Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς το Φενγκ Σουι μπορεί να σας βοηθήσει αν θέλετε να πουλησετε το σπιτι σας να προσελκύσετε άμεσα αγοραστες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αναστάσης Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι εποχές είναι δύσκολες και το Φενγκ Σουι μπορεί να βοηθήσει και εδώ καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να πουλήσουν ένα σπιτι και δεν μπορούν το διάστημα αυτό.


Αναζητούν διάφορους τρόπους, αλλά η αγορά έχει «κάτσει» και είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Το Φενγκ Σουι με ένα γενικότερο ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας μπορεί να συμβάλει να το κάνετε πιο εύκολο.

Αν θέλετε να πουλήσετε το σπιτι σας στην καλύτερη δυνατή τιμή, όσο είναι δυνατόν με την κρίση αυτή, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές Φενγκ Σουι που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία στον τομέα αυτό.

Εγκαταστήστε έναν έντονο φωτισμό ψηλά πίσω από το σπίτι ή στο πίσω μέρος του σπιτιού


Αυτό θα κάνει την ενέργεια του σπιτιού να μην εκφυλιστεί και να μην γίνει υπερβολικά γιν.


Οι λαμπεροί φωτισμοί αναδεικνύουν την ενέργεια του σπιτιού σας και του δίνουν αυξημένο γιανγκ τσι, προσελκύοντας έτσι τους αγοραστές του σπιτιού. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε αγοραστές για το σπίτι σας.

Κρατήστε το φως αναμμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας. Είναι επίσης καλό να ανακοινώσετε την πώληση του σπιτιού σας, όταν εξακολουθεί να κατοικείται.

Εάν αφήσετε το σπίτι να παραμείνει άδειο για πάρα πολύ καιρό, τότε η ενέργεια μειώνεται, μένει στάσιμη και τελικά πεθαίνει.

Και όταν συμβαίνει αυτό, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να προσελκύσει αγοραστές.


Εάν κάνετε μια βόλτα μέσα από μια κατοικημένη περιοχή με ακατοίκητα σπίτια θα διαπιστώσετε ότι αφήνοντας ένα σπίτι να φαίνεται εγκαταλειμμένο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την ιδιοκτησία σας.

Επίσης θα το πουλήσετε πολύ πιο εύκολα αν έχετε κάποια πράγματα μέσα. Κάποια μικρά έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο, κάποια ηλεκτρικά είδη. Φροντίστε όλα να λειτουργούν και να είναι καθαρά γιατί έτσι θα φαίνεται πιο όμορφο το σπίτι σας.


Τοποθετήστε κοντά στην κύρια πόρτα ένα ομοίωμα πουλιών που πετάνε και μεταφέρουν στο ράμφος τους μια σημαία με την τιμή του σπιτιού


Γράψτε το ποσό που θέλετε για το σπίτι σε ένα κομμάτι χαρτί και τοποθετήστε το στο ράμφος του πουλιού.

Βεβαιωθείτε ότι το πουλί φαίνεται να πετάει μακριά από το σπίτι και ότι είναι μια λογική τιμή για την αξία του ακινήτου. Τα πουλιά υποδηλώνουν μόνο εξαιρετικά πράγματα. Αλλά πάνω απ 'όλα, συμβολίζουν την επικοινωνία με το Σύμπαν.

Τα πουλιά αντιπροσωπεύουν επίσης ευκαιρίες και καλές προοπτικές για το μέλλον.

Ως εκ τούτου, όταν χρησιμοποιείτε ένα πουλί για να σας βοηθήσει να πουλήσετε το σπίτι σας θα μεταδώσει το μήνυμά σας με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι το μήνυμα του πουλιού θα σας φέρει αγοραστή σχεδόν μέσα σε μια νύχτα και, το πιο σημαντικό, θα συμφωνήσετε την τιμή που θέλετε. Αλλά να μην είστε άπληστοι!

Διατηρείστε τον κήπο, τα παρτέρια, τις γλάστρες με τα φυτά σας περιποιημένα και καθαρά

Μην παραμελείτε τα φυτά σας όταν προσπαθείτε να πουλήσετε το σπίτι σας.


Πολλά από τα σπίτια που διατίθενται προς πώληση παραμένουν ακατοίκητα. Το γρασίδι και τα φυτά αναπτύσσονται προς όλες τις κατευθύνσεις, συνήθως στο βαθμό που η ενέργεια του γιν αρχίζει να κυριαρχεί. Όταν συμβεί αυτό, το σπίτι σας απλά δεν θα πουληθεί.

Συχνά, η αναζωογόνηση του κήπου με το κούρεμα του γκαζόν και το κόψιμο των δέντρων προσελκύει γρήγορα έναν αγοραστή.

Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας δεν είναι βρόμικο ή γεμάτο με σκουπίδια

Εάν καθαρίζετε τακτικά το σπίτι σας προσελκύετε καλό Φενγκ Σουι που θα φέρει κάποιον αγοραστή.


Είναι σημαντικό να πηγαίνετε συχνά και να το καθαρίζετε. Να το διατηρείτε περιποιημένο ώστε να κυκλοφορεί θετική ενέργεια και όχι αρνητική.

Η σκόνη και η βρόμα μετατρέπουν την θετική ενέργεια σε στάσιμη αρνητική ενέργεια και τα πράγματα θα παραμείνουν στάσιμα αν παραμένει βρόμικο και απεριποίητο.

Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι το σπίτι παραμένει αρκετά ελκυστικό.Καλή τύχη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Πώς θα καλέσουμε τη θετικη ενεργεια να μπει στο σπιτι μας από την κεντρική πορτα σύμφωνα με τις συμβουλες του Φενγκ Σουι (Feng Shui)

-
Διακοσμήστε με τη βοήθεια του Φενγκ Σουι το μικρό σας διαμερισμα για να έχει θετικη ενεργεια που θα σας ακολουθεί σε όλους τους τομείς

-
Ενεργοποιητές στο Φενγκ Σουι (Feng Shui) – Πώς να ενεργοποιήσετε περισσότερη τυχη στην καριερα, την οικογενεια, τα οικονομικα, τα παιδια, το γαμο, τη φημη

-
Κρυσταλλοι Φενγκ Σουι (FengShui): Αμεθυστος και Χαλαζιας Τριαντάφυλλο – Ποιους τομείς μπορούν να βοηθήσουν

      

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω