Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ & ΥΓΕΙΑ - 10 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ
 
Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε πλέον τις θετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει το φενγκ σουι στη ζωή μας. Αν εναρμονιστούμε με τις βασικές αρχές του φενγκ σουι, μπορούμε να διορθώσουμε πολλά προβλήματα και να νιώσουμε πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε ανάμεσα στις σελίδες τεράστιων εγχειριδίων φενγκ σουι και να χάνεστε, για να μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Εφαρμόστε 10 χρυσούς κανόνες του φενγκ σουι όπως μας τους δίνει η Γεωργία Κιάφη, για περισσότερη ευεξία και αρμονία με το περιβάλλον.
 
 Συγγραφέας: Κιάφη Γεωργία   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
 
Το ενεργειακο φενγκ σουι είναι μια διδασκαλία 5000 χρόνων που ασχολείται με τη γνώση των φυσικών νόμων της γης, με τις επιρροές των πλανητών και με τις επιπτώσεις που έχουν αυτοί στον άνθρωπο και το περιβάλλον του. Το Ενεργειακό Φενγκ Σούι σκοπεύει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής με το να ισορροπεί και να εναρμονίζει τις ενέργειες σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, σε κήπους και σε τοπία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που υποστηρίζει τις εκάστοτε ανάγκες. Σας έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε σε έναν χώρο - διαμέρισμα, σπίτι, γραφείο, μαγαζί κτλ. - όπου νιώσατε τελείως άβολα και το μόνο που θέλατε ήταν όσο δυνατόν γρηγορότερα να φύγετε; Μήπως αναρωτηθήκατε για πιο λόγο είχατε αυτήν την αίσθηση αφού ο χώρος φαινόταν ευχάριστος και οι άνθρωποι του φιλικοί; Ή μήπως ακόμα και στο δικό σας σπίτι, παρόλο που το έχετε επιπλώσει και διακοσμήσει με γούστο και μεράκι, δεν αισθάνεστε τελείως άνετα χωρίς να ξέρετε γιατί; Το Ενεργειακό φενγκ σουι σας δίνει απαντήσεις.
 
 Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
 
Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σουι κάθε κατεύθυνση του χώρου μέσα στον οποίο ζει το ζευγάρι έχει άμεση επίδραση στη σχέση του. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας αλλαγές σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού που αντιστοιχούν σε μια συγκεκριμένη ιδιότητα, το φενγκ σουι μας δείχνει μπορούμε να λύσουμε προβλήματα που μας απασχολούν στη σχέση. Αν είναι σημαντικό για σας να κάνετε μια καλή σχέση, και θέλετε να σταματήσετε επιτέλους να είστε μόνοι, ή να κάνετε λάθος επιλογές, το να διατηρείτε αντικείμενα σε ζεύγη, σύμφωνα με το φενγκ σουι θα στείλει στο υποσυνείδητό σας το σωστό μήνυμα! Δείτε περισσότερες συμβουλές του Φενγκ Σούι για το πώς θα κάνετε τη ζωή και τη σχέση σας καλύτερη.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Η ανατολική πλευρά στο σπίτι, τη δουλειά ή το χώρο που θέλουμε να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, εκπροσωπεί στο ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ τον ενθουσιασμό, την αυτοπεποίθηση και τη φιλοδοξία. Είναι η κατεύθυνση εκείνη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι που συμβολίζει την καινούργια αρχή στη ζωή μας. Αν λοιπόν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα, μια νέα δουλειά, ενισχύστε την ανατολική πλευρά του σπιτιού ή του χώρου δουλειάς σας εφαρμόζοντς τις αρχές του ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ. Η αίσθηση του ελέγχου των πραγμάτων, της αυτοπεποίθησης και της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις μας εκπροσωπείται, σύμφωνα με το φενγκ σούι, από τη βορειοδυτική κατεύθυνση. Κατ’ αρχάς, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η ενέργεια τσι που σχετίζεται με την ικανότητα να έχετε χρήματα, είναι εκείνη που βρίσκεται στην δυτική κατεύθυνση.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Οι Κινεζοι σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σουι, έχουν χωρίσει όλες τις τροφές σε γιν και γιανγκ, προκειμένου να ενισχύσουμε το αντίστοιχο είδος ενέργειας στον οργανισμό μας μέσω της διατροφης. Οι γιν τροφές, μας δείχνει το Φενγκ Σουι, προσπαθούν να ισορροπήσουν γιανγκ παθήσεις μέσα στον περιβάλλοντα χώρο που ζούμε και κινούμαστε, καθώς και μέσα στο ίδιο μας το σώμα, ενώ οι γιανγκ τροφές το αντίθετο. Οι Κινεζοι μέσω του Φενγκ Σουι, εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι τροφές που καταναλώνουμε είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε οργανισμό.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Η ενέργεια τσι της Δύσης είναι αυτή που συνδέεται με τα ειδύλλια και τις ερωτικές σχέσεις στο Φενγκ Σούι. Συνεπώς, για να βελτιώσει κάποιος την ερωτική του ζωή ή να είναι γενικότερα ικανοποιημένος απ’ αυτή, το Φενγκ Σούι μας υποδεικνύει πως θα πρέπει να θέσει ως στόχο να αλλάξει κάποια πράγματα στον προσωπικό του χώρο, στο σπίτι, στην κρεβατοκάμαρά του, να αλλάξει την νοοτροπία που βλέπει κάποια πράγματα, και να αυξήσει την ενέργεια της κατεύθυνσης αυτής. Το δωμάτιό σας θα πρέπει να είναι ζωντανό, χαρούμενο και να σας φτιάχνει τη διάθεση όταν βρίσκεστε μέσα σ’ αυτό, έτσι ώστε να είναι ένας ελκυστικός χώρος και για τους άλλους που θα μπούνε μέσα.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<