Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Αννα Κορακάκη: Η χρυσή Ολυμπιονικης της Ελλαδας στους Ολυμπιακους Αγωνες 2016 του Ριο ντε Τζανεϊρο στη Βραζιλια που έγραψε ιστορία
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016, 1:59.12 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μας, Αννα Κορακακη, είναι η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία των Ελληνικών Ολυμπιακών Ομάδων που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων και ο δεύτερος Έλληνας αθλητής μετά το 1912 με τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα.

Είναι αθλήτρια της σκοποβολής, γεννήθηκε στη Δράμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων, και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Προπονητής της είναι ο πατέρας της Τάσος Κορακάκης, και όπως δηλώνουν και οι δηλώνουν και οι δύο, μαζί είχαν να ξεπεράσουν πολλές δυσκολίες για να καταφέρουν τελικά αυτές τις διακρίσεις και να έρθει η επιτυχία των μεταλλίων.

Η Άννα Κορακάκη αθλείται στη σκοποβολή από το 2009 και είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην ειδική αγωγή. Μέλος της εθνικής ομάδας από το 2010 και εκπροσώπησε την Ελλάδα σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις κατακτώντας παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Αυτά που έχει πετύχει:

Στον πρώτο της αγώνα στο εξωτερικό κατέλαβε την 8η θέση στο 50ο Παγκόσμιο Πρωταθλημα στο Μόναχο σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών.


-Από το 2011 είναι Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στα 10 μέτρα αεροβόλου πιστολιού και στα 25 μέτρα πυροβόλων όπλων για 8 συνεχόμενες φορές. Ως Νεάνιδα κατέχει τα πανελλήνια ρεκόρ στα 10 και 25 μέτρα. Επίσης έσπασε και το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Γυναικών στα 10 μέτρα με επίδοση 391/400 και συνεπώς είναι κάτοχος 3 εκ των 4 ρεκόρ στα αγωνίσματα που διαγωνίζεται.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής:

-ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων της Μόσχας το 2014 ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΕΚΟΡ ΤΕΛΙΚΟΥ.

-3η θέση στο αεροβόλο πιστόλι, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γρανάδας το 2014.

-2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυροβόλων Όπλων του Βελιγραδίου το 2011.

-4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Νανζίνγκ το 2014. -8η θέση στο 50ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μονάχου. 

-7η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Δανίας το 2013. 

-7η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας το 2013 στην κατηγορία γυναικών. 

-3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων στη Γρανάδα, Ισπανία 2014. 

-5η θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Σκοποβολής αεροβόλων όπλων στην κατηγορία νεανίδων στο Άρνεμ, Ολλανδία 2015. 

- 4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Σανγουον, Κορέα χάνοντας μετάλλιο και πρόκριση για Ολυμπιάδα για 0,1 του ποντου (ελάχιστο).

-3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες στο Φορτ Μπένινγκ,ΗΠΑ. 

-2η θέση στον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2015 στο Μόναχο, Γερμανία. 

-4η θέση στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Σκοποβολής αεροβόλων όπλων 2016 στη κατηγορία γυναικών στο Γκιόρ, Ουγγαρία. 

-1η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο αεροβόλο πιστόλι στη Ζούλ, Γερμανία 2016. 

-2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στο πυροβόλο πιστόλι στη Ζούλ, Γερμανία 2016. 

-2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο αεροβόλο πιστόλι Μπακού, Αζερμπαιτζάν 2016. 

-2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο πυροβόλο πιστόλι Μπακού, Αζερμπαιτζάν 2016. 

-1η θέση με την ομάδα της Waldkirch στο Γερμανικό Πρωτάθλημα της Bundesliga την περίοδο 2015/16. 

-Να σημειωθεί επίσης πως το 2011 κλήθηκε να συμμετάσχει στο εθνικό Πρωτάθλημα Σερβίας. Εκεί, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων και το χάλκινο στην κατηγορία των Γυναικών, αντιμετωπίζοντας κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Παγκόσμιας Σκοποβολής, όπως την Ολυμπιονίκη Γιάσνα Σέκαριτς - Επιπλέον έχει πάρει πολλά μετάλλια σε διεθνή μίτινγκ.

Ας δούμε τώρα το Προσωπικό ωροσκόπιό της για να εντοπίσουμε τα αστρολογικά μυστικά της επιτυχίας της αλλά και τις πιθανές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει:   

Έχει τον Ήλιο, τον Άρη, το Νότιο Δεσμό της Σελήνης, και τον Κρόνο στον Κριό, τη Σελήνη και τον Πλούτωνα στον Τοξότη:

Πέντε πλανήτες στην φωτιά βγάζει από μόνο το μεγάλο δυναμισμό, σθένος, πείσμα, μαχητικότητα σαν προσωπικότητα.
Ο Ήλιος στον Κριό και ο κυβερνήτης του Άρης, είναι και ο βασικός κυβερνήτης των όπλων και της σκοποβολής, οπότε και είναι στο στοιχείο της και την εκφράζει απόλυτα σαν άθλημα. Η αρμονία Σελήνης-Ήλιου δείχνει την αρμονία και τη στήριξη από την οικογένειά της. Ο Κρόνος στον Κριό βγάζει την απαραίτητα πειθαρχία που χρειάζεται και τη στήριξη από τον πατέρα και προπονητή της, αν και απείθαρχο ζώδιο ο Κριός, γι’ αυτό και οι δυο παραδέχονται πως υπήρχαν και υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ τους, αλλά τελικά η πειθαρχεία του Κρόνου βοηθάει να βγει κάτι καλό.

