Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ-Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚΤ
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005, 3:43.59 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι διάσημη ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά “Alias”(2001). Έχει παίξει ακόμα στο “Pearl Harbor”(2001) και στο “Daredevil”(2003) όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Μπεν Άφλεκτ. Αμέσως μετά το χωρισμό του Άφλεκτ με την Τζένιφερ Λόπεζ, ανακοίνωσαν το δεσμό τους με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Στις 7/5/2005, δημοσιοποίησαν πως η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι έγκυος στον τρίτο μήνα από τον Μπεν και στις 1/12/2005 γέννησε μια κόρη που την ονόμασαν Βάιολετ Άνν.

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα ποια είναι η Τζένιφερ που τελικά έκλεψε την καρδιά του Μπεν Άφλεκτ, μέσα από ένα απόσπασμα της Γενέθλιας Ανάλυσης, γραμμένη αποκλειστικά από τον I.K.Παναγιωτόπουλο για εκείνη:

 Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη για την Jennifer Garner

Κεφάλαιο 1: Ο Πραγματικός Εσωτερικός σας Εαυτός και τα Αληθινά σας Κίνητρα:

 

Είστε ένα πρόσωπο που αγαπά τις προκλήσεις και συχνά νιώθετε ότι χρειάζεται να παλέψετε στον δρόμο σας μέσα στη ζωή και να βασιστείτε αποκλειστικά και μόνο στη δική σας δύναμη, εξυπνάδα και θάρρος. Θέλετε να είστε έντιμη και πάντοτε ειλικρινής προς τον εαυτό σας, τις αντιλήψεις και τα οράματά σας, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνετε μόνη. Η εντιμότητα, η ευθύτητα, η προσωπική τιμή και η ειλικρίνεια είναι τα "πιστεύω" σας και δεν συμπαθείτε τα άτομα που δείχνουν αδυναμία στον χαρακτήρα. Ποθείτε την ελευθερία για να κάνετε το κάθε τι όπως εσείς θέλετε και δουλεύετε πολύ καλά ανεξάρτητα. Η συνεργασία με άλλους ή η εκτέλεση των θελήσεων άλλων δεν είναι στο στιλ σας. Θέλετε να είστε ο αρχηγός ή να προχωρείτε μόνη. Είστε αυθόρμητη, παρορμητική, άμεση, ενθουσιώδης και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Πιστεύετε στην δύναμη της θετικής σκέψης και της θετικής δράσης και βλέπετε τον εαυτό σας σαν ένα ισχυρό άτομο, ακόμα και ακατανίκητο. Μισείτε το να φαίνεστε αδύναμη.

 

Κεφάλαιο 2: Διανοητικές Ικανότητες και Ενδιαφέροντα:

Με ειλικρινή και ευθύ τρόπο έκφρασης, είστε πάντοτε ανυπόμονη να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας και δεν νοιάζεστε για την συναίνεση των άλλων ή για το αν αυτές προκαλέσουν έναν ενθουσιασμό για οτιδήποτε νέο και αδοκίμαστο, αλλά μόλις η καινοτομία παλιώσει, στρέφετε το ενδιαφέρον σας προς κάποια άλλη νέα ιδέα ή σχέδιο. Ποτέ δεν φαίνεται να έχετε αρκετό χρόνο για να πραγματοποιήσετε όλα όσα θέλετε. Είστε πολύ έντιμη, μιλάτε αποφασιστικά και πειστικά γύρω από τα πράγματα που πιστεύετε και είστε ανίκανη να συμβιβαστείτε με κάποιον αν πραγματικά αυτό δεν γίνεται. Μπορεί να έχετε μια κάποια έλλειψη τακτ. Έχετε μια εξαιρετική ικανότητα να συγκεντρώνεστε, ν' αντιμετωπίζετε τις λεπτομέρειες και να μαθαίνετε σχετικά με τα θέματα που οι άλλοι θα μπορούσαν να τα θεωρήσουν περισπούδαστα, τεχνικά ή εξειδικευμένα. Θα ήταν εύκολο να διδάξετε σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή πεδίο γνώσης. Οι πρακτικές εφαρμογές και τεχνικές είναι εφαρμόσιμες από σας κι έχετε την τάση να τεκμηριώνετε και να καθορίζετε οτιδήποτε λέτε.


