Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ο γνωστός ηθοποιος Τσαρλι Σιν (Charlie Sheen) επιβεβαιώνει δημόσια τις φήμες πως πάσχει από ΕΙΤΖ σε εκπομπή αυτήν την εβδομάδα ενώ το έχει ανακαλύψει εδώ και 4 χρόνια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, 6:05.40 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο γνωστός ηθοποιός Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) επιβεβαίωσε δημόσια σε εκπομπή αυτήν την εβδομάδα πως πάσχει από ΕΙΤΖ σε μια συνέντευξη μαζί με τον γιατρό του, μετά από φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό.

Ήταν ένα από τα κακά παιδιά του Χόλυγουντ τα τελευταία χρόνια, καθώς μετά από τη χρήση ναρκωτικών και την κατάχρηση αλκοόλ είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά, γεγονός που του στοίχισε τη συμμετοχή του σε γνωστά σήριαλ και ταινίες.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη αυτή ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έμαθε πως έχει ΕΙΤΖ τον Μάιο του 2011 μετά από συνεχείς πονοκεφάλους, ιδρώτες και άλλα ανάλογα συμπτώματα που είχε. Εξήγησε πως αυτά τα τέσσερα χρόνια χρειάστηκε να παίρνει 4 χάπια καθημερινά τα οποία βοήθησαν να μην εκδηλωθεί ο ιός στο σώμα του και τώρα είναι σε σημείο να είναι μη ανιχνεύσιμος. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να κολλήσει αν έρθει σε επαφή χωρίς προστασία, γι’ αυτό και τόνισε πως ενημερώνει τους ερωτικούς συντρόφους του πριν από κάθε σχέση μαζί τους.

 
Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε, πως πολλά άτομα που ήταν κοντά του, στον στενό κύκλο του και εμπιστευόταν, του απέσπασαν τεράστια χρηματικά ποσά ως εκβιασμό ότι θα αποκαλύψουν το μυστικό του στα μέσα. Έχει προσπαθήσει, είπε, να είναι μακριά από ουσίες το τελευταίο διάστημα και να κάνει μια πιο υγιεινή ζωή προκειμένου να μην εκδηλωθεί η αρρώστια αυτή στον οργανισμό του και να παίρνει καθημερινά τα χάπια του.
Έπρεπε όμως να μιλήσει δημόσια για αυτό, πρόσθεσε, καθώς δεν άντεχε πλέον το βάρος του μυστικού αυτού και ιδιαίτερα τους εκβιασμούς που συνεχώς δεχόταν. Μετά από τις αποκαλύψεις στη συνέντευξη αυτή, πολλοί πρώην σύντροφοι βγήκαν και δήλωσαν πως θα του κάνουν μήνυση πως τους έκθεσε σε κίνδυνο κατά τη σεξουαλική τους επαφή, καθώς ισχυρίζονται πως δεν τους είχε ενημερώσει, αν και ο ίδιος ο ηθοποιός στη συνέντευξη είπε το αντίθετο.

Ας δούμε τι δείχνει το ωροσκόπιό του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) και πώς θα είναι τα πράγματα από δω και στο εξής για αυτόν αστρολογικά:

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έχει Ήλιο, Ουρανό και Πλούτωνα στην Παρθένο σε σύνοδο, σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθείς:

Είναι ένα άτομο αντισυμβατικό, ανεξάρτητο, διαφορετικό και θέλει να ξεχωρίζει σε ότι κι αν κάνει. Πολλές φορές καταπιέζεται από τις συνθήκες και αυτό θα τον κάνει να ξεσπάει βίαια. Είναι άτομο που ζηλεύει, καταπιέζει και περιορίζει τα άτομα γύρω του. Έχει πάθη που δεν μπορεί εύκολα να ελέγξει και αυτά μπορεί να αποβούν μοιραία στη ζωή του. Είναι άτομο που παίρνει ρίσκα και πολλές φορές βοηθούν να φτάσει ψηλά, άλλες πάλι φορές μπορούν αυτά τα ρίσκα να το ρίξουν κάτω. Δεν μπορεί εύκολα να περιοριστεί και δύσκολα θα μπορεί να έχει στενές σχέσεις που να τον αντέξουν για πολύ καιρό. Είναι διχασμένη προσωπικότητα, καθώς από τη μία θέλει πολύ να έχει συνεχώς ερωτικές σχέσεις που θεωρητικά νομίζει πως θα τον καλύψουν ερωτικά και άρα συναισθηματικά, αλλά τελικά καταλήγει αυτός να τις διώχνει γιατί καταπιέζεται όταν αρχίζουν να γίνονται πολύ στενές. Βαριέται πολύ γρήγορα και είναι εκείνος που δημιουργεί διπλές καταστάσεις πρώτος.      


Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έχει ωροσκόπο στους Διδύμους, τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Σελήνη στον Τοξότη στον τέλος του εβδόμου οίκου σε αντίθεση με τον Δία στον δεύτερο οίκο:

Είναι ένα άτομο χαρισματικό, μια προσωπικότητα λαμπερή όπου από αυτό φαίνεται η επιτυχία που είχε στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και τα χρήματα που έβγαλε από τις δουλειές του εκεί. Είναι ένα άτομο ιδιαίτερα δοτικό, αλλά υπερβολικά σπάταλο. Έχει μια μεγάλη ροπή προς τις απολαύσεις της ζωής και τις κακές συνήθειες. Δεν μπορεί εύκολα να περιοριστεί με αποτέλεσμα πως όσο εύκολα βγάζει τα χρήματα από την δουλειά του, άλλο τόσο εύκολα τα χαλάει. Θα είναι πολύ δύσκολο να κόψει αυτά που θεωρεί «απολαύσεις» στη ζωή του, ακόμα κι αν αυτά είναι το αλκοόλ, το σεξ, τα ναρκωτικά, καθώς είναι ένας τρόπος για να ξεφεύγει από τα έντονα συναισθηματικά του προβλήματα. Μόνο με πολύ σοβαρή δουλειά εκ των έσω φαίνεται να μπορεί να τα περιορίσει στη ζωή του, γεγονός που είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το αποφασίσει. Εξαπατάει εύκολα τους άλλους, και περισσότερο από όλους εξαπατάει πιο εύκολα τον ίδιο του τον εαυτό.     


Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) έχει τον γενέθλιο Άρη του σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο του Σκορπιού και στον έκτο οίκο όπου είναι και εμπεριεχόμενος και αυτή η σύνοδος και ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα:

Αυτός είναι ο δείκτης που φανερώνει μια ευαισθησία στα νοσήματα που κολλάει κανείς μέσω της σεξουαλικής επαφής. Το γεγονός πως είναι μέσα στον έκτο οίκο, που είναι ο τομέα της υγείας είναι ένας δείκτης πως θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με ποια άτομα έχει ερωτικές επαφές και να είναι πάντα με έξτρα προστασία. Εκείνος αντί για αυτό δεν πρόσεχε με ποια άτομα είχε επαφές, συνήθως ήταν μετά την χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, όπου τον έκαναν να χάνει τον έλεγχο και έτσι να μην μπορεί να θυμάται αν είχε ή όχι προστασία κατά την επαφή του. Ο Ποσειδώνας σε όψη με το μεσοδιάστημα Άρη/Ερμή δείχνει πως δεν μπορεί να περιοριστεί σε θέματα ακραίων απολαύσεων τα οποία μπορούν να βάλουν ακόμα και σε κίνδυνο τη ζωή του.     


Έκανε τώρα την αποκάλυψη καθώς ο Ουρανός από διέλευση έπιασε σε αντίθεση την γενέθλια Αφροδίτη του όπου εξουσιάζει τον έκτο οίκο:

Ο Πλανήτης Ουρανός όταν μας πιάνει στο γενέθλιο ή στο προοδευμένο ωροσκόπιό μας φέρνει πάντα αποκαλύψεις. Το γεγονός πως του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) του έπιασε ο Ουρανός από διέλευση σε αντίθεση την γενέθλια Αφροδίτη του, δείχνει πως τον ανάγκασαν κάποιοι άλλοι να κάνει αυτήν την αποκάλυψη. Φαίνεται πως δεν επιθυμούσε ο ίδιος να την κάνει αυτήν την αποκάλυψη καθώς οι περισσότεροι πλανήτες του στο γενέθλιο ωροσκόπιό του είναι κάτω από τον ορίζοντα, φαίνεται ένα άτομο ιδιαίτερα εσωστρεφές, παρά την εικόνα που βγάζει της υπερβολικής κοινωνικότητάς λόγω του ωροσκόπου στους Διδύμους. Πιθανό να τον συμβούλεψε ο δικηγόρος του να κάνει αυτήν την αποκάλυψη καθώς θα σταματήσουν έτσι να τον εκβιάζουν αυτοί που θέλουν να το αποκαλύψουν και του ζητούν χρήματα για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Έτσι η αντίθεση αυτή δείχνει πως τον ανάγκασαν άλλοι να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του, καθώς η Αφροδίτη εξουσιάζει τον έκτο οίκο που είναι ο τομέας της υγείας στο γενέθλιο ωροσκόπιό του.        