Η Σελήνη στον Τοξότη, δείχνει πως οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται από το εξωτερικό και είναι και αυτό ένδειξη για επιτυχείς σχέσεις με άτομα και καταστάσεις από το εξωτερικό. Η σύνοδος Ήλιου-Νότιου Δεσμού της Σελήνης στον Κριό είναι οι δυσκολίες της στη ζωή της με κέντρα εξουσίας, με διάφορες σχέσεις και συνεργασίες όπου θα υπάρχουν πολλές διαφωνίες και δεν θα μπορεί εύκολα να τις φέρει στα μέτρα της. Αυτό είναι και το μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να παραμερίσει για να επιτύχει αυτά που θέλει και αποφεύγει τις παρορμητικές κινήσεις.


Ο Ερμής της στον Ταύρο σε όψη τετραγώνου με το μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα:

Είναι ένας ιδιαίτερα πεισματάρης Ερμής, με «γαϊδουρινή» υπομονή και μεγάλο σθένος.
Με τεράστιες αντοχές, αντέχει πολλές κακουχίες, είναι ψύχραιμος, σκέφτεται ψύχραιμα, λογικά και οργανωτικά. Μπορεί να περάσει πολλά και να επιμένει αν πιστεύει πως κάτι αξίζει τον κόπο. Είναι ότι πρέπει για να ηρεμεί τα παρορμητικά των Κριών της. Το δύσκολο μεσοδιάστημα όμως που συμμετέχει την κάνει συχνά απρόβλεπτη και παίρνει αποφάσεις δίχως να ενημερώνει κανένα. Όμως παρόλο που είναι απρόβλεπτη συνήθως η λογική επικρατεί και προλαβαίνει να την επαναφέρει στις σκέψεις και τις αποφάσεις της. 


Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Τοξότη, τρίγωνο με τον Ουρανό στον Υδροχόο και εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό:

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το να γνωρίζει νέα μέρη και νέους ανθρώπους. Είναι πολύ φιλικό σαν άτομο, επικοινωνιακό και ξέρει πώς να πείσει κάποιον με επιχειρήματα. Είναι έξυπνη και μπορεί να ελέγξει το μυαλό και την σκέψη της όταν θέλει. Οι σχέσεις και συνεργασίες της θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα στη ζωή της και αυτά είναι τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει για να προχωρήσει παρακάτω κάθε φορά. Δεν έχει παρά να βάζει μπρος την υπέροχη διπλωματία που έχει μέσα της ανεπτυγμένη, απλά οι πλανήτες στον Κριό και την φωτιά γενικότερα, δεν θα την αφήνουν να βγαίνει συχνά προς τα έξω.


Ο Δίας στον Αιγόκερω, σε τετράγωνο με Ήλιο, ημιτετράγωνο με Πλούτωνα και τετράγωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης:

Από μόνος του ο Δίας στον Αιγόκερω δείχνει ένα άτομο όπου η οργάνωση, η τάξη και η πειθαρχεία, από τη στιγμή που αποφασίσει να τα εφαρμόσει στη ζωή του, το βοηθάει για να πετύχει σπουδαία πράγματα.
Βέβαια εδώ είναι σε σύγκρουση με τους δεσμούς και τον Ήλιο της. Αυτό δείχνει πως συχνά δεν θα θέλει να τα δεχτεί και θα αντιδράει, αλλά όταν θα τα δέχεται θα βλέπει τα εκπληκτικά αποτελέσματα που φέρνουν στη ζωή της. Εδώ επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά οι συγκρούσεις με τα κέντρα εξουσίας και τις σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή της, τα οποία θα παλεύει μια ζωή.


Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα:

Οι θετικές όψεις των μεγάλων πλανητών είναι συνήθως αυτοί που δείχνει τις μεγάλες επιτυχίες που θα έχει το άτομο. Μεγάλες επιτυχίες στους τομείς τους οποίους ασχολείται και ιδιαίτερα τον Κριό που έχει να κάνει με τη σκοποβολή. Στην προκειμένη περίπτωση τις υψηλές διακρίσεις στο άθλημα με το οποίο ασχολείται. Και οι επιτυχίες αυτές θα συνεχίσουν να έρχονται καθώς ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος και πάει να κλείσει το τρίγωνο με τον Κρόνο, κάτι που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια ακόμα.
Ο Πλούτωνας από διέλευση της περίοδο αυτή των Ολυμπιακών αγώνων 2016 του Ρίο, έπιασε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία της και κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο και γενέθλιους Δεσμούς της Σελήνης της, ο Κρόνος από διέλευση σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Άρη της και κοντά στη Σελήνη της (καθώς δεν έχουμε ώρα γέννησης δεν γνωρίζουμε πόσο κοντά):

Ο Πλούτωνας-Δίας είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της μεγάλης επιτυχίας της. Δείχνει πως πολλές από τις προσπάθειες έχουν αίσιο τέλος.
Επίσης ο Πλούτωνας με Ήλιο και Δεσμούς δείχνει πως η ζωή της αλλά και οι σχέσεις της θα αλλάξουν ριζικά και τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια. Βγάζει φήμη όπου έρχεται μέσα από συνεργασία, με τον πατέρα της στην προκειμένη φάση. Και αυτό θα δώσει την εκκίνηση για να αλλάξουν και οι σχέσεις και οι συνεργασίες της γύρω της, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μπορεί τώρα να διεκδικήσει και να πάρει πράγματα που πριν ούτε που θα είχε κάποια τύχη, αλλά θα είναι περιορισμένα, καθώς κάποιες δυσκολίες θα συνεχιστούν αλλά σίγουρα και οι μεγάλες επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
 Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΡΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ANEW.GR-ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ TΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΑΣ– ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨH ΣΑΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΑΣΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ - ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ
ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ – ΜΠΕΙΤΕ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<