Κεφάλαιο 3: Συγκινήσεις: Διαθέσεις, Συναισθήματα, Ρομαντισμός

Δεν δίνετε την όψη ενός έντονα συναισθηματικού ή ευαίσθητου προσώπου και συχνά αγνοείτε τα βαθύτερα αισθήματα και ανάγκες, δικές σας ή των άλλων. Τα δάκρυα και οι συναισθηματικές εκρήξεις σας μπερδεύουν και σας κάνουν να νιώθετε πολύ άβολα. Τείνετε μάλλον να τακτοποιείτε τις διαφορές συζητώντας λογικά για όλα τα προβλήματα, αλλά συνηθίζετε, επίσης, να αγνοείτε ή να περιγελάτε κάθε απόπειρα διερεύνησης των εσωτερικών συλλογισμών σας, δικών σας ή των άλλων. Χρειάζεστε αφθονία νοητικής διέγερσης και νιώθετε κοντά στα άτομα με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε σκέψεις και διανοητικά ενδιαφέροντα. Η συνομιλία είναι κάτι το πολύ σημαντικό κι έτσι ένας σιωπηλός τύπος συντρόφου δεν κάνει για σας. Στον έρωτα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αίσθηση του χιούμορ και την διάνοια ενός προσώπου παρά για τη φυσική του εμφάνιση. Θέλετε έναν σύντροφο που να είναι διανοητικά ζωντανός και να σας κρατά λίγο ανήσυχη και φτάνετε στην πλήξη με κάποιο άτομο που ποτέ δεν κάνει ερωτήσεις ή ποτέ δεν προχωρεί σε αλλαγές ή σε εκπλήξεις. Η συνομιλία, η ανταλλαγή ιδεών, η επίσκεψη διαφόρων τόπων μαζί και η εκμάθηση νέων πραγμάτων είναι πολύ σημαντικά για την ευτυχία σας. Χρειάζεστε πολλή κοινωνική διέγερση, είστε κάπως φιλάρεσκη και σας αρέσει να έχετε πολλούς φίλους και των δύο φύλων. Ένας σύντροφος με αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας δεν σας ταιριάζει.

Κεφάλαιο 4: Οι Ωθήσεις και Φιλοδοξίες σας και Πώς Πραγματοποιείτε τους Στόχους σας:

 

Είστε μια "εργατική μέλισσα", ενεργητική, ανήσυχη και πάντοτε δραστήρια. Ο νους σας καταπιάνεται πάντοτε με ιδέες και βρίσκετε δύσκολο μερικές φορές το να χαλαρώνετε, να ξεκουράζεστε ή ν' αφιερώνετε χρόνο για την ανανέωση του εαυτού σας. Τείνετε να ζείτε με νευρική ενέργεια. Είστε δυναμική, αποφασιστική και κάπως παρορμητική. Ανταποκρίνεστε γρήγορα και αυθόρμητα στις προκλήσεις και απολαμβάνετε φυσικές δραστηριότητες που απαιτούν γρήγορα αντανακλαστικά και μια καλή αίσθηση του ρυθμού και του χρόνου. Διαθέτετε αφθονία ενέργειας και ζωτικότητας και μια ακατάσχετη επιθυμία για πρόοδο και αλλαγή. Μισείτε την στασιμότητα. Είστε ατομίστρια και καθοδηγείτε τους άλλους, προσφέροντας νέα σχέδια και χώρους δράσης.

Κεφάλαιο 5: Ανάπτυξη και Επέκταση: Τομείς Ικανοποίησης:

 

Εχετε έμφυτη οξυδέρκεια και την ικανότητα να αναπτύσσετε καθαρή στρατηγική, την οποία ακολουθείτε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Επίσης, έχετε μια φυσική αίσθηση της τάξης, της δομής και της αυτοπειθαρχίας. Τείνετε να υπερβάλλετε και γιατί είστε φιλόδοξη και γιατί είναι πολύ σημαντικό για σας να κάνετε επαγγελματικά την δουλειά σας, χωρίς να έχει σημασία ο τομέας της ή αν είναι ταπεινοί οι στόχοι της.

