Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 – ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015, 4:18.40 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μέσα στην ίδια χρονιά, καθώς η κυβέρνηση των Σύριζα – Ανέλ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα οδήγησε τη χώρα σε εκλογές για να δει αν συμφωνεί με το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης και της συμφωνίας που έφερε στη χώρα. Αυτή η αναγκαστική συμφωνία σύμφωνα με τα λεγόμενα και του Αλέξη Τσίπρα ήταν προϊόν εκβιασμού και δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν στον Ζύριζα, γι’ αυτό και όσοι διαφώνησαν αποχώρησαν από το κόμμα με αποτέλεσμα να διασπαστεί το κυβερνόν κόμμα. Έτσι, χωρίς την υποστήριξη όλου του κόμματος δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο παρά να πάει ο πρωθυπουργός σε εκλογές.
Παρακάτω θα δούμε σύμφωνα με το ωροσκόπιο της ημέρας των εκλογών (
ωριαία επιλογής) ποια είναι η τάση της ημέρας για τις εκλογές. Ποιους ευνοεί περισσότερο αστρολογικά και ποιους όχι. Και πιο μπορεί να είναι το μέλλον της χώρας από τη νέα κυβέρνηση που πιθανό να προκύψει από αυτές τις εκλογές.
  


Η μέρα των εκλογών έχει τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο και τον Δία στο ζώδιο της γης, την Παρθένο:
 

Αυτό σημαίνει πως πολλοί θα νιώθουν έντονη την ανασφάλεια και θα θέλουν να ψηφίσουν κάτι σταθερό, κάτι που θα τους εγγυάται πως όλα θα βαίνουν καλώς την επόμενη μέρα. Ο Ήλιος έχει περάσει από την αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που σημαίνει πως έχουμε δεχτεί μια μεγάλη εξαπάτηση. Έχουν υπάρξει πολλά ψέματα και δόλιες ενέργειες κυρίως από κέντρα εξουσίας του εξωτερικού (Ποσειδώνας στους Ιχθείς). Αυτός ο Ήλιος ευνοεί τα συντηρητικά κόμματα. Προσπαθεί κιόλας να μας κάνει όσο γίνεται πιο ρεαλιστές για την επόμενη μέρα. Το πιο σημαντικό για αυτές τις εκλογές φαίνεται πως είναι ποιος είναι αυτός που θα εγγυηθεί τις δουλειές την επόμενη μέρα. Ο Δίας στην Παρθένο μαζί με τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο δείχνει πως η ελπίδα δεν έχει χαθεί. Μπορεί να υπάρχει η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα όπου συμμετέχει και ο ωροσκόπος της έναρξης των εκλογών, όπου δείχνει μια απογοήτευση πως υπάρχει, αλλά η συμμετοχή του Δία δείχνει πως συνεχίζει να υπάρχει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, παρά τις εξαπατήσεις που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός και τις απογοητεύσεις.Η μέρα των εκλογών είναι ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, τις δύο τελευταίες εκλείψεις του 2015 και έχει και ανάδρομο Ερμή
:  

Γενικότερα το διάστημα αυτό δεν είναι καλό. Υπάρχει μια γενικότερη αναμπουμπούλα, μεγάλη ένταση, πολύς θυμός, ασυνεννοησία και πολλά μπερδεμένα μηνύματα. Για αυτό υπάρχουν και πολλοί αναποφάσιστοι οι οποίοι θα παραμείνουν έως και την ώρα της κάλπης. Αυτό το δείχνουν οι πολλοί μεταβλητοί πλανήτες που υπάρχουν (Ήλιος, Δίας, Σελήνη, Κρόνος, Ποσειδώνας και ο ωροσκόπος της έναρξης των εκλογών).

Γενικότερα ότι γίνεται σε καιρό εκλείψεων ή με ανάδρομους σημαντικούς πλανήτες δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Και για όσο διαρκέσει θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, αντιδράσεις, πολλοί νόμοι και μέτρα δεν θα περνάνε εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων και της τεράστιας έντασης. Θα είναι και δύσκολο γενικά να σχηματιστεί κυβέρνηση. Επειδή όμως και οι προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου 2015, είχαν ανάδρομο τον Ερμή, είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί το ίδιο έργο και σε αυτές τις εκλογές. Δηλαδή να αναδειχθεί πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σύριζα και να μην έχει αυτοδυναμία αλλά να καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση με κάποιο άλλο κόμμα, ίσως με τους Ανέλ, μιας και αυτοί είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη κυβέρνηση για πρώτη τους φορά με ανάδρομο Ερμή.

Η μέρα των εκλογών έχει Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη που συμμετέχει στο σημαντικό μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα όπου επηρεάζει τις εκλογές μιας συμμετέχει και ο ωροσκόπος στην Παρθένο: 

Η Σελήνη είναι πολύ σημαντική στην ωριαία επιλογής ιδιαίτερα όταν είναι για εκλογές, καθώς δείχνουν την διάθεση του λαού που ψηφίζει. Αυτό δείχνει πως τα «θέλω» του λαού είναι συγκρουόμενα. Δείχνει πως είμαστε σε σύγκρουση εσωτερικά. Από τη μία η πλειοψηφία του λαού δεν είναι υπέρ των μνημονίων, αλλά δείχνει πλέον να έχει καταλάβει πως η πολιτική που ασκείται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, επιβάλει τα μνημόνια, αλλιώς απειλεί με έξοδο και αυτό είναι κάτι που επίσης δεν θέλει.

Αυτή η ψήφος θα είναι μια θυμωμένη ψήφος, αλλά και μια λογική ψήφος που περιέργως θα συνδυαστεί με την απογοήτευση αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο
. Φαίνεται πως θα μοιραστεί η ψήφος σε πολλά μικρά κομμάτια, όπου κάθε κομμάτι θα εκφράζει και ένα μέρος της πολυδιάστατης διάθεσης της ημέρας. Πάντως πολλοί είναι που θα αλλάξουν γνώμη την τελευταία στιγμή, ενώ πολλοί, για άλλο θα πάνε να ψηφίσουν και άλλο θα ψηφίσουν.Ποιους ευνοεί περισσότερο και ποιους όχι το ωροσκόπιο της μέρας των εκλογών:  


Η Σελήνη της μέρας των εκλογών, στον Τοξότη, είναι σε ζώδιο φωτιάς όπως και η προηγούμενη του Ιανουαρίου 2015 (που ήταν στον Κριό). Μόνο που σε αυτές τις εκλογές εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, που είναι και οι δυο Λέοντες και που είχαν αύξηση στις προηγούμενες εκλογές, τώρα έχουμε και τον Ευάγγελο Μειμαράκη που είναι Τοξότης και ευνοείται και αυτός.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Φώφη Γεννηματά και Λεβέντης
είναι και οι τρεις Σκορπιοί και δεν ευνοούνται από τη Σελήνη στον Τοξότη, αλλά ευνοούνται από τους πλανήτες στην Παρθένο. Όσοι από τους πολίτες που ψηφίζουν τους θεωρήσουν και μια λογική (Παρθένος) επιλογή για την επόμενη μέρα της χώρας όπου θα τους φέρει την σταθερότητα που αναζητούν οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο της γης, τότε θα προτιμήσουν αυτούς, αλλά δεν θα είναι η πλειοψηφία.

Ωστόσο η Σελήνη στον Τοξότη δεν ενισχύει την λογική επιλογή των πλανητών της Παρθένου και ενισχύει την ψήφο με θυμό αλλά και με ελπίδα. Δεν είναι μια συντηρητική Σελήνη, οπότε και δεν ευνοεί τα συντηρητικά κόμματα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ως Ιχθύς έρχεται σε σύγκρουση με τη Σελήνη της ημέρας των εκλογών στον Τοξότη και φαίνεται πως θα έχει απώλειες.

Η Χρυσή Αυγή δεν ευνοείται από τον Ήλιο στην Παρθένο
, αλλά ευνοείται ο αρχηγός της από την Σελήνη της ημέρας στον Τοξότη, καθώς είναι και αυτός Τοξότης, οπότε θα έχει μια άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές καθώς εκφράζει (καλώς ή κακώς) και ένα μεγάλο μέρος από τον θυμό που υπάρχει.

Ο Πάνος Καμμένος ως ζώδιο της γης (είναι Ταύρος) ευνοείται από τους πλανήτες στην Παρθένο
, όπου παράλληλα τον ευνοεί και ως συντηρητικό κόμμα. Αλλά δεν ευνοείται από την Σελήνη της ημέρας στον Τοξότη. Είναι όμως πολύ πιθανό να βγει στη βουλή με τα τρίγωνα του Δία, παρόλο που οι δημοσκοπήσεις δεν τον βγάζουν.

Γενικότερα οι δημοσκοπήσεις αυτήν την εποχή με τον ανάδρομο Ερμή φαίνεται πως θα πέσουν έξω σε πολλά από τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά έτσι κι αλλιώς έχουν χάσει την αξιοπιστία τους τελευταία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

-
ΤΑΡΟ ΝΑΙ ή ΟΧΙ: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΡΟ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΤΑ ΤΑΡΩ ΕΙΝΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ή ΟΧΙ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

-
ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ: ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΥΣ - ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ 8 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ANEW.GR

-
Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΡΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ANEW.GR-ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

 

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<