Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘU ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟU ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Στο Φενγκ Σουι ο διαλογισμος της γιογκα είναι το πρωταρχικό μέσο για την καλλιέργεια της εσωτερικής γαλήνης και της ευτυχίας που όλοι επιθυμούμε. Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι η εσωτερική ειρήνη και η ευτυχία διαπιστώνεται ότι είναι έμφυτο κομμάτι της εσωτερικής μας φύσης, όταν μπορούμε να απομακρύνουμε τα εμπόδια στο νευρικό μας σύστημα από την καθαρτήρια επιρροή των πρακτικών της γιόγκα. Η εσωτερική ηρεμία στο Φενγκ Σουι είναι η ουσία της φώτισης, και πώς την παρέχουμε στον εαυτό μας; - Με βαθύ διαλογισμό στη γιογκα. Ο διαλογισμός Γιόγκα είναι η τέχνη και η επιστήμη της συστηματικής παρατήρησης, αποδοχής, κατανόησης και κατάρτισης του κάθε επιπέδου της ύπαρξής μας, ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε και να ενσωματώσουμε αυτές τις πτυχές του εαυτού μας που κατοικούν στην άμεση εμπειρία του κέντρου της συνείδησής μας.
 
 Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΟΣΟ ΘΕΤΙΚΑ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥΡΒΕΡΔΑ
 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι αλλά και με την Αγιουρβερδα ένα από τα σημαντικότερα δώρα της ανατολής στον άνθρωπο, η Αρωματοθεραπεια και το λιβάνι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Το λιβάνι είναι από παλιά το απλούστερο προϊόν στην Αρωματοθεραπεια και το πιο βασικό τόσο στο Φενγκ Σουι όσο και στην Αγιουρβέρδα. Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι αλλά και στην Αγιουρβερδα όλα τα φυσικά λιβάνια μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην Αρωματοθεραπεία επειδή περιέχουν ζωτική ενέργεια που λέγεται ότι μόνο η φύση μπορεί να παράγει και μεταδίδεται αυτούσια στον άνθρωπο. Η βασική φύση του λιβανιού αρωματοθεραπείας είναι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι το κάψιμο αρωματικών βοτάνων και άλλων βοτανικών στοιχείων που περιέχονται σε ένα ξυλάκι θυμιάματος. Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι αλλά και την Αγιουρβερδα οι αρχές της Αρωματοθεραπείας είναι η αίσθηση της όσφρησης που τριγυρίζει το λογικό μυαλό και επηρεάζει ακόμη και τα λεπτότερα επίπεδα του ανθρώπου, τα οποία στη συνέχεια επιφέρουν το πνεύμα της αρμονίας και της ισορροπίας στο ανθρώπινο είναι.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;
 
Σύμφωνα με το φενγκ σουι μία εξέταση στο Ζεν διαλογισμό θα βοηθήσει να κατανοήσουμε πολλά πράγματα. Τι είναι ακριβώς ο διαλογισμός Zen στο φενγκ σουι; Γιατί αυτή η τεχνική διαλογισμού συνδέεται με τους βουδιστές και πώς μπορεί να βοηθήσει όλους μας σύμφωνα με το φενγκ σουι; Ο διαλογισμός Ζεν δεν είναι διαφορετικός από οποιαδήποτε άλλη μορφή και μέθοδο διαλογισμού. Σύμφωνα με το φενγκ σουι ο διαλογισμός είναι πνευματική πρακτική για την επίτευξη της αυτογνωσίας. Ο συσχετισμός του με τους βουδιστές δεν είναι τυχαίος. Πραγματικά, οι βουδιστές Ζεν είναι γνωστοί ως διαλογιστές βουδιστές. Το Zazen, η καρδιά του διαλογισμού Ζεν ορίζεται ως η μελέτη του εαυτού. Οι βουδιστές σύμφωνα με το φενγκ σουι πιστεύουν ότι για να μελετήσεις το Βουδιστικό Τρόπο σημαίνει να μελετήσεις τον εαυτό σου.
 
 Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
10 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
 
Το Φενγκ Σουι μπορεί να βοηθήσει πολύ όλες τις σχεσεις μας, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Το Φενγκ Σουι μπορεί να μας δείξει το δρόμο για περισσότερη αρμονία στις σχεσεις μας. Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι μπορούμε με απλές κινήσεις να αποφύγουμε πολλές «μπόρες» που πιθανό να προκύψουν σε όλες μας τις σχεσεις. Παρακάτω σας δίνουμε σύμφωνα με το Φενγκ Σούι 10 χρυσούς κανόνες όπου θα πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας για να έχετε καλύτερες και πιο υγιείς σχέσεις από δω και στο εξής.
 
 Συγγραφέας: Κιάφη Γεωργία   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ;
 
Οι καθρέπτες στο Φενγκ Σουι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές θέμα, για το οποίο όμως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Τι συμβαίνει πραγματικά; Πολλά από αυτά που λέγονται για το Φενγκ Σουι δεν είναι παραδοσιακές γνώσεις που έχουν επιβιώσει το τεστ του χρόνου, αλλά θεωρίες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία 10-15 χρόνια από συμβούλους του New Age Feng Shui. Για να δούμε την αλήθεια για τους καθρέπτες στο Φένγκ Σούι, καλό είναι να γνωρίζουμε την χρήση των καθρεπτών στην Κίνα και να χρησιμοποιήσουμε την κοινή λογική. Στην αρχαία Κίνα οι καθρέπτες ήταν από γυαλισμένο μπρούντζο (δείτε εικόνα), όπου πάνω του υπήρχαν σκαλισμένα σύμβολα. Σε ορισμένα λεπτεπίλεπτα δείγματα καθρεπτών, τα σύμβολα αυτά φαινόντουσαν και από την πίσω μεριά. Αυτοί οι καθρέπτες ήταν δημοφιλής κατά την δυναστεία Han, παράχθηκαν μεταξύ του 2πχ και 2μχ αιώνα.
 
 Συγγραφέας: Κιάφη Γεωργία   Πηγή: ANEW.GR 
 
10 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
 
Το φενγκ σουι μπορεί να μας βοηθήσει με απλές πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές να βελτιώσουμε τις δύσκολες αυτές μέρες τα οικονομικά μας. Η εναρμόνισή με τη φύση και τις βασικές αρχές του φενγκ σουι μπορεί να μας φέρει ένα πιο γεμάτο πορτοφόλι. Μπορεί να μην καταφέρουμε να γίνουμε πλούσιοι, αλλά σίγουρα το φενγκ σουι μπορεί να βοηθήσει να κάνουμε υπέροχες βελτιώσεις σε θέματα που αφορούν τα χρήματά μας. Εφαρμόστε όσους περισσότερους μπορείτε από τους παρακάτω 10 χρυσούς κανόνες φενγκ σουι όπως μας τους δίνει η Σύμβουλος Φενγκ Σούι & Κινέζικης Αστρολογίας κα Γεωργία Κιάφη, για πιο «ανεβασμένα» οικονομικά και γεμάτα πορτοφόλια.
 
 Συγγραφέας: Κιάφη Γεωργία   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<