Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
ΖΩΔΙΑ – ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ - ΖΩΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΚΡΙΟΣ
 
 
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ενέργεια αυθόρμητα κατευθύνεται προς μια καινούργια κατεύθυνση. Αναπτύσσει την ικανότητα της αποτελεσματικής δράσης, της πρωτοβουλίας, της αισιοδοξίας, της ενεργητικότητας και της επιθετικότητας.


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο Κριός έχει συνήθως μέτριο παράστημα ή λίγο ψηλό, σώμα λεπτό, μυώδες, δυνατό, με ισχυρές κλειδώσεις. Έχει ακατάστατα μαλλιά που μπορεί να είναι σκούρα ή κοκκινωπά, πιο έντονα απ' ότι συνήθως φρύδια, κοφτερό βλέμμα και μακρύ λαιμό. Το πρόσωπό του έχει τριγωνικό σχήμα, με φαρδύ μέτωπο και μυτερό πηγούνι. Το βήμα του είναι ζωηρό, γεμάτο ενεργητικότητα - ένα βάδισμα που φέρνει προς το στρατιωτικό. Ο τόνος της φωνής του είναι αρρενωπός, σκοτεινός, γεμάτος ισχύ και συχνά επιτακτικός.

Ο Κριός αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία, την επιθετικότητα και την πρωτοβουλία. Η φύση του είναι ενεργητική, παρορμητική και ανταγωνιστική. Οι αντιδράσεις του είναι ταχύτατες και πολλές φορές καθαρά ενστικτώδεις. Είναι θυελλώδης και παρορμητική φύση, ηγετική ιδιοσυγκρασία, διακατέχεται από τόλμη, θέληση, αυτοπεποίθηση, αλλά και θρασύτητα, φιλονικία, εριστικότητα, και πολλές φορές έλλειψη λεπτότητας.

Αγαπάει πολύ τις νέες εκκινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής του και ενθουσιάζεται πολύ μ’ αυτές, ενώ δεν προσέχει αν είναι γερά τα θεμέλια του οικοδομήματος που χτίζει και, συνήθως, δεν έχει προηγηθεί συγκροτημένη σκέψη. Συχνά στη ζωή του παίρνει πολλά ρίσκα, τα οποία μπορούν να τον ανεβάσουν ψηλά, αλλά και να τον ρίξουν πολύ χαμηλά. Θέλει να είναι πρώτος, να ηγείται και να ξεχωρίζει ακόμα κι όταν του λείπουν οι δυνάμεις ή οι γνώσεις για να το καταφέρει αυτό.

Οι αρνητικές του πλευρές εκδηλώνονται με τη χρήση σκληρών επιχειρημάτων, με θυμό, εχθρότητα και αντιδικίες. Μπορεί να κάνει πολλά λάθη, αφού είναι κατηγορηματικός σε αυτά που πιστεύει, δεν ακούει τι του λένε οι άλλοι και πιστεύει πως η δική του άποψη είναι η πιο σωστή. Πολλές φορές γίνεται οξύθυμος, απότομος, είρωνας και δρα απερίσκεπτα.

Ιδιαίτερα όταν τον έχει ενοχλήσει κάτι δεν μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα, έστω και αν ξέρει πως με αυτόν τον τρόπο έχει πολλά να χάσει. Είναι ανυπόμονος και θέλει να έχει πολύ γρήγορα αποτελέσματα, στις προσπάθειες και τις ενέργειες που κάνει. Δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια και την κοινωνία, αλλά θεωρεί απολύτως απαραίτητη την ανεξαρτησία του.

Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να υπηρετήσει τους άλλους και δεν αναγνωρίζει κανένα εμπόδιο, ενώ δείχνει να μη φοβάται τίποτα. Αγαπάει την ελευθερία του και είναι σπάταλος. Λατρεύει τη γνώση, είναι πνευματώδης και ευχάριστος στις παρέες του. Η απόλυτη εμπιστοσύνη στις ίδιες του τις ικανότητες, οι πρωτοβουλίες και το επιχειρηματικό πνεύμα που τον διακρίνει, τον βγάζουν εύκολα από την αφάνεια και ανοίγουν το δρόμο για την επίτευξη των στόχων του.

Έχει πολλούς φίλους καθώς αποτελεί πάντα εύθυμη συντροφιά. Αυτοί είναι που θα του σταθούν στις δύσκολες περιστάσεις της ζωής του με ενεργή συμμετοχή και θα δείξουν ενδιαφέρον για την εξέλιξη του προς τις ανώτατες βαθμίδες της ιεραρχίας. Τις περισσότερες φορές το άτομο που έχει γεννηθεί στον ΚΡΙΟ στέκεται σαν τον τυφλό μπροστά στα ελαττώματα των φίλων του, δεδομένου ότι τον διακρίνει ασθενική θέληση και συγκατάβαση προς αυτούς.

Αν το άτομο αυτό έχει κάποια θέση στην κοινωνία, τότε θα εμφανιστούν πολυάριθμοι κρυφοί εχθροί που δεν μπορούν, όμως, να του προξενήσουν πολύ σοβαρές βλάβες.

