως αρσενικός, γεμάτος ισχύ, έτοιμος να δώσει διαταγές ανά πάσα στιγμή.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η δημιουργικότητα, η τόλμη, η δύναμη, η ακλόνητη θέληση, η ακτινοβολία, η υπερηφάνεια, η ηγεσία, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, η ευγένεια, αλλά και ο εγωισμός, το πείσμα, η ανωριμότητα, τα μεγαλεπήβολα σχέδια, η ματαιοδοξία, και η δίψα του για αναγνώριση. Παρόλα αυτά, για κανένα λόγο δεν πρέπει να θεωρείται επιπόλαιος και επιφανειακός, αν και η φύση του τον κάνει να προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής.

Λατρεύει τα παιχνίδια, όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά. Προχωράει μπροστά και στηρίζεται στην έμφυτη αυτοπεποίθησή που τον στηρίζει πάντα. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του, ευγενικός, ειλικρινής, εγκάρδιος, στοργικός, και έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Ενθουσιάζεται εύκολα με κάποιο ιδανικό και θα το υποστηρίξει μέχρι τελικής πτώσης. Έχει σταθερότητα στις αντιλήψεις και τα πιστεύω του και συχνά είναι αμετακίνητος, ενώ έχει πολύ καλές και έξυπνες ιδέες για το κάθε τι.

Είναι γενναιόδωρος σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να ξεχάσει όσο και να συγχωρήσει αυτούς που συχνά του έχουν κάνει κακό. Ανάλογα πράττει και με εκείνους που αγαπάει, όπου είναι πάντα πρόθυμος να τους βοηθήσει και να ριψοκινδυνέψει γι’ αυτούς. Διαθέτει μια ισχυρή και άκαμπτη θέληση, του αρέσουν υπερβολικά οι λεπτομέρειες, αν και γενικά είναι εξαιρετικά ανυπόμονος. Εκδηλώνει μεγάλη αγάπη για τη φύση και τη μάθηση. Του αρέσει ιδιαίτερα ένα εύθυμο περιβάλλον γεμάτο φως και όμορφα χρώματα.

Ο Λέων είναι γεννημένος αρχηγός. Ζητά από τους υπαλλήλους του ειλικρινή συνεργασία και τους την ανταποδίδει με το παραπάνω. Διαθέτει έμπνευση και πίστη και αντιμετωπίζει όλα τα θέματα με μια καθολικότητα, αφήνει, όμως, τις λεπτομέρειες για τους άλλους. Από φυσικού του είναι τεμπέλης και δεν του αρέσει να καταβάλει παραπάνω προσπάθεια από όση χρειάζεται, ενώ το καλύτερο γι’ αυτόν είναι η σύλληψη μιας ιδέας, ενώ αφήνει την περαιτέρω οργάνωση και η υλοποίησή της στα κατάλληλα άτομα (που εκείνος θα επιλέξει).

Αν, όμως, χρειαστεί, μπορεί να δουλέψει και ο ίδιος και αυτό γίνεται με μεγάλη ενεργητικότητα. Η κοινωνική θέση που αποκτάει είναι αξιοζήλευτη και πολλές φορές φτάνει να έχει υψηλά και τιμητικά αξιώματα. Ξέρει με ποιον τρόπο θα φτάσει στην κορυφή και θα πετύχει επαγγελματικά, αφού τα βήματά του είναι αργά αλλά σταθερά. Το γραφείο ή το εργαστήρι του Λέοντα είναι καλά εξοπλισμένο και, αν έχει κάποια θέση κύρους ο ίδιος, φθάνει μέχρι την πολυτέλεια.

Του αρέσει κάθε τι που κάνει να είναι σε μεγάλη κλίμακα! Τον προσελκύει η τέχνη και έχει πολύ καλό γούστο. Το καλό γούστο και οι καλλιτεχνικές του τάσεις των ωθούν πολλές φορές και σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα όπου συνήθως διαπρέπει. Οι διακοσμητικές τέχνες και η διαφήμιση ανήκουν στο πεδίο των ικανοτήτων του. Είναι ικανός για ένα επάγγελμα, το οποίο του επιτρέπει να είναι χρήσιμος στους συνανθρώπους του.

