Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015, 7:34.04 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 


Μετά το αδιέξοδο με την ψήφιση για πρόεδρο της δημοκρατίας, η Ελλάδα οδηγήθηκε σε πρόωρες εκλογες οι οποίες και θα γίνουν άμεσα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. Ήταν μεγάλη η δυσαρέσκεια από τα απανωτά μνημονια και τις πολιτικές λιτοτητας όπου όπως φαίνεται πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να στηρίξουν πλέον αυτό το καθεστώς και έτσι η χώρα οδηγήθηκε για ακόμη μια φορά σε εκλογές.Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τους σημαντικότερους αστρολογικούς παράγοντες
από τα ωροσκόπια των δύο φαβορί για τη νίκη, αλλά κυρίως το ωροσκόπιο της μέρας των εκλογών που δείχνει τις προθέσεις του λαού, ως ωροσκόπιο επιλογής για τη μέρα των εκλογών, το ωροσκόπιο της Ελλάδος και τις συγκρίσεις όλων των ωροσκοπίων μαζί για να δούμε ποιον ευνοούν περισσότερο και τι μας λένε για το μέλλον της χώρα μας.  


Η μέρα των εκλογών:


Είναι μια επαναστατική μέρα. Ίσως η μοναδική φορά όπου έχουμε τον Ήλιο στον επαναστάτη Υδροχόο, Ήλιος και του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδος, και σε συνδυασμό με τη Σελήνη σύνοδο Ουρανό στον Κριό δείχνει μια μέρα με μεγάλες αλλαγές.
Είναι μια μέρα όπου η ψήφος θα είναι αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας που βιώνει ο λαός μας καθώς η ψήφος αυτή θα τον αντιπροσωπεύει απόλυτα και δεν θα είναι ψήφος φόβου. Είναι μια μέρα όπου ο λαός θα ψηφίσει επαναστατικά και δημοκρατικά. Είναι μια μέρα όπου πολλοί θα έχουν έντονη την ανάγκη να κάνουν τη διαφορά για αυτή τη χώρα και να κάνουν ριζοσπαστικές αλλαγές.Είναι η ώρα για τη μεγάλη επανάσταση.

Προς ποια κατεύθυνση δεν είναι απολύτως σίγουρο.
Η επιλογή θα είναι με εκείνους όπου θα έχουν πείσει τον λαό και τους πολίτες της Ελλάδος ότι θα φέρουν τη μεγάλη αλλαγή στη χώρα. Ότι είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας αλλά και εκτός συνόρων. Δεν είναι αυτή η μέρα για ημίμετρα, συμβιβασμούς και διάθεση για να κρυφτούν οι πολίτες και πάλι πίσω από τον φόβο και την ανασφάλεια. Είναι μια δυναμική μέρα, παρά τον ανάδρομο Ερμή όπου οι περισσότεροι από αυτούς που θα πάνε για να ψηφίσουν είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλά μπερδέματα και θα κάνει όμως πολλούς να τα έχουν χαμένα με αυτά που θα συμβαίνουν. Είναι όμως θετικός για τη χώρα μας που έχει ανάδρομο Ερμή στο γενέθλιό της. Αυτό το χάος φαίνεται πως θα λειτουργήσει θετικά για τη χώρα μας.

