Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΪΛΙΑΜ – ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Ένας πριγκιπικός έρωτας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2006, 5:46.38 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ακόμα και οι πρίγκιπες έχουν το δικαίωμα να ερωτευτούν… Ο λόγος για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον μεγαλύτερο γιο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου, τον δεύτερο σε σειρά για τον βασικό θρόνο, όπου εδώ και καιρό είναι σφοδρά ερωτευμένος με τη συνομίλική του Κέϊτ Μίντλετον και δεν φοβάται να το δείξει.

Ο Γουίλιαμ γνώρισε την Κέϊτ στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στο Φάϊφ, της Σκοτίας, ενώ φοιτούσαν και οι δυο εκεί από το 2001. Ήρθαν πιο κοντά στο τέλος του 2002 όπου βρέθηκαν να συγκατοικούν σ’ ένα τεσσάρι διαμέρισμα στην πανεπιστημιακή πόλη Φάϊφ, του πανεπιστημίου «Άγιου Ανδρέα», μαζί με άλλους δύο φοιτητές ενώ βρίσκονταν στο δεύτερο ακαδημαϊκό έτος. Κατόπιν οι τέσσερις φοιτητές μετακόμισαν σ’ ένα κτήμα λίγο πιο έξω από την πόλη, κατά το τρίτο ακαδημαϊκό έτος τους. Οι τέσσερίς τους εθεάθησαν πολλές φορές στα μπαράκια της πόλης. Η Κέϊτ φαίνεται πως είχε από την αρχή της γνωριμίας τους μεγάλη επιρροή επάνω του καθώς ενώ ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελε να διακόψει τη φοίτησή του στο δεύτερο έτος (όπου και τη γνώρισε) εκείνη ήταν αυτή που τον έπεισε να συνεχίσει.
Η Κέϊτ έχει βρεθεί αρκετές φορές στις διακοπές από το Πανεπιστήμιο με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και ήταν μέσα στους καλεσμένους στο πάρτι για τα εικοστά πρώτα γενέθλιά του το 2003 στο κάστρο του "Windsor".

Η Κέϊτ το πρώτο διάστημα είχε άλλο σύντροφο, με τον οποίο και χώρισε τα Χριστούγεννα του 2003. Από τότε λένε πως ερωτεύτηκαν και ξεκίνησε η μοιραία σχέση τους, ενώ, είναι ακόμα μαζί. Δημοσίως εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2004 σε ένα ταξίδι για σκι στο Κλόστερς, ένα γνωστό θέρετρο για σκι στο Γκρίσονς, 150 χλμ έξω από τη Ζυρίχη στην Ελβετία, όπου εκεί τράβηξαν και τα φλας των φωτογράφων. Στα τέλη Μαρτίου του 2005 το ζευγάρι φωτογραφήθηκε και πάλι κατά το ετήσιο βασιλικό ταξίδι τους στο Κλόστερς, αυτή τη φορά δίπλα στον Πρίγκιπα Κάρολο και τα βρετανικά μμε έγραψαν πως ο Γουίλιαμ και η Κέϊτ σχεδιάζουν να αρραβωνιαστούν. Λέγεται πως η Κέϊτ συνάντησε ήδη τη Βασίλισσα και πως και η ίδια εγκρίνει την ένωση του ζευγαριού. Η σχέση του ζευγαριού έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις τα βρετανικά μμε, με συχνές φωτογραφίσεις τους μαζί ή ακόμα και μόνη την Κέϊτ. Στις 17/10/2005 η ίδια η Κέϊτ ενοχλήθηκε τόσο πολύ από την καθημερινή παρακολούθηση των παπαράτσι όπου παραπονέθηκε μέσω του δικηγόρου της. Το Δεκέμβριο του 2005 το γερμανικό περιοδικό «Das Neue» δημοσίευσε φωτογραφίες από το διαμέρισμα που επισκέπτονται συχνά στο Μίντλετον του Λονδίνου, αποκαλύπτοντας την τοποθεσία που βρίσκεται, κι αυτό προκάλεσε την ανησυχία της αστυνομίας για την ασφάλεια κυρίως του ίδιου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2010 και παντρεύτηκε σε μια μεγαλοπρεπή τελετή που μεταδώθηκε ζωντανά από το βασιλικό κανάλι στις 29 Απριλίου του 2011.

