Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Βελτιώνοντας την υγεια σας με τη βοήθεια του φενγκ σουι είναι ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε μια ευτυχισμένη και μακρά ζωή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευτυχώς το φενγκ σουι έχει πολλές αποτελεσματικές λύσεις για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεια σας. Η θεωρία της υγείας του φενγκ σουι επιβεβαιώνει ότι η υγεία ενός ατόμου εξαρτάται από την αρμονία του περιβάλλοντος στο οποίο κάποιος ζει. Αυτό σημαίνει ότι η καλή υγεία εξαρτάται αφάνταστα από την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας και χρειάζεται να δώσετε έμφαση στο χώρο όπου αφιερώνετε τον περισσότερο σας χρόνο. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να εξασφαλίσετε καλή υγεία χρησιμοποιώντας τεχνικές του φενγκ σούι.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ;
 
Η πρακτική του φενγκ σουι έχει γίνει πολύ δημοφιλής αυτές τις ημέρες και όλος ο κόσμος το χρησιμοποιεί για να προσελκύσει δοξα, καλή υγεια, φημη, πλουτο, αγαπη και ευτυχια στη ζωή τους. Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι αν το φενγκ σουι είναι καλo για τα παιδια ή όχι. Είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσουμε για τα παιδιά και να αποκτήσουμε καλά αποτελέσματα; Ωστόσο ειδικοί στο τομέα του φενγκ σουι πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας το φενγκ σούι για τα παιδιά στην πραγματικότητα μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη δημιουργικότητα και τη γνώση τους. Αυτό επίσης θα τα βοηθήσει να μελετήσουν καλά, να συνειδητοποιούν τους στόχους τους και να μεγαλώσουν καλά.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
 
Στο φενγκ σουι η ανάπτυξη της καριέρας και η ευημερία είναι κάτι που όλοι μας επιθυμούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Γιατί όχι; Αυτή είναι η βάση όλων μας των επιθυμιών. Μια αυξανόμενη, επικερδείς και γεμάτη σταδιοδρομία θα σας προσφέρει ό, τι επιθυμείτε συμπεριλαμβανομένου πλούτο, ευημερία, δόξα, ευχαρίστηση, ευτυχία και πολλά περισσότερα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί η ανάπτυξη στην καριέρα; Υπάρχουν κάποιες θεραπείες που μπορείτε να βασιστείτε; Η απάντηση είναι ναι. Το φενγκ σούι μπορεί να σας σώσει με όλους τους πιθανούς τρόπους.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Εάν θέλετε η αγάπη να ανθίσει στη ζωή σας χρησιμοποιώντας το φενγκ σουι μπορεί να αποτελέσει μεγάλη βοήθεια. Η αρχαία κινεζική πρακτική του Φενγκ Σουι μπορεί να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε την πιο ελπιδοφόρα νοτιοδυτική γωνία του σπιτιού σας. Αυτό το μέρος είναι επίσης γνωστό ως η παγκόσμια γωνία του έρωτα. Πρέπει να καταλάβετε ότι το υπνοδωμάτιο σας πρέπει να έχει ρομαντική διακόσμηση για την ενίσχυση της αγάπης και του έρωτα στη σχέση σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το φενγκ σούι για ρομαντισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα απαλά χρώματα για σας και η επίπλωση σας να είναι άνετη. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση ρομαντικών εικόνων στο υπνοδωμάτιο σας.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΩΣ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
 
Σύμφωνα με την αρχή του φενγκ σουι ενεργοποιώντας την βορειοδυτική γωνία του σπιτιού ή του γραφείου σας θα απολαύσετε ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια όσο συχνά θέλετε. Ένα ασφαλές και χαρούμενο ταξιδι είναι το όνειρο εκείνων όπου ταξιδεύουν τακτικά σε επίσημα, οικογενειακά ή προσωπικά ταξιδια. Σκεφτείτε ένα μεμονωμένο δωμάτιο, που βρίσκεται απευθείας στο μπροστινό μέρος δεξιά του Bagua. Αυτή η περιοχή είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει την ενέργεια που επιτρέπει την είσοδο στη ζωή σας χρήσιμων και γενναιόδωρων ανθρώπων. Επιπλέον η περιοχή αντιπροσωπεύει υποστηρικτικά πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σας, τον Θεό, του αγίους, αγγέλους, κ.λπ.
 
 Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΈΝΑ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΒΑΖΟ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
 
Χρησιμοποιώντας το φενγκ σουι μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσωπικό βαζο πλουτου. Αυτό μπορεί να συμπληρωθεί με όμορφα πολύτιμα αντικείμενα. Θεωρείται ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε τυχη πλουτου στο σπίτι σας. Το βάζο αυτό θα πρέπει να τοποθετείται στο γραφείο ή το σπίτι σας. Είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το είδος του πλούτου που επιθυμείτε. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το βάζο πλούτου που επιλέξατε είναι σωστό.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<