Η Σελήνη στον Κριό της μέρας δείχνει πύρινες μάχες και ένα άτομο δυναμικό, φωτιά, για να αναλάβει εξουσία.
Δεν είναι μέρα για συμβιβασμούς. Οπότε είναι πολύ πιθανό πως αν αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να πάρει υψηλά ποσοστά για αυτοδυναμία, τότε πολύ πιθανό να πάει και σε μια δεύτερη αναμέτρηση για να συμπληρώσει τα ποσοστά που θέλει. Δύσκολα πάντως αυτός που θα βγει πρώτος θα κάνει συμβιβασμούς και συνεργασίες. Η Ελλάδα περνάει τώρα την επιρροή του Κρόνου στο γενέθλιο ωροσκόπιό της και θα περάσει δύσκολα. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για αυτήν. Όμως ήδη περνάει δύσκολα και η επιρροή του Κρόνου θα έρθει να βγάλει πολλές αλήθειες στην επιφάνεια από αυτές που δεν έχουν συνηθίσει καθώς πολλά καλύπτονταν και θάβονταν για τα μεγάλα συμφέροντα. Θα μας απειλήσουν, θα προσπαθήσουν να μας θάψουν και να μας κάνουν να περάσουμε ακόμα δυσκολότερα και θα πρέπει να είμαστε πλέον προετοιμασμένοι για όλα αν θέλουμε να έρθει αυτή η μεγάλη αλλαγή και αυτή η μεγάλη επανάσταση που δείχνει το ωροσκόπιο της μέρας των εκλογών σε σχέση με τις επιρροές που έχει η Ελλάδα στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη. Φαίνεται πως ο λαός είναι έτοιμος. Δεν ξέρουμε όμως αν είναι έτοιμη και η Ευρώπη για τη μεγάλη καταιγίδα που θα της φέρει η Ελλάδα. Και με τον Κρόνο στον Τοξότη φαίνεται πως η Ευρώπη θα αναγκαστεί να αλλάξει πολλά και θα ξεβολευτούν τεράστια συμφέροντα.  Η επιρροή του πρώτου φαβορί, του κ. Τσίπρα: 


Το ωροσκόπιο του κ. Τσίπρα σε συνδυασμό με το ωροσκόπιο της μέρας των εκλογών είναι ίσως το πιο ευνοημένο από όλα.


Εκτός του ότι η Σελήνη της ημέρας των εκλογών είναι σε ζώδιο φωτιάς και φωτιά είναι από τους πρώτους σε σειρά πολιτικούς αρχηγούς μόνο ο κ. Τσίπρας μιας και είναι Λιοντάρι, δείχνει και όλα όσα εκπροσωπεί. Είναι πύρινος στους λόγους του, έχει πει πως θέλει να κάνει τη μεγάλη αλλαγή, γεγονός που το δείχνει η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού της μέρας σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Υδροχόο της μέρας. Η μεγάλη εύνοια είναι πως επιτέλους έφυγε η αρνητική για εκείνον επιρροή του Κρόνου στο Σκορπιό και ο Κρόνος στον Τοξότη του κάνει τρίγωνο, γεγονός που τον βοηθάει πολύ να σταθεροποιήσει όλες τις προσπάθειες και τους σχεδιασμούς που έχει ήδη και συνεχίζει να καταβάλει.

Ο Δίας είναι ακόμα στο ζώδιό του, που του φέρνει εύνοια και τόλμη για να βάλει σε εφαρμογή όλα τα σχέδιά του.
Αν μείνει σταθερός σε όλα αυτά που θέλει να κάνει τότε έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του αλλά θα τα καταφέρει, μέσα από πολλές δυσκολίες βέβαια. Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης, Ερμή, Κρόνου στον Καρκίνο που έχει στο ωροσκόπιό του είναι πολύ καλή, καθώς καταλαγιάζει την ορμή του Λιονταριού που έχει, του δίνει βάθος στη σκέψη, οργάνωση, σοβαρότητα σε συνδυασμό με τον κατάλληλο συναισθηματισμό αλλά και δεν λέει πολλά από αυτά που σχεδιάζει, γεγονός πολύ καλό για να μπορέσει να πραγματοποιήσει την κατάλληλη στιγμή πολλά πράγματα. Είναι αρκετά μυστικοπαθής και κρατάει πολλά για πολύ στενό κύκλο ανθρώπων, γεγονός που δεν αφήνει και πολλά από τα σχέδιά του εύκολα να διαρρεύσουν, σπάνια αρετή για λιοντάρι που θα φανεί πολύ χρήσιμη ιδιαίτερα στην πολιτική.Η επιρροή του κ. Σαμαρά:


Αμέσως μόλις ο Κρόνος πάτησε τον Τοξότη και αυτός είναι Δίδυμος των πρώτων ημερών άρχισε να χάνει δύναμη. Ο Κρόνος αυτός του παίρνει και οποιαδήποτε στήριξη είχε από το εξωτερικό,
καθώς ακόμα και παλαιότεροι υποστηρικτές θα του έχουν γυρίσει την πλάτη. Το ωροσκόπιο της μέρας των εκλογών δεν είναι και εντελώς άσχημο για εκείνον μιας και η Σελήνη στον Κριό κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο του αλλά δεν είναι τόσο καλή η επιρροή όσο για τον κ. Τσίπρα. Επίσης ο συνδυασμός της ημέρας Υδροχόου, Κριού, δεν μπορεί να δείχνει τη διατήρηση του κατεστημένου και της ασφάλειας που προάγει ο κ. Σαμαράς. Δείχνει το εντελώς αντίθετο. Ανάγκη για αλλαγή, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ο κ. Σαμαράς.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα τον πιέζει πολύ και θα έχει την μεγαλύτερη πίεση από τους άλλους, από συνεργάτες και συμμάχους του που θα τον πηγαίνουν από την μία κατεύθυνση στην άλλη, αλλά τελικά δεν θα τον βοηθήσουν.
Επίσης με αυτό το ωροσκόπιο και έτσι όπως τώρα τον αποδυναμώνει ο Κρόνος δεν θα είναι εύκολο να βρει και συμμάχους για να τον υποστηρίξουν στο οτιδήποτε και να συνεργαστεί μαζί τους για να πετύχει κάτι. Είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος για αυτόν καθώς και το μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα του φέρει πολλές εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και θα νιώθει πως πολλοί δεν τήρησαν σε αυτόν τις υποσχέσεις που του είχαν δώσει και τον άφησαν ξεκρέμαστο.Η επιρροή για τον κ. Βενιζέλο:


Δυστυχώς και για εκείνον τα πράγματα την μέρα των εκλογών δεν είναι καθόλου καλά.
Ίσως τα πράγματα να είναι χειρότερα ακόμα και από το ωροσκόπιο του κ. Σαμαρά. Αιγόκερως ο κ. Βενιζέλος δεν ευνοείται τη μέρα των εκλογών ούτε από τον Ήλιο στον Υδροχόο, ούτε από τη Σελήνη στον Κριό. Και ο Πλούτωνας ακόμα πολύ κοντά στον Ήλιο του, του δίνει συνεχές βαθιές αλλαγές για τις οποίες δεν ήταν σε καμιά περίπτωση προετοιμασμένος όταν αναλάμβανε το συγκεκριμένο κόμμα.

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της παράδοσης και προσπαθεί με το κύρος, την ασφάλεια και τη σταθερότητα που προσδίδει να δώσει αυτά τα χαρακτηριστικά στους ψηφοφόρους για να τον ψηφίσουν. Σε διαφορετική μέρα αυτό μπορεί να λειτουργούσε.
Όμως η μέρα αυτή των εκλογών είναι μια μέρα με έντονη τη διάθεση για ρίσκο από μεριάς των ψηφοφόρων. Είναι μια μέρα όπου ελάχιστοι θα αναζητούν την ασφάλεια, την ηρεμία και τη σταθερότητα. Το μεγάλο αρνητικό για τον κύριο Βενιζέλο είναι πως έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του Κρόνο στον Τοξότη και τώρα που επανέρχεται ο Κρόνος αυτός στο σύμπαν θα είναι πολύ δύσκολος για εκείνον. Κυρίως οποιαδήποτε στήριξη είχε από το εξωτερικό δεν θα την έχει πια. Είναι μια περίοδος βαθιών αλλαγών για εκείνον και που ίσως θα πρέπει να τα αλλάξει όλα, κάτι αρκετά δύσκολο για έναν Αιγόκερω. Όμως αυτός ο Κρόνος θα φέρει αναγκαστικές καταλυτικές αλλαγές όπου θα τον πάνε και σε άλλες τελικά κατευθύνσεις. Δεν τον βοηθάει αστρολογικά αυτή η περίοδος καθόλου να κάνει όλα αυτά που θέλει και δεν θα μπορεί να βρει εύκολα υποστήριξη από πουθενά.Η επιρροή για τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη:


Είναι λίγο παρακινδυνευμένη μια πρόβλεψη καθώς δεν έχουμε ακρίβεια στον χάρτη του. Από τις μέχρι τώρα αναζητήσεις μας φαίνεται πως είναι Ιχθείς πρώτων ημερών, με αντίθεση Ήλιου-Ουρανού και Ερμή, Κρόνο στον Υδροχόο.
Αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό ωροσκόπιο σε σχέση με τη μέρα των εκλογών, καθώς το ωροσκόπιό του βγάζει αυτήν την επαναστατικότητα και τη διάθεση για αλλαγή που έχει η μέρα των εκλογών. Τα γράφουμε όμως όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη λόγω έλλειψη στοιχείων.

Πάντως αν το ωροσκόπιο που έχουμε είναι σωστό, δείχνει να έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη ευνοϊκή μεταχείριση από τα άστρα τη μέρα των εκλογών
καθώς το ωροσκόπιό του με το ωροσκόπιο των εκλογών θα του δώσει μεγάλη επιτυχία. Θα πρέπει όμως να πείσει πως έχει τη δύναμη για τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και οι ψηφοφόροι τη συγκεκριμένη αστρολογικά περίοδο.


Η επιρροή για τον κ. Πάνο Καμμένο:

Μπορεί να παρουσιάζεται ως αντιμνημονιακός και επαναστάτης κατά των μνημονίων
και υπέρ των αλλαγών, όμως ανήκει στο συντηρητικό ζώδιο του Ταύρου, το οποίο δεν έχει και τη μεγαλύτερη εύνοια τη μέρα των εκλογών με τον Ήλιο της μέρας στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Κριό. Είναι μια μέρα που δεν του ταιριάζει και δεν θα μπορεί εύκολα να πείσει για αυτά που θέλει.

Η Σελήνη του προσωπικού του ωροσκοπίου τον Ζυγό είναι απέναντι με τη Σελήνη της ημέρας των εκλογών, και καθώς η πρόθεσή του είναι κυρίως να συνεργαστεί και να στηρίξει μια νέα κυβέρνηση
, φαίνεται πως κάτι τέτοιο με τη Σελήνη της ημέρας απέναντι θα είναι δύσκολο. Καθώς όπως είπαμε και παραπάνω η μέρα των εκλογών δεν είναι μια μέρα για συνεργασίες και συμβιβασμούς, οπότε δεν θα είναι θετική και με τα σχέδια του κ. Καμμένου. Μπορεί ο Κρόνος να έφυγε από απέναντί του και να έχει αλαφρύνει λίγο, αλλά και πάλι δεν έχει μεγάλη στήριξη από πολλές πλευρές ώστε να τον καθιστούν ρυθμιστή του παιχνιδιού αστρολογικά.Αυτές είναι βασικές αστρολογικές επιρροές με μια αρχική ματιά σύμφωνα με τους βασικούς πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού για να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση φέτος. Φαίνεται πως θα είναι δύσκολο με τόσα υποψήφια κόμματα να σχηματιστεί μια δυνατή κυβέρνηση από την πρώτη εκλογική διαδικασία, καθώς δεν φαίνονται και πολλά περιθώρια συμβιβασμού και συνεργασιών.

Καλή τύχη για την Ελλάδα μας γιατί την χρειάζεται για τις μεγάλες αλλαγές και το ντόμινο που πρόκειται να προκαλέσει με τις εκλογές αυτές και ότι επακολουθήσει.

Γιατί αυτές οι εκλογές θα είναι απλά η αρχή.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ LIVE ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΩΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ANEWGR

-
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ & ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ στην πόλη σας, με μια γενική, οικονομική και ερωτική ανάλυση της στιγμής αυτής στο σύμπαν… ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΡΑ

-
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΑΣΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ


-
 
ΠΛΑΝΗΤΕΣ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ (ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ), ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

          

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<