Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Η κάτοχος Νομπελ Ειρηνης και διασημη μπλογκερ Μαλαλα Γιουσαφζάι (Malala Yousafzai) έκλεισε τρία χρόνια από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον της – Ποιες είναι οι δυνατότητές της
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015, 11:58.04 πμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Μαλαλα Γιουσαφζάι (Malala Yousafzai) είναι μαθήτρια από το Πακιστάν που αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση στη χώρα της. Η Μαλάλα γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1997 στην πόλη Μινγκάορα του Πακιστάν, μέλος μιας οικογένειας σουνιτών Παστούν. Οι Γονείς της είναι οι Ζιαουντίν Γιουσαφζάι και Τουρ Πεκάι. Η Μαλάλα έχει και δύο μικρότερους αδελφούς. Η πρώτη της εκπαίδευση τής δόθηκε από τον πατέρα της, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σχολείου και ποιητής. Το όνομά της είναι προς τιμή της Πακιστανής λαϊκής ηρωίδας Μαλαλάι (1861-1880).
Σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησε να γράφει (χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο) σε blog, όπου περιέγραφε τη ζωή της στην πόλη Mingora, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, μετά την κατάληψη της εξουσίας στην περιοχή από τους
Ταλιμπάν, που απαγόρευσαν στα κορίτσια να πηγαίνουν στο σχολείο και εξέφραζε τις απόψεις της σχετικά με το δικαίωμα των κοριτσιών στη μόρφωση. Τα επόμενα χρόνια έδωσε συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα, τόσο της χώρας της όσο και άλλων χωρών, στις οποίες υποστήριζε το δικαίωμα των κοριτσιών να πηγαίνουν στο σχολείο.

Στο μεταξύ έγινε γνωστή η ταυτότητά της. Το πρωί της 9ης Οκτωβρίου 2012 ένας άντρας πυροβόλησε στο κεφάλι τη Μαλάλα Γιουσαφζάι ενώ βρισκόταν μέσα στο σχολικό λεωφορείο, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά. Τις μέρες μετά την επίθεση νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Πακιστάν και στη συνέχεια, όταν βελτιώθηκε η κατάστασή της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Queen Elizabeth του Μπέρμιγχαμ, στην Αγγλία. Η απόπειρα δολοφονίας προκάλεσε μια έκρηξη συμπαράστασης προς την 15χρονη τότε μαθήτρια, τόσο στο Πακιστάν όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2013 της απονεμήθηκε το Βραβείο Ζαχάρωφ και ήταν υποψήφια για το Νόμπελ Ειρήνης. Το 2014 τελικά της απονεμήθηκε το Νόμπελ Ειρήνης για τον αγώνα της στο δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.


Ποια είναι πραγματικά η Μαλάλα σύμφωνα με τον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη και ποιες οι δυνατότητές της;


Η Μαλάλα έχει τον Ήλιο της στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο, σε τετράγωνο με Κρόνο, τον ωροσκόπο, τον Ερμή και την Αφροδίτη της στο Λέοντα και στον 12ο οίκο, και έχει Ερμή τετράγωνο Πλούτωνα:

Ο Ήλιος της στον 11ο οίκο είναι ένας αρκετά ανεξάρτητος Ήλιος. Από μικρή ήθελε να είναι ελεύθερη να εκφράζει τις απόψεις της, γεγονός δύσκολο για την κουλτούρα του τόπου που μεγάλωσε. Αγαπάει την οικογένειά της και είναι τυχερή καθώς είχε έναν πατέρα που εκτιμούσε τη γνώμη της και ήθελε να την ακούει. Είναι αρκετά γενναία και δεν φοβάται να τολμήσει πράγματα που για τους περισσότερους μοιάζουν παράτολμα. Ο Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας μπορεί να είναι ένα από τα στοιχεία που δείχνουν την επίθεση που δέχτηκε, αλλά επίσης δείχνει και το πείσμα της να συνεχίσει τον αγώνα που άρχισε και να λέει την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομά τους.Έχει τη δύναμη και το θάρρος να τολμήσει ακόμα περισσότερα και πιο παράτολμα τα χρόνια που έρχονται. Το θέμα είναι όμως πως με τους πλανήτες στον 12ο οίκο φαίνεται πως πάντα θα έχει ιδιαίτερα δυνατούς εχθρούς να την πολεμάνε. Εκείνη όμως φαίνεται πως δεν την τρομάζει κάτι τέτοιο. Είναι αγέρωχη και βρίσκει τον τρόπο να τους αντιμετωπίζει. Ο Ήλιος της στον 11ο οίκο δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει μια πολιτική καριέρα. Θα είναι η πρώτη πολιτικός που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους άλλους και για να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, και τίποτα δεν μπορεί να την αλλοιώσει.  


Η Μαλάλα έχει τον 10ο οίκο της στο ζώδιο του Ταύρου, τη Σελήνη και τον Άρη της στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο
:
Είναι από φύση διπλωμάτης, έχει καλούς τρόπους, είναι ευγενής και γλυκιά. Δεν μπορεί με τίποτα να βλέπει άτομα γύρω της να αδικούνται και δεν θα μπορεί παρά να αντιδράσει δυναμικά για να αλλάξει κάτι τέτοιο. Η μητέρα της παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Είναι ένα άτομο όμορφο, δυναμικό και την έχει βοηθήσει πολύ να διαμορφώσει την προσωπικότητά της, αυξάνοντας την αίσθηση της δικαιοσύνης μέσα της. Η ισότητα όλων των ανθρώπων μεταξύ τους είναι κάτι που την απασχολεί από μικρή.

Ιδιαίτερα η ισότητα των δύο φύλων είναι κάτι για το οποίο θα πολεμήσει. Την ενδιαφέρει πολύ το δικαίωμα στην παιδεία και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτό καθώς νιώθει πως γι’ αυτό γεννήθηκε και επέζησε της επίθεσης από τους Ταλιμπάν.


Η Μαλάλα έχει Δία και Ουρανό στον Υδροχόο και στον 6ο οίκο ανάδρομους, ο Ερμής της κάνει αντίθεση με τον Ουρανό και η Αφροδίτη της κάνει αντίθεση με τον Δία:
Αυτό δείχνει ένα άτομο που γεννήθηκε με μια τεράστια δίψα για αλλαγή. Θέλει, όπως και τα περισσότερα άτομα της γενιάς της, να αλλάξει πολλά πράγματα από αυτά που βλέπουμε γύρω μας και θα προσπαθήσει να το κάνει. Οι ανάδρομοι πλανήτες της αυτοί δείχνουν πως πιθανό να καθυστερήσει να κάνει όλες αυτές τις αλλαγές που θέλει. Αυτοί είναι όμως που την κάνουν ένα άτομο άκρως αλτρουιστικό, αυτόνομο και αυτοδημιούργητο. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού είναι ένα από τα στοιχεία που δείχνουν πως κάποια στιγμή της ζωής της θα δεχτεί επίθεση. Επίσης είναι αυτή η αντίθεση που την κάνει να μην μπορεί να σταματήσει να μιλάει και αν γράφει για τις αδικίες που βλέπει γύρω της και ιδιαίτερα για τις στερήσεις ελευθεριών που διαπιστώνει καθημερινά.

Είναι επίσης η αγάπη για να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα και να προσπαθεί να αλλάξει συνήθειες και καθεστώτα που είναι πίσω και δεν εξυπηρετούν το δημόσιο καλό. Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία την κάνει υπερβολικά δοτική και σε αυτόν τον άξονα 6-12 οίκου δείχνει την υπερβολική ανάγκη της για να προσφέρει στους αδύναμους, στους αδικημένους και σε όσους την έχουν ανάγκη. Και θα χρησιμοποιήσει την επιρροή και την δημοσιότητά της για όλους αυτούς, σε κάθε της βήμα με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί κάθε φορά.


Η Μαλάλα έχει τον Πλούτωναστο ζώδιο του Τοξότηστον 4ο οίκο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Υδροχόο στον 6ο οίκο και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο
:

Το τετράγωνο Ωροσκόπου-Πλούτωνα είναι ακόμα μία ένδειξη ότι θα δεχτεί μια βίαιη επίθεση κάποια στιγμή στη ζωή της. Το γεγονός πως ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος δείχνει πως πιθανό να ξαναδεχτεί επίθεση. Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο και στον Τοξότη δεν είναι και ότι καλύτερο για κάποιον το να παραμένει στον τόπο που γεννήθηκε. Τα καλύτερα χρόνια για αυτήν θα είναι εκείνα που θα μένει μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε, όπως την περίοδο αυτή που μένει στην Αγγλία και συνεχίζει εκεί τις σπουδές της. Ο Πλούτωνας αυτός την βοηθάει μέσω της δημοσιότητας που της φέρνει να επιβάλει τις απόψεις της ακόμα κι εκεί που για καιρό δεν ήθελαν καν να την ακούσουν.
Θα προσπαθήσει με τις ενέργειές της κυρίως στο εξωτερικό να αλλάξει τα πράγματα στην κουλτούρα της και στην χώρα της γενικότερα. Μπορεί να προσφέρει περισσότερα με το να ζει και να εργάζεται εκτός της χώρας που γεννήθηκε και κάθε φορά που θα επιστρέφει στο Πακιστάν θα κινδυνεύει η ζωή της. Το εξάγωνο Ουρανού-Πλούτωνα δείχνει όμως πως δεν φοβάται καθώς όταν έρχεται η ώρα να προσφέρει και να φροντίσει τους άλλους, δεν κοιτάει αν κινδυνεύει ή όχι. Αυτό το εξάγωνο τη βοηθάει να κάνει τα σωστά βήματα για να φέρει τις αλλαγές που θέλει σε θέματα παιδείας αλλά και μιας γενικότερης αλλαγής νοοτροπίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 – ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;   

-
 Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ;

ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

- ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΕΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Ή Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ
 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<