Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΔΙΑΒΗΤΗ
 
Στο Φενγκ Σουι ο διαβητης είναι επίσης γνωστός ως Λο Παν, το οποίο σημαίνει ένα μπολ που περιέχει τα πάντα (ή τα μυστηρια του συμπαντος), και βοηθά στο καθορισμό του μπαγκουα στο σπιτι, έτσι ώστε μια βαθιά φενγκ σουι πληροφορία του κτιρίου ή του χώρου μπορεί να βρεθεί. Η ανάγνωση θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις δυσμενείς ή ευνοϊκές περιοχές του φενγκ σουι. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε αυτό το γεγονός, καθώς ορισμένοι ειδικοί τομείς συνδέονται με τους ιδιαίτερους τομείς της ζωής ενός ατόμου. Υπάρχουν πολλά δαχτυλίδια σε ένα επαγγελματικό φενγκ σουι διαβητη. Κάθε δαχτυλίδι πηγαίνει όλο και βαθύτερα μέσα στο πλαίσιο που οι άνθρωποι βιώνουν με την εργασία τους ή στο χώρο που ζούνε. Αλλά δεν χρειάζεται ένας επαγγελματικός διαβήτης, αν θέλετε να μάθετε για τον εαυτό σας.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Στο φενγκ σουι κάθε επιχειρηση και κλάδος εργασιας αφορά ένα από τα πέντε στοιχεία του Φενγκ Σουι, τη φωτια, το νερο, τη γη, το ξυλο, το μεταλλο. Η συνειδητοποίηση του αντίστοιχου προς την επιχείρηση ή τον κλάδο εργασίας στοιχείου έχει μεγάλη σημασία για το οικονομικό σας μέλλον. Έτσι, για παράδειγμα στο στοιχείο της φωτιάς ανταποκρίνονται οι επιχειρήσεις, που την χρησιμοποιούν για την παρασκευή φαγητού και κάθε είδους υλικών. Αυτές οι επιχειρήσεις είναι καλό να ενδυναμώνονται με τριγωνικές ή πυραμιδοειδείς παραστάσεις και κατασκευές στο νότιο τμήμα τους και να προτιμούν το κόκκινο χρώμα ή τις αποχρώσεις του, κυρίως το πορτοκαλί. Δεν είναι, καθόλου, τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες αλυσίδες έτοιμου φαγητού στον κόσμο έχουν στο σήμα τους κόκκινο χρώμα. Επιχειρήσεις αυτού του είδους δεν πρέπει να γειτνιάζουν με επιχειρήσεις - νερού, γιατί θα τις επηρεάζουν αρνητικά.
 
 Συγγραφέας: AGGIL LOUPESCOU, τηλ.:2108010069   Πηγή: ANEW.GR 
 
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ - ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
 
Το Φενγκ σουι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιδράσει και να επηρεάσει τις επιχειρησεις και την καριερα στη ζωή ενός ατόμου. Υπάρχουν κάποιες πρακτικές φενγκ σουι που μπορούν να σας κάνουν να φτάσετε στην κορυφή της επιτυχιας. Στην πραγματικότητα, τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική όψη του κτιρίου, από την οποία ένα άτομο διευθύνει την επιχείρησή του είναι σημαντικό από την άποψη αυτή. Από την εξωτερική πλευρά, η τοποθεσία της επιχείρησης είναι σημαντική. Όταν στήνετε την επιχείρηση για πρώτη φορά, η γειτονιά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Μια ευημερούσα γειτονιά λέγεται ότι είναι καλή. Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η είσοδος του κτιρίου. Πρέπει να είναι ελκυστική και φιλόξενη και όχι απαρατήρητη.
 
 Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΈΝΑ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Μία από τις καλύτερες και ευκολότερες μεθόδους σύμφωνα με το Φενγκ σουι για τη μετατόπιση της ενέργειας στο χώρο σας είναι με τη χρήση διαφόρων χρωμάτων. Κάθε χρώμα εκφράζει κάθε ένα από τα πέντε στοιχεία του φενγκ σουι τη Γη, τη Φωτια, Νερο, Ξυλο και Μεταλλο. Η επιλογή των καλύτερων χρωμάτων ανάλογα με τον ενεργειακο χάρτη του χώρου σας θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός αρμονικού φένγκ σούι σπιτιού. Τα χρώματα του στοιχείου της φωτιάς. Αυτά είναι το πορτοκαλί, το κόκκινο, το ροζ ή ροζέ, το έντονο κίτρινο και το μοβ. Το κόκκινο αντιπροσωπεύει θεία ενέργεια και θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο με μικρά διακοσμητικά κομμάτια από το να το χρησιμοποιήσετε για να βάψετε τους τοίχους ή μεγάλα έπιπλα. Το χρώμα φέρνει χαρά, αυτοπεποίθηση, πάθος και θάρρος.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
 
Το Φενγκ Σουι, που στην κινεζικη γλωσσα σημαίνει «άνεμος και νερό», είναι η τέχνη που μας βοηθάει να γνωρίσουμε την κοσμική ενέργεια (Τσι) και να την εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας σε κάθε τομέα της. Το Τσι προέρχεται από τη συνεχή και αιώνια εναλλαγή δύο άλλων ενεργειών: της θετικής Γιαγκ και της αρνητικής Γιν. Προσέξτε όμως το αρνητική στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει τη συνήθη σημασία, γιατί και οι δύο ενέργειες είναι απαραίτητες, όχι μόνο για τον άνθρωπο αλλά και για ολόκληρο το σύμπαν. Χωρίς τη συνύπαρξή τους δεν θα υπήρχε αρμονία πάνω στη γη.
 
 Συγγραφέας: AGGIL LOUPESCOU, τηλ.:2108010069   Πηγή: ANEW.GR 
 
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΆΜΕΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
 
Για το Φενγκ Σουι δεν υπάρχουν σημαντικοί και ασήμαντοι χώροι. Όλοι είναι σημαντικοί, γιατί όλους τους διαπερνούν ενεργειακα κυματα και σε όλους αναπτύσσουμε κάποια δραστηριότητά μας. Επομένως, το ζητούμενο κάθε φορά είναι να αναγνωρίσουμε τον χώρο του οποίου θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια σε κάποιο τομέα της ζωής μας και κατά περίπτωση να την ενισχύσουμε, αν είναι θετική, ή να την μειώσουμε και να την εξουδετερώσουμε, αν είναι αρνητική. Η ταυτοποίηση του χώρου στο Φενγκ Σουι με συγκεκριμένη ενεργειακή δράση γίνεται με τη βοήθεια του Μπαγκουα*.
 
 Συγγραφέας: AGGIL LOUPESCOU, τηλ.:2108010069   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<