Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ(FENG SHUI) – ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΓΑΜΟ, ΤΗ ΦΗΜΗ
 
Μόλις αποφασίσετε ποιό σημαντικό τομέα της ζωής σας θέλετε να βελτιώσετε, υπάρχει στο Φενγκ Σουι μεγάλη ποικιλία μέσων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ενεργοποίηση αυτών γωνιών του σπιτιού σας. Αυτές οι θεραπειες στο Φενγκ Σουι μπορούν να τεθούν στις σωστές γωνίες του σπιτιού σας. Σχεδόν σε κάθε γωνιά μπορείτε να βάλετε σύμφωνα με το Φενγκ Σουι λαμπερά φώτα, τα οποία αποτελούν ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία ενίσχυσης της τύχης σας. Επίσης, τα ηλεκτρονικά που τοποθετούνται όπως μας δείχνει το Φενγκ Σουι στις σωστές θέσεις μπορούν να προσελκύσουν τυχη στην καριερα σας. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα αντικείμενα στο Φενγκ Σουι, τα οποία έχουν ορισμένη σημασία για καθεμία από τις σημαντικότερες προσδοκίες της ζωής. Οικογένεια και οικονομική ευρωστία Αν τοποθετήσετε φυτά ή λουλούδια στον ανατολικό τομέα και νοτιοδυτικό, θα βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και τις προοπτικές πλούτου.
 
 Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ (FENG SHUI): ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
 
Πολλές θεραπευτικές πρακτικές των αρχαίων πολιτισμών στο Φενγκ Σουι που περιελάμβαναν φυλαχτα και φυλαχτα για το λαιμό, φτιαγμένα από διάφορες πέτρες που λαμβάνονταν για τον πόνο. Επίσης, στην αρχαία Ρώμη πέτρες χρησιμοποιήθηκαν για τη θετική επίδραση τους στο σώμα. Στα λατινικά και ελληνικά συγγράμματα βρίσκουμε πολλές αναφορές σε φυλαχτά από πετράδια βασισμένα στο να έχουν ένα ρόλο στη διατήρηση της υγείας, της ασφάλειας και την προσέλκυση αρετών. Έτσι σύμφωνα με το φενγκ σουι εδώ σας παρουσιάζουμε τον Αμεθυστο και τον Χαλαζια. Αμέθυστος Είναι ένα από τα καλύτερα κρύσταλλα για διαλογισμό, λόγω του χρώματός του που αντιστοιχεί σε υψηλότερη δόνηση του τρίτου ματιού. Χρησιμεύει για να καθησυχάσει τις κοσμικές σκέψεις που κατακλύζουν ευαισθητοποίηση, ανοίγοντας το δρόμο για διαλογισμό. Ο Αμέθυστος εισάγει ανώτερη σοφία και κατανόηση, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για εκείνους που έχουν χάσει ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Ονομάζεται επίσης η πέτρα της ψυχής, διότι επικοινωνεί άμεσα με αυτή, όντας ιδανική για χαλάρωση και διαλογισμό. Λόγω της κατευναστικής επίδρασής της, βοηθά τους ανθρώπους που είναι αγχωμένοι, εξαντλημένοι από την εργασία ή σε ειδικές νοητικές καταστάσεις.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΌΛΟ ΤΟ 2013 - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ
 
Πρέπει να πούμε ότι οι «άνεμοι» του Φενγκ Σουι αυτού του έτους φέρνουν μια ισχυρή ενίσχυση του γνήσιου Lo Shu μαγικού τετραγώνου. Το 2013 στο Φενγκ Σουι είναι η χρονιά του φιδιου και από στοιχείο του νερού, παρόμοιο με τα υδάτινα naga πνεύματα, πνεύματα που μπορεί να φέρουν ξαφνικές και δραματικές μεταμορφώσεις και αλλαγές. Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε ενεργειακά κέντρα στο σπίτι που να εναρμονίζουν τέλεια με τους νέους «ανέμους» Φενγκ Σουι του έτους, θα είστε σε θέση να ηρεμήσετε τα naga πνεύματα και έτσι να είστε ασφαλείς καθ' όλο το 2013. Γνωρίζοντας τον προσανατολισμό του σπιτιού στο Φενγκ Σουι θα σας βοηθήσει επίσης να επωφεληθείτε πλήρως από το ευοίωνο αστέρι του. Όταν λέμε προσανατολισμό σπιτιού στο Φενγκ Σουι, συνήθως εννοούμε σε σχέση με την κεντρική είσοδο του σπιτιού. Αν μένετε σε πολυκατοικία, την είσοδο του δικού σας διαμερίσματος και όχι της πολυκατοικίας.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
 
Αν είστε οπαδός του Φενγκ σουι τρόπου ζωής, έχετε διακοσμήσει το σπίτι, το γραφείο και ολόκληρο το περιβάλλον σας με βάση τους κανόνες του, μπορεί να αναρωτιέστε τι να κάνετε όταν φεύγετε για διακοπές. Θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για να μην συμβεί κάτι απρόοπτο τόσο στο σπίτι σας όσο λείπετε, αλλά και εκεί που θα πάτε; Μην ανησυχείτε, εμείς κάναμε την έρευνα για σας και αποκαλύπτουμε τί πρέπει και τί δεν πρέπει να κάνετε πριν αναχωρήσετε για τις διακοπες σας αλλά και όταν φτάσετε στον προορισμό των διακοπων σας. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξέρετε ότι κάποιες σύντομες αλλαγές σύμφωνα με το Φενγκ Σούι επηρεάζουν τη ζωή σας, αλλά μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ποια είναι τα πρώτα βήματα; Ευτυχώς, μπορείτε να έχετε ένα είδος ελέγχου όσον αφορά τις διακοπές σας.
 
 Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ - Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Κάθε χρώμα του φάσματος έχει στο φενγκ σουι τη σημασία του και τον δικό του ρόλο κατ’ επέκταση στη ζωή μας. Δεν πάνε όλα τα χρώματα σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου. Άλλα χρώματα στο φενγκ σουι βοηθούν στην ενεργοποίηση της ενέργειας και άλλα στην ηρεμία της. Εδώ σας αποκαλύπτουμε τη σημασία των βασικών «ψυχρών» χρωμάτων στο φενγκ σουι και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά τους ανάλογα πού θέλετε να τα πραγματοποιήσετε. Φροντίστε να είστε προσεχτικοί με τη χρήση τους και τις ενέργειες που ενεργοποιείτε κάθε φορά. Το Μπλε χρώμα συμβολίζει την ενέργεια του νερού. Σχετίζεται με την αλήθεια, την ειλικρίνεια, τη σοφία, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα. Επίσης, συσχετίζεται με την ηρεμία, με μια σχεδόν κατασταλτική δράση, με την ενδοσκόπηση, τη γαλήνη, τη περισυλλογή, τη μοναξιά, την ψυχρότητα και τη σοβαρότητα. Το Πράσινο χρώμα αντιστοιχεί στην ενέργεια του ξύλου. Συμβολίζει την ανάπτυξη, τη θεραπεία, την επέκταση, την ανανέωση, την αφθονία, τον πλούτο, την ειρήνη, τη χαρά, την κατανόηση και την αρμονία.
 
 Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΌΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
 
Υπάρχουν κάποιες φενγκ σουι τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό της σκληρής δουλειάς των φοιτητών, μαθητών, γενικότερα όσων σπουδάζουν ή μαθαίνουν καινούργια πράγματα, σε καλά αποτελέσματα. Η μαθηση είναι μια σημαντική πτυχή της ζωής του ατόμου καθώς συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε γνωση ακόμη και μετά την επίσημη ολοκλήρωση των σπουδων. Μέσω του φενγκ σουι οι σπουδαστες μπορούν να ανακαλύψουν τις ικανότητες τους και τις δυνατότητες τους. Τα σημεία που απαριθμούνται παρακάτω έχουν στόχο να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζονται όλοι στις σπουδες τους ή κατά το διαβασμα. Πρέπει να βρείτε τον αντίστοιχο κουά (kua) αριθμό σας μαζί με τις 4 καλύτερες κατευθύνσεις σας - Κοιμηθείτε με το κεφάλι σας προς την κατεύθυνση του κουά αριθμού σας.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<