Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς θα καλέσουμε τη θετικη ενεργεια να μπει στο σπιτι μας από την κεντρική πορτα σύμφωνα με τις συμβουλες του Φενγκ Σουι (Feng Shui)
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι το πιο σημαντικό σημείο του σπιτιου στο οποίο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι η εξωπορτα, δηλαδή η κεντρική πορτα μας.

Από κει θα μπει ανάλογα η θετική ή η αρνητική ενέργεια, το στόμα του σπιτιού όπως ονομάζεται στο Φενγκ Σουι.

Είναι το μέρος όπου εισέρχεται και συσσωρεύεται η θετική ή αρνητική ενέργια Τσι σε όλο το σπίτι και είναι σημαντικό να προσελκύσουμε το κατάλληλο θετικό Τσι ξεκινώντας από εκεί.Ενεργοποιώντας την κύρια πόρτα


- Αν η πόρτα σας δείχνει νότια
χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό φωτισμό από πάνω της ή τοποθετήστε ένα φυτό του χρήματος στη πλευρά της για να ενεργοποιήσετε την ενέργεια. Τα φυτά θα φέρουν έναν ισχυρό τομέα ενέργειας, επειδή το ξύλο παράγει φωτιά.


- Αν η πόρτα σας δείχνει βόρεια τοποθετήστε μελωδούς από μέταλλο με 6 ράβδους σε αυτή τη γωνιά. Οι μελωδοί θα ενισχύσουν την ενέργεια γιανγκ στον τομέα και θα εξισορροπήσουν καλά με το στοιχείο για το Βορρά.

- Αν η πόρτα σας δείχνει προς τα ανατολικά ή νοτιοανατολικά
τοποθετήστε ένα διακοσμητικό στοιχείο με νερό δίπλα της.

Το νερό θα είναι στα αριστερά της πόρτας καθώς πηγαίνετε έξω. Βεβαιωθείτε ότι το νερό ρέει προς το σπίτι.


- Αν η πόρτα σας δείχνει προς τα δυτικά ή βορειοδυτικά
χρυσές πέτρες τοποθετημένες κοντά στην πόρτα θα αποτελέσουν ένα "βουνό του χρυσού".

- Αν η πόρτα σας δείχνει προς τα βορειοανατολικά ή νοτιοδυτικά
τοποθετήστε κρυστάλλους δίπλα στην πόρτα.

Τα κρύσταλλα και τα φώτα του σπιτιού θα προσελκύσουν τυχερό Τσι για τους ενοίκους του.Γενικές συμβουλές για τις εξώπορτες

- Η κύρια πόρτα θα πρέπει να είναι συμπαγής
και όχι από γυαλί ή διαφανές πλαστικό.

- Οι πόρτες με δύο φύλλα συνήθως προτιμώνται από αυτές του ενός.


Δεν υπάρχει πρόβλημα αν τα δύο τεμάχια που συνθέτουν την πόρτα είναι ανισομεγέθη, εφ 'όσον το μεγαλύτερο κομμάτι είναι αυτό που ανοίγει πιο συχνά.


- Τα «δηλητηριώδη βέλη» από το εξωτερικό δεν θα πρέπει να χτυπούν άμεσα την κύρια πόρτα.


Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι η κύρια πόρτα σας δεν έχει έναν ευθύ δρόμο να κατευθύνεται άμεσα προς το μέρος της. Εάν ο δρόμος είναι χαμηλότερος από την πόρτα, δεν είναι τόσο επιβλαβές, αλλά κατά τα άλλα μια προστασία είναι ζωτικής σημασίας. Ομοίως, μια αιχμηρή γωνία τριγωνικού σχήματος ενός γειτονικού σπιτιού δεν θα πρέπει να «χτυπάει» την εξώπορτα. Οι δρόμοι και οι γραμμές οροφής συχνά προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά σε αυτές, επομένως φροντίστε τα.


- Οι εξώπορτες θα πρέπει να αντικρίζουν μια κενή θέση.


Η επίδραση αυτή είναι γνωστή ως «διάδρομος φωτός» και είναι πολύ γρήγορη. Σπίτια των οποίων οι κύριες πόρτες ανοίγουν μπροστά σε παιδικές χαρές και αλάνες συνήθως επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από αυτό το χαρακτηριστικό.

