Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Αντικείμενα διακόσμησης για θετική ενέργεια σε διάφορους τομείς σύμφωνα με το φενγκ σουι
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η φενγκ σουι διακόσμηση του σπιτιού τονίζει το γεγονός ότι το περιβάλλον πρέπει να είναι καθαρό, τακτοποιημένο, χωρίς σκουπίδια και με αντικείμενα γεμάτα θετική ενέργεια. Τοποθετούμε τα φενγκ σούι αντικείμενα σύμφωνα με το χώρο και το υλικό τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτευχθεί η αρμονια με το περιβάλλον. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας καθώς η αρμονία επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής ενός ατόμου το οποίο περιλαμβάνει οικονομικά, επαγγελματικά, υγεία, σχέσεις, κλπ. Τα φενγκ σουι αντικείμενα και προϊόντα μπορούν να επιφέρουν υγεία, ηρεμία, γαλήνη, τύχη, άνεση και ευημερία.Φενγκ σούι προϊόντα διακόσμησης

Υπάρχει ένας αριθμός από φενγκ σούι ασιατικά οικιακά προϊόντα διακόσμησης για να επιλέξετε, όπως διάφορους τύπους από αγάλματα του Βούδα που εκπροσωπεύουν τα χρήματα, το γέλιο, το μπρούντζο, το νεφρίτη, κλπ, αγάλματα δράκου, φενγκ σούι ιατρικό βαλιτσάκι, κινέζικα ξύλα, κούκλες, κ.λπ.

Ένα φένγκ σούι σιντριβάνι

Είναι ένα υπέροχο προϊόν για να έχετε στο σπίτι καθώς το φενγκ σούι σιντριβάνι λειτουργεί ως θεραπεία για τα οικονομικά προβλήματα.


Αλλά η αγορά του προϊόντος δεν είναι εύκολη, μιας και το φτιάξιμο και το μέγεθος της πηγής πρέπει να εξεταστεί. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να διασφαλιστεί είναι ότι το σιντριβάνι θα ταιριάζει στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η περιοχή της τοποθέτησης του σιντριβανιού πρέπει επίσης να εξεταστεί. Ακόμη και τα καταστήματα κήπων μπορούν να σας προμηθεύσουν αυτά τα σιντριβάνια.Ένα γλυπτό ή άγαλμα του Βούδα


Ο Βούδας χρησιμοποιείται για να ενισχύσετε την πνευματική δύναμη και την καλή τύχη και να επιτύχει την πνευματική ανάπτυξη και αρμονία στη ζωή ενός ατόμου.

Πρώτον, πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε ένα ειδώλιο ή μια εικόνα του Βούδα. Το παραδοσιακό φένγκ σούι προσφέρει μια σειρά από θεότητες του Βούδα. Υπάρχουν χαρούμενοι και γελαστοί Βούδες, ο χρηματικός Βούδας, ο Βούδας των ταξιδίων και το κεφάλι του Βούδα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διάφορα υλικά, όπως χαλκό, νεφρίτη, ξύλο, ελεφαντόδοντο, κ.α. Είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή στην αγορά προϊόντων φενγκ σούι με θετική ενέργεια.


Τα Μπαμπού στο φενγκ σούι

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θετικά οφέλη υγείας.

Πολλά ασιατικά καταστήματα μπορούν να σας προσφέρουν μια σειρά από χειροποίητα αντικείμενα μπαμπού. Κάθε τοπικό ανθοπωλείο μπορεί να σας προμηθεύσει με μίσχους μπαμπού. Μπορείτε να αγοράσετε ένα δοχείο ή μια γλάστρα που να ταιριάζει στη διακόσμηση του σπιτιού σας, και να κρατήσετε στη γλάστρα το μίσχο. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές πέτρες σε αυτό επίσης.Οι φενγκ σούι κρύσταλλοι


Θεωρούνται ευοίωνα αντικείμενα δεδομένου ότι σας προστατεύουν και σας δίνουν σαφήνεια και αγάπη.


Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι από αυτούς είναι τα πολύπλευρα. Οι κρύσταλλοι βελτιώνουν τη ροή της ενέργειας σε ένα σπίτι και αυξάνουν επίσης την ενέργεια ενός ατόμου.


Υπάρχουν διάφοροι τύποι κρυστάλλων όπως η κιτρίνη και ο πυρίτης.

Τοποθετούνται στη νότια φενγκ σούι περιοχή ή στην νοτιοανατολική μπαγκούα περιοχή του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας.

Ένας κρύσταλλος κιτρίνη λέγεται ότι προσελκύει πλούτο και ενισχύει την αυτοεκτίμηση του ατόμου.

Ο Πυρίτης είναι επίσης γνωστός ως ορυκτό του ήλιου και μπορεί να προσελκύσει τις ενέργειες του πλούτου και της αφθονίας.

Ένας κρύσταλλος θα πρέπει, ωστόσο, να καθαρίζετε όταν το πρωτοαγοράσετε καθώς αυτό επαναφέρει τους κραδασμούς και τον κάνει πιο δεκτικό στο νέο ιδιοκτήτη. Γενικότερα όμως θα πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Οι ιαπωνικού στυλ κούκλες


Μπορούν να φέρουν ευημερία και καλή τύχη στο γραφείο ή το σπίτι σας.

Φέρνουν επίσης ηρεμία και γαλήνη.


Τα διακοσμητικά καμπανάκια


Είναι από διάφορα υλικά όπως αυτά που γίνονται από μπαμπού, μέταλλο, ξύλο, κλπ.


Ο ήχος που κάνουν δεν είναι μόνο ευχάριστος και χαλαρωτικός για τα αυτιά, αλλά βάζοντας διακοσμητικά καμπανάκια κοντά στην μπροστινή είσοδο προαναγγέλλουν την είσοδο της καλής τύχης, του πλούτου και της ευημερίας.


Διακοσμήστε το εσωτερικό σας με τα όμορφα ασιατικά φενγκ σούι αντικείμενα τέχνης και προϊόντα και δείτε τη διαφορά που δημιουργούν όχι μόνο στο περιβάλλον του σπιτιού αλλά και στη ζωή σας, γενικά με την καλή τους την ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το Φενγκ Σουι στο μπανιο για να μην φεύγει η θετική ενέργεια

-
Η διαμόρφωση του σαλονιου σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σουι για να νιώθουμε καλύτερα

-
Φενγκ Σουι και Αριθμολογια – Ποιό είναι το νουμερο σας σύμφωνα με το φενγκ σουι και τί σημαίνει αυτό;

-
Πώς να τοποθετήσετε τα επιπλα σας κατάλληλα σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σουι για θετική ροή του τσι

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω