Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Το φενγκ σουι είναι ένα αρχαίο καλαίσθητο σύστημα που ακολουθούν παραδοσιακά οι κινέζοι. Το σύστημα είναι γνωστό ότι, αξιοποιεί τους νόμους της γης και του ουρανού ή την αστρονομία. Το σύστημα βασικά χρησιμοποιείτε, για να βελτιώσει τη ζωή των ατόμων, επιτρέποντάς τους να λάβουν θετικό τσι. Σήμερα, το φενγκ σούι αναγνωρίζεται διεθνώς για τη βελτίωση της υγείας και άλλους παράγοντες της ζωής, για εκείνους που το υιοθετούν. Εάν ενδιαφέρεστε να διατηρήσετε εσάς και την οικογένειά σας με το ροζ χρώμα της υγείας, είναι σημαντικό να υιοθετήσετε τις αρχές του φενγκ σούι. Εάν θέλετε να παραμείνετε υγιής, είναι σημαντικό να διατηρείτε το χώρο εργασίας, το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι σας υγιεινό. Έτσι, θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε καλή υγεία για εσάς και την οικογένειά σας. Έχει αποδειχθεί ότι πολλά σπίτια και επιχειρήσεις στερούνται θετικής ενέργειας και οι διαμένοντες πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η χαμηλή φενγκ σούι ενέργεια.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
 
Η δύναμη του φενγκ σουι μπορεί να αξιοποιηθεί προς την ενίσχυση της γνώσης σας. Αυτό σημαίνει ότι η αρχαία κινεζική θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους σπουδαστές, διανοούμενους και πολλούς άλλους. Υπάρχουν πολλά στοιχεία του φενγκ σούι που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την εσωτερική σας γνώση και να διαφωτιστείτε. Αυτή η περιοχή βρίσκεται στην βορειοανατολική γωνία του σπιτιού σας. Εάν θέλετε να επικεντρωθείτε σε ένα δωμάτιο, να βρίσκεται προς το Bagua εμπρόσθιο αριστερό τμήμα. Αυτή είναι η περιοχή που αντιπροσωπεύει όλες τις επιθυμίες σας για να μάθετε περισσότερα, να ενισχύσετε την ευαισθητοποίηση σας και να διαφωτίστε.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΜΠΑΜΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Το φενγκ σουι είναι η αρχαία τεχνική από την Κίνα που περιλαμβάνει την ποικιλόμορφη τέχνη της τοποθέτησης. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί συγκεκριμένα αντικείμενα που αναφέρονται ως φενγκ σούι θεραπείες. Αυτές χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν τη θετική ροή ενέργειας να αποθηκευτεί στη ζωή σας. Η ενέργεια αυτή είναι γνωστή ως chi στο γραφείο ή το σπίτι σας. Το τυχερό μπαμπού είναι επίσης γνωστό, ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία του φενγκ σούι. Πρόκειται για μια αποτελεσματική θεραπεία. Εάν εστιάσετε να τοποθετήσετε αυτά τα στοιχεία με κατάλληλο τρόπο, είναι δυνατόν να προσελκύσετε τύχη, πλούτη, ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία στη ζωή σας.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ
 
Το φενγκ σουι είναι πολύ ισχυρό για την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτές οι συμβουλές θα σας επιτρέψουν να προσελκύσετε ένα σύντροφο ή σοβαρή σχέση στη ζωή σας. Χρειάζεται να φροντίσετε να συμπεριλάβετε ειδικές φενγκ σούι συμβουλές υπνοδωματίου προκειμένου να προσελκύσετε τι θέλετε στη ζωή σας. Παραθέτουμε παρακάτω ορισμένες συμβουλές για να ακολουθήσετε.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ;
 
Η ενέργεια του φενγκ σουι είναι πολύ ισχυρή. Είναι δυνατόν να βρείτε όλων των ειδών τις εναλλακτικες θεραπειες σε αυτή την αρχαία κινεζική πρακτική. Η ευρεία διαδεδομένη γνώση και συνειδητοποίηση της δύναμης του φενγκ σούι έχει δημιουργήσει μεγάλη περιέργεια μεταξύ ανδρών και γυναικών με το πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνική για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να προσελκύσουν αυτό που θέλουν. Το φενγκ σούι είναι πραγματικά ισχυρό και μπορεί ακόμη να βοηθήσει τα άτεκνα ζευγάρια να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Μπορεί επίσης, να εξαλείψει τα εμπόδια στο περιβάλλον σας.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΛΟΙΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ – ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
 
Στο φενγκ σουι ο φλοιός κινέζικης κανέλας είναι ένας χρήσιμος φλοιός του μεσαίου μεγέθους αειθαλούς δέντρου που φύεται στην Κίνα και στο Βιετνάμ. Σύμφωνα με το φενγκ σουι υπάρχουν πολλά είδη κανελόδεντρου, το οποίο πλέον καλλιεργείται ευρέως κυρίως στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κίνας, της Καμπότζης, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, της Ιάβας, της Σρι Λάνκα, της Σουμάτρα, και του Βιετνάμ. Πολλοί βοτανολόγοι στο φενγκ σουι πιστεύουν ότι ο φλοιός κινέζικης κανέλας έχει μεγάλες δυνατότητες στη θεραπεία διαφόρων διαταραχών και ενοχλήσεων. Έτσι, ο φλοιός κινέζικης κανέλας εφαρμόζεται στην παραδοσιακή κινεζική, ινδική και δυτική ιατρική. Ο κινέζικος φλοιός κανέλας χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως καρύκευμα, γι’ αυτό είναι γνωστό ως δημοφιλές μυρωδικό σε πολλές κουζίνες, αλλά και για το υπέροχο άρωμά του. Το όνομά του προέρχεται πράγματι από την ελληνική λέξη «Κασσία» που σημαίνει «αφαιρώ το φλοιό».
 
 Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<