Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πόσο θετικά επιδρά επάνω μας το θυμίαμα σύμφωνα με τους κανόνες της Αρωματοθεραπειας στο Φενγκ Σουι αλλά και στην Αγιουρβέρδα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι αλλά και με την Αγιουρβερδα ένα από τα σημαντικότερα δώρα της ανατολής στον άνθρωπο, η Αρωματοθεραπεια και το λιβάνι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.

Το λιβάνι είναι από παλιά το απλούστερο προϊόν στην Αρωματοθεραπεια και το πιο βασικό τόσο στο Φενγκ Σουι όσο και στην Αγιουρβέρδα.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι αλλά και στην Αγιουρβερδα όλα τα φυσικά λιβάνια μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην Αρωματοθεραπεία επειδή περιέχουν ζωτική ενέργεια που λέγεται ότι μόνο η φύση μπορεί να παράγει και μεταδίδεται αυτούσια στον άνθρωπο.

Η βασική φύση του λιβανιού αρωματοθεραπείας είναι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι το κάψιμο αρωματικών βοτάνων και άλλων βοτανικών στοιχείων που περιέχονται σε ένα ξυλάκι θυμιάματος.

Σύμφωνα με το Φενγκ Σουι αλλά και την Αγιουρβερδα οι αρχές της Αρωματοθεραπείας είναι η αίσθηση της όσφρησης που τριγυρίζει το λογικό μυαλό και επηρεάζει ακόμη και τα λεπτότερα επίπεδα του ανθρώπου, τα οποία στη συνέχεια επιφέρουν το πνεύμα της αρμονίας και της ισορροπίας στο ανθρώπινο είναι.

Πώς επιδρά η αρωματοθεραπεία επάνω μας με το λιβάνι;

Η επίδραση αυτή του λιβανιού στην αρωματοθεραπεία λέγεται ότι ενισχύει τη γενική υγεία καθώς και τη διάθεση του ατόμου, δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα.


Τι περιέχει το λιβάνι αυτό;

Ορισμένες φόρμουλες και βήματα περιλαμβάνονται γενικά στην προετοιμασία του λιβανιού στην αρωματοθεραπεία, αλλά φαίνεται να είναι πολύ απλές.

Η βάση του λιβανιού στην αρωματοθεραπεία είναι ένα
εξευγενισμένο μίγμα αιθέριων ελαίων και αρωματικών στοιχείων που εξάγονται από τις ρίζες, το φλοιό, τα φρούτα και τη ρητίνη.

Η βάση έπειτα αναμιγνύεται με νερό και διαμορφώνεται μια κόλλα, όπου προστίθεται ένα φυσικό μίγμα αιθέριου ελαίου που τοποθετείται πάνω σε ένα ξυλάκι μπαμπού.

Έπειτα, αφήνεται να ξεραθεί.

Βασικά η προσθήκη ενός φυσικού μίγματος αιθέριου ελαίου στην κόλλα πριν τοποθετηθεί πάνω στο ξυλάκι μπαμπού παρέχει στο λιβάνι αγιουρβέρδα αρωματοθεραπείας ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό άρωμα.
Οι βοτανικές ιδιότητες του λιβανιού στην Αγιουβέρδα:

Σύμφωνα με τις αρχές της αγιουρβέρδα στην αρωματοθεραπεία οι βοτανικές ιδιότητες του λιβανιού αρωματοθεραπείας συνδυάζονται γενικά με τρόπο που εναρμονίζεται με τους τρεις σωματότυποι:

Βάτα, Πίττα και ΚάφαΣτη συνέχεια η ισορροπημένη σύνθεση του τελικού προϊόντος στοχεύει στην απόκτηση μιας ορισμένης επίδρασης η οποία λαμβάνει υπόψη τη γνώση της Αρχής που διατηρείται επίσης από την ιατρική της Αγιουρβέρδα και της αρωματοθεραπείας.


Οι μηχανισμοί που κυβερνούν τα στοιχεία του λιβανιού αρωματοθεραπείας παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στο μεγαλύτερο πλαίσιο της ολιστικής αντίληψης.


Διάφορα αρώματα αρωματοθεραπείας είναι διαδεδομένα στον κόσμο. Μερικά από αυτά είναι ευρέως γνωστά, ενώ υπάρχουν και άλλα που μένουν ακόμα άγνωστα.

Το λιβάνι αρωματοθεραπείας με καμφορά είναι ένα από τα συγκεκριμένα παραδείγματα του γνωστότερου λιβανιού αρωματοθεραπείας το οποίο λέγεται ότι αυξάνει το πράνα, ανοίγει την αισθητηριακή αντίληψη, και παρέχει διανοητική καθαρότητα.

Πραγματικά είναι ένα διεγερτικό και θεωρείται σύμβολο καθαρότητας επειδή έχει τη δύναμη να καθαρίζει τη λεπτή ατμόσφαιρα.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Τι είναι ο ΖΕΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και πώς μπορεί να μας βοηθήσει;

-
Ποια είναι η πρακτική του βαθύ Διαλογισμού της γιογκα στο Φενγκ Σουι

-
Χριστιανικος Διαλογισμος: όλα όσα δεν γνωρίζετε και θέλετε να μάθετε

-
Πώς να χρησιμοποιήσουμε τις αρχές του Φενγκ Σουι για να βελτιώσουμε τις ΣΧΕΣΕΙΣ μας

       

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω