Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Η φενγκ σουι διακόσμηση του σπιτιού τονίζει το γεγονός ότι το περιβάλλον πρέπει να είναι καθαρό, τακτοποιημένο, χωρίς σκουπίδια και με αντικείμενα γεμάτα θετική ενέργεια. Τοποθετούμε τα φενγκ σούι αντικείμενα σύμφωνα με το χώρο και το υλικό τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτευχθεί η αρμονια με το περιβάλλον. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας καθώς η αρμονία επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής ενός ατόμου το οποίο περιλαμβάνει οικονομικά, επαγγελματικά, υγεία, σχέσεις, κλπ. Τα φενγκ σουι αντικείμενα και προϊόντα μπορούν να επιφέρουν υγεία, ηρεμία, γαλήνη, τύχη, άνεση και ευημερία.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
 
Σύμφωνα με το φενγκ σουι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εποικοδομητικά το φενγκ σουι εύκολα στο μπανιο σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να διακοσμήσετε το μπανιο σας, έτσι ώστε να διασφαλίσετε τη σωστή ροή του τσι. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για την ενσωμάτωση του φένγκ σούι στο μπάνιο σας. Υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε σχετικά με τη θέση του λουτρού. Όπως το να έχετε τη μπανιέρα επάνω ή δίπλα από την μπροστινή πόρτα. Το μπάνιο στο κέντρο του γραφείου. Το μπάνιο στο δεύτερο όροφο ακριβώς πάνω από την μπροστινή πόρτα ή την κουζίνα ή έχοντας μια τουαλέτα κάτω από τις σκάλες σας. Για να διορθώσετε το πρόβλημα: Μπορείτε να βάλετε έναν καθρέφτη.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
 
Η εφαρμογή του φενγκ σουι στο χώρο του σαλονιού παρέχει δύναμη σε όλα τα μέλη της οικογένειας, για να επιτύχουν μεγαλύτερη ευτυχία και επιτυχία. Μιας και το σαλόνι είναι σχεδιασμένο για χαλάρωση και για να περνάμε ώρες μαζί το πρώτο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι το δωμάτιο πρέπει να είναι άνετο για την οικογένεια. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι παραμένει καθαρό και τα παράθυρα να ανοίγονται κάθε μέρα, έτσι ώστε το φυσικό φως και ο φρέσκος αέρας να μπαίνουν μέσα και το αρνητικό τσι να κρατιέται μακριά.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
 
Στο φενγκ σουι οι αριθμοί παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ατόμου. Στην πραγματικότητα, το φενγκ σουι έχει τις ρίζες του βαθιά στην αριθμολογια. Οι Κινεζοι μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι πολύ προληπτικοί από αυτή την άποψη και συχνά αριθμοί σπιτιών, αριθμοί τηλεφώνων, πινακίδες αυτοκινήτων και άλλα πολλά επιλέγονται αναλόγως των αριθμό τους. Στα κινέζικα (ή στα Καντονέζικα για την ακρίβεια) οι αριθμοί είναι τυχεροί ή άτυχοι σύμφωνα με τον τρόπο που προφέρονται. Το οκτώ θεωρείται ως ένας ευοίωνος αριθμός, δεδομένου ότι ο ήχος ακούγεται παρόμοια με εκείνο της ευημερίας στα Καντονέζικα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι προτιμούν να έχουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αριθμούς τηλεφώνων και άλλα να τελειώνουν στον αριθμό οκτώ ή να έχουν άθροισμα οκτώ. Στην πραγματικότητα, ένα σπίτι με τον αριθμό οκτώ ή που λήγει ή που έχει άθροισμα 8 υποτίθεται ότι είναι αρκετά ευοίωνο.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΤΣΙ
 
Ένα από τα βασικά στοιχεία στο Φενγκ Σουι για τον επηρεασμό της κατεύθυνσης και της ροής του τσι στο σπίτι σας είναι η τοποθέτηση των επίπλων. Υπάρχουν σημαντικά πράγματα στο Φενγκ Σουι που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την τοποθέτηση των επίπλων για να εξασφαλιστεί ότι η ροή του τσι δεν μπλοκάρεται, παραμορφώνεται ή εξαναγκάζεται με οποιοδήποτε τρόπο. Για να επηρεάσετε ορισμένες πτυχές της ζωής σας θα πρέπει να έχετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας σχετικά με τη διάταξη των επίπλων. Για τη βασική ευημερία υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν σε σχέση με την τοποθέτηση επίπλων. Τα έπιπλα πρέπει να τακτοποιηθούν για άνεση και ζεστασιά και θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για τη ροή του τσι. Τα κύρια κομμάτια πρέπει να τοποθετηθούν σε μία κυρίαρχη θέση ή απλά στο χώρο που βλέπει την πόρτα και στο πλάι. Η τοποθέτηση του κρεβατιού είναι πολύ κρίσιμη, επίσης.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 
Για να έχετε το καλύτερο Φενγκ Σουι στο σπιτι και τη ζωή σας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε το ρόλο των χρωματων, μιας και διαφορετικά χρωματα έχουν διαφορετική γιν και γιανγκ ενεργεια, που δημιουργεί διαφορετικά είδη επιδράσεων. Η Γιν ενεργεια είναι παθητική και δίνει μια εξωπραγματική επίδραση στο άτομο. Η Γιανγκ ενεργεια είναι ενεργητική και σας κάνει πιο παθιασμένους με ό, τι κάνετε. Τα γιν χρωματα προκαλούν τα αποτελέσματα της θεραπειας και της χαλαρωσης. Αλλά, στην περίπτωση που θέλετε κάποια ενέργεια να σας βοηθήσει με τη δουλειά του γραφείου ή τα παιδιά χρειάζονται περισσότερη μελέτη, τότε πρέπει να υπάρχουν κάποια γιανγκ χρώματα, έτσι ώστε να εξουδετερωθεί η ονειροπόληση.
 
 Συγγραφέας: Γιώργος Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<