Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΈΝΑΝ ΜΙΚΡΟ… ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
 
Η αρχαία κινεζική προσέγγιση του Φενγκ Σουι μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς το περιβάλλον μπορεί να μας επηρεάσει και πώς με μερικά απλά βήματα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που μπορεί να επιδράσει επάνω μας με σωστό τρόπο και να μας βοηθήσει να διάγουμε μια ευτυχισμένη, ειρηνική και πλήρης ζωή. Εφαρμόζοντας το Φενγκ Σουι για τη διακόσμηση του σπιτιού, μας βοηθά στην επίτευξη πολλών πραγμάτων που επιθυμούμε. Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε τις Φενγκ Σουι τεχνικές, πρέπει να θυμάστε μερικά βασικά πράγματα και συμβουλές. Πρέπει να ξέρετε ότι οι τεχνικές του Φενγκ Σουι έχουν σχεδιασθεί διαφορετικά, βασίζονται σε διαφορετικές προσωπικότητες από διαφορετικά άτομα. Έτσι, είναι απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη οι διάφορες ανάγκες και προσωπικότητες, ενώ χρησιμοποιείτε φένγκ σούι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.
 
 Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ
 
Οι φενγκ σουι πρακτικές είναι γνωστό ότι είναι ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προσέλκυση πλούτου, ευημερίας και περισσότερων χρηματων. Οι άνθρωποι αυτές τις ημέρες είναι απασχολημένοι να εργάζονται και να κερδίζουν χρήματα για τον εαυτό τους. Βρίσκονται επίσης σε μια διαρκή αναζήτηση για πηγές που μπορούν να τους βοηθήσουν να ενισχύσουν τη ροή πλούτου και ευημερίας τους. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φενγκ σούι να προσελκύσετε πλούτο στο χώρο σας. Ένας από τους καλύτερους που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον βάτραχο για τα χρήματα.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΈΝΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ
 
Γνωρίζετε πως το φενγκ σουι που έχει να κάνει με την υγιή ροή της ενέργειας του περιβάλλοντος μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε έναν ευχάριστο χώρο στο σπίτι μας; Ποιος δεν θέλει να απολαμβάνει μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή; Φυσικά, όλοι το επιθυμούμε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατό μόνο να το ευχόμαστε και να καθόμαστε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά προς την κατεύθυνση αυτή ώστε να απολαύσουμε μεγαλύτερα οφέλη. Χρησιμοποιώντας τεχνικές φενγκ σουι πράγματι θα βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα ευτυχισμένο χώρο στο σπίτι μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε περιοχές όπου δεν θα περιμένουμε τίποτα άλλο από ηρεμία και χαρά γύρω μας. Υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παράγοντες όπου χρειάζεται να εξετάσετε με το Φενγκ Σουι.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
Ο ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΒΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ – ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
 
Στο φενγκ σουι ο γελαστος Βουδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε θέματα οικονομικά. Θεωρείται επίσης ως θεός του πλούτου. Φέρνει μεγάλη ευημερία, επιτυχία και οικονομικά κέρδη σε αφθονία στο σπίτι και στη δουλειά. Το όνομα «Γελαστός Βούδας» προέρχεται από τον τρόπο που το άγαλμα εμφανίζεται και την αίσθηση που προκαλεί σε όσους τον κοιτάνε. Ο τρόπος που δείχνει το άγαλμα του Βούδα αντιπροσωπεύει αφθονία, ευτυχία, καλή τύχη και ευημερία. Ο όρος στα Ιαπωνικά συμβολίζει την ικανοποίηση. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που απεικονίζεται συνήθως ως χαρούμενος, γεμάτος άνθρωπος με κοιλιά.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ
 
Σύμφωνα με το φενγκ σουι η επιθυμία σας να αποκτήσετε φήμη στο πεδίο της καριέρα σας ή ειδικότητα σας, ή γενικότερα να γίνετε πιό δημοφιλείς στους άλλους μπορεί να εκπληρωθεί εάν το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά. Το κλειδί είναι να κατανοήσετε ότι η περιοχή της φήμης βρίσκεται στη νότια γωνία του σπιτιού, του γραφείου ή της επιχείρησης σας. Η φήμη δεν είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καριέρα. Για παράδειγμα, ένα άτομο εργάζεται ως σερβιτόρος, αλλά κατέχει μια βαθιά επιθυμία να γίνει ηθοποιός. Στην περίπτωση αυτή, η ενίσχυση της περιοχής της φήμης θα βοηθήσει αυτό το άτομο να βελτιώσει τις ικανότητες του ως ηθοποιός. Δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση στις ικανότητες του ως σερβιτόρος.
 
 Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΈΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
 
Το φενγκ σουι είναι μια αρχαία κινεζική τεχνική που πετυχαίνει την τέλεια αρμονία στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας μέσω της τοποθέτησης των διαφόρων αντικειμένων σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η τοποθέτηση των φενγκ σουι αντικειμένων είναι γνωστό ότι δημιουργούν ένα αντίκτυπο στη ροή ενέργειας στην ατμόσφαιρα. Το Chi (Qi) είναι η ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει. Μπορεί να είναι είτε θετική είτε αρνητική ανάλογα με το πώς την κρατάτε. Είναι δυνατόν να προσελκύσετε καλή τύχη, βελτιωμένη υγεία και ευημερία στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας, εφαρμόζοντας το φενγκ σούι. Πολλοί ειδικοί του φενγκ σούι πιστεύουν ότι ένα ενυδρείο στο σπίτι προσθέτει καλή τύχη και ροή χρημάτων.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<