- Οι κύριες πόρτες δεν θα πρέπει ποτέ να έχουν να αντιμετωπίσουν υψηλότερο έδαφος.

Εάν τα άκρα του πεδίου κατεβαίνουν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χαμηλότερο από το πίσω μέρος του σπιτιού, η κατάσταση είναι πολύ επιζήμια. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να αλλάξετε την κατεύθυνση της πόρτας.


- Οτιδήποτε τοποθετείτε έξω από το σπίτι δεν θα πρέπει να μπλοκάρει την πόρτα.


Σιγουρευτείτε ότι ο δρόμος δεν εμποδίζεται από το σπίτι σας, επειδή τα φυσικά εμπόδια μεταφράζουν εύκολα τα μπλοκαρίσματα στη ζωή σας, εμποδίζοντάς σας να απολαύσετε την επιτυχία σε ότι αναλαμβάνετε.


- Κάθε δρόμος ή μονοπάτι που οδηγεί στην κύρια πόρτα σας, θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι κυρτό και με ελιγμούς
.

Ένα ευθύ μονοπάτι που οδηγεί απευθείας στο σπίτι σας στέλνει ένα ρεύμα αρνητικής ενέργειας.

Επιπλέον, ένα τέτοιο μονοπάτι θα πρέπει να περιορίσετε ή να διευρύνετε. Το καλύτερο είναι, όταν στο πάχος είναι σταθερή η διαδρομή και να μην στενεύει απότομα. Η τοποθέτηση των φώτων κατά μήκος της διαδρομής προς την πόρτα του σπιτιού σας είναι ευοίωνη.


- Η κύρια πόρτα του σπιτιού σας δεν θα πρέπει να ανοίγει σε μια τουαλέτα ή διάδρομο και δεν θα πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή
ή να ανοίγει άλλες πόρτες σε ένα στενό χώρο.

Βάλτε φυτά, χαλιά, μελωδούς, φώτα και οτιδήποτε άλλο προκειμένου να ελαφρύνετε αυτήν την ευθεία γραμμή αν υπάρχει. Επίσης, δεν θα πρέπει να έρχεστε αντιμέτωποι με έναν τοίχο με καθρέφτη, διαφορετικά θα επηρεάσει την όποια θετική ενέργεια που θέλετε να εισέλθει στο σπίτι σας.


- Για να είναι ευοίωνη η εξώπορτα
θα πρέπει να έχετε καλό φωτισμό τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά της.

Όταν η κύρια πόρτα είναι καλά φωτισμένη, προσελκύετε θετικό Τσι να έρθει στο σπίτι σας και αν η πόρτα είναι στο νότο, αυτό το φως είναι δύο φορές πιο ευοίωνο.  


- Η κύρια πόρτα δεν θα πρέπει ποτέ να είναι ακριβώς κάτω από τουαλέτα στο πάνω μέρος του σπιτιού.


Αυτό είναι πολύ κακό και εκείνοι που ζουν σε ένα τέτοιο σπίτι θα έχουν άσχημη υγεία. Η επιτυχία είναι δύσκολο να επιτευχθεί και θα χάσετε την αφθονία.

Ένας τρόπος για να χειριστείτε αυτό το πρόβλημα είναι να θέσετε ένα λαμπερό φωτισμό πάνω από την πόρτα, αλλά θα ήταν μόνο μια προσωρινή λύση.


Καλή τύχη!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Διακοσμήστε με τη βοήθεια του Φενγκ Σουι το μικρό σας διαμερισμα για να έχει θετικη ενεργεια που θα σας ακολουθεί σε όλους τους τομείς

-
Ενεργοποιητές στο Φενγκ Σουι(FengShui) – Πώς να ενεργοποιήσετε περισσότερη τυχη στην καριερα, την οικογενεια, τα οικονομικα, τα παιδια, το γαμο, τη φημη

-
Κρυσταλλοι Φενγκ Σουι (FengShui): Αμεθυστος και Χαλαζιας Τριαντάφυλλο – Ποιους τομείς μπορούν να βοηθήσουν

-
Προσελκύστε σύμφωνα με το Φενγκ Σουι Τύχη και Πλούτο όλο το 2013 - Ιδέες για το σπίτι σας ανάλογα την κατεύθυνσή του      

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω