Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
 
Η προστασία της ζωής και της οικογενεια σας είναι μια σημαντική πτυχή του φενγκ σουι. Διασφαλίζει ότι το σπίτι σας και τα μέλη της οικογένειας σας είναι ασφαλή, κρατώντας σύμφωνα με το φενγκ σουι μακριά τις αρνητικές ενέργειες. Υπάρχουν διάφορες θεραπείες για διάφορα προβλήματα, όπως τα 5 στοιχεία παγόδες προστατεύουν από τις αρνητικές επιπτώσεις των 5 κίτρινων αστεριών που είναι γνωστό ότι επιφέρουν τραυματισμό, ασθένειες, δυστυχία, ακόμα και θάνατο! Τα αγάλματα των ουράνιων φυλάκων –ο Φού σκύλος, ο Πι Γιάο και οι Τσι Λιν ή οι Κει Λούν σας προστατεύουν από τις 3 δολοφονίες του χρήματος, την αγάπη και τη φήμη. Θεότητες όπως η Κουάν Γιν, ο Βούδας, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Ιησούς Χριστός και άλλοι σας προστατεύουν από όλα τα είδη προβλημάτων.
 
 Συγγραφέας: Γιώργος Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ
 
Το φαγητο και τα τρόφιμα για το Φενγκ Σουι είναι ζωτικής σημασίας, και το πώς αποθηκεύονται πριν καταναλωθούν θα συμβάλλουν στην καλή υγεια μας. Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι η τακτοποίηση των ντουλαπιών και των δοχείων που αποθηκεύετε τα τροφιμα είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν θα πρέπει να τα βάζουμε τυχαία. Η ενέργεια των τροφίμων στο Φενγκ Σου εξαρτάται για παράδειγμα από την ποιότητα των δοχείων που τα τοποθετούμε, αν είναι από πλαστικό, γυαλί ή οτιδήποτε άλλο. Ποιο έχει πιο θετική ενέργεια και ποιο όχι. Παρακάτω στο άρθρο μας σας δίνουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για να διατηρήσετε τα τρόφιμα με θετική ενέργεια.
 
 Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ
 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρακτική του φενγκ σουι μπορεί να δημιουργήσει θετικές διαφορές στη ζωή των ατόμων. Όσοι θέλουν να ενισχυθεί η τυχη τους και να κερδίσουν περισσότερα χρήματα πρέπει να επικεντρωθούν στην πρακτική του φενγκ σουι. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί το φενγκ σουι να σας βοηθήσει στη δημιουργία πλουτου. Έτσι, αν δυσκολεύεστε να διατηρήσετε την αδιάκοπη ροή των χρηματων στο σπίτι σας ή αν αδυνατείτε να βγείτε από τα χρεη, θα είναι υπέροχο να εμπιστευτείτε το φενγκ σούι για την επίλυση των προβλημάτων σας. Αυτή η αρχαια κινεζικη πρακτική μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει αν σας ανησυχεί διαρκώς τα χρήματα που διαθέτετε στην τράπεζά ή η πληρωμή των λογαριασμών στην ώρα τους. Οι οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ενέργεια του πλούτου του σπιτιού σας.
 
 Συγγραφέας: Γιώργος Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ
 
Το κρεβατι είναι αναμφίβολα σύμφωνα με το φενγκ σουι το πιο σημαντικό από τα έπιπλα σας μέσα στο σπιτι. Αυτό θα είναι και το πιό σημαντικό για όλη σας τη ζωή. Γνωρίζετε ότι κρεβάτι σας είναι το μόνο κομμάτι των επίπλων που μοιράζεστε την πιο στενή σχέση στην ατομική σας ενέργεια; Η κρεβατοκάμαρα είναι πολύ σημαντικό δωμάτιο γενικότερα για το φενγκ σουι. Αυτό θα επηρεάσει την υγεία σας, την ευημερία σας και ακόμη και τη ποιότητα της σχέσεις με τον/την σύντροφό σας. Συνεπώς, δεν πρέπει να υποτιμηθεί η σημασία αυτού και πρέπει να το προσέξετε ιδιαιτέρως. Καταλάβετε ότι η ποιότητα του κρεβατιού μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει τη σχέση με τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να αγοράσετε πράγματα για το υπνοδωμάτιο σας που θα ενισχύσει την ευημερία και την συνολική υγεία σας. Πώς θα εξασφαλίσετε λοιπόν, ένα καλό φενγκ σούι κρεβάτι; Υπάρχουν 3 βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, παρακάτω παραθέτουμε τρόπους πώς να δημιουργήσετε ένα ευνοϊκό υπνοδωμάτιο για σας
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Το γνωρίζετε πως το Φενγκ Σουι και οι αρχές του μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στη δουλειά; Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο είτε έχετε εσείς οι ίδιοι μια επιχείρηση, είτε είστε διευθυντής ή ένας υπάλληλος πωλήσεων, πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Φενγκ Σουι προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Μπορεί κάποιες αρχές του να σας φαίνονται λίγο δύσκολες αλλά προσπαθήστε να εφαρμόσετε έστω και αυτές τις λίγες που μπορείτε. Όλο και κάτι καλό θα σας φέρουν στη δουλειά σας. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τί πρέπει να κάνετε για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και περισσότερα χρήματα.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΤΑ ΟΚΤΩ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ
 
Τα οκτώ ευοίωνα συμβολα που χρησιμοποιούνται στο Φενγκ Σουι σε όλη την Ασία, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή ως κοσμήματα αλλά και ως διακοσμητικά για το σπίτι. Εμφανίστηκαν πρώτη φορά ως εμβλήματα της Ινδιας όπου χρησιμοποιήθηκαν στις τελετές στέψης και άλλες ξεχωριστές περιπτώσεις. Συνήθως χρησιμοποιούνταν στο Θιβέτ ως διακοσμητικά για τους ναούς και τα μοναστήρια, και τα τελευταία χρόνια έγιναν δεκτά ως γενικά σύμβολα της καλής τύχης. Χρησιμοποιούνται και φοριούνται για να προσελκύσουν την ευημερία και την αρμονία. Παρακάτω εξηγούμε τις έννοιες αυτών των οκτώ αντικειμένων.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<