Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Μπορεί το Φενγκ σουι να με βοηθήσει να μείνω εγκυος;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

 Η ενέργεια του φενγκ σούι είναι πολύ ισχυρή. Είναι δυνατόν να βρείτε όλων των ειδών τις θεραπείες σε αυτή την αρχαία κινεζική πρακτική.

Η ευρεία διαδεδομένη γνώση και συνειδητοποίηση της δύναμης του φενγκ σούι έχει δημιουργήσει μεγάλη περιέργεια μεταξύ ανδρών και γυναικών με το πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνική για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να προσελκύσουν αυτό που θέλουν.

Το φενγκ σούι είναι πραγματικά ισχυρό και μπορεί ακόμη να βοηθήσει τα άτεκνα ζευγάρια να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Μπορεί επίσης, να εξαλείψει τα εμπόδια στο περιβάλλον σας.


Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ενδυναμώσετε την ενέργεια σας.


Η ενέργεια του υπνοδωματίου σας θα είναι ισορροπημένη. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε αρμονία στο χώρο σας. Ακόμη, μπορείτε να παρέχετε δύναμη στην φυσική ροή της ενέργειας του φενγκ σούι.

Θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχουν πολλά παραδοσιακά στοιχεία του φενγκ σούι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εκπλήρωση της επιθυμία σας.

Θα βρείτε ειδικά διακοσμητικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την εγκυμοσύνη και για θεραπείες. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες που αναπαριστάνουν ρόδια.

Εικόνες ελεφάντων με τις προβοσκίδες κάτω θα σας βοηθήσουν να μείνετε έγκυος. Πρέπει επίσης, να χρησιμοποιείτε εικόνες μωρών στο υπνοδωμάτιο σας.


Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες θεραπείες του φενγκ σούι για την εγκυμοσύνη είναι να αφήνετε τα μικρά παιδιά να χοροπηδάνε στο κρεβάτι σας. Αυτό θα αναζωογονήσει το κρεβάτι σας και θα προσκαλέσει την απαιτούμενη ενέργεια.


Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε μια καλή σύμβουλο του φένγκ σούι στην περιοχή σας και να της επιτρέψετε να επιθεωρήσει το σπίτι σας.
 
Έτσι, θα γνωρίσετε τους αδύναμους τομείς του σπιτιού σας, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Αποφύγετε αυστηρά να έχετε οποιουδήποτε είδος βαρύ φωτιστικό ή ανεμιστήρα οροφής ακριβώς πάνω από το κρεβάτι σας
. Οι λεπίδες του ανεμιστήρα μπορεί να κόψουν την ενέργεια της κοιλιακής χώρας τόσο της δικής σας όσο και του συντρόφου σας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε αυτού του είδους την διαρρύθμιση.

Σύμφωνα με αρχαίες φενγκ σουι θεραπείες και τεχνικές, δεν είναι συνετό να μετακινήσετε το κρεβάτι σας μιας και δεν θα σας επιτρέψει να συλλάβετε μωρό.
 
Καταλάβετε ότι με το φενγκ σούι, ένα συνδυασμό πολλών στοιχείων, θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
 
Πρέπει να πιστέψετε αυτό που κάνετε. Γιατί μόνο έτσι, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη θετική ενέργεια. Η βασική ιδέα είναι να ενισχύσετε την ενέργεια του υπνοδωματίου σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσελκύσετε το σημαντικό "chi γονιμότητας."
  
Άλλο ένα σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να γνωρίζετε τον Kua αριθμό σας.
 
Θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει να μείνετε έγκυος. Θα ήσαστε ευτυχισμένες που θα κρατάτε στην αγκαλιά σας την χαρά της ζωής σας.

Συνδυάζοντας αυτό με το προσωπικό σας στοιχείο θα μπορέσετε τελικά να προσαρμόσετε την θεραπεία εγκυμοσύνης. Αυτό επίσης θα καταστήσει τη θεραπεία πιο αποτελεσματική και ακριβώς όπως θέλετε αυτή να είναι.
 


ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:
ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ 25 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΝ

         

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω