Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2021  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2022  new
Ερμής ανάδρομος 2022  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Επίκαιρα Θέματα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚΤ: Πώς άλλαξε ζωή; Τί τον επηρέασε περισσότερο;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005, 2:01.00 μμ
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο γνωστός ηθοποιός και καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκτ, μετά από μια σειρά αποτυχημένες σχέσεις με γνωστά ονόματα της show biz, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ κ.ά., κατάφερε επιτέλους φέτος να αλλάζει ζωή. Μέσα στο 2005 έκανε την τέλεια ανατροπή στη ζωή του, κι εκεί που δεν το περίμενε κανείς, παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στις 29/6/2005 παντρεύτηκαν με τη διάσημη ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ, και έκαναν μαζί μια κόρη μόλις πριν από λίγες ημέρες στις 1/12/2005, στο Λος Άντζελες που την ονόμασαν Βάιολετ Ανν.

 

Τι γίνεται στο ωροσκόπιο του Μπεν Άφλεκτ και μεταμορφώθηκε από διάσημο καρδιοκατακτητή σε πιστό οικογενειάρχη;

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές από τις σημαντικότερες όψεις που είχε ο Μπεν Άφλεκτ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, μέσα από τις Ετήσιες Προβλέψεις που είναι γραμμένες αποκλειστικά για εκείνον.            


Ιούλ 4, 2005 (Μάϊ. 26, 2005 έως Νοέ. 28, 2005) Πλ. Τρι. Ηλ.

 

Φαίνεται πως θα λάβετε σημαντική βοήθεια στο να καθορίσετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας, αλλά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα δείτε να πλησιάζει η εποχή που θα απαλλαγείτε από τις πολλές ευθύνες αρχίζοντας έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Μια ασυνήθιστη δημιουργική δύναμη θα σας βοηθήσει στο να εκπληρώσετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιό σας. Η πιθανότητα να φτιάξετε από την αρχή τη ζωή σας είναι πολύ μεγάλη τώρα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες από όπου και αν προέρχονται. Μια νέα σχέση, μια συμβίωση ή ένας γάμος είναι τώρα πολύ πιθανά αφού θα αισθάνεστε υπέροχα.

Ιούλ 11, 2005 (Ιού. 30, 2005 έως Ιούλ 20, 2005) Δι. Εξα. Ερ.

 

Ευκαιρίες για νέες επαφές, συζητήσεις, πετυχημένες συμφωνίες, συνεργασίες ή ταξίδια θα παρουσιαστούν τώρα στη ζωή σας. Η επικοινωνία σας το διάστημα αυτό με τους άλλους θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα αισθάνεστε τώρα πως σας καταλαβαίνουν περισσότερο από ποτέ. Κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τη θετική αυτή περίοδο αφήνοντας στην άκρη οποιεσδήποτε αμφιβολίες έχετε. Πολλά πράγματα στο κοντινό μέλλον θα εξαρτηθούν από το πόσο έξυπνα θα φερθείτε τώρα.

Ιούλ 20, 2005 (Ιούλ 12, 2005 έως Ιούλ 27, 2005) Κρ. Εξα. Πλ.

 

Είναι μια περίοδος όπου θα αισθανθείτε μια τεράστια δύναμη να πηγάζει από μέσα σας. Σταθεροποιείτε πράγματα και καταστάσεις που έχουν πολύ μεγάλη σημασία για σας, κι αυτό είναι η πηγή της δύναμης και της έμπνευσής σας τώρα. Πηγές στις οποίες δεν ελπίζατε θα αποδειχτούν πολύτιμες τώρα και θα σας βοηθήσουν πολύ να δημιουργήσετε τώρα πράγματα που θα μείνουν στη ζωή σας για πολύ καιρό. Παλιά σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται κάτω από περίεργες συνθήκες που μάλλον δεν περιμένατε. Η ανάγκη και η επιθυμία να βρεθείτε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον είναι πολύ μεγάλη τώρα και το πιθανότερο είναι ότι θα εκπληρωθεί.

Αυγ. 14, 2005 (Αυγ. 8, 2005 έως Αυγ. 20, 2005) Δι. Συν. Ου.

 

Πολλές ξαφνικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή αισθηματικά φαίνεται

πως θα δημιουργήσουν έναν καινούργιο τρόπο ζωής για σας. Η εσωτερική ένταση μπορεί να χαλαρώσει τώρα και πολύ πιθανόν να υιοθετήσετε καινούργιες αντιλήψεις ή απόψεις σε θέματα οικογενειακά, οι οποίες σας ταιριάζουν καλύτερα. Μια γρήγορη αντίληψη των καταστάσεων θα σας βοηθήσει στο να αντιμετωπίσετε όλες τις απαιτήσεις της ζωής και να επωφεληθείτε γρήγορα από τις ευκαιρίες. Είναι μια εποχή ξαφνικής καλοτυχίας μετά από μια περίοδο απανωτών δυσκολιών σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας.

Σεπ. 21, 2005 (Σεπ. 17, 2005 έως Σεπ. 26, 2005) Δι. Εξα. Ηλ.

 

Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδο της ζωής σας. Πολλά πράγματα που τα θεωρούσατε ακατόρθωτα πριν από καιρό τώρα, θα σας φαίνονται πολύ πιο απλά. Μια νέα σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας θα σας κάνει να αισθανθείτε ευτυχισμένοι. Η επιτυχία τώρα είναι σίγουρη και πολύ πιθανό να έρθει σε πολλούς τομείς. Η περίοδος αυτή είναι ότι πρέπει για να επεκταθείτε και δημιουργήσετε πράγματα που πάντα ονειρευόσασταν.

Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, έστω και αν δεν υποψιάζεστε το πόσο σημαντικές μπορούν να γίνουν για σας στο άμεσο μέλλον.

Νοέ. 17, 2005 (Νοέ. 13, 2005 έως Ιαν. 15, 2007) Δι. 5ο οίκο

 

Είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος αυτή για σας. Το διάστημα αυτό η χαρά και η ευτυχία χτυπούν μαζί την πόρτα σας με διάφορες μορφές. Η αισθηματική σας ζωή τώρα θα ανθίσει και θα περνάτε υπέροχα με το έτερον ήμισυ. Θα πάρετε και θα δώσετε πολύ αγάπη και πολλά δώρα, γεγονός που θα σας κάνει να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Όσοι δεν έχουν ταίρι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα σημαντικό πρόσωπο την περίοδο αυτή. Η αισιοδοξία σας μπορεί να σας κάνει να σπαταλάτε αρκετά χρήματα για τους άλλους, και θα πρέπει να συγκρατηθείτε λίγο για να μην κάνετε υπερβολές. Αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας και έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε κάτι πολύ σημαντικό.

Γενικότερα, είναι μία καλή περίοδος για τις αισθηματικές σας υποθέσεις, αλλά και για τη δημιουργία ή επέκταση της οικογένειας.

Νοέ. 30, 2005 (Νοέ. 25, 2005 έως Δεκ. 5, 2005) Δι. Τρι. Αφ

 

Μια τυχερή περίοδος για τις αισθηματικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορείτε τώρα να πολλαπλασιάσετε τα έσοδά σας και αποκτήσετε πολύ περισσότερα υλικά αγαθά. Σε αισθηματικό επίπεδο, θα περάσετε μοναδικές στιγμές δίπλα σε ανθρώπους που σας νοιάζονται και σας αγαπούν. Οι σχέσεις σας πηγαίνουν τώρα πολύ καλά και σας δίνουν αυτά που θέλετε. Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι, ενώ θα ζήσετε μαζί μοναδικές στιγμές χαράς και ευτυχίας. Όσοι από σας είναι μόνοι, θα έχουν την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας που έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια υπέροχη σχέση. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μια σημαντική άνοδο από πηγές που δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε όμως τις σπατάλες.

Είναι μια τυχερή περίοδος στη ζωή σας που μπορεί να σας φέρει μέσα σε λίγες μέρες πολλά απ’ αυτά που ονειρευτήκατε.

Δεκ. 5, 2005 (Νοέ. 30, 2005 έως Δεκ. 10, 2005) Δι. Τρι. Ωρ.

 

Μια καινούργια γνωριμία στη ζωή σας κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες θα σας δώσει τώρα μεγάλη χαρά. Δεν θα μπορέσετε να κρύψετε εύκολα τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας από την αρχή αυτής της γνωριμίες, αφού τα συναισθήματά σας είναι διάφανα τώρα. Πολύ πιθανό να κάνετε το διάστημα αυτό κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή ή στο περιβάλλον σας, προκειμένου να χωρέσετε το νέο πρόσωπο που μόλις μπήκε στη ζωή σας, αλλά θα το κάνετε με μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά. Όλες αυτές οι αλλαγές θα λειτουργήσουν θετικά.

**Η παραπάνω αστρολογική ανάλυση είναι ένα μέρος των Ετήσιων Προβλέψεων, γραμμένες από το
ESHOP του ANEW.GR**

**Αν θέλετε κι εσείς να εξηγήσετε ή να ανακαλύψετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, παραγγείλτε σήμερα κιόλας τις Ετήσιες Προβλέψεις, γραμμένες αποκλειστικά για σας από το ESHOP του ANEW.GR.
Κάντε κλικ εδώ

 

 

 

 
 
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<