Τον Μάιο του 2011 ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) ανακάλυψε πως είχε ΕΙΤΖ, και είχε τον Δία από διέλευση να περνάει μέσω στον γενέθλιο δωδέκατο οίκο του, σε τρίγωνο με γενέθλιο Ερμή, Σελήνη του, τον Κρόνο από διέλευση μέσα στον γενέθλιο πέμπτο οίκο του:

Ο Δίας από διέλευση εκείνη την χρονιά είναι που του έσωσε την ζωή στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.
Βοήθησε να το ανακαλύψει και να ξεκινήσει την θεραπεία που έπρεπε. Αυτή η θεραπεία είναι για να μην εκδηλωθεί ο ιός, γεγονός που το κατάφερε καθώς ο Δία έκανε θετικές όψεις τριγώνου με τον γενέθλιο Ερμή και τη γενέθλια Σελήνη του. Ο Κρόνος τον Μάιο του 2011 βοήθησε να σταματήσει κάποιες από τις καταχρήσεις ή τουλάχιστον να τις περιορίσει. Αμέσως μετά αυτός ο Κρόνος βοήθησε ακόμα περισσότερο καθώς πέρασε στον γενέθλιο έκτο οίκο του και του έδωσε μια τάξη και μια πειθαρχεία όπου ίσως δεν είχε ποτέ στη ζωή του, λόγω του γενέθλιου χάρτη του.
    


Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ο Κρόνος έπιασε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή του στον Λέοντα που εξουσιάζει τον πρώτο και τον δεύτερο οίκο του:

Αυτά τα τελευταία δυόμισι χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν καθώς φαίνεται πως έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αλλά εξαιτίας και των καταχρήσεών του. Ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να κρατήσει μια δουλειά ή μια σχέση. Πολλά ήταν τα άτομα που τον πλήγωσαν και φαίνεται πως αυτό τον έκανε πολύ συχνά να πέφτει και πάλι στις καταχρήσεις.  


Φέτος και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ο Κρόνος από διέλευση περνάει από τον γενέθλιο έβδομο οίκο του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο του και θα πιάσει τον γενέθλιο Κρόνο (και τον προοδευμένο), Ήλιο, Ουρανό (και τον προοδευμένο), Πλούτωνα (και τον προοδευμένο) από τετράγωνα (ταυ) και σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη του, τον προοδευμένο Άρη και Αφροδίτη του:

Οι σχέσεις του με τους άλλους θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες. Θα νιώθει πως είναι μόνος του και πως δεν είναι κανένας εκεί για αυτόν. Θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να κάνει σχέσεις ή συνεργασίες και αν τελικά κάνει, πολλές από αυτές θα τον «ρίξουν». Είναι ένα διάστημα όπου θα περάσει πολλά προβλήματα και θα φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι. Αν και αυτό δεν τον βοηθήσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα του, να έχει μια πειθαρχεία και να σταματήσει τις καταχρήσεις, τότε θα έχει πολλά προβλήματα με την υγεία του η οποία σίγουρα θα κινδυνέψει. Αυτός ο Κρόνος είναι που θα τα ζητήσει όλα ή τίποτα από το ωροσκόπιό του. Θα πρέπει να κάνει τρομακτικά ριζικές αλλαγές για να καθαρίσει και να διατηρήσει την καλή του υγεία. Το γενέθλιο ωροσκόπιό του δείχνει πως εσωτερικά είναι αρκετά αδύναμος, αλλά έχει και μια τύχη να τον συνοδεύει. Θα φτάσει στα όριά του και θα τα ξεπεράσει πολλές φορές. Του ευχόμαστε να μάθει κάτι από όλο αυτό και να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η κάτοχος Νομπελ Ειρηνης και διασημη μπλογκερ Μαλαλα Γιουσαφζάι (Malala Yousafzai) έκλεισε τρία χρόνια από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον της – Ποιες είναι οι δυνατότητές της ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΤΗΣΙΑ, ΚΑΡΜΙΚΗ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ Ή ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ κ.ά, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ  Χ Α Μ Η Λ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ  Τ Ι Μ Ε Σ  ΓΙΑ WEB(EMAIL) ONLY ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<