Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ – ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
 
Στο φενγκ σουι το σημείο Κουν στο τετράγωνο του Μπάγκουα* αντιστοιχεί στον τομέα που βρίσκεται στο βάθος δεξιά της κατοικιας μας. Είναι ο χώρος του απόλυτου Γιν, της «θηλυκης» ενεργειας, και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ερωτικη ζωη και τις συζυγικες σχεσεις. Σε αυτόν τον τομέα το Φενγκ Σουι υποδεικνύει να τοποθετούνται εργα τεχνης και διακοσμητικά αντικείμενα που απεικονίζουν ζευγη, όπως δύο ενωμένα με κοκ¬κινη κορδελα τριανταφυλλα, κάποιος πίνακας που απεικονίζει δύο δελφινια, ένα άγαλμα των Διοσκουρων ή του ζεύγους Αρη – Αφροδιτης, και άλλα παρόμοια. Επειδή το στοιχείο του τομέα είναι η γη, μπορούμε να τον διακοσμήσουμε και με αντίγραφα αρχαίων αγγείων που φέρουν παραστάσεις με ζευγη.
 
 Συγγραφέας: AGGIL LOUPESCOU, τηλ.:2108010069   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
 
Το Φενγκ Σουι είναι μία πανάρχαια Κινέζικη επιστήμη, τέχνη, τουλάχιστον τεσσάρων χιλιάδων ετών. Η σπουδαιότητα του καταφαίνεται από το γεγονός ότι ήταν γνωστό μόνο στην άρχουσα τάξη της κινέζικης αυτοκρατορίας μέχρι και τις αρχές του αιώνα μας. Γνώστες της τέχνης ήσαν αποκλειστικά οι Μανδαρίνοι, άνθρωποι εξαιρετικά καλλιεργημένοι, μέλη της αυτοκρατορικής αυλής, οι οποίοι συνεβούλευαν με ποιο τρόπο έπρεπε να ανεγερθεί οποιοδήποτε αυτοκρατορικό οικοδόμημα. Η ίδια η λέξη, που σημαίνει «άνεμος και νερό» μας εισάγει στην φιλοσοφία του, η οποία ασχολείται με ο,τι κινείται και μεταβάλλεται.
 
 Συγγραφέας: AGGIL LOUPESCOU, τηλ.:2108010069   Πηγή: ANEW.GR 
 
Η ΓΩΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ - ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
 
Το φενγκ σουι έχει πολλές συμβουλες και για τα επαγγελματικα για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να κάνετε το καλύτερο με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, και η ζωή σας να είναι γεμάτη με ευτυχία και ευημερία. Δεδομένου ότι η καριερα είναι μια σημαντική πτυχή της ζωής ενός ατόμου είναι απαραίτητο να κάνετε ό,τι μπορείτε για να επηρεάσετε αυτή την πτυχή της ζωής σας έτσι ώστε να πληρούνται οι στόχοι σταδιοδρομίας σας και να λειτουργήσουν τα πράγματα ομαλά και αποτελεσματικά. Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες συμβουλές για το πώς το φένγκ σούι μπορεί να επηρεάσει και να ενεργοποιήσετε τη γωνία καριέρα σας.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Τ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
 
Σύμφωνα με το φενγκ σουι η κουζινα κάθε νοικοκυριού είναι το σύμβολο της ευημεριας και της διατροφης, καθώς η καλή διατροφη μπορεί να συσχετιστεί με την υγεία και στη συνέχεια με τον πλουτο. Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σουι ο σχεδιασμός του χώρου της κουζινας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγειας και την ευημερίας του ατόμου. Δεδομένου ότι το φενγκ σουι είναι περίπλοκο και έχει διάφορες σχολές που προσφέρουν συμβουλές για συγκεκριμένα σπιτια και για τα άτομα που κατοικούν εκεί, είναι πιο εύκολο να βρείτε μερικές βασικές συμβουλές που ισχύουν για την κουζίνα για να εξασφαλίσετε ότι είναι φιλική προς το φενγκ σουι.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
 
Το φενγκ σουι είναι μια αρχαία κινεζική τέχνη που ενσωματώνει κάποια βασικά στοιχεία για να παρέχει ό, τι λαχταράτε. Είτε πρόκειται για πλουτο, ειρηνη, υγεια ή αγαπη. Υπάρχουν κάποια πρέπει και δεν πρέπει που πρέπει να ακολουθηθούν, προκειμένου να προσελκύσετε την αγαπη στη ζωή σας. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε μερικά από τα παρακάτω βήματα για να κάνετε χώρο να έρθει η πραγματική αγαπη στη ζωή σας. Ποια είναι τα βήματα: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά τη χρήση του φένγκ σούι για να προσελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας είναι να διώξετε όλα τα ωραία, αλλά μοναχικά πορτρέτα και έργα ζωγραφικής από το σπίτι.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΑ (KUA) ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ
 
Στο φενγκ σουι ο Kua ή Gau αριθμος σας καθορίζεται για την πραγματοποίηση ειδικών προσαρμογών έτσι ώστε να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα και να σας βοηθήσει να ζήσετε μια καλύτερη ζωή. Ο αριθμός kua μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τοποθεσίες σε οποιοδήποτε σπίτι ή δωμάτιο και να σας βοηθήσει να καθορίσετε την καλύτερη κατεύθυνση για καλή υγεία, επιτυχίες και καλές σχέσεις με τους άλλους. Μπορείτε να αναγνωρίσετε επίσης κακές θέσεις και να αποφύγετε το χάσιμο χρόνου σε αυτές τις περιοχές. Με τη βοήθεια του αριθμού kua θα βρείτε ποια χρώματα είναι τυχερά για σας, καθώς επίσης και τη καλύτερη κατεύθυνση για να κοιμηθείτε, να εργαστείτε, έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<