Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ψυχολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΑ
 
Στην ψυχολογια το να είστε γονιος με περισσότερα από ένα παιδια είναι σκληρό. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί έχετε πολύ περισσότερες μικρές προσωπικοτητες να χειριστείτε αλλά και επειδή θα το βρείτε πραγματικά δύσκολο να χειριστείτε τις αντιπαλότητες ανάμεσα στα αδελφια με σωστό τρόπο για να μην δημιουργήσετε περισσότερες αντιζηλίες και αναγωνισμούς. Το πρόβλημα αυτό είναι αναπόφευκτο. Δεν μπορείτε να το αποφύγετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε μια λύση για αυτό. Να μην επιτρέψετε την αδερφική αντιπαλότητα να προσθέσει περισσότερο άγχος και προβλήματα στην οικογενειακή σας ζωή. Δείτε πώς μπορείτε να το χειριστείτε.
 
 Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 
Στην ψυχολογια ο χειρισμός της ιδιοσυγκρασίας του παιδιού ιδίως ενός νηπιου μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολος. Παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να γίνει αυτό. Πρέπει να είστε πραγματικά προσεκτικοί όταν χειρίζεστε την ιδιοσυγκρασία του παιδιού σας, καθώς ένα λάθος βήμα μπορεί να το κάνει να αισθανθεί θλιμμένο και να χάσει για πάντα την εμπιστοσύνη του. Κατανοώντας τη συμπεριφορά του παιδιού σας επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστείτε την ιδιοσυγκρασία του. Καθώς το μωράκι σας μετατρέπεται σε νήπιο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μεγάλη δυσκολία στο χειρισμό του. Αυτό είναι επίσης μία από τις πιο δύσκολες φάσεις στη ζωή ενός γονιού. Οι περισσότεροι γονείς τείνουν να δέχονται τα παιδικά ξεσπάσματα και δεν προσπαθούν να τα χειριστούν με τακτική.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΈΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ;
 
Στην ψυχολογια τα συμπτωματα επιθεσης αγχους ή κρισεις πανικου είναι αυτά που συνήθως βιώνουμε όταν νιώσουμε ότι κάτι κακό πρόκειται ξαφνικά να συμβεί. Το άγχος στην ψυχολογια μπορεί να είναι μια πολύ τρομακτική εμπειρία. Είναι μια περίοδος ξαφνικού και έντονου φόβου ή δυσφορίας, που συνήθως εμφανίζεται απότομα και δεν διαρκεί πάνω από δέκα λεπτά. Μερικές φορές ένα άτομο μπορεί να δοκιμάσει μια επίθεση πανικού ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που βιώνουν μια επίθεση συνήθως βιώνουν και μιαν άλλη, και αυτοί που βιώνουν επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, ή ανησυχούν σοβαρά ότι θα έχουν ακόμη μια άλλη, λέγεται ότι έχουν διαταραχές ή κρίσεις πανικού. Πώς όμως θα ξεχωρίσετε ένα απλό άγχος από τις κρίσεις πανικού;
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΌΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
 
Είναι σημαντικό να είναι ανεβασμένη η ψυχολογια των ασθενών που πρέπει να κάνουν μια οποιαδήποτε επεμβαση. Καλό είναι όμως να είστε γενικότερα προετοιμασμένοι και οργανωμένοι γιατί αυτό θα βοηθήσει σίγουρα και την ψυχολογια σας. Να σκέφτεστε τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει η εγχειριση που πρόκειται να κάνετε και όχι στις αρνητικές. Παρόλο που οι περισσότεροι από εσάς είστε ενθουσιασμένοι με τις θετικές συνέπειες, υπάρχουν επίσης σημαντικές συναισθηματικες μεταβολες που προκαλούνται από τις επεμβασεις. Η μεταχειρουργικη καταθλιψη είναι εξαιρετικά κοινή στο πεδίο της χειρουργικής, αν και είναι το θέμα που έχει συζητηθεί το λιγότερο. Ακόμη και οι χειρουργοι προτιμούν να αποφύγουν αυτό το θέμα συζήτησης. Καλό θα ήταν να το συζητήσετε με έναν ειδικό ψυχολογο αν δείτε πως κρατάει για μεγάλο διάστημα ή σας ενοχλεί πολύ από την αρχή και δεν μπορείτε να λειτουργήσετε στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΌΤΑΝ ΓΙΝΩ ΓΟΝΙΟΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ
 
Η ψυχολογια αντρων και γυναικων αλλάζει όταν γίνονται γονεις. Οι περισσότεροι φοβούνται ότι μόλις αποκτήσουν ένα μωρο, θα είναι πλέον μόνο γονεις που μιλουν μόνο για το μωρό τους. Το πρόβλημα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, καταλήγουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Καθίστανται απασχολημένοι με το μωρο και τη φροντίδα του τόσο πολύ που δεν υπάρχει χρόνος για τον εαυτό τους. Η ζωή σας περιστρέφεται κυριολεκτικά γύρω από πάνες, το τάισμα του μωρού, την καθαριότητα και τα νανουρίσματα. Αυτό ακούγεται πολύ τρομακτικό γιατί αργά ή γρήγορα θα σας ρίξει την ψυχολογια αυτή η ρουτίνα και η τεράστια αλλαγή στη ζωή σας. Ωστόσο, αυτή είναι η ζωή που οι περισσότεροι γονεις διανύουν. Τολμήστε να συνεχίσετε να έχετε στη ζωή σας τους φίλους σας για μια καλύτερη ψυχικη υγεια.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΌΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ… ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ
 
Στην ψυχολογια παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι τείνουν να σκεφτούν ότι διαταραχη της δυσμορφίας του σώματος είναι μια σχετικά πρόσφατη διαγνωση στον ιατρικό τομέα, δεν είναι σίγουρα έτσι, παρόλο που είναι ακόμα άγνωστο σε ένα αριθμό από ψυχολογους, ψυχοθεραπευτες, ψυχιατρους καθώς και άλλους γιατρους. Ένας ερευνητής από την Ιταλία, ο Μορσέλι καταγράφει την πρώτη τεκμηριωμένη αυτή διαταραχή. Αναφέρθηκε σε αυτή τη ψυχικη διαταραχη ως «δυσμορφοβια» ή ο «φοβος της ασχήμιας». Παρά το γεγονός ότι ερευνες γίνονται σχετικά με τα αίτια της ψυχικης διαταραχης της δυσμορφίας του σώματος καθώς και για τις θεραπειες της νοσου αυτής δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<