Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΪΛΙΑΜ – ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: ΈΝΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟΣ ΈΡΩΤΑΣ
 
Ακόμα και οι πρίγκιπες έχουν το δικαίωμα να ερωτευτούν… Ο λόγος για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον μεγαλύτερο γιο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου, τον δεύτερο σε σειρά για τον βασικό θρόνο, όπου εδώ και καιρό είναι σφοδρά ερωτευμένος με τη συνομίλική του Κέϊτ Μίντλετον και δεν φοβάται να το δείξει. Ο Γουίλιαμ γνώρισε την Κέϊτ στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στο Φάϊφ, της Σκοτίας, ενώ φοιτούσαν και οι δυο εκεί από το 2001. Ήρθαν πιο κοντά στο τέλος του 2002 όπου βρέθηκαν να συγκατοικούν σ’ ένα τεσσάρι διαμέρισμα στην πανεπιστημιακή πόλη Φάϊφ, του πανεπιστημίου «Άγιου Ανδρέα», μαζί με άλλους δύο φοιτητές ενώ βρίσκονταν στο δεύτερο ακαδημαϊκό έτος.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2006, 5:46.38 μμ
 
 
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΤΕΡΙ ΧΑΤΣΕΡ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΟΥΖΑΝ
 
Η σειρά καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο στις τηλεοράσεις τους, με τις μικρές τραγωδίες, τις αντιζηλίες, τα ένοχα μυστικά και με πολύ χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζουν όλες τις ευκολίες και δυσκολίες της οικογενειακής τους ζωής. Οι Χρυσές Σφαίρες δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό και μετέφεραν την τελετή απονομής των βραβείων από Κυριακή σε Δευτέρα, ώστε να μη συμπίπτει με την ώρα προβολής της σειράς στις ΗΠΑ. Ας γνωρίσουμε μία προς μία τις διάσημες –πλέον- νοικοκυρές μας, μέσα από αποσπάσματα της Γενέθλιας Ανάλυσης και των Ετήσιων Προβλέψεων που είναι ειδικά μελετημένες για την καθεμιά απ’ αυτές, έτσι ώστε να δούμε τι λένε τα Άστρα για όλα αυτά.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 9:43.46 μμ
 
 
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΕΥΑ ΛΟΓΚΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
 
Οι Χρυσές Σφαίρες δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό και μετέφεραν την τελετή απονομής των βραβείων από Κυριακή σε Δευτέρα, ώστε να μη συμπίπτει με την ώρα προβολής της σειράς «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» στις ΗΠΑ. Η σειρά καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο στις τηλεοράσεις τους, με τις μικρές τραγωδίες, τις αντιζηλίες, τα ένοχα μυστικά και με πολύ χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζουν όλες τις ευκολίες και δυσκολίες της οικογενειακής τους ζωής.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 9:21.02 μμ
 
 
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΦΕΛΙΣΙΤΗ ΧOΦΜΑΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΥΝΕΤ
 
Η σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας σεζόν το 2004 στις ΗΠΑ αλλά και σε όποια χώρα προβλήθηκε, ήρθε και στη Ελλάδα κι έχει γεμίσει ευχάριστα τα βράδια μας. Η κωμική και σκοτεινή πλευρά της ζωής των χαριτωμένων νοικοκυρών, μας έχει αιχμαλωτίσει και συγχρόνως μας έχει εκπλήξει ευχάριστα. Οι «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» σίγουρα έχουν ήδη κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, αλλά και δύο «Χρυσές Σφαίρες» της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς τόσο για το 2004, όσο και για το 2005 στην απονομή που έγινε πριν λίγες ημέρες.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 9:13.44 μμ
 
 
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΜΑΡΣΙΑ ΚΡΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙ
 
Οι «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» σίγουρα έχουν ήδη κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, αλλά και δύο «Χρυσές Σφαίρες» της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς τόσο για το 2004, όσο και για το 2005 στην απονομή που έγινε πριν λίγες ημέρες. Η σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας σεζόν το 2004 στις ΗΠΑ αλλά και σε όποια χώρα προβλήθηκε, ήρθε και στη Ελλάδα κι έχει γεμίσει ευχάριστα τα βράδια μας. Η κωμική και σκοτεινή πλευρά της ζωής των χαριτωμένων νοικοκυρών, μας έχει αιχμαλωτίσει και συγχρόνως μας έχει εκπλήξει ευχάριστα.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 8:56.14 μμ
 
 
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ: «ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤ ΠΙΤ»
 
Είναι η πιο διάσημη «αντροχωρίστρα» του Χόλιγουντ, όπως τουλάχιστον λένε οι κακές γλώσσες. Η γνωστή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί περιμένει το παιδί του διάσημου καρδιοκατακτητή Μπρατ Πιτ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006 από το περιοδικό “People” καθώς πήρε την δήλωση που έκανε σε υπάλληλο στη «Δομηνιακή Δημοκρατία» που γυρίζει της τελευταία της ταινία “The Good Shepherd” με σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Οι αντιπρόσωποι και των δύο σταρ επιβεβαίωσαν τα νέα στο γνωστό περιοδικό. Το παιδί αναμένεται να γεννηθεί αυτό το καλοκαίρι και θα είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Αντζελίνα Τζολί, καθώς έχει υιοθετήσει άλλα δύο παιδιά στο παρελθόν. Τον Μάντοξ που είναι 4 ετών και τον υιοθέτησε από την Καμπότζι και την Ζαχάρα, που την υιοθέτησε από την Αιθιοπία.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2006, 10:11.06 μμ
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<