Κεφάλαιο 6: Τομείς που σας Προκαλούν ή σας Δημιουργούν Δυσκολίες:

 

Ζείτε μια διαρκή σύγκρουση ανάμεσα στα πνευματικά σας ιδανικά και τις υλιστικές σας επιθυμίες ή τους πρακτικούς περιορισμούς του "αληθινού" κόσμου και πρέπει να προσπαθήσετε να συμβιβάσετε αυτά τα δύο αλληλοσυγκρουόμενα ρεύματα. Δυσκολεύεστε, ίσως, να προσδιορίσετε ποιες είναι οι βασικές σας προτεραιότητες, ειδικά στην περίπτωση που είστε βυθισμένη μέχρι το λαιμό στις ανάγκες της καθημερινότητας. Τώρα θα συζητήσουμε τα πρότυπα της συμπεριφοράς, η οποία συνήθως σας επαναφέρει ασυναίσθητα στο άγχος - μια εξαιρετικά αθέλητη διαδικασία την οποία είστε ικανή να μεγαλοποιήσετε γιατί είναι τόσο οικεία και εύκολη για σας. Περιγράφηκε επίσης, η κατεύθυνση που έχετε ανάγκη ν' ακολουθήσετε με σκοπό ν' αναπτύξετε την ισορροπία, ν' αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση και πληρότητα. Η πορεία σας έγκειται στην καλλιέργεια του ιδεαλισμού και των ανθρωπιστικών συναισθημάτων, στην ανησυχία σας για το πώς οι ενέργειές σας επιδρούν, γενικά, στον κόσμο. Ίσως είστε ευαίσθητη στην επιρροή των κοινωνικών γεγονότων στο ρυθμό της ζωής και των προσωπικών σας επιλογών ή γίνεστε πολιτικά ενεργό μέλος. Θεωρητικά, έχετε την ανάγκη να ισορροπήστε μεταξύ αυτού που κάνετε για τον εαυτό σας και αυτού που κάνετε για τους άλλους, ανακαλύπτοντας πως τα μοναδικά σας προσόντα μπορούν να συμβάλουν για το καλό όλων.

Κεφάλαιο 7: Γενεαλογικές Επιρροές: Η "Ομάδα" της Ηλικίας σας:

Σ' αυτό το κεφάλαιο θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά της γενιάς σας. Βέβαια, ίσως να μην μοιράζεστε όλα τα χαρακτηριστικά της γενιάς σας, όμως επηρεάζεστε πολύ από τον γενικό τόνο.

Οι Υποσυνείδητες και Συγκινησιακές Ωθήσεις της Γενιάς σας:

 

Γεννηθήκατε στη διάρκεια μιας 20χρονης περιόδου ανθρώπων που έλκονται από την ανάγκη να βρουν ένα ηθικό πρότυπο και να καθορίσουν τι είναι σωστό και τι λάθος. Υπάρχει ένας υποσυνείδητος πόθος για να επανορθωθούν όλες οι αδικίες του κόσμου και να δημιουργηθεί ένας κόσμος με μια τέλεια τάξη. Υπάρχει ένα αίσθημα αποστροφής επίσης και, συχνά, μια έλξη προς τα ίδια αυτά πράγματα που είναι τόσο απεχθή κι ένα αίσθημα απελπισίας και απόγνωσης για την κατάσταση του κόσμου.

Τα Ιδανικά και οι Ψευδαισθήσεις της Γενιάς σας:

 

Γεννηθήκατε στη διάρκεια μιας 14χρονης περιόδου ανθρώπων που είναι υπερβολικά ιδεαλιστές και έχουν μεγάλα οράματα. Η ομάδα σας είναι πολύ φιλελεύθερη και έχει πλατιές προοπτικές και γι' αυτό είστε πολύ εκλεκτικοί στην προσέγγισή σας προς την θρησκεία. Θρησκείες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στις πλατιές νοητικές αντιλήψεις της ομάδας σας, απλώς δεν είναι σε θέση να τραβήξουν τον ενδιαφέρον σας.

Τι είναι Νέο και Διαφορετικό στην Γενιά σας:

 

Είστε μέρος μιας 7χρονης ομάδας ανθρώπων που παλεύουν για μεγαλύτερη ισότητα μέσα στις σχέσεις. Συμπεριφέρεστε προς τους γονείς, τα παιδιά και συζύγους περισσότερο σαν φίλοι και όμοιοί τους απ' ότι άλλες γενιές. Επίσης, πολλοί από σας πειραματίζονται με εναλλακτικές λύσεις στο γάμο που θα επιτρέπουν μια πιο μεγάλη ελευθερία και ισότητα στις σχέσεις.

***Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε κάποια πράγματα που συμβαίνουν τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό σας κόσμο, για μεγαλύτερη αυτογνωσία, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τη Γενέθλια Ανάλυση, γραμμένη αποκλειστικά για σας
από το
ESHOP του ANEW.GR. Κάντε κλικ εδώ…***

 

 

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<