Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ψυχολογία Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
 
Στην ψυχολογια η κατανόηση των συναισθημάτων ενός παιδιου είναι μια από τις πιο περίπλοκες διεργασίες σε αυτό τον κόσμο. Στην πραγματικότητα οι γονείς βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσουν τα παιδια. Δεν γνωρίζουν πώς να τα χειριστούν σε μια συγκεκριμένη κατάσταση χωρίς να τα πληγώσουν σωματικα ή ψυχικα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που οι περισσότεροι γονεις είναι αναγκασμένοι να καταφύγουν στο να τα χτυπήσουν για να τα "εξημερώσουν". Μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυτές οι τεχνικές μπορούν μόνο να βλάψουν το παιδι. Αυτό ενδεχομένως να πληγώσει το παιδί και να αναπτύξει ένα αίσθημα έλλειψης σεβασμού για τους γονεις. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε αποτελεσματικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις αυξανόμενες ανάγκες και τα αισθήματα του παιδιού σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΆΜΕΣΑ
 
Στην ψυχολογια καθορίζοντας ορια στο παιδι σας είναι σημαντικό. Στην πραγματικότητα αυτός είναι ένας τρόπος να πείτε στο παιδι σας τι είναι κακό και τι είναι καλό. Αυτό θα το βοηθήσει να διάγει μια πειθαρχημένη ζωή. Πρέπει να τραβήξετε μια καθαρή γραμμή μεταξύ αποδεκτής συμπεριφορας και μη αποδεκτής συμπεριφορας. Αυτό μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο μερικές φορές αλλά θα χρειαστεί να βάλετε τα δυνατά σας στο να κάνετε το παιδι σας ένα καλό, αυτόνομο και επιτυχημένο άτομο. Σας δίνουμε ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν. Σκεφτείτε την ηλικία του παιδιού σας. Πρέπει να λάβετε υπόψη την ηλικία του παιδιού σας κατά τη θέσπιση ορίων.
 
 Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ - ΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
 
Στην ψυχολογια την περίοδο της γέννησης ενός παιδιου έχουμε τα πιο δυνατά συναισθηματα. Κύρια φιλοδοξία πρέπει να είναι να προστατεύσετε το παιδι σας από όλων των ειδών τα προβλήματα και να το κάνετε έναν καλό άνθρωπο. Όσο το παιδί μεγαλώνει αυξάνονται επίσης και οι ανησυχίες σας και γίνεστε αυστηρότεροι με το παιδί. Δυστυχώς, οι περισσότεροι γονεις τείνουν να χρησιμοποιούν τη βία και το ξύλο ως μόνη τεχνική για να κάνουν το παιδι να κατανοήσει πράγματα. Χρησιμοποιούν τη βία αν το παιδί: Δεν τρώει όσο ή ότι οι γονείς θέλουν, Ψεύδεται ή κρύβει πράγματα, Κλαίει, φωνάζει ή γενικότερα συμπεριφέρεται άσχημα - Σπάει πράγματα, Δεν τα πηγαίνει καλά στις εξετάσεις του, Όταν δεν τους ακούει, Αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Οι παραπάνω περιπτώσεις ήταν μόνο μερικά από τα περιστατικά όπου οι γονείς δεν σκέφτονται διπλά πριν χρησιμοποιήσουν βία επάνω στα παιδιά τους.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΌΤΑΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΌΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
 
Στην ψυχολογια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι η αντιμετώπιση διαμαχης εξουσιας είναι το πιο δύσκολο όταν είστε γονιος. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στην ψυχολογια να ασχοληθείτε με την κατάσταση όπου το παιδι δεν παίρνει αυτό που επιθυμεί και με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει πως δεν είναι ακόμα σε θέση να έχει την εξουσία επάνω σας. Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτά τα είδη αγώνων μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα και από την πρόωρη ηλικία των δυο ετών. Υπάρχουν στιγμές που το παιδι θέλει να δοκιμάσει τα όρια του. Εδώ είναι ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να αντιμετωπίσετε τη διαμαχη εξουσιας με σύνεση και αποτελεσματικά. Όταν το παιδί δεν παίρνει αυτό που θέλει, αναπτύσσει μια συμπεριφορά όπου γίνεται σαφή σχετικά με τους στόχους του. Προσπαθήστε να ενθαρρύνετε αυτή τη συμπεριφορά του παιδιού σας. Αυτό θα του κάνει πολύ καλό στο μέλλον.
 
 Συγγραφέας: Αναστασία Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ
 
Στην ψυχολογια ο χειρισμός των εφήβων μπορεί να είναι μια πραγματικά σκληρή εργασία. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, διότι τα ίδια τα παιδια υφίστανται πολλά προβλήματα στη ζωή τους όπως σωματικά, ψυχικα και ακαδημαϊκά. Οι ορμονικες αλλαγες τα κάνουν ευάλωτα σε αλλαγές διάθεσης που μπορούν να επηρεάσουν την ιδιοσυγκρασία τους. Προσελκύονται από πολλά λάθος πράγματα σε αυτό το στάδιο. Οι σπουδες γίνονται λίγο πιο δύσκολες και η πίεση των προσδοκιών από τους γονεις και τους δασκαλους γίνονται δύσκολα να τα διαχειριστεί. Όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε λάθος δρόμο στη ζωή τους. Τώρα είναι που μπορεί να βρουν τη λάθος παρέα, να κάνει ναρκωτικά, να γίνουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και ούτω καθεξής.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΧΡΥΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
 
Σύμφωνα με την ψυχολογια κάθε γονιος θα θέλει να μάθει τους χρυσούς κανόνες της επιτυχημενης ανατροφης. Θέλουν να μάθουν εύκολες συμβουλες να χειριστούν τα παιδια τους και να τα μεγαλώσουν με τον κατάλληλο τρόπο. Κύριος σκοπός τους είναι να εμπνεύσουν καλές ηθικές αξίες στα παιδια τους. Ωστόσο, μεγαλώνοντας τα παιδια με ένα καλό και σωστό τρόπο, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να λάβετε υπόψη και πολλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν. Εάν περιμένατε με ανυπομονησία για ορισμένες σούπερ κουλ συμβουλές για να μεγαλώσετε τα παιδιά σας, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε τις χρυσές αλήθειες σχετικά με την ανατροφή.
 
 Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<