           

Ποια είναι όμως η Κέϊτ που κέρδισε τη καρδιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ;

 

Είναι η μεγαλύτερη κόρη του Μιχάλη, ενός άγγλου επιχειρηματία και της Κάρολ Μίντλετον, μιας πρώην αεροσυνοδού, και μεγάλωσε στο Μπουκλέμπουρι, στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Οι γονείς της έχουν μαζί μια επιτυχημένη εταιρία στο διαδίκτιο, την «Party Pieces», όπου προμηθεύει παιδικά πάρτι. Η Κέϊτ τελείωσε ως εσωτερική το διάσημο κολέγιο του «Μάλμπορο» όπου οι γονείς της κατάφεραν να της πληρώνουν από τα κέρδη της μικρής εταιρίας τους στο διαδίκτιο, τα δίδακτρα των 20000 λιρών το χρόνο. Αμέσως μετά, πήγε στο Πανεπιστήμιο του Άγιου Ανδρέα, στο Φάϊφ, της Σκοτίας για να σπουδάσει «Ιστορία της Τέχνης» όπου και τελείωσε με βαθμό 2:1. Η ίδια η Κέϊτ θέλει να δημιουργήσει μια εταιρία όπου θα σχεδιάζει και θα πουλάει παιδικά ρούχα.

Το 2000, όταν η έφηβη ακόμα Κέϊτ αποφάσιζε να πάει στο πανεπιστήμιο του Άγιου Ανδρέα, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τις επιπλοκές που θα είχε στη ζωή της αυτή της η απόφαση. Είναι ένα κορίτσι-φαινόμενο όπως λένε παλαιότεροι συμμαθητές και δάσκαλοί της. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ευγενική, ταλαντούχα, δημιουργική και αθλητική. Ήταν αρχηγός στη σχολική ομάδα χόκεϊ και έπαιζε τένις. Στο κολέγιο λέγεται πως δεν υπάρχει κανείς για να πει μια άσχημη κουβέντα γι’ αυτήν, ενώ ήταν άριστη μαθήτρια από μικρή.

Και οι δυο τώρα που τελείωσαν το κολέγιο γύρισαν πίσω στο Λονδίνο. Η Κέϊτ σ’ ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου προσπαθεί να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας και ο Γουίλιαμ συνέχισε τη στρατιωτική εκπαίδευση του στο «Σάντουρστ». Το ζευγάρι βλέπεται αρκετά συχνά τα σαββατοκύριακα στην βασιλική έπαυλη «Balmoral», σ’ ένα απομονωμένο κτήμα που τους δόθηκε για να περνούν λίγες στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Είναι άραγε αυτή μια σχέση ζωής; Πόσα κοινά στοιχεία μπορεί να έχει ο βασιλικά αναθρεμμένος Γουίλιαμ με το κορίτσι της μεσαίας τάξης από την επαρχία;

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το ζευγάρι αυτό, μέσα από ένα απόσπασμα της Ερωτικής Συναστρίας, γραμμένη αποκλειστικά για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέϊτ Μίντλετον:

Κεφάλαιο 1: Η Σύγκριση της Ιδιοσυγκρασίας σας και του Τόπου Ζωής σας που Επηρεάζει τη Δυνατότητά σας για να Εναρμονιστείτε

Kate's Ήλιος Αιγόκερω και William's Ήλιος Καρκίνο:

 

Σε πολλά πράγματα εσείς οι δύο είστε αντίθετοι. Ψάχνετε κι οι δυο σας την εξασφάλιση, την σιγουριά και την πίστη μέσα στις σχέσεις, κι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία ώστε με τον καιρό ν' αναπτύξετε μια μεγαλύτερη εκτίμηση ο καθένας σας για τις αντίθετες ιδιότητες του άλλου.

Kate's Σελήνη Καρκίνο και William's Σελήνη Καρκίνο:

 

Μια σχέση συμπάθειας υπάρχει μεταξύ σας που σας επιτρέπει να κατανοείτε ο καθένας σας τα συναισθήματα του άλλου, τις ανάγκες του, τις αμφιβολίες του και την εσωτερική του ζωή πολύ καλά. Έχετε κι οι δυο μια βαθιά ανάγκη για να κάνετε οικογένεια και για ένα σταθερό σπιτικό.

Κεφάλαιο 2: Κύρια θέματα στην Σχέση σας -Τι σας Έφερε και Ένωσε μαζί

Kate's Άρης Σύνοδος William's Άρης:

 

 

Διεγείρετε, προκαλείτε, αναφλέγετε ο ένας τον άλλον! Μπορεί επίσης να ερεθίζετε, να θυμώνετε και να πολεμάτε ο ένας τον άλλον! Ισχυρή σεξουαλική επιθυμία και φυσική αγάπη είναι σημαντικοί παράγοντες μέσα στην σχέση σας.

Kate's Ποσειδώνας Εξάγωνο William's Πλούτωνας, William's Ποσειδώνας Εξάγωνο Kate's Πλούτωνας:

 

Οι πνευματικές σας αξίες και δυνάμεις εναρμονίζονται μεταξύ τους κι αυτό συγκροτεί μια λεπτή αλλά θετική δύναμη μέσα στη σχέση σας.

Kate's Σελήνη Τετράγωνο William's Κρόνος:

 

Υπάρχει μια αίσθηση υπευθυνότητας ανάμεσά σας που μπορεί να σας κάνει να τείνετε προς γάμο ή προς την σύναψη κάποιου είδους μακρόχρονου δεσμού. Παρόλο όμως που η ένωση μπορεί να είναι μακρόχρονη, υπάρχουν πολλές δυσκολίες και εμπόδια. Συχνά αισθάνεστε συναισθηματικά καταναγκασμένοι στην συμβίωσή σας και μπορεί να νιώθετε αυτή την σχέση σαν μια μορφή φυλάκισης. H Kate, ιδιαίτερα, ίσως νιώθει αποθάρρυνση από τις κρίσεις, τις στενοχώριες, τους φόβους του ή από την ανάγκη του να κυριαρχεί στην ζωή της. Οι συναισθηματικές ανάγκες της πολλές φορές αγνοούνται ή και παραμελούνται και γι' αυτό αισθάνεται μοναξιά.

Kate's Αφροδίτη Τρίγωνο William's Άρης:

 

Τα ρομαντικά συναισθήματα είναι ισχυρά και βρίσκεστε σε σεξουαλική συμφωνία μεταξύ σας. Δεν φαίνεται το "αίσθημά σας" να εξασθενίσει ποτέ ολοκληρωτικά, και μάλλον ο καθένας σας βλέπει τον άλλον σαν κάτι πολύ ιδιαίτερο και αγαπητό μέσα στην ζωή του. Η σχέση σας είναι θερμή και ρομαντική και προσφέρει εκπλήρωση και στους δυο σας.

Κεφάλαιο 3: Πεπρωμένο και Τελικό αποτέλεσμα αυτής της Σχέσης

(Σύνθετος) Ήλιος Τετράγωνο Σελήνη:

 

 

Υπάρχει μια αδιαμφισβήτητη ένταση ανάμεσα σας που θα σας οδηγεί τόσο στη δημιουργικότητα όσο και στον εκνευρισμό. Θα εκδηλώνεται στις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, συχνά σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας συνήθειες. Ένας από τους σκοπούς της σχέσης σας είναι να σας φέρει αντιμέτωπους (υποχρεώνοντας σας ενδεχομένως να ενστερνιστείτε) με συμπεριφορές και πλευρές της ζωής που συνδέονται με τον σύντροφό σας και που σας είναι ουσιαστικά ξένες.

(Σύνθετος) Ήλιος Σύνοδος Ερμής:

 

Η σχέση σας είναι κυρίως εγκεφαλική. Ανταλλάσσετε σκέψεις, μελετάτε μαζί, δίνετε ο ένας στον άλλο πληροφορίες, συζητάτε και αστειεύεστε, προτείνετε καινούργια βιβλία, ταινίες και ιδέες ο ένας στον άλλο, ξυπνάτε την περιέργεια και το ενδιαφέρον του για τον θαυμαστό, μεγάλο κόσμο που τον περιβάλλει - όλα αυτά αποτελούν σημαντικές πλευρές της σχέσης σας.

(Σύνθετος) Αφροδίτη Τρίγωνο Ουρανός:

 

Απλά και μόνο το ότι είστε μαζί μπορεί να θεωρηθεί επαναστατικό. Η διαφορά ηλικίας ή ανατροφής μπορεί να αιφνιδιάζει τους άλλους, για παράδειγμα. Ίσως, για οποιονδήποτε λόγο, ο δεσμός σας να θεωρηθεί αταίριαστος, έξω από τα «φυσιολογικά» πλαίσια. Θα υπάρχει ένας ασυνήθιστος βαθμός ανεξαρτησίας και ρευστότητας, κάτι τελείως διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη σχέση έτυχε να έχετε στο παρελθόν κι αυτό θα αποτελεί και την πεμπτουσία της κοινής σας εμπειρίας.

(Σύνθετος) Ερμής Αντίθεση Άρης:

 

Ένας από τους σκοπούς της σχέσης σας είναι να μάθετε να συζητάτε με ειλικρίνεια για τα επιθετικά σας συναισθήματα και να αποκαλύπτετε τις επιθυμίες σας. Αν βρείτε κάποιον τρόπο να το κάνετε χωρίς να αποξενωθείτε και χωρίς να περάσετε σε εμπόλεμη κατάσταση, θα έχετε υλοποιήσει έναν από τους βασικούς στόχους της σχέσης.


ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AMAZON ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ:

      

Κεφάλαιο 4: Άλλα θέματα μέσα στη Σχέση σας

William's Ήλιος Αντίθεση Kate's Ποσειδώνας:

 

 

Βλέπετε ο ένας τον άλλον μέσα από ένα ιδεαλιστικό ή ρομαντικό πρίσμα και συχνά δεν μπορείτε να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα. Διεγείρετε ο ένας στον άλλον την συμπάθεια, την αυτοθυσία και τα υψηλά ιδανικά, αλλά υπάρχει μία ισχυρή τάση να μην είστε ρεαλιστές στις αντιλήψεις σας και στις προσδοκίες σας από τον άλλον.

Kate's Ήλιος Τετράγωνο William's Κρόνος:

 

Είστε ικανοί να οικοδομήσετε μία σταθερή και σίγουρη ζωή μαζί και να αντιμετωπίσετε πολλές ευθύνες και προκλήσεις. Ωστόσο, η τάση να ανησυχείτε υπερβολικά σχετικά με τις ευθύνες σας και να είστε υπερβολικά επιφυλακτικοί και συντηρητικοί ο ένας με τον άλλον δεν πρέπει να διατηρηθεί, διαφορετικά θα νιώθετε πολύ περιορισμένοι μέσα στην συμβίωσή σας.

William's Ήλιος Τρίγωνο Kate's Πλούτωνας:

 

H Kate βοηθά εκείνον να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους, να ενεργοποιήσει τα κρυμμένα του προτερήματα και δυνάμεις, κι ενθαρρύνει την δημιουργική του εργασία. Μπορείτε νάστε ένα πολύ πετυχημένο ζευγάρι. Ωστόσο, η Kate μπορεί να είναι περισσότερο φιλόδοξη για εκείνον, απ' ότι είναι o ίδιος, σαν την μητέρα που σπρώχνει το παιδί της για να διακριθεί και να διαπρέψει, ακόμη κι όταν δεν είναι αυτή η φιλοδοξία του παιδιού. H Kate μπορεί να’ χει μια βαθιά επιρροή πάνω σε εκείνον, συνήθως καλή.

Kate's Ερμής Τρίγωνο William's Ερμής:

 

Λύνετε προβλήματα και συλλογίζεστε πάνω στις διεξόδους από μια παρόμοια γωνία προοπτικής, και είστε ακόμη σε θέση να επικοινωνείτε με σαφήνεια μεταξύ σας. Χαίρεστε συζητώντας μοιραζόμενοι ιδέες και μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον, και είστε ικανοί να σχεδιάζετε και ν' αναπτύσσετε ιδέες μαζί, μ' έναν πολύ επιτυχημένο τρόπο.

Kate's Κρόνος Σύνοδος William's Πλούτωνας:

 

Είναι πιθανόν στην αρχή της σχέσης σας να νιώθετε και οι δύο μια ισχυρή έλξη ανάμεσά σας, που ο ένας από σας, ή και οι δυο σας, να προσπαθείτε δυνατά ν' αντισταθείτε σ' αυτήν, νιώθοντας ίσως ότι πρόκειται για μια "βαριά" σχέση, μια σχέση που δεν θα μπορούσε να είναι εύκολη. Πράγματι, έτσι συμβαίνει! Είστε ανίκανοι να κρύψετε την χειρότερη πλευρά σας από τον άλλον. H Kate, ιδιαίτερα, μπορεί να αισθάνεται ανυπεράσπιστη και εκτεθειμένη, καθώς η μεταξύ σας αλληλεπίδραση φέρνει στο φως βαθύτερους φόβους και αδυναμίες.

Αν υπάρχει ένας μεγάλος βαθμός αρμονίας ανάμεσά σας (όπως φαίνεται από άλλους αστρολογικούς παράγοντες), οι δυσκολίες που θα παρουσιάζονται δεν θα’ ναι ανυπέρβλητες. Απλώς θα γνωρίσετε ο ένας τον άλλον πολύ καλά - τους πόνους, τους αγώνες του, τις σκοτεινές και τις φωτεινές πλευρές του. Γίνεστε πολύ σοβαροί μαζί μερικές φορές, και τείνετε να απομονώνεστε από τους άλλους.

***Η παραπάνω Αστρολογική Ανάλυση είναι ένα μέρος της Ερωτικής Συναστρίας, γραμμένη από το ESHOP του ANEW.GR***
***
Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε την αλήθεια για τη σχέση σας, μέσα από τα μονοπάτια της Αστρολογίας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας την Ερωτική Συναστρία, γραμμένη αποκλειστικά για σας τους δυο από το ESHOP του ANEW.GR Κάντε κλικ εδώ…***

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<