Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Αν μπορεί σε κάτι να μας βοηθήσει το Φενγκ Σουι, αυτό είναι να προσελκύσουμε περισσότερη τυχη στη ζωη μας. Για να έχουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε χρειάζεται να κάνουμε περισσότερες πράξεις προς τις σωστές κατευθύνσεις, σωστή βούληση και τύχη και σε αυτό έρχεται το Φενγκ Σουι να μας βοηθήσει. Αλλά πώς θα προσελκύσουμε την τυχη που φαίνεται όλο και περισσότερους να εγκαταλείπει στις μέρες μας; Μαζέψαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες όπου το Φενγκ Σουι μπορεί να βοηθήσει: Για τύχη στις σχέσεις αλλά και στα χρήματα βάλτε στο χώρο σας τα σωστά φυτά Ένας από τους τρόπους για να προσελκύσετε μια εξαιρετικά ωφέλιμη ενέργεια Τσι στο σπίτι σας είναι να βάλετε ένα πλήρως ανεπτυγμένο φυτό rosacea είτε στη νοτιοανατολική είτε στη νότια γωνιά του σαλονιού σας.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Το Φενγκ Σουι δεν είναι μόνο για τη διακόσμηση στο σπιτι, αλλά μας βοηθάει να έχουμε ένα ολοκληρωμένο τρόπο ζωής που θα συμβαδίζει με το συμπαν και τη φυση. Ως εκ τούτου, με το παρακάτω άρθρο μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα αρμονικό και όμορφο πρόσωπο, μια αρμονική παρουσία σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σουι. Μια άψογη επιδερμίδα αφαιρεί τα εμπόδια Προτού να σκεφτείτε τα χρώματα και τις υφές, είναι σημαντικό να έχετε απαλό δέρμα. Εάν το πρόσωπό σας έχει πολλές κηλίδες ή ερεθισμούς, αυτά είναι εμπόδια στη ζωή. Χρησιμοποιήστε ως βάση του μακιγιάζ μια υγρή ανακάλυψη εφαρμόζοντας τη με ένα υγρό σφουγγαράκι ή ένα χοντρό πινέλο κατάλληλο και απαλό. Η φωτεινότητα υποδεικνύει εσωτερική χαρά Για να προσελκύσετε καλά πράγματα στη ζωή και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες με χαρά, κάντε το πρόσωπό σας να ακτινοβολεί μια εσωτερική λάμψη.
 
 Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
 
Το Φενγκ Σουι δεν είναι μόνο για την επιτυχια και τα χρηματα αλλά μια σύνθετη φιλοσοφια ζωης, μέσω της οποίας μπορείτε να βελτιώσετε όλες τις πτυχές της καθημερινόητάς σας. Ως εκ τούτου, καθώς οι σχεσεις μας είναι πολύ σημαντικές στη ζωή του καθενός από μας, το Φενγκ Σουι έχει χρήσιμες συμβουλές και για αυτές. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε πώς να κρατήσετε τον αντρα σας μακριά από τις άλλες γυναικες! Τουλάχιστον αξίζει να προσπαθήσετε εφόσον θέλετε να τον κρατήσετε στη ζωή σας. Βεβαιωθείτε ότι η βορειοδυτική γωνία του σπιτιού δεν είναι άδεια Αν είναι, τοποθετήστε ένα δυνατό φωτιστικό και στρέψτε τη λάμπα προς τα πάνω. Λειτουργεί ως προσωρινή λύση, αλλά αν μπορείτε, προσπαθήστε να διορθώσετε την έλλειψη χώρου δημιουργώντας ένα δωμάτιο εκεί.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΆΜΕΣΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ
 
Οι εποχές είναι δύσκολες και το Φενγκ Σουι μπορεί να βοηθήσει και εδώ καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να πουλήσουν ένα σπιτι και δεν μπορούν το διάστημα αυτό. Αναζητούν διάφορους τρόπους, αλλά η αγορά έχει «κάτσει» και είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το Φενγκ Σουι με ένα γενικότερο ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας μπορεί να συμβάλει να το κάνετε πιο εύκολο. Αν θέλετε να πουλήσετε το σπιτι σας στην καλύτερη δυνατή τιμή, όσο είναι δυνατόν με την κρίση αυτή, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές Φενγκ Σουι που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία στον τομέα αυτό. Εγκαταστήστε έναν έντονο φωτισμό ψηλά πίσω από το σπίτι ή στο πίσω μέρος του σπιτιού Αυτό θα κάνει την ενέργεια του σπιτιού να μην εκφυλιστεί και να μην γίνει υπερβολικά γιν.
 
 Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ (FENG SHUI)
 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι το πιο σημαντικό σημείο του σπιτιου στο οποίο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι η εξωπορτα, δηλαδή η κεντρική πορτα μας. Από κει θα μπει ανάλογα η θετική ή η αρνητική ενέργεια, το στόμα του σπιτιού όπως ονομάζεται στο Φενγκ Σουι. Είναι το μέρος όπου εισέρχεται και συσσωρεύεται η θετική ή αρνητική ενέργια Τσι σε όλο το σπίτι και είναι σημαντικό να προσελκύσουμε το κατάλληλο θετικό Τσι ξεκινώντας από εκεί. Ενεργοποιώντας την κύρια πόρτα - Αν η πόρτα σας δείχνει νότια χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό φωτισμό από πάνω της ή τοποθετήστε ένα φυτό του χρήματος στη πλευρά της για να ενεργοποιήσετε την ενέργεια. Τα φυτά θα φέρουν έναν ισχυρό τομέα ενέργειας, επειδή το ξύλο παράγει φωτιά. - Αν η πόρτα σας δείχνει βόρεια τοποθετήστε μελωδούς από μέταλλο με 6 ράβδους σε αυτή τη γωνιά. Οι μελωδοί θα ενισχύσουν την ενέργεια γιανγκ στον τομέα και θα εξισορροπήσουν καλά με το στοιχείο για το Βορρά.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
 
Ο διαχωρισμός στο Φενγκ Σουι των δημοσίων και ιδιωτικών χώρων ενός μικρού διαμερισματος στουντιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να οριοθετήσετε τους χώρους της ενέργειας γιν και γιανγκ. Ο χώρος της κρεβατοκαμαρας σύμφωνα με το Φενγκ Σουι πρέπει να είναι ήσυχος και αθόρυβος (άρα περισσότερο γιν), ενώ ο δημόσιος χώρος που λειτουργεί ως καθιστικό μπορεί να χαρακτηρίζεται από περισσότερη ενέργεια (και συνεπώς μπορεί να είναι πιο γιανγκ). Είναι σημαντικό όπως μας δείχνει το Φενγκ Σουι να επιτευχθεί μια ισορροπία και την ίδια στιγμή να δημιουργείται αρκετή αντίθεση μεταξύ των δύο επειδή είναι διακριτά, αλλά παρόλα αυτά θα ενώνονται με φυσικό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο προσφέρουμε σύμφωνα με το Φενγκ Σουι μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διαχωρισμούς και τα φωτεινά χρώματα για να διαφοροποιήσετε το καθιστικό από τον υπόλοιπο χώρο. Η ιδέα όπως μας δείχνει το Φενγκ Σουι είναι να βεβαιωθείτε ότι η ροή της ενέργειας τσι είναι αδιατάρακτη και ότι αντανακλά επαρκώς την γιν-γιανγκ ισορροπία ενός χώρου πολλαπλών χρήσεων.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<