Οι καλύτεροι από τους ανθρώπους του Λέοντα είναι αυτοί που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τον κόσμο καλύτερο από ότι τον βρήκαν. Ασχολούνται συχνά με το εμπόριο ειδών πολυτελείας, κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, τη διακόσμηση, και κάθε δουλειά σχετική με την ψυχαγωγία. Πολλές φορές, όμως, διακρίνονται τόσο στις τέχνες, όσο και στις επιστήμες.

Ο Λέοντας αποκτάει νωρίς οικονομική ανεξαρτησία, κυρίως εξαιτίας των πολύ έξυπνων ιδεών που έχει, καθώς και της ανεξάντλητης προσωπικής εργασίας που προσφέρει. Λόγο όμως της υπερβολικής σπατάλης και γενναιοδωρίας του προς τους άλλους, συχνά συναντάει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά το καλό του αστέρι τον βοηθάει να ανακτήσει και πάλι όλα όσα έχασε. Τότε αρχίζει ξανά τις παλιές του συνήθειες και τις αγαθοεργές του πράξεις.

Εξαιτίας της έντονης κοινωνικότητάς του, έχει πολλούς φίλους και άλλους τόσους γνωστούς, με υψηλές κοινωνικές θέσεις. Τα άτομα αυτά τον υποστηρίζουν σε κάθε του βήμα, ενώ κι αυτός με τη σειρά του είναι ιδιαίτερα πιστός και έμπιστος ως φίλος. Η κύρια υποστήριξη, όμως, προέρχεται από άτομα του αντίθετου φύλου. Οι εχθροί που έχει τον ζηλεύουν για το κύρος και την προσωπικότητά του αλλά συνήθως τους γνωρίζει, καθώς πολλοί από αυτοί ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον του.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι ασταθής, ευέξαπτος και γεμάτος πάθος. Θέλει (και συνήθως έχει) πολλές σχέσεις στη ζωή του, αλλά όταν αγαπήσει πραγματικά δίνεται ολοκληρωτικά, με όλη την καρδιά του στο ταίρι του και αφοσιώνεται. Είναι πολύ δοτικός, τρυφερός, περιποιητικός και μπορεί να κάνει ασύλληπτα πράγματα για τον άλλον, ενώ παράλληλα αυξάνεται η δημιουργικότητά του.

Κάνει σταθερές σχέσεις και περνάει αρκετά όμορφα μέσα από αυτές, αρκεί να υπάρχει ένα είδος ελευθερίας κινήσεων και να αισθάνεται ελεύθερος. Ο γάμος του αργεί να έρθει, είτε έρχεται σε μικρή ηλικία και συχνά δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένος, λόγω των εντάσεων που υπάρχουν από την ασυμφωνία με το έτερον ήμισυ. Λατρεύει όμως τα παιδιά και θέλει να κάνει πολλά, ενώ συχνά αποτελούν αυτά το βασικό του κίνητρο για να κάνει ένα γάμο.

Ο Λέοντας μπορεί να ξεπεράσει τους φόβους που έχει ενδόμυχα, προσπαθώντας να είναι λιγότερο εγωκεντρικός, να υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που αντιμετωπίζει τέτοια συναισθήματα, ότι κανείς δεν είναι τέλειος, άρα δεν χρειάζεται να είναι και ο ίδιος, και να μάθει να συνεργάζεται με τους άλλους για να αισθάνεται λιγότερη μοναξιά.


(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)
 
 Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος 
 Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροxόος  Ιχθείς 
 
 
ΑΡΘΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
 • Για τις ψευδοεπιστήμες και τις λαθεμένες κατηγορίες κατά της αστρολογίας
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
 • Ο Άρης στον Ταύρο από 5/7/2022 «09:04 το πρωί έως και 20/8/2022 10:55 πρωί» και πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.
 • Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια.
 • ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Το Αστροτεστ. Ένα δύσκολο ταιρίασμα για αστρολόγους
 • Μικρές αστρολογικές συμβουλές για τον Ιούνιο
 • Ψυχολογική Αστρολογία. Μέρος ΙΙ
 •  

  Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
  <
  <
  <
  <
  <