Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Δεδομένου ότι η ζωή μας είναι εναρμονισμένη με το πνεύμα του χώρου στον οποίο ζούμε, στο Φενγκ Σουι είναι πολύ σημαντικό να δοθεί προσοχή στις ανάγκες του σπιτιού και να κρατήσετε τη ροή της ενέργειας σε αρμονία. Ως εκ τούτου, από καιρό σε καιρό πρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση του σπιτιου και να βεβαιωνόμαστε ότι όλα είναι καλά σύμφωνα με το Φενγκ Σουι. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να μάθετε πώς να ανανεώσετε όλους τους χώρους του σπιτιου σας με λίγη καλή βοήθεια από το Φενγκ Σουι. Ενεργοποίηση της κύριας πόρτας Η κύρια πόρτα του σπιτιού σας είναι όπου η εξωτερική περιβαλλοντική ισχυρή κοσμική ενέργεια εισέρχεται τη σύνδεση του σπιτιού σας.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ Ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Το φως στο Φενγκ Σουι αντιπροσωπεύει το στοιχείο της φωτιάς αλλά και την γιανγκ ενέργεια που δίνει ζωή σε έναν οποιονδήποτε χώρο. Και οι δύο αυτές ιδιότητες μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές για τη δημιουργία ενός ευοίωνου Φενγκ Σουι. Τα φώτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Φενγκ Σουι με εξαιρετικά αποτελέσματα στο νότιο τμήμα του κήπου ή του μπαλκονιού που είναι η ενέργεια που αντιστοιχεί στη φωτιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και ως θεραπείες στο Φενγκ Σουι για διάφορα προβλήματα όπως δηλητηριώδης γωνίες, πρόσβαση της γιν ενέργειας κλπ. Δεν χρειάζεται πολύ φως Ο κανόνας που αξίζει να διατηρηθεί είναι ότι όταν οι πηγές φωτός είναι μετριοπαθείς και μη απειλητικές, φέρνουν καλή τύχη σε οποιοδήποτε μέρος του κήπου ή του μπαλκονιού κι αν είναι.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Έχετε ποτέ σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια του Φενγκ Σουι για την επιλογή του διαμερίσματος που θέλετε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε; Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές σύμφωνα με το Φενγκ Σουι που θα μπορούσαν να αλλάξουν την άποψή σας στην αναζήτηση του σωστού διαμερίσματος με την απαραίτητη θετικη ενεργεια που χρειάζεστε στη ζωή σας. Όταν ψάχνετε για ένα διαμέρισμα μπορεί κυρίως να αναζητάτε την κατάλληλη τιμή και μόνο σε σχέση με αυτά που θέλετε να έχει. Μην ανησυχείτε, επειδή μερικές φορές ένα διαμέρισμα "όχι και τόσο ωραίο" μπορεί να έχει το καλύτερο Φενγκ Σούι και τελικά να σας κάνει. Παρακάτω σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές σύμφωνα με το Φενγκ Σουι για να επιλέξετε σωστά. Τί κτίριο να επιλέξετε; Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κτίρια, η επιλογή αυτού όπου θα είναι το διαμέρισμα σας μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ Ή ΌΧΙ ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ
 
Χρησιμοποιώντας καθρεφτες στο χώρο μας σύμφωνα με το Φενγκ Σουι μπορεί να καταλήξει σε κάτι πολύ καλό ή ακόμα και πολύ κακό σε σχέση με την ενεργεια που προσελκύει. Οι καθρέφτες είναι πολύ ισχυρά εργαλεία όπως μας δείχνει το Φενγκ Σουι, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή. Θα πρέπει να προσέχουμε πολύ σε ποια δωμάτια βάζουμε τους καθρέφτες, σε ποια γωνία τους, σε ποια κατεύθυνση, τι αντανακλούν, τι έχουν από πίσω τους. Δεν θα πρέπει να τους βάζουμε σε ένα μέρος χωρίς να αναλογιστούμε τον συμβολισμό τους στο συγκεκριμένο χώρο σύμφωνα με το Φενγκ Σουι. Ανάλογα με το σχήμα τους, οι ειδικοί καθρέφτες – Πα Κουα – στο Φενγκ Σουι μπορεί να είναι κυρτοί, κοίλοι ή επίπεδοι. Οι κυρτοί καθρέφτες είναι κυρτοί προς τα έξω, αλλά χρησιμοποιούνται για να αντανακλούν την αρνητική ενέργεια Τσι και να τη στείλουν πίσω στην πηγή.
 
 Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
5 ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
 
Το Φενγκ Σουι μπορεί να μας δώσει έναν οδηγό και για τα δωρα που κάνουμε τις γιορτές. Τα δωρα γενικότερα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείχνουμε τα συναισθήματα και τις προθέσεις μας απέναντι στους άλλους. Στο Φενγκ Σουι υπάρχουν κάποια αντικείμενα που θεωρείται ότι φέρνουν κακη τυχη, ακόμη και αν οι προθέσεις μας είναι οι καλύτερες. Πέντε δώρα που δεν θα πρέπει να προσφέρουμε σε κανέναν, γιατί αυτή η αρνητική ενέργεια μπορεί να γυρίσει εναντίον μας. Αντικείμενα με αιχμηρές γωνίες Ένα τέτοιο δώρο που αποτελείται από αιχμηρές γωνίες είναι σχεδόν συχνό επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουν τον κρυμμένο συμβολισμό. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ – ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ;
 
Μπορείτε να προσελκύσετε ακόμη περισσότερο αγαπη, προσοχή, αρμονια και φιλους στη ζωή σας χρησιμοποιώντας την αρχαία τέχνη του Φενγκ Σουι και την αρωματοθεραπεια. Είναι σύμφωνα με το Φενγκ Σουι μια από τις πιο δελεαστικές θεραπειες που μπορεί να ευχαριστήσει όλες σας τις αισθήσεις. Η αρωματοθεραπεια αντιπροσωπεύει ένα πολύ ευχάριστο τρόπο πρόσκλησης των θεραπευτικών ενεργειών σε κάθε χώρο. Διαβάστε για να δείτε αν σας ενδιαφέρει να τη δοκιμάσετε. Αλλά πώς λειτουργεί και δρα; Η Αρωματοθεραπεία είναι ένα μικρό μυστικό που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια προκειμένου να θέτει τον εγκέφαλο σε λειτουργία. Γνωρίζετε ότι η μυρωδιά μπορεί να ενεργοποιήσει πολύ περισσότερο πιο γρήγορα το μυαλό σας από ότι η όραση σας;
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<