Στα επαγγελματικά του, θέλει να αισθάνεται απόλυτη ελευθερία και να μπορεί να έχει δράση, για να αναπτύξει τις ατομικές του ικανότητες, αφού η μηχανική εργασία (ρουτίνα, αυτοματοποίηση) δεν του πάει. Ο Κριός αντέχει στο μόχθο και στα απρόβλεπτα που μπορεί να παρουσιάσει μια εργασία, με εκπληκτική δύναμη, και δεν τον ενδιαφέρει αν αυτή περικλείει και κινδύνους. Στην πραγματικότητα, μάλιστα, τότε ακριβώς βρίσκεται στο «φόρτε» του γιατί ο ¶ρης, ο πλανήτης που τον κυβερνά, του δίνει δύναμη και θάρρος.

Όσοι δουλεύουν μαζί του δεν πρέπει να δίνουν σημασία στις τσουχτερές του κουβέντες γιατί ο θυμός του ξεθυμαίνει όσο γρήγορα ανάβει. Ο απότομος τρόπος του δεν είναι από κακία. Απλώς δεν είναι από εκείνους που στις σχέσεις του μεταχειρίζεται όμορφες κουβέντες. Δεν είναι κρυψίνους, κι έτσι οι άλλοι ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Είναι ανυπόμονος και, πάνω από όλα, εκτιμά την ευθύτητα και την ειλικρίνεια. Η μηχανική και κάθε είδος πρωτοποριακής δουλειάς ικανοποιεί την ιδιοσυγκρασία του.

Μπορεί να αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία, αν διοχετεύσει όλη του την ενεργητικότητα στη δουλειά και αν αναπτύξει την εργατικότητά του, ενώ είναι πολύ πιθανόν πολλά από τα οικονομικά του οφέλη να οφείλονται σε εξαιρετική εύνοια της τύχης.

Στις σχέσεις του παθιάζεται και διακατέχεται από ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και έντονη ορμητικότητα. Ερωτεύεται γρήγορα, κεραυνοβόλα και βίαια. Θέλει να έχει το πάνω χέρι και να είναι πιστός, ενώ πολλές φορές νιώθει έντονα το συναίσθημα της ζήλιας και δεν συγχωρεί εύκολα τα σφάλματα των άλλων, αλλά δεν αναγνωρίζει τα δικά του. Εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα του και των μη ευγενικών του τρόπων δεν είναι πάντοτε αγαπητός από το αντίθετο φύλο.

Η παρορμητικότητα, ο επιπόλαιος τρόπος σκέψης και η ταχύτητα των πράξεών του τον οδηγεί πολλές φορές σε λάθος επιλογές. Έτσι, στο πεδίο της αγάπης και του έρωτα υστερεί καθώς συχνά ο σύντροφος που επιλέγει είναι τελείως διαφορετικός από τον ίδιο και υπάρχουν πολλές διαφορές και διαφωνίες μαζί του. Η ίδια ατυχία παρατηρείται συχνά και στο γάμο, γιατί συνάπτονται γάμοι χωρίς περίσκεψη και με μεγάλη βιασύνη, με συνέπεια πολύ γρήγορα να προκαλούνται διαψεύσεις και μετάνοιες. Σπάνια παρατηρείται αρμονικός γάμος, υπάρχουν πάντοτε διαφορές χαρακτήρα, οι οποίες συχνά είναι έντονες και μπορούν να καταλήξουν και σε δικαστικές διαμάχες.

Το άτομο που έχει γεννηθεί στον Κριό δεν θέλει να μένει στον ίδιο τόπο και του αρέσει να κάνει πολλά ταξίδια. Τα ταξίδια αυτά είναι συχνά και άλλες φορές γίνονται λόγω επαγγέλματος ενώ πολλά απ’ αυτά μπορεί να οφείλονται και σε οικογενειακούς λόγους ή σε λόγους υγείας. Πολλά ταξίδια μπορεί, επίσης, να κάνει και για επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και για σπουδές μακριά από την οικογενειακή στέγη, αλλά με την παράλληλη υποστήριξη των γονέων του, στήριξη κυρίως υλική.

Ένας Κριός μπορεί να κατανικήσει κάθε είδους φοβία που έχει μέσα του, όχι μόνο με το φυσικό θάρρος που διαθέτει σε τρομακτικό βαθμό, αλλά ακόμα καλύτερα με την αυτογνωσία και την παράλληλη προσπάθεια να είναι καλός φίλος πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του, και να μάθει την τέχνη του να μοιράζεται και να παραμερίζει τον εγωισμό του.

(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)
 
 Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος 
 Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροxόος  Ιχθείς 
 
 
ΑΡΘΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
 • Για τις ψευδοεπιστήμες και τις λαθεμένες κατηγορίες κατά της αστρολογίας
 • ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
 • Ο Άρης στον Ταύρο από 5/7/2022 «09:04 το πρωί έως και 20/8/2022 10:55 πρωί» και πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.
 • Άρης στον Κριό από 25/5/2022 έως 5/7/2022 – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε όλα τα ζώδια.
 • ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟ 2022
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Η ιδιοσυγκρασία μέσα από τα τέσσερα Στοιχεία
 • Το Αστροτεστ. Ένα δύσκολο ταιρίασμα για αστρολόγους
 • Μικρές αστρολογικές συμβουλές για τον Ιούνιο
 • Ψυχολογική Αστρολογία. Μέρος ΙΙ
 •  

  Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
  <
  <
  <
  <
  <