Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
HILARY SWANK- CHAD LOWE: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΑΜΟΥ
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006, 6:18.35 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

HILARY SWANK- CHAD LOWE: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΑΜΟΥ

 Η κάτοχος δύο Όσκαρ, διάσημη ηθοποιός Hilary Swank είναι το πρώτο διάσημο λιοντάρι του Χόλιγουντ που χώρισε αμέσως μόλις μπήκε το 2006. Η Swank και ο άντρας της Chad Lowe χώρισαν μετά από οκτώ χρόνια γάμου, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου από το μάνατζερ της Swank, με μια σύντομη δήλωση: «Η Χίλαρη και ο Τσαντ αποφάσισαν να χωρίσουν, και ελπίζουν να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή». Καμιά δικαιολογία δεν δόθηκε για τους λόγους του χωρισμού.

Η Hilary Swank έχει παίξει σε πολλές ταινίες όπως στο Karate Kid το 1994 και έχει κερδίσει δύο φορές το Όσκαρ σε δύο υποψηφιότητες. Η πρώτη φορά ήταν το 2000 στην ταινία “Boys Don’t Cry” που βγήκε το 1999, και η δεύτερη φορά ήταν στην ταινία του Clint EastwoodMillion Dolar Baby” που βγήκε το 2004, και κέρδισε γι’ αυτό το Όσκαρ στις 27 Φεβρουαρίου 2005.

Η Hilary Swank ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Brian De PalmaThe Black Dahlia”, από το ομώνυμο βιβλίο του James Ellroy.

Ο Chad Lowe είναι γνωστός ηθοποιός και έχει κερδίσει βραβείο Έμμυ (το 1993) για το ρόλο του ως Jesse McKenna το πορτρέτο ενός ασθενή που πάσχει από εϊτζ, στη σειρά “Life Goes On” που παίχτηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το 1989 έως το 1993.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τον χωρισμό του με την Hilary Swank.

Τι γίνεται στα ωροσκοπιά τους την περίοδο αυτή και διέλυσαν από κοινού ένα γάμο που έμοιαζε από τους πιο στέρεους του Χόλιγουντ;

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές από τις σημαντικότερες αστρολογικές επιρροές που έχει ο καθένας τους την περίοδο αυτή, έτσι όπως αναλύονται μέσα από τις Ετήσιες Προβλέψεις που είναι γραμμένες αποκλειστικά γι’ αυτούς.

Hilary Swank

30 Ιουλίου, 1974

Lincoln, Nebraska

Ετήσιες Προβλέψεις με τη μέθοδο των Διελεύσεων:

 

Κρόνος Σύνοδο με Ήλιο

Μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για τη ζωή της τώρα. Θα χρειαστεί να θυσιάσει πολλά πράγματα να μπορέσει να φέρει κάποια ισορροπία στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η πίεση είναι πραγματικά μεγάλη από όλες τις πλευρές και τους περισσότερους τομείς της ζωής της. Αυτή είναι μια όψη όπου συνήθως δηλώνει δύσκολες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και έναν πιθανό χωρισμό, προσωρινό ή μόνιμο.

Δίας τετράγωνο Ήλιο

Είναι μια εποχή όπου πολλά πράγματα στη ζωή της δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Θέματα συναισθηματικά φαίνεται πως παρουσιάζουν μια αστάθεια και πιθανό να υπάρχουν προστριβές μεταξύ θεμάτων καριέρας και προσωπικών συμφερόντων που δημιουργούν εντάσεις.

Ετήσιες Προβλέψεις με τη μέθοδο των Προοδευτικών:

Ερμή εξάγωνο Ερμή

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές αυτήν την εποχή. Δεν αποκλείεται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα. Μια νέα σχέση ή συνεργασία είναι τώρα στα σκαριά.

Σελήνη τρίγωνο Ουρανό

Η επιθυμία της για να δοκιμάσει καινούργια πράγματα στην καθημερινότητά της. Πολλά νέα σχέδια για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Μια ξαφνική και ανέλπιστη επιτυχία σ’ έναν σημαντικό τομέα της ζωή της. Η ανάγκη για να γίνουν θετικές αλλαγές.

****

Chad Lowe

15 Ιανουαρίου, 1968

Dayton, Ohio

Ετήσιες Προβλέψεις με τη μέθοδο των Διελεύσεων:

Πλούτωνα τετράγωνο Πλούτωνα

Μια περίοδος καταλυτικών εξωτερικών και εσωτερικών αλλαγών. Νιώθει την ανάγκη να ξεκόψει εντελώς από καταστάσεις που βλέπει πλέον πως δεν του ταιριάζουν.

Κρόνος αντίθεση με Ερμή

Δύσκολη περίοδος με άσχημα νέα. Έντονες διαφωνίες και αψιμαχίες λόγω έλλειψης κατανόησης από τους άλλους. Η ψύχρανση σημαντικών σχέσεων. Δεν υπάρχει η διάθεση από μεριάς του για να συμβιβαστεί ή για να διαπραγματευτεί με τους άλλους. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση την περίοδο αυτή γι’ αυτόν.

Το τέλος της επικοινωνίας με σημαντικά πρόσωπα για τη ζωή του.

Ετήσιες Προβλέψεις με τη μέθοδο των Προοδευτικών:

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνα

Θα έχει την περίοδο αυτή μια τάση να παραφέρεται και να φτάνει ακόμα και σε ακρότητες, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τα σχέδιά του στους άλλους με ιδιαίτερα πιεστικούς τρόπους. Κάποιες υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογένειά του θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών.

Οι άλλοι, και ιδιαίτερα οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις του. Ο συναισθηματικός έλεγχος είναι τώρα ανύπαρκτος και μπορεί αυτό να οδηγήσει σε μια οριστική απόφαση συναισθηματικού χαρακτήρα τώρα.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανό

Η όψη αυτή τον κάνει αρκετά επιθετικό και παρορμητικό και το πιθανότερο είναι να ενεργεί τώρα αυθόρμητα και ίσως να νιώσει άσχημα αργότερα γι’ αυτό. Κάποιες συχνές συναισθηματικές εκρήξεις λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα πιεσμένος, μπορεί να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Η ένταση που έχετε μέσα του είναι τεράστια και πιθανό να ξεσπάσει σε άτομα του αντίθετου φύλου. Ένας πιθανός χωρισμός μπορεί τώρα να γίνει εντελώς ξαφνικά, επάνω σε μια έκρηξη θυμού απ’ την πλευρά του.

*****

Οι παραπάνω αστρολογικές αναλύσεις είναι ένα μέρος από τις Ετήσιες Προβλέψεις, γραμμένες από το ESHOP του ANEW.GR
*****

Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τις Ετήσιες Προβλέψεις, γραμμένες αποκλειστικά για σας από το ESHOP του ANEW.GR.
*** Κάντε κλικ εδώ… ***

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<