Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ψυχολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΤΟΥ
 
Στην ψυχολογια το να πειθαρχήσετε στο παιδι σας μπορεί να είναι το πιο δύσκολο καθήκον που έχετε αναλάβει ποτέ στη ζωή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι γονείς τείνουν να χάνουν την ψυχραιμία τους. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια λύση. Οι ειδικοί στο χώρο της ψυχολογιας και παιδικης φροντιδας αισθάνονται ότι η δύναμη της αγάπης αποδεικνύεται θαυματουργή όταν εκπαιδεύεις και πειθαρχείς σωστά ένα παιδι. Καταρχάς, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι σημαίνει πειθαρχία. Οι περισσότεροι γονεις αισθάνονται ότι η πειθαρχία συνδέεται το ξύλο και χτυπάνε το παιδί τους. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Παιδική πειθαρχία στην πραγματικότητα σημαίνει να μάθετε στο παιδί σας αυτοπεποιθηση.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
Η ΖΗΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΜΗΠΩΣ Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ
 
Για την ψυχολογια μας η ζηλια δεν είναι ένα θετικό συναισθημα ούτε για μας, την ψυχικη υγεια μας αλλά ούτε και για τις σχεσεις μας. Μπορεί να είναι ανεκτό για ένα ορισμένο επίπεδο. Ωστόσο, όταν υπερβαίνει τα όρια, μπορεί να είναι καταστροφική για την ψυχολογια, την υγεια και τη σχέση μας, μπορεί να καταστρέψει ότι καλό έχουμε δημιουργήσει και να απομακρύνει έτσι κάποια άτομα από κοντά μας. Πρέπει να γνωρίζετε πότε γίνεστε «πολύ ζηλιαρηδες» στη σχέση σας και τα όρια πού να σταματήσετε. Μόλις καταλάβετε ότι παρεκτρέπεστε, συνέλθετε. Ελέγξτε τον εαυτό σας και σώστε την προσωπικοτητα αλλά και τη σχέση σας.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΈΝΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣΜΟ Ή ΚΑΙ ΈΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ
 
Για την ψυχολογια ενός παιδιου το διαζυγιο είναι αναμφίβολα μια οδυνηρή εμπειρία. Σύμφωνα με την ψυχολογια είναι επώδυνο και για εσάς και το σύντροφο σας επειδή μόλις έχετε διακόψει μια σχεση και δεν νιώθετε καλά. Τι συμβαίνει με την ψυχολογια των παιδιών σας όμως; Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσο επίπονο θα ήταν για αυτά; Γίνεται πολύ δύσκολο για ένα παιδί να αποφασίσει ανάμεσα σε μια μητέρα και ένα πατέρα. Στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να ζήσει χωρίς και τους δυο γονείς του. Η διαδικασία διαζυγίου έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ένα παιδί. Μπορεί να είναι πραγματικά βασανιστικό και σκληρό να βλέπει τους γονείς του να μαλώνουν μεταξύ τους και να θέλουν να χωρίσουν.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ – ΦΙΛΙΑ - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΈΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ
 
Στην ψυχολογια έχοντας περισσότερα από ένα παιδιά στην οικογένεια μπορεί να είναι χαρά αλλά παράλληλα και κόπος για τους γονείς. Αυτή είναι μια φάση στην ψυχολογια των γονιών όπου έχουν να ασχοληθούν με πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου το πιο σοβαρό, την αντιπαλότητα στα αδελφια. Τι είναι η αδερφική αντιπαλότητα; Λοιπόν, αδερφική αντιπαλότητα είναι μια κατάσταση όπου τα παιδιά σας δεν είναι άνετα μεταξύ τους. Θα μαλώσουν, θα φωνάζει το ένα στο άλλο και σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις, θα αρχίσουν ακόμη και να μισιούνται μεταξύ τους. Αυτό ακούγεται ως μια επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να το χειριστείτε από την αρχή όταν τα παιδιά σας είναι μικρά.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ
 
Για την ψυχολογια του παιδιου σας η αποστολή σας δεν θα είναι εύκολη. Μπορεί το παιδί σας να πηγαίνει καλά με τα μαθήματα του και να έχετε μια οικογένεια ευτυχισμένη, το ταΐζετε με το καλύτερο φαγητό, ρούχα, και όλα όσα θέλει με την ελπίδα να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Ξαφνικά παρατηρείτε ότι το παιδί σας, σας μιλάει άσχημα και συμπεριφέρεται ακόμα πιο άσχημα. Θα πρέπει να αναρωτιέστε τι πήγε στραβά και τι συμβαίνει με την ψυχολογια του. Σκοπός σας τώρα είναι να φέρετε το παιδί σας πίσω στο σωστό δρόμο. Πώς να χειριστείτε την κακή συμπεριφορά του παιδιού σας; Πρέπει να κάνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να κάνετε το παιδί σας να έχει κόσμια συμπεριφορά. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε, προκειμένου να χειριστείτε την κακή συμπεριφορά του παιδιού σας και να το βάλετε στο σωστό δρόμο.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ - ΣΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;
 
Στην ψυχολογια οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον απλούστερο κανόνα για να είναι επιτυχημένοι γονεις. Απλά αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η τέχνη της καλής ανατροφής παιδιών χρειάζεται ορισμένες προσπάθειες εκ μέρους των γονέων. Εάν είστε γονιός και αποτυγχάνετε να συμπεριλάβετε τη δημιουργικότητα και συμβιβάζεστε με τις γονικές δεξιότητες, ενδέχεται να αποτύχετε να είστε ένας καλός και επιτυχημένος γονιός. Είναι επιτακτικό για κάθε γονιό να καταβάλει προσπάθειες να γνωρίσει τα παιδιά του και τι πρέπει να γίνει ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα του παιδιού. Μπορεί να ακούγεται λίγο συγκεχυμένο, αλλά είναι απλό, εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